AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Menetrögzítő kamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Látószög
30 °
170 °
-
Videó maximális felbontása
Ultra HD (3840×2160)
(31)
Full HD (1920×1080)
(83)
HD (1280×720)
(11)
2560×1440
(14)
2304×1296
(1)
Memóriakártya típusa
SD
(1)
SDHC
(1)
SDXC
(1)
Micro SD
(123)
Micro SDHC
(68)
Belső memória
0 MB
131072 MB
- 0 GB 128 GB
Jellemzők
Hurok felvétel
(97)
G-szenzor
(81)
GPS
(73)
Parkoló mód
(48)
Automatikus felvétel
(36)
Asszisztens rendszerek
Sávtartó
(4)
Ütközésgátló rendszer
(6)
ADAS
(13)
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(145)
Piros
(4)
Szürke
(9)

Az autós kamera, más néven menetrögzítő kamera lehetővé teszi, hogy felvedd, mi történik a járműved előtt és mögött. Széles látószögű felvételeinek és a hurok felvétel módnak köszönhetően vitathatatlan bizonyítékot szolgáltathat baleset esetén. Melyek a menetrögzítő kamerák alapvető paraméterei és hogyan válasszunk a kínálatból? Tanácsaink segítségedre lesznek.

Tovább

Vezeték nélküli autós kamera, dual menetrögzítő kamera, visszapillantó tükör kamera vagy fedélzeti kamera GPS funkcióval - melyiket válasszuk?

Manapság már nemcsak egyfajta autós kamera létezik, hanem számtalan féle van a kínálatban. A választásnál a saját preferenciáid mellett vedd figyelembe, pontosan mire van szükséged és milyen lehetőségeid vannak a kamera rögzítéséhez. Milyen menetrögzítő kamerák állnak rendelkezésre?

A visszapillantó tükörbe épített menetrögzítő kamerák rengeteg praktikus megoldást kínálnak

A visszapillantó tükörbe épített menetrögzítő kamera az egyik legkorszerűbb típus. Közvetlenül a visszapillantó tükörbe építhető, így sok helyet takaríthat meg. A legtöbb ilyen autós kamera lehetővé teszi az előre és hátra történő rögzítést, a parkoló módot vagy a mozgásérzékelést. Rendelkezhetnek érintőképernyővel, GPS-szel vagy digitális sebességméréssel is. A tükörbe épített fedélzeti kamera azok számára alkalmas, akik magasabb minőséget szeretnének.

A mozgásérzékelős autós kamera automatikusan működésbe lép, ha mozgást észlel az autó közelében, még akkor is, ha a motor ki van kapcsolva.

Dual menetrögzítő kamerák vezeték nélkül

A vezeték nélküli dual menetrögzítő kamerák lehetővé teszik a jármű előtt és mögött zajló események egyidejű rögzítését. Ezáltal nagyobb rálátásod lesz az autódra. Ezek az autós fedélzeti kamerák két részből állnak, amelyek az első és a hátsó szélvédőhöz rögzíthetők. A legtöbbjük széles látószöggel is rendelkezik, így nem maradsz le semmiről.

Manapság a vezeték nélküli autós kamera már mindennapos. Csak töltsd fel kábelen keresztül, és akár több órán át is működhet.

Fedélzeti kamera GPS funkcióval a könnyebb utazásért

A GPS menetrögzítő kamerák megkönnyítik az utazást. Kijelzővel is rendelkeznek, amely mutatja a sebességet, a pozíciót és az irányt. Könnyen helyettesíthetik a mobiltelefon vagy a műszerfal kijelzőjén futó GPS-t. A legtöbb GPS képes a traffipax azonosítására is. Érzékeli, amikor elindul az autó és elindítja a felvételt. A jobb menetrögzítő kamerák automatikus kalibrálást is lehetővé tesznek.

Autós tolatókamerák parkoláshoz

Az autós tolatókamera megkönnyíti a parkolást. Olyan autókhoz alkalmas, amelyek nem rendelkeznek ezzel a funkcióval. Láthatod, hogy mi történik az autó mögött, és hogy mennyi helyed van még. Különösen akkor jön jól, ha szűk helyen tolatunk. A legtöbb ilyen autós kamera éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, így sötétben is nyugodtan parkolhatsz.

