Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Bosch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Bosch szerszámok

BOSCH – nem csupán szerszámok és felszerelések a könnyebb életért

A Robert Bosch által, Stuttgartban alapított Bosch vállalat egészen 1886 óta van jelen az üzleti életben, amikor is telefonrendszerekkel és elektromos csengőkkel kezdett foglalkozni. Ma a vállalat tevékenységi köre nagyon széles, és termékpalettája a mindennapi élethez szükséges eszközök széles skáláját foglalja magában. A kézi és elektromos szerszámoktól kezdve a kerti berendezéseken, autóakkumulátorokon, autóalkatrészeken át egészen a konyhai és háztartási gépekig.

Bosch készülékek és szerszámok kertbe és otthonra

Bosch szerszámok és különféle eszközök az otthonokba és kertekbe

A Bosch akkumulátorral működő eszközöket kínál a háztartások és kertek számára, megkönnyítve ezzel az otthon karbantartását. A kínálatban nem csak a kertészkedéshez találunk meg mindent. Próbáld ki például a Bosch által gyártott praktikus lombfúvókat, ágaprítógépeket, fűrészeket és bozótvágókat, amelyeknél a hangsúlyt a minőségre, az intuitivitásra és mindenekelőtt a biztonságos működésre helyezik.

Bosch hobbiszerszámok minden ezermester számára

A Bosch akkumulátoros és elektromos szerszámok valóban nagy teljesítményűek, kompakt méretűek, és lenyűgöznek formatervezésükkel, valamint ergonómiájukkal. Az Easy, Universal és Advanced termékcsaládok között minden elvárásnak megfelelő eszköz megtalálható. A Bosch hobbiszerszámok kínálatában kéziszerszámkészleteket, akkumulátoros fúrógépeket, kalapácsokat, csiszológépeket vagy hőlégfúvókat találunk. Próbáld ki az IXO akkumulátoros csavarhúzót is cserélhető tartozékokkal, amelyet szűk helyeken is bátran használhatsz.

Hobby elektromos és akkumulátoros szerszámok Bosch
Bosch kerti szerszámok

Bosch kerti berendezések – nagyban megkönnyítik a munkát

A Bosch kerti berendezések nemcsak azon szenvedélyes kertészek számára jelentenek megfelelő választást, akik büszkélkedni szeretnének pázsitjukkal és díszcserjéikkel. A sövénynyírás egyszerűvé válik a vezetékes vagy vezeték nélküli ollónak köszönhetően, a gyep karbantartását az intelligens és nagy teljesítményű Indego fűnyíró végzi, a magasnyomású tisztítóval pedig könnyedén lemoshatod autódat vagy eltávolíthatod a szennyeződéseket a ház homlokzatáról.

Bosch akkumulátoros rendszer – POWER FOR ALL

A Bosch POWER FOR ALL a vezető akkumulátortechnológia, amely azt jelenti, hogy többé nincs szükség külön akkumulátorra és töltőre minden egyes szerszámhoz. A Bosch 18 V-os akkumulátorral mindössze csak egyetlen akkumulátorra és töltőre lesz szükséged az összes akkumulátoros szerszámodhoz, beleértve a fűnyírót és a bozótvágót is. Szerezd be Te is a teljes Bosch akkumulátoros szerszámkészletet.

A Bosch egyedülálló POWER FOR ALL akkumulátoros szerszámprogram

Előnyök
3 év garancia a Bosch szerszámokra

MyBosch – 3 év garancia nem csak a szerszámokra

A Bosch minden elektromos szerszámra 2 év garanciát nyújt ügyfeleinek. A MyBosch portálnak köszönhetően azonban ezt a garanciát akár 3 évre is meghosszabbíthatod a kerti és elektromos szerszámokra, valamint a mérőeszközökre. Mindössze annyit kell tenned, hogy a vásárlástól számított 4 héten belül beregisztrálod a barkácscsaládod legújabb tagját. 

