ApF HU 30 dnů na vrácení

Gőzállomások

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Klasszikus (gőz nélkül)
(2)
Gőzölős
(4)
Gőzgenerátor
(85)
Gőzölő
(2)
Vasalórendszer
(8)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(1)
Gyorsmelegítés
(62)
3D vasalás
(5)
Automatikus hőmérséklet beállítás
(8)
Termosztát
(17)
Függőleges gőzölés
(8)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(35)
Bronz
(3)
Fekete
(17)
Piros
(1)
Lila
(16)
Réz
(1)
Kék
(26)
Rózsaszín
(2)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(2)
Szürke
(12)
Türkiz
(4)
Többszínű
(11)
Zöld
(3)
Arany
(5)

A gőzállomás olyan háztartásokba alkalmas, ahol gyakran vasalnak nagy mennyiségű ruhát. A gőzzel történő vasalás lehetővé teszi, hogy a ruhákat sokkal gyorsabban, mégis hatékonyan vasald ki. Tudod, mire kell figyelni a gőzállomásos vasaló kiválasztásánál, hogy az számodra a legjobb legyen?

Tovább

Mi az a gőzállomás?

A gőzállomás vagy gőzállomásos vasaló alapja nem más, mint egy nyomás alatt álló kazán, amelyben a gőz előállításához szükséges víz egy tartályban vár a bevetésre.

  • Vasalás közben nem lehet bele vizet tölteni.
  • A gőzállomás vasalót vasalás előtt fel kell fűteni.
  • A gőzállomás térfogata 0,9 és 2,5 liter között mozog.
  • A gőzfejlesztő egyben a vasaló tárolására is szolgál. A gőzállomásos vasaló rendszer egy tömlővel csatlakozik hozzá.

Mit kínál egy gőzállomás?

A gőzállomásos vasaló elsősorban abban különbözik a hagyományos gőzölős vasalóktól, hogy egy alappal is rendelkezik. De nem ez az egyetlen különleges jellemző, amivel egy gőzállomás büszkélkedhet.

  • Folyamatos, egyenletes és erős gőzáramlás.
  • Akár 3-szor nagyobb gőzteljesítményt biztosít, mint egy hagyományos vasaló.
  • Kis tömegének köszönhetően a gőzállomás vasaló használata nem olyan megterhelő.
  • A gőzállomás lehetővé teszi, hogy csak egy rövid ideig kelljen megszakítani a vasalást a víz utántöltése miatt.

A gőzállomás vasalótalpának anyaga és jellemzői

A vasalótalp anyagának kiválasztása nemcsak a minőség szempontjából fontos, hanem a különböző típusú textíliákhoz történő alkalmazkodás szempontjából is.

  • A kerámia tartós, gyorsan alkalmazkodik a kiválasztott hőmérséklethez, ez az egyik legjobb minőségű vasalótalp anyag.
  • A durílium egy kiváló minőségű anyag, amelynek köszönhetően a gőzállomásos vasaló könnyedén siklik a textíliákon.
  • A zafír egy edzett ötvözet, amely a duríliumhoz hasonlóan nagyon jól siklik és könnyen tisztítható.
  • Az alumínium és a rozsdamentes acél gyakori, de gyengébb minőségű anyagok. Vasaláskor különös odafigyelést igényelnek, hogy az anyag ne sérüljön.

Ha a gyártó nem adja meg, hogy a vasalótalp milyen anyagból készült, az ne tévesszen meg. Ezek általában edzett anyagok vagy más anyaggal bevont anyagok, és üzleti titoknak minősülnek.

A gőzállomás műszaki adatai: gőzteljesítmény, gözlöket és nyomás

A gőzállomás által kibocsátott gőz nagyobb nyomású, szárazabb és stabilabb, így mélyen behatol a szálakba, és felgyorsítja a vasalást.

  • A gőzteljesítmény optimális esetben 90 g/perc körül van.
  • A gőzállomás gőzlökete általában legalább 200 g/perc. Azt a gőzmennyiséget jelzi, amelyet a gőzállomásos vasaló a megfelelő gomb megnyomásakor egyszerre képes előállítani.
  • A gőznyomás ideális esetben 4-6 bar között van.

A legjobb minőségű gőzállomások gőzlöket értékei elérhetik a 400 g/percet is, ami egyszerre több szövetréteg vasalását teszi lehetővé.

A gőzállomás további funkciókat is kínál

A vasalás megkönnyítése érdekében a vasaló gőzállomás olyan funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően még a legkényesebb anyagokhoz is kíméletes. A gőzállomás vasaló kiválasztásánál gyakran az alábbi funkciók is döntőek lehetnek.

