Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Elektromos fogkefe

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Forgó
(8)
Szónikus
(121)
Oszcilláló
(18)
Rendeltetés
Felnőtteknek
(143)
Gyerek
(25)
Funkciók
Fejek száma a csomagban
1 db
7 db
-

Elektromos fogkefét gyakorlatilag bárki használhat, beleértve a gyermekeket és azokat is, akik érzékeny fogakkal vannak "megáldva". A fogak és íny egészségének javítása érdekében ez különösen fontos azok számára, akik nem megfelelő fogmosási technikát alkalmaznak. Milyen elektromos fogkefék kaphatók?

Tovább

Az elektromos fogkefe előnyei és hátrányai

Az elektromos fogkefe szinte mindenki számára alkalmas, gyakorlatilag a fogakhoz érintve magától elvégzi a dolgát. A fogszabályozó sem jelent problémát, csak gyakrabban kell cserélni az elemes fogkefe fejét. Mik az előnyei és hátrányai?

 • Többszörös hatékonysággal távolítja el a lepedéket.
 • Megakadályozza a fogak nem kívánt elszíneződését.
 • Teljesen biztonságos és javítja az íny egészségi állapotát.
 • Kisebb mennyiségű fogkrém is elegendő.
 • Az elektromos fogkefe ára magasabb.
 • A nagy intenzitású akkus vagy elemes fogkefe nem alkalmas ínyproblémákkal és fogágybetegséggel küszködő, érzékeny fogú és ínyű emberek számára.

i

Az elektromos fogkefe vagy cserélhető elemekkel, vagy szabványos töltővel tölthető egy elektromos aljzaton keresztül, így nincs szükség az akkumulátor cseréjére.

Felnőtt- és gyerek elektromos fogkefe

Kínálatunkban egyaránt szerepel elektromos fogkefe gyerekeknek és felnőtteknek is. Lássuk, miben különböznek egymástól:

Felnőtt elektromos fogkefe

A felnőtteknek szánt elektromos fogkefe kimondottan a felnőttek fogaihoz lett megtervezve. Számos fogmosási módot és funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a fogmosást. Általánosságban elmondható, hogy az elektromos fogkefe gyerek verziójához képest más a kialakítása, elegánsabb és nagyobb.

Gyerek elektromos fogkefe

A elektromos gyerek fogkefe 3 éves kortól használható. Amellett, hogy szórakoztató módon tanítja meg a szájhigiéniát, precízen is tisztít. Ezenkívül a kialakítása a kisgyermekek fogaihoz van igazítva, így a fogaikat tökéletesen tisztán és simán tartja. Az elektromos fogkefe gyerek változata szemet gyönyörködtető színekben és különböző motívumokkal kapható, szinte vonzza a gyermekek tekintetét.

Az elektromos fogkefék két alaptípusa

A fogkefe elektromos változatának két típusát különböztetjük meg: forgófejes és szónikus.

 1. A forgófejes elektromos fogkefe megbízhatóan tisztítja a fogakat, hatékonyan távolítja el a lepedéket. Ugyanakkor a tisztítás intenzitása nem mindenki számára kellemes, ezért az érzékeny fogú vagy fogínyű emberek számára ez a típusú elektromos fogkefe nem ajánlott.
 2. A szónikus elektromos fogkefe a rezgés általi, a fogközök és az ínyvonalak mentén történő dinamikus folyadékáramoltatás elvén működik. A finomabb rezgésszám az érzékeny fogaktól szenvedők számára is alkalmas.

Az okosfogkefe odafigyel a fogak megfelelő tisztítására

Az okosfogkefe tökéletes választás mindazok számára, akik maximális gondot szeretnének fordítani fogaik egészségére. Az okostelefonra letölthető alkalmazás segítségével aktívan figyelemmel kísérhető a fogmosás teljes folyamata. Ha hibát észlel, azonnal értesít. Okosfogkefe szónikus és forgófejes változatban is kapható.

Oral-B forgófejes elektromos fogkefe
Forgófejes elektromos fogkefe

Sencor szónikus elektromos fogkefe
Szónikus elektromos fogkefe

Hogyan néz ki az elektromos fogkefe feje?

Az elektromos fogkefe feje típustól függően lehet klasszikus ovális vagy kerek formájú.

 • A forgófejes elektromos fogkefe feje kerek, sörtéi minden egyes fogat egyenként körbejárnak. A választék széles – van amelyik jobban tisztítja a fogközöket és a fognyakat, van amelyik pedig jobban fehérít.
 • A szónikus elektromos fogkefe feje úgy néz ki, mint egy klasszikus kézi fogkefe. Tisztításkor gyorsan rezeg, közben oldalirányba is elbillen, oda-vissza oszcillál, leutánozva a kézi fogkefe mozgását.

Hogyan működik az elektromos fogkefe?

A forgófejes és a szónikus elektromos fogkefe teljesen másképp működik – másfajta mozgást végeznek.

