ApF HU Akvizice ApF HU

Serpenyők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Serpenyő felső szélének átmérője
14 cm
54 cm
-
Serpenyő aljának külső átmérője
11,8 cm
47 cm
-
Serpenyő magassága
1,2 cm
15 cm
-
Belső felület
Kerámia
(16)
Öntöttvas
(27)
Acél
(13)
Tapadásmentes
(473)
Rozsdamentes acél
(9)
Típus
Mély
(53)
Klasszikus
(292)
Wok
(66)
Grill
(49)
Tálaló
(3)
Főzőlap/Tűzhely
Indukciós
(413)
Gáz
(505)
Kerámia
(531)
Elektromos
(502)
Halogén
(20)
Jellemzők
Mosogatógépben mosható
(369)
Sütésálló
(248)
Erős alj
(180)
Hőindikátor
(155)
Indukciós belső
(93)

A serpenyő jelentős beruházásnak számít, ha jól döntesz, az mind az elkészített ételek minőségében, mind az edény tartósságában tükröződni fog. Mivel sokféle serpenyő létezik a piacon, mindig próbálj meg a felhasználás célja és módja alapján választani. Mi a legfontosabb a serpenyő kiválasztásakor, és mire kell figyelni?

Tovább

Sokféle serpenyő létezik - vajon melyik a legjobb számodra?

A különböző ételek készítéséhez különböző típusú serpenyők kaphatók, rendkívül széles a választék.

  • A hagyományos serpenyő bármilyen típusú étel készítéséhez és sütéséhez használható.
  • A grillserpenyő legfontosabb jellemzője a bordázott belső alj, amely ideális steakek, grillsajt vagy grillezett zöldségek készítéséhez.
  • A wok serpenyő mély, lefelé keskenyedik. Ázsiai ételek, tészták és más egytálételek készítéséhez használják, amelyeket alaposan össze kell keverni.
  • A mély serpenyő alja lapos, a pereme pedig magas. Használhatod húsokhoz való mártások készítéséhez, zöldségek párolásához vagy mexikói specialitások készítéséhez.
  • Az elektromos serpenyő bármilyen típusú étel készítésében segíthet, és a nyaralóban vagy egy kisebb konyhában való használatra alkalmas. Működtetéséhez csak elektromos csatlakozóra van szükség.
  • A serpenyőkészlet több különböző méretű és kialakítású darabot tartalmaz.
  • Serpenyő fedővel együtt is kapható. Viszont, ha nem tartozik fedő a serpenyőhöz, akkor az külön is megvásárolható.

Serpenyő édes ételek készítéséhez

Inkább az édes ételeket szereted? Gyakran készítesz palacsintát, tarkedlit vagy éppen tükörtojást? Mindhárom étel tökéletes elkészítéséhez fontos a jó minőségű serpenyő, amelyben nem ég oda a tészta vagy a tojás.

A serpenyő kiválasztása a belső felület anyaga alapján

A serpenyő belső felületének anyaga fontos az étel tényleges elkészítése szempontjából, és befolyásolja a serpenyő hőtani tulajdonságait és a főzési folyamatot.

  • A kerámia serpenyő igen kedvelt tapadásmentes tulajdonságai miatt, és gyakran kerül említésre az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Alacsony hőmérsékleten történő, lassú főzésre alkalmas.
  • Az öntöttvas serpenyő nagyon tartós, és tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely egyenletesen osztja el a hőt a serpenyő aljának egész felületén.
  • Az acél serpenyő jó hővezető képességgel rendelkezik, így használható húsok, zöldségek és egyéb ételek sütéséhez és grillezéséhez egyaránt. Javasoljuk, hogy az első használat előtt égesd ki.
  • A tapadásmentes serpenyő lehetővé teszi, hogy zsír hozzáadása nélkül főzz, miközben nem égnek oda az ételek. Másik előnye, hogy könnyen tisztítható.
  • A rozsdamentes acél serpenyő anyaga tartós, erős és funkcionális. Hátránya azonban a rosszabb hővezető képesség, emiatt nehezebben oszlik el a hő a serpenyő teljes felületén.
  • A zománcos serpenyő minden tűzhelytípushoz gond nélkül használható. Ha egészségesen főzöl, a zománcos serpenyő a tartósság és a kiváló minőség miatt is ideális választás.
  • A márvány és gránit serpenyő kíméletes az ételekhez, így azokban megmarad az összes vitamin és ásványi anyag. Ezenkívül nem tapad le az étel a márvány- és gránitfelületeken.
  • Az alumínium serpenyő nemcsak nagyon könnyű, hanem jó hővezető képességgel is rendelkezik. Az ételek készítésekor azonban ügyelni kell arra, hogy ne karcoljuk meg a felületet.

