Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gőzállomások

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Klasszikus (gőz nélkül)
(2)
Gőzölős
(4)
Gőzgenerátor
(91)
Gőzölő
(2)
Vasalórendszer
(8)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(2)
Gyorsmelegítés
(72)
3D vasalás
(5)
Automatikus hőmérséklet beállítás
(7)
Termosztát
(17)
Függőleges gőzölés
(9)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(34)
Bronz
(2)
Fekete
(20)
Piros
(1)
Lila
(18)
Réz
(1)
Kék
(26)
Rózsaszín
(3)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(3)
Szürke
(13)
Türkiz
(5)
Többszínű
(11)
Zöld
(3)
Arany
(6)
Szűrés

A gőzállomás olyan háztartásokba alkalmas, ahol gyakran vasalnak nagy mennyiségű ruhát. A gőzzel történő vasalás lehetővé teszi, hogy a ruhákat sokkal gyorsabban, mégis hatékonyan vasald ki. Tudod, mire kell figyelni a gőzállomásos vasaló kiválasztásánál, hogy az számodra a legjobb legyen?

Tovább

Mi az a gőzállomás?

A gőzállomás vagy gőzállomásos vasaló alapja nem más, mint egy nyomás alatt álló kazán, amelyben a gőz előállításához szükséges víz egy tartályban vár a bevetésre.

  • Vasalás közben nem lehet bele vizet tölteni.
  • A gőzállomás vasalót vasalás előtt fel kell fűteni.
  • A gőzállomás térfogata 0,9 és 2,5 liter között mozog.
  • A gőzfejlesztő egyben a vasaló tárolására is szolgál. A gőzállomásos vasaló rendszer egy tömlővel csatlakozik hozzá.

Mit kínál egy gőzállomás?

A gőzállomásos vasaló elsősorban abban különbözik a hagyományos gőzölős vasalóktól, hogy egy alappal is rendelkezik. De nem ez az egyetlen különleges jellemző, amivel egy gőzállomás büszkélkedhet.

  • Folyamatos, egyenletes és erős gőzáramlás.
  • Akár 3-szor nagyobb gőzteljesítményt biztosít, mint egy hagyományos vasaló.
  • Kis tömegének köszönhetően a gőzállomás vasaló használata nem olyan megterhelő.
  • A gőzállomás lehetővé teszi, hogy csak egy rövid ideig kelljen megszakítani a vasalást a víz utántöltése miatt.

A gőzállomás vasalótalpának anyaga és jellemzői

A vasalótalp anyagának kiválasztása nemcsak a minőség szempontjából fontos, hanem a különböző típusú textíliákhoz történő alkalmazkodás szempontjából is.

  • A kerámia tartós, gyorsan alkalmazkodik a kiválasztott hőmérséklethez, ez az egyik legjobb minőségű vasalótalp anyag.
  • A durílium egy kiváló minőségű anyag, amelynek köszönhetően a gőzállomásos vasaló könnyedén siklik a textíliákon.
  • A zafír egy edzett ötvözet, amely a duríliumhoz hasonlóan nagyon jól siklik és könnyen tisztítható.
  • Az alumínium és a rozsdamentes acél gyakori, de gyengébb minőségű anyagok. Vasaláskor különös odafigyelést igényelnek, hogy az anyag ne sérüljön.

Ha a gyártó nem adja meg, hogy a vasalótalp milyen anyagból készült, az ne tévesszen meg. Ezek általában edzett anyagok vagy más anyaggal bevont anyagok, és üzleti titoknak minősülnek.

A gőzállomás műszaki adatai: gőzteljesítmény, gözlöket és nyomás

A gőzállomás által kibocsátott gőz nagyobb nyomású, szárazabb és stabilabb, így mélyen behatol a szálakba, és felgyorsítja a vasalást.

  • A gőzteljesítmény optimális esetben 90 g/perc körül van.
  • A gőzállomás gőzlökete általában legalább 200 g/perc. Azt a gőzmennyiséget jelzi, amelyet a gőzállomásos vasaló a megfelelő gomb megnyomásakor egyszerre képes előállítani.
  • A gőznyomás ideális esetben 4-6 bar között van.

