A vásárlás jövője Microsoft 365 ucho

Hangprojektorok (Soundbar)

A hangprojektorok nagymértékben javíthatják a modern síkképernyős televíziók hangját. A karcsú kialakításnak köszönhetően elegánsan beágyazódnak minden belső térbe. Kis méretük miatt úgy tűnhet, nem képesek erős és mély basszus hangokat reprodukálni. Azonban ilyen téren is meglepő lehet egy soundbar teljesítménye, de ha teljes mértékben élvezni szeretnéd a filmekben a robbanásokat és más dinamikus effekteket, válassz a mélynyomós hangprojektor modellekből.

Tovább

TV hangprojektor

A hangprojektor koncepciójának az alapja a televíziók hangzásának javítása volt. A mai tévék zöme képes a kép tökéletes megjelenítésére, de az ultravékony kivitel, csak pár W-os, alacsony teljesítményű hangszórók elhelyezését teszi lehetővé. Ezen segítenek a TV hangprojektorok. Ehhez igazodott a TV soundbar bemeneti és kimeneti felszereltsége is.

TV hangprojektor a jelenben

Azonban a soundbar fejlődés nem állt meg, mára a hangprojektorok a különféle bemeneteknek hála audió központként tudnak működni, több forrásból képesek hangot kezelni, támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot és multiroom rendszerek teljes értékű tagjai. Megemlítve csak a legfontosabb funkciókat, amire egy mai TV hangprojektor képes.

Az is megvalósult, hogy a TV hangprojektor köré hangrendszert építhetünk. Ez főleg a prémium soundbar típusokra igaz, ahogy költségvetésünk engedi, úgy tudjuk tökéletesíteni az otthoni audió rendszerünket különböző soundbar hangszórókkal.

A soundbar és a csatornák száma

A klasszikus soundbar a tévéképernyő alá van telepítve a hang csak elölről szól. Ez arra enged következtetni, hogy egy hosszú rúd alakú hangprojektor csak monó vagy sztereó hangzásra képes. Ez azonban nem így van, bonyolult technikai megoldásokkal szimulálni lehet a többcsatornás (4/5/7.1 csatornás) hangfalak surround hangzását. A hangprojektor burkolata alatt, számos dedikált hangsugárzó egység bújik meg, amelyek képesek a térhatás érzetét kelteni.

A valódi térhatású hang azonban csak akkor lesz pontos, ha a hátsó effekt hangszórók is részei lesznek rendszernek. Ezt a hangprojektor gyártók különböző módon képesek megoldani. Kaphatók dedikált soundbar hangfalak, de létezik olyan megoldás is, hogy lecsatolható a hangprojektor két legszélső hangsugárzója, amelyeket el lehet helyezni a szoba hátsó részébe.

Hangprojektor rendszer
Hangprojektor rendszer dedikált háttérsugárzókkal

Soundbar 2.0

A két elülső csatornát adja vissza hagyományos sztereó hangszóróként. A 2.0 hangprojektorok csoportja széles választékkal rendelkezik. Ide tartoznak a legolcsóbb soundbarok is, amelyek az igazi költséghatékony TV hangprojektorok. Az elmúlt időszakban egy új szegmens is megjelent, az ún. PC soundbar, amelyek szintén sztereó hangzást biztosítanak. Nem olyan nagyok, mint a klasszikus TV hangprojektorok, a monitor alatt kényelmesen elférnek. Az ultravékony kialakítás egyértelműen a 2.0 hangprojektorok jellemzője.

Soundbar 2.1

A két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszusokért. A legtöbb hangprojektor ebbe a kategóriába tartozik. Mélynyomó lehet különálló dedikált doboz, amely a hangprojektorhoz vezeték nélkül is csatlakozhat. Azonban kapható olyan 2.1 hangprojektor, amely integrált mélynyomóval rendelkezik.

Soundbar 5.1

Az elülső csatornákhoz tartozik két effekt (hátsó) hangszóró és a mélynyomó. Ennek köszönhetően élvezheted a teljes értékű házimozi élményt a Dolby Digital és a DTS vagy a veszteségmentes, nem komprimált változatokkal. Hátsó csatornák létrehozhatóak fizikai hangszórókkal, vagy közvetlenül, saját beépített hangsugárzóival virtualizálja őket a soundbar.