Bosch háztartási gépek

Bosch háztartási gépek az egyszerűbb életért

A Bosch a háztartási gépek piacán is az egyik legtapasztaltabb játékos. Fogadj a német minőségre, a modern formatervezésre, és egész konyhádat egészítsd ki Bosch készülékekkel. A hűtőszekrények, fagyasztók, mosogatógépek, sütők, főzőlapok és páraelszívók, mosógépek és szárítógépek közül mindent megtalálsz a kínálatban. Ráadásul a Bosch Home Connect alkalmazással okostelefonodon keresztül vezérelheted készülékeidet. Mostantól kezdve alig várod majd, hogy minden pillanatot a konyhában tölthess. Egyszerűen csak élj fenntarthatóan - #LikeABosch.

Bosch háztartási gépek

A Bosch készülékekkel élvezni fogod az ételkészítést

A Bosch háztartási készülékek mindig készen állnak, hogy a lehető legkönnyebbé tegyék a konyhai munkát. Kezdve az áttekinthető belső elrendezésű hűtőszekrényekkel, amelyek sokáig frissen tartják az élelmiszereket, a főzőlapokon át, amelyek páraelszívóval kombinálva a lehető legkomfortosabbá teszik a főzést, egészen a mosogatógépekig, amelyek minden munkát levesznek a válladról. Akár párolni, sütni vagy grillezni szeretnél, a Bosch sütőkkel mindig tökéletes eredményt érhetsz el. Ráadásul könnyedén tisztíthatók, mondjuk pirolízissel.

A mosás és ruhaszárítás nem is lehetne egyszerűbb a Bosch készülékeivel

A Bosch mosógépek tökéletesen kimosott ruhákat jelentenek 0%-os erőfeszítéssel. Vizet és mosószert spórol, valamint a pénztárcát is megkíméli. Az i-DOS automatikus mosószeradagoló rendszer gondoskodik a mosásról, az intelligens Home Connect alkalmazás pedig a kényelmedről. A hab a tortán a nagyon csendes és megbízható motor, amelyre 10 év garancia vonatkozik. A Bosch szárítógépei allergénektől mentesen tartják ruháidat, és egyszerre kíméletesek, valamint gazdaságosak. Az AutoClean funkció a szűrőt és a kondenzátort is tisztítja, így nincs szükség hosszadalmas karbantartásra.

Bosch szárítógép
Bosh Home Connect – alkalmazás

Bosch Home Connect: A készülékek intelligens vezérléséhez

A Bosch Home Connect egy intelligens alkalmazás, amellyel a mosógéptől kezdve a kávéfőzőig mindent vezérelhetsz. Az alkalmazással hozzáférhetsz minden olyan információhoz, amely a készülék be- és kikapcsolásához, a programok beállításához vagy váltásához, az időzítő beállításához, a használati útmutatóhoz vagy a vasárnapi ebéd receptjének kiválasztásához szükséges. Mindezt könnyedén, mobilról vagy táblagépről. Varázsold otthonodat hatékonyabb és intelligensebb hellyé.

A Bosch porszívókkal gyerekjáték a porszívózás

Fedezd fel a Bosch legjobb porszívóit, és hagyd egyszer s mindenkorra magad mögött a porszívózással kapcsolatos gondjaidat. A legújabb technológiának és a kiváló minőségnek köszönhetően hosszú ideig fognak szolgálni. A Bosch porszívók minden otthon számára személyre szabottan készültek. Válassz típus vagy funkciók szerint - zsákos, zsák nélküli, multifunkciós, kézi vagy álló porszívó Bosch porszívót - és élvezd a higiénikusan tiszta otthont.

Bosch porszívók
Bosch konyhai robotgépek

Európában gyártott Bosch konyhai robotgépek

A Bosch bevált konyhai robotgépei szinte könnyedén elkészítik az ízletes házi ételeket. Házi tészta vagy tésztafélék, sütemények és sok más - bármit is tervezel elkészíteni, a Bosch konyhai robotgépekkel tökéletes lesz a végeredmény. Több mint 70 éve segítenek minden típusú recept elkészítésében. Egyes modellek még dTest vagy redDot győztes 2021 díjjal is büszkélkedhetnek.


