Levé ucho Alza dny Visa

Medence porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alkalmas:
Föld feletti medencékhez
(8)
Süllyesztett medencékhez
(8)
Típus
Tápellátás típusa
Akkus
(3)
Vezetékes
(2)
Mechanikus
(1)

A medence porszívók nagyon hasznos segítőtársak a medence tisztításában. Szeretnéd megóvni a medencét a szennyeződésektől, mégis az állandó karbantartáson kívül mással is szeretnél foglalkozni? Egy saját medence porszívó mind a két kívánságodat teljesíti. Nem tudod pontosan, hogyan láss neki a keresgélésnek? Segítünk, hogy a számodra legjobb medence porszívó típusra essen a választásod.

Tovább

Milyen medence porszívót vegyek?

Ha nincs pontos elképzelésed arról, melyik medence porszívó lenne számodra a legmegfelelőbb, gondold először végig, hogy mennyi időt és pénzt vagy hajlandó erre áldozni. Fontos figyelembe venni a medence porszívó hatékonyságát és azt, hogy mennyi fáradsággal jár a használata. A medence porszívók megbízhatóan eltávolítják a nem kívánt szennyeződéseket, modelltől függően, a föld feletti vagy földbe süllyesztett medence aljáról vagy faláról.

Takaríts meg időt és energiát, és válogass a szűrőrendszerhez csatlakoztatható vagy a szűrőrendszertől független medence porszívók kínálatában. Nem kell többet a medence hálóval kihorgásznod a szennyeződéseket, a legjobb medence porszívók elvégzik helyetted a munkát.

Ismerd meg a medence porszívók kínálatát

Milyen medence porszívó felel meg a te igényeidnek? Először is nézd meg a típusát. A medence porszívók elsősorban a kezelés módjában különböznek egymástól, de az is lényeges szempont, mennyi figyelmet igényelnek és mennyire hatékonyan végzik a tisztítást.

Kézi medence porszívó

A kézi medence porszívó a szűrés szívóerejét használja. A szennyeződésektől az általad létrehozott mechanikus mozgás és az így keletkező vákuum segítségével szabadulhatsz meg. Egyszerűen csatlakoztasd a gégecső végét a medence szűrőrendszeréhez, és porszívózd ki az apró köveket, leveleket vagy rovarokat, amelyek fennakadnak a medence porszívó szűrőberendezésén.

 • Alacsony ár
 • Viszonylag jó hatékonyság
 • A szennyeződést kézzel kell kiporszívózni

A legolcsóbb medencetisztító eszköz a medence háló. Nem kell sehova sem csatlakoztatnod, és nem kerül sokba, de rengeteg munkád lesz vele.

i

A vákuumos medence porszívók a szűrőrendszertől függetlenül és akkumulátor nélkül végzik a dolgukat

A vákuumos medence porszívók kisebb medencékhez alkalmasak. Takard le az ujjaddal a teleszkópos rúd végén lévő nyílást, helyezd be a porszívót a medence szennyezett részébe, majd vedd le az ujjadat a nyílásról. A vákuum elve alapján egyszerűen beszippantja a szennyeződéseket a gyűjtőhengerbe. Jakuzzi porszívónak is nagyszerű.

Félautomata medence porszívók

A félautomata medence porszívó gyakorlatilag ugyanazon az elven működik, mint a kézi porszívó, azzal a különbséggel, hogy csatlakoztatni kell a konnektorhoz, és hagyhatod is, hogy önállóan dolgozzon. Teljesen véletlenszerűen mozog a medence alján vagy falán, és teljesítménye elegendő a megfelelő tisztításhoz. Impulzus membránnal rendelkező félautomata medence porszívó is kapható.

A medence porszívók csatlakoztatása: A praktikus medence gégecsövek segítségével könnyedén és több funkciót ellátó módon csatlakoztathatod a szűrőrendszer egyes részeit.

 • Nincs szükség felügyeletre
 • Jó teljesítmény megfizethető áron
 • A szűrőrendszerhez való csatlakoztatás szükséges

Automata medence porszívó

Egy automata medence porszívó mentesít téged minden tennivalótól, így időt takaríthatsz meg. A kínálaton belül újratölthető akkumulátoros medence porszívó típusok is kaphatók, amelyeket nem kell csatlakoztatnod a medenceszűrőhöz. Automatikusan megfordítja az irányt, illetve érzékelő rendszerrel látták el, így a legkisebb szennyeződéseket is alaposan összeszedi, nem marad utána szedegetnivaló.

