November 1-jén budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

Všechny dárky jako na dlani

Hangprojektorok (Soundbar)

A hangprojektorok nagymértékben javíthatják a modern síkképernyős televíziók hangját. A karcsú kialakításnak köszönhetően elegánsan beágyazódnak minden belső térbe. Kis méretük miatt úgy tűnhet, nem képesek erős és mély basszus hangokat reprodukálni. Azonban ilyen téren is meglepő lehet egy soundbar teljesítménye, de ha teljes mértékben élvezni szeretnéd a filmekben a robbanásokat és más dinamikus effekteket, válassz a mélynyomós hangprojektor modellekből.

Tovább

TV hangprojektor

A hangprojektor koncepciójának az alapja a televíziók hangzásának javítása volt. A mai tévék zöme képes a kép tökéletes megjelenítésére, de az ultravékony kivitel, csak pár W-os, alacsony teljesítményű hangszórók elhelyezését teszi lehetővé. Ezen segítenek a TV hangprojektorok. Ehhez igazodott a TV soundbar bemeneti és kimeneti felszereltsége is.

TV hangprojektor a jelenben

Azonban a soundbar fejlődés nem állt meg, mára a hangprojektorok a különféle bemeneteknek hála audió központként tudnak működni, több forrásból képesek hangot kezelni, támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot és multiroom rendszerek teljes értékű tagjai. Megemlítve csak a legfontosabb funkciókat, amire egy mai TV hangprojektor képes.

Az is megvalósult, hogy a TV hangprojektor köré hangrendszert építhetünk. Ez főleg a prémium soundbar típusokra igaz, ahogy költségvetésünk engedi, úgy tudjuk tökéletesíteni az otthoni audió rendszerünket különböző soundbar hangszórókkal.

A soundbar és a csatornák száma

A klasszikus soundbar a tévéképernyő alá van telepítve a hang csak elölről szól. Ez arra enged következtetni, hogy egy hosszú rúd alakú hangprojektor csak monó vagy sztereó hangzásra képes. Ez azonban nem így van, bonyolult technikai megoldásokkal szimulálni lehet a többcsatornás (4/5/7.1 csatornás) hangfalak surround hangzását. A hangprojektor burkolata alatt, számos dedikált hangsugárzó egység bújik meg, amelyek képesek a térhatás érzetét kelteni.

A valódi térhatású hang azonban csak akkor lesz pontos, ha a hátsó effekt hangszórók is részei lesznek rendszernek. Ezt a hangprojektor gyártók különböző módon képesek megoldani. Kaphatók dedikált soundbar hangfalak, de létezik olyan megoldás is, hogy lecsatolható a hangprojektor két legszélső hangsugárzója, amelyeket el lehet helyezni a szoba hátsó részébe.

Hangprojektor rendszer
Hangprojektor rendszer dedikált háttérsugárzókkal

Soundbar 2.0

A két elülső csatornát adja vissza hagyományos sztereó hangszóróként. A 2.0 hangprojektorok csoportja széles választékkal rendelkezik. Ide tartoznak a legolcsóbb soundbarok is, amelyek az igazi költséghatékony TV hangprojektorok. Az elmúlt időszakban egy új szegmens is megjelent, az ún. PC soundbar, amelyek szintén sztereó hangzást biztosítanak. Nem olyan nagyok, mint a klasszikus TV hangprojektorok, a monitor alatt kényelmesen elférnek. Az ultravékony kialakítás egyértelműen a 2.0 hangprojektorok jellemzője.

Soundbar 2.1

A két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszusokért. A legtöbb hangprojektor ebbe a kategóriába tartozik. Mélynyomó lehet különálló dedikált doboz, amely a hangprojektorhoz vezeték nélkül is csatlakozhat. Azonban kapható olyan 2.1 hangprojektor, amely integrált mélynyomóval rendelkezik.

Soundbar 5.1

Az elülső csatornákhoz tartozik két effekt (hátsó) hangszóró és a mélynyomó. Ennek köszönhetően élvezheted a teljes értékű házimozi élményt a Dolby Digital és a DTS vagy a veszteségmentes, nem komprimált változatokkal. Hátsó csatornák létrehozhatóak fizikai hangszórókkal, vagy közvetlenül, saját beépített hangsugárzóival virtualizálja őket a soundbar.