Motoros kamerák minden típusú motorkerékpárhoz

A motoros kamera ugyanazt a funkciót látja el, mint az autós kamera, azaz rögzíti, hogy mi történik a motorkerékpár körül. Ezek többnyire vízálló kültéri kamerák, amelyek bármilyen időjárási és hőmérsékleti viszonyt kibírnak. Egyes kamerákhoz a vezérlésre használható csuklópánt is tartozik.

A menetrögzítő kamerák számos tartozékot kínálnak

A menetrögzítő kamera tartozékok között túlnyomórészt SD kártyák találhatók, amelyek az autós kamerák elengedhetetlen kiegészítői. De autós töltők, menetrögzítő kamera tartók, USB-kábelek, tokok, tisztítókendők és még sok más is gazdagítja a kategória kínálatát.

i

A fedélzeti kamerák általában kis belső memóriával rendelkeznek. A legtöbb nem boldogul memóriakártya nélkül. A microSD, microSDHC és microSDXC kártyák 16 GB és 128 GB közötti méretben támogatottak. A nagyobb belső memóriával rendelkező menetrögzítő kamerák nem rendelkeznek SD kártya olvasóval.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezhet egy autós kamera?

A fedélzeti kamera által kínált legfontosabb paraméterek a videófelvételhez kapcsolódnak. Ezek a következők: felbontás, képkockasebesség és látószög. A menetrögzítő kamerák egyéb jellemzői, úgymint a méret és az akkumulátor üzemideje is fontosak.

A képminőséget a fedélzeti kamera felbontása határozza meg

A videó felbontása határozza meg, hogy a menetrögzítő kamera képe mennyire lesz részletes. A nagyobb felbontás részletesebb képet jelent, de az autós kamera memóriaigénye is nagyobb.

 • A HD menetrögzítő kamerák megfelelő felbontást kínálnak. A távolabbi részletek nehezebben láthatók.
 • A Full HD autós kamera elég részletgazdag ahhoz, hogy nagyobb távolságból is felismerd az embereket vagy a rendszámtáblákat.
 • Az Ultra HD menetrögzítő kamera kiváló minőségű képeket kínál, amelyeken még az apró részletek is könnyen észrevehetők.
 • A 4K fedélzeti kamerák az igazi ínyencek számára alkalmasak. Ezekkel a legapróbb részleteket is láthatod.

A Full HD-nél nagyobb felbontású fedélzeti kamerák általában jobb minőségű objektívvel rendelkeznek. Ez biztosítja a részletes és tiszta videót minden körülmények között.

Az autós kamera képkockasebessége, avagy mennyire lesz sima a kép

A fedélzeti kamerák képkockasebessége a másodpercenként rögzített képkockák számát jelenti (FPS). Sima képet már a másodpercenként 30 képkocka is biztosíthat. Ha a fedélzeti kamera autóba 60 FPS-sel rendelkezik, a felvétel természetesebbnek tűnik. Ezenkívül lehetővé teszi a lassított felvételek zökkenőmentes lejátszását is.

Az autós fedélzeti kamerák különböző látószögekkel rendelkezhetnek

A nagyobb látószög jobb perspektívát biztosít, és nagyobb területet fed le az autó oldalainál. A fedélzeti kamerák látószöge általában 120° és 170° között van. Létezik azonban 360°-os autós kamera is, amely az egész autót látja.

i

A menetrögzítő kamera kijelzővel is felszerelhető, ami megkönnyíti a beállítást és a kezelést. Egyes kijelzők a sebességet, a helymeghatározást és a navigációt is mutatják.

