Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani Amazfit GTR 3 - ucho

Gyerek okosórák

Márka/modell

Az okosóra gyerekeknek számos biztonsági funkciót kínál. A kisebbeknek egyszerűsített változatban kapható, míg az idősebb gyerekeknek és tinédzsereknek teljes értékű gyerek okosóra modelleket vásárolhatunk. Melyek a fő szempontok gyerek okos óra választásakor, és mire érdemes figyelni a gyermek életkora szempontjából?

Tovább

Hogyan működnek a gyerek okosórák?

Míg az átlagos okosóra a telefon "meghosszabbított keze"-ként működik, a gyerek okosórák nyomkövető eszközként működnek, és önmagukban is funkcionálnak - okostelefonra csak a szülőnek van szüksége. Az Android vagy iOS rendszerű telefonon elég letölteni a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból az alkalmazást, hogy a szülő telefonja együttműködjön a gyermek okosórával. Az összepárosított telefonnal az applikáción keresztül bármikor betájolható a gyerek okosóra, egyes modelleken távoli lehallgatás is végezhető, emlékeztetőket, üzeneteket küldhetsz, vagy megtekintheted a mozgási előzményeket. Egy behelyezett SIM-kártyával akár hívható is a gyerek okosóra, sőt a gyermek telefonhívást is kezdeményezhet róla. Általában az alkalmazáson belül állítható be az összes engedélyezett telefonszám.

Az okosóra gyerekeknek nagyon praktikus kiegészítő

Az okosóra gyerekeknek az idő kijelzésén kívül számos praktikus és biztonsági funkciót is kínál. A kisiskolások számára nagyszerű a SIM-kártyával ellátott gyerek okosóra, mivel bizonyos mértékig helyettesíti az okostelefont, és segítségével mindig tudni fogod, hogy gyermeked hol található. Az idősebb gyerekek értékelni fogják a gyermek okosóra modellek számos egyéb praktikus funkcióját.

 • Gyakran rendelkeznek beépített GPS-helymeghatározóval - így mindig tudni fogod, hogy hol tartózkodik a gyermeked.
 • Egyes modellek helyettesítik az okostelefont.
 • Egyszerű használat és praktikus funkciók.
 • Számos dizájn közül választhatsz.

Okosóra gyerekeknek - Válassz a gyermek életkora alapján

Gyerek okos óra választásakor a legfontosabb paraméter a gyermek életkora. Kisgyermekek számára az egyszerűbb kialakítású gyermek okosóra modellek a leginkább alkalmasak, mivel növelik a gyermek biztonságát. A nagyobb gyerekek inkább az olyan gyerek okosóra modelleket fogják értékelni, amelyet a telefonjukhoz csatlakoztathatnak, és annak funkcióit maximálisan kihasználhatják.

Gyereknek okosóra
Gyerek okosóra kisebb gyerekeknek

Okosóra gyerekeknek - vízálló
Gyerek okosóra nagyobb gyerekeknek

A legkisebbeknek szánt gyerek okosórák szülői funkciókat kínálnak

A legkisebbeknek szánt gyerek okosórák szemet gyönyörködtető dizájnnal és mindenekelőtt olyan biztonsági funkciókkal tűnnek ki, amelyek növelik gyermeked biztonságát és lehetővé teszik mindenkori ellenőrzését.