Az 5.1 hangprojektorok némely típusa dedikált polcsugárzók nélkül is képes megoldani a térhangzást, teszik ezt a szoba analízise, szkennelése által. Ezután a beépített hangszórókat úgy állítják be, hogy tokéletesen szimulálják a hátulról érkező hangokat. Az ilyen hangprojektor finomhangolását telefonos alkalmazás segítségével tudjuk elvégezni.

Egyéb hangprojektor csatorna típusok

 • Soundbar 3.0 – a két első csatorna ki van bővítve egy külön a beszédet közvetítő középső csatornával és a beépített mélynyomó is része a rendszernek. Kifejezetten azok számára fontos, akik elsősorban filmnézésre használják a hangprojektort és nagyon fontos számukra a tökéletesen érthető beszédhang.
 • 7.1.2 hangprojektor – jellemző a prémium TV hangprojektorok osztályára. Ebben a kategóriában a piacvezető tévégyártók végletekig finomított hangprojektorait találjuk, amelyek kompatibilitása garantált a konkrét gyártó prémium televízióival.
 • 9.1.4 soundbar – ilyen konfigurációval a Samsung hangprojektorok esetében találkozhatunk, ezek a modellek képesek szinkronizálni a QLED tévék beépített hangszóróival és használni őket a hangrendszer részeként.
9.1.4 hangprojektor
Picit sem hagyományos 9.1.4 hangprojektor rendszer

Soundbar mélynyomó

Ahhoz, hogy a soundbar erőteljes mély basszust tudjon létrehozni, viszonylag nagy mennyiségű levegőt kell megmozgatni. Tehát, ha erős és masszív basszusokat szeretnél, egy mélynyomót kell beállítanod a rendszerbe lehetőleg a lehetséges legnagyobb átmérőjű membránnal és terjedelmes dobozzal (minél nagyobb, annál jobb). A leggyakoribb típusú hangprojektor mélynyomók:

 • A soundbar házába építve - elegáns és kompakt megoldás, azonban nem lehet elvárni tőle nagy hangerőt vagy igazán mély basszusokat.
 • Külön aktív mélynyomó - a jobb minőségű soundbarok jellemzője. Elég nagy membrán felület mellett és megfelelő teljesítményű integrált erősítő használata esetén biztosíthat igazán mély és erőteljes basszust.

Hangprojektor csatlakozás

Ahogy már említettük, nem lehet a hangprojektorokra, mint egyszerű TV hangfalakra tekinteni. A vezeték nélküli technológiák a hangprojektor fejlődésére is hatással voltak.

Bluetooth hangprojektor

A vezeték nélküli bluetooth technológia mára szinte kötelező funkcióvá vált egy hangprojektor számára. Az összes termék több mint 90%-a bluetooth hangprojektor. A bluetooth használata a vezeték nélküli hangfalak irányába mozdította el a hangprojektorokat. Lehetőség van zeneszámok lejátszására telefonról vagy tabletről, a bluetooth hangprojektor hátránya a limitált hatótávolság.

Így a bluetooth hangprojektor TV vagy lejátszó nélkül, mint vezeték nélküli hangszóró fog működni, zenehallgatásra tokéletes lesz.

Wifis hangprojektor

A bluetooth korlátozott hatótávolságára nyújt orvosságot a wifi soundbar. A hangprojektorok nagyjából harmada támogatja ezt a csatlakozási módot, tovább növelve a hangprojektorok sokoldalúságát. Egy wifi soundbar nemcsak telefonhoz, de például NAS szerverhez is tud csatlakozni, így hálózati adattárolón levő tartalommal is megbirkózik.

Multiroom hangprojektor

Ha már vezeték nélküli hangprojektorok, nem szabad megfeledkezni a multiroom rendszerekről sem. Itt két soundbar típust különböztetünk meg. A SONOS és a Yamaha például rendelkeznek saját fejlesztésű multiroom rendszerekkel, aminek része természetesen egy hangprojektor is lehet. A másik megközelítés a nem márkaspecifikus multiroom konfigurációban alkalmazható hangprojektorok.

Ezek a fejlett hangprojektorok vezérelhetők hangasszisztensek által, de egyre gyakoribb köztük az egyenesen hangvezérelt típus, amikor nincs szükség asszisztensre.

