ApF HU ApF HU

Magnók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rádió típus
Klasszikus
(1)
Rádiós magnó
(52)
Ébresztős
(1)
Rendeltetés
Gyerek
(11)
Hordozható
(43)
Lejátszható formátum
CD
(50)
Kazetta
(16)
MicroSD kártya
(4)
SD kártya
(5)
Pendrive
(42)
Bemenetek
(40)
3,5 mm Jack
(38)
6,3mm Jack
(1)
AUX
(10)
Támogatott formátumok
(38)
WMA
(12)
Felszerelés
Ébresztőóra
(9)
Óra
(17)
Tápellátás
Szín
Fehér
(7)
Fekete
(30)
Piros
(7)
Kék
(10)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(8)
Szürke
(2)
Sárga
(1)

A rádiómagnók (CD-s rádiók) remekül kitöltik a kis MP3 lejátszók és az asztali CD-lejátszók köti űrt. A magnókat korábban úgy osztályoztuk, hogy a rádió mellett csak kazetta-, vagy CD-lejátszót is tartalmaznak. Ma már a következő bővítési lehetőségek közül is választhatunk: DAB/DAB+ rádió (digital audio broadcasting - digitális hangsugárzás), és USB-ről, vagy Bluetooth-on keresztül a telefonról történő zenelejátszás. Hogyan válasszunk magnót?

Tovább

A rádiómagnók előnyei és hátrányai

Előnyei

 • Hallgathatsz rádiót, lejátszhatsz kazettákat és CD-ket.
 • Általában jobb hangzásúak, mint a hagyományos asztali rádiók.
 • A CD-s rádiók többnyire USB és AUX bemenettel is rendelkeznek.
 • Egyes modellek MP3 formátumot is lejátszanak.
 • Akár több tucat rádióállomás beállítható.

Hátrányai

 • A magnók jellemzően nagyobbak, mint a hagyományos rádiók.
 • Nem rendelkeznek WiFi kapcsolattal, és nem képesek internetes rádióadások vételére.

Népszerű magnó típusok

A technológia előrehaladtával a magnók is fejlődtek. Az evolúció során eltűnt a szögletes formájuk és kisebbek is lettek. A gömbölyded forma elsősorban a CD-lejátszó miatt alakult ki.

Kétkazettás magnó

Habár a régi zenekazetták visszatértek a köztudatba és a magnók piaca is sokadik virágzását éli, a kétkazettás magnótól könnyes búcsút kell vennünk. Ezeket az ikonikus lejátszókat a retró mánia se tudta visszahozni, ma már csak a profi Hi-Fi felszerelés között találsz kétkazettás magnókat, amik pontosabban inkább digitalizáló eszközök. El kell fogdnunk, hogy az otthoni kazettamásolás korszaka végetért.

A valamikori kétkazettás magnó néhány jelenkori, még elérhető képviselője:

A kétkazettás magnók iránti hajsza immár a használt elektronika hirdetések és bolhapiacok terepén zajlik tovább.

Hordozható kazettás magnó

A kazettás magnó, a 70-es 80-as éve óta velünk levő klasszikus lejátszóeszköz kiváló választás, ha ma is szívesen hallgatsz kazettákat. A legtöbb modell MP3 lejátszását is támogatja USB csatlakozáson vagy kártyaolvasón keresztül. A CD nélküli hordozható kazettás magnó előnye a kompakt méret. A hordozható rádiómagnó ideális esetben beépített akkumulátorral is rendelkezik, így hálózati csatlakozás nélkül is képes zenét szolgáltatni.

Magnó

Magnó CD lejátszóval (CD rádió)

Nemcsak a kazettáidhoz ragaszkodsz, de a CD-idet is rendszeresen hallgatod, esetleg másolatot is készítesz kazettára? Ez esetben olyan magnót válassz, ami CD lejátszóval is rendelkezik. Ezek általában nem csak a klasszikus audio CD-ket tudják lejátszani, hanem CD-RW, WMA és MP3 CD-k lejátszására használhatók. Mindenképp fontos végiggondolnod, hogy mire szeretnéd a magnót használni, hogy ahhoz igazodjon a CD lejátszó képessége.

Bluetooth rádiós magnó

Olyan magnót szeretnél, ami nemcsak kazettáid és CD-id lejátszását biztosítja, de a telefonodon tárolt zenéket is lejátssza? Akkor neked találták ki a Bluetooth rádiós magnót! Ez a magnó Bluetooth technológiával rendelkezik, így akár vezetékek nélkül, a telefonodon keresztül is lejátszhatsz rajta zenéket.

