Hoverboard és gyroboard

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Akkumulátor kapacitás
2 Ah
4,4 Ah
-
Akkumulátor feszültség
36 V
(27)
100 V
(11)
230 V
(1)
Típus
Klasszikus
(44)
Terep
(1)
Megtehető távolság
8 km
20 km
-
Maximális sebesség
8 km/h
16 km/h
-
Tömeg
6 kg
14 kg
-
Maximális terhelhetőség
100 kg
120 kg
-
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(14)
Piros
(6)
Kék
(4)
Rózsaszín
(1)
Szűrés

A modern technológiának köszönhetően manapság számos közlekedési eszköz áll rendelkezésre, amelyekkel könnyedén közlekedhetsz a városban. Ezek egyike a hoverboard. Ez a praktikus jármű nem csak a város utcáin népszerű sok felhasználó körében. Szeretnél tanácsot kapni a hoverboard kiválasztásához? Olvass tovább, és fedezd fel a hoverboardok világát.

Tovább

Hoverboard - a közlekedés futurisztikus módja

A hoverboard, más néven gyroboard, első pillantásra úgy tűnhet, mint egy közlekedési eszköz, ami a jövőből érkezett. Manapság azonban már szinte mindennapos jármű az elektromos robogók, gördeszkák, longboardok, egykerekűek és a városi közlekedést megkönnyítő egyéb eszközök mellett. Különösen népszerű a fiatalok körében, de ez nem tagadja meg a használatát az idősektől sem, akiknek a hoverboard megkönnyíti a városban való közlekedést. Valójában a használata nem egy rakétatudomány.

Hogyan lehet irányítani a hoverboardot?

Elsőre talán nem egyértelmű, hogy a hoverboardot valójában hogyan kell irányítani, hiszen nincs kormánya vagy pedálja. Alternatív neve azt sugallja, hogy a lábad meghosszabbításaként működik, kerekekkel, amelyeken száguldozhatsz a városban. Az irányítást néhány próbálkozás alatt megérted - csak a testsúlyodat kell előre-hátra áthelyezned. Hamarosan a hoverboard is abba az irányba fog mozogni, amerre te.

Klasszikus vagy terepjáró hoverboard?

A legtöbbször a hoverboard járművet úgy tervezik, hogy elsősorban a városi közlekedésben szerepeljen kitűnően, azaz kényelmesen közlekedjen az aszfalton, járdán, macskaköveken és más, a városban megszokott felületeken. Manapság azonban már terepjáró változatokat is találhatunk a boltokban. Egy ilyen eszköz még rossz körülmények között, például földutakon sem hagy cserben.

 • klasszikus hoverboard a sík felületeken való mozgáshoz van igazítva, alacsonyabb profilú, könnyebb felépítésű, és valószínűleg nem boldogulna a terepen.
 • Az offroad hoverboard tartósabb anyagokból készül és erősebb rendelkezik. A robosztus kialakítás magasabb profillal lehetővé teszi a terepen való közlekedést is.

klasszikus hoverboard

Klasszikus hoverboard - túlnyomó többségük hasonló formájú és megjelenésű. A kialakításban azonban vannak különbségek, így mindenki választhat egy személyre szabott modellt.

A klasszikus hoverboard használata terepen semmiképpen sem ajánlott, mivel egyes alkatrészek megsérülhetnek.

A hoverboard akkumulátora kulcsfontosságú

A hoverboard általában elektromos meghajtással működik - működéséhez feltöltött akkumulátorra van szükség. Ez a hatótávolság és a kapacitás szempontjából is döntő tényező. Ezért a választáskor célszerű tájékozódni az akkumulátor kapacitásáról és feszültségéről, mivel ez az információ képet adhat a várható energiafogyasztásról és ezáltal a megtehető táv hosszáról.

 • Az akkumulátor kapacitása Ah (amperóra) mértékegységben van megadva, egy tipikus hangszóró kapacitása valószínűleg 2 és 5 Ah között van.
 • A feszültség V (volt) egységben található. A leggyakoribb feszültségek a hoverboard járművek esetében a 36 és a 100 V.
 • A teljesítmény segíthet összehasonlítani a különböző elektromos motorokat a választás során. A hoverboard modellek 100 és 700 W közötti teljesítménnyel vásárolhatóak meg.

i

Feltöltenéd a hoverboardot?

A különböző akkumulátorfeszültségek vagy kapacitások miatt minden hoverboardnak saját egyedi töltője vagy kábele lehet. Természetesen a gyártó a szükséges terméket mellékeli a csomagban, de ha valamilyen oknál fogva cserére van szükséged, akkor a szükséges töltési paramétereket kell követned.

A hoverboard határai

Ha nem szeretnéd hosszasan összehasonlítgatni a teljesítményt, az akkumulátor kapacitását és egyéb műszaki adatokat, az előre megadott értékek elegendőek lehetnek ahhoz, hogy támpontot adjanak a hoverboard hatótávjáról, sebességéről vagy kapacitásáról. Ezeket megtalálod az egyes termékek leírásában, vagy használhatod a szűrő funkciót.

 • A maximális sebesség biztosan nem minden hoverboard esetében azonos. A legalacsonyabb csúcssebesség általában 8 km/h körül van, a gyorsabbak 16 km/h sebességgel közlekednek.
 • A hatótávolság azt jelzi, hogy a hoverboard hány kilométert tud megtenni, amíg újra nem kell tölteni. A hatótávolság 8 és 20 km között változik, és befolyásolhatja a "sofőr" súlya.
 • A maximális terhelhetőség szintén fontos adat, mivel tervezési okokból korlátozni kell. A hoverboardok általában körülbelül 60-120 kg súlyt bírnak el.

