Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Fazekak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Fazék
(245)
Lábas
(210)
Nyeles lábas
(162)
Készletek
(159)
Kukta
(85)
Űrtartalom
0,45 l
50 l
-
Belső felület
Tapadásmentes
(196)
Lakkozott
(2)
Tapadásmentes márvány
(63)
Kerámia
(16)
Öntvény
(6)
Főzőlap/Tűzhely
Jellemzők
Mosogatógépben mosható
(599)
Sütésálló
(365)
Rozsdamentes acél 18/10
(188)
Nem éles fémeszközzel is használható
(166)
Indukciós belső
(159)

A fazék a konyhai felszerelés alapvető darabja, és számos típusa és felhasználási módja van. Mindannyian tudjuk, milyen is egy konyhai fazék, de rengeteg típusa létezik, amelyek különféle felhasználási módot kínálnak. Mire kell figyelni a választáskor? A folytatásban tanácsot adunk, hogy a számodra legjobb fazék kerüljön a konyhádba.

Tovább

Milyen fazék típusok léteznek? A lehetőségek végtelenek

A fazék a konyha lelke. A megfelelő kiválasztásakor ne félj kísérletezni a különböző típusokkal és funkciókkal, amelyek gazdagíthatják a kulináris élményt. A modern fazekak által kínált kategóriák és funkciók széles skálája miatt itt az ideje, hogy megtudd, milyen lehetőségeid vannak.

  • A speciális fazekak különleges főzési célokra alkalmasak, lehetővé téve, hogy bővítsd a főzési módszereidet és új receptekkel kísérletezz.
  • A befőző edények a gyümölcsök és zöldségek otthoni tartósításához elengedhetetlen eszközök, amelyek segítségével hosszabb ideig eltarthatók a szezonális termékek.
  • Az elektromos edények az ételek elkészítésének modern és hatékony módját teszik lehetővé, ahol a beépített fűtőelemnek köszönhetően könnyen szabályozható a hőmérséklet és a főzési idő.
  • A sonkakészítő a sonkák és más húsételek elkészítésére tervezett speciális edény. Egyenletes főzést és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.
  • A szörpfőző edények ideálisak gyümölcsök és zöldségek levének kinyerésére, lehetővé téve a gyümölcslevek egészséges és természetes, hozzáadott cukor nélküli elkészítését.
  • A hagyományos fazék és lábas minden konyha nélkülözhetetlen része, mindennapi használatra alkalmasak és különböző ételek elkészítéséhez ideálisak.
  • Az ételpárolók egészségesebb ételkészítést biztosítanak, mivel vízzel vagy olajjal való közvetlen érintkezés nélkül főznek.
  • A kukta büszke arra a képességére, hogy drámaian lecsökkenti a főzési időt, miközben több tápanyagot és ízt őriz meg az ételben.
  • A nyeles lábas többfunkciós és praktikus fazék, amely különböző ételek párolására, sütőben vagy olajban történő sütésére alkalmas.

A nagykonyhai fazék és lábas professzionális konyhákba vagy nagy családi összejövetelekhez is megfelelő. Nagyobb kapacitást és tartósságot kínálnak a nagykonyhai felhasználáshoz. Ide tartoznak például a sous-vide edények.


Hagyományos fazék
Hagyományos fazék

Sütőbe tehető fazék
Fazék sütőbe

Tésztafőző fazék
Tésztafőző fazék

Mit nézzünk fazék választásakor? Választhatsz az anyag, a térfogat, a főzőlap és a tűzhely típusa stb. alapján

A fazék kiválasztásakor néhány kritikus szempontot mindenképpen vegyél figyelembe, amelyek befolyásolják az étkezés élményét. Először is fontos átgondolni, hogy milyen típusú főzőlapod van, mivel egyes fazék modellek bizonyos típusú főzőlapokhoz, például indukciós vagy elektromos főzőlapokhoz optimalizáltak. Ezután gondosan ki kell választani a belső felület típusát. A fazék funkciói nagyban leegyszerűsíthetik a főzést, miközben bővítik az edények használatának lehetőségeit.