 • Alaposan megtisztítja a medence alját és az oldalfalait
 • Teljesen automata működés, nem igényel felügyeletet
 • Szűrőrendszerhez való csatlakozás nélkül működik
 • A medence porszívó magas ára

i

A medence porszívó robot minden terhet levesz a válladról

A medence porszívó robot a kategóriájának a csúcsa, még a különböző formájú, nagyméretű medencék tisztítását is gond nélkül elvégzi. Előnye az önálló tápellátás vagy a mikroprocesszoros vezérlés. Hátránya a magas, akár több százezer forintos ár.

Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkeznek a medence porszívók?

Nemcsak a medence porszívó típusa, hanem magának a medencének a típusa is fontos szempont. Minden modellnél fel van tüntetve, hogy föld feletti, földbe süllyesztett vagy mindkét típusú medencéhez alkalmas-e. Az is szempont lehet, hogy a medence porszívó a szűrőrendszertől függetlenül használható-e, és milyen előnyei vagy hátrányai vannak a szűrőrendszerhez csatlakoztatható típusokkal szemben.

A szűrőrendszertől független medence porszívók esetében nem lesz szükséged gégecsőre

A szűrőrendszertől független medence porszívók esetében nincs szükség további gégecsőre. Ide tartozik a vákuumos, elemes, akkumulátoros medence porszívó, de a drágább és jobb minőségű elektromos medence porszívó is.

 • Az akkumulátoros medence porszívó beépített akkumulátorral rendelkezik, és viszonylag jó üzemidővel büszkélkedhet. Egyszerűen feltöltheted a mellékelt USB-kábelen keresztül.
 • Az elemes medence porszívó ideális a kisebb medencék vagy vízfelületek tisztítására. A gégecsővel, az elektromos kábellel vagy az akkumulátor töltésével sem kell foglalkoznod, de az elemeket időnként ki kell cserélni.

i

Kíváncsi vagy a medence porszívó felhasználók véleményére? Hasznos tanácsokat és tippeket kaphatsz tőlük. Ha nem szeretnél egy vagyont költeni, nézd meg az olcsó medence porszívók kínálatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 termék
4,0
AIPER Seagull 800B Vezeték nélküli robotporszívó
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, max. 80 m²-es medencéhez ajánlott, akkumulátoros tápellátás, 90 perc funkcionálási idő, méretei 17,3 × 20 × 33,6 cm (hosszúság × szélesség × mélység)
94 710 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AIPbaz001
Hayward RCH200CE Medenceporszívó
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, maximum 50 m²-es medencéhez ajánlott, akkumulátoros tápellátás, 120 perc üzemidő, mérete 51 × 37 × 37 cm (hosszúság × szélesség × mélység)
170 980 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BLAHo003
Hayward RCH200CE Medenceporszívó
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, maximum 50 m²-es medencéhez ajánlott, akkumulátoros tápellátás, 120 perc üzemidő, mérete 51 × 37 × 37 cm (hosszúság × szélesség × mélység)
208 700 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BLAHo003
STEINBACH Medenceporszívó POOLRUNNER Battery Pro - Medenceporszívó Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
STEINBACH Medenceporszívó POOLRUNNER Battery Pro
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, max. 40 m²-es medencéhez ajánlott
354 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: STvys06
STEINBACH Medenceporszívó APPcontrol - Medenceporszívó Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
STEINBACH Medenceporszívó APPcontrol
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, max. 50 m²-es medencéhez ajánlott, kábeles tápellátás, tápkábel hossza 18 m
371 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: STvys02
5,0
STEINBACH Medenceporszívó POOLRUNNER Battery Pro
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, max. 40 m²-es medencéhez ajánlott
200 640 Ft
Használt raktáron
Termékkód: STvys06
5,0
STEINBACH Medenceporszívó APPcontrol
Medenceporszívó - automatikus, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, max. 50 m²-es medencéhez ajánlott, kábeles tápellátás, tápkábel hossza 18 m
291 250 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: STvys02
4,2 19×
MARIMEX Clean Vac
Medenceporszívó - kézi, föld feletti medencékhez és süllyesztett medencékhez alkalmas, mechanikus, mérete 40 × 30 × 10 cm (hosszúság × szélesség × mélység)
4 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MARBA090
hobbiHogyan hozd ki a legtöbbet a nyaralódból vagy hétvégi házadból? A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol nemcsak pihenhetsz és szórakozhatsz, hanem kedvenc hobbijaidnak is hódolhatsz. Akár a kertben szeretsz növényeket gondozni, akár sportolni vagy barátokat vendégül...

Medence porszívók

A Medence porszívók kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó medence porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább medence porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb medence porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: medence porszívók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