Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

A hajvágógép, a szakállvágó, trimmelő, és ezen eszközök sokféle kombinációja megkönnyíti az ápolt, gondozott külső elérését. Ezek az eszközök férfiak és nők számára egyaránt megfelelőek. A kínálatban találhatsz haj- és szakállvágó készülékeket, valamint szőrzet-eltávolító készülékeket, tehát trimmelőket is. A választásnál vedd számításba a kívánt hosszúság beállítási lehetőségeket, a tápellátás módját, a funkciókat és a tartozékok, adapterek mennyiséget és típusát.


Tovább

Voltak idők - nem is olyan rég, alig néhány évtizede - amikor az otthoni hajvágás elképzelhetetlen volt, vagy legalábbis ritkaságszámba ment, és a férfiak borbélyhoz jártak szakállt vágatni vagy borotválásra. Ezek az idők már visszavonhatatlanul elmúltak, nem csekély mértékben a ma már rendelkezésre álló hajvágók, szakállvágók, és trimmelők bámulatos kavalkádjának köszönhetően. Az eligazodás a széles kínálatban viszont nem feltétlenül egyszerű - ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani.

Hajvágógép
Hajvágógép, szakállvágó, trimmelő - egy biztos, választékban nem szenvedhetsz hiányt.

Hajvágógép, szakállvágó, trimmelő - Melyiket válasszuk?

A haj- és szőrnyírás sohasem volt könnyebb és egyszerűbb mint ma, viszont a rendelkezésre álló eszközök kavalkádjában történő eligazodás sohasem volt bonyolultabb. Vagy csak látszatra az? De mégis hogyan ismerhetjük ki magunkat a sokféle hajvágógép, akkus hajvágó, szakáll- és hajnyíró, akkus hajnyíró és hajvágó készlet között? Néhány alapvető szempont megvilágításával már nem is fog olyan lehetetlennek tűnni a feladat. Először is nézzük, hogy melyek az alapvető kategóriák.

  • Hajvágógép - A név alapján könnyű kikövetkeztetni, hogy mire szolgálnak, bár a hajnyíráson túl rengeteg modell alkalmas bajusz, szakáll és testszőrzet nyírására is.
  • Szakállvágó - Fő előnye a vágás hosszának beállítása, amely nem lehetséges hagyományos borotvák esetén. Léteznek trimmelős változatok is.
  • Trimmelő - A trimmelő elsősorban a testszőrzet eltávolítására vagy formázására szolgál. Bajuszra, szakállra, szemöldökre, orrszőrzetre, és a test egyéb területeire is.

Hajvágógép

A hajvágógép ideális segítőtárs otthoni hajnyírásra vagy fazonigazításra, s értő kezekben sokkal többre alkalmas, mint csak egyszerű hajrövidítésre. Számos modell tartalmaz bajusz, szakáll vagy orrszőrzet vágására alkalmas tartozékot is. Hajvágógép választásakor az egyik legfontosabb szempont a feltétek száma és típusa, mert az határozza meg, hogy mennyire rövid vagy mennyire hosszú hajat fogunk tudni vágni. Szintén nem szabad elfeledkezni a hasznos funkciók listájáról, mint például az önélező pengék, mosható feltétek, a vízállóság, a gyors töltés, vagy a digitális kijelző.

i

Az áramellátás típusa sem utolsó szempont a hajvágógép használatakor. A vezetékes hajvágógép talán kevésbé praktikus a kábel jelenléte miatt, viszont folyamatosan maximális teljesítményen működik, és az élettartama is nagyon hosszú. Az akkus hajvágó kényelmesebb megoldást kíván, hiszen kábel nélkül is használható, viszont hátránya, hogy az akkumulátor töltésére időt kell szánni, mely néhány perctől akár több óráig is eltarthat. Akkus hajnyíró esetén az akkumulátor elöregedésével is számolnod kell. Rengeteg modell a vezetékes és akkumulátoros technológiát ötvözi. Az elemes megoldás ma már egyre ritkább, s leginkább csak a trimmelőknél találkozunk vele.

A professzionális hajvágógép elsősorban a teljesítményében különbözik a hagyományos hajvágógéptől, hiszen leggyakrabban fodrászok használják őket, így bírniuk kell a mindennapi igénybevételt. A nagyobb teljesítmény természetesen magasabb árat is jelent, így ilyen hajvágógép vásárlása csak akkor ajánlott, ha a gépet rendszeres és nagy igénybevételt jelentő használatnak kívánod kitenni.

Szakáll és hajnyíró
Haj, szakáll, bajusz vagy testszőrzet - modern eszközök széles választéka segít a tökéletes megjelenés elérésében.

