Akvizice ApF HU Shop roku

Gyerek okosórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(34)
IOS
(34)
Óratok mérete
36 mm
47 mm
-
Tok színe
Fekete
(11)
Fehér
(2)
Rózsaszín
(5)
Kék
(7)
Zöld
(1)
Sárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth
(28)
LTE
(9)
WiFi
(9)
GPS
(13)
Sporttevékenységek
Futás
(14)
Kerékpározás
(10)
Fitnesz
(4)
Séta
(24)
Jóga
(4)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(34)
Pulzusfrekvencia
(14)
Távolság
(23)
Kalóriaszámítás
(23)
Pulzus zónák
(4)
Diéta alkalmazás támogatása
(4)
A test regenerálódásának szintje
(4)
Szíj színe
Fekete
(11)
Rózsaszín
(9)
Szürke
(1)
Kék
(10)
Zöld
(4)
Sárga
(2)
Lila
(2)
Piros
(1)

Az okosóra gyerekeknek számos biztonsági funkciót kínál. A kisebbeknek egyszerűsített változatban kapható, míg az idősebb gyerekeknek és tinédzsereknek teljes értékű gyerek okosóra modelleket vásárolhatunk. Melyek a fő szempontok gyerek okos óra választásakor, és mire érdemes figyelni a gyermek életkora szempontjából?

Tovább

Hogyan működnek a gyerek okosórák?

Míg az átlagos okosóra a telefon "meghosszabbított keze"-ként működik, a gyerek okosórák nyomkövető eszközként működnek, és önmagukban is funkcionálnak - okostelefonra csak a szülőnek van szüksége. Az Android vagy iOS rendszerű telefonon elég letölteni a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból az alkalmazást, hogy a szülő telefonja együttműködjön a gyermek okosórával. Az összepárosított telefonnal az applikáción keresztül bármikor betájolható a gyerek okosóra, egyes modelleken távoli lehallgatás is végezhető, emlékeztetőket, üzeneteket küldhetsz, vagy megtekintheted a mozgási előzményeket. Egy behelyezett SIM-kártyával akár hívható is a gyerek okosóra, sőt a gyermek telefonhívást is kezdeményezhet róla. Általában az alkalmazáson belül állítható be az összes engedélyezett telefonszám.

Az okosóra gyerekeknek nagyon praktikus kiegészítő

Az okosóra gyerekeknek az idő kijelzésén kívül számos praktikus és biztonsági funkciót is kínál. A kisiskolások számára nagyszerű a SIM-kártyával ellátott gyerek okosóra, mivel bizonyos mértékig helyettesíti az okostelefont, és segítségével mindig tudni fogod, hogy gyermeked hol található. Az idősebb gyerekek értékelni fogják a gyermek okosóra modellek számos egyéb praktikus funkcióját.

  • Gyakran rendelkeznek beépített GPS-helymeghatározóval - így mindig tudni fogod, hogy hol tartózkodik a gyermeked.
  • Egyes modellek helyettesítik az okostelefont.
  • Egyszerű használat és praktikus funkciók.
  • Számos dizájn közül választhatsz.

Okosóra gyerekeknek - Válassz a gyermek életkora alapján

Gyerek okos óra választásakor a legfontosabb paraméter a gyermek életkora. Kisgyermekek számára az egyszerűbb kialakítású gyermek okosóra modellek a leginkább alkalmasak, mivel növelik a gyermek biztonságát. A nagyobb gyerekek inkább az olyan gyerek okosóra modelleket fogják értékelni, amelyet a telefonjukhoz csatlakoztathatnak, és annak funkcióit maximálisan kihasználhatják.

Gyereknek okosóra
Gyerek okosóra kisebb gyerekeknek

Okosóra gyerekeknek - vízálló
Gyerek okosóra nagyobb gyerekeknek

A legkisebbeknek szánt gyerek okosórák szülői funkciókat kínálnak

A legkisebbeknek szánt gyerek okosórák szemet gyönyörködtető dizájnnal és mindenekelőtt olyan biztonsági funkciókkal tűnnek ki, amelyek növelik gyermeked biztonságát és lehetővé teszik mindenkori ellenőrzését.