Az 5.1 hangprojektorok némely típusa dedikált polcsugárzók nélkül is képes megoldani a térhangzást, teszik ezt a szoba analízise, szkennelése által. Ezután a beépített hangszórókat úgy állítják be, hogy tokéletesen szimulálják a hátulról érkező hangokat. Az ilyen hangprojektor finomhangolását telefonos alkalmazás segítségével tudjuk elvégezni.

Egyéb hangprojektor csatorna típusok

 • Soundbar 3.0 – a két első csatorna ki van bővítve egy külön a beszédet közvetítő középső csatornával és a beépített mélynyomó is része a rendszernek. Kifejezetten azok számára fontos, akik elsősorban filmnézésre használják a hangprojektort és nagyon fontos számukra a tökéletesen érthető beszédhang.
 • 7.1.2 hangprojektor – jellemző a prémium TV hangprojektorok osztályára. Ebben a kategóriában a piacvezető tévégyártók végletekig finomított hangprojektorait találjuk, amelyek kompatibilitása garantált a konkrét gyártó prémium televízióival.
 • 9.1.4 soundbar – ilyen konfigurációval a Samsung hangprojektorok esetében találkozhatunk, ezek a modellek képesek szinkronizálni a QLED tévék beépített hangszóróival és használni őket a hangrendszer részeként.
9.1.4 hangprojektor
Picit sem hagyományos 9.1.4 hangprojektor rendszer

Soundbar mélynyomó

Ahhoz, hogy a soundbar erőteljes mély basszust tudjon létrehozni, viszonylag nagy mennyiségű levegőt kell megmozgatni. Tehát, ha erős és masszív basszusokat szeretnél, egy mélynyomót kell beállítanod a rendszerbe lehetőleg a lehetséges legnagyobb átmérőjű membránnal és terjedelmes dobozzal (minél nagyobb, annál jobb). A leggyakoribb típusú hangprojektor mélynyomók:

 • A soundbar házába építve - elegáns és kompakt megoldás, azonban nem lehet elvárni tőle nagy hangerőt vagy igazán mély basszusokat.
 • Külön aktív mélynyomó - a jobb minőségű soundbarok jellemzője. Elég nagy membrán felület mellett és megfelelő teljesítményű integrált erősítő használata esetén biztosíthat igazán mély és erőteljes basszust.

Hangprojektor csatlakozás

Ahogy már említettük, nem lehet a hangprojektorokra, mint egyszerű TV hangfalakra tekinteni. A vezeték nélküli technológiák a hangprojektor fejlődésére is hatással voltak.

Bluetooth hangprojektor

A vezeték nélküli bluetooth technológia mára szinte kötelező funkcióvá vált egy hangprojektor számára. Az összes termék több mint 90%-a bluetooth hangprojektor. A bluetooth használata a vezeték nélküli hangfalak irányába mozdította el a hangprojektorokat. Lehetőség van zeneszámok lejátszására telefonról vagy tabletről, a bluetooth hangprojektor hátránya a limitált hatótávolság.

Így a bluetooth hangprojektor TV vagy lejátszó nélkül, mint vezeték nélküli hangszóró fog működni, zenehallgatásra tokéletes lesz.

Wifis hangprojektor

A bluetooth korlátozott hatótávolságára nyújt orvosságot a wifi soundbar. A hangprojektorok nagyjából harmada támogatja ezt a csatlakozási módot, tovább növelve a hangprojektorok sokoldalúságát. Egy wifi soundbar nemcsak telefonhoz, de például NAS szerverhez is tud csatlakozni, így hálózati adattárolón levő tartalommal is megbirkózik.

Multiroom hangprojektor

Ha már vezeték nélküli hangprojektorok, nem szabad megfeledkezni a multiroom rendszerekről sem. Itt két soundbar típust különböztetünk meg. A SONOS és a Yamaha például rendelkeznek saját fejlesztésű multiroom rendszerekkel, aminek része természetesen egy hangprojektor is lehet. A másik megközelítés a nem márkaspecifikus multiroom konfigurációban alkalmazható hangprojektorok.

Ezek a fejlett hangprojektorok vezérelhetők hangasszisztensek által, de egyre gyakoribb köztük az egyenesen hangvezérelt típus, amikor nincs szükség asszisztensre.