A hoverboard meghatározott minimális terhelhetőséggel rendelkezhet. Ezt leggyakrabban 20 kg-ban határozzák meg. Ennél kisebb súly esetén előfordulhat, hogy a hoverboard nem működik megfelelően. Ez megakadályozhatja azt, hogy például egy gyermek vagy háziállat véletlenül bekapcsolja.

A hoverboardnak van valamilyen különleges tulajdonsága?

Egyes hoverboardok a különleges tulajdonságaik miatt vonzóak lehetnek a számodra. Ezek még élvezetesebbé tehetik az utazást a felhasználó számára, vagy praktikus kiegészítőként szolgálhatnak. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy olvasd el az adott termékkel kapcsolatos összes információt, hogy megtudd, milyen funkciókra számíthatsz.

 • A hangszóró lehetővé teszi a zenehallgatást vezetés közben fejhallgató használata nélkül, leggyakrabban Bluetooth kapcsolaton keresztül működik.
 • A szállítótáska lehetővé teszi a hoverboard egyszerű szállítását vagy tárolását.
 • Az alkalmazás egy praktikus kiegészítő, amelyen keresztül megtudhatod például az akkumulátor aktuális állapotát vagy az utazásra vonatkozó statisztikákat.

i

Mennyibe kerül egy hoverboard? Az ár gyakran döntő tényező, mivel minden termék különbözhet valamilyen módon. Ha ár/teljesítmény arányban szeretnéd a megfelelő hoverboardot beszerezni, akkor próbáld ki a a termékek ár szerinti rangsorolását. Vagy nézd meg, mit mondanak a vásárlói vélemények a hoverboardról.

A hoverboardhoz kapható tartozékok

Ha szeretnéd megfelelően ápolni a hoverboardot, vagy megóvni az ütésektől, akkor ajánljuk figyelmedbe a hoverboard tartozékok kategóriát. Itt megtalálod a már említett hordtáskákat, de olyan gumiborításokat vagy kerekeket is, amelyek lehetővé teszik, hogy akár ülve is használhasd a hoverboardot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hoverkart Eljet fekete Raktáron 2 db
Hoverboard - terhelhetőség 120 kg, tömege 9 kg
32 690 Ft

45 termék
4,0
Hoverkart Eljet fekete
Hoverboard - terhelhetőség 120 kg, tömege 9 kg
32 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAbz06677
5,0
Premium white segway
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
89 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HRAnk003163
4,5
Hoverboard Premium black
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 15 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
87 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAnk003162
Premium GO carbon black
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
110 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAbz32282
Cross Graffiti Yellow
Hoverboard - maximális sebesség 15 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
110 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAbz32287
Premium Rainbow piros
Hoverboard - maximális sebesség 8 km/h, megtehető távolság akár 8 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 2 Ah, tömege 6 kg
93 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAbz32280
Cross Carbon APP 3
Hoverboard - maximális sebesség 16 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, hordtáska, tömege 14 kg
90 390 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: HRAbz32290
Cross Lightning
Hoverboard - maximális sebesség 16 km/h, megtehető távolság akár 15 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
109 890 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAbz32289
Premium red segway
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
89 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HRAnk003165
3,0
Premium Rainbow Hoverboard fekete
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 15 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 12 kg
85 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32279
4,0
Premium blue segway
Hoverboard - maximális sebesség 15 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 12 kg
85 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk003164
Premium Rainbow kék
Hoverboard - maximális sebesség 8 km/h, megtehető távolság akár 8 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 2 Ah, tömege 12 kg
84 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32281
1,0
Cross Ranger fekete
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 12 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4 Ah, tömege 12 kg
108 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAbz32293
Cross Crazy White
Hoverboard - maximális sebesség 16 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
100 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAtb0044
1,0
Cross Ranger fekete
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 12 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4 Ah, tömege 12 kg
122 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32293
Premium GO graffiti
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
102 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32284
Cross Graffiti Yellow
Hoverboard - maximális sebesség 15 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
99 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz32287
Cross Carbon APP 3
Hoverboard - maximális sebesség 16 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, hordtáska, tömege 14 kg
72 290 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAbz32290
1,0
Premium lightning segway
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
82 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAnk003171
Cross Carbon Black
Hoverboard - maximális sebesség 15 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 120 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 14 kg
110 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAbz32286
Premium crazy white segway
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
91 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAnk003169
Hovercart
Ülés - standard Gyroboardhoz, prémium, off-road
32 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Kolono02
Premium fire red segway
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, zenelejátszás funkció, tömege 12 kg
73 290 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAnk003170
3,3
Urbanstar GyroBoard B65 Chrome RED
Hoverboard - maximális sebesség 12 km/h, megtehető távolság akár 20 km, terhelhetőség 100 kg, akkumulátor kapacitás 4,4 Ah, tömege 10 kg
64 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTesi006

Hoverboard és gyroboard

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak? A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól...
Az akkumulátorkapacitás kritikus fontosságú az elektromos autó hatótávolsága szempontjából. Minél nagyobb a kapacitás, annál hosszabb utakat tehetünk meg 1 feltöltéssel. Jelenleg még nem áll rendelkezésünkre hosszabb távú tapasztalat a kapacitás idő arányában történő...

Hoverboard és gyroboard

A Hoverboard és gyroboard kategóriában összesen 45 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Hoverboard és gyroboard – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hoverboard és gyroboard Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hoverboard és gyroboard A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hoverboard és gyroboard A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hoverboard és gyroboard vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