  • A hőmérséklet beállítás minden gőzállomás repertoárjában megtalálható. Ideális esetben ajánlásokat tud adni, hogy az egyes anyagtípusokhoz melyik hőmérséklet a megfelelő.
  • Az Anti Drip/Drip Stop funkció alacsonyabb hőmérséklet-beállításnál leállítja a gőz adagolását. Ez megakadályozza a víz csöpögését, ami foltokat hagyna a vékony anyagokon.
  • A függőleges gőzölés lehetővé teszi, hogy a ruhákat közvetlenül a fogason, függőleges helyzetben vasald. A függőleges gőzölés olyan kényes ruhákhoz alkalmas, amelyeket nem lehet a hagyományos módon vasalni.
  • Az Anti-Calc/Calc clean egy olyan rendszer, amelynek köszönhetően a gőzállomás desztillált víz helyett csapvízzel is feltölthető. Könnyedén megbirkózik a vízkőoldással és lágyítja a vizet.
  • A Steam tip a vasalótalp több nyílással ellátott, meghosszabbított csúcsa, amelyből gőz áramlik ki a szűk helyek vasalásakor. A funkció nagy segítség például a gombok közötti részek vasalásához.

A gőzállomás a 3D vasalótalpnak köszönhetően is megkönnyítheti a vasalást, amely maximalizálja a gőz hatékonyságát. A 3D vasalótalp azonnal és könnyedén eltávolít minden gyűrődést, a szálakat pedig gondosan kiegyenesíti.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal SV8152E0 Express Vision Szállításra kész > 5 db
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2800 W teljesítményfelvétel, 130 g/perc gőzteljesítmény, Eco üzemmód, 1,8 l űrtartalmú tartály, vasalótalp anyaga: Durilium, 1,6 m hosszú tápkábel, 480 g/perc gőzlöket, funkciók: LED világítás, függőleges gőzölés, vízkőgyűjtő, öntisztítás, anti-drip rendszer (csepegés ellen), gyors felmelegedés, biztonsági kikapcsolás, hordzár, kivehető tartály, színe: lila és fekete, 15 év javíthatósági garancia
98 690 Ft

2.
Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 Szállításra kész > 5 db
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2100 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, gőznyomás 8 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, üres víztartály és vízkő jelzés, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,65 m, tömege 800 g, fehér és zöld kivitel
144 790 Ft

3.
Tefal SV6115E0 Express Essential Szállításra kész > 5 db
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2200 W teljesítményfelvétel, gőzkibocsátás 120 g / perc, tartály térfogata 1400 ml, vasalási felületi anyag kerámia, tápkábel hossza 1,6 m, gőzerősítés 280 g / perc, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, csepegésgátló rendszer , gyors fűtés, csapvíz használata, öko mód és automatikus kikapcsolás, türkiz színű, 15 év javíthatósági garancia
41 790 Ft

