Shop roku Akvizice ApF HU

Digitalizáló táblák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Nyomás szintjei
1 024
(8)
2 048
(3)
4 096
(15)
8 192
(72)
Érzékelő réteg felbontása
2540 lpi
(24)
5080 lpi
(72)
Adobe RGB színtartomány
72 %
(2)
72 % NTSC
(1)
74 %
(2)
82 %
(1)
87 %
(3)
Kijelző technológia
IPS
(44)
AHVA
(2)
Kijelző nélkül
(47)
F-STN, pozitív fényvisszaverő
(2)
Amorf TFT LCD
(1)
VA
(1)
Toll
Pro Pen 2
(15)
Pen 4K
(9)
One Pen
(6)
UP61089A1
(3)
UP7724
(2)
Kijelző mérete
4,5 "
26,89 "
- 11,43 cm 68,3 cm

A grafikus tábla olyan digitális rajztábla, amelyet kifejezetten kézi retusáláshoz és rajzoláshoz terveztek, amihez nem elegendő egy egér. A nyomásérzékeny munkaterületen és a ceruza dőlésszögének érzékelésén kívül a grafikus táblákon vannak programozható gombok is, amelyek a grafikus programok vezérlésére szolgálnak. Ezeket különösen a fotósok használják, akik gyakran végeznek helyi képszerkesztést.

Tovább

Digitális rajztábla

Pontos munka a digitális rajztábla segítségével

A grafikus tábla felülete nyomásérzékeny, ennek köszönhetően nem kell többé aggónod a vonalak vastagsága, telítettsége, fedése stb. miatt. A kis részletek módosítása az egér használatával nehézkes és lassú, mert akkor ezeket a paramétereket manuálisan kell beállítani a szerkesztő által használt felületen. A digitális rajztábla modellekkel a virtuális ecsetvonások természetes és intuitív létrehozása nemcsak írásra és rajzolásra alkalmas, hanem grafikus retusáláshoz vagy újabb rétegek létrehozásához is. A fejlettebb digitális rajztábla modellek a rajzeszköz dőlését is érzékelik, így még hatékonyabban irányíthatod a képzeleted megjelenítését.

Digitális rajztábla vagy egér?

A digitális rajztábla jó szem és kéz koordinációval sokkal finomabb eredményt nyújtanak, mint amit egy hagyományos számítógépes egér használatával elérhetnél. Azonban a digitálisrajztábla vezérlése egy kis gyakorlást igényel, és nagyon fontos, hogy az asztalra fektetve használd, nehogy a hosszú ideig tartó munka hát vagy vállfájást okozzon. Elég gyakorlás után a digitális rajztábla akár az ujjaiddal is vezérelhető, és használhatod úgy is, mint egy laptop érintőpadját.

Miközben az egér a kurzort mozgatva működik - ezért használatához először meg kell találnunk a kurzort a képernyőn - a digitális rajztábla aktív felülete mindig megfelel a képernyőnek. Így a digitális rajztábla felületén lévő egy bizonyos pont a számítógép képernyőjén mindig ugyanoda esik.

A digitális rajztáblák tollai elhasználódhatnak, ezért hegyük cserélhető. Előre programozott gombok is találhatóak rajta általában, melyeket kényelmesen elérsz mutató és hüvelykujjaddal.

  • Sokkal pontosabb, mint az egér
  • Ideális a grafikus munkákhoz
  • Az eszköz megszokása időbe telik

Stylus - a digitális rajztábla legjobb barátja

A stylus vagy érintőtoll egy ceruza, amelyet a digitális rajztábla használatához és a rajzoláshoz használnak. A hagyományos számítógépes egérrel összehasonlítva sokkal finomabb eredményeket és kényelmesebb irányítást tesz lehetővé. Passzív eszköz, ami azt jelenti, hogy nincs szüksége akkumulátorra. Egy adott toll esetében többféle tollheggyel találkozhatsz, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, például ellenállással rajzolás közben.

Digitális rajztábla méretének kiválasztása

A rendszeres fotó szerkesztéshez elegendő egy körülbelül 15×10 cm-es felületű digitális rajztábla elegendő. Nagyobb digitális rajztábla modell lehet szükséges a képregényíróknak és a grafikusoknak, akik két monitort használnak a munkahelyükön. A nagyobb digitális rajztábla előnye az oldalsó vezérlő gombok nagyobb száma is. A választás során fontold meg, mekkora helyed van az asztalon, hogy még a billentyűzet is elférjen a digitális rajztábla mellett.

i

Egy rajzpad beállítható úgy, hogy a számítógép képernyőjének csak egy részét fedje le. Vagyis, ha nem vagy biztos benne, hogy melyik méretet válaszd, akkor vegyél nagyobb rajzpad modellt, és szükség esetén lekicsinyítheted.