  • Az okosóra gyerekeknek GPS-szel lehetővé teszi, hogy szemmel tartsd gyermeked mozgását. A GPS funkció általában közvetlenül az órába van beépítve, de egy párosított okostelefonon keresztül is használható.
  • A gyerek okosórák telefonnal vagy behelyezett SIM-kártyával bizonyos mértékig helyettesítik a mobiltelefont. A gyermek hívásokat kezdeményezhet és fogadhat az okosórán.
  • Hangüzenetek küldése - olyan kisebb gyermekek esetén, akik még nem tudnak írni, a gyerek okosóra velük is kapcsolatot tud létesíteni.
  • Lehallgató funkció - bekapcsolja az gyermek okosóra mikrofonját, így minden lehallgatható, ami a hatótávolságán belül történik.
  • Az SOS gomb egyes SIM-kártyás órákon található. Ha megnyomod, az óra automatikusan felhívja az előre beállított telefonszámokat, amelyek száma maximum öt lehet.
  • Az óra levételének érzékelése (Watch Removal Sensor) figyelmezteti a szülőket, ha gyermekük leveszi az okosórát.
  • A biztonsági zóna elhagyása praktikus funkció az olykor egyedül otthon tartózkodó gyermekek számára. Ha a gyermek a kijelölt területet elhagyja, az okosóra riasztja a szülőket.
  • A beépített kamera lehetővé teszi, hogy a gyermek videóhívásokat kezdeményezzen az okosórán.
  • Az engedélyezett telefonszámok beállítása - kiküszöböli a nem kívánt hívásokat.
  • IP tanúsítványok - például vízállóság, vagy nagyobb ellenállóság por ellen, ami nélkül elképzelhetetlenek az okosórák gyerekeknek.
  • Fitness funkciók (lépésszámláló, távolságmérő, égetett kalória) - áttekintést ad gyermeked mozgásának mértékéről.

Szeretnéd maximális biztonságban tartani kisiskolás gyermekedet? A gyerek okosóra GPS-szel, mobiltelefon-párosítással és levétel érzékeléssel ideális választás lesz.

Nagyobb gyermekek számára a sport gyermek okosóra az ideális választás

Az idősebb gyerekek, akiknek már van saját mobiltelefonjuk, értékelni fogják a sport gyerek okosóra modelleket, vagy a gyerek fitness karkötő modellek egyikét. A tizenéveseknek szánt gyerek okosórák szinte ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a felnőtt okosórák, de általában ellenállóbbak, vidámabb dizájnnal rendelkeznek és kisebb méretűek. Milyen sport és egészségügyi funkciókat kínálnak ezek a gyerek okosórák?

  • A lépésszámlálóval és távolságméréssel ellátott okos óra gyerekeknek tökéletes sportolás, séta és kirándulások során.
  • Bizonyos gyerek okosórák a sportteljesítmény hatékonyabb nyomon követése érdekében olyan tevékenységekhez is kínálnak funkciókat, mint a futás, a kerékpározás, és egyéb sporttevékenységek.
  • A pulzusszámmérést szintén értékelni fogják a sportolni szerető gyerekek, akik ezt a funkciót biztosan hasznosnak találják majd az edzések során.
  • Az alvásfigyeléssel nyomon követheted, hogy gyermeked mennyi ideig és mennyire jól alszik.
  • A testmozgásra emlékeztető funkció nem hagyja sokáig tétlenül a gyermeket. Ha a gyermek sokáig ül, az óra aktivitásra ösztönzi.
  • A kézmosás funkció emlékezteti a gyermekeket a rendszeres kézmosásra.
  • A testhőmérséklet mérés kétségtelenül praktikus funkció, amely figyelmeztet a közelgő egészségügyi problémákra.
  • Az egészségügyi problémákkal küzdő gyermekek szülei minden bizonnyal hasznosnak találják a vérnyomás-, véroxigénszint- vagy EKG-méréseket.

i

Még a kisiskolásoknak szánt gyerek okosórák is gyakran kínálnak alvásfigyelő vagy lépésszámláló funkciót, éppúgy mint szórakoztató játékokat az idő eltöltésére.

A gyerek okoskarkötők hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a gyermek okosórák, de itt inkább az aktivitásmérő funkció dominál. Érdemes megfontolni a választásnál, hogy mire van épp szükséged. Az okoskarkötők kialakítása kevésbé "gyerekes", ami nagyobb gyerekeknél fontos szempont lehet.

