AlzaBoxy Q1 LEGO v APP pro AP+

Tefal

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tefal brand page

Tefal: A pótolhatatlan okos eszközök

A Tefal háztartási termékeket fejleszt, újít, valamint értékesít annak érdekében, hogy otthonodban még jobb legyen az élet. Tartós és minőségi termékekre összpontosít az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében. A Tefal 1954 óta könnyíti meg a főzőedényekkel és serpenyődökkel történő főzést. Innovatív piaci ötleteinek köszönhetően a Tefal büszkélkedhet az első vezeték nélküli vasalóval is. A Tefal emellett számos további előnyt is kínál, mint például a vásárláshoz adott ajándékok vagy a 15 év javíthatósági garancia.

Tefal konyhai eszközök

Tefal konyhai eszközök

A Tefal kínálatában a számtalan serpenyő és lábos mellett kuktákat is találsz. A tapadásmentes Titanium Excellence bevonatra és a Thermo–Spot® hőmérsékelt jelzőre nyugodtan rábízhatod magad. A Tefal széles választékában mindenféle főzőlaphoz találsz edényeket, legyen szó gázfőzőről, indukciós- vagy kerámia főzőlapokról. Sőt, a Tefal Ingenio levehető foganytúit biztonságosan, egyetlen mozdulattal eltávolíthatod és átkattinthatod más edényekre.

Tefal elektromos kukták

A Tefal elektromos kukták sok időt takarítanak meg a főzés során. Az automatikus programokkal felszerelt Tefal multifunkciós edények az ételek könnyű elkészítésére szolgálnak, különösen kitűnnek az időmegtakarítás terén. A különböző automatikus főzési programoknak köszönhetően egyszerűen és kényelmesen készíthetsz egészséges és ízletes ételeket otthon bármikor. Főzés után a Tefal multifunkciós kukta automatikusan a legjobb tálalási hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el nem érkezik az evés ideje. A Tefal kuktákat értékelni fogják az egészséges ételek és a kiegyensúlyozott étrend kedvelői, hiszen a párolás az egyik legegészségesebb főzési módszer.

Tefal elektromos kukták
Tefal elektromos grill

Tefal elektromos grill

Válasszd a Tefal elektromos grillezőit, és élvezd az ételeket egészségesen és frissen. A Tefal tapadásmentes felületének és az automata grill technológiának köszönhetően könnyedén érhetsz el tökéletes eredményt és kiváló ízeket. A Tefal OptiGrill kontaktgrilljei biztosítják a finomságok gyors elkészítését. A Tefal asztali grillek nagy grillező felülettel rendelkeznek, amely húsok- és zöldségek szűműra is alkalmasak. Az OptiGrill Elite elektromos grillezővel minden vendég egyénre szabott grillezést biztosíthatsz, pontosan kívánságaik szerint. Tefal elektromos grillek- és az eredmény tökéletes lesz!

Tefal fritőzök

A Tefal fritőzöket többféle változatban gyártják. A kínálat klasszikus, de akár fejlettebb modelleket is tartalmaz,  igényeidnek megfelelően. Például a Tefal Filtra Pro fritőzt szabadalmaztatott szűrőrendszerrel látták el, így nem kell aggódnod a túlmelegedett olaj miatt. A Tefal Actifry termékcsalád Tefal forró levegős olajsütője lehetővé teszi, hogy mindössze egy evőkanál olajjal, vagy teljesen olajmentesen készítsünk ételeket. Hasonlóképpen élvezheted a minimális olajtartalmú egészséges ételek elkészítését a Tefal Easy Fry forrólevegős fritőzök sorozatával is. És ha nem szeretsz várni az ételre, és nem kedvedel a sütés soráni kellemetlen szagokat, akkor a Tefal Maxi Fry sütő az ideális választás a számodra. Nagy teljesítményének köszönhetően néhány perc alatt ropogós krumplit készít, és a beépített fémszűrő megakadályozza a szagokat.