A digitális rajztábla fő típusai

Digitális rajztábla választásakor a legelső szempont az, hogy képernyő nélküli vagy képernyős rajzpad modellre van-e szükséged. Melyek a két típus közötti legfőbb különbségek?

Digitalizáló tábla képernyő nélkül

A képernyő nélküli digitális táblák belépőszintű rajzpad modelleknek foghatók fel, és nem csak az alacsonyabb áruk miatt.

  • Kompakt, ergonomikus kialakítás
  • Könnyű csatlakoztatás számítógéphez
  • Hosszú akkumulátor üzemidő
  • Pontos, ergonomikus érintőceruza, gyakran tartalék fejekkel
  • Alacsonyabb ár
  • Használata több gyakorlást igényel
  • Kevésbé precíz használat a saját képernyő hiánya miatt

Digitalizáló tábla képernyővel

A képernyős digitalizáló tábla nagyobb pontosságot, könnyebb használatot, és kifinomult vezérlést kínál a képernyő nélküli modellekkel szemben. Széleskörű grafikai felhasználást biztosítanak, így kedvelt eszközei grafikai szakembereknek, képszerkesztőknek, művészeknek.

  • Teljesen helyettesíti a papírt
  • Finom kijelző széles színskálával és gazdag beállítási lehetőségekkel
  • Könnyű használat az érzékeny érintőceruzának és a részletgazdag kijelzőnek köszönhetően
  • Széles kompatibilitás operációs rendszerekkel és alkalmazásokkal
  • Ideális minden művésznek, grafikai szakembernek
  • Magasabb ár

Digitális rajztábla gyerekeknek

A digitalizáló tábla gyerekeknek nemcsak élvezetes, hanem hasznos időtöltést is biztosít minden művészi hajlamú gyereknek. A fiatalabb korosztály esetén fontos, hogy a rajzpad egyszerű és strapabíró legyen, és leejtés vagy nem megfelelő bánásmód esetén ne keletkezzen komoly anyagi kár. A digitális jegyzettömbök nemcsak rajzoláshoz, hanem jegyzeteléshez, vagy az írás gyakorlásához is alkalmasak, s teljesen kiváltják a papír használatát, ráadásul rendkívül alacsony áron.

  • Könnyű és kompakt, könnyen hordozható
  • Nyomásérzékeny LCD-kijelző
  • A képernyő törlése egyetlen gombnyomással
  • Hosszú üzemidő
  • Alacsony ár

Mely márkák gyártják a legnépszerűbb digitális rajztábla modelleket?

Vannak bevált márkák a piacon, amelyek digitális rajztábla modelljei a legnépszerűbbek közé tartoznak.

Wacom márka, avagy a piac királya

A Wacom digitális rajztábla képernyővel vagy anélkül is kapható. Minőségének és bevált eredményeinek köszönhetően a Wacom márka egyértelmű favorit a rangsorban. Nagyon vidám és nagy presztízsű modelljeivel büszkélkedhet: Wacom One, Intuos, Cintiq és még sok más.

XP-Pen - tabletek, amelyek mindig megtalálják a helyüket

Az XP-Pen digitális rajztábla modellek a Wacom márkával együtt a legismertebbek közé tartoznak a piacon. Kezdők és igényesebb felhasználók egyaránt használhatják. Az XP-Pen azzal szerzett magának nevet a piacon, hogy ára valamivel alacsonyabb, mint a Wacom márkáé. Vannak azonban olyan digitális rajztábla modellek is, amelyek nem felelnek meg ezen feltételeknek.

A vezeték nélküli digitális rajztábla illeszkedik a munkakörnyezetbe

A vezeték nélküli digitális rajztábla elsősorban Bluetooth-on keresztül csatlakozik a számítógéphez, így nem kell azon aggódnod, hogy egy extra kábel hever az asztalodon. Ezáltal nagyon kompaktak és könnyen hordozhatók. A másik lehetőség a klasszikus vezetékes digitális rajztábla modellek, amelyeket klasszikus USB-kábellel csatlakoztathatsz a számítógépedhez.

i

Digitális rajztábla 4K képernyővel - nagy igényű felhasználóknak

A 4K felbontású digitális rajztáblákkal ragyogó illusztrációkat készíthetsz a legélesebb részletekkel és ragyogó színekkel. Ideális választás azoknak a magánszemélyeknek, akik professzionálisabb szintre szeretnék emelni a rajzolásukat, és teljes mértékben kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket.

Fontos paraméterek, amelyeket érdemes figyelembe venni

A digitális rajztábla kiválasztásakor számos különböző paramétert kell figyelembe venni. Ez segít elkerülni azokat a lehetséges helyzeteket, amikor a megvásárolt eszköz nem egészen megfelelő a számodra. Tehát milyen paraméterekről van szó?

