Articles in the category Pans

Catalogue
Modern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével

Modern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével

Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és a főzést, kiemelt figyelmet fordítva a kifogástalan minsőgére.

Read more
Hogyan válasszunk serpenyőt

Hogyan válasszunk serpenyőt

A serpenyő az egyik leggyakrabban használt edénytípus, amelyet sütéshez, pároláshoz, de grillezéshez is használnak. De milyen legyen egy grill vagy hagyományos serpenyő, vagy éppen egy palacsintasütő? Jobb, ha a serpenyőket egyesével vagy készletben vásároljuk? És milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy WOK serpenyőnek?

Read more
Hogyan válasszunk Tefal serpenyőt

Hogyan válasszunk Tefal serpenyőt

A Tefal serpenyőkkel bármilyen ételt elkészíthetsz. Az egészséges életmód hívei, valamint a szószok és grillezett húsok rajongói is megtalálják a kedvükre való darabot. Készítettünk egy áttekintést neked az összes típusról, és tanácsokkal látunk el, hogyan válassz Tefal serpenyőt az ötleteid megvalósításához, és hogyan viseld gondját megfelelően, hogy hosszú időn keresztül szolgálhasson.

Read more
Hogyan válasszuk ki a legjobb Tescoma serpenyőt

Hogyan válasszuk ki a legjobb Tescoma serpenyőt

Egy jó minőségű serpenyő segítségével készíthetsz lédús steaket, kínai specialitásokat vagy akár desszertet is. Mai cikkünkben a Tescoma konyhai serpenyőit és Wok edényeit mutatjuk be, amelyekben könnyen elkészítheted a kiválasztott finomságokat, tapadásmentes felülettel büszkélkedhetnek és könnyen tisztíthatók. Read more
A Tefal bemutatja új csúcskategóriás, tapadásmentes serpenyő- és edénycsaládjait

A Tefal bemutatja új csúcskategóriás, tapadásmentes serpenyő- és edénycsaládjait

A Tefal 11 forradalmi serpenyő- és edénycsaláddal érkezik, amelyek ellenálló, tapadásmentes felülettel büszkélkedhetnek. Az egyes családok minőségükben és innovatív elemeikben, valamint a gyorsabb és egészségesebb főzést, továbbá egyszerűbb karbantartás lehetővé tévő technológiáikban emelkednek ki. A minőségibb Unlimited és Excellence vonalak professzionális serpenyőket foglalnak magukban, amelyeket még fémeszközökkel sem lehet megkarcolni. Többre vagy kíváncsi? Cikkünkből megtudhatod az új termékcsaládokkal kapcsolatos információkat. Read more
Sokoldalú Tefal Ingenio edények: pont a konyhádba valók!

Sokoldalú Tefal Ingenio edények: pont a konyhádba valók!

A Tefal Ingenio edények igazán zseniálisak, mint ahogyan a nevük is mutatja. Sok helyet takaríthatsz meg velük és a mosatlan edények halmairól is már csak múltidőben beszélhetsz. Tudd meg, miben rejlik a Tefal Ingenio edények titka, használhatod-e őket indukciós főzőlapon és miért nem hiányozhatnak a te konyhádból sem

Read more
How to Choose an Electric Pot

How to Choose an Electric Pot

Electric pots allow for the simple preparation of healthy food. You can choose from a wide range of electric pots: from universal steam cookers and electric pans through electric pressure cookers and slow cookers to special devices for pancakes and electric pots.

Read more
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info