 • A forgófejes elektromos fogkefe 360°-os mozgást és félköríves mozgást is végez, mely során a fej akár 10 000 mozdulat/perc sebességgel forog. Egyes modellek pulzáló mozgást is végeznek.
 • A szónikus elektromos fogkefe működési elvének lényege, hogy a sörték ultrahangos frekvencián rezegnek, melynek köszönhetően még a nehezen elérhető helyeket is elérik. A sörték sebessége elérheti a percenkénti 40 000 rezgés, vagy akár még többet is.

Az forgófejes elektromos fogkefe teljesítményét impulzus- vagy forgásszámban szokták megadni. Ezzel szemben a szónikus elektromos fogkefe teljesítményét percenkénti rezgésszámban adja meg a gyártó.

Az ideális fogmosási technika forgófejes elektromos fogkefe segítségével

Az forgófejes elektromos fogkefével való helyes fogmosás során csak a fogakat szabad tisztítani, a fognyakat nem. Így nem sérül meg az íny, és nem kerül alá lepedék vagy fogkő. A fogínyszél tökéletes tisztításához egy kézi fogkefe használata javasolt, amivel könnyebben szabályozhatod a tisztítás intenzitását. A forgó mozgásnak köszönhetően elég a fogkefét 45°-os szögben tartani, a többit csak bízd rá.

Az ideális fogmosási technika szónikus elektromos fogkefével

A forgófejes fogkefékkel ellentétben a szónikus fogkefét az íny és a fogak csatlakozásán kell végigvezetni. A fogkefefej könnyen behatol a fogak közé és alaposan megtisztítja őket. A lepedék maradéktalan eltűntetése érdekében a szónikus fogkefét fel- és lefelé is mozgatni kell.

Azz elektromos fogkefe többet kínál, mint egy egyszerű fogmosás

A mai modern elektromos fogkefék számos tisztítási módot kínálnak. A normál 2 perces beállításon túl választhatsz alaposabb, 3 perces fogmosási időt is. A legfejlettebb elektromos fogkefék lehetővé teszik akár a fogak fehérítését, az érzékeny területek kíméletes tisztítását, vagy akár az íny masszírozását is.

Az elektromos fogkefe legfontosabb jellemzői

Ha a lehető legjobb elektromos fogkefét szeretnéd megvásárolni, fordíts figyelmet a sok egyéb hasznos funkcióra is.

 • 3D tisztítás – a 3D technológiának köszönhetően hatékonyan távolítja el a lepedéket és a nem kívánatos elszíneződést a fog felületéről. Finom pulzáló mozgásokat hoz létre a szennyeződések eltüntetése érdekében.
 • Nyomásérzékelő – a nyomásérzékelő jelez, ha túlságosan erősen nyomod a fogkefét.
 • Bluetooth – lehetővé teszi az elektromos fogkefe összekapcsolását egy okostelefonos alkalmazással, amely elemzi a fogmosást, így javíthatja a fogápolási technikádat.
 • Időzítő – az elektromos fogkefe értesít, ha már 2 perce mosod a fogad - a fogorvosok ennyi időt javasolnak a fogmosásra. A felsőbb kategóriájú modellek időzítője 4, egyenként 30 másodperces intervallumra osztva emlékeztet arra, hogy áttérhetsz a szájüreg következő területére.

Az elektromos fogkefe cserélhető feje két-három hónapig bírja, ha megfelelően használod. Egyes modellek intelligens érzékelővel rendelkeznek, amelyek jelzik, ha cserélni kell a fejet.

A tökéletesen tiszta fogak érdekében használj szájzuhanyt is

A szájzuhany hozzájárul az egészséges interdentális terek fenntartásához - irritáció nélkül. Az ergonomikus formának és az optimális nyomásnak köszönhetően a tisztítás nem vesz igénybe 60 másodpercnél több időt. Különösen alkalmasak érzékeny ínyű emberek számára, akiknek túl durva a fogköztisztító kefe vagy fogselyem használata.

Szájzuhany

A szájzuhany ideális kiegészítő egy elektromos fogkefe mellé.

Ha az olcsóbb termékeket keresed, tekintsd meg akciós elektromos fogkefe kínálatunkat. Kíváncsi vagy más vásárlók tapasztalataira? Az Alza elektromos fogkefe teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a kínálatban szereplő termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Oral-B PRO 2500 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 40000 rezgés/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban
27 990 Ft

2.
Oral-B Pro 750 Cross Action Black + Utazótok Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 8800 rezgés/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás
15 990 Ft

3.
Oral-B Vitality Kids Frozen II + Utazótok Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Elektromos fogkefe - gyerek, oszcilláló, 7600 rezgés/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
11 990 Ft

Még több
173 termék
Classic Kategória
Oral-B Pro 3 – 3000, fehér - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B Pro 3 – 3000, fehér
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 45000 rezgés/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és nyomásérzékelő, 1 fej a csomagban

24 090 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK237
Arany középút
Oral-B iO Series 8 Violet
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, utazótok, töltő, mobilalkalmazással

