LEGO újdonságok

Fantasztikus LEGO® újdonságok mindenütt, ahová csak nézel

A LEGO® újdonságok minden termékcsaládban frissítő kalandokat kínálnak. A lányok kedvelt LEGO® Friends termékcsaládja elképesztő készleteket hoz, amelyek kibővítik a népszerű Heartlake City barátainak történetét, és LEGO® City mozgalmas élete is újdonságokkal bővül. De elmerülhetsz a LEGO® Disney varázslatos birodalmában is.

Új LEGO® bővítések népszerű filmekhez és tévésorozatokhoz

Az új LEGO® szettek a jól ismert film- és tévésorozat témájú sorozatok rajongóinak is örömet szereznek. A LEGO® Harry Potter™ varázslatos világa vagy a LEGO® Marvel szuperhősök új lehetőségei várnak ránk. De itt még nincs vége, a halhatatlan LEGO® Star Wars™ is kínál majd néhány klassz újdonságot.

LEGO újdonságok 2022
LEGO újdonságok

LEGO® Ideas - friss hírek közvetlenül a rajongóktól

A LEGO® Ideas eredeti, maguk a LEGO® rajongók által tervezett koncepciók is bővülnek. Az építők olyan új készletekre számíthatnak, amelyek a szenvedélyes LEGO® rajongók képzeletéből és kreativitásából születtek. A LEGO® Ideas végtelen lehetőségeket kínál az egyéni érdeklődésnek megfelelő eredeti építkezéshez.

LEGO Technic újdonságok

LEGO® Technic hírek haladó építőknek

A LEGO® Technic termékcsalád újdonságokkal bővült a kihívásokra és összetettebb modellekre felkészült építők számára.

LEGO újdonságok 2022

Új LEGO® elemek minden otthonba

Kedvenc LEGO® sorozataid idén is visszatérnek, új készletekkel, történetekkel és végtelen építési mókával.

LEGO kicsiknek és nagyoknak

LEGO® az összes építész számára

A LEGO® építőkészletek minden korosztály számára kínálnak vonalakat: gyerekeknek LEGO® DUPLO® és egyéb LEGO®️ készletek felnőtt építők számára.

LEGO® építőkockák bátor harcosoknak

A LEGO® újdonságok közül nem maradhat ki a LEGO® Star Wars™, a gyerekek űrhajókkal fedezhetik fel a galaxisokat, és csatlakozhatnak az Erő sötét vagy világos oldalához. A jó öreg, a Spinjitzu művészetében jártas nindzsák csatlakoznak a 6 és 14 év közötti fiúkhoz, hogy megmentsék a LEGO® Ninjago birodalmat, és velük együtt harcoljanak az ellenség ellen. És biztosan győzedelmeskedni fognak az új történetekben.


LEGO® kockák fiatal és idős kalandoroknak

A LEGO® újdonságok közé tartozik a népszerű LEGO® City? Abszolút. A tűzoltókról, rendőrökről és más hétköznapi hősökről sem szabad megfeledkezni. Az új, autók, teherautók és vadászrepülők funkcionális modelljeivel teli LEGO® Technic-et hagyományosan minden apuka értékelni fogja, a 7 éves és idősebb fiúk mellett. Batman, Joker, Robin és vele együtt a LEGO® Batman Movie sorozat folytatása ismét szárnyalni fog.


Akcióhősöknek és kis hercegnőknek

A LEGO® újdonságok között kipróbálhatod az új LEGO® Super Mario™️ játékokat, és egy délutáni szórakozást biztosíthatsz a fiúknak és a lányoknak. Ott vannak még a LEGO® Marvel Super Heroes, a LEGO® Super Heroes sorozat hősei, a LEGO® Architecture gyönyörű látványosságai, a LEGO® Disney Princess sorozat hercegnői vagy a tökéletes modellekkel és filmhősökkel teli exkluzív LEGO® termékcsalád. A LEGO® újdonságok közül válaszd ki a legjobbat, és tedd gyermekeidet boldoggá.


<2 class="or-article-basic__hdl">LEGO® építőkészletek felnőtt építőknek

Szánj egy pillanatot magadra, és vedd kezedbe a részletes LEGO® felnőtt építőkészleteket. Akár a filmek, a járművek, a történelem, a sport vagy a művészet és a zene rajongója vagy, a felnőtt építőszett-kínálatban biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.