A serpenyő kiválasztásánál a tűzhely típusa is számít

A serpenyő esetleges sérülésének elkerülése és a tűzhely megfelelő működése érdekében ellenőrizd, hogy hagyományos vagy indukciós főzőlapod van-e. Az indukciós főzőlapokhoz olyan edényekre van szükség, amelynek fémfelülete ehhez a hőforráshoz alkalmas.

  • Az indukciós serpenyő ismérve az elektromágneses indukciós alj. Az indukciós serpenyő anyaga lehet: öntöttvas, zománcos, rozsdamentes acél vaslemezzel és mágnesezhető porcelán.
  • A gáz, elektromos és kerámia tűzhelyhez a legtöbb serpenyő alkalmas, ebben az esetben nincsenek különleges követelmények.

Ha meg szeretnél győződni arról, hogy az edény alkalmas-e az indukciós főzőlapra, úgy is ellenőrizheted, hogy a serpenyő aljára mágnest helyezel, és megnézed, rátapad-e. Az indukciós serpenyő könnyen felismerhető a szimbólumról, amelyen egy tekercs látható felette több hullámvonallal.

A serpenyő kiválasztása a méret alapján

A serpenyők hagyományosan különböző méretekben készülnek. A serpenyő méretét aszerint válaszd ki, hogy mennyi ételt szoktál egyszerre főzni.

  • A 20-24 cm-es átmérő elegendő 1-2 személynek vagy kezdő konyhatündéreknek.
  • A 26-30 cm átmérőjű közepes serpenyő a leggyakrabban használt méret. Általában elég egy négytagú családnak.
  • A 32-40 cm átmérőjű serpenyő a profi szakácsok számára is megfelelő lehet, mivel nagy mennyiségű ételt lehet benne egyszerre készíteni.

7 egyéb hasznos tulajdonság, amelyekkel a serpenyő rendelkezhet

Egy serpenyő számos egyéb jellemzővel rendelkezhet, amelyek nemcsak a főzést könnyítik meg, hanem a tisztítást is egyszerűbbé teszik.

  1. A mosogatógépben mosható serpenyő segítségével időt takaríthatsz meg, és nem kell aggódnod, hogy megsérül mosogatás közben.
  2. A tapadásmentes felület megakadályozza, hogy leégjen az étel, nem mellesleg a nem éles fém konyhai eszközöknek is ellenáll.
  3. A megerősített alj tartósabbá teszi a serpenyőt, és jó hőtani tulajdonságokkal ruházza fel.
  4. A levehető nyél vagy fogantyú a sütőbe tehető serpenyő egyik jellemzője. A fogantyú alakja és anyaga is fontos, nem szabad, hogy hővezető legyen.
  5. A hőmérsékletjelző jelzi, milyen meleg a serpenyő. Tudatja veled, mikor teheted be az ételt a serpenyőbe.
  6. A sütőbe tehető serpenyő 200 °C-ig ellenáll a magas hőmérsékleteknek, ennek köszönhetően ideális az ételek sütéséhez. A levehető és hőálló fogantyúk szintén előnyt jelentenek.
  7. Az átfordítható dupla serpenyő kiválóan alkalmas omlett, rántotta, palacsinta, de akár sültkrumpli készítéséhez is, hiszen egyenletes sütést biztosít.

Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban, Hogyan válasszunk serpenyőt című útmutatónk segítségedre lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LAMART LT1198 28CM OLÍVA Szállításra kész > 5 db
Palacsintasütő - anyaga Alumínium/Anodizált alumínium, használható elektromos, indukciós, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
7 090 Ft

2.
Wok - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, rozsdamentes acél külső felület, anyaga: rozsdamentes acél, felső átmérő: 28 cm, alj külső átmérője: 17,1 cm, 8 cm magas, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható, sütésálló, hőindikátor, ellenálló felület és erős alj
12 590 Ft

3.
Palacsintasütő - anyaga alumínium, használható elektromos, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, titánkeverék, serpenyő felső szélének átmérője 25 cm, serpenyő aljának külső átmérője 21 cm, mosogatógépben mosható, hőindikátor
6 990 Ft

Még több
559 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 184×
Tefal Palacsintasütő 25 cm Daily Cook G7313855
Palacsintasütő - anyaga rozsdamentes acél, használható elektromos, indukciós, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, titánkeverék, serpenyő felső szélének átmérője 25 cm, serpenyő aljának külső átmérője 20,7 cm, ellenálló felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható, sütőben használható, hőindikátor, megerősített alj
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA185
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 205×
Tefal Unlimited G2550672 serpenyő 28 cm
Serpenyő - átmérője 28 cm, Titanium 6x belső tapadásmentes felület, külső tapadásmentes felület, alumíniumból készült, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, melegítés típusa: gáz, üvegkerámia, áram és indukció, mosogatógépben mosható, sütőben 175 °C-ig használható, erős alsó rész, ellenálló felület, tompa fémeszközök használata lehetséges, az alsó rész külső átmérője 22,4 cm, magassága 6 cm, Franciaországban készült
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA800
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 205×
Tefal wok serpenyő 28 cm Unlimited G2551972
Wok - serpenyő, átmérője 28 cm, Titanium 6x belső tapadásmentes felület, külső tapadásmentes felület, alumíniumból készült, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, melegítés típusa: gáz, üvegkerámia, áram és indukció, mosogatógépben mosható, sütőben 175 °C-ig használható, erős alsó rész, ellenálló felület, tompa fémeszközök használata lehetséges, az alsó külső átmérője 17,4 cm, magassága 8 cm, Franciaországban készült
Leárazás -11 %
18 590 Ft 20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFPA770
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 178×
Tefal Duetto+ G732S334 serpenyő készlet, 3 db
Serpenyő szett - 3 db rozsdamentes acél serpenyő, átmérőjük: 20, 24 és 28 cm, fényes, csiszolt rozsdamentes acél, tartós, tapadásmentes Titanium 2x belső felület, Thermo-Signal hőindikátor, szegecselt nyél, minden típusú tűzhelyre alkalmas, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSP245
4,6 131×
Tefal Palacsintasütő 25 cm Simply Clean B5671053
Palacsintasütő - anyaga alumínium, használható elektromos, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, titánkeverék, serpenyő felső szélének átmérője 25 cm, serpenyő aljának külső átmérője 21 cm, mosogatógépben mosható, hőindikátor
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA330
4,8 184×
Tefal Wok serpenyő 28 cm + Daily Cook G7309955 fedél
Wok - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, rozsdamentes acél külső felület, anyaga: rozsdamentes acél, felső átmérő: 28 cm, alj külső átmérője: 17,1 cm, 8 cm magas, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható, sütésálló, hőindikátor, ellenálló felület és erős alj
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFWO123
4,6 131×
Tefal mély serpenyő 24 cm + fedő Simply Clean B5673253
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga alumínium, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, hőindikátor, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 24 cm, serpenyő aljának külső átmérője 19,2 cm, serpenyő magassága 7,24 cm
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA446
4,7 84×
Tefal mély serpenyő 26 cm + fedő Ultimate G2683372
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga alumínium, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, hőindikátor, megerősített alj, sütőben használható, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 26 cm, serpenyő aljának külső átmérője 24,4 cm, serpenyő magassága 5,75 cm
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA223
4,9 10×
LAMART LT1198 28CM OLÍVA
Palacsintasütő - anyaga Alumínium/Anodizált alumínium, használható elektromos, indukciós, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
7 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMPA961
4,9 83×
Tefal Intuition Wok Serpenyő 28 cm B8171944
Wok - serpenyő, átmérője: 28 cm, Titanium belső tapadásmentes felület, rozsdamentes acél külső felület, anyaga: rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőindikátor, kompatibilis hőforrás: gáz, üvegkerámia, elektromos és indukció, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható, erős alj, ellenálló felület, aljának külső átmérője: 17,1 cm, magasság: 8 cm, 5 év garancia
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA497
4,8 205×
Tefal Palacsintasütő 25 cm Unlimited G2553872
Palacsintasütő - palacsintasütő, átmérő: 25 cm, Titanium 6x belső tapadásmentes felület, külső tapadásmentes felület, anyaga: alumínium, Thermo-Signal hőindikátor, tűzhely típusa: gáz, üvegkerámia, elektromos és indukció, mosogatógépben mosható, 175°C-ig sütőben is használható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fémeszközzel is használható, alj külső átmérője: 21 cm, magasság: 2 cm, Franciaországban gyártva
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA763
