Magnók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rádió típus
Klasszikus
(2)
Rádiós magnó
(62)
Rendeltetés
Konyhai
(1)
Gyerek
(14)
Hordozható
(51)
Lejátszható formátum
CD
(63)
Kazetta
(19)
MicroSD kártya
(3)
SD kártya
(4)
Pendrive
(53)
Bemenetek
USB
(52)
3,5 mm Jack
(47)
6,3mm Jack
(2)
AUX
(11)
Támogatott formátumok
(43)
WMA
(16)
Felszerelés
Ébresztőóra
(11)
Óra
(20)
Tápellátás
Szín
Fehér
(10)
Fekete
(34)
Piros
(9)
Kék
(12)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(7)
Szürke
(4)
Zöld
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A rádiómagnók (CD-s rádiók) remekül kitöltik a kis MP3 lejátszók és az asztali CD-lejátszók köti űrt. A magnókat korábban úgy osztályoztuk, hogy a rádió mellett csak kazetta-, vagy CD-lejátszót is tartalmaznak. Ma már a következő bővítési lehetőségek közül is választhatunk: DAB/DAB+ rádió (digital audio broadcasting - digitális hangsugárzás), és USB-ről, vagy Bluetooth-on keresztül a telefonról történő zenelejátszás. Hogyan válasszunk magnót?

Tovább

A rádiómagnók előnyei és hátrányai

Előnyei

 • Hallgathatsz rádiót, lejátszhatsz kazettákat és CD-ket.
 • Általában jobb hangzásúak, mint a hagyományos asztali rádiók.
 • A CD-s rádiók többnyire USB és AUX bemenettel is rendelkeznek.
 • Egyes modellek MP3 formátumot is lejátszanak.
 • Akár több tucat rádióállomás beállítható.

Hátrányai

 • A magnók jellemzően nagyobbak, mint a hagyományos rádiók.
 • Nem rendelkeznek WiFi kapcsolattal, és nem képesek internetes rádióadások vételére.

Népszerű magnó típusok

A technológia előrehaladtával a magnók is fejlődtek. Az evolúció során eltűnt a szögletes formájuk és kisebbek is lettek. A gömbölyded forma elsősorban a CD-lejátszó miatt alakult ki.

Kétkazettás magnó

Habár a régi zenekazetták visszatértek a köztudatba és a magnók piaca is sokadik virágzását éli, a kétkazettás magnótól könnyes búcsút kell vennünk. Ezeket az ikonikus lejátszókat a retró mánia se tudta visszahozni, ma már csak a profi Hi-Fi felszerelés között találsz kétkazettás magnókat, amik pontosabban inkább digitalizáló eszközök. El kell fogdnunk, hogy az otthoni kazettamásolás korszaka végetért.

A valamikori kétkazettás magnó néhány jelenkori, még elérhető képviselője:

A kétkazettás magnók iránti hajsza immár a használt elektronika hirdetések és bolhapiacok terepén zajlik tovább.

Hordozható kazettás magnó

A kazettás magnó, a 70-es 80-as éve óta velünk levő klasszikus lejátszóeszköz kiváló választás, ha ma is szívesen hallgatsz kazettákat. A legtöbb modell MP3 lejátszását is támogatja USB csatlakozáson vagy kártyaolvasón keresztül. A CD nélküli hordozható kazettás magnó előnye a kompakt méret. A hordozható rádiómagnó ideális esetben beépített akkumulátorral is rendelkezik, így hálózati csatlakozás nélkül is képes zenét szolgáltatni.

Magnó

Magnó CD lejátszóval (CD rádió)

Nemcsak a kazettáidhoz ragaszkodsz, de a CD-idet is rendszeresen hallgatod, esetleg másolatot is készítesz kazettára? Ez esetben olyan magnót válassz, ami CD lejátszóval is rendelkezik. Ezek általában nem csak a klasszikus audio CD-ket tudják lejátszani, hanem CD-RW, WMA és MP3 CD-k lejátszására használhatók. Mindenképp fontos végiggondolnod, hogy mire szeretnéd a magnót használni, hogy ahhoz igazodjon a CD lejátszó képessége.

Bluetooth rádiós magnó

Olyan magnót szeretnél, ami nemcsak kazettáid és CD-id lejátszását biztosítja, de a telefonodon tárolt zenéket is lejátssza? Akkor neked találták ki a Bluetooth rádiós magnót! Ez a magnó Bluetooth technológiával rendelkezik, így akár vezetékek nélkül, a telefonodon keresztül is lejátszhatsz rajta zenéket.