Milyen anyagokból készülhet a fazék, és miért fontos ez?

A fazék anyaga nemcsak a tömegét, a tisztítását és a tűzhely típusát határozza meg. A belső felület anyaga hatással van az ételkészítésre és az edény hőtani tulajdonságaira. A fazék belső felületének kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tervezett főzési módot, valamint a rendelkezésre álló főzőlap típusát.

  • A rozsdamentes acél fazék olcsóbb megoldást jelent. Alkalmasak magasabb hőmérsékletre, és a mosogatógépben mosható kialakításnak köszönhetően általában könnyebben tisztíthatók.
  • A kerámia felületű fazék jól ellenáll a magas hőmérsékletnek, ugyanakkor megtartja a hőt, így a benne lévő étel nem hűl ki olyan gyorsan.
  • A zománcos fazék nagy tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, így ideális a lassú főzéshez.
  • A tapadásmentes felülettel rendelkező fazék zsiradék nélkül is használható, és nagyon kevés tisztítást igényel.

Általában nem ajánlott erősen súroló hatású termékeket használni a fazék kézi mosogatásához.

Jól nézd meg, hogy milyen típusú főzőlaphoz alkalmas a kiszemelt fazék

A választáskor tudnod kell, hogy milyen főzőlapot fogsz használni. A legtöbb fazék gáz- és elektromos főzőlapokhoz egyaránt alkalmas. Gáztűzhely esetén ügyelj arra, hogy a fazék ne gyúlékony anyagból készüljön. Az indukciós főzőlapokhoz való fazék speciális, spirállal jelölt, ferromágneses anyagból készült aljjal kell, hogy rendelkezzen.

  • Az indukciós edények kifejezetten az indukciós főzőlapon történő használathoz ideálisak, amelyek gyorsabb és hatékonyabb főzést tesznek lehetővé, pontos hőmérséklet-szabályozással. Közelíts egy mágnest a fazék aljához. Ha rátapad, akkor használhatod indukciós főzőlapon.
  • A fazék gáztűzhelyhez hagyományos és sokoldalú választás, amely kompatibilis a különböző típusú főzőlapokkal, és kiváló hőtani tulajdonságokkal rendelkezik.

Némelyik fazék többféleképpen használható, és a sütőbe is beteheted.


Tescoma fazék - kukta
Kukta

Siguro fazék
Nyeles lábas okos fedővel

Zománcos fazék
Zománcos fazék

i

A fazék különböző formájú lehet

Mindannyian pontosan tudjuk, milyen a hagyományos fazék. Attól függően, hogy hány főre és milyen típusú ételt főzöl, kisebb vagy nagyobb fazék szükséges. A felhasználás módjától függően azonban különböző formájú edényeket választhatunk. A kerek vagy ovális fazék a leggyakoribb, a szögletes és négyzet alakúak inkább a sütőben való sütéshez jók.

A fazék mérete és térfogata

A fazék alj átmérőjének meg kell egyeznie annak a főzőlapnak az átmérőjével, amelyen azt használni fogod. A vastagabb alj egyenletes melegítésre alkalmas. A vékonyabb alj jobb a gyors főzéshez. A fazekak és lábasok különböző átmérőjűek és térfogatúak, így kiválaszthatod az aktuális igényeidnek leginkább megfelelőt.

  1. Az 50 cm-es, legfeljebb 5 literes fazék ideális kisebb családok és 3 tagú háztartások számára.
  2. A közepes méretű fazék 5-10 literes, és 4-6 fős családok számára alkalmas.
  3. Egy nagy, több mint 10 literes fazék egy nagy család vagy nagyobb csoport számára alkalmas.

i

Több fazék is hiányzik a konyhádból? Az edénykészlet a megoldás

Az edénykészletek értékes és kényelmes megoldást jelentenek, mivel egy csomagban mindent biztosítanak, amire a különféle ételek elkészítéséhez szükség van. Ideális azok számára, akik szeretik, ha mindenhez kéznél van egy alkalmas fazék. Az edénykészletek kínálata széles, az egyrészes alap készletektől az átfogó, 20 darabos készletekig mindent megtalálsz. A nagyobb készletek minden igényt kielégítenek, és a főzéshez használt összes fazék egységes megjelenésű lesz.

