Vokál mikrofonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Dinamikus
(62)
Elektret
(68)
Irányjellemző
Gömb
(5)
Kardioid
(105)
Szuperkardioid
(24)
Kétirányú (nyolcas)
(2)
Csatlakozás
3,5 mm Jack
(9)
6,3mm Jack
(16)
USB
(36)
USB-C
(4)
XLR
(78)
Szűrés

A vokál mikrofon vagy beszéd mikrofon  készülékek széles skáláját kínáljuk, amelyekkel élvezheted és javíthatod énekhangodat. A stúdió mikrofonoktól, amelyek első osztályú jellemzőkkel rendelkeznek, egészen a vezeték nélküli mikrofonokig a lehetőségek végtelenek. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan válaszd ki a megfelelő mikrofont az énekléshez.

Tovább

Szórakozni szeretnél? Akkor neked is kell egy vokál mikrofon

Az énekléshez való mikrofon elengedhetetlen eszköz mindenki számára, aki a zeneművészettel foglalkozik, vagy csak karaokezni szeretne a barátaival. Különböző típusok és kialakítások állnak rendelkezésre, a dinamikus kézi mikrofonoktól, amelyek ideálisak a színpadi előadásokhoz, egészen a kondenzátoros mikrofonokig, amelyek a stúdiófelvételekhez lettek tervezve. A modern funkciókkal, mint például aluláteresztő szűrők, némítógombok és irányítási karakterisztikák, a művészek és rajongók a legjobb hangminőséget érhetik el.

i

A mikrofon alkalmas énekhez, beszédhez, akusztikus és ütős hangszerekhez, színpadi előadásokhoz, otthoni és stúdió felvételekhez.

Kézi, állványos, vagy karaoke beszéd mikrofon?

Először is tisztázni kell, milyen környezetben és milyen célra szeretnéd használni az énekléshez való mikrofont.

 • Kézi mikrofonok: talán a leggyakrabban használtak, különösen élő előadásokhoz, nyilvános beszédeknél és karaokénál. Ezek a mikrofonok úgy vannak megtervezve, hogy könnyen illeszkedjenek a kézbe, és többnyire strapabíró kialakítással rendelkeznek, amely ellenáll az ütődéseknek és a kopásnak.
 • Stúdió mikrofonok: úgy alakították ki ezeket a mikrofonokat, hogy magas hangminőséget és pontos hangrészletek rögzítését biztosítsák, ami különösen fontos a profi zenei felvételeknél vagy podcastoknál.
 • Karaoke mikrofonok: a szórakozásra és az egyszerű használatra készülnek. Ezek a mikrofonok gyakran vezeték nélküli technológiával rendelkeznek, és általában beépített hangszórókkal vannak ellátva, így minden otthoni buli középpontjává válhatnak.

Vokál mikrofon énekléshez
Kézi mikrofon

Stúdió mikrofon énekléshez
Stúdió mikrofon

Karaoke mikrofon énekléshez
Karaoke mikrofon

Kondenzátor vs. dinamikus vokál mikrofon

A kondenzátoros és dinamikus mikrofonoknak megvannak a saját jellemzőik, amelyeket különböző helyzetekben érdemes alkalmazni.

 • Dinamikus mikrofonok: kevésbé széles frekvencia-válaszokkal rendelkeznek és általában kevésbé érzékenyek, ami ideális élő előadásokhoz, turnékhoz és olyan helyzetekhez, ahol a tartósság és megbízhatóság kulcsfontosságú, mivel általában ellenállóbbak a fizikai kopással szemben, és jobban bírják a magas hangnyomást.
 • Kondenzátor mikrofonok: nagyobb frekvencia-válaszokkal és erősebb hangjelekkel rendelkeznek, ami ideális stúdiófelvételekhez és magas hangminőséget igénylő helyzetekhez. Ezek érzékenyebbek a magas frekvenciákra és gazdagabb hangzást nyújtanak, ami hasznos az előadások finomságainak rögzítésénél.

Mi a helyzet az irányítási karakterisztikával és az énekléshez való mikrofonnal?

A következő lépés a megfelelő irányítási karakterisztika kiválasztása. Az omni-direkcionális minden irányból veszi fel a hangot, a direkcionális egy adott irányból, a szűk irányítási kiváló a hang izolálásához, a kétirányú mikrofon elől és hátul veszi fel a hangot.

Az énekléshez való mikrofon (modelltől függően) kapható táskával, rugalmas tartóval, szélvédővel, pop-szűrővel, karral és állvánnyal.

A vokál mikrofon különböző módon csatlakoztatható

A vokál mikrofon különböző módon csatlakoztatható, attól függően, hogy milyen típusú mikrofonról és milyen eszközről van szó.