 • Az okosóra gyerekeknek GPS-szel lehetővé teszi, hogy szemmel tartsd gyermeked mozgását. A GPS funkció általában közvetlenül az órába van beépítve, de egy párosított okostelefonon keresztül is használható.
 • A gyerek okosórák telefonnal vagy behelyezett SIM-kártyával bizonyos mértékig helyettesítik a mobiltelefont. A gyermek hívásokat kezdeményezhet és fogadhat az okosórán.
 • Hangüzenetek küldése - olyan kisebb gyermekek esetén, akik még nem tudnak írni, a gyerek okosóra velük is kapcsolatot tud létesíteni.
 • Lehallgató funkció - bekapcsolja az gyermek okosóra mikrofonját, így minden lehallgatható, ami a hatótávolságán belül történik.
 • Az SOS gomb egyes SIM-kártyás órákon található. Ha megnyomod, az óra automatikusan felhívja az előre beállított telefonszámokat, amelyek száma maximum öt lehet.
 • Az óra levételének érzékelése (Watch Removal Sensor) figyelmezteti a szülőket, ha gyermekük leveszi az okosórát.
 • A biztonsági zóna elhagyása praktikus funkció az olykor egyedül otthon tartózkodó gyermekek számára. Ha a gyermek a kijelölt területet elhagyja, az okosóra riasztja a szülőket.
 • A beépített kamera lehetővé teszi, hogy a gyermek videóhívásokat kezdeményezzen az okosórán.
 • Az engedélyezett telefonszámok beállítása - kiküszöböli a nem kívánt hívásokat.
 • IP tanúsítványok - például vízállóság, vagy nagyobb ellenállóság por ellen, ami nélkül elképzelhetetlenek az okosórák gyerekeknek.
 • Fitness funkciók (lépésszámláló, távolságmérő, égetett kalória) - áttekintést ad gyermeked mozgásának mértékéről.

Szeretnéd maximális biztonságban tartani kisiskolás gyermekedet? A gyerek okosóra GPS-szel, mobiltelefon-párosítással és levétel érzékeléssel ideális választás lesz.

Nagyobb gyermekek számára a sport gyermek okosóra az ideális választás

Az idősebb gyerekek, akiknek már van saját mobiltelefonjuk, értékelni fogják a sport gyerek okosóra modelleket, vagy a gyerek fitness karkötő modellek egyikét. A tizenéveseknek szánt gyerek okosórák szinte ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a felnőtt okosórák, de általában ellenállóbbak, vidámabb dizájnnal rendelkeznek és kisebb méretűek. Milyen sport és egészségügyi funkciókat kínálnak ezek a gyerek okosórák?

 • A lépésszámlálóval és távolságméréssel ellátott okos óra gyerekeknek tökéletes sportolás, séta és kirándulások során.
 • Bizonyos gyerek okosórák a sportteljesítmény hatékonyabb nyomon követése érdekében olyan tevékenységekhez is kínálnak funkciókat, mint a futás, a kerékpározás, és egyéb sporttevékenységek.
 • A pulzusszámmérést szintén értékelni fogják a sportolni szerető gyerekek, akik ezt a funkciót biztosan hasznosnak találják majd az edzések során.
 • Az alvásfigyeléssel nyomon követheted, hogy gyermeked mennyi ideig és mennyire jól alszik.
 • A testmozgásra emlékeztető funkció nem hagyja sokáig tétlenül a gyermeket. Ha a gyermek sokáig ül, az óra aktivitásra ösztönzi.
 • A kézmosás funkció emlékezteti a gyermekeket a rendszeres kézmosásra.
 • A testhőmérséklet mérés kétségtelenül praktikus funkció, amely figyelmeztet a közelgő egészségügyi problémákra.
 • Az egészségügyi problémákkal küzdő gyermekek szülei minden bizonnyal hasznosnak találják a vérnyomás-, véroxigénszint- vagy EKG-méréseket.

i

Még a kisiskolásoknak szánt gyerek okosórák is gyakran kínálnak alvásfigyelő vagy lépésszámláló funkciót, éppúgy mint szórakoztató játékokat az idő eltöltésére.

A gyerek okoskarkötők hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a gyermek okosórák, de itt inkább az aktivitásmérő funkció dominál. Érdemes megfontolni a választásnál, hogy mire van épp szükséged. Az okoskarkötők kialakítása kevésbé "gyerekes", ami nagyobb gyerekeknél fontos szempont lehet.

Okosórák gyerekeknek - fiús, lányos és uniszex dizájn

A gyerek okosórák sokféle dizájnban kaphatók. A kicsiknek szánt modelleket gyakran aranyos mesefigurák díszítik, míg a nagyobb gyerekeknek szánt gyerek okosórák szinte megkülönböztethetetlenek a felnőtt okosóráktól.

Okosóra gyerekeknek - Mire figyeljünk választáskor?