A legjobb minőségű gőzállomások gőzlöket értékei elérhetik a 400 g/percet is, ami egyszerre több szövetréteg vasalását teszi lehetővé.

A gőzállomás további funkciókat is kínál

A vasalás megkönnyítése érdekében a vasaló gőzállomás olyan funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően még a legkényesebb anyagokhoz is kíméletes. A gőzállomás vasaló kiválasztásánál gyakran az alábbi funkciók is döntőek lehetnek.

  • A hőmérséklet beállítás minden gőzállomás repertoárjában megtalálható. Ideális esetben ajánlásokat tud adni, hogy az egyes anyagtípusokhoz melyik hőmérséklet a megfelelő.
  • Az Anti Drip/Drip Stop funkció alacsonyabb hőmérséklet-beállításnál leállítja a gőz adagolását. Ez megakadályozza a víz csöpögését, ami foltokat hagyna a vékony anyagokon.
  • A függőleges gőzölés lehetővé teszi, hogy a ruhákat közvetlenül a fogason, függőleges helyzetben vasald. A függőleges gőzölés olyan kényes ruhákhoz alkalmas, amelyeket nem lehet a hagyományos módon vasalni.
  • Az Anti-Calc/Calc clean egy olyan rendszer, amelynek köszönhetően a gőzállomás desztillált víz helyett csapvízzel is feltölthető. Könnyedén megbirkózik a vízkőoldással és lágyítja a vizet.
  • A Steam tip a vasalótalp több nyílással ellátott, meghosszabbított csúcsa, amelyből gőz áramlik ki a szűk helyek vasalásakor. A funkció nagy segítség például a gombok közötti részek vasalásához.