4,9 83×
Tefal Intuition Serpenyő 28 cm B8170644
Serpenyő - átmérője: 28 cm, Titanium belső tapadásmentes felület, rozsdamentes acél külső felület, anyaga: rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőindikátor, kompatibilis hőforrás: gáz, üvegkerámia, elektromos és indukciós, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható, vastag alj, ellenálló felület, aljának külső átmérője: 21,5 cm, magasság: 5 cm, 5 év garancia
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA534
4,6 131×
Tefal serpenyő 26 cm Simply Clean B5670553
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, serpenyő anyaga alumínium, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, hőindikátor, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 26 cm, serpenyő aljának külső átmérője 18,8 cm, serpenyő magassága 4,3 cm
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA392
4,6 165×
Tefal Palacsintasütő 25 cm Simple Cook B5561053
Palacsintasütő - anyaga alumínium, használható elektromos, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, titánkeverék, serpenyő felső szélének átmérője 25 cm, serpenyő aljának külső átmérője 22,5 cm, mosogatógépben mosható, hőindikátor
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA562
4,9 83×
Tefal Intuition Serpenyő 24 cm B8170444
Serpenyő - átmérője: 24 cm, Titanium belső tapadásmentes felület, rozsdamentes acél külső felület, anyaga: rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőindikátor, kompatibilis hőforrás: gáz, üvegkerámia, elektromos és indukció, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható, erős alj, ellenálló felület, aljának külső átmérője: 17,5 cm, magasság: 5 cm, 5 év garancia
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA510
4,8 205×
Tefal serpenyő 20 cm Unlimited G2550272
Serpenyő - átmérője 20 cm, Titanium 6x belső tapadásmentes felület, külső tapadásmentes felület, alumíniumból készült, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, melegítés típusa: gáz, üvegkerámia, áram és indukció, mosogatógépben mosható, sütőben 175 °C-ig használható, erős alsó rész, ellenálló felület, tompa fémeszközök használata lehetésges, az alsó rész külső átmérője 14,4 cm, magassága 5 cm, Franciaországban készült
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA831
4,7 14×
Tefal B8180255 Delicious serpenyő, 20 cm
Serpenyő - átmérő 20 cm, Titanium belső tapadásmentes felület, rozsdamentes külső felület, anyaga rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőmérséklet-jelző, hőforrás típusa: gáz, üvegkerámia, elektromos és indukciós, alkalmas mosogatógépbe, alkalmas sütőbe 175°C-ig, erős alj, ellenálló felület, alj külső átmérője 13,9 cm, magasság 5 cm
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFpn16
4,8 184×
Tefal Daily Cook G7300455 serpenyő 24 cm
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, rozsdamentes acél külső felület, serpenyő anyaga rozsdamentes acél, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, hőindikátor, tapadásmentes felület, ellenálló felület, megerősített alj, sütőben használható, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 24 cm, serpenyő aljának külső átmérője 17,7 cm, serpenyő magassága 5 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA086
4,6 66×
Tefal Palacsintasütő 25 cm Excellence G2693872
Palacsintasütő - anyaga alumínium, használható elektromos, indukciós, gáz, kerámia tűzhelyen, belső felület tapadásmentes, titánkeverék, serpenyő felső szélének átmérője 25 cm, serpenyő aljának külső átmérője 21 cm, mosogatógépben mosható, sütőben használható, hőindikátor, nem éles fémeszközzel is használható, megerősített alj
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA862
4,7 14×
Tefal B8180555 Delicious serpenyő, 26 cm
Serpenyő - átmérője 26 cm, belső felülete tapadásmentes Titanium, külső felülete rozsdamentes, anyaga rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőmérséklet-jelző, hőforrás típusa: gáz, üvegkerámia, elektromos és indukciós, alkalmas mosogatógépbe, alkalmas sütőbe 175 °C-ig, erős alj, ellenálló felület, alj külső átmérője 19,5 cm, magassága 5 cm
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFpn47
4,7 14×
Tefal B8180655 Delicious serpenyő, 28 cm
Serpenyő - átmérője 28 cm, belső felülete tapadásmentes Titanium, külső felülete rozsdamentes, anyaga rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőmérséklet-jelző, hőforrás típusa: gáz, üveg-kerámia, elektromos és indukciós, alkalmas mosogatógépbe, alkalmas sütőbe 175 °C-ig, erős alj, ellenállü felület, alj külső átmérője 21,5 cm, magassága 5 cm
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFpn61
4,8 35×
Tefal serpenyő 20 cm Cook Eat B9220204
Serpenyő - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, rozsdamentes acél külső felület, serpenyő anyaga rozsdamentes acél, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, hőindikátor, megerősített alj, sütőben használható, mosogatógépben mosható, serpenyő felső szélének átmérője 20 cm, , serpenyő magassága 6,5 cm
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA997
4,8 205×
Tefal serpenyő 26 cm Unlimited G2550572
Serpenyő - átmérője 26 cm, Titanium 6x belső tapadásmentes felület, külső tapadásmentes felület, alumíniumból készült, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, melegítés típusa: gáz, üvegkerámia, áram és indukció, mosogatógépben mosható, sütőben 175 °C-ig használható, erős alsó rész, ellenálló felület, tompa fémeszközök használata lehetséges, az alsó rész külső átmérője 20,4 cm, magassága 6 cm, Franciaországban készült
Leárazás -10 %
15 790 Ft 17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPA817
4,6 165×
Tefal Wok serpenyő 28 cm Simple Cook B5561953
Wok - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, anyaga: alumínium, felső átmérő: 28 cm, alj külső átmérője: 12,5 cm, 7,7 cm magas, mosogatógépben mosható és hőindikátor
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFWO586