A gyerek okosórák számos további funkciót és paramétert kínálnak, gyakran a gyermek életkorától függően is. Természetesen a méret, az akkumulátor üzemideje és sok más tulajdonság is szerepet játszik a választásban.

Okos óra gyerekeknek magyar menüvel

Az óra kiválasztásakor mindenképpen figyelj arra, hogy milyen nyelvű az óra menüje. A gyerek okosórák nyelve mindenképpen a gyermek anyanyelve legyen, hogy a gyermek is biztosan tudja kezelni. Egyes modellek nem kínálnak magyar lokalizációt - ezek alkalmasak lehetnek idősebb gyerekeknek, és segíthetnek idegennyelvi fejlődésükben.

Tekintsd meg gyerek okosórák magyar menüvel kínálatunkat.

Gyerek okosóra méretek

Hogy az óra viselése kényelmes legyen gyermeked számára, fontos figyelembe venni az óra méretét. Az optimális szíjhossz megtalálásához tekerj egy zsinórt a gyermek csuklója köré, jelöld meg, majd mérd meg vonalzóval.

i

Egy másik paraméter, amely az óra méretére utal, a kijelző átlója. Ez körülbelül 1,22″-től indul a legkisebb gyerekeknél, s nagyjából 1,61″-ig terjed a tizenéveseknél.

Gyermek okosóra - Akkumulátor üzemidő

Az akkumulátor üzemideje egy másik paraméter, amelyre a választás során figyelni kell. Normál üzemmódban a gyerek okosórák 40 és 240 üzemóra működést kínálnak, amely nagyon széles tartomány. Fontos azonban megjegyezni, hogy az akkumulátor élettartama minden egyes hívással vagy lejátszott játékkal csökken. Annak érdekében, hogy gyermeked okosórája napközben ne merüljön le, válassz nagyobb kapacitású akkumulátort.

Okosórák gyerekeknek - Milyen egyéb funkciókat kínálnak?

Az okosórák gyerekeknek vagy akár idősebbeknek az egészségi és sportfunkciók mellett más praktikus funkciókat is kínálnak. Melyek ezek?

 • Az intelligens ébresztés, ébresztőóra és alvó üzemmód funkciókat különösen azok a gyerekek fogják értékelni, akik már maguktól kelnek.
 • Az időjárás előrejelzés a következő napok várható időjárását jeleníti meg a kijelzőn.
 • A telefonkeresés egy praktikus funkció, amelynek segítségével gyermeked az okosóra segítségével keresheti meg telefonját.
 • A zenelejátszás és zenevezérlés (a telefonról) funkciót főként a tizenéveseknek szánt gyerek okosórák kínálják.
 • A dátum, aktuális nap és a naptár funkciókat szintén főként a nagyobb gyerekek tudják kihasználni.
 • A stopperóra a legtöbb sport gyermek okosóra elengedhetetlen funkciója.

i

Ha gyermekednek már van mobiltelefonja, győződj meg róla, hogy a kiválasztott okosóra kompatibilis a telefon operációs rendszerével. A legtöbb gyermek okosóra kompatibilis mind az Androiddal, mind az iOS-szel, de ez nem feltétlenül igaz minden egyes esetben.

Okosóra gyerekeknek - Milyen anyagból legyen?

Ha okosóra gyerekeknek, akkor fontos, hogy a kütyü a lehető legtartósabb anyagokból készüljön, hogy sértetlenül bírja az igénybevételt, amelynek a gyerekek játék és futkározás közben kiteszik. Ugyanakkor az is fontos, hogy a gyermek okosóra a lehető legkényelmesebb és legkönnyebb legyen.

 • A gyerek okos óra szíja általában szilikonból, műanyagból vagy gumiból készül. Mindezek az anyagok elég tartósak, ugyanakkor könnyűek.
 • A gyerek okosóra tokja általában műanyag. Szilikon tokkal is találkozhatunk, amely egy kicsit tartósabb és kényelmesebb.
 • A gyerek okosórák üvege szintén gyakran műanyag. A műanyag azonban könnyebben karcolódhat, ezért jobb, ha kémiailag edzett vagy szilikátos üveget választunk.
 • A gyerek okosórák rögzítése általában egy gyorskioldó csattal van megoldva, amelyet kis gyakorlás után még a kisebb gyerekek is tudnak kezelni.

i

És a gyerek okosórák tömege? Válassz olyan modellt, amely a lehető legkönnyebb. Jelenleg a legkönnyebb gyerek okosórák tömege 20& gramm körül van, míg a legnehezebbek pedig akár 60 grammot is nyomnak.