Figyelj oda az autós kamera méreteire

A fedélzeti kamerák különböző méretekben kaphatók. Ez a minőségtől, a tulajdonságoktól és a stílustól függ. A visszapillantó tükörbe építhető kamerák nagyobbak, mert a tükröt is helyettesítik. A klasszikus szélvédőre rögzíthető fedélzeti kamera vásárlásakor azonban ügyelj a méretére. Ne legyen túl nagy, hogy ne akadályozza a kilátást az autóból. Ugyanez a helyzet a műszerfalra vagy a hátsó szélvédőre szerelhető menetrögzítő kamerák esetében is. A mini autós kamera kisebb háromajtós autókhoz alkalmas.

Az autós fedélzeti kamerák számos további funkcióval rendelkeznek

Milyen egyéb funkciókat és jellemzőket kínál a menetrögzítő kamera?

 • Hangrögzítés mono, sztereó vagy surround módban.
 • A G-szenzor érzékeli az ütközést. Ilyen esetben a fedélzeti kamera képes a rögzített felvételeket a felülírás ellenére zárolni.
 • A parkoló mód lehetővé teszi, hogy az autódat órákon át áram nélkül is megfigyelhesd, és még kisebb ütközés esetén is elindítja a felvételt.
 • A felvétel manuális zárolása megakadályozza, hogy a kiválasztott rész törlődjön az autós kamera memóriájából.
 • A cserélhető szűrők kiküszöbölik a műszerfal tükröződését, az UV-szűrő növeli a színek telítettségét és élénkségét.
 • A radar detektorral ellátott menetrögzítő kamerák képesek felismerni a traffipaxot és időben figyelmeztetnek.
 • A hurok felvétel automatikusan felülírja a régi felvételt egy újjal, ha a memória megtelt.
 • A parkoló mód automatikusan bekapcsol, amikor parkolsz, biztonságosabbá téve ezzel a parkolást.
 • Az autós kamera hangvezérlése lehetővé teszi, hogy érintés nélkül irányítsd a készüléket.

Egyes autós kamerák akár 2400 perc felvételi időt is lehetővé tesznek, de vannak olyanok is, amelyek csak 10 percet. A felvétel vagy automatikusan lejátszásra kerül, vagy manuálisan kell törölni.

Az akkumulátoros menetrögzítő kamera üzemideje ne legyen túl rövid

A vezeték nélküli menetrögzítő kamerák egy kis beépített akkumulátorral rendelkeznek, amely több tíz percig vagy akár órákig is működteti a kamerát, anélkül, hogy csatlakoztatásra lenne szükség. Ez különösen akkor hasznos, ha a jármű parkol, és a kamera nem kap áramot a gyújtásból. A fedélzeti kamera akkumulátorának üzemideje az akkumulátor kapacitásától függ, amely körülbelül 150 mAh és 2900 mAh között mozog. Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál tovább bírja.

A fedélzeti kamera autóba számos csatlakozási lehetőséget kínál

A HDMI-porttal rendelkező menetrögzítő kamera közvetlenül csatlakoztatható a TV-hez. Az USB-C autós kamera lehetővé teszi a videók átvitelét a kameráról a számítógépre. Egyes modellek vezeték nélküli csatlakozást is támogatnak, például Wi-Fi-n keresztül. Ez lehetővé teszi a fedélzeti kamera beállításainak módosítását vagy videók megtekintését az okoseszközön lévő alkalmazás segítségével.

Hová kerüljön az autós kamera?

A menetrögzítő kamera több helyen is bevethető. Leggyakrabban a szélvédőre helyezik, ahova tartó segítségével könnyen rögzíthető vagy felragasztható. A dual menetrögzítő kamerák esetében a második rész a hátsó szélvédőre kerül. Létezik azonban műszerfalra rögzíthető fedélzeti kamera is, amelyet egy tartó segítségével rögzíthetsz az autóhoz.