  • A munkafelület méretének kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy milyen típusú munkát fogsz végezni.
  • A képernyővel ellátott digitális rajztábláknál a kijelző felbontása határozza meg a minőséget és az élességet. Full HD, QHD és 4K felbontású kijelzőkkel találkozhatsz.
  • A színspektrum tartománya nagy szerepet játszik a képszerkesztésnél. Ez 72% és 100% között mozog.
  • Az energiaellátás módja megoldható USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatva, vagy klasszikusan akkumulátorral.
  • A nyomásérzékenység biztosítja, hogy kézben tartsd a mozdulataidat, így a rajzolás természetesebbé válik.
  • Fontos a szoftverkompatibilitás, hogy a szoftver együttműködjön a digitális rajztáblával.

i

Digitális rajztábla kiegészítők

  • Stylus, vagy csere tollak - Fontos a digitalizáló tábla modellel és az általad használt operációs rendszerrel való kompatibilitás. Általános a nyomásérzékelés és a cserélhet hegy.
  • Cserélhető tollhegyek - Modell szerint vásárolható, csak azt kell tudnod, hogy milyen érintőceruzát használsz.
  • Kesztyűk - Miért lehet szükség kesztyűre egy digitalizáló tábla használata során? Jelentősen csökkenti a digitalizáló tábla és a kéz közötti súrlódást, megelőzi a foltokat és maszatolódást a rajzpad felületén.
  • Állványok és tartók - A digitalizáló tábla kényelmes és biztonságos használatához.


Digitális rajztábla ár

A digitális rajzpad modellek ár szerinti felosztása nem túl bonyolult feladat, mivel könnyen körülhatárolható, hogy a különféle típusok milyen árkategóriába esnek.

  • Digitális jegyzettömbök - Ezek a legolcsóbb modellek, ideális digitalizáló tábla gyerekeknek. Sok modell már 10 ezer forint alatt beszerezhető.
  • Digitális rajztáblák képernyő nélkül - Számtalan modellt találunk a 10-30 ezer forint közötti ársávban, ezért ideális belépő szintű modellek. A drágább képernyő nélküli rajzpad modellek ára maximum 100-200 ezer forint.
  • Digitalizáló táblák képernyővel - A képernyő használata sokkal könnyebb és gördülékenyebb használatot biztosít, amely megmutatkozik a fogyasztói árban is. A legolcsóbb képernyős rajzpad modellek ára is 80-100 ezer forint, míg a magasabb kategóriás modellek ára 150-400 ezer forint, vagy akár annál is magasabb lehet.
  • Digitalizáló tábla 4K kijelzővel - A 4K finomságú felbontásért fizetni kell. A 4K-s rajzpad modellek ára 400-700 ezer forint, de néhány csúcsminőségű modell ára akár 1 millió forint felett is lehet.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
XP-PEN Star 03 (v2) Szállításra kész > 5 db
Grafikus tablet - aktív felület 260mm × 170mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 610 g
20 990 Ft

2.
Wacom PTH-660 Intuos Pro M Szállításra kész > 5 db
Grafikus tablet - aktív felület 224mm × 148mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tápellátás USB-n keresztól, vezeték nélküli kapcsolat, Pro Pen 2, tömege 700 g
112 990 Ft

3.
Wacom CTL-4100K Intuos S Black Szállításra kész > 5 db
Grafikus tablet - aktív felület 152mm × 95mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, Pen 4K, tömege 230 g
21 290 Ft