Gyerek magnó

A gyerek magnók képesek mini karaoke állomásokként is funkcionálni. Egy mikrofon is található a kiegészítők között. A kezelőfelületük egyszerű és átlátható, a gyermekek képesek könnyen elsajátítani a használatukat. A gyerek magnók népszerűségéről a rajzfilmekből jól ismert szereplők is gondoskodnak. Elég, ha alap funkciókat tudnak, de bírják a fokozott igénybevételt.

A magnók összetevői

Mint szórakoztató eszközök, a magnók igyekeznek széleskörben kielégíteni a felhasználói igényeket, ezért a paraméterek között számos antenna típussal, forrástípussal és egyéb funkcióval találkozhatunk.

A rádiómagnó tunerei

 • Az AM a legrégebbi típus, amely manapság már nem használatos rádióműsorok sugárzására.
 • Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik.
 • A DAB+ egy modern digitális rádiós technológia, amely könnyű programválasztást, kiváló vételt, kiegészítő multimédiás adatokat, továbbfejlesztett programajánlatot kínál alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Az RDS funkcióval ellátott FM rádiók is képesek kiegészítő információkat megjeleníteni, például a rádióállomás nevét, vagy az előadót és a zeneszámot.

A magnók hangforrásai

 • A kazettás magnó fontos, ha vannak kazettáid, amiket szeretnél még lejátszani.
 • Az USB port és a memóriakártya foglalat lehetővé teszi, hogy zenét játssz le pendrive-ról és memóriakártyákról. Az USB magnó picit háttérba szorítja a fizikai hanghordozókat, mivel egy pendrive-ra ráfér akár egy táskányi CD mennyiség hanganyaga is.
 • A CD lejátszó klasszikus audio CD-k és főként MP3 és WMA CD-k lejátszására használható.
 • A 3,5mm-es AUX bemenet bármely analóg hangforrás, például MP3-lejátszók csatlakoztatására szolgál.
 • A fejhallgató kimenet alkalmas privát zenehallgatásra a környezet zavarása nélkül.
 • A Bluetooth a vezeték nélküli zenelejátszás eszköze, mely összekapcsolja az okostelefont vagy a tabletet, mint hangforrást, a rádiómagnóval, mint hangszóróval. A bluetooth magnó baráti összejövetelek során hasznos, amikor többen, több forrásból tudnak rá zenét küldeni
magnó

A magnó egyéb funkciói és tulajdonságai

 • Az állomás-választó gombok könnyű váltást tesznek lehetővé az előre beállított csatornák között.
 • A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. A rádiómagnó teleszkopikus antennája retró érzést is nyújt és a klasszikus kazettás magnókra emlékeztet.
 • Az automata állomáskereső segít a csatornák megtalálásában.
 • A hangszínszabályozó a hangszínek hangerejének optimalizálásához használható a hallgatott műfaj függvényében. Az ilyen fejlettebb beállítási lehetőségek a prémium magnók sajátosságai.
 • A leállítás-időzítő lehetővé teszi, hogy beütemezd a magnó leállítását, ha szeretsz elalvás előtt zenét hallgatni.
Hasznos, ha a magnó rendelkezik akkumulátorral, de hálózatról is működtethető.

A magnók áramellátása

A magnók áramellátás tekintetében lehetnek hálózatról üzemeltethetők, vagy elemesek. Az elemes kialakítás nagyon fontos funkció, ha a magnódat magaddal szeretnéd vinni olyan helyekre, ahol elektromos hálózat nem elérhető. Az elemes hordozható magnók általában hálózatról is üzemeltethetők.

  A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst Szállításra kész > 5 db
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
  21 490 Ft

  2.
  JVC RC-E451B Szállításra kész > 5 db
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
  26 990 Ft

  3.
  JVC RD-E221B Szállításra kész > 5 db
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 2,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 127 × 245 × 225 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
  21 290 Ft