Okosórák gyerekeknek - fiús, lányos és uniszex dizájn

A gyerek okosórák sokféle dizájnban kaphatók. A kicsiknek szánt modelleket gyakran aranyos mesefigurák díszítik, míg a nagyobb gyerekeknek szánt gyerek okosórák szinte megkülönböztethetetlenek a felnőtt okosóráktól.

Okosóra gyerekeknek - Mire figyeljünk választáskor?

A gyerek okosórák számos további funkciót és paramétert kínálnak, gyakran a gyermek életkorától függően is. Természetesen a méret, az akkumulátor üzemideje és sok más tulajdonság is szerepet játszik a választásban.

Okos óra gyerekeknek magyar menüvel

Az óra kiválasztásakor mindenképpen figyelj arra, hogy milyen nyelvű az óra menüje. A gyerek okosórák nyelve mindenképpen a gyermek anyanyelve legyen, hogy a gyermek is biztosan tudja kezelni. Egyes modellek nem kínálnak magyar lokalizációt - ezek alkalmasak lehetnek idősebb gyerekeknek, és segíthetnek idegennyelvi fejlődésükben.

Tekintsd meg gyerek okosórák magyar menüvel kínálatunkat.

Gyerek okosóra méretek

Hogy az óra viselése kényelmes legyen gyermeked számára, fontos figyelembe venni az óra méretét. Az optimális szíjhossz megtalálásához tekerj egy zsinórt a gyermek csuklója köré, jelöld meg, majd mérd meg vonalzóval.

i

Egy másik paraméter, amely az óra méretére utal, a kijelző átlója. Ez körülbelül 1,22″-től indul a legkisebb gyerekeknél, s nagyjából 1,61″-ig terjed a tizenéveseknél.

Gyermek okosóra - Akkumulátor üzemidő

Az akkumulátor üzemideje egy másik paraméter, amelyre a választás során figyelni kell. Normál üzemmódban a gyerek okosórák 40 és 240 üzemóra működést kínálnak, amely nagyon széles tartomány. Fontos azonban megjegyezni, hogy az akkumulátor élettartama minden egyes hívással vagy lejátszott játékkal csökken. Annak érdekében, hogy gyermeked okosórája napközben ne merüljön le, válassz nagyobb kapacitású akkumulátort.

Okosórák gyerekeknek - Milyen egyéb funkciókat kínálnak?

Az okosórák gyerekeknek vagy akár idősebbeknek az egészségi és sportfunkciók mellett más praktikus funkciókat is kínálnak. Melyek ezek?

  • Az intelligens ébresztés, ébresztőóra és alvó üzemmód funkciókat különösen azok a gyerekek fogják értékelni, akik már maguktól kelnek.
  • Az időjárás előrejelzés a következő napok várható időjárását jeleníti meg a kijelzőn.
  • A telefonkeresés egy praktikus funkció, amelynek segítségével gyermeked az okosóra segítségével keresheti meg telefonját.
  • A zenelejátszás és zenevezérlés (a telefonról) funkciót főként a tizenéveseknek szánt gyerek okosórák kínálják.
  • A dátum, aktuális nap és a naptár funkciókat szintén főként a nagyobb gyerekek tudják kihasználni.
  • A stopperóra a legtöbb sport gyermek okosóra elengedhetetlen funkciója.

i

Ha gyermekednek már van mobiltelefonja, győződj meg róla, hogy a kiválasztott okosóra kompatibilis a telefon operációs rendszerével. A legtöbb gyermek okosóra kompatibilis mind az Androiddal, mind az iOS-szel, de ez nem feltétlenül igaz minden egyes esetben.

Okosóra gyerekeknek - Milyen anyagból legyen?

Ha okosóra gyerekeknek, akkor fontos, hogy a kütyü a lehető legtartósabb anyagokból készüljön, hogy sértetlenül bírja az igénybevételt, amelynek a gyerekek játék és futkározás közben kiteszik. Ugyanakkor az is fontos, hogy a gyermek okosóra a lehető legkényelmesebb és legkönnyebb legyen.