Vízálló gyerek okosórák

A vízállóság fontos paraméter, különösen a kisebb gyerekek esetében, akiknek nem jut eszükbe levenni az órát kézmosáskor vagy esőben. Az egyszerű Water Resistant jelölést kapott gyerek okosórák nem érintkezhetnek vízzel, ezért gyermekek számára teljesen alkalmatlanok. Minél magasabb fokú IP-védelmet nyújt egy óra, annál vízállóbb.

Okosóra gyerekeknek - Számlap és kijelző

Végül, de nem utolsósorban, meg kell fontolnod, hogy milyen számlapot és kijelzőt válassz. Okosórák gyerekeknek kaphatók kerek és szögletes előlappal is. Az időkijelzés leggyakrabban digitális, de lehet kombinált is. A kijelző lehet hagyományos vagy érintőképernyős, de meg kell említeni, hogy gyermekek számára az érintőképernyős órák általában könnyebben kezelhetőek.

i

Nem vagy benne biztos, hogy milyen gyermek okosóra modellt válassz? Gyermek okosóra vélemények oldalunkon megtudhatod, hogy mely gyerek okosóra modelleket dicsérik legjobban a szülők.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Carneo GuardKid+ 4G pink Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP67, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag
37 490 Ft

2.
Canyon My Dino KW-33 zöld Szállításra kész 5 db
Okosóra - gyerek, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: IP68, IP68, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 0,00 GB, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: gumi, tok anyaga: műanyag
14 190 Ft

3.
Canyon My Dino KW-33 fekete Szállításra kész 2 db
Okosóra - gyerek, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: vízálló, IP68, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: gumi, tok anyaga: műanyag
14 190 Ft

Még több
41 tétel
Carneo GuardKid+ 4G blue - Okosóra Típusok
Carneo GuardKid+ 4G blue
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP67, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

38 190 Ft áfa nélkül 30 070 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAR009a6
Canyon Sandy KW-34 kék - Okosóra
Típusok
Canyon Sandy KW-34 kék
Okosóra - gyerek, lépésszámláló, lehetőség behelyezett SIM kártyás, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

22 290 Ft áfa nélkül 17 550 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CanySand34a
Fitbit Ace 3 Cosmic Blue/Astro Green - Okoskarkötő
Típusok
Fitbit Ace 3 Cosmic Blue/Astro Green
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, kalóriaszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), IP68, iOS és Android kompatibilis

25 390 Ft áfa nélkül 19 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WEAftbac3cb
Carneo GuardKid+ 4G pink - Okosóra Típusok
Carneo GuardKid+ 4G pink
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP67, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

37 490 Ft áfa nélkül 29 520 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAR009a7
Canyon My Dino KW-33 fekete - Okosóra Típusok
Canyon My Dino KW-33 fekete
Okosóra - gyerek, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: vízálló, IP68, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: gumi, tok anyaga: műanyag

14 190 Ft áfa nélkül 11 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CanyDinob
Canyon My Dino KW-33 zöld - Okosóra Típusok
Canyon My Dino KW-33 zöld
Okosóra - gyerek, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: IP68, IP68, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 0,00 GB, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: gumi, tok anyaga: műanyag

14 190 Ft áfa nélkül 11 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CanyDinog
CARNEO GuardKid+ fekete
Okosóra - gyerek, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IPx2, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: szilikátos, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

51 990 Ft áfa nélkül 40 940 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAR009a13
Canyon Sandy KW-34 rózsaszín - Okosóra
Típusok
Canyon Sandy KW-34 rózsaszín
Okosóra - gyerek, lépésszámláló, lehetőség behelyezett SIM kártyás, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

