Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Retró rádió készülékek

A régi rádiót imitáló retró rádiókészülék egyedülálló kiegészítője lehet a belső térnek. A választás során azonban nemcsak a megjelenést kell figyelembe venni. Annak érdekében, hogy a rádióhallgatás minőségi és kellemes legyen, a típusra, a vezérlésére és a rendelkezésére álló funkciókra is figyelni kell. Segítünk kiválasztani a megfelelő retró rádió készüléket.

Tovább

A régi rádiót imitáló retró rádiókészülék előnyei

A régi rádiót imitáló készülékek évek óta népszerűek. Manapság nemcsak stílusos kiegészítőként kaphatók, hanem fejlett funkciókat és klasszikus rádiót is kínálnak egyben. Emiatt a retró rádió készülékek sok modern háztartás teljes értékű részévé válnak.

 • Egyedi régi rádió dizájn.
 • Modern funkciók.
 • Gazdag típusválaszték.
 • Egyszerű vezérlés.

Válassz a retró rádió készülékek tönkelegéből

Ha retró rádiókészüléket keresel, először azt kell megértened, hogy melyik típus felel meg legjobban az igényeidnek.

 • A klasszikus retró rádió készülék tökéletesen illik a nappaliba, a hálószobába vagy az irodába. Számos speciális funkciót kínál.
 • A hordozható retró rádió készüléket bárhová magaddal viheted, ahol csak szükséged van rá, pl. kirándulásokra, műhelybe vagy kempingezéshez. A hordozható eszközök közül a legjellegzetesebbek a zsebrádiók éa a picivel nagyobb, lapos kialakítású táskarádiók.
 • A konyhai régi rádió imitációk általában kompaktabb méretben készülnek.
 • A retró rádiósmagnók lehetővé teszik a klasszikus kazetták lejátszását is.

A retró rádiók dizájnja

A retró rádiókészülék már nem csak az idősek rádiója. Ennek köszönhetően a dizájn-választék nagyon gazdag, és lehetővé teszi, hogy speciális igényeidnek megfelelően válassz. A retró rádió készülékek különböző történelmi korok stílusában készülnek, a rádió aranykorától kezdve a szocreálon át a magnómániás 1980-as évekig. A színválaszték is változatos - piros, sárga, zöld vagy kék régi rádió tetszik? Vagy inkább az elegáns színeknél maradsz?

Fa retró rádió-készülék

i

Fa retró rádiók

Dizájn tekintetében nagyon népszerűek a fa borítású, vagy azt imitáló készülékek. Igazi retró hangulatot teremthetsz nappalidban ezekkel a vintage rádió modellekkel.

Vintage rádió modern funkciókkal

A régi rádiót imitáló készülék hatalmas előnye, hogy ugyanolyan funkciókkal rendelkezik, mint egy klasszikus rádió. Tehát nem leszel megfosztva a modern idők vívmányaitól sem, ugyanakkor élvezheted az egyedi retró dizájnt is. A fejlett funkciók és felszerelés hatással van a lejátszott hang minőségére, valamint a retró rádiókészülék vezérlésére és csatlakoztathatóságára.

A retró típusú rádió sokféle médiát képes lejátszani

A lejátszható adathordozók és a támogatott formátumok fontos paraméterek a retró rádiókészülék kiválasztásakor.

 • A retró rádió készülékek - bluetooth kapcsolattal lehetővé teszik számodra, hogy telefonodról vagy tabletedről kényelmesen lejátszhasd zenéidet a rádión.
 • A Retró rádió készülékek - USB csatlakozással biztosítják számodra, hogy külső forrásból, például pendrive-ról játszhass le zenét (főleg MP3 formátumban).
 • A CD-lejátszóval ellátott retró rádiók is népszerűek. Az optikai adathordozók lejátszása továbbra is gyakori igény a rádióval szemben, különösen a retró típusoknál.
 • A memóriakártya-foglalattal rendelkező retró rádiókészülékek szintén lehetővé teszik a külső zenelejátszást, ebben az esetben MicroSD vagy SD kártyáról.

Ha a retró rádiód 3,5 mm-es AUX bemenettel rendelkezik, csatlakoztathatsz hozzá hangszórót is.

retró rádió készülék

További retró rádiókészülék funkciók

A retró rádiók általában egyéb funkciókkal is rendelkeznek a kellemesebb használat és vezérlés érdekében.