Előnyök

Német minőség és további garanciák

Tapasztald meg a Bosch háztartási gépek több mint 130 éve bevált német minőségét. Innováció, csúcstechnológia és a maximális minőségre való összpontosítás, amelyet független tesztek sorozata folyamatosan megerősít. Ez a Bosch. A maximális nyugalom elérése érdekében a Bosch számos háztartási készülékre kínál garanciát. 10 év EcoSilence Drive motorgarancia a mosógépekre és mosó-szárítógép kombinációkra, 10 év garancia a mosogatógépek belső burkolatának rozsdásodására, vagy akár élethosszig tartó AquaStop garancia minden mosogatógépre és a kiválasztott mosógép modellekre.

Bosch kiterjesztett garancia
Bosch ágdarálók Ágdarálók Bosch autó akkumulátor töltők Autó akkumulátor töltők Bosch autóizzók Autóizzók Bosch beépíthető háztartási gépek Beépíthető háztartási gépek Bosch beépíthető sütők Beépíthető sütők Bosch citrusprések Citrusprések Bosch csavarhúzók Csavarhúzók Bosch csavarkulcsok Csavarkulcsok Bosch akkus csavarbehajtók Akkus csavarbehajtók Bosch akkumulátoros csiszoló Akkumulátoros csiszoló Bosch csiszolók Csiszolók Bosch damilos fűnyíró (szegélyvágó) Damilos fűnyíró (szegélyvágó) Bosch kábelkeresők Kábelkeresők Bosch szerszámos dobozok Szerszámos dobozok Bosch elektromos kalapács Elektromos kalapács Bosch szivárgás érzékelők és detektorok Szivárgás érzékelők és detektorok Bosch ételtárolók Ételtárolók Bosch fagyasztó Bosch fagyasztó Bosch festékszóró pisztolyok Festékszóró pisztolyok Bosch fogók Fogók Bosch főzőlapok Főzőlapok Bosch fúrógépek Fúrógépek Bosch fűnyíró ollók és cserjevágó ollók Fűnyíró ollók és cserjevágó ollók Bosch fűnyírók Fűnyírók Bosch fűrészek Fűrészek Bosch gyalugép Gyalugép Bosch gyeplazítók, gyepszellőztetők Gyeplazítók, gyepszellőztetők Bosch hőlégfúvó Hőlégfúvó Bosch hűtő Bosch hűtő Bosch kalapácsok Kalapácsok Bosch kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők Kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők Bosch kenyérpirítók Kenyérpirítók Bosch keresztlézerek és vonallézerek Keresztlézerek és vonallézerek Bosch kerti ollók Kerti ollók Bosch kések Visszahúzható Pengével Kések Visszahúzható Pengével Bosch szerszámos bőrönd Szerszámos bőrönd Bosch kompresszorok Kompresszorok Bosch konyhafelszerelés Konyhafelszerelés Bosch krova készletek Krova készletek Bosch gyümölcsfacsaró gépek Gyümölcsfacsaró gépek Bosch akkumulátoros lombfúvók Akkumulátoros lombfúvók Bosch lombfúvók Lombfúvók Bosch lombszívók Lombszívók Bosch kézi marógépek Kézi marógépek Bosch mérőszalagok Mérőszalagok Bosch mikrohullámú sütők Mikrohullámú sütők Bosch molnárkocsik Molnárkocsik Bosch mosogatógépek Mosogatógépek Bosch mosógépek Mosógépek Bosch munkaruhák és Overálok Munkaruhák és Overálok Bosch páraelszívók Páraelszívók Bosch porszívók Porszívók Bosch kerékpár pumpák Kerékpár pumpák Bosch ragasztópisztolyok Ragasztópisztolyok Bosch robotgépek Bosch robotgépek Bosch sniccer (vágókés) Sniccer (vágókés) Bosch sövényvágók Sövényvágók Bosch szárítógépek Szárítógépek Bosch szegélynyírók Szegélynyírók Bosch szerszámkészletek Szerszámkészletek Bosch autós szerszámok Autós szerszámok Bosch szerszámosládák Szerszámosládák Bosch szivattyúk Szivattyúk Bosch lézeres távolságmérők Lézeres távolságmérők Bosch mosogatógép tisztító Mosogatógép tisztító Bosch tisztítószerek és takarítószerek Tisztítószerek és takarítószerek Bosch tűzőgépek Tűzőgépek Bosch uzsonnás doboz Uzsonnás doboz Bosch vákuumozó gépek Vákuumozó gépek Bosch vízforralók Vízforralók Bosch vízmértékek Vízmértékek Bosch akku program Akku program Bosch szerszám akkumulátorok Szerszám akkumulátorok Bosch akkumulátoros multifunkciós gépek Akkumulátoros multifunkciós gépek Bosch bográcsok, grillező edények Bográcsok, grillező edények Bosch grill lapok Grill lapok Bosch magasnyomású mosók Magasnyomású mosók Bosch motor töltők Motor töltők Bosch sütőformák és tepsik Sütőformák és tepsik Bosch kerti szerszámok Kerti szerszámok Bosch vágók és barkácskések Vágók és barkácskések
 
