AlzaPlus+ HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12

Fazekak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Fazék
(210)
Lábas
(188)
Nyeles lábas
(151)
Készletek
(146)
Kukta
(81)
Űrtartalom
0,45 l
60 l
-
Belső felület
Tapadásmentes
(158)
Tapadásmentes márvány
(60)
Kerámia
(16)
Öntvény
(5)
Zománcozott
(41)
Főzőlap/Tűzhely
Jellemzők
Mosogatógépben mosható
(550)
Sütésálló
(341)
Rozsdamentes acél 18/10
(178)
Indukciós belső
(160)
Nem éles fémeszközzel is használható
(154)

A fazék a konyhai felszerelés alapvető darabja, és számos típusa és felhasználási módja van. Mindannyian tudjuk, milyen is egy konyhai fazék, de rengeteg típusa létezik, amelyek különféle felhasználási módot kínálnak. Mire kell figyelni a választáskor? A folytatásban tanácsot adunk, hogy a számodra legjobb fazék kerüljön a konyhádba.

Tovább

Milyen fazék típusok léteznek? A lehetőségek végtelenek

A fazék a konyha lelke. A megfelelő kiválasztásakor ne félj kísérletezni a különböző típusokkal és funkciókkal, amelyek gazdagíthatják a kulináris élményt. A modern fazekak által kínált kategóriák és funkciók széles skálája miatt itt az ideje, hogy megtudd, milyen lehetőségeid vannak.

 • A speciális fazekak különleges főzési célokra alkalmasak, lehetővé téve, hogy bővítsd a főzési módszereidet és új receptekkel kísérletezz.
 • A befőző edények a gyümölcsök és zöldségek otthoni tartósításához elengedhetetlen eszközök, amelyek segítségével hosszabb ideig eltarthatók a szezonális termékek.
 • Az elektromos edények az ételek elkészítésének modern és hatékony módját teszik lehetővé, ahol a beépített fűtőelemnek köszönhetően könnyen szabályozható a hőmérséklet és a főzési idő.
 • A sonkakészítő a sonkák és más húsételek elkészítésére tervezett speciális edény. Egyenletes főzést és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.
 • A szörpfőző edények ideálisak gyümölcsök és zöldségek levének kinyerésére, lehetővé téve a gyümölcslevek egészséges és természetes, hozzáadott cukor nélküli elkészítését.
 • A hagyományos fazék és lábas minden konyha nélkülözhetetlen része, mindennapi használatra alkalmasak és különböző ételek elkészítéséhez ideálisak.
 • Az ételpárolók egészségesebb ételkészítést biztosítanak, mivel vízzel vagy olajjal való közvetlen érintkezés nélkül főznek.
 • A kukta büszke arra a képességére, hogy drámaian lecsökkenti a főzési időt, miközben több tápanyagot és ízt őriz meg az ételben.
 • A nyeles lábas többfunkciós és praktikus fazék, amely különböző ételek párolására, sütőben vagy olajban történő sütésére alkalmas.

A nagykonyhai fazék és lábas professzionális konyhákba vagy nagy családi összejövetelekhez is megfelelő. Nagyobb kapacitást és tartósságot kínálnak a nagykonyhai felhasználáshoz. Ide tartoznak például a sous-vide edények.


Hagyományos fazék
Hagyományos fazék

Sütőbe tehető fazék
Fazék sütőbe

Tésztafőző fazék
Tésztafőző fazék

Mit nézzünk fazék választásakor? Választhatsz az anyag, a térfogat, a főzőlap és a tűzhely típusa stb. alapján

A fazék kiválasztásakor néhány kritikus szempontot mindenképpen vegyél figyelembe, amelyek befolyásolják az étkezés élményét. Először is fontos átgondolni, hogy milyen típusú főzőlapod van, mivel egyes fazék modellek bizonyos típusú főzőlapokhoz, például indukciós vagy elektromos főzőlapokhoz optimalizáltak. Ezután gondosan ki kell választani a belső felület típusát. A fazék funkciói nagyban leegyszerűsíthetik a főzést, miközben bővítik az edények használatának lehetőségeit.

Milyen anyagokból készülhet a fazék, és miért fontos ez?

A fazék anyaga nemcsak a tömegét, a tisztítását és a tűzhely típusát határozza meg. A belső felület anyaga hatással van az ételkészítésre és az edény hőtani tulajdonságaira. A fazék belső felületének kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tervezett főzési módot, valamint a rendelkezésre álló főzőlap típusát.