 • Az automatikus állomáskeresés megszabadít a rádiók nehézkes és unalmas kézi hangolásától.
 • Az ébresztőóra praktikus funkció, különösen, ha a régi rádiót a hálószobában használod.
 • A kijelző megkönnyíti a retró rádió készülék vezérlését és beállítását.

i

Mit jelent az RDS? Az ilyen rendszerrel felszerelt retró rádiók az FM-állomások hallgatása közben megjelenítik a rádióállomás nevét és a lejátszott műsorszámot.

Milyen retró rádiót vegyek?

A dizájn és a funkciók mellett egyéb paramétereket is figyelembe kell venni. A retró rádió készülékek - a klasszikus rádióhoz hasonlóan - különböző tápellátással, vezérléssel és egyéb elemekkel rendelkezhetnek.

A retró rádiókészülék tápellátása

A retró rádió készülék lehet elemes vagy vezetékes. A vezetékes retró rádiót klasszikusan a hálózatra kell csatlakoztatni. Az elemes vintage rádiót leggyakrabban hordozható formában használják.

Lehetséges a két áramellátási módszer kombinációja is. A retró rádiók esetén nagyon praktikus ez az opció, mivel így könnyen használhatod olyan helyen is, ahol nincs áram.

A régi rádiók vezérlése

A retro-régi rádiókat általában egyszerűen gombokkal, esetleg tekerőgombbal működtetik. Rendelkezhetnek azonban kijelzővel is, ami jelentősen leegyszerűsíti a működtetést és a funkciók beállítását.

A retró rádiókészülék tunere

A retró rádiók is lehetővé teszik, hogy többféle adás vétele közül válogass. Melyekkel találkozol a leggyakrabban?

 • Az FM rádió a rádióállomások vételére szolgáló klasszikus analóg sugárzásra utal.
 • Az AM egy régebbi típusú adás, és ma főleg a hosszú és középhullámú sávban használják.
 • Az LW nagy hatótávolságú rádiós műsorszórásra szolgál.
 • A DAB+ rádió egy modern digitális adás. Előnye az egyszerű programválasztás, a kiváló vétel és a kiterjedt programkínálat.
régi rádió

i

Bár a retró rádiók stílusos kivitelben jelennek meg, megvásárlásuk nem drága. Tovább spórolhatsz azonban, ha az olcsó retró rádió készülékek, vagy a felbontott, használt modellek között válogatsz. Az akciós kínálatában is böngészhetsz jó fogások után.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Roadstar HRA-1345 NUS/WD Szállításra kész 4 db és 2 átvevőhelyen
Rádió - klasszikus és hordozható, FM tuner, média lejátszó: pendrive, támogatott formátum: MP3, 2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es jack bemenet, hálózati csatlakoztatás
17 490 Ft

2.
Hyundai PR 100 B Retro bézs színben Szállításra kész > 10 db
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás
8 790 Ft

3.
BLAUPUNKT HR5BR Szállításra kész > 5 db
Rádió - hordozható, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, média lejátszó: MicroSD kártya és pendrive, támogatott formátum: MP3, 3,5 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es jack bemenet, ébresztőóra, óra, távvezérlés, hálózati csatlakoztatás
15 490 Ft

Még több
48 termék
Classic Kategória
Roadstar HRA-1345 NUS/WD
Rádió - klasszikus és hordozható, FM tuner, média lejátszó: pendrive, támogatott formátum: MP3, 2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es jack bemenet, hálózati csatlakoztatás

17 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RDS015f
Arany középút
Gogen DAB 700 BTCB - Rádió Típusok
Gogen DAB 700 BTCB
Rádió - klasszikus, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, 9 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, óra, hálózati csatlakoztatás

27 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG982g7b
Premium Kategória
Panasonic RF-D100BT
Rádió - klasszikus, DAB+ és FM tuner, 5 előre beállítható csatorna, 10 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, ébresztőóra, elemes és hálózati csatlakoztatás

65 190 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ310h1
Orava T-120 S - Rádió
Típusok
Orava T-120 S
Rádió - klasszikus és hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

Szuper ár
6 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: WO110r
Orava T-120 B - Rádió
Típusok
Orava T-120 B
Rádió - klasszikus és hordozható, AM, FM és SW tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

7 190 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: WO110r1
BLAUPUNKT HR5BR
Rádió - hordozható, FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, média lejátszó: MicroSD kártya és pendrive, támogatott formátum: MP3, 3,5 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es jack bemenet, ébresztőóra, óra, távvezérlés, hálózati csatlakoztatás