1 928 termék
4,7 255×
BOSCH C3 6V/12V 3,8A akkumulátor töltő
Autó akkumulátor töltő - 6V és 12V, max. töltőáram 3,8A, akkumulátor max. kapacitása 120Ah, szinten tartási mód, fordított polaritásvédelem, impulzustöltés, motorkerékpárhoz is alkalmas
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR15985
5,0 20×
BOSCH UniversalAquatak 135
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1900 W teljesítmény, 135 bar max. nyomás, 410 l/h átfolyási sebesség, 7 m hosszú tömlő, fém, szívás, mosószer tartály
65 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOC802i
4,7 51×
AdvancedVac 20
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1200 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, kábel hossza 2,5 m, hatósugár 4,7 m, fúvás, tömege 7,6 kg, zöld kivitel
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162b3
4,7 30×
Bosch MUM58259
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 4 szeletelő korong, tömege 7,4 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
119 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB005
4,7 116×
BOSCH SMS4EVI14E
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), késleltetett indítás, vízérzékelő, töltöttség érzékelő, hőcserélő és extra szárítás, méretek 84,5 × 60 × 60 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
235 690 Ft 260 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY120
4,8 132×
BOSCH C7 12 / 24V 7A Akkumulátor töltő
Autó akkumulátor töltő - 12V és 24V, max. töltőáram 7A, akkumulátor max. kapacitása 230Ah, szinten tartási mód, fordított polaritásvédelem, impulzustöltés
38 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: AUPR15987
BOSCH HBG6750S1 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 19×
BOSCH HBG6750S1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, érintéses vezérlés és csillapított ajtózárás, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
319 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC270u
4,6 24×
Bosch PIE651FC1E
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 59,2 × 52,2 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
162 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBT500a32
4,8 57×
BOSCH PKP 18 E 0.603.264.508
Ragasztópisztoly - elektromos, 200 W, ragasztórúd átmérője: 11 mm, mechanikus adagoló
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC152a
4,6 22×
BOSCH AdvancedCut 18V, 1x2,5Ah
Láncfűrész - akkumulátoros, vágási mélység 65 mm, tömege 0,7 kg
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9o5
4,9 50×
BOSCH PST 650 (CT)
Dekopírfűrész - elektromos, 500 W teljesítménnyel, 3100 rezgés/perc, max. vágási mélység 65 mm, fűrészlapcsere szerszám nélkül, fűrészpor elszívása, állítható vágási szög, ergonomikus fogantyú, antivibrációs rendszer és porfújás, tömege 1,6 kg, fűrészlap befogás típusa T, vágási teljesítmény fába 65 mm, acélba 4 mm, fűrészlap és koffer a csomag része
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9q5
4,7 20×
BOSCH AFS 23-37
Bozótvágó - elektromos, 950 W, damil és penge vágórendszer,
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC904a3
4,7
BOSCH SPV2IKX10E Serie 2
Beépíthető mosogatógép - F energiaosztály, 9× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, vízérzékelő, töltöttség érzékelő, extra szárítás és öntisztítás, magassága 81,5 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
185 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY133
4,6 13×
Bosch PBD 40
Talpas fúrógép - asztali fúrógép, teljesítményfelvétel 710W, jobbra/balra futás, két sebességfokozat, az első sebességfokozat 200-850ford./perc, a második sebességfokozat 2500ford./perc, gyorsszorítókapocs, digitális mélység kijelző, maximális furatlöket: 90 mm, fúrótokmány befogási tartománya: 1.5-13 mm, tömege: 11,2kg.
114 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC032a
4,5 15×
BOSCH BFL523MS0
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 25 cm, kiolvasztás, időzítő, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,1 × 30,8 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
108 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMIKRO3
5,0
BOSCH HBF153EB0
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 66 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3 rétegű üvegajtó, időzítő és gyerekzár, gőzzel tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
133 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTRO45
BOSCH GSN54AWDV - Fagyasztószekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 17×
BOSCH GSN54AWDV
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 328 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost és gyorsfagyasztás, méretek 176 × 70 × 78 cm (H×Sz×Mé)
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMR021
4,6 19×
BOSCH HBF133BR0
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 66 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, légkeverés, függő rácsok, 3300 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
116 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTRO19
4,8 31×
BOSCH HBA534ES0 Serie 4
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, gőzzel tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
137 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOTROV3
4,8 65×
BOSCH MUM55761
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 3 szeletelő korong, tömege 7,8 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
114 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV3145a
4,7 78×
BOSCH 18V akkumulátor szett
Töltő és pótakkumulátor - szett, a csomag tartalma: 2x 2.5 Ah-s akkumulátor és AL 1830 CV töltő
37 950 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j6
4,9
Bosch UniversalHedgePole 18 1x2,5Ah 0.600.8B3.000
Sövényvágó - akkumulátoros, pengeköz 16 mm, teleszkópos markolat, akkumulátorral, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitása 2,5 Ah
71 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOC822b7
4,8 39×
BOSCH PKS 55 A 0.603.501.020
Körfűrész - elektromos, 1200 W, 5600 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 55 mm, tárcsa átmérője 160 mm, ergonómikus fogantyú, fűrészlap mellékelve
40 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC075d
4,2 61×
BOSCH BCH3P255 Flexxo 2in1
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 55 perc, töltési idő 5 óra, mosható szűrő, zajszint 82 dB, , vezérlés a készüléken, mérete 115 × 26,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, kék kivitel
93 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHVT255