 • A rozsdamentes acél fazék olcsóbb megoldást jelent. Alkalmasak magasabb hőmérsékletre, és a mosogatógépben mosható kialakításnak köszönhetően általában könnyebben tisztíthatók.
 • A kerámia felületű fazék jól ellenáll a magas hőmérsékletnek, ugyanakkor megtartja a hőt, így a benne lévő étel nem hűl ki olyan gyorsan.
 • A zománcos fazék nagy tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, így ideális a lassú főzéshez.
 • A tapadásmentes felülettel rendelkező fazék zsiradék nélkül is használható, és nagyon kevés tisztítást igényel.

Általában nem ajánlott erősen súroló hatású termékeket használni a fazék kézi mosogatásához.

Jól nézd meg, hogy milyen típusú főzőlaphoz alkalmas a kiszemelt fazék

A választáskor tudnod kell, hogy milyen főzőlapot fogsz használni. A legtöbb fazék gáz- és elektromos főzőlapokhoz egyaránt alkalmas. Gáztűzhely esetén ügyelj arra, hogy a fazék ne gyúlékony anyagból készüljön. Az indukciós főzőlapokhoz való fazék speciális, spirállal jelölt, ferromágneses anyagból készült aljjal kell, hogy rendelkezzen.

 • Az indukciós edények kifejezetten az indukciós főzőlapon történő használathoz ideálisak, amelyek gyorsabb és hatékonyabb főzést tesznek lehetővé, pontos hőmérséklet-szabályozással. Közelíts egy mágnest a fazék aljához. Ha rátapad, akkor használhatod indukciós főzőlapon.
 • A fazék gáztűzhelyhez hagyományos és sokoldalú választás, amely kompatibilis a különböző típusú főzőlapokkal, és kiváló hőtani tulajdonságokkal rendelkezik.

Némelyik fazék többféleképpen használható, és a sütőbe is beteheted.


Tescoma fazék - kukta
Kukta

Siguro fazék
Nyeles lábas okos fedővel

Zománcos fazék
Zománcos fazék

i

A fazék különböző formájú lehet

Mindannyian pontosan tudjuk, milyen a hagyományos fazék. Attól függően, hogy hány főre és milyen típusú ételt főzöl, kisebb vagy nagyobb fazék szükséges. A felhasználás módjától függően azonban különböző formájú edényeket választhatunk. A kerek vagy ovális fazék a leggyakoribb, a szögletes és négyzet alakúak inkább a sütőben való sütéshez jók.

A fazék mérete és térfogata

A fazék alj átmérőjének meg kell egyeznie annak a főzőlapnak az átmérőjével, amelyen azt használni fogod. A vastagabb alj egyenletes melegítésre alkalmas. A vékonyabb alj jobb a gyors főzéshez. A fazekak és lábasok különböző átmérőjűek és térfogatúak, így kiválaszthatod az aktuális igényeidnek leginkább megfelelőt.

 1. Az 50 cm-es, legfeljebb 5 literes fazék ideális kisebb családok és 3 tagú háztartások számára.
 2. A közepes méretű fazék 5-10 literes, és 4-6 fős családok számára alkalmas.
 3. Egy nagy, több mint 10 literes fazék egy nagy család vagy nagyobb csoport számára alkalmas.

i

Több fazék is hiányzik a konyhádból? Az edénykészlet a megoldás

Az edénykészletek értékes és kényelmes megoldást jelentenek, mivel egy csomagban mindent biztosítanak, amire a különféle ételek elkészítéséhez szükség van. Ideális azok számára, akik szeretik, ha mindenhez kéznél van egy alkalmas fazék. Az edénykészletek kínálata széles, az egyrészes alap készletektől az átfogó, 20 darabos készletekig mindent megtalálsz. A nagyobb készletek minden igényt kielégítenek, és a főzéshez használt összes fazék egységes megjelenésű lesz.

A fazék és az abban rejlő kényelmi lehetőségek

A fazekak és lábasok különböző praktikus megoldásokkal rendelkezhetnek, amelyek megkönnyítik a főzést. Ezek közé tartozik a levehető nyél, a mérce és a hőindikátor. A legtöbb fazék mosogatógépben mosható, ami nagyon megkönnyíti a tisztításukat, míg mások sütőbe vagy mikrohullámú sütőbe tehetők.

