ApF HU 30 dnů na vrácení

Porzsák nélküli porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(370)
Porzsákos
(22)
Robot
(190)
Álló
(311)
Kézi (önálló)
(12)
Felület típusa
Minden padlótípus
(504)
Szőnyeg
(380)
Kemény padló
(344)
Puha felületek
(189)
Kárpit
(189)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(204)
Állatszőrhöz
(272)
Antibakteriális
(128)
Tisztítás típusa
Felszívás
(430)
Törlés
(226)
Nedves tisztítás
(152)
Száraz tisztítás
(296)
Tápellátás típusa
Akkus
(449)
Vezetékes
(133)
Mechanikus
(16)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(20)
Mikroszűrő
(35)
HEPA szűrő
(277)
Vízszűrő
(10)
Mosható szűrő
(235)
Teljesítmény
15 W
2100 W
-
Zajszint
0 dB
96 dB
-
Űrtartalom
0 l
56,13 l
-
Tömeg
0,5 kg
16 kg
-
Szín
Antracitszürke
(2)
Bézs
(3)
Fehér
(165)
Bronz
(6)
Fekete
(254)
Piros
(42)
Lila
(23)
Grafit
(1)
Barna
(4)
Champagne
(3)
Réz
(2)
Fémes
(3)
Kék
(101)
Narancssárga
(6)
Petróleumos
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(34)
Világosszürke
(2)
Szürke
(75)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(11)
Türkiz
(3)
Többszínű
(6)
Többszínű
(1)
Zöld
(23)
Arany
(16)
Sárga
(12)

A porzsák nélküli vagy ciklon porszívók nem hagyományos zsákokat használnak a por gyűjtéséhez, hanem gyűjtőtartállyal látták el őket, amelybe a forgó levegő juttatja a szennyeződések részecskéit. Legnagyobb előnyük tehát, hogy nincs szükség porzsák vásárlására a használatukhoz. Milyen tulajdonságokra kell figyelni porzsák nélküli porszívók választásakor?

Tovább

A porzsák nélküli porszívó előnyei és hátrányai

  • Használatukhoz nincs szükség porzsákok vásárlásához
  • Alkalmasak gyermekes családok és allergiások számára is
  • Szívóteljesítményük állandó
  • A porzsák nélküli porszívók többségével nedves szennyeződések is felszívhatók
  • A porzsák nélküli porszívók zajosabbak porzsákos társaikhoz képest
  • Portartályukat minden porszívózás után üríteni kell
  • Szűrőjüket rendszeresen tisztítani kell

i

A porzsák nélküli porszívó működésének elve a ciklonhatáson alapul. Használat közben az ún. centrifugális erő választja szét a kisebb és nagyobb szennyeződéseket és juttatja őket a tartályba. A levegő az ilyen felépítésű porszívókban a még hatékonyabb tisztítás érdekében többlépcsős szűrőrendszeren is átáramlik.

Porzsák nélküli porszívó típusok

A porzsák nélküli porszívók praktikus és költséghatékony koncepciója a robot, kézi és álló porszívók között is megvetette a lábát. Mindegyik típusnak megvannak az egyedi tulajdonságai, egy dologban azonban egyformák: az összes porzsák nélküli porszívó egy üríthető tartályba gyűjti a szennyeződéseket.

Vizes vs. ciklonos porzsák nélküli porszívó

A szűrési rendszer alapján két porzsák nélküli alaptípust lehet megkülönböztetni

  • Ciklon porszívó - a tartályban nagy sebességgel örvénylő levegő által gerjesztett centrifugális erő hatására elválik a szennyeződés a levegőtől. A ciklonos porszívóból a levegő több filteren keresztül távozik.
  • Vizes porzsák nélküli porszívó - az örvénylő víz a levegőből levadássza a por részecskéket, amelyek a vízben feloldódnak, porszívózás végén pedig elég kiönteni a piszkos vizet.

Mit érdemes tudni a porzsák nélküli porszívó teljesítményéről és energiafogyasztásáról?

Ha új porzsák nélküli porszívó vásárlását tervezed, ezt a két paramétert mindenképpen érdemes megvizsgálni.

Nagy szívóteljesítményű porzsák nélküli porszívó

Csakúgy, mint a porzsákos modellek esetében is a porzsák nélküli porszívók szívóteljesítményére is hatással van a készülék felépítése, a használt szívófej vagy kefe típusa és a takarított felület. A szívóteljesítményt egy "A"-tól "G"-ig tartó skálán értékelik, amelyet az energiacímkén tüntetnek fel a porszívógyártók. A legnagyobb szívóteljesítményt "A"-val jelölik, a leggyengébb pedig a "G" teljesítményű.