Bosch

Bosch ágdarálók Ágdarálók Bosch autó akkumulátor töltők Autó akkumulátor töltők Bosch autóizzók Autóizzók Bosch beépíthető háztartási gépek Beépíthető háztartási gépek Bosch beépíthető sütők Beépíthető sütők Bosch citrusprések Citrusprések Bosch csavarhúzók Csavarhúzók Bosch csavarkulcsok Csavarkulcsok Bosch akkus csavarbehajtók Akkus csavarbehajtók Bosch akkumulátoros csiszoló Akkumulátoros csiszoló Bosch csiszolók Csiszolók Bosch damilos fűnyíró (szegélyvágó) Damilos fűnyíró (szegélyvágó) Bosch kábelkeresők Kábelkeresők Bosch szerszámos dobozok Szerszámos dobozok Bosch elektromos kalapács Elektromos kalapács Bosch szivárgás érzékelők és detektorok Szivárgás érzékelők és detektorok Bosch ételtárolók Ételtárolók Bosch fagyasztó Bosch fagyasztó Bosch festékszóró pisztolyok Festékszóró pisztolyok Bosch fogók Fogók Bosch főzőlapok Főzőlapok Bosch fúrógépek Fúrógépek Bosch fűnyíró ollók és cserjevágó ollók Fűnyíró ollók és cserjevágó ollók Bosch fűnyírók Fűnyírók Bosch fűrészek Fűrészek Bosch gyalugép Gyalugép Bosch gyeplazítók, gyepszellőztetők Gyeplazítók, gyepszellőztetők Bosch hőlégfúvó Hőlégfúvó Bosch hűtő Bosch hűtő Bosch kalapácsok Kalapácsok Bosch kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők Kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők Bosch kenyérpirítók Kenyérpirítók Bosch keresztlézerek és vonallézerek Keresztlézerek és vonallézerek Bosch kerti ollók Kerti ollók Bosch kések Visszahúzható Pengével Kések Visszahúzható Pengével Bosch szerszámos bőrönd Szerszámos bőrönd Bosch kompresszorok Kompresszorok Bosch konyhafelszerelés Konyhafelszerelés Bosch krova készletek Krova készletek Bosch gyümölcsfacsaró gépek Gyümölcsfacsaró gépek Bosch akkumulátoros lombfúvók Akkumulátoros lombfúvók Bosch lombfúvók Lombfúvók Bosch lombszívók Lombszívók Bosch kézi marógépek Kézi marógépek Bosch mérőszalagok Mérőszalagok Bosch mikrohullámú sütők Mikrohullámú sütők Bosch molnárkocsik Molnárkocsik Bosch mosogatógépek Mosogatógépek Bosch mosógépek Mosógépek Bosch munkaruhák és Overálok Munkaruhák és Overálok Bosch páraelszívók Páraelszívók Bosch porszívók Porszívók Bosch kerékpár pumpák Kerékpár pumpák Bosch ragasztópisztolyok Ragasztópisztolyok Bosch robotgépek Bosch robotgépek Bosch sniccer (vágókés) Sniccer (vágókés) Bosch sövényvágók Sövényvágók Bosch szárítógépek Szárítógépek Bosch szegélynyírók Szegélynyírók Bosch szerszámkészletek Szerszámkészletek Bosch autós szerszámok Autós szerszámok Bosch szerszámosládák Szerszámosládák Bosch szivattyúk Szivattyúk Bosch lézeres távolságmérők Lézeres távolságmérők Bosch mosogatógép tisztító Mosogatógép tisztító Bosch tisztítószerek és takarítószerek Tisztítószerek és takarítószerek Bosch tűzőgépek Tűzőgépek Bosch uzsonnás doboz Uzsonnás doboz Bosch vákuumozó gépek Vákuumozó gépek Bosch vízforralók Vízforralók Bosch vízmértékek Vízmértékek Bosch akku program Akku program Bosch szerszám akkumulátorok Szerszám akkumulátorok Bosch akkumulátoros multifunkciós gépek Akkumulátoros multifunkciós gépek Bosch bográcsok, grillező edények Bográcsok, grillező edények Bosch grill lapok Grill lapok Bosch magasnyomású mosók Magasnyomású mosók Bosch motor töltők Motor töltők Bosch sütőformák és tepsik Sütőformák és tepsik Bosch kerti szerszámok Kerti szerszámok Bosch vágók és barkácskések Vágók és barkácskések
 