A TV SoundBarok egyéb jellemzői

 • LAN – az internetes tartalom lejátszására (Internet Radio, Spotify, Deezer, stb), és az otthoni hálózatról történő lejátszásra (NAS, számítógépek és intelligens eszközök, mint pl. a mobiltelefon/tablet). A hálózati kábellel való kapcsolat betonbiztos, de ugyanezeket a funkciókat a wifis hangprojektor is tudja.
 • HDMI (ARC) – audió és videó tartalmak digitális átvitele. Az Audio Return Channel (ARC) lehetővé teszi a kétirányú kapcsolatot a TV-vel egyetlen kábellel (az ARC-t a televíziónak is támogatnia kell).
 • Digitális optikai / koaxiális kimenet – tartalék variáns a digitális hangátvitelre, ha a TV nem tartalmaz ARC-képes HDMI portot.
 • 3,5 mm-es vonali bemenet (AUX line-in) – analóg, vezetékes bármilyen más hangforrás, például egy mobiltelefon, MP3/CD/DVD lejátszó hozzákapcsolható.
 • 2× RCA (cinch) bemenet – 2 x RCA (RCA) bemenet - ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a 3,5 mm-es vonal bemenet. Átalakító kábel segítségével használható 3,5 mm-es jack kimenetű hangforráshoz is.
 • Fejhallgató kimenet (3,5 mm) – fejhallgató-csatlakozó, egyenesen a soundbar házán, jobban hozzáférhető, mint a TV csatlakozója.
 • USB – zene lejátszása külső meghajtókról vagy pendrive-ról.
 • Távirányítás a televízió távirányítójával – néhány modell lehetővé teszi a soundbar hangerőszabályzójának és a be/ki kapcsolás vezérlést a TV távirányítójával (azonos TV márka).
Hangprojektor lecsatolható hangsugárzókkal
Hangprojektor lecsatolható hangsugárzókkal

Hangprojektor árak

A soundbar árak érdekesen alakulnak az olcsóbb modellek esetében. Már 5 000 Ft-ért is kapható hangprojektor, de ez a változat inkább tekinthető hosszúkas vázba rejtett PC hangfalnak. Aztán jön egy elég nagy ugrás a hangprojektor árak terén és a következő modell ára 10 000 Ft körül mozog. Ezen az árszinten lépnek be a tipikus PC hangprojektorok. A szigorúan vett, TV soundbar verziók 20 000 Ft magasságában jelennek meg a kínálatban, ezek még mindig klasszikus 2.0 hangprojektorok. A legolcsóbb 2.1 hangprojektorok 30 000 Ft felett mutatkoznak, az LG hangprojektorok az első fecskék, ez az egyik oka a gyártó népszerűségének soundbar téren.

Hangprojektor ár – a legdrágábbak

Míg az olcsó hangprojektorok között a különböző TV gyártók modelljeit találjuk, a soundbar ár rangsor másik felén az audió és Hi-Fi vonalon elismert márkák termékei vannak. A Beoplay hangprojektorok ára félmillió Ft fölé kúszik, de a több százezres kategóriában vannak a TV hangprojektorok csúcsmodelljei, amelyek tökéletes kompatibilitást nyújtanak a gyártók televízióival (egy távirányító használata, szinkronizálás a TV hangszóróival). A prémium kategóriába tartoznak a multiroom hangrendszerekben használható hangprojektorok is.

Szótárunkban részletesebb magyarázatot találhatsz az egyes olyan fogalmakról mint a  frekvenciatartomány, hangnyomás (akusztikus teljesítmény), sávszélesség, a hangszóró hosszú távú maximális teljesítménye (RMS), a hangszóró membrán és elektroakusztikus átalakító.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Mikrofon, Hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, kijelző, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel
189 990 Ft

2.
JBL Bar 5.1 fekete Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 5.1, 510 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, ARC, kijelző, távirányító
-15%
234 990 Ft
199 990 Ft

3.
Samsung HW-Q950A Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 11.1.4, 616 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, ARC, 4K Video Pass, HDR, SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Spotify, vezérlés iOS készülékkel, távirányító
439 990 Ft

Még több
201 tétel
Classic Kategória
Samsung HW-A450
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet, 1 × kimenet), Bluetooth, Multiroom, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Surround, Dolby Digital, távirányító

64 990 Ft áfa nélkül 51 170 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR621
Arany középút
JBL Bar 5.1 fekete
SoundBar - 5.1, 510 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, ARC, kijelző, távirányító