Még mindig bizonytalan vagy, vajon neked melyik lenne a legjobb autós kamera? Ügyfeleink véleménye segíthet. Azonban Hogyan válasszunk fedélzeti kamerát című útmutatónkból is inspirálódhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
70mai Dash Cam Pro Plus+ Set Szállításra kész > 5 db
Autós kamera - Sony IMX335 érzékelővel, szenzor felbontása 5 Mpx, 140°-os képszög, 2"-es kijelző, ADAS, GPS, hurok felvétel, automatikus felvétel, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása 2592×1944, max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, max. 64 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, JPEG, H.264, MP4, H.265 és Mov formátumok támogatása, USB 2.0 és micro USB interfész, töltőkábel/adapter a csomagban, akkumulátor gondoskodik a tápellátásáról, 500 mAh akkumulátor-kapacitás
39 990 Ft

2.
70mai 4K A810 HDR Dash Cam Set Szállításra kész > 5 db
Autós kamera -
66 590 Ft

3.
Autós kamera - CMOS szenzorral, érzékelő felbontása 3 Mpx, 140°-os képszög, hurok felvétel és éjjellátás, videó maximális felbontása 2304×1296, maximálisan 30 fps képkockasebesség, max. 128 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, USB 2.0 és micro USB interfész, akkumulátor gondoskodik az áramellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
-27 %
21 790 Ft
15 990 Ft