Szakállvágó

A szakállvágó elsősorban a férfiak segítőtársa. A rezgőkéses mechanizmusnak és a rendelkezésre álló feltéteknek köszönhetően vágási beállítások széles skáláját kínálja, így szakálladat úgy formázod és olyan rövidségűre vágod, amilyenre csak tetszik. Az állítható vágófej vagy a cserélhető vágófeltétek használatával bármilyen stílust kipróbálhatsz, a borostától egészen a néhány centiméteres szakállig. Választáskor a vágófeltéteken túl itt is figyelj a különféle hasznos funkciók listájára, például leöblíthető fejek, önélező pengék, gyorstöltés, ergonomikus és csúszásmentes markolat.

A szakállvágó és a hagyományos borotva előnyeit ötvözi a trimmelős borotva. Tehát ha néha eleged van a szakállból és friss, üde és sima arcbőrt szeretnél élvezni néhány hétig, akkor a borotva trimmelővel a megfelelő választás.

Szintén kétféle típus legjobb erényeit ötvözi a szakáll- és hajnyíró, amely használatával megjelenésedet a tökéletességig finomíthatod.

Trimmelő hajvágó
A trimmelő hajvágó arcra, hajra és testre is használható, s minden területen ideális eredményt biztosít.

Trimmelő

A trimmelő elsősorban a hölgyek hű társa, de tévedés lenne azt hinni, hogy férfiak nem látják hasznát. A trimmelő a test számos területén található szőrzet eltávolítására vagy formázására használható. Léteznek univerzális modellek, de olyanok is, amelyek egy vagy néhány testrészen használhatók kivételes eredménnyel.

A trimmelő hajvágó olyan eszköz, amely nemcsak a testszőrzettel bírkózik meg, hanem adott esetben a haj igazítására is használható, bár nem tekinthető teljes értékű hajvágógépnek.

Pengés fésű

A fésű a haj ápolásának talán legalapvetőbb kelléke. De mi történik, ha pengével kombináljuk? Az eredmény a pengés fésű, vagy pengés hajvágó fésű, amely elsősorban a professzionális fodrászok körében ismert és népszerű, mivel használata némi gyakorlatot és tapasztalatot igényel. Használata ugyanakkor nem ördöngősség, így ha elsajátítottuk a legfontosabb pontokat, akkor a pengés fésű otthon is hasznos társ lehet.

A pengés fésű a hajformázásnál nyújt segítő kezet, és a vágás folyamatát is leegyszerűsíti. A haj ritkítására is használható, amely segít, hogy a hajad könnyebben lélegezzen és fényesebb, egészségesebb legyen. A pengés fésű használata szintén segít megszabadulni a töredezett hajvégektől. A pengés fésű általában erős és tartós műanyag és fém részekből áll, nyele pedig ergonómikus kialakítású, így kényelmesen tartható.

Hajvágók, szakállvágók, trimmelők - Választás márka szerint

Néha segít a választásban, ha tudod, hogy mely márka termékeit kedveled, melyekben bízol, melyek azok, amelyek más sokszorosan bizonyítottak számodra. A választék leszűkítése gyártó szerint tehát nagy segítség és jó kiindulópont lehet. Nézzük, melyek a legfontosabb márkák szakáll és hajnyíró kategóriában.

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy melyik típus lenne a legideálisabb számodra, akkor további segítséget találhatsz Útmutató haj- és szakállvágó kiválasztásához című cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)
21 790 Ft

2.
Philips HC5610/15 Series 5000 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Hajvágó - általános használatra, feltétek száma: 3, penge anyaga: acél, minimális vágáshossz: 0,5 mm, maximális vágáshossz: 28 mm, hosszúságbeállítások száma: 28, multifunkcionális, vízálló, önélező pengék, ergonomikus fogantyú, töltést jelző LED, működési idő: 75 perc, töltési idő: 8 óra, tápellátás típusa: hálózati és akkumulátoros, tartozékok: fésű szakáll vágásához (2 mm), 2 fésű haj vágásához, tisztítókefe
15 790 Ft

3.
Philips Series 3000 MG3740/15 Szállításra kész 1 db
Trimmelő - bajuszra, hajra, orrszőrzetre és hajra, szakállra, leöblíthető fejek, önélező pengék, led töltésjelző és cserélhető tartozékok, 8 kiegészítő, acél pengék, 0,5 mm min. vágási hossz, 15 mm max. vágási hossz, 9 vágási beállítás, 60 perc üzemidő, 960 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal
15 090 Ft

Még több
104 termék
Classic Kategória
Rowenta Perfect Line 2 TN1350
Trimmelő - hajra és szakállra, a penge anyaga rozsdamentes acél, a penge felülete titán, nagy sebességű motor, önélező pengék, 6 fésűs tartozék hajra, állítható fésűs tartozék szakállra, kar a mikrobeállításokhoz, min. vágási hossz: 0,6 mm, maximális vágási hossz: 25 mm, vágási beállítások száma: 19, mosható tartozékok, tápellátás fajtája: hálózati, utazótáska.