A fazék és az abban rejlő kényelmi lehetőségek

A fazekak és lábasok különböző praktikus megoldásokkal rendelkezhetnek, amelyek megkönnyítik a főzést. Ezek közé tartozik a levehető nyél, a mérce és a hőindikátor. A legtöbb fazék mosogatógépben mosható, ami nagyon megkönnyíti a tisztításukat, míg mások sütőbe vagy mikrohullámú sütőbe tehetők.

Ne feledkezz meg a fazék tartozékokról sem

A fazék tartozékok jelentősége is nagy. A megfelelően kiválasztott fedő segít a hőt és a nedvességet a fazék belsejében tartani, biztosítva az egyenletes főzést. Az indukciós adapter nélkülözhetetlen azok számára, akiknek nincs indukciós főzőlapjuk, de szeretnék élvezni az indukciós főzés előnyeit. Az ételpárolók egészségesebb főzési módot tesznek lehetővé, megőrizve a zöldségekben lévő vitaminokat és ásványi anyagokat.

Még mindig nem tudod, melyik fazék lenne igazán jó neked? Meríts ihletet Hogyan válasszunk elektromos edényt című útmutatónkból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal Duetto+ G732SC55 12 db-os edénykészlet Szállításra kész > 5 db
Edénykészlet - 12 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20, 24 cm-es lábast és 22 cm-es fazekat üvegfedővel, 24 és 28 cm-es serpenyőt, anyaga rozsdamentes acél, a serpenyők belső tapadásmentes felülete Titanium 2x, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
72 290 Ft

2.
Kukta - űrtartalom 6 l, anyaga rozsdamentes acél, párolókosár, szelepek száma 2, nyomásjelző, egy kézzel zárható, biztonsági funkciók száma 5, kompatibilis minden hőforrással, beleértve az indukcióst, mosogatógépben mosható, 10 év garancia a tartályra, Franciaországban gyártott, 15 év javíthatósági garancia
64 390 Ft

3.
TefalDuetto+ edény fedővel 28cm G7196455 Szállításra kész > 5 db
Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 10 l, külső felület rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, rozsdamentes acél fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 250 °C
19 190 Ft