22 290 Ft áfa nélkül 17 550 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CanySand34b
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Pink - Okoskarkötő Típusok
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Pink
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis

31 790 Ft áfa nélkül 25 030 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUGjr214
CARNEO TIK&TOK HR+ boy
Okosóra - gyerek, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP68, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: szilikátos, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

20 490 Ft áfa nélkül 16 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CAR009a18
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple - Okoskarkötő Típusok
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPjr215
Garmin vívofit junior2 Minnie Mouse - Okoskarkötő Típusok
Garmin vívofit junior2 Minnie Mouse
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis

25 990 Ft áfa nélkül 20 460 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PPjr210
Fitbit Ace 3 Black/Racer Red - Okoskarkötő Típusok
Fitbit Ace 3 Black/Racer Red
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, vízállóság: 50 m (5 ATM), IP68, iOS és Android kompatibilis

27 490 Ft áfa nélkül 21 650 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WEAftbac3br
Fitbit Ace 3 Black/Minions Yellow - Okoskarkötő Típusok
Fitbit Ace 3 Black/Minions Yellow
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, kalóriaszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), IP68, iOS és Android kompatibilis

25 390 Ft áfa nélkül 19 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WEAftbac3mb
CARNEO TIK&TOK HR+ girl
Okosóra - gyerek, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP68, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: szilikátos, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

20 390 Ft áfa nélkül 16 060 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CAR009a17
Garmin vívofit junior3 Green - Okoskarkötő Típusok
Garmin vívofit junior3 Green
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis

33 900 Ft áfa nélkül 26 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HUGjr300
Garmin vívofit junior3 Iron Man - Okoskarkötő Típusok
Garmin vívofit junior3 Iron Man
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis

30 590 Ft áfa nélkül 24 090 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUGjr304
Garmin vívofit junior2 Captain America - Okoskarkötő Típusok
Garmin vívofit junior2 Captain America
Okoskarkötő - gyerek, lépésszámláló, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis

25 990 Ft áfa nélkül 20 460 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PPjr212
Carneo Guard Kid+ kék
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IPx2, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

-3% 24 490 Ft
23 710 Ft áfa nélkül 18 670 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: CAR003b
CARNEO GuardKid+ fekete
Okosóra - gyerek, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IPx2, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: szilikátos, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

-48% 51 990 Ft
26 810 Ft áfa nélkül 21 110 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: CAR009a13
Carneo GuardKid+ 4G blue
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP67, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

-2% 38 190 Ft
37 590 Ft áfa nélkül 29 600 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: CAR009a6
Carneo Guard Kid+ kék
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IPx2, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

25 190 Ft áfa nélkül 19 840 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: CAR003b
Canyon Tony KW-31 rózsaszín
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

-7% 14 490 Ft
13 460 Ft áfa nélkül 10 600 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: CanyTon31b
Canyon Tony KW-31 fekete
Okosóra - gyerek, lehetőség behelyezett SIM kártyás, iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag

-7% 14 490 Ft
13 460 Ft áfa nélkül 10 600 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: CanyTon31a

Gyerek okosórák

cikkFitbit Versa 3 (ÉRTÉKELÉS) – zászlóshajó modell kompromisszumokkal A népszerű Fitbit okosórák harmadik generációja mindent magával hoz, amiről az átlag felhasználó álmodhat...
Mit hoz a legendás Apple Watch legújabb generációja? Nagyobb kijelző, ellenállóbb konstrukció és új...
Az Apple ismét bemutatta az elmúlt egy év legnagyobb újdonságait, köztük az új iPhone 13-at, a régóta várt...
XiaomiTelefonálásra is képes okosóra Az okosórák nem csak a mozgási aktivitás nyomon követésére vagy a telefonról érkező értesítések...
A világ legnépszerűbb fitnesz karkötőjének hatodik generációja, a Xiaomi Mi Smart Band 6, jelentős...
Tudtad, hogy 2020-tól az Apple Watch automatikusan mérni tudja az alvás időtartamát? Mit kell beállítani...
További cikkek Összes cikk

Gyerek okosórák

A Gyerek okosórák kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek okosórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek okosórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek okosórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek okosórák vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