Gyerek magnó

A gyerek magnók képesek mini karaoke állomásokként is funkcionálni. Egy mikrofon is található a kiegészítők között. A kezelőfelületük egyszerű és átlátható, a gyermekek képesek könnyen elsajátítani a használatukat. A gyerek magnók népszerűségéről a rajzfilmekből jól ismert szereplők is gondoskodnak. Elég, ha alap funkciókat tudnak, de bírják a fokozott igénybevételt.

A magnók összetevői

Mint szórakoztató eszközök, a magnók igyekeznek széleskörben kielégíteni a felhasználói igényeket, ezért a paraméterek között számos antenna típussal, forrástípussal és egyéb funkcióval találkozhatunk.

A rádiómagnó tunerei

 • Az AM a legrégebbi típus, amely manapság már nem használatos rádióműsorok sugárzására.
 • Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik.
 • A DAB+ egy modern digitális rádiós technológia, amely könnyű programválasztást, kiváló vételt, kiegészítő multimédiás adatokat, továbbfejlesztett programajánlatot kínál alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Az RDS funkcióval ellátott FM rádiók is képesek kiegészítő információkat megjeleníteni, például a rádióállomás nevét, vagy az előadót és a zeneszámot.

A magnók hangforrásai

 • A kazettás magnó fontos, ha vannak kazettáid, amiket szeretnél még lejátszani.
 • Az USB port és a memóriakártya foglalat lehetővé teszi, hogy zenét játssz le pendrive-ról és memóriakártyákról. Az USB magnó picit háttérba szorítja a fizikai hanghordozókat, mivel egy pendrive-ra ráfér akár egy táskányi CD mennyiség hanganyaga is.
 • A CD lejátszó klasszikus audio CD-k és főként MP3 és WMA CD-k lejátszására használható.
 • A 3,5mm-es AUX bemenet bármely analóg hangforrás, például MP3-lejátszók csatlakoztatására szolgál.
 • A fejhallgató kimenet alkalmas privát zenehallgatásra a környezet zavarása nélkül.
 • A Bluetooth a vezeték nélküli zenelejátszás eszköze, mely összekapcsolja az okostelefont vagy a tabletet, mint hangforrást, a rádiómagnóval, mint hangszóróval. A bluetooth magnó baráti összejövetelek során hasznos, amikor többen, több forrásból tudnak rá zenét küldeni
magnó

A magnó egyéb funkciói és tulajdonságai

 • Az állomás-választó gombok könnyű váltást tesznek lehetővé az előre beállított csatornák között.
 • A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. A rádiómagnó teleszkopikus antennája retró érzést is nyújt és a klasszikus kazettás magnókra emlékeztet.
 • Az automata állomáskereső segít a csatornák megtalálásában.
 • A hangszínszabályozó a hangszínek hangerejének optimalizálásához használható a hallgatott műfaj függvényében. Az ilyen fejlettebb beállítási lehetőségek a prémium magnók sajátosságai.
 • A leállítás-időzítő lehetővé teszi, hogy beütemezd a magnó leállítását, ha szeretsz elalvás előtt zenét hallgatni.
Hasznos, ha a magnó rendelkezik akkumulátorral, de hálózatról is működtethető.

A magnók áramellátása

A magnók áramellátás tekintetében lehetnek hálózatról üzemeltethetők, vagy elemesek. Az elemes kialakítás nagyon fontos funkció, ha a magnódat magaddal szeretnéd vinni olyan helyekre, ahol elektromos hálózat nem elérhető. Az elemes hordozható magnók általában hálózatról is üzemeltethetők.