Még több
688 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 112×
TefalDuetto+ edény fedővel 28cm G7196455
Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 10 l, külső felület rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, rozsdamentes acél fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 250 °C
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFHR224
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal Daily Cook Rozsdamentes acél edénykészlet 11 db G713SB45 - Edénykészlet
Típusok
4,7 62×
Tefal Daily Cook Rozsdamentes acél edénykészlet 11 db G713SB45
Edénykészlet - tartalma: 11 db, robusztus és tartós rozsdamentes acél edény, 16 cm-es nyeles lábal, 20/24 cm-es lábas fedővel, 28 cm-es serpenyő, villa, habverő, merőkanál, forgató lapát, kanál, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üvegfedél a főzési folyamat könnyű nyomon követéséhez, ergonomikus fogantyúk a kényelem és biztonság érdekében, szintjelzők a könnyű mérés érdekében, a serpenyő rendkívül tartós és tapadásmentes Titanium 2x felülettel és Thermo-Signal hőindikátorral rendelkezik, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, 10 év garancia
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSNB74
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Tefal P2594401 Secure Chrono Kukta 8 l
Kukta - 8 l űrtartalom, bajonettzár, 2 szelep, 2 főzési program, párolókosár, 3 rétegű edényalj, 18/10 rozsdamentes acél, kiváló minőségű műanyag fogantyú, bármilyen hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciót, mosogatógépben mosható (fedő és időzítő nélkül), 5 biztonsági pont, szín: rozsdamentes acél és fekete, 10 év garancia az edényre, 15 év javíthatósági garancia
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTH515
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 34×
Tefal Duetto+ G732SC55 12 db-os edénykészlet
Edénykészlet - 12 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20, 24 cm-es lábast és 22 cm-es fazekat üvegfedővel, 24 és 28 cm-es serpenyőt, anyaga rozsdamentes acél, a serpenyők belső tapadásmentes felülete Titanium 2x, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
72 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN247
4,9 10×
Tefal P4620778 Jamie Oliver Clipso Minut Easy kukta, 6l
Kukta - űrtartalom 6 l, anyaga rozsdamentes acél, párolókosár, szelepek száma 2, nyomásjelző, egy kézzel zárható, biztonsági funkciók száma 5, kompatibilis minden hőforrással, beleértve az indukcióst, mosogatógépben mosható, 10 év garancia a tartályra, Franciaországban gyártott, 15 év javíthatósági garancia
64 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFth321
4,8 112×
Tefal Duetto+ 24 cm-es Lábas fedővel G7194655
Lábas - anyaga rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, 24 cm-es átmérő, űrtartalma 5 l, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, sütésálló, 250 °C-ig hőálló, mosogatógépben mosható,
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKA156
5,0 13×
Tefal P2530755 Secure5 Neo V2 - 6l
Kukta - űrtartalma 6 l, bajonettzár, szelepek száma 2, párolókosár, háromrétegű szendvics alj, anyaga 18/10 rozsdamentes acél, használható minden típusú hőforráson, beleértve az indukciósat, 5 biztonsági biztosíték, alkalmas mosogatógépbe (fedő nélkül), fekete szín, 10 év garancia az edényre
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFth87
4,7 35×
Siguro Stagione Alacsony fazék, 28 cm fekete
Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 4,24 l, külső felület tapadásmentes, belső felület tapadásmentes, szilikon fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 220 °C
Szuper ár
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CP_C328bB
4,7 215×
Tefal Duetto+ G732SA55 edénykészlet, 10 db
Edénykészlet - 10 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, serpenyő és magasfalú fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN057
5,0
Tefal P2590701 Secure Chrono Kukta 6 l
Kukta - 6 l űrtartalom, bajonettzár, 2 szelep, 2 főzési program, párolókosár, 3 rétegű edényalj, 18/10 rozsdamentes acél, kiváló minőségű műanyag fogantyú, bármilyen hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciót, mosogatógépben mosható (fedő és időzítő nélkül), 5 biztonsági pont, szín: rozsdamentes acél és fekete, 10 év garancia az edényre, 15 év javíthatósági garancia
35 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTH508
4,9
Tefal Duetto+ G732SB55 11 db-os főzőedénykészlet
Edénykészlet - belső felület: rozsdamentes acél, hőindikátor, sütésálló,
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFsdn62
4,7 215×
Tefal edénykészlet 10db Duetto+ G719SA74
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: nyeles lábas 16 cm, fazék 18, 20 és 24 cm, magas lábas 22 cm, üveg fedők, kompatibilis a következő főzőlapokkal: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, sütőben is használható
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN125
3,6 14×
SWEET HOME zománcozott étkészlet, 6 db