Ne feledkezz meg a fazék tartozékokról sem

A fazék tartozékok jelentősége is nagy. A megfelelően kiválasztott fedő segít a hőt és a nedvességet a fazék belsejében tartani, biztosítva az egyenletes főzést. Az indukciós adapter nélkülözhetetlen azok számára, akiknek nincs indukciós főzőlapjuk, de szeretnék élvezni az indukciós főzés előnyeit. Az ételpárolók egészségesebb főzési módot tesznek lehetővé, megőrizve a zöldségekben lévő vitaminokat és ásványi anyagokat.

Még mindig nem tudod, melyik fazék lenne igazán jó neked? Meríts ihletet Hogyan válasszunk elektromos edényt című útmutatónkból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal L3979153 Ingenio Eco Resist - 13db Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Edénykészlet - 13 db főzőedényt tartalmaz, serpenyők: 22 és 28 cm, wok 26 cm, mély serpenyő 24 cm, serpenyők: 16 (1,8 l) és 20 (2,8 l) cm, üvegfedelek 16, 20, 24 cm, hermetikus fedők: 16 és 20 cm, 2x levehető fogantyú, belső tapadásmentes felület Titanium 6x, külső tapadásmentes felület, anyag alumínium, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis főzőfelület: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, mosogatógépben mosható, vastag alj, tartós felület, Thermo-Fusion funkció a gyors vízmelegítéshez és az egyenletes főzéshez, 10 év garancia a fogantyúra, Made in France
119 890 Ft

2.
Tefal edénykészlet 6db Duetto+ G719S674 Szállításra kész > 5 db
Edénykészlet - 6 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, hagyományos edény és fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
46 590 Ft

3.
Edénykészlet - tartalma: 11 db, robusztus és tartós rozsdamentes acél edény, 16 cm-es nyeles lábal, 20/24 cm-es lábas fedővel, 28 cm-es serpenyő, villa, habverő, merőkanál, forgató lapát, kanál, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üvegfedél a főzési folyamat könnyű nyomon követéséhez, ergonomikus fogantyúk a kényelem és biztonság érdekében, szintjelzők a könnyű mérés érdekében, a serpenyő rendkívül tartós és tapadásmentes Titanium 2x felülettel és Thermo-Signal hőindikátorral rendelkezik, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, 10 év garancia
44 390 Ft