Bosch

A Bosch egy német vállalat, amely Magyarországon elsősorban háztartási gépek, elektromos és vezeték nélküli szerszámok, valamint kerti berendezések gyártásáról ismert. Ugyanakkor az autóipar számára is jelentős alkatrész- és berendezés-beszállító. A Bosch ráadásul számos ipari technológiai és biztonsági megoldást is kínál.

Egy kevés a történelmükről

A Bosch vállalatot 1886-ban Robert Bosch alapította Stuttgartban, mint finommechanikai és elektrotechnikai műhelyt. Kezdetben a vállalat elsősorban a motorok számára készült kisfeszültségű mágnesek gyártására összpontosított. Idővel azonban a vállalat termékpalettája a következőkkel bővült:

  • gépjármű fényszórók (1913),
  • autó ablaktörlők (1926),
  • befecskendező egységek (1927),
  • fúrógépek (1932),
  • autórádiók (1932),
  • Lambda szondák (1976),
  • ABS rendszer (1978),
  • elektronikus vezérlőegységek (1979),
  • és számos további berendezés.

A Bosch számos elsőséget tudhat magáénak

A Bosch több világelső termékkel is rendelkezik. A legfontosabb az, hogy a világon elsőként hozta létre az ABS-rendszert (Antiblockiersystem avagy Anti-lock Brake System). Ami a fogyasztási cikkek terén elért jelentős elsőségeket illeti, a Bosch volt az első a világon, amely Li-Ion technológiával ellátott akkumulátoros csavarhúzókat gyártott. Az első modell egy IXO nevű akkumulátoros csavarhúzó volt, amely 2004-ben a legkelendőbb szerszámmodell lett Európában.

Bosch termékek ma

Ma már a Bosch különböző termékek széles portfóliójával rendelkezik. A vállalat Magyarországon jól ismert, és olyan termékekre összpontosít, mint például:

Nagyméretű háztartási gépek

Kisméretű háztartási gépek

Barkács és kerti felszerelések


P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