-15% 234 990 Ft
199 990 Ft áfa nélkül 157 470 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e
Premium Kategória
Samsung HW-Q900A
SoundBar - 7.1.2, 406 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, ARC, 4K Video Pass, HDR, SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Spotify, vezérlés iOS készülékkel, távirányító

349 790 Ft áfa nélkül 275 430 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR621h
Samsung HW-T420/EN
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító

39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622h
LG SN5Y
SoundBar - 2.1, 400 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, HDCP 2.2, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, kijelző, vezérlés Android készülékkel, távirányító

69 290 Ft áfa nélkül 54 560 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b1
LG SJ2
SoundBar - 2.1, 160 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, távirányító

39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG500b8b
Genius SoundBar 100
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034e1c2
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete - SoundBar
Típusok
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Mikrofon, Hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, kijelző, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel

189 990 Ft áfa nélkül 149 600 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a2
Sonos BEAM fehér - SoundBar
Típusok
Sonos BEAM fehér
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, távirányító

159 590 Ft áfa nélkül 125 660 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SON004h
TCL TS9030
SoundBar - 3.1, 540 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Tidal, kijelző, távirányító

113 090 Ft áfa nélkül 89 050 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WK690s6
Samsung HW-T650/EN
SoundBar - 3.1, 340 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, ARC, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, távirányító

99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622l
LG SN4
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB

66 090 Ft áfa nélkül 52 040 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b0
Samsung HW-T450/EN
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító

59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622i
TCL TS7010
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító

66 790 Ft áfa nélkül 52 590 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s4
Panasonic SC-HTB510
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, USB, ARC

74 190 Ft áfa nélkül 58 420 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GZ309f4
Samsung HW-S61T/EN
SoundBar - 4.0, 180 W összteljesítmény, aktív mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, Hangsegéd, Dolby Digital, Spotify, távirányító

74 190 Ft áfa nélkül 58 420 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622l4
Samsung HW-Q950A
SoundBar - 11.1.4, 616 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, ARC, 4K Video Pass, HDR, SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Spotify, vezérlés iOS készülékkel, távirányító

439 990 Ft áfa nélkül 346 450 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 10.27. - Cs 10.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR621i
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
SoundBar - 5.1, 600 W összteljesítmény, aktív mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet, 1 × kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Digital, Spotify, távirányító

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a3j
Bose Smart Soundbar 300
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, Dolby Digital, Spotify, Deezer, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel, távirányító

189 900 Ft áfa nélkül 149 530 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOS902x7
Samsung HW-Q600A
SoundBar - 3.1.2, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (kimenet), Bluetooth, Multiroom, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító

126 490 Ft áfa nélkül 99 600 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR621e
Sony HT-G700
SoundBar - 3.1 csatornás hangrendszer, S-Force Pro virtuális térhangzás, S-Master erősítő és Vertical Sound Engine a hang virtuális feljavításához 7.1.2 Dolby True Surround hangzásba, Dolby TrueHD, Atmos, Dolby Vision, optikai digitális bemenet, HDMI, USB, Bluetooth, 400 W teljesítmény, fekete színű

150 690 Ft áfa nélkül 118 650 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474d8b
LG SN6Y
SoundBar - 3.1, 420 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDCP 2.2, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, kijelző, vezérlés Android készülékkel, távirányító

91 990 Ft áfa nélkül 72 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b2
JBL Bar 2.1 Deep Bass
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

119 990 Ft áfa nélkül 94 480 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JJ090c8a1a1
Denon DHT-S216, fekete
SoundBar - 2.1, passzív mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), AUX, Bluetooth, távirányító

79 090 Ft áfa nélkül 62 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JD231a1

Hangprojektorok (Soundbar)

soundbarSoundbarok: Miben jobbak a hagyományos házimozinál? Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
3D-s hangDolby Atmos - A jövő hangzása, immár nemcsak a mozikban A Dolby Atmos egy olyan fejlett hangtechnika, amely kifinomult algoritmusok segítségével pontosan...
házimozit szeretnél, de nem tudsz választani? Olvasd el a cikkünket, hogy megtudd, hogy milyen nagyságú TV-...
További cikkek

Hangprojektorok (Soundbar)

A Hangprojektorok (Soundbar) kategóriában összesen 201 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangprojektorok (Soundbar) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangprojektorok (Soundbar) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangprojektorok (Soundbar) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangprojektorok (Soundbar) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