Még több
633 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro Pure Delight Edénykészlet okos fedővel, 10 db - Edénykészlet Típusok
4,9 36×
Siguro Pure Delight Edénykészlet okos fedővel, 10 db
Edénykészlet - első osztályú rozsdamentes acélból, az okos fedők pereme szűrést tesz lehetővé, Easy Pour kiöntővel ellátott edények, a készlet tartalma és a belső méretek: nyeles lábas: 16 × 7,5 cm (1,5 l), fazék: 18 × 8,5 cm (2,11 l), fazék: 20 × 11,5 cm (3,55 l), fazék: 22 × 16 cm (5,96 l), fazék: 24 × 13,5 cm (6,02 l), szegecselt fogantyúk, könnyű karbantartás, belső mérőskála a könnyebb orientáció érdekében, gőzkieresztő nyílásokkal ellátott üvegfedők, bármilyen típusú főzőlapon használható, fedővel is használható sütőben max. 250°C-ig, mosogatógépben mosható, 3 év garancia
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_CP_T810SS
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Siguro Stagione Alacsony fazék, 28 cm fekete - Fazék Típusok
4,7 31×
Siguro Stagione Alacsony fazék, 28 cm fekete
Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 4,24 l, külső felület tapadásmentes, belső felület tapadásmentes, szilikon fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 220 °C
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CP_C328bB
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 170×
Tefal edénykészlet 6db Duetto+ G719S674
Edénykészlet - 6 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, hagyományos edény és fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFSN18
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 20×
Tefal Duetto+ G732SC55 12 db-os edénykészlet
Edénykészlet - 12 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20, 24 cm-es lábast és 22 cm-es fazekat üvegfedővel, 24 és 28 cm-es serpenyőt, anyaga rozsdamentes acél, a serpenyők belső tapadásmentes felülete Titanium 2x, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
68 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN247
5,0
Siguro Pure Delight okos fedővel, 20 cm
Fazék - prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, okos fedél a szűréshez szükséges peremekkel és a gőzszivárgásért felelős lyukakkal, Easy Pour kiöntővel, méretek 20 × 11,5 cm (3,55 l), szegecselt fogantyúk, könnyű karbantartás, belső intézkedés a könnyű tájékozódás érdekében, minden típusú főzőlapon használható, a sütőben a fedővel felfelé a max. 250 °C, mosogatógépben mosható, 3 év garancia
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CP_C820SU
5,0
Siguro Pure Delight okos fedővel, 16 cm
Nyeles lábas - prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, okos fedő a szűréshez szükséges peremekkel és a gőzszivárgásért felelős lyukakkal, Easy Pour kiöntővel, méretek 16 × 7,5 cm (1,5 l), szegecselt fogantyú, könnyű karbantartás, belső intézkedés a könnyű tájékozódás érdekében, minden típusú főzőlapon használható, a sütőben a fedővel felfelé a max. 250 °C, mosogatógépben mosható, 3 év garancia
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CP_S816SU
4,0
Siguro Pure Delight okos fedővel, 18 cm
Fazék - prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, okos fedél a szűréshez szükséges peremekkel és a gőzszivárgásért felelős lyukakkal, Easy Pour kiöntővel, méretei 18 × 8,5 cm (2,11 l), szegecselt fogantyúk, könnyű karbantartás, belső intézkedés a könnyű tájékozódás érdekében, minden típusú főzőlapon használható, a sütőben a fedővel felfelé a max. 250 °C, mosogatógépben mosható, 3 év garancia
Szuper ár
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CP_C818SU
Tefal Daily Cook Rozsdamentes acél edénykészlet 11 db G713SB45 - Edénykészlet
Típusok
4,7 48×
Tefal Daily Cook Rozsdamentes acél edénykészlet 11 db G713SB45
Edénykészlet - tartalma: 11 db, robusztus és tartós rozsdamentes acél edény, 16 cm-es nyeles lábal, 20/24 cm-es lábas fedővel, 28 cm-es serpenyő, villa, habverő, merőkanál, forgató lapát, kanál, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üvegfedél a főzési folyamat könnyű nyomon követéséhez, ergonomikus fogantyúk a kényelem és biztonság érdekében, szintjelzők a könnyű mérés érdekében, a serpenyő rendkívül tartós és tapadásmentes Titanium 2x felülettel és Thermo-Signal hőindikátorral rendelkezik, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, 10 év garancia
44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSNB74
5,0
Tefal P2594401 Secure Chrono Kukta 8 l
Kukta - 8 l űrtartalom, bajonettzár, 2 szelep, 2 főzési program, párolókosár, 3 rétegű edényalj, 18/10 rozsdamentes acél, kiváló minőségű műanyag fogantyú, bármilyen hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciót, mosogatógépben mosható (fedő és időzítő nélkül), 5 biztonsági pont, szín: rozsdamentes acél és fekete, 10 év garancia az edényre, 15 év javíthatósági garancia
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTH515
5,0
Tefal P4620778 Jamie Oliver Clipso Minut Easy kukta, 6l
Kukta - űrtartalom 6 l, anyaga rozsdamentes acél, párolókosár, szelepek száma 2, nyomásjelző, egy kézzel zárható, biztonsági funkciók száma 5, kompatibilis minden hőforrással, beleértve az indukcióst, mosogatógépben mosható, 10 év garancia a tartályra, Franciaországban gyártott, 15 év javíthatósági garancia
49 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFth321
4,6 170×
Tefal Duetto+ G732SA55 edénykészlet, 10 db
Edénykészlet - 10 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, serpenyő és magasfalú fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN057
Siguro Stagione Fazék, 24 cm fekete - Fazék Típusok
4,7 31×
Siguro Stagione Fazék, 24 cm fekete