Edénykészlet - 6 db, edények: készletek és hagyományos edény, belső felület: zománcozott, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
Szuper ár
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANSH849
4,8 33×
Toro Sonkakészítő, rozsdamentes acél
Sonka készítő - átmérője 10 cm, külső felület rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LOCLO0983
4,7 131×
Tescoma PRESTO sonkakészítő, 420866.00 hőmérővel
Sonka készítő - átmérője 11 cm, külső felület tapadásmentes, belső felület tapadásmentes
9 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS162a
Tefal Daily Cook G712SA55 rozsdamentes acél edénykészlet 10 db - Edénykészlet
Típusok
4,7 62×
Tefal Daily Cook G712SA55 rozsdamentes acél edénykészlet 10 db
Edénykészlet - 10 db, robusztus és tartós rozsdamentes edények, a készlet tartalma: serpenyő fedéllel 16 cm, serpenyők fedéllel 18/20/24 cm, magas tésztafőző edény fedéllel 22 cm, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üveg fedél az elkészítési folyamat egyszerű ellenőrzéséhez, ergonomikus markolat a nagyobb kényelem és biztonság érdekében, szintjelzés a könnyű méréshez, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, alkalmas sütőben való használatra 175 ° C-ig a fedéllel együtt, mosogatógépben mosható, 10 év garancia
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN274
4,6 40×
Tefal fazék 28cm Trattoria E2185374
Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 6,67 l, külső felület zománcozott, belső felület tapadásmentes, öntött alumínium fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 250 °C
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFAH652
4,9
Tefal L3979153 Ingenio Eco Resist - 13db
Edénykészlet - 13 db főzőedényt tartalmaz, serpenyők: 22 és 28 cm, wok 26 cm, mély serpenyő 24 cm, serpenyők: 16 (1,8 l) és 20 (2,8 l) cm, üvegfedelek 16, 20, 24 cm, hermetikus fedők: 16 és 20 cm, 2x levehető fogantyú, belső tapadásmentes felület Titanium 6x, külső tapadásmentes felület, anyag alumínium, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis főzőfelület: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, mosogatógépben mosható, vastag alj, tartós felület, Thermo-Fusion funkció a gyors vízmelegítéshez és az egyenletes főzéshez, 10 év garancia a fogantyúra, Made in France
102 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN823
4,5 30×
BANQUET Allegro 7l A03096
Kukta - térfogat: 7 l, biztonsági zár: karos, 2 szelep,
14 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPTH004
4,8 57×
Tefal Clipso Minut Perfect Kukta 6l
Kukta - űrtartalma: 6 l, egy kézzel zárható, szelepek száma: 2, anyaga: rozsdamentes acél, minden típusú tűzhelyen használható, mosogatógépbe alkalmas, levehető időzítő és gőzkosár, 5 biztonsági elem, 10 év garancia az edényre, Franciaországban készült, 15 év javíthatósági garancia
56 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFA022
3,7 16×
Tefal 7 db-os rozsdamentes acél edénykészlet Cook Eat B921S734
Edénykészlet - 7 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20 és 24 cm-es lábast, üvegfedéllel, anyaga rozsdamentes acél, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, szintjelzések, rögzített szegecselt fogantyú, 250 °C-ig sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN853
Tefal 5 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959543 - Edénykészlet
Típusok
4,2 11×
Tefal 5 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959543
Edénykészlet 5 db, a készlet összetétele: serpenyő 22 és 28 cm, egy 16 cm-es (1,8 l) és egy 20 cm-es (2,8 l) lábas, levehető prémium fogantyú, Titán belső tapadásmentes felület, akár 6-szor hosszabb tartóssággal, külső tapadásmentes felület, alumínium anyag, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, kompatibilis fűtési típus: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromosság, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fém eszközökkel használható, 10 év garancia a fogantyúra, Franciaországban készült
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN732
4,4 27×
BANQUET Allegro 5 liter A03094
Kukta - térfogat: 5 l, biztonsági zár: karos, 2 szelep,
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPTH002
4,0 34×
BANQUET Allegro 3,5 liter A03081
Kukta - térfogat: 3,5 l, biztonsági zár: karos, 2 szelep,
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPTH001

Fazekak

rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
A Tefal Ingenio edények igazán zseniálisak, mint ahogyan a nevük is mutatja. Sok helyet takaríthatsz meg velük és a mosatlan edények halmairól is már csak múltidőben beszélhetsz. Tudd meg, miben rejlik a Tefal Ingenio edények titka, használhatod-e őket indukciós...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Fazekak

A Fazekak kategóriában összesen 688 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fazekak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fazekak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fazekak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fazekak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