A porzsák nélküli porszívók energiafogyasztása

Az energiafogyasztás, vagyis a bemeneti teljesítmény nem a porszívózás minőségét vagy a szívóteljesítményt mutatja meg, hanem az energiaszükségletről tájékoztat. Érdemes a kisebb fogyasztású porzsák nélküli modellek között nézelődni, mivel az ilyen készülékek is elérhetnek nagy szívóteljesítményt a különböző padlófelületeken. 2017 óta nem gyárthatóak 900 W feletti teljesítményű porszívók, amely jelentős megtakarítást jelent a háztartásoknak a villanyszámla tekintetében.

A porzsák nélküli porszívó szűrési rendszere

Az ilyen porszívóknál a szűrők minősége kiemelten fontos, mivel ezek nagyban befolyásolják a készülék élettartamát és a takarítás hatékonyságát.

  • Mikroszűrő: a porzsák nélküli porszívók egyik legáltalánosabb szűrőtípusa, amely szövetből vagy molitanból készült.
  • HEPA és EPA szűrők:  meglehetősen hatékonyan tudják megfogni a mikrorészecskékeket. A porzsák nélküli porszívók 10-12-es EPA szűrőket és 13-14-es HEPA-szűrőket használnak. A nagyobb szám mindig nagyobb szűrési fokozatot jelöl.
  • Mosható szűrő: az ilyen szűrő bármikor kimosható és újrahasznosítható.
  • Vízszűrő: a felszívott szennyeződés egy víztartályba kerül. Használat után csak ki kell önteni a vizet, ki kell mosni a tartályt és porzsák nélküli porszívó újra használatra kész.

i

A porszívózás hatásfokát a porzsák nélküli porszívók esetében DPU egységgel fejezzük ki. A gépek az öt, oda-vissza húzással felszippantott por mennyisége alapján kerülnek osztályozásra.

Milyen zajszint jellemzi a porzsák nélküli porszívókat?

A porzsák nélküli porszívók általában zajosabbak, mint a porzsákos modellek. A nagyobb zajt általában a nagyobb teljesítményű motorok keltik.

  • 61-től 70 dB-ig – csendes működésűnek tekinthető, pl. nem szabadna felébresztenie a mellette alvó gyermeket.
  • 70-től 80 dB-ig – nem zavaró működés, a zajszint megfelel egy forrásban levő vízzel teli vízforraló hangjának.
  • 80 dB fölött – zajosnak érzékelt porszívó. Megfelelnek a városi forgalomban lévő személyautók által kiadott hangnak.

Mekkora a porzsák nélküli porszívók ideális tartálymérete?

A számunkra optimális porzsák nélküli porszívó tartály térfogatot érdemes körültekintően megfontolni, hogy ne legyen szükséges akár porszívózás közben kiüríteni.

  • Max. 2 l-es portartály: egy kb. 200 m2-es terület felporszívózására elegendő.
  • Min. 2 l-es portartály: nagyobb családi házak, több lakás vagy nagyobb területek is kitakaríthatók egyszerre, a tartály kiürítésének szükségessége nélkül.

Porzsák nélküli porszívó hatótáv

Minél hosszabb a porzsák nélküli porszívó tápkábele, annál nagyobb az eszköz hatótávolsága és kényelmesebb a használata.

  • Porzsák nélküli porszívó kábelhossz - 2 és 9 m között mozog. Tagolt belterekben, nagy szobákban a hosszú vezeték aranyat ér.
  • Hatótáv - a kábel hossza mellett beleszámítódik a porzsák nélküli porszívó váza és a szívócső is. A végső hatótáv elérheti a 12 m-t is. Ajánlatos minél hosszabb kábellel ellátott porzsák nélküli porszívót választani.

Porzsák nélküli porszívó - takarítás akár nedves üzemmódban is

A nedves üzemmódú takarítás során a porzsák nélküli porszívó nedvesen, így még könnyebben és alaposabban szívja fel a port. Ez a mód minden padlófelülethez kíméletesebb. Sőt, mivel a por nem "örvénylődik" porszívózás közben, így az allergiások számára is kedvezőbb a használata. A ciklonos porzsák nélküli porszívó hátránya, hogy a tartály kiöntése során a porral és szennyeződésekkel nehezen elkerülhető az érintkezés. A vizszűrős porzsák nélküli porszívó kiküszöböli ezt a problémát.

A porzsák nélküli porszívóhoz elérhető szívófejek

A különböző típusú padlókhoz különböző szívófejek használata ajánlott, hogy a takarítás még hatékonyabb legyen.

  • Univerzális szívófej - a legtöbb porzsák nélküli porszívóhoz tartozik ilyen szívófej. A kefék visszahúzásának lehetősége miatt padlóhoz és szőnyeghez is használhatók.
  • Elektromos turbokefe - saját motorral látták el és nagyobb tapadásnak köszönhetően nagyobb szívóerőt tud kifejteni. Különösen olyan háztartásban hasznos, ahol háziállatok is vannak.
  • Résszívó - különösen alkalmas a nehezen elérhető és szűk helyek takarítására.
  • Parketta szívófej - kíméletes a parketta és a laminált padló lakkozásához, így nem karcolja meg a felületet.