Tefal fritőzök
Tefal konyhai robotok és turmixgépek

Tefal konyhai robotok és turmixgépek

A Tefal konyhai robotgépek nélkülözhetetlen segítők lesznek otthonodban. A bolygó-duál keverésnek köszönhetően a Tefal robotgépek gyors és tökéletes dagasztást biztosítanak. Könnyedén kezeli a masszívabb kenyér tésztát, a pizza tésztát és a könnyed habcsók összevetőit is. A Tefal kézi keverők tökéletes pontosságot és könnyed, másodpercek alatti eredményeket biztosítanak, hosszú élettartam mellett. Fedezd fel a gyümölcsök és zöldségek erejét, és töltsd fel energiával a napod a Tefal asztali keverők segítségével. Gyümölcslevek, koktélok, turmixok vagy házi levesek és mártások készíthetők segítségükkel. Fedezd fel újra az otthoni sütés örömét a Tefal kézi mixerrel. A konyhai robotgépekkel, turmixgépekkel és Tefal -facsarókkal történő munkavégzés egyszerű és gyors lesz a számos tartozéknak köszönhetően.

Tefal gőzölős készülékek és vasalók

Szeretnéd, ha tökéletesen vasaltak lennének a ruháid, és nem kellene sok időt töltened a vasalással? A Tefal ruhagőzölők, Tefal gőzállomások és Tefal gőzvasalók igazán tartós és erőteljes gőzteljesítményt képesek nyújtani. A végső időmegtakarítás érdekében fedezd fel a Tefal Care For You önműködő vasalót, amely automatikusan vasalja, szárítja és fertőtleníti a ruhákat! A Tefal vasalósorozat intelligens és hatékony eszköz kedvenc ruháid és egyéb textíliák vasalásához. Természetes a szabadalmaztatott Calc Collector vízkőmentesítési rendszer is, amelynek köszönhetően a Tefal vasalók valóban hosszú ideig szolgálnak. Páratlan gőzteljesítményükkel és okos, modern funkcióikkal a Tefal vasalók rendkívül ügyes segédeszközök, amelyek a legjobb vasalási élményt garantálják a könnyed eredmény elérése érdekében.

Tefal gőzölős készülékek és vasalók
Vízforralók és filteres kávéfőzők Tefal Szendvicssütők és kenyérpirítók Tefal

Vízforralók és filteres kávéfőzők Tefal Szendvicssütők és kenyérpirítók Tefal

A Tefal vízforralók, filteres kávéfőzők, szendvicssütők és kenyérpirítók nem csak a bőséges reggelik elkészítésében segítenek, hanem konyhádnak kíváló kiegészítői is lesznek! A Tefal számos formatervezési és funkcionális lehetőséget kínál. A praktikus műanyag vízforralóktól kezdve a rozsdamentes acél és dizájnos üveg vízforralókon át a vízhőmérséklet-szabályozó funkcióval ellátott modellekig, amelyek alkalmasak például bébiételek vagy különböző teafajták elkészítéséhez. A filteres kávéfőzők viszont az állítható időzítőnek és a hőmérséklet-tartási funkciónak köszönhetően biztosítják, hogy finom kávé váron mindig, amikor felébredsz. Fedezd fel a Tefal szendvicssütők és kenyérpirítók széles választékát is. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetünk a segítségükkel valami finom harapnivalót. A Tefal Digital és Tefal Sense készülékek tökéletesen illeszkednek a modern konyhákba, amelyek elegáns digitális kijelzővel rendelkeznek. Élvezz minden egyes ételt és italt, amelyet barátaiddal, családoddal és a Tefal készülékekkel együtt készítesz.

Termoszok, termo bögrék és Tefal ételtermoszok

Ha meleg italokat és forró ételeket szeretnél melegen tartani amennyire csak lehetséges, a termoszok, termo bögrék és Tefal ételtermoszok széles választékából választhatsz. Nem kell aggódnod, ha a gyermekek ételét szeretnéd megőrizni bennük, hiszen tanúsítvánnyal rendelkeznek, Európában készültek és 100%-ban biztonságosak. A legtöbb Tefal termék mikrohullámú sütőben és fagyasztóban is használható, valamint mosogatógépben is mosható.

Vízforralók, termoszok, thermo bögrék és Tefal ételtermoszok
Tefal garancia

15 év javíthatósági garancia

A Tefal márka a legtöbb terméke esetében 15 évig garantálja a szervizelést, kedvező áron. Világszerte 6200 engedélyezett szervizközpont működik. Bármilyen javítás felesleges késedelem nélkül történik, mert a Tefal 15 évig garantálja a gyors és olcsó pótalkatrész-szállítást. Ezenkívül a termékeket úgy tervezték, hogy a szervizelés a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. 15 év javíthatósági garancia.