 • 3,5 mm jack: általában a számítógépes mikrofonoknál vagy egyszerű felvevő eszközöknél használt.
 • 6,3 mm jack: gyakran megtalálható a profi mikrofonoknál, amelyeket élő előadásokhoz vagy felvételekhez használnak.
 • XLR: a professzionális audio eszközök standard csatlakozója, beleértve a felvételi stúdiókban és koncerteken használt mikrofonokat.
 • USB: ezek mikrofonok ideálisak a számítógéphez való könnyű csatlakoztatáshoz, gyakran tartalmaznak saját előerősítőt és analóg-digitális átalakítót.
 • USB-C: az USB modern változata, amely gyorsabb adatátvitelt kínál és egyre gyakoribb az új eszközökben.
 • Bluetooth: egy egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás, amelyet általában kevésbé igényes, mindennapi helyzetekben használnak, mint például karaoke vagy prezentációk.
 • RF (Rádiófrekvencia): magában foglalja a professzionális vezeték nélküli mikrofonokat, amelyek rádiófrekvenciákat használnak a hang távolabbi helyekre való továbbítására.

i

Remek kiegészítés a fejhallgató-kimenet, amellyel korlátozott számú embernek továbbítható a hang.

Milyen további érdekes funkciókat kínálnak a vokál mikrofonok?

A vokál mikrofon további funkciókkal is rendelkezhet, amelyek segítenek az énekeseknek és a hangmérnököknek elérni a hang optimális minőségét, és rugalmasságot biztosítanak, amely gyakran elengedhetetlen a különböző előadások és felvételi helyzetek során.

 • Low-cut szűrő: csökkenti az alacsony frekvenciájú zavarokat, mint például a szél vagy a mikrofon kezelése során keletkező zajokat. Ez javítja az általános hangminőséget, mivel kiszűri a nem kívánt alacsony frekvenciájú rezgéseket. Hasznos a felvételi stúdiókban, valamint kültéri élő előadásoknál.
 • Némító gomb: azonnal kikapcsolja a mikrofon hangjelét. Ez hasznos olyan helyzetekben, amikor gyorsan kell csökkenteni a hangot, például szünetek alatt az előadásokon vagy hangberendezés beállításakor. Ez a gomb lehetővé teszi az énekeseknek és hangmérnököknek, hogy hatékonyan irányítsák a hang kimenetet.
 • Gain szabályzó: szabályozza, mennyire erősítik meg a jelet a további feldolgozás előtt. A Gain szabályzóval elérhető az optimális hang úgy, hogy beállítható, mennyi jel jut el a mikrofonból a hangrendszerbe vagy a felvételi eszközbe.
 • Hangerőszabályzó: lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyen és gyorsan állítsák be a hangjel szintjét közvetlenül a mikrofonon. Ez különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor nincs hozzáférés a keverőpulthoz, vagy amikor gyorsan szeretné állítani a hangerőt anélkül, hogy megszakítaná az előadást.

Vokál mikrofon gyerekeknek

Ha szórakozást keresel a legkisebbek számára, próbáld ki a gyerekeknek szánt vokál mikrofon modellt. Ezek többnyire olyan mikrofonok hangszóróval együtt (ami lehet a mikrofon része, vagy különálló), amellyel a kicsik énekelhetik kedvenc dalaikat. Különböző színű és mintájú változatokban kaphatóak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL PBM100 Raktáron > 5 db
Mikrofon - kézi, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozás, kábel hossza 3 m, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 600 Ohm, mute gomb, alkalmas énekhez
14 590 Ft

2.
FIFINE AM8 Raktáron > 5 db
Mikrofon - asztali, 3,5 mm Jack, USB-C és XLR csatlakozás, kábel hossza 2 m, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 16000 Hz, impedancia 16 Ohm, gain szabályozó és volume szabályozó, fejhallgató csatlakozó, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
34 590 Ft

3.
FIFINE K669B Raktáron > 5 db
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kábel hossza 1,8 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, impedancia 100 Ohm, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
11 490 Ft