63 670 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
79 590 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK399
Premium Kategória
Philips Sonicare ProtectiveClean HX6877/34 - Elektromos fogkefe Típusok
Philips Sonicare ProtectiveClean HX6877/34
Elektromos fogkefe - szónikus, 62 000 gyengéd rezgés/ perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, 3 állítható intenzitás: alacsony, közepes és magas, 2 perces időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátortöltöttség-kijelző, 2 darab tartozék fejjel, BrushSync - emlékeztető a fej cseréjének esedékességére, a csomag tartalma: 2 ProtectiveClean kefe, 2 Optimal White Standard fej, 1 töltő, 2 utazótok, szín: fehér

123 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZK918
Oral-B PRO 2500 - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B PRO 2500
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 40000 rezgés/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban

27 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAEK045
Oral-B iO Series 10 Cosmic Black Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, mobilalkalmazással

154 230 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
192 790 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK672
Oral-B Pro 750 Cross Action Black + Utazótok - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B Pro 750 Cross Action Black + Utazótok
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 8800 rezgés/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás

15 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK290
Oral-B iO Series 9 Rose Quartz Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 9 Rose Quartz Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással

81 510 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
101 890 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK107
Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz Mágneses fogkefék - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz Mágneses fogkefék
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, 3D tisztítás, interaktív kijelző, 3D térképezés és SMART funkciók, 2 fej a csomagban

199 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK574
Oral-B iO Series 8 Black Onyx Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 8 Black Onyx Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 6 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, mobilalkalmazással

64 790 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
80 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK391
Oral-B iO Series 9 Black Onyx Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 9 Black Onyx Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással

86 390 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
107 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK015
Oral-B Pro 3 3500 Fekete elektromos fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B Pro 3 3500 Fekete elektromos fogkefe
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban

30 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK108
Philips Sonicare 3100 HX3671/13 - Elektromos fogkefe
Típusok
Philips Sonicare 3100 HX3671/13
Elektromos fogkefe - szónikus, 31000 rezgés/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban

21 190 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZK570
Oral-B iO Series 8 duo Violet & White - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 8 duo Violet & White
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 7 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 2 fej a csomagban, utazótok, mobilalkalmazással

113 110 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
141 390 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK742
Oral-B iO Series 8 Duo Black Onyx & White Alabaster Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 8 Duo Black Onyx & White Alabaster Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 6 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással

108 630 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
135 790 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK636
Oclean X Pro Green
Elektromos fogkefe - szónikus, 42000 rezgés/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással

23 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OCLZK471
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Removal HX6807/24 - Elektromos fogkefe
Típusok
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Removal HX6807/24
Elektromos fogkefe - szónikus, 31000 rezgés/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban

31 790 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZK205
Oral-B Pro 3 – 3900, fekete és fehér - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B Pro 3 – 3900, fekete és fehér
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 45000 rezgés/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és nyomásérzékelő, 2 fej a csomagban

34 710 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
43 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK602
Oral-B iO Series 4 Black Mágneses fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 4 Black Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 4 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, mobilalkalmazással

44 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK329
CURAPROX Hydrosonic PRO
Elektromos fogkefe - szónikus, 42000 rezgés/perc, 7 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban

65 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CURHO144
Oral-B iO Ultimate Clean Black, 4 db - Pótfej elektromos fogkeféhez
Típusok
Oral-B iO Ultimate Clean Black, 4 db
Pótfej elektromos fogkeféhez - Oral-B iO számára, 4 db darab a csomagban

14 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORANH856
Oral-B Pro 750 Cross Action White + Úti tok - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B Pro 750 Cross Action White + Úti tok
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 8800 rezgés/perc, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás

17 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK314
Oral-B Vitality Kids Frozen II + Utazótok - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B Vitality Kids Frozen II + Utazótok
Elektromos fogkefe - gyerek, oszcilláló, 7600 rezgés/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással

9 590 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
11 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORAZK987
Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx & White Alabaster Mágneses fogkefék - Elektromos fogkefe
Típusok
Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx & White Alabaster Mágneses fogkefék
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő, interaktív kijelző, 3D térképezés és SMART funkciók, 1 fej a csomagban

118 890 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORBZK040
Dutio AOE04 - Elektromos fogkefe
Típusok
Dutio AOE04
Elektromos fogkefe - szónikus, 38000 rezgés/perc, 5 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban

Szuper ár
9 990 Ft
1 db
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SDUTZK780

Elektromos fogkefe

elektromos fogkefeA TrueLife tökéletes mosolyt varázsol az egész családnak Hogyan biztosíthatsz szép mosolyt és egészséges fogakat az egész családnak? Bízd rá az új TrueLife SonicBrush...
A szép és egészséges fogak a róluk való gondoskodás eredményei, ami attól függ, mennyi időt fordítunk alapos...
Az Oral-B iO egy új generációs okos fogkefe. Ez az újdonság nagyszerű innovációkkal rendelkezik. A legfőbb...

Elektromos fogkefe

A Elektromos fogkefe kategóriában összesen 173 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos fogkefe Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos fogkefe A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos fogkefe A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos fogkefe vélemények
P-DC1-WEB00
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