Még több
98 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 16×
Tefal SV8152E0 Express Vision
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2800 W teljesítményfelvétel, 130 g/perc gőzteljesítmény, Eco üzemmód, 1,8 l űrtartalmú tartály, vasalótalp anyaga: Durilium, 1,6 m hosszú tápkábel, 480 g/perc gőzlöket, funkciók: LED világítás, függőleges gőzölés, vízkőgyűjtő, öntisztítás, anti-drip rendszer (csepegés ellen), gyors felmelegedés, biztonsági kikapcsolás, hordzár, kivehető tartály, színe: lila és fekete, 15 év javíthatósági garancia
98 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG421
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips 9000 PerfectCare ActiveSense PSG9050/20 - Gőzállomás Ingyenes
szállítás boltjainkba
Philips 9000 PerfectCare ActiveSense PSG9050/20
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 3100 W teljesítmény, gőzkibocsátás 180 g/perc, gőzlövet 750 g/perc, gőznyomás 9 bar, vasalótalp anyaga kerámia, kivehető víztartály, gyorsmelegítés és függőleges gőzölés, néma üzemmód, automatikus kikapcsolás és hordzár, kesztyű a csomag része, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 0,97 g, kék és rózsaarany kivitel
319 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG515HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal YT4050E1 Care For You i-BLUE Eco - Ruhagőzölő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 13×
Tefal YT4050E1 Care For You i-BLUE Eco
Ruhagőzölő - automata, nincs szükség vasalásra - önvasaló, az I-BLUE ECO technológia optimalizálja az energiafogyasztást, teljesítmény 1800 W, gőzteljesítmény 65 g/perc, gőzszekrény teljesen természetes gőzhatással, 3 program - gyűrődések eltávolítása, szárítás a ruhadarabok szagának megszüntetése és fertőtlenítése érdekében, elpusztítja a vírusok és baktériumok akár 99,99%-át, akár 5 ruhadarab befogadására alkalmas, minden típusú ruha számára biztonságos, égési sérülések veszélye nélkül, kivehető 2 literes víztartály, automata kikapcsolás, beépített vízkő elleni védelem, kijelző és távirányító, összecsukható kialakítás és 4 kerék a könnyű mozgathatóság érdekében, kábel hossza 1,8 m, zajszint 51,5 dB, 3 db vállfa , 8 + 4 db súly, tárolódoboz és távirányító a csomagban, 15 év javíthatósági garancia
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFNO845
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Laurastar S Pure - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Laurastar S Pure
Vasalórendszer - gőzölős, professzionális vasalóval (erős gőzölés) és aktív vasalódeszkával, DMS-technológia (száraz gőz kétszeres felmelegítéssel 150°C-ra), víztartály (1,2 l),felemelegítés: 3 perc, AutoStop (15 perc), ygienic Steam Effect tanúsítvány, Mycover Pearl Blue védőtok
383 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: LAUPG070
4,9 53×
Philips GC9635 / 20 PerfectCare Elite
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 155 g/perc, gőzlövet 520 g/perc, gőznyomás 7,5 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, csapvízzel használható, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 5100 g, kék kivitel
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISS0315
4,9 14×
Tefal GV9820E0 Pro Express Vision
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, teljesítmény 3000 W, gőzteljesítmény 180 g/perc, tartály térfogata 1.2 l, vasalótalp anyaga durilium, a tápkábel hossza 1,6 m, gőzlöket 750 g/perc, funkció: LED világítás, függőleges gőzölés, vízkőgyűjtő, öntisztítás, anti-drip rendszer (csepegésgátló), gyors felmelegedés, biztonsági leállás, zárrendszer a hordozáshoz, kivehető tartály, szín fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
133 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG652
4,4
Tefal SV6131E0 Express Easy
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2200 W teljesítményfelvétel, gőzkibocsátás 120 g / perc, levehető tartály térfogata 1700 ml, vasalási felületi anyaga kerámia, tápkábel hossza 1,6 m, gőzteljesítmény 350 g / perc, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, anti- drip rendszer, gyors melegítés, hordozó zár, csapvíz használata, öko mód és automatikus kikapcsolás, türkiz szín, 15 éves javíthatósági garancia
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG072
Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2100 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, gőznyomás 8 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, üres víztartály és vízkő jelzés, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,65 m, tömege 800 g, fehér és zöld kivitel
144 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPA734HU
Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 430 g/perc, vasalótalp anyaga titán, vízkőmentesítés, termosztát, öntisztítás, fehér és kék kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG481
5,0
ETA Steam Care 2290 9000
Vasaló - gőzállomás, ruhához, 2200 W teljesítmény, gyorsmelegítés és automatikus hőmérséklet beállítás, csapvíz használata, üres tartály jelzés és vízkőtelenítés, 1500 ml-es tartály, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, kék és szürke kivitel
43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAzh682
4,6
Tefal SV9202E0 Express Protect
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, teljesítményfelvétel 2800 W, gőzkibocsátás 130 g / perc, kivehető tartály térfogata 1800 ml, öntisztító vasalási felület durilia anyagból, tápkábel hossza 1,6 m, gőzlöket 520 g / perc, funkció: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, anti-drip csepegésgátló rendszer, gyors fűtés, zár a hordozáshoz, csapvíz használata, öko mód és automatikus kikapcsolás, fehér és kék szín, 15 éves javíthatósági garancia
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG603
4,3
Tefal SV6115E0 Express Essential
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2200 W teljesítményfelvétel, gőzkibocsátás 120 g / perc, tartály térfogata 1400 ml, vasalási felületi anyag kerámia, tápkábel hossza 1,6 m, gőzerősítés 280 g / perc, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, csepegésgátló rendszer , gyors fűtés, csapvíz használata, öko mód és automatikus kikapcsolás, türkiz színű, 15 év javíthatósági garancia
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG034
5,0
Philips PerfectCare 8000 Series PSG8040/60
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 3100 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, gőznyomás 8 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, üres tartály jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, függőleges gőzölés, automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1800 ml, tömege 4900 g, fehér kivitel
Leárazás -37 %
129 990 Ft 204 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPA048
4,4
SENCOR SSI 0910RS
Gőzállomás - 3200 W teljesítmény, gőzkibocsátás 140 g/perc, gőzlövet 410 g/perc, gőznyomás 5,5 bar, vasalótalp anyaga kerámia, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, tartály űrtartalma 1300 ml, tömege 2700 g, fehér és rózsaszín kivitel
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENPG864
4,0
Philips Series 3000 PSG3000/30
Gőzállomás - függőleges gőzölés, vezeték nélküli, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 350 g/perc, gőznyomás 6 bar, vasalótalp anyaga kerámia, vízmelegítés nélkül, csapvízzel használható, üres tartály jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés és függőleges gőzölés, automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 1400 ml, kábel hosszúsága 1,6 m, tömege 2700 g, fehér és lila kivitel
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIpg93
5,0
Philips PerfectCare Series 8000 PSG8140/80
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 700 g/perc, vasalótalp anyaga titán, termosztát, fekete és arany kivitel
169 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG450
4,5
Philips PerfectCare 8000 PSG8140 / 80
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 700 g/perc, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés és termosztát, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, fekete kivitel
199 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHIPG279
4,9
Tefal SV8020E1 Express Airglide
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, teljesítmény 2600 W, gőzteljesítmény 120 g/perc, kivehető tartály térfogata 1800 ml, vasalótalp anyaga durilium, a tápkábel hossza 1,7 m, gőzlöket 450 g/perc, stabil hőmérséklet- és gőzbeállítások, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, gyors felmelegedés, automatikus biztonsági kikapcsolás, csapvízzel használható, zárrendszer a hordozáshoz, öko üzemmód, szürke és fehér szín, 15 év javíthatósági garancia
63 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG500
4,9 24×
Philips GC9682/80 PerfectCare Elite Plus
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 165 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás, bronz és fekete kivitel
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIGE001
5,0
Braun IS2144VI
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 125 g/perc, gőzlövet 460 g/perc, vasalótalp anyaga eloxalplus, gyorsmelegítés, ECO mód és öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1500 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, fehér kivitel
64 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPG626
4,0
Braun IS1014VI
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 360 g/perc, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, ECO mód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1500 ml, kábel hosszúsága 1,56 m, fehér kivitel
39 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BRAPG510
4,9
Braun CareStyle 7 Pro IS7282BL
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 180 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, gőznyomás 8 bar, vasalótalp anyaga eloxalplus, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, automatikus hőmérséklet beállítás és függőleges gőzölés, ECO mód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 200 ml, kábel hosszúsága 1,7 m, tömege 4940 g, fehér és kék kivitel
147 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPG016
3,0
Electrolux Care 500 E5ST1-2DB
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 100 g/perc, gőzlövet 200 g/perc, vasalótalp anyaga glissium, gyorsmelegítés és termosztát, öntisztítás, tartály űrtartalma 1200 ml, kábel hosszúsága 1,6 m, kék kivitel
33 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELEPG633
4,4
Ariete Mini
Ruhagőzölő - 1200 W teljesítmény, rozsdamentes acél vasalófelület, 260 ml-es tartály, kábel hossza 2,5 m, fehér kivitel
13 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIPG784