Még több
112 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Apple Magic Mouse - fekete - Egér
Típusok
4,6 215×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Mouse - fekete
Egér - vezeték nélküli, lézeres, szimmetrikus, 1 elem, érintős gombok, touch pad, mérete 2,1 × 5,7 × 11,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,09 kg
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA068c31
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 20×
XP-PEN Artist 15.6 Pro
Grafikus tablet - 15,6" IPS kijelző, 1920 × 1080, aktív felület 344mm × 194mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 1500 g
167 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP2b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 20×
Wacom PTH-660 Intuos Pro M
Grafikus tablet - aktív felület 224mm × 148mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tápellátás USB-n keresztól, vezeték nélküli kapcsolat, Pro Pen 2, tömege 700 g
112 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF113d95c
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
XP-PEN Innovator 16
Grafikus tablet - 15,6" IPS kijelző, 1920 × 1080, aktív felület 344mm × 194mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, Adobe RGB színtartomány 94 %, tápellátás hálózati, tömege 1400 g
274 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP2j1
5,0
XPPen Artist 15.6, 15.6 Pro kijelzővédő fólia
Védőfólia az XP-Pen Artist 15.6 és 15.6 Pro számára
7 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP6a7
4,6 78×
XP-PEN Star 03 (v2)
Grafikus tablet - aktív felület 260mm × 170mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 610 g
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP2a2
1,0
XP-Pen Deco 01 kijelzővédő fólia
Védőfólia XP-Pen Deco 01 esetében
2 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP6a2
4,7 33×
Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5"
Grafikus tablet - 13,5" tápellátás akkumulátoros,
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI210d1
4,7 63×
Wacom CTL-4100K Intuos S Black
Grafikus tablet - aktív felület 152mm × 95mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, Pen 4K, tömege 230 g
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF127a1
4,9
XP-PEN Deco Fun XS
Grafikus tablet - aktív felület 122mm × 76mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tápellátás USB-n keresztól,
Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP7a1
4,7 72×
XP-PEN Deco 01 (v2)
Grafikus tablet - aktív felület 254mm × 159mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 570 g
25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP2e1
4,9 14×
Wacom PTH460K0B Intuos Pro S
Grafikus tablet - aktív felület 160mm × 100mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tápellátás hálózati, Pro Pen 2, tömege 450 g
75 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF135k1
4,8 46×
Wacom CTL-4100WLK Intuos Bluetooth S - fekete
Grafikus tablet - aktív felület 152mm × 95mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, vezeték nélküli kapcsolat, Pen 4K, tömege 250 g
Leárazás -4 %
30 690 Ft 31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF127b2
5,0
Wacom Intuos M Black
Grafikus tablet - aktív felület 216mm × 135mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, Pen 4K, tömege 410 g
Leárazás -5 %
33 790 Ft 35 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF127c5
4,7 33×
Wacom Intuos Bluetooth M - fekete
Grafikus tablet - aktív felület 216mm × 135mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, vezeték nélküli kapcsolat, Pen 4K, tömege 410 g
52 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF127c2
4,5
Xiaomi LCD Writing Tablet 13,5" (Color Edition)
Grafikus tablet - 13,5" tömege 250 g
7 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XITAB003
Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" - Color Edition
Grafikus tablet - 13,50" tömege 250 g
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXITAB003
Veikk VK640
Grafikus tablet - aktív felület 152,4mm × 101,6mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tápellátás USB-n keresztól, P05, tömege 279 g
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEIKKa3
Wacom DTK-2260K0A Cintiq 22 - Grafikus tablet Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Wacom DTK-2260K0A Cintiq 22
Grafikus tablet - 21,5" IPS kijelző, 1920 × 1080, aktív felület 476mm × 268mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, Adobe RGB színtartomány 94 %, tápellátás USB-n keresztól, Pro Pen 2, tömege 5600 g
536 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MF110g75
4,6 18×
Wacom Intuos Bluetooth M - pisztácia
Grafikus tablet - aktív felület 216mm × 135mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, vezeték nélküli kapcsolat, Pen 4K, tömege 410 g
39 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF127c1
5,0
XPPen Artist 16 (2nd Gen)
Grafikus tablet - 15,4" IPS kijelző, 1920 × 1080, aktív felület 341mm × 192mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, Adobe RGB színtartomány 94 %, tápellátás hálózati,
180 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP3a11
4,7 24×
XP-PEN Star G430S
Grafikus tablet - aktív felület 102mm × 76mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 140 g
Szuper ár
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP2a1
4,8 19×
Wacom CTL-4100WLE Intuos Bluetooth S - pisztácia
Grafikus tablet - aktív felület 152mm × 95mm, 4096 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 2540 lpi, tápellátás USB-n keresztól, vezeték nélküli kapcsolat, Pen 4K, tömege 250 g
Leárazás -7 %
28 190 Ft 30 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MF127b1
5,0
XP-PEN Deco Pro M
Grafikus tablet - aktív felület 157mm × 279mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 812 g
51 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPP2f1

Digitalizáló táblák

PowerbankMekkora a power bank valós kapacitása? Valószínűleg észrevetted már, hogy amikor power bankot vásárolsz, az állítólagos és a tényleges kapacitás észrevehetően eltér egymástól. Ez nem egy gyártási trükk, ahogyan az elsőre tűnhet. Ez egyszerűen a power bankok működésének módjáról szól. Miért és mennyire tér el...
2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal...
Egy modern port, amely lehetővé teszi a laptopok gyors töltését, az adatátvitelt és akár két 4K monitor csatlakoztatását. A Thunderbolt 3 alapja az USB-C, amellyel egyforma alakú csatlakozóval rendelkeznek.

Digitalizáló táblák

A Digitalizáló táblák kategóriában összesen 112 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó digitalizáló táblák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább digitalizáló táblák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb digitalizáló táblák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: digitalizáló táblák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