Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Black Friday Az otthon kellemes melege

Okosórák (smart watch)

0
Márka/modell

Az okos órák sokáig az okostelefonok csuklón viselhető kiegészítői voltak, óra funkciókkal. Manapság azonban egy smart watch telefon és Bluetooth nélkül is rengeteg funkcióval szolgál. A híváselfogadás, értesítések kezelése, zenelejátszás szabályozása már az olcsóbb okosórák számára sem jelent gondot, a különféle telepíthető alkalmazásoknak hála egy okosóra inkább egy csuklón hordott okostelefonra emlékeztet.

Tovább

Az okos óra fő előnyei és jellemzői

Ugyan az okos karórák önállóan működnek, de kifejezetten az okostelefonokkal való együttműködésre tervezték őket. Ez a megállapítás azonban egyre kevésbé igaz például a sport okosórák rétegére, ahol mobiltelefonra csak a teljesítmény analíziséhez van szükség.

Az okosóra előnyei:

 • A telefonnak meghosszabbodik az üzemideje - az alapvető dolgokat az okos órán lehet elintézni.
 • Gyorsaság - megnézni a smart órádat mindig gyorsabb, mint kihúzni a telefont a zsebedből.
 • Szabad kéz – autóvezetés, edzés során lehet hasznos, a smart watch lehet a multitasking egyik alapköve.
 • Etikett - nem mindig illik a telefont bámulni és folyamatosan azon ellenőrizni a bejövő eseményeket, az okosóra segítségével diszkrét módon lehetünk naprakészek.
 • Divat tartozék – például a női elegáns okosórák szemrevalók, ránézésre lehetetlen megkülönböztetni őket a hagyományos karóráktól. Az óraszíjak elképesztően széles kínálatának hála egy okosóra egyszerre lehet elegáns és sportos.

Az okosóra és telefon közti kapcsolat nyújtotta lehetőségek:

 • A smart óra jelenti a bejövő üzeneteket, e-maileket, hozzászólásokat, naptári eseményeket, stb.
 • Hívás fogadása vagy elutasítása.
 • A zenelejátszó irányítása vagy zenelejátszás a saját memóriából, mivel az okosórák esetében nem ritka a 8G belső tárhely az Apple Watch és Garmin órák egyes csúcsmodelljei akár 32 GB belső tárhellyel is szolgálhatnak.
 • Alkalmazások telepítése és működtetése. Ezen a téren a Samsung okosórák és az Apple Watch járnak az élen.
 • Navigáció és térképkezelés – egy okosóra különböző módon segíthet a tájékozódásban, ehhez legalább egy GPS okosórára lesz szükségünk, de a SIM kártyás okosórák mobilinternet segítségével a hagyományos Google térképeket képesek kezelni, pár Garmin Fenix vagy Suunto sportóra topográfiai térképekkel is tud dolgozni.
Garmin okosóra térképpel
Garmin Fenix okosóra térképpel

Az okos óra operációs rendszere

Ma már egy smart órára ugyanazok a paraméterek vonatkoznak, mint egy okostelefonra. Lehet érintőképernyője, kézelőgombjai, processzora, belső tárhelye és persze operációs rendszere. Az intelligens órákban szintén operációs rendszer működik (például Android, Android Wear, Tizen, WatchOS), ami jelzi a kompatibilitást az egyes telefonokkal, illetve bizonyos platformokkal.

Az okosórákat régebben a kompatibilis platformok alapján az alábbiak szerint osztályoztuk:

 • Android
 • iOS
 • Windows Phone

Azonban ez a felosztás okafogyottá vált, az okosóra gyártók igyekeznek termékeiket nem elzárni a különböző platformok szerelmesei elől és a lehető legszélesebb kompatibilitást nyújtani. Az Android és iOS telefonok teljes mértékben átvették a hatalmat, de például a Fitbit Versa okosórák között találunk Windows Phone kompatibilis darabokat is.

Okosóra és okostelefon kombó

Egyre jellemzőbb, hogy a vezető telefon gyártók színben, dizájnban hasonló okosórákat is piacra dobnak. Ennek legfőbb előnye a tökéletes kompatibilitás és az alkalmazások hibátlan kezelése. A Samsung, Huawei vagy Apple ökoszisztémájában egyre nagyobb területet követelnek maguknak a viselhető okoseszközök.

Samsung okosóra szett
Samsung Galaxy Note szett okosórával

Okosóra a felhasználás célja szerint

Koktélparti vagy extrém túrázás, gyerek megfigyelés, esetleg maratoni futás, szinte bármilyen tevékenységhez találunk megfelelő okosórát. Az intelligens órákat az alábbi kategóriákba lehet felosztani a felhasználás céljától függően.

Elegáns okosórák

Az elegáns okosóra előnye az mutatós design, meg lehet velük jelenni társadalmi eseményeken, nem csak a konditeremben. Legnépszerűbbek a női elegáns okosórák, rengeteg színváltozattal és különböző anyagú szíjakkal. Az ismert divatmárkák (pl. Michael Kors, Armani) is képviseltetik magukat az okosóra piacon.

Női okosóra

Sokáig élt az a dogma, hogy az okosórák inkább férfiak számára szánt kütyük és az okos karkötők a csajos kiegészítők. Azonban a női okosórák kínálatára tekintve ez a megállapítás már nem helytálló. A női okosórák között nem csak elegáns kialakítású