13 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT6044d
Arany középút
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)

21 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIOB371
Premium Kategória
Philips OneBlade Pro QP6550/30
Trimmelő - bajuszra és testre, leöblíthető fejek, vízálló, nedves használatra, elöblíthető, digitális kijelző, gyorstöltés, led töltésjelző, vízálló, cserélhető tartozékok, hossz beállítása, ergonomikus csúszásmentes markolat és levehető és mosható pengék, 3 kiegészítő, acél pengék, 0,4 mm min. vágási hossz, 10 mm max. vágási hossz, 14 vágási beállítás, 120 perc üzemidő, 60 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

32 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZA813
Philips OneBlade QP2520/30 + 1 tartalék penge
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízhatlan, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátor, 8 óra töltési idő, színe: zöld

16 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT1136l
Rowenta TN5241F4 Advancer Xpert - Trimmelő
Típusok
Rowenta TN5241F4 Advancer Xpert
Trimmelő - bajuszra, hajra és hajra, szakállra, leöblíthető fejek, önélező pengék, digitális kijelző, gyorstöltés, cserélhető tartozékok, nagy sebességű motor, hossz beállítása és levehető és mosható pengék, 3 kiegészítő, titán, acél és rozsdamentes acél pengék, 0,5 mm min. vágási hossz, 30 mm max. vágási hossz, 45 vágási beállítás, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, elektromos hálózat és akkumulátor,

19 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWZA157
Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 az 1-ben - Trimmelő
Típusok
Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 az 1-ben
Trimmelő - bajuszra, hajra, orrszőrzetre, hajra, szakállra és testre, leöblíthető fejek, önélező pengék, vízálló, nedves használatra, digitális kijelző, gyorstöltés, led töltésjelző, cserélhető tartozékok, nagy sebességű motor, hossz beállítása és levehető és mosható pengék, 11 kiegészítő, titán, acél és rozsdamentes acél pengék, 0,5 mm min. vágási hossz, 17 mm max. vágási hossz, 32 vágási beállítás, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

32 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWZA621
Philips HC5610/15 Series 5000
Hajvágó - általános használatra, feltétek száma: 3, penge anyaga: acél, minimális vágáshossz: 0,5 mm, maximális vágáshossz: 28 mm, hosszúságbeállítások száma: 28, multifunkcionális, vízálló, önélező pengék, ergonomikus fogantyú, töltést jelző LED, működési idő: 75 perc, töltési idő: 8 óra, tápellátás típusa: hálózati és akkumulátoros, tartozékok: fésű szakáll vágásához (2 mm), 2 fésű haj vágásához, tisztítókefe

15 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZV532
Philips Series 3000 HC3525/15
Trimmelő - hajra, leöblíthető fejek, önélező pengék, cserélhető tartozékok, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, 0,5 mm min. vágási hossz, 23 mm max. vágási hossz, 13 vágási beállítás, 45 perc üzemidő, 480 perc töltési idő, elektromos hálózat és akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

12 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZA316
Philips Series 7000 MG7745 / 15
Trimmelő - bajuszra, hajra, orrszőrzetre, hajra, szakállra és testre, leöblíthető fejek, vízálló, nedves használatra, elöblíthető, gyorstöltés és led töltésjelző, 14 kiegészítő, acél pengék, 0,5 mm min. vágási hossz, 16 mm max. vágási hossz, 8 vágási beállítás, 180 perc üzemidő, 60 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

33 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIDC301
Philips Series 3000 NT3650/16
Trimmelő - orrszőrzetre és szemöldökre, leöblíthető fejek, vízálló, nedves használatra, elöblíthető és hossz beállítása, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, 3 mm min. vágási hossz, 5 mm max. vágási hossz, 3 vágási beállítás, elem, vezérlés: nyomógombokkal

6 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PHIZA543
Rowenta TN6040F4 Forever Sharp Comfort STYLE - Trimmelő
Típusok
Rowenta TN6040F4 Forever Sharp Comfort STYLE
Trimmelő - bajuszra és testre, önélező pengék, elöblíthető, gyorstöltés, led töltésjelző, cserélhető tartozékok, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 5 kiegészítő, titán, acél és rozsdamentes acél pengék, 0,4 mm min. vágási hossz, 6 mm max. vágási hossz, 6 vágási beállítás, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

21 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWZA252
KING C. GILLETTE Beard Trimmer
Trimmelő - bajuszra, hajra, hajra, szakállra és testre, leöblíthető fejek és hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, 1 mm min. vágási hossz, 20 mm max. vágási hossz, 50 perc üzemidő, 600 perc töltési idő, elektromos hálózat és akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