Még több
155 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 30×
70mai Dash Cam Pro Plus+ Set
Autós kamera - Sony IMX335 érzékelővel, szenzor felbontása 5 Mpx, 140°-os képszög, 2"-es kijelző, ADAS, GPS, hurok felvétel, automatikus felvétel, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása 2592×1944, max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, max. 64 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, JPEG, H.264, MP4, H.265 és Mov formátumok támogatása, USB 2.0 és micro USB interfész, töltőkábel/adapter a csomagban, akkumulátor gondoskodik a tápellátásáról, 500 mAh akkumulátor-kapacitás
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa10
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9
70mai Dash Cam Omni 128G BLACK+GREY
Autós kamera - CMOS 1/2,8" érzékelővel, 140°-os képszög, 1,18"-es kijelző, ADAS, akkumulátorral működő, GPS, hurok felvétel, hangvezérlés, ütközés érzékelő, parkoló mód, éjjellátás és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 60 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, 131072 MB belső memória, micro SD memóriakártya tehető bele, USB-C, töltőkábel/adapter a csomagolásban, USB-C gondoskodik a tápellátásáról, 300 mAh akkumulátor-kapacitás
Leárazás -18 %
59 900 Ft 72 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa17a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
70mai 4K A810 HDR Dash Cam Set
Autós kamera -
66 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa19b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,1 11×
MIO MiVue 955W 4K Dual
Autós kamera - dupla, CMOS érzékelővel, 140°-os képszög, 2,7"-es kijelző, GPS, hurok felvétel és hangvezérlés, videó maximális felbontása Ultra HD (3840×2160), maximum 60 fps képkockasebesség, mono hangzás, max. 256 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, MP4 és H.265 formátumok támogatása, mini USB és Wi-Fi, használati útmutató és autós töltő a csomagban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról
117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP955w2
4,4 24×
70mai Dash Cam A800S-1 Set
Autós kamera - Sony IMX415 szenzorral, érzékelő felbontása 8 Mpx, 140°-os képszög, 3"-es kijelző, GPS, hurok felvétel, éjjellátás és g-szenzor, videó maximum felbontása Ultra HD (3840×2160), maximálisan 30 fps képkockasebesség, max. 128 GB-os micro SD memóriakártya tehető bele, JPEG, H.264, MP4 és H.265 formátumok támogatása, USB 2.0 és micro USB interfész, USB gondoskodik az energiaellátásáról, 500 mAh akkumulátor-kapacitás
57 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa09
4,1 11×
70mai Dash Cam M500 128G
Autós kamera - dash cam autóhoz, CMOS érzékelővel, 5 px érzékelő felbontással, 170°-os látószöggel, ADAS, GPS és éjjellátó, max. videó felbontás 2592 × 1944, belső memória 131072 MB, kompatibilis az eMMC memóriakártyával, támogatott JPEG, H.264, MP4 és MOV formátum, USB-C interfész, tápellátás USB C, akkumulátor kapacitása 500 mAh, cseh nyelvű
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa04
4,6 22×
MIO MiVue C430 GPS
Autós kamera - érzékelő felbontása 2 Mpx, 135°-os képszög, 2"-es kijelző, akkumulátorral működő, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel és g-szenzor, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximum 128 GB-os micro SD memóriakártya tehető bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 250 mAh akkumulátor-kapacitás
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP303b3
4,3 53×
LAMAX S9 Dual GPS
Autós kamera - tükrös, 150°-os képszög, 9,66"-es kijelző, érintéses vezérlés, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel, radardetektor és hangvezérlés, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), mono hangzás, max. 64 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, Wi-Fi és mini USB interfész, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 500 mAh akkumulátor-kapacitás
68 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMA002h1
3,9 37×
NAVITEL R300 GPS (47 ország radarjai)
Autós kamera - 140°-os képszög, 2"-es kijelző, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel, automatikus felvétel, fájlvédelem, parkoló mód, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, max. 64 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya tehető bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, micro USB csatlakozó, USB 2.0, GPS és micro USB interfész, használati útmutató, autós töltő és tisztító törlőkendő a csomagolásban, akkumulátor gondoskodik az áramellátásáról, 120 mAh akkumulátor-kapacitás
Leárazás -10 %
22 410 Ft 24 900 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP71905
4,5 66×
MIO MiVue 733 WiFi
Autós kamera - 130°-os képszög, 2,7"-es kijelző, sávtartó, GPS, radardetektor, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, USB 2.0, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP306y1
4,2 69×
LAMAX T10 4K GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)
Autós kamera - dupla érzékelő felbontása 16 Mpx, 170°-os képszög, 2,45"-es kijelző, mágneses tartó, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Ultra HD (3840×2160), maximum 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, max. 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, USB-C, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter, autós töltő és tartó a csomagolásban, akkumulátor gondoskodik a tápellátásáról, 200 mAh akkumulátor-kapacitás
58 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMAXT10a1
4,1 10×
MIO MiVue 955W 4K
Autós kamera - CMOS 1/1,7" érzékelővel, 140°-os képszög, 2,7"-es kijelző, ütközésgátló rendszer, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel és hangvezérlés, videó maximális felbontása Ultra HD (3840×2160), maximum 60 fps képkockasebesség, mono hangzás, max. 256 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, MP4 és H.265 formátumok támogatása, Wi-Fi, használati útmutató és autós töltő a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik a tápellátásáról
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP955w1
3,3
70mai Dash Cam 4K A810
Autós kamera -
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa19a
Vantrue N4 PRO