  Még több
  52 termék
  Classic Kategória
  Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó Típusok
  4,5 78×
  Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
  21 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JHY207r92b
  Arany középút
  JVC RD-E661B-DAB - Rádió Típusok
  4,7
  JVC RD-E661B-DAB
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 148 × 350 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,69 kg, fekete kivitel
  Szuper ár
  31 590 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC25f
  Arany középút
  JVC RD-E661W-DAB - Rádió Típusok
  4,7
  JVC RD-E661W-DAB
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
  Szuper ár
  30 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC25g
  Premium Kategória
  3,8
  Philips AZB600/12
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner, 20 előre beállítható csatorna, 2 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 240 × 300 × 133 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, ezüst kivitel
  47 890 Ft
  Szállításra kész 1 db
  Termékkód: JPI300k11
  JVC RC-E451B - Rádiómagnó
  Típusok
  4,8 17×
  JVC RC-E451B
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
  26 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC26a
  Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
  Típusok
  4,5 78×
  Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
  21 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JHY207r92a
  Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
  Típusok
  4,2 42×
  Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
  16 490 Ft
  Szállításra kész 2 db
  Termékkód: JHY207r5h
  Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
  Típusok
  4,5 78×
  Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
  21 390 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JHY207r92c
  4,9
  JVC RD-E221B
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 2,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 127 × 245 × 225 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
  21 290 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC25e
  JVC RC-E451W - Rádiómagnó Típusok
  4,8 17×
  JVC RC-E451W
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
  26 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC26b
  4,5
  Sencor SPT 4700
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, sleep, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete kivitel
  29 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JN327m
  Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádiómagnó Típusok
  4,2 42×
  Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
  16 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JHY207r5i
  Gogen Maxi P rózsaszín-lila - Rádiómagnó Típusok
  4,2 32×
  Gogen Maxi P rózsaszín-lila
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, gyerek, FM tuner, MP3 támogatás, 1,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, kijelző, mikrofon a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 110 × 204 × 214 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, rózsaszín kivitel
  20 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG980d1
  4,5 18×
  Gogen CDM 388 SUBTS
  Rádiómagnó - CD lejátszó, SD slot, klasszikus design, FM tuner, MP3 és WMA támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 122 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
  Leárazás -7 %
  20 490 Ft 21 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG982k2
  3,5
  MUSE M-182RDC
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, AM és FM tuner, 5 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, lejátszható formátumok CD és kazetta, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 120 × 203 × 260 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
  Szuper ár
  26 400 Ft
  Szállításra kész 3 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MUSEf20
  4,0
  Sencor SPT 6500
  Rádiómagnó - CD lejátszó, SD slot, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra és kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete és ezüst kivitel
  35 490 Ft
  Szállításra kész 4 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JN328d
  3,8
  Philips AZB798T / 12
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, góliát elem (D), mérete 170 × 435 × 270 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, fekete kivitel
  70 990 Ft
  Szállításra kész 3 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JPI300j1l
  Gogen CDM 390 BTDABR DAB+ tanúsítvány - Rádió Típusok
  4,7 11×
  Gogen CDM 390 BTDABR DAB+ tanúsítvány
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD, SD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), klasszikus design, mérete 142 × 398 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete és piros kivitel
  33 490 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG982g2a
  4,5
  A Panasonic RX-D70BT
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 128 × 310 × 205 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
  57 390 Ft
  Szállításra kész 3 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: GZ310c1
  3,2
  Gogen CDM 425 SUBT
  Rádiómagnó - hordozható, FM-tuner, CD, MP3, Bluetooth, teleszkópos antenna, fejhallgató kimenet, AUX-IN 3,5 mm (bemenet), USB, 25 W, távirányító
  35 990 Ft
  Szállításra kész 5 db
  Termékkód: WG982k4
  4,0
  Philips AZ700T
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 170 × 435 × 271 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fekete és ezüst kivitel
  59 990 Ft
  Szállításra kész 1 db
  Termékkód: JPI300k12
  Gogen CDM 390 BTDABS DAB+ tanúsítvány - Rádió Típusok
  4,7 11×
  Gogen CDM 390 BTDABS DAB+ tanúsítvány
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ tuner 60 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD, MicroSD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), klasszikus design, mérete 142 × 398 × 255 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,11 kg, fekete és szürke kivitel
  35 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG982g2b
  4,0
  Philips AZB500
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, 2 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 240 × 300 × 133 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete kivitel
  39 390 Ft
  Szállításra kész 1 db
  Termékkód: JPI300k10
  Gogen Maxipes Fík lejátszó B kék-sárga - Rádiómagnó Típusok
  4,2 32×
  Gogen Maxipes Fík lejátszó B kék-sárga
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, gyerek, FM tuner, MP3 támogatás, 1,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, kijelző, mikrofon a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 110 × 204 × 214 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, kék és sárga kivitel
  20 990 Ft
  Szállításra kész > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG980d2

  Magnók

  4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
  Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben, csak megfelelő eszközzel kell rendelkezned, és az alapvető feltétel az internetkapcsolat. Hogyan lehet ráhangolódni az internetes rádióra, és egyáltalán, miben...

  Magnók

  A Magnók kategóriában összesen 52 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó magnók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább magnók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb magnók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: magnók vélemények
  P-DC1-WEB10
  28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