A TV SoundBarok egyéb jellemzői

 • LAN – az internetes tartalom lejátszására (Internet Radio, Spotify, Deezer, stb), és az otthoni hálózatról történő lejátszásra (NAS, számítógépek és intelligens eszközök, mint pl. a mobiltelefon/tablet). A hálózati kábellel való kapcsolat betonbiztos, de ugyanezeket a funkciókat a wifis hangprojektor is tudja.
 • HDMI (ARC) – audió és videó tartalmak digitális átvitele. Az Audio Return Channel (ARC) lehetővé teszi a kétirányú kapcsolatot a TV-vel egyetlen kábellel (az ARC-t a televíziónak is támogatnia kell).
 • Digitális optikai / koaxiális kimenet – tartalék variáns a digitális hangátvitelre, ha a TV nem tartalmaz ARC-képes HDMI portot.
 • 3,5 mm-es vonali bemenet (AUX line-in) – analóg, vezetékes bármilyen más hangforrás, például egy mobiltelefon, MP3/CD/DVD lejátszó hozzákapcsolható.
 • 2× RCA (cinch) bemenet – 2 x RCA (RCA) bemenet - ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a 3,5 mm-es vonal bemenet. Átalakító kábel segítségével használható 3,5 mm-es jack kimenetű hangforráshoz is.
 • Fejhallgató kimenet (3,5 mm) – fejhallgató-csatlakozó, egyenesen a soundbar házán, jobban hozzáférhető, mint a TV csatlakozója.
 • USB – zene lejátszása külső meghajtókról vagy pendrive-ról.
 • Távirányítás a televízió távirányítójával – néhány modell lehetővé teszi a soundbar hangerőszabályzójának és a be/ki kapcsolás vezérlést a TV távirányítójával (azonos TV márka).
Hangprojektor lecsatolható hangsugárzókkal
Hangprojektor lecsatolható hangsugárzókkal

Hangprojektor árak

A soundbar árak érdekesen alakulnak az olcsóbb modellek esetében. Már 5 000 Ft-ért is kapható hangprojektor, de ez a változat inkább tekinthető hosszúkas vázba rejtett PC hangfalnak. Aztán jön egy elég nagy ugrás a hangprojektor árak terén és a következő modell ára 10 000 Ft körül mozog. Ezen az árszinten lépnek be a tipikus PC hangprojektorok. A szigorúan vett, TV soundbar verziók 20 000 Ft magasságában jelennek meg a kínálatban, ezek még mindig klasszikus 2.0 hangprojektorok. A legolcsóbb 2.1 hangprojektorok 30 000 Ft felett mutatkoznak, az LG hangprojektorok az első fecskék, ez az egyik oka a gyártó népszerűségének soundbar téren.

Hangprojektor ár – a legdrágábbak

Míg az olcsó hangprojektorok között a különböző TV gyártók modelljeit találjuk, a soundbar ár rangsor másik felén az audió és Hi-Fi vonalon elismert márkák termékei vannak. A Beoplay hangprojektorok ára félmillió Ft fölé kúszik, de a több százezres kategóriában vannak a TV hangprojektorok csúcsmodelljei, amelyek tökéletes kompatibilitást nyújtanak a gyártók televízióival (egy távirányító használata, szinkronizálás a TV hangszóróival). A prémium kategóriába tartoznak a multiroom hangrendszerekben használható hangprojektorok is.

Szótárunkban részletesebb magyarázatot találhatsz az egyes olyan fogalmakról mint a  frekvenciatartomány, hangnyomás (akusztikus teljesítmény), sávszélesség, a hangszóró hosszú távú maximális teljesítménye (RMS), a hangszóró membrán és elektroakusztikus átalakító.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung HW-Q60T/EN Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SoundBar - 5.1, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, távirányító
113 490 Ft

2.
Genius SoundBar 100 Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB
5 490 Ft

3.
Sonos BEAM fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music
158 390 Ft

Még több
237 tétel
Classic Kategória
Samsung HW-Q60T/EN
SoundBar - 5.1, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, távirányító

113 490 Ft áfa nélkül 89 360 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622n
Arany középút
Sonos BEAM fekete - SoundBar
Típusok
Sonos BEAM fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, Hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music

158 390 Ft áfa nélkül 124 720 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON004g
Premium Kategória
JBL Bar 9.1 True Wireless Surround
SoundBar - 9.1, 820 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, távirányító