Autós kamera - Sony IMX678 érzékelővel, 165°-os képszög, 3,19"-es kijelző, mágneses tartó, GPS, hurok felvétel, hangvezérlés, parkolóhely-figyelő, ütközés érzékelő, parkoló mód, éjjellátás és g-szenzor, videó maximum felbontása Ultra HD (3840×2160), maximálisan 30 FPS képkockasebesség, maximálisan 512 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, MP4 formátumok támogatása, USB-C és Wi-Fi, használati útmutató, töltőkábel/adapter és ragasztópárnák a csomagolásban, szuperkondenzátor gondoskodik az energiaellátásáról
153 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VANTa4p
2,7
MIO MiVue C545
Autós kamera - 140°-os képszög, 2"-es kijelző, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), maximum 60 fps képkockasebesség, maximálisan 256 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
40 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP303b8
3,5 10×
NAVITEL R900 4K
Autós kamera - CMOS 1/2,8" szenzorral, 140°-os képszög, 2,35"-es kijelző, g-szenzor, videó maximális felbontása Ultra HD (3840×2160), max. 30 fps képkockasebesség, maximálisan 256 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, USB-C, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról
46 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP761
4,0 20×
NAVITEL R980 4K (radarok, WiFi, Sony)
Autós kamera - Sony IMX335 Full Frame szenzorral, 140°-os képszög, 3"-es kijelző, érintéses vezérlés, GPS és radardetektor, videó maximum felbontása Ultra HD (3840×2160), maximum 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximálisan 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, maximum 5 perc felvételi idő, USB-C, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról
+Ajándék Memóriakártya Kingston melynek értéke 14 490 Ft
Leárazás -20 %
52 390 Ft 65 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP761a1
4,1 31×
NAVITEL MR450 GPS (okos tükör)
Autós kamera - tolató, dupla, tükrös, 160°-os képszög, 5,5"-es kijelző, érintéses vezérlés, akkumulátorral működő, GPS, hurok felvétel, radardetektor, fájlvédelem és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 64 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, HDMI csatlakozó, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és autós töltő a csomagban, USB gondoskodik az áramellátásáról, 400 mAh akkumulátor-kapacitás (3 óra funkcionálási idő)
Leárazás -5 %
39 700 Ft 41 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP741c
3,7 27×
70mai Dash Cam M300
Autós kamera - CMOS szenzorral, érzékelő felbontása 3 Mpx, 140°-os képszög, hurok felvétel és éjjellátás, videó maximális felbontása 2304×1296, maximálisan 30 fps képkockasebesség, max. 128 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, USB 2.0 és micro USB interfész, akkumulátor gondoskodik az áramellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Leárazás -27 %
15 990 Ft 21 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAIa07
4,1 77×
LAMAX C9 GPS 2K (sebességmérő radar figyelmeztetéssel)
Autós kamera - 150°-os képszög, 2,7"-es kijelző, sávtartó, érintéses vezérlés, vezeték nélküli, GPS, hurok felvétel, radardetektor, éjjellátás és g-szenzor, videó maximum felbontása 2560×1080, max. 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, max. 0,064 GB-os micro SD memóriakártya helyezhető bele, MP4 formátumok támogatása, GPS és micro USB interfész, használati útmutató, USB kábel, tok, tartó és tisztító törlőkendő a csomagolásban, akkumulátor gondoskodik az áramellátásáról, 150 mAh akkumulátor-kapacitás
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMA001f2
4,3 67×
NAVITEL AR250 NV (éjszakai látás)
Autós kamera - professzionális, 140°-os képszög, 2"-es kijelző, strapabíró, akkumulátorral működő, hurok felvétel, automatikus felvétel és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximálisan 64 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya tehető bele, H.264 és Mov formátumok támogatása, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagban, mikro USB-kábel gondoskodik az energiaellátásáról
Leárazás -20 %
14 990 Ft 18 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP751a
3,0
Nextbase Dash Cam 222G
Autós kamera - szenzor felbontása 2 Mpx, 140°-os képszög, 2,5"-es kijelző, mágneses tartó, GPS, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), maximálisan 30 fps képkockasebesség, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya tehető bele, USB 2.0 és GPS, USB gondoskodik az áramellátásáról
+Ajándék Memóriakártya Nextbase melynek értéke 16 290 Ft
33 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NXT200b
4,5 28×
MIO MiVue 886
Autós kamera - 1/1,7" szenzorral, 160°-os képszög, 3"-es kijelző, hurok felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximum felbontása Ultra HD (3840×2160), max. 30 fps képkockasebesség, max. 256 GB-os micro SD memóriakártya rakható bele, H.264 és MP4 formátumok támogatása, Wi-Fi, bluetooth és GPS, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról
80 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP366yb
4,2 18×
Nextbase Dash Cam 622GW
Autós kamera - 140°-os képszög, 3"-es kijelző, mágneses tartó, GPS, hurok felvétel, fájlvédelem, parkoló mód, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása Ultra HD (3840×2160), maximálisan 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, max. 128 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya tehető bele, Wi-Fi, bluetooth és GPS, USB kábel, töltőkábel/adapter és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról
+Ajándék Memóriakártya Nextbase melynek értéke 16 290 Ft
106 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXT250a

Menetrögzítő kamerák

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű technológiákat (pl. éjszakai látás), hurok felvételt és nagyon egyszerű telepítést kínál. Semmiféleképpen ne becsüld alá a jármű védelmének ezt a módját. Bizonyos...
Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!

Menetrögzítő kamerák

A Menetrögzítő kamerák kategóriában összesen 155 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó menetrögzítő kamerák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább menetrögzítő kamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb menetrögzítő kamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: menetrögzítő kamerák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