Serpenyők

rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
A serpenyő az egyik leggyakrabban használt edénytípus, amelyet sütéshez, pároláshoz, de grillezéshez is használnak. De milyen legyen egy grill vagy hagyományos serpenyő, vagy éppen egy palacsintasütő? Jobb, ha a serpenyőket egyesével vagy készletben vásároljuk? És...
A Tefal serpenyőkkel bármilyen ételt elkészíthetsz. Az egészséges életmód hívei, valamint a szószok és grillezett húsok rajongói is megtalálják a kedvükre való darabot. Készítettünk egy áttekintést neked az összes típusról, és tanácsokkal látunk el, hogyan válassz Tefal...
TescomaHogyan válasszuk ki a legjobb Tescoma serpenyőt Egy jó minőségű serpenyő segítségével készíthetsz lédús steaket, kínai specialitásokat vagy akár desszertet is. Mai cikkünkben a Tescoma konyhai serpenyőit és Wok edényeit mutatjuk be, amelyekben könnyen elkészítheted a kiválasztott finomságokat, tapadásmentes...
A Tefal 11 forradalmi serpenyő- és edénycsaláddal érkezik, amelyek ellenálló, tapadásmentes felülettel büszkélkedhetnek. Az egyes családok minőségükben és innovatív elemeikben, valamint a gyorsabb és egészségesebb főzést, továbbá egyszerűbb karbantartás lehetővé tévő...
A Tefal Ingenio edények igazán zseniálisak, mint ahogyan a nevük is mutatja. Sok helyet takaríthatsz meg velük és a mosatlan edények halmairól is már csak múltidőben beszélhetsz. Tudd meg, miben rejlik a Tefal Ingenio edények titka, használhatod-e őket indukciós...
További cikkek Összes cikk

Serpenyők

A Serpenyők kategóriában összesen 559 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó serpenyők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább serpenyők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb serpenyők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: serpenyők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