    888 termék
    Tefal BL435831 Blendforce 2 - Turmixgép
    Típusok
    4,6 82×
    Tefal BL435831 Blendforce 2
    Turmixgép - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, tartozékok nélkül a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,7 l-es tartály, üveg edény
    23 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFBL610
    Tefal KO851830 Digital Display Black - Vízforraló
    Típusok
    4,7 245×
    Tefal KO851830 Digital Display Black
    Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 1800 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikusan nyíló fedél, automatikus kikapcsolás, hőszabályozás, lcd kijelző, forgatható talp, hőmérséklet-szabályozás, rejtett fűtőszál és kábeltartó rekesz, kivehető szűrő, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
    24 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFRK937
    Tefal GC722D34 Optigrill+ XL - Kontakt grill
    Típusok
    4,9 184×
    Tefal GC722D34 Optigrill+ XL
    Kontakt grill - 2000 W teljesítményfelvétel, 9 grillezési program, grillezési folyamatjelző, automatikus grillezés érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lapok, 800 cm2 grillezési felület tapadásmentes felülettel, kivehető csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca tisztítható mosogatógépben, 15 év javíthatósági garancia
    68 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFGR002
    Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE - Kontakt grill
    Típusok
    4,9 307×
    Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE
    Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 6 grillező program, grillezés folyamatjelző, automata grillezés-érzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium sütőlapok, 600 cm2 tapadásmentes grillező felület, eltávolítható csepptálca, a sütőlapok és a csepptálca mosogatógépben mosható, 15 év javíthatósági garancia
    53 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFGR003
    Tefal TT761138 Loft 2S - Kenyérpirító
    Típusok
    4,9 39×
    Tefal TT761138 Loft 2S
    Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, pirítósok száma 2, extra széles nyílások, sütés vezérlése, pirítási fokozatok száma 7, újramelegítés funkció, kiolvasztás funkció, azonnali leállító gomb, magas kiemelés, kivehető morzsatálca, fehér szín,15 év javíthatósági garancia
    17 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFTO202
    Tefal KO250130 Loft fehér - Vízforraló
    Típusok
    4,8 176×
    Tefal KO250130 Loft fehér
    Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
    14 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKO250130
    4,8 112×
    TefalDuetto+ edény fedővel 28cm G7196455
    Fazék - átmérője 28 cm, űrtartalma 10 l, külső felület rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, rozsdamentes acél fogantyú, kompatibilis tűzhely/főzőlap gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, max. hőmérséklet 250 °C
    19 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFHR224
    4,8 260×
    Tefal GC305012 Meat Grill UC600 Classic
    Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, összesen 600 cm2 grillfelület, 2 tapadásmentes grill lemez, grill anyaga: rozsdamentes acél, zsiradékgyűjtő tálca, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, állapotjelzés és kivehető rács, grill lemezek anyaga tapadásmentes, tömege: 4,13 kg, 15 év javíthatósági garancia
    Leárazás -4 %
    32 490 Ft 33 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: EAV1007d
    4,6 47×
    Tefal GC241D38 Inicio Grill
    Kontakt grill - teljesítmény 2000 W, panini prés funkció, többféle ételhez használható, öntött alumíniumból készült lemezek, a lemezek tapadásmentes felülete, grillfelület 750 cm2, kivehető csepptálca a zsiradékhoz, függőleges helyzetben tárolható, 15 év javíthatósági garancia
    24 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SPTsc1579
    4,8 178×
    Tefal Duetto+ G732S334 serpenyő készlet, 3 db
    Serpenyő szett - 3 db rozsdamentes acél serpenyő, átmérőjük: 20, 24 és 28 cm, fényes, csiszolt rozsdamentes acél, tartós, tapadásmentes Titanium 2x belső felület, Thermo-Signal hőindikátor, szegecselt nyél, minden típusú tűzhelyre alkalmas, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható
    27 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSP245
    4,7 44×
    Tefal VT254070 Vacupack Classic
    Vákuumozó gép - kézi, teljesítménye 130 W, zacskók száma a csomagban: 10 db 22x30 cm-es és 8 db 28x35 cm-es, mechanikus kezelőpanel, automatikus vákuumozás és lezárás funkció, azonnali leállítás funkció, bármilyen akár 31 cm hosszú, 1 cm széles zacskó lezárására alkalmas, tárolóhely a tápkábel számára, 15 év javíthatósági garancia
    32 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFEY817
    4,7 40×
    Tefal TT640810 Digital Display Black
    Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, 2 szeletes, 7 pirítási szint, digitális kijelző visszaszámlálással, melegítés funkció, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, magas emelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
    21 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFTO777
    4,7 153×
    Tefal FV1710E0 Virtuo
    Vasaló - gőzölős, függőleges és vízszintes gőzöléssel, teljesítmény 1800W, tartály kapacitása 200ml, gőzlöket 80g/perc, gőzteljesítmény 24g/perc, kerámia vasalótalp, spriccelés funkció, tápkábel hossza 1,9m, ECO üzemmód, 15 év javítási garancia
    8 990 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFZN041
    4,8 178×
    Tefal Duetto+ serpenyő 28 cm G7320634
    Serpenyő - Titanium 2x tapadásmentes belső felület, rozsdamentes acél külső felület, rozsdamentes acél serpenyő anyaga, fűtési mód indukciós, gáz, kerámia és elektromos, jellemzői: tapadásmentes fém edények használatának lehetősége, mosogatógépben mosható, sütőben használható és hőmérsékletjelző, felső peremátmérő 28 cm, alsó külső átmérő 21 cm
    11 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFPA238
    4,7 215×
    Tefal edénykészlet 6db Duetto+ G719S674
    Edénykészlet - 6 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, hagyományos edény és fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
    29 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN18
    4,7 215×
    Tefal Duetto+ G732SA55 edénykészlet, 10 db
    Edénykészlet - 10 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, serpenyő és magasfalú fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
    59 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN057
    4,6 33×
    Tefal VC140131 Convenient Series
    Ételpároló - 900 W teljesítmény, 6 l űrtartalom, edény anyaga: rozsdamentes acél, 60 perces időzítő, automatikus kikapcsolás, gőzölő zöldségek melegítéséhez, hőmérséklet-szabályozás és kivehető edény, külső vízutántöltés látható vízszinttel, edények száma: 2 db rizstál, kompakt tárolhatóság, az eltávolítható alkatrészek mosogatógépben moshatók, 15 év javíthatósági garancia
    22 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFPH632
    Tefal KO250830 Loft fekete - Vízforraló
    Típusok
    4,8 176×
    Tefal KO250830 Loft fekete
    Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
    14 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKO250830
    4,7 215×
    Tefal edénykészlet 10db Duetto+ G719SA74
    Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: nyeles lábas 16 cm, fazék 18, 20 és 24 cm, magas lábas 22 cm, üveg fedők, kompatibilis a következő főzőlapokkal: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, sütőben is használható
    54 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN125
    4,7 215×
    Tefal edénykészlet 7db Duetto + G719S734
    Edénykészlet - 7 db, a készlet tartalma nyeles lábas 16 cm, lábas 16, 20 és 24 cm, üveg fedők, kompatibilis főzőlapok: indukciós, gáz, kerámia és elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, belső felület rozsdamentes acél, sütőben használható
    44 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFSN214
    4,8 112×
    Tefal Duetto+ 24 cm-es Lábas fedővel G7194655
    Lábas - anyaga rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, 24 cm-es átmérő, űrtartalma 5 l, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapon/tűzhelyen használható, sütésálló, 250 °C-ig hőálló, mosogatógépben mosható,
    14 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFKA156
    4,8 178×
    Tefal Duetto+ G7320734 30 cm serpenyő
    Serpenyő - belső felület Titanium 2x, rozsdamentes acél külső felület, serpenyő anyaga: rozsdamentes acél, felső szélének átmérője: 30 cm, mosogatógépben mosható, sütésálló és hőindikátor
    12 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFPA095
    4,8 178×
    Tefal Duetto+ serpenyő 24cm G7320434
    Serpenyő - Titanium 2x tapadásmentes belső felület, rozsdamentes acél külső felület, serpenyő anyaga rozsdamentes acél, melegítési mód indukciós, gáz, kerámia és elektromos, jellemzői: tapadásmentes fém edények használatának lehetősége, mosogatógépben mosható, sütőben használható és hőmérsékletjelző, felső peremátmérő 24 cm, alsó külső átmérő 17 cm
    9 090 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFPA221
    4,6 37×
    Tefal RK745800 SpheriCook Multicooker 16in1
    Multifunkciós főzőedény elektromos, teljesítmény: 820 W, térfogat: 5 l, 16 főzési mód, LED kezelőpanel, Meleg tartás funkció, késleltetett indítás, önbeállítási mód, időzítő, kivehető tál, edényvastagság 2 mm, tálrétegek száma 6, kerámia tapadásmentes felület, gőzkosár , eltávolítható mosogatógépben mosható alkatrészek, 15 év javíthatósági garancia
    41 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFMH868

    Tefal

    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