349 990 Ft áfa nélkül 275 580 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e1a2
Genius SoundBar 100
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034e1c2
Samsung HW-T450/EN
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító

59 690 Ft áfa nélkül 47 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622i
Sharp HT-SB110
SoundBar - 2.0, 90 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító

-3% 24 190 Ft
23 390 Ft áfa nélkül 18 420 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOS01a2
Samsung HW-T420/EN
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

55 590 Ft áfa nélkül 43 770 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622h
JBL 5.1 Surround
SoundBar - 5.1, 550 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

-1% 199 990 Ft
197 290 Ft áfa nélkül 155 350 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e1a1
TCL TS9030 - SoundBar
TCL TS9030
SoundBar - 3.1, 540 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Tidal, kijelző, távirányító

149 990 Ft áfa nélkül 118 100 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s6
YAMAHA YAS-207 hangprojektor
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), koaxiális digi. audio, RCA (cinch), Bluetooth, ARC, 4K Video Pass, DTS Virtual X

-4% 117 320 Ft
112 190 Ft áfa nélkül 88 340 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YM610b52
TCL TS8111 - SoundBar
TCL TS8111
SoundBar - 2.1, 260 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, kijelző, távirányító

84 990 Ft áfa nélkül 66 920 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s5
Samsung HW-S61T/EN - SoundBar
Samsung HW-S61T/EN
SoundBar - 4.0, 180 W összteljesítmény, aktív mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, Hangsegéd, Dolby Digital, Spotify, távirányító

110 490 Ft áfa nélkül 87 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622l4
Panasonic SC-HTB510 - SoundBar
Panasonic SC-HTB510
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, USB, ARC

102 590 Ft áfa nélkül 80 780 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ309f4
TCL TS7010
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s4
Dell Slim soundbar - SB521A
SoundBar - Önálló hangszóró, 3,6 W összteljesítmény, USB

18 590 Ft áfa nélkül 14 640 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADP2n005k
Samsung HW-Q800T/EN
SoundBar - 3.1.2, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio, Bluetooth, Wi-Fi, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround, Spotify, távirányító

219 290 Ft áfa nélkül 172 670 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622p
Sony HT-SF150
SoundBar - 2.0, 120 W összteljesítmény mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, ARC, távirányító

45 790 Ft áfa nélkül 36 060 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a1
Samsung HW-T650/EN - SoundBar
Samsung HW-T650/EN
SoundBar - 3.1, 340 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, ARC, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, távirányító

93 390 Ft áfa nélkül 73 540 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622l
Philips HTL1508/12
SoundBar - 2.0, 30 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító

37 490 Ft áfa nélkül 29 520 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WC505a1a1
Fenda F&D HT-330
SoundBar - 2.1, 80 W összteljesítmény, aktív mélyláda, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, távirányító

36 990 Ft áfa nélkül 29 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FEN009a
Samsung HW-S40T/EN
SoundBar - 2.0, 100 W összteljesítmény, optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Dolby Digital, távirányító

-3% 64 990 Ft
62 990 Ft áfa nélkül 49 600 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622l1
Sharp HT-SB106
SoundBar - 2.0, 110 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, távirányító

25 990 Ft áfa nélkül 20 460 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOS01a1
Sony HT-ST5000
SoundBar - 7.1.2, 800 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, NFC, ARC, Dolby Atmos, Spotify

583 090 Ft áfa nélkül 459 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GS401s5
Samsung HW-Q950T / EN
SoundBar - 9.1.4, 546 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround, Spotify, távirányító

494 690 Ft áfa nélkül 389 520 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622r

Hangprojektorok (Soundbar)

értékelésAlzaPower Aura 2 (RECENZIÓ) – saját márkás prémium hangszórónk Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
A Dolby Atmos egy olyan fejlett hangtechnika, amely kifinomult algoritmusok segítségével pontosan...
házimozit szeretnél, de nem tudsz választani? Olvasd el a cikkünket, hogy megtudd, hogy milyen nagyságú TV-...

Hangprojektorok (Soundbar)

A Hangprojektorok (Soundbar) kategóriában összesen 237 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangprojektorok (Soundbar) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangprojektorok (Soundbar) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangprojektorok (Soundbar) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangprojektorok (Soundbar) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.