Még több
131 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 127×
FIFINE T669
Mikrofon - állványhoz, USB csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, impedancia 1000 Ohm, tartókar a csomag része, alkalmas beszédhez, énekhez
22 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FFN002j
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
M-Audio AIR 192 | 4 Vocal Studio Pro
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192 kHz, bit mélység 24 bit, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 71 × 198 × 152 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 900 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része, használati utasítás
75 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 11×
Elgato Wave: 3
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 70 - 20000 Hz, mute gomb, fejhallgató csatlakozó, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
65 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELGHK3a10
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Marantz Professional AVS
Streamelő készlet - minden egyben, Full HD kamera, mikrofon, USB-C interfész, LED fénygyűrű
93 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAR090a1
5,0 17×
JBL PBM100
Mikrofon - kézi, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozás, kábel hossza 3 m, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 600 Ohm, mute gomb, alkalmas énekhez
14 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ110a03
5,0
FIFINE K690
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kábel hossza 2 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 40 - 20000 Hz, iránykarakterisztika kapcsoló és mute gomb, fejhallgató csatlakozó, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez, énekhez
22 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FFN002h
4,7 30×
RODE NT-USB Mini
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, fejhallgató csatlakozó, pop filter a csomag része
Szuper ár
39 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROD009i1
4,6 111×
FIFINE K669B
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kábel hossza 1,8 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, impedancia 100 Ohm, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
11 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FFN003a
4,7 14×
M-Audio Uber Mic
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 30 - 20000 Hz, iránykarakterisztika kapcsoló, fejhallgató csatlakozó, alkalmas beszédhez, énekhez, fúvós hangszerekhez, dobokhoz
37 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAU200a
3,6
Veles-X Dual Wireless Handheld Microphone Party Karaoke System with Receiver
Mikrofon - kézi, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 40 - 18000 Hz
20 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX09a1a
5,0 13×
FIFINE AM8
Mikrofon - asztali, 3,5 mm Jack, USB-C és XLR csatlakozás, kábel hossza 2 m, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 16000 Hz, impedancia 16 Ohm, gain szabályozó és volume szabályozó, fejhallgató csatlakozó, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
34 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FFN004f
4,4 39×
Trust GXT 242 Lance Streaming Microphone
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kábel hossza 1,8 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, impedancia 2200 Ohm, pop filter a csomag része, alkalmas beszédhez
Szuper ár
19 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS258ba1
5,0
AKG Perception 120
Mikrofon - állványhoz, XLR csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, impedancia 200 Ohm, tok és szélfogó a csomag része
46 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKG070b
5,0
Shure SM58SE
Mikrofon - kézi, XLR csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 300 Ohm, mute gomb, alkalmas énekhez
54 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHU0Ra6
4,3 37×
CONNECT IT ProMic CMI-9010-BK, fekete
Mikrofon - állványhoz, USB csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 16000 Hz, impedancia 150 Ohm, rugós tartó, szélfogó, pop filter és tartókar a csomag része
22 490 Ft -tól
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD733d7
4,9 16×
Shure SM7B
Mikrofon - állványhoz, XLR csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 20000 Hz, impedancia 150 Ohm, szélfogó a csomag része, alkalmas énekhez
178 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHU0Ra4
4,7
Marantz Professional MPM-1000
Mikrofon - asztali, XLR csatlakozás, kondenzátor mikrofon, szuperkardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, rugós tartó, szélfogó és állvány a csomag része, alkalmas beszédhez, énekhez
Leárazás -13 %
19 490 Ft 22 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAR016d1
4,2
MOZOS MKIT-900PRO
Mikrofon - asztali, USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 100 - 18000 Hz, szélfogó, pop filter és állvány a csomag része, alkalmas beszédhez, énekhez, fúvós hangszerekhez, dobokhoz
25 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MZS003c
4,3
NEDIS MPWL200BK
Mikrofon - kézi, 6,3mm Jack csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 70 - 13000 Hz, impedancia 1000 Ohm, mute gomb, szélfogó a csomag része, alkalmas beszédhez, énekhez
21 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESDV430d01
4,6 26×
NEDIS MPWD01BK
Mikrofon - kézi, 6,3mm Jack csatlakozás, kábel hossza 5 m, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 80 - 12000 Hz, impedancia 600 Ohm, mute gomb, alkalmas énekhez
2 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESDV430a01
5,0
Elgato Wave DX
Mikrofon - állványhoz, XLR csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 600 Ohm, alkalmas beszédhez
42 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELGHKwdx
4,9
FIFINE K688
Mikrofon - állványhoz, 3,5 mm Jack, USB-C és XLR csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 70 - 15000 Hz, impedancia 75 Ohm, gain szabályozó és volume szabályozó, fejhallgató csatlakozó, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
41 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FFN004g
5,0
Shure SM58-LCE
Mikrofon - kézi, XLR csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 300 Ohm, alkalmas énekhez
52 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHU0Ra9
4,0
Marantz Professional MPM-4000U
Mikrofon - asztali, 3,5 mm Jack, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 30 - 18000 Hz, mute gomb, fejhallgató csatlakozó, állvány a csomag része, alkalmas beszédhez, énekhez
32 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAR016d5

Vokál mikrofonok

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Ha videokonferencián veszel részt a munkahelyeden vagy online találkozót tartasz a barátaiddal, akkor érdemes a mikrofonod működését ellenőrizni, hogy ne kerüljön sor kínos pillanatokra, amikor a felek látják, de nem hallják egymást. Tanácsot adunk, hogyan tudod...

Vokál mikrofonok

A Vokál mikrofonok kategóriában összesen 131 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vokál mikrofonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vokál mikrofonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vokál mikrofonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vokál mikrofonok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