Porzsák nélküli porszívó karbantartás

Megfelelő törődés mellett a porzsák nélküli porszívó sokáig hű segítőtársad lehet. Rendszeresen öblítsd ki a szűrőket és ürítsd a portartályt. Alkalmanként a szívócsövet is ellenőrizni kell, nincs-e véletlenül eltömődve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Roborock S8 fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft

2.
Roborock S8 fekete Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft

3.
Roborock Q8 Max+ fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
215 890 Ft

Még több
629 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,8
Siguro VD-G200W Swift Cleaner HEPA
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 700 W, szívóteljesítmény 110 AW, max. zajszint 80 dB, habszűrő, H12 HEPA szűrő és mosható szűrő, portartály térfogata 2,5 l, kijelző, főkefe, réstisztító szívófej és kis körkefe, száraz tisztításhoz, minden padlótípushoz és autóbelsőhöz, kábelhossz 5 m, méretek 305 × 247 × 363 mm, tömeg 3,6 kg, 3 év garancia
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_VD_G200W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 10×
Philips PowerPro Compact FC9334/09
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA H13 szűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 76 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, teleszkópos cső, mérete 24,7 × 28,1 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,9 kg, zöld kivitel
64 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIBV382
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Roborock Q8 Max fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 12×
Roborock Q8 Max fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Szuper ár
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv28
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 13×
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
Leárazás -5 %
257 490 Ft 271 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV180
Roborock Q8 Max+ fehér - Robotporszívó
Típusok
5,0
Roborock Q8 Max+ fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
215 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv64
Roborock S8 fekete - Robotporszívó
Típusok
4,9 102×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV514
Dyson V15s Detect Submarine - Álló porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 19×
Dyson V15s Detect Submarine
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítményszabályozás, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV073
4,7
Philips FC9555/09 PowerPro Active
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 76 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 28 × 28 × 41,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,5 kg, szürke és zöld kivitel
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIBV570HU
Roborock S8 fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9 102×
Roborock S8 fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV521
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV668
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -4 %
136 390 Ft 142 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
4,9 58×
KÄRCHER VC 3
Porzsák nélküli porszívó - alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, tisztítás módja száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, megtelt tartály kijelzés, gégecsővel, mérete 33,4 × 26,9 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,4 kg, sárga kivitel
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARVY207
Roborock Q8 Max fehér - Robotporszívó
Típusok
4,8 12×
Roborock Q8 Max fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv57
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 100×
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony szívócső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
Leárazás -8 %
71 490 Ft 77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV027
Roborock S8 Pro Ultra fekete - Robotporszívó Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
600 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV675
4,8 25×
Dyson V8
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 126 × 25 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
167 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV839
5,0
Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas szőnyeg, kemény padló és fapadlók tisztítására, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 5 óra, karbantartásmentes szűrő, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED világítás, gégecsővel, mérete 16,8 × 38,4 × 79,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, víztartály, szűrő, törlőruha és tisztító állomás a csomag része, fekete kivitel
264 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0077HU
4,8
Philips Series 7000 SpeedPro Max Aqua FC6904/01 25,2V
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 75 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, gumírozott fogantyú, teleszkópos cső, tömege 2,7 kg, fali tartó a csomag része, kék kivitel
219 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PHITV405
4,6 97×
Siguro VT-D300W Curlew BLDC
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 60 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 25,2 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 82 dB, szívóteljesítmény 90 AW, teljesítmény 350 W, BLDC motor, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos szívórendszerrel, 3 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia
+Ajándék Porszívószűrő Siguro melynek értéke 1 490 Ft
Szuper ár
66 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_VT_D300W
4,2 61×
BOSCH BCH3P255 Flexxo 2in1
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 55 perc, töltési idő 5 óra, mosható szűrő, zajszint 82 dB, , vezérlés a készüléken, mérete 115 × 26,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, kék kivitel
93 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHVT255
Roborock S8+ fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
347 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV538
Rowenta RH98C8WO X-Force Flex 12.60 4in1 Aqua Auto 150AW - Álló porszívó
Típusok
4,5 84×
Rowenta RH98C8WO X-Force Flex 12.60 4in1 Aqua Auto 150AW
Álló porszívó - 4-az-1-ben, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, bármilyen típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződés és a háziállatok szőrének eltávolításához, Aqua fej az egy lépésben történő felmosáshoz és porszívózáshoz, akár 150 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony szívócső, 3 óra töltési idő, Li-ion típusú akkumulátor, 25,2 V kapacitású akkumulátor, Power Boost intenzív teljesítmény funkció, akár 45 perc üzemidő, HEPA szűrő, mosható szűrő, 82 dB zajszint, 0,9 l-es tartály, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, Deep Power szívófej LED világítással, kárpitszívófej, forgó mini turbókefe, résszívófej, tartalék mopok a csomagban, kék és fekete színben, 15 év javíthatósági garancia
161 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWTV607
4,5 92×
ETA Stormy Home 0517 90000
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 72 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2,2 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 24 × 40,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,1 kg, fehér kivitel
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETABV717
4,7 27×
Rowenta RH1238WO X-Trem Compact Flex 2in1 Essential
Álló porszívó - 2 in 1, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, rugalmas kétoldalú hajlékony szívócső, extra könnyű szerkezet, teljes tömeg 2 kg, akkumulátor kapacitása 16,8 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, töltési idő 4 óra, Li-ion akkumulátor, üzemidő akár 40 perc, mosható szűrő, zajszint 79 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kompakt tárolás, szabadonálló elektromos talapzat a tartozékok tárolására szolgáló rekesszel , motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
62 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV4364