  A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
  64 termék
  Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
  Sencor SPT 3907 W - Rádiómagnó
  Típusok
  4,4 45×
  Sencor SPT 3907 W
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
  Leárazás -20 %
  20 790 Ft 25 990 Ft
  Raktáron
  Termékkód: JN327j2
  Arany középút Kiváló ár/érték arány
  JVC RC-E451W - Rádiómagnó
  Típusok
  4,7 51×
  JVC RC-E451W
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
  26 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC26b
  Arany középút Kiváló ár/érték arány
  4,3 15×
  Sencor SPT 5800
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 25 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 196 × 500 × 211 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, fekete kivitel
  Leárazás -14 %
  31 490 Ft 36 990 Ft
  Raktáron
  Termékkód: JN328c
  Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
  3,2
  JVC RC-E561B-DAB DAB+ tanúsítvánnyal
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 290 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
  35 290 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC26c
  JVC RD-E661B-DAB - Rádió
  Típusok
  4,3 25×
  JVC RD-E661B-DAB
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 148 × 350 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,69 kg, fekete kivitel
  32 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC25f
  GoGEN gyermek lejátszó, kék - CD lejátszó
  Típusok
  5,0
  GoGEN gyermek lejátszó, kék
  CD lejátszó - kék kivitel
  23 900 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG971o4
  SENCOR SPT 2700 WH - Rádiómagnó
  Típusok
  4,6
  SENCOR SPT 2700 WH
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 225 × 240 × 126 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér kivitel
  Leárazás -10 %
  16 990 Ft 19 000 Ft
  Raktáron
  Termékkód: JN328f
  4,5 17×
  Sencor SPT 4700
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, sleep, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete kivitel
  Leárazás -20 %
  23 990 Ft 29 990 Ft
  Raktáron
  Termékkód: JN327m
  Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
  Típusok
  4,6 127×
  Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
  21 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JHY207r92b
  Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
  Típusok
  4,6 127×
  Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
  20 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JHY207r92c
  4,4 16×
  Philips AZ215S
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 124 × 252 × 232 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, fehér és ezüst kivitel
  21 790 Ft
  Raktáron 3 db
  Termékkód: JPI300j1k
  Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó
  Típusok
  4,4 45×
  Sencor SPT 3907 B
  Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
  Leárazás -20 %
  20 790 Ft 25 990 Ft
  Raktáron
  Termékkód: JN327j1
  JVC RD-E661W-DAB - Rádió
  Típusok
  4,3 25×
  JVC RD-E661W-DAB
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
  32 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JVC25g
  4,4 25×
  Gogen Maxipes Fík MAXIKARAOKE, kék
  CD lejátszó - kék kivitel
  24 590 Ft
  Raktáron 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG971n1
  SENCOR SPT 2700 BK - Rádiómagnó
  Típusok
  4,6
  SENCOR SPT 2700 BK
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 225 × 240 × 126 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fekete és kék kivitel
  Leárazás -20 %
  16 990 Ft 21 490 Ft
  Raktáron
  Termékkód: JN328e
  Gogen Maxipes Fík P lejátszó, rózsaszín-lila - Rádiómagnó Típusok
  4,3 37×
  Gogen Maxipes Fík P lejátszó, rózsaszín-lila
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, gyerek, FM tuner, MP3 támogatás, 1,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, kijelző, mikrofon a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 110 × 204 × 214 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, rózsaszín kivitel
  20 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG980d1
  4,6
  Sencor SPT 6500
  Rádiómagnó - CD lejátszó, SD slot, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra és kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete és ezüst kivitel
  Leárazás -14 %
  25 990 Ft 30 480 Ft
  Raktáron
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JN328d
  4,5 27×
  Gogen CDM 388 SUBTS
  Rádiómagnó - CD lejátszó, SD slot, klasszikus design, FM tuner, MP3 és WMA támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 122 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
  20 900 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG982k2
  4,2
  Philips AZB798T / 12
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, góliát elem (D), mérete 170 × 435 × 270 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, fekete kivitel
  74 590 Ft
  Raktáron 3 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: JPI300j1l
  Gogen Maxipes Fík lejátszó B kék-sárga - Rádiómagnó Típusok
  4,3 37×
  Gogen Maxipes Fík lejátszó B kék-sárga
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, gyerek, FM tuner, MP3 támogatás, 1,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, kijelző, mikrofon a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 110 × 204 × 214 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, kék és sárga kivitel
  Leárazás -3 %
  20 290 Ft 20 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG980d2
  4,0
  A Panasonic RX-D70BT
  Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus kikapcsolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 128 × 310 × 205 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
  63 590 Ft
  Raktáron 3 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: GZ310c1
  5,0
  Bigben CD61RUSB
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző és óra, antenna a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 141 × 290 × 238 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, rózsaszín kivitel
  Szuper ár
  23 990 Ft
  Raktáron 3 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: BIGB01b2
  Gogen CDM 390 BTDABS DAB+ tanúsítvány - Rádió Típusok
  4,7 19×
  Gogen CDM 390 BTDABS DAB+ tanúsítvány
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ tuner 60 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD, MicroSD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), klasszikus design, mérete 142 × 398 × 255 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,11 kg, fekete és szürke kivitel
  32 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG982g2b
  Gogen CDM 390 BTDABR DAB+ tanúsítvány - Rádió Típusok
  4,7 19×
  Gogen CDM 390 BTDABR DAB+ tanúsítvány
  Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD, SD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), klasszikus design, mérete 142 × 398 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete és piros kivitel
  32 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WG982g2a

  Magnók

  4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
  Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben, csak megfelelő eszközzel kell rendelkezned, és az alapvető feltétel az internetkapcsolat. Hogyan lehet ráhangolódni az internetes rádióra, és egyáltalán, miben...

  Magnók

  A Magnók kategóriában összesen 64 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó magnók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább magnók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb magnók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: magnók vélemények
  P-DC1-WEB05
  30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