A gőzállomás a 3D vasalótalpnak köszönhetően is megkönnyítheti a vasalást, amely maximalizálja a gőz hatékonyságát. A 3D vasalótalp azonnal és könnyedén eltávolít minden gyűrődést, a szálakat pedig gondosan kiegyenesíti.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
104 termék
Philips PerfectCare Compact GC7844/20
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 120 W teljesítmény, gőzkibocsátás 2400 g/perc, gőzlövet 400 g/perc, vasalótalp anyaga kerámia, vízkőmentesítés, termosztát, öntisztítás, automatikus kikapcsolás, fehér és türkiz kivitel
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG498
5,0
Laurastar LIFT original red
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2200 W teljesítmény, vasalótalp anyaga alumínium, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 110 ml, kábel hosszúsága 230 m, piros kivitel
164 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAUZE501
4,0
Philips Series 3000 PSG3000/30
Gőzállomás - függőleges gőzölés, vezeték nélküli, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 350 g/perc, gőznyomás 6 bar, vasalótalp anyaga kerámia, vízmelegítés nélkül, csapvízzel használható, üres tartály jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés és függőleges gőzölés, automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 1400 ml, kábel hosszúsága 1,6 m, tömege 2700 g, fehér és lila kivitel
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIpg93
4,7
Braun CareStyle Compact Pro IS2577. VI
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 125 g/perc, gőzlövet 450 g/perc, gőznyomás 6,5 bar, vasalótalp anyaga eloxalplus, vízmelegítés módja vasalón belül, csapvízzel használható, vízkő jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, 3D vasalás és automatikus hőmérséklet beállítás, ECO mód, öntisztítás és néma üzemmód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1500 ml, kábel hosszúsága 2,1 m, tömege 2700 g, fehér és lila kivitel
66 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRApg34
5,0
Braun CareStyle 1 Pro IS1514. VI
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, kábeles, 2200 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 400 g/perc, gőznyomás 6 bar, vasalótalp anyaga kerámia, vízmelegítés módja vasalón belül, csapvízzel használható, vízkő jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, 3D vasalás és termosztát, néma üzemmód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1700 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 2800 g, fehér és lila kivitel
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRApg08
Philips PerfectCare Series 8000 PSG8050/30
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, vízmelegítés módja vasalón belül, termosztát, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 850 g, lila kivitel
Szuper ár
152 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG086
2,8
ETA Steamio 129090000
Gőzállomás - 2200 W teljesítmény, gőzlövet 120 g/perc, vasalótalp anyaga eloxium premium, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus ujjvédelem és automatikus kikapcsolás, kábel hosszúsága 1,9 m, réz és szürke kivitel
39 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPG115
Laurastar SMART 1980 rendszer - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar SMART 1980 rendszer
Vasalórendszer - professzionális, gőz, 3D professzionális vas, aktív vasalódeszka, impulzus gőz gőz sokk, sensteam technológia, bluetooth technológia, 6 pozíció (83-104cm), állandó nyomás 3,5 bar, DMS technológia, víztartály (1,2 l), fűtés 3 perc, AutoStop (10 perc)
719 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAUZL855
Philips PerfectCare Series 6000 PSG6042/20
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 130 g/perc, gőzlövet 550 g/perc, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, termosztát, automatikus kikapcsolás, szürke kivitel
84 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG865
Laurastar LIFT Xtra aluminium
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2200 W teljesítmény, vasalótalp anyaga alumínium, gyorsmelegítés, automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 110 ml, kábel hosszúsága 2,3 m, ezüst kivitel
+Ajándék Vasalódeszka Laurastar melynek értéke 46 690 Ft
207 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAUPG556
Laurastar S Pure Plus - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar S Pure Plus
Vasalórendszer - gőzölős, professzionális vasalóval (erős gőzölés) és aktív vasalódeszkával, DMS-technológia (száraz gőz kétszeres felmelegítéssel 150°C-ra), víztartály (1,2 l), felmelegítés: 3 perc, AutoStop (15 perc), ygienic Steam Effect tanúsítvány, Mycover Silt Green védőtok, tartó függőleges vasaláshoz
485 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAUPG131
Philips Series 8000 PerfectCare PSG8030/20
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 600 g/perc, vasalótalp anyaga kerámia, gyorsmelegítés, anti-drip rendszer (csöpögés ellen) és automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 180 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, kék kivitel
Szuper ár
154 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG300HU
Philips HI5922/30
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 110 g/perc, gőzlövet 300 g/perc, vasalótalp anyaga kerámia, termosztát, automatikus kikapcsolás, fehér és lila kivitel
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG447
Laurastar SMART U - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar SMART U