Porzsák nélküli porszívók

Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
A Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó lehetővé teszi a felmosást és a porszívózást egy lépésben. Két forgó moppal rendelkezik, amelyek minden típusú kemény padlóhoz alkalmasak. Alaposan leteszteltük ezt a praktikus segítőt, a...
A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a főzésre és a szabadidős tevékenységekre összpontosítanak. Az aktuális újdonságok, amelyeket ezen cikk hivatott bemutatni, a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry...
értékelésPhilips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli porszívó (REVIEW) Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli rúdporszívó vélemény felülvizsgálását. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, valamint dupla...
Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy...
A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.
További cikkek Összes cikk

Porzsák nélküli porszívók

A porzsák nélküli porszívó gyorsan hatalmas népszerűségre tett szert a háztartási gépek között. Használata költségektől mentes, nem kell porzsákra költeni.

Porzsák nélküli porszívó - hatékony portalanítás

A porral való küzdelem egyidős magával a háztartással. Szerencsére az évszázadok folyamán egyre jobb és jobb fegyvereink vannak ezen probléma ellen. Ha biztosra szeretnél menni, válassz egy ETA porzsák nélküli porszívót, de a Rowenta ciklonos porszívói is a legjobbak közé tartoznak.

Porzsák nélküli porszívó durva szennyeződésre is

Míg a porzsákosak mindennapi, általános használatra ideálisak, a porzsák nélküli porszívók a nagyobb kosszal is megbirkóznak. Amikor sok piszokkal, porral kell megküzdeni, megmutatkozik a ciklonos porszívók előnye, elég csak kiüríteni a portartályt és folytatódhat a takarítás. A különböző porszívó tartozékok tovább tudják növelni a porzsák nélküli porszívó hatékonyságát.

Porzsák nélküli porszívó árak – a legolcsóbbak

Porzsák nélküli porszívó vásárlás során könnyű elveszni a funkciók rengetegében, de az ár biztos támpontként szolgálhat. A ciklonos porszívók kínálata rendkívül széles, emiatt az ár is tág határok között mozog.

Porzsák nélküli porszívó durva szennyeződésre is

A porzsák nélküli porszívó nagyjából fele 15 000 és 35 000 Ft közti ár intervallumba tartozik. Ezek a kedvező árú porszívó robotok a kisebb teljesítménnyel rendelkeznek, leggyakrabban HEPA vagy mosható szűrővel vannak felszerelve. A belépő szintű porzsák nélküli porszívók hatótávolsága kisebb, sok esetben a szívóteljesítmény sem szabályozható. Azonban a porzsák nélküli porszívók árak ezen szintjén is gyakran fordul elő a gazdag pót szívófej és szívókefe kínálat.

Porzsák nélküli porszívó ár - arany középút

A minőségi porzsák nélküli porszívó átlagárat 35-55 000 Ft környékén lehet megállapítani. Az összes lényeges gyártó ad gépet ebben az ár tartományban, de ezen a szinten már megjelennek az ipari porzsák nélküli porszívók is.

Porzsák nélküli porszívó ár – a legdrágábbak

100 000 Ft felett találjuk a porzsák nélküli porszívók krémjét, ide tartozik a gépek 5-7%-a. Ezen a szinten prémium álló porszívókat, ipari porszívókat és nagy hatótávú háztartási porzsák nélküli porszívókat találsz. Ezek a luxus ciklon porszívók a legjobb szűrőkkel rendelkeznek, minden padlótípussal megbirkóznak és az átlagosnál nagyobb portartállyal rendelkeznek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porzsák nélküli porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább porzsák nélküli porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porzsák nélküli porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porzsák nélküli porszívók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