Fazék - átmérője 24 cm, űrtartalma 4,45 l, külső felület tapadásmentes, belső felület tapadásmentes, szilikon fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 220 °C
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CP_C324B
WMF Edénykészlet, 5 db FUNCTION piros 760556380 - Edénykészlet
Típusok
5,0
WMF Edénykészlet, 5 db FUNCTION piros 760556380
Edénykészlet - 5 db, edények: nyeles lábas, fazék és gőz, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
233 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WMFSN480
4,6 170×
Tefal edénykészlet 10db Duetto+ G719SA74
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: nyeles lábas 16 cm, fazék 18, 20 és 24 cm, magas lábas 22 cm, üveg fedők, kompatibilis a következő főzőlapokkal: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, sütőben is használható
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN125
4,9 36×
Tefal Clipso Minut Perfect 7,5l P4624833
Kukta - 7,5 l térfogatú, kézzel zárható, szelepek száma: 2, rozsdamentes acél anyag, minden típusú tűzhelyre használható, mosogatógépben mosható, eltávolítható időzítő és gőzkosár. 5 biztonsági funkció. 10 éves garancia a tartályra. Franciaországban készült. 15 év javíthatósági garancia
63 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFA021
Tefal Daily Cook G712SA55 rozsdamentes acél edénykészlet 10 db - Edénykészlet
Típusok
4,7 48×
Tefal Daily Cook G712SA55 rozsdamentes acél edénykészlet 10 db
Edénykészlet - 10 db, robusztus és tartós rozsdamentes edények, a készlet tartalma: serpenyő fedéllel 16 cm, serpenyők fedéllel 18/20/24 cm, magas tésztafőző edény fedéllel 22 cm, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üveg fedél az elkészítési folyamat egyszerű ellenőrzéséhez, ergonomikus markolat a nagyobb kényelem és biztonság érdekében, szintjelzés a könnyű méréshez, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, alkalmas sütőben való használatra 175 ° C-ig a fedéllel együtt, mosogatógépben mosható, 10 év garancia
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN274
4,9 11×
Tefal 20 db-os edénykészlet Ingenio Daily Chef On L7619402
Edénykészlet - 20 db, a készlet összetétele: 22. serpenyő, 24, 26 és 28 cm, 16 cm-es (1,8 l) nyeles lábas, 18 cm (2,3 l) és 20 cm (2,8 l), mély serpenyő 24 cm, hermetikus fedelek 16, 18, 20 cm, üvegfedelek 16, 18, 20 cm, kanalak, egy merőkanál, fordító, hosszú fordulat, 2x levehető fogantyú, Titán belső tapadásmentes felület akár 2x hosszabb tartóssággal, külső tapadásmentes felület, alumínium anyag, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, kompatibilis fűtési típus: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromosság, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fém eszközökkel használható, 10 év garancia a fogantyúra, Franciaországban készült
116 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN0480
4,7 126×
Tescoma PRESTO sonkakészítő, 420866.00 hőmérővel
Sonka készítő - átmérője 11 cm, külső felület tapadásmentes, belső felület tapadásmentes
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS162a
4,8 10×
Tefal Trattoria E2187274 alacsony lábas 28 cm
Lábas - átmérő: 28 cm, térfogat: 4,3 liter, anyaga: öntött alumínium, Titanium Extra tapadásmentes belső felület, kompatibilis a következő főzőlapokkal: gáz, elektromos, üvegkerámia és indukciós, sütőben is használható, 250°C-ig, strapabíró edényfülek
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFAK669
4,8 336×
Tefal Secure5 Neo v2 Kukta 6l P2530741
Kukta - kuktafazék 6 l űrtartalommal, bajonettzár, szelepek száma: 2, gőzkosár, háromrétegű szendvics alj, anyaga: 18/10-es rozsdamentes acél, minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciót, mosogatógépben mosható, 5 biztonsági elem, 10 év garancia az edényre, 15 év javíthatósági garancia
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY9003r
4,8 21×
Toro Sonkakészítő, rozsdamentes acél
Sonka készítő - átmérője 10 cm, külső felület rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél
7 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LOCLO0983
4,5 37×
Tefal fazék 28cm Trattoria E2185374
Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 6,67 l, külső felület zománcozott, belső felület tapadásmentes, öntött alumínium fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 250 °C
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFAH652
4,6 26×
BANQUET Allegro 7l A03096
Kukta - térfogat: 7 l, biztonsági zár: karos, 2 szelep,
14 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPTH004
5,0
Tefal Virtuoso E492SA26 edényszett, 10db
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: nyeles lábas 16 cm, fazék 18, 20 és 24 cm, magas lábas 22 cm, üveg fedő, kompatibilis főzőlap: indukciós, gáz, kerámia a elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, sütőben használható
Szuper ár
69 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN994

Fazekak

rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
A Tefal Ingenio edények igazán zseniálisak, mint ahogyan a nevük is mutatja. Sok helyet takaríthatsz meg velük és a mosatlan edények halmairól is már csak múltidőben beszélhetsz. Tudd meg, miben rejlik a Tefal Ingenio edények titka, használhatod-e őket indukciós...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Fazekak

A Fazekak kategóriában összesen 632 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fazekak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fazekak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fazekak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fazekak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