15 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ959j
Sony ICF-506 fekete
Rádió - klasszikus és hordozható, AM és FM tuner, 0,64 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

20 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JW115d0k
Hyundai PR 100 B Retro bézs színben - Rádió Típusok
Hyundai PR 100 B Retro bézs színben
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

8 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JHY450b9
BLAUPUNKT PP5BR
Rádió - hordozható, FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, média lejátszó: SD kártya és pendrive, támogatott formátum: MP3, 6 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, óra, távvezérlés, elemes csatlakoztatás

12 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ959j2
Gogen DAB 700 BTCS - Rádió Típusok
Gogen DAB 700 BTCS
Rádió - klasszikus, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, 9 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, óra, hálózati csatlakoztatás

27 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG982g7a
Trevi RR 501 BK BK - Rádiómagnó Típusok
Trevi RR 501 BK BK
Rádiómagnó - AM, FM és SW tuner, média lejátszó: kazetta, MicroSD kártya és pendrive, támogatott formátum: MP3, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, elemes és hálózati csatlakoztatás

22 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TRV016d2
Sony XDR-S41DR - Rádió Típusok
Sony XDR-S41DR
Rádió - hordozható, DAB+ és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, 0,65 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, automatikus állomáskeresés, óra, elemes és hálózati csatlakoztatás

37 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JW115xw3
Hyundai PR 100 Retro fekete - Rádió Típusok
Hyundai PR 100 Retro fekete
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

8 790 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JHY450c
BLAUPUNKT PP6BR rádió
Rádió - hordozható, FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, média lejátszó: MicroSD kártya és pendrive, támogatott formátum: MP3, 5 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es jack bemenet, ébresztőóra, óra, távvezérlés, elemes csatlakoztatás

16 190 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PZ959j3
Crosley CT102A - Kék - Rádiómagnó Típusok
Crosley CT102A - Kék
Rádiómagnó - AM és FM tuner, média lejátszó: kazetta, 2 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, elemes és hálózati csatlakoztatás

18 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CROSLc03
MUSE M-152RC
Rádió - hordozható, AM és FM tuner, média lejátszó: kazetta, 3,5 mm-es jack bemenet, elemes és hálózati csatlakoztatás

21 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MUSEf19
ENERGY Fabric Box Radio Cream
Rádió - hordozható, FM tuner, 50 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, automatikus állomáskeresés, elemes csatlakoztatás

Leárazás -26 %
9 090 Ft 12 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GK559a3
Soundmaster SRR70TI
Rádiómagnó - DAB+, FM és RDS tuner, 30 előre beállítható csatorna, média lejátszó: pendrive, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, Bluetooth, óra, elemes és hálózati csatlakoztatás

26 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SNM031a
Maxxo DAB+ internetes rádió - CD03
Rádió - internetes, klasszikus és konyhai, DAB+, FM és RDS tuner, 99 előre beállítható csatorna, média lejátszó: CD, MicroSD kártya és pendrive, támogatott formátum: MP3, 20 W teljesítmény, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, Spotify, Deezer és Apple Music, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, távvezérlés, hálózati csatlakoztatás

68 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: XPR009b
Roadstar HRA-700D+/WD
Rádió - hordozható, DAB+, FM és RDS tuner, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, óra, hálózati csatlakoztatás

27 930 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: RDS015m
Orava RR-55
Rádió - klasszikus, FM tuner, média lejátszó: pendrive, támogatott formátum: MP3 és WMA, 5 W teljesítmény, USB és 3,5 mm-es jack bemenet, hálózati csatlakoztatás

39 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WO158e6
Albrecht DR 855
Rádió - klasszikus, DAB+ és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, Spotify, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, automata kikapcsolás, óra, hálózati csatlakoztatás

43 390 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR08a3
GPO Rydell Nostalgic DAB Black
Rádió - hordozható, DAB+ és FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, automatikus állomáskeresés, ébresztőóra, óra, elemes és hálózati csatlakoztatás

28 610 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GPOr10
Panasonic RF-D100BT
Rádió - klasszikus, DAB+ és FM tuner, 5 előre beállítható csatorna, 10 W teljesítmény, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és 3,5 mm-es jack bemenet, Bluetooth, ébresztőóra, elemes és hálózati csatlakoztatás

73 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GZ310h1
rádióInternetes rádiók: mik ezek és hogy kell behangolni őket? Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a...

Retró rádió készülékek

A Retró rádió készülékek kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó retró rádió készülékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb retró rádió készülékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: retró rádió készülékek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