9 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HOL484
Rowenta TN9140F4 Trim & Style 13 az 1 - ben - Trimmelő
Típusok
Rowenta TN9140F4 Trim & Style 13 az 1 - ben
Trimmelő - szakállra, hajra, testre, fülre és orra, a pengék anyaga rozsdamentes acél, a pengék felülete titán, nagy sebességű motor, önélező penge, vízálló a száraz és nedves vágásért, 8 fésűfej, fül és orr fej, lemezes fej testre, minimális vágáshossz 18 mm, 26 vágáshossz állítható be, 120 min üzemidő, 90 perc töltési idő, led jelzőfény, akkumulátor, lemosható fejek és pengék, gyors töltődés, a tápellátás típusa: akkumulátoros

19 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWZA195
Remington HC9700 E51 Ultimate hajvágó
Hajvágó - professzionális, leöblíthető fejek, gyorstöltés és led töltésjelző, rozsdamentes acél pengék, töltési idő: 240 perc, üzemidő: 150 perc, akkumulátoros

40 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REMIN020
Remington NE3850 E51
Trimmelő - orrszőrzetre, vízálló, nedves használatra, 4 kiegészítő, elem, vezérlés: nyomógombokkal

5 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: REMIN204
Remington HC7130 Pro Power Titanium
Hajvágó - professzionális, min. vágási hosszúság: 1 mm, max. vágási hosszúság: 42 mm, leöblíthető fejek, led töltésjelző és cserélhető tartozékok, 2 feltét, titán pengék, töltési idő: 840 perc, üzemidő: 60 perc, hálózati és akkumulátoros

17 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REMVB105
Braun HC 5030
Hajvágó - általános használat, min. vágási hosszúság: 3 mm, max. vágási hosszúság: 35 mm, vízálló, nedves használatra, 2 feltét, rozsdamentes acél pengék, töltési idő: 480 perc, üzemidő: 50 perc, hálózati és akkumulátoros

19 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAZA002
Remington HC5155 Alpha Hair Clipper
Trimmelő - hajra, önélező pengék és hossz beállítása, 2 kiegészítő, acél pengék, 1 mm min. vágási hossz, 42 mm max. vágási hossz, 15 vágási beállítás, 30 perc üzemidő, 960 perc töltési idő, elektromos hálózat és akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

11 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REMZA019
Remington BHT250 Delicates&Body Hair Trimmer
Trimmelő - hajra és testre, leöblíthető fejek, vízálló, nedves használatra, elöblíthető és cserélhető tartozékok, 3 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, 0,2 mm min. vágási hossz, 6 mm max. vágási hossz, 4 vágási beállítás, 60 perc üzemidő, 240 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal

13 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REMZT005
Sencor SNC 101BL
Trimmelő - orrszőrzetre, leöblíthető fejek és cserélhető tartozékok, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, elem, vezérlés: nyomógombokkal

2 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAT6182d
Wahl GroomEase 79233-916, hálózati
Hajvágó - általános használat, min. vágási hosszúság: 1 mm, max. vágási hosszúság: 13 mm, önélező pengék, non-stop hálózati működés és cserélhető tartozékok, 4 feltét, acél pengék, hálózati - 230 v

5 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: WAHZA748
Remington NE3870 E51
Trimmelő - orrszőrzetre, vízálló, nedves használatra, 4 kiegészítő, 1 mm min. vágási hossz, 5 mm max. vágási hossz, 220 perc üzemidő, akkumulátor,

7 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: REMIN203
Remington HC5018 Apprentice hajvágó
Hajvágó - általános használat, min. vágási hosszúság: 3 mm, max. vágási hosszúság: 18 mm, önélező pengék, 5 feltét, acél és rozsdamentes acél pengék, hálózati - 230 v

6 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: REMZVL15
Rowenta TN6200F4 Forever Sharp Ultimate Xpert - Trimmelő
Típusok
Rowenta TN6200F4 Forever Sharp Ultimate Xpert
Trimmelő - bajuszra és testre, önélező pengék, elöblíthető, gyorstöltés, led töltésjelző, cserélhető tartozékok, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 10 kiegészítő, titán, acél és rozsdamentes acél pengék, 0 mm min. vágási hossz, 17 mm max. vágási hossz, 18 vágási beállítás, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, akkumulátor,

23 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWZA228

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

értékelésPhilips OneBlade Pro (BEMUTATÓ) Ha van egy olyan férfi szakállvágás, amiért a hölgyek rajonganak, az a páratlan borosta. A tökéletes...
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a...
A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez...
cikkHogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan...
Kipróbáltuk a Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós szakállvágót, amely számos eszközzel...
Jó ha tudod, hogy a szakáll, sőt a borosta is egyfajta frizura, amit be kell lőni és ápolni kell. Ehhez...
További cikkek

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB25
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