Vasalórendszer - 3D professzionális vasaló és aktív vasalódeszka - fújó- és szívórendszer (16 V ventilátor, 4 sebesség), Pulse steam gőzlöket, Sensteam technológia (automata gőzkibocsátás-aktiválás vasalómozgások szerint, nem szükséges megnyomni a gőzölő gombját, szabadalmaztatott), Bluetooth technológia (csatlakozás a telefonhoz és az LS alkalmazás használata), 6 pozíció (83-104 cm), állandó nyomás: 3,5 bar , DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ra), levehető víztartály (1,2 l ), fűtés: 3 perc, AutoStop (10 perc), teljesítmény: 2200 W, vasaló súlya 1.1 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (22 cm), beépített kerekek, automata kábelcsévélés, tartozékok: Aqua szűró patronok, univerzális védőtok,, 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához, kondenzvíztartály, tölcsér, gőztömlő tartó, össztömeg: 19 kg
+Ajándék Vasalódeszka huzat Laurastar melynek értéke 12 790 Ft
699 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: LAUZE513
BRAUN IS2043.BL
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, kábeles, 2200 W teljesítmény, gőzkibocsátás 110 g/perc, gőzlövet 300 g/perc, gőznyomás 5 bar, vasalótalp anyaga eloxalplus, vízmelegítés módja vasalón belül, csapvízzel használható, vízkőmentesítés, 3D vasalás és automatikus hőmérséklet beállítás, utazó szett, ECO mód és néma üzemmód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, szűrő és vízkő gyűjtő a csomag része, tartály űrtartalma 1300 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 2600 g, fehér és kék kivitel
53 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPG305
Laurastar SMART M - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar SMART M
Vasalórendszer - 3D professzionális vasaló és aktív vasalódeszka - fújó- és szívórendszer (16 V ventilátor, 4 sebesség), Pulse steam gőzlöket, Bluetooth technológia (telefonkapcsolat és LS alkalmazás), 6 pozíció (83-104 cm), 3,5 bar állandó nyomás, DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ra), eltávolítható víztartály (1,2 l), fűtés: 3 perc, AutoStop (10 perc), teljesítmény: 2200 W, vasaló súlya 1,1 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (22 cm), beépített kerekek, automata kábelcsévélő, tartozékok: Aqua szűrő patronok, univerzális védőtok, 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához, kondenzvíztartály, tölcsér, gőztömlő tartó, össztömeg: 19 kg
+Ajándék Vasalódeszka huzat Laurastar melynek értéke 12 790 Ft
630 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAUZE512
Laurastar LIFT Plus ultimate black
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2200 W teljesítmény, vasalótalp anyaga alumínium, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 110 ml, kábel hosszúsága 2,3 m, fekete kivitel
+Ajándék Vasalódeszka Laurastar melynek értéke 46 690 Ft
203 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LAUZE505
Philips PerfectCare Compact GC7846/80
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 420 g/perc, gőznyomás 6,5 bar, vízkő jelzés, automatikus hőmérséklet beállítás, tartály űrtartalma 1500 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 1,2 g, kék kivitel
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPG872
Polti VAPORELLA NEXT VN18.65
Gőzállomás - kábeles, 2200 W teljesítmény, gőzlövet 450 g/perc, gőznyomás 15 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, ECO mód és LED világítás, biztonsági kikapcsolás, tölcsér és vízkő gyűjtő a csomag része, tartály űrtartalma 1300 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 6750 g, többszínű kivitel
114 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: POLzh48
Polti VAPORELLA INSTANT VI50.50
Gőzállomás - kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzlövet 600 g/perc, gőznyomás 8 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, kijelző és ECO mód, tartály űrtartalma 2000 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 5,2 g, többszínű kivitel
89 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: POLzh86
Polti VAPORELLA Super Pro
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, 1750 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, üres tartály jelzés, automatikus kikapcsolás, tölcsér és alátét a csomag része, tartály űrtartalma 1300 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 7000 g, fekete kivitel
83 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1001a
Laurastar LIFT pure white
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2200 W teljesítmény, vasalótalp anyaga alumínium, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 110 ml, kábel hosszúsága 2 m, fehér kivitel
Szuper ár
205 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAUZE502
4,9 14×
Tefal GV9820E0 Pro Express Vision
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, teljesítmény 3000 W, gőzteljesítmény 180 g/perc, tartály térfogata 1.2 l, vasalótalp anyaga durilium, a tápkábel hossza 1,6 m, gőzlöket 750 g/perc, funkció: LED világítás, függőleges gőzölés, vízkőgyűjtő, öntisztítás, anti-drip rendszer (csepegésgátló), gyors felmelegedés, biztonsági leállás, zárrendszer a hordozáshoz, kivehető tartály, szín fekete és arany, 15 év javíthatósági garancia
123 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEFPG652
4,3
Tefal SV6115E0 Express Essential
Gőzállomás - függőleges gőzöléssel, 2200 W teljesítményfelvétel, gőzkibocsátás 120 g / perc, tartály térfogata 1400 ml, vasalási felületi anyag kerámia, tápkábel hossza 1,6 m, gőzerősítés 280 g / perc, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőmentesítés, csepegésgátló rendszer , gyors fűtés, csapvíz használata, öko mód és automatikus kikapcsolás, türkiz színű, 15 év javíthatósági garancia
39 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPG034

Gőzállomások

Gőzállomások

A Gőzállomások kategóriában összesen 104 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzállomások Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzállomások A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőzállomások A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőzállomások vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