  • A gyerek okos óra szíja általában szilikonból, műanyagból vagy gumiból készül. Mindezek az anyagok elég tartósak, ugyanakkor könnyűek.
  • A gyerek okosóra tokja általában műanyag. Szilikon tokkal is találkozhatunk, amely egy kicsit tartósabb és kényelmesebb.
  • A gyerek okosórák üvege szintén gyakran műanyag. A műanyag azonban könnyebben karcolódhat, ezért jobb, ha kémiailag edzett vagy szilikátos üveget választunk.
  • A gyerek okosórák rögzítése általában egy gyorskioldó csattal van megoldva, amelyet kis gyakorlás után még a kisebb gyerekek is tudnak kezelni.

i

És a gyerek okosórák tömege? Válassz olyan modellt, amely a lehető legkönnyebb. Jelenleg a legkönnyebb gyerek okosórák tömege 20& gramm körül van, míg a legnehezebbek pedig akár 60 grammot is nyomnak.

Vízálló gyerek okosórák

A vízállóság fontos paraméter, különösen a kisebb gyerekek esetében, akiknek nem jut eszükbe levenni az órát kézmosáskor vagy esőben. Az egyszerű Water Resistant jelölést kapott gyerek okosórák nem érintkezhetnek vízzel, ezért gyermekek számára teljesen alkalmatlanok. Minél magasabb fokú IP-védelmet nyújt egy óra, annál vízállóbb.

Okosóra gyerekeknek - Számlap és kijelző

Végül, de nem utolsósorban, meg kell fontolnod, hogy milyen számlapot és kijelzőt válassz. Okosórák gyerekeknek kaphatók kerek és szögletes előlappal is. Az időkijelzés leggyakrabban digitális, de lehet kombinált is. A kijelző lehet hagyományos vagy érintőképernyős, de meg kell említeni, hogy gyermekek számára az érintőképernyős órák általában könnyebben kezelhetőek.

i

Nem vagy benne biztos, hogy milyen gyermek okosóra modellt válassz? Gyermek okosóra vélemények oldalunkon megtudhatod, hogy mely gyerek okosóra modelleket dicsérik legjobban a szülők.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WowME Kids Play Black/Green Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
12 390 Ft

2.
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft

3.
WowME Kids Play Lite Pink Szállításra kész > 10 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
9 190 Ft

Még több
41 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
WowME Kids Play Black/Green - Okosóra
Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Black/Green
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l1
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
WowME Kids Play Pink/White - Okosóra
Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Pink/White
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 15×
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra, műanyag tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPjr215
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black - Okosóra Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b1
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink - Okosóra
Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b3
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue - Okosóra
Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b2
WowME Kids Play Blue/White - Okosóra Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Blue/White
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l2
WowME Kids 4G black - Okosóra
Típusok
3,2 108×
WowME Kids 4G black
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmK4bk
Canyon Tony KW-31 fekete - Okosóra
Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 fekete
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, GPS, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31a
Canyon Tony KW-31 sárga - Okosóra
Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 sárga
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, GPS, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31c
4,7 20×
Garmin vívofit jr. 3 Peach Leopard
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
32 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr308
CARNEO TIK&TOK HR+ 2 gen. (fiúknak) - Okosóra
Típusok
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2 gen. (fiúknak)
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,69" IPS kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
25 990 Ft 26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009a20
WowME Kids Play Lite Pink - Okosóra Típusok
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Pink
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowm0028b4
WowME Kids Play Lite Army green - Okosóra Típusok
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Army green
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
9 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowm0028b1
WowME Kids Play Lite Blue - Okosóra Típusok
4,3 16×
WowME Kids Play Lite Blue
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,42" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowm0028b3
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Iron Man
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
33 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HUGjr304
Canyon Tony KW-31 rózsaszín - Okosóra Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 rózsaszín
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31b
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Black Panther
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
32 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr303
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Pink
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr301
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Blue
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
32 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr302
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Green
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
31 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr300
4,0 22×
CARNEO TIK&TOK HR+ boy
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,61" IPS kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
18 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009a18
2,9 35×
WowME Kids 4G Safe+ blue
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmK4Sb
4,7 20×
Garmin vívofit junior3 Princess Ariel
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság 50 m (5 ATM)
31 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr306

Gyerek okosórák

SmartphoneMit csináljak a régi telefonommal? A használaton kívüli mobilt továbbadhatod, eladhatod, vagy odaadhatod egy múzeumnak. A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük.
Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
mobiltelefonokA Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
További cikkek Összes cikk

Gyerek okosórák

A Gyerek okosórák kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek okosórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek okosórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek okosórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek okosórák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