Gőzállomások

gőzölős vasalóA vasaló tisztítása - Hogyan és miért? Hogy a vasalás könnyű és hatékony legyen, érdemes a vasalót is időnként megtisztítani, és megadni neki a szükséges törődést. Cikkünkben hasznos tippeket és útmutatásokat találsz a vasaló tisztítása, a vasalótalp tisztítása, a gőzölős vasaló tisztítása, valamint a...
Alapos otthoni tesztnek vetettük alá a Tefal YT3040E1 Care For You ruhagőzölőt. A vasalás határozottan nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé, ezért nagy elvárásaim voltak ezzel az otthoni segítővel szemben. Valóban megkönnyíti a vasalást? Hogyan kell használni egy...
Egy házi recenzió keretében teszteltük a számodra a Philips PerfectCare 9000 sorozatú gőzfejlesztőt, amely a világon elsőként rendelkezik mesterséges intelligenciával. A beépített kamerával együtt egyedülálló technológiát hoz, amelynek köszönhetően a vasaló felismeri,...
értékelésA Tefal DT9100E0 Access Steam Care ruhagőzölő (ÁTTEKINTÉS) Kíváncsiak voltunk, hogyan működik a Tefal DT9100E0 ruhagőzölő, és szerettük volna megtudni, hogy jól kihasználható-e egy olyan háztartásban, ahol a formális viselet a mindennapok része, és mennyire képes gondoskodni a ruhák tökéletes megjelenéséről. Mivel okozott...
Egy eszköz, amely a gőzállomás teljesítményét és a ruhagőzölők könnyű használatát ötvözi, ráadásul saját integrált, illetve áthelyezhető vasalótalppal rendelkezik? Ez a Tefal IXEO Power, amelyről most be is számolunk.
További cikkek

Gőzállomások

A Gőzállomások kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzállomások Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzállomások A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőzállomások A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőzállomások vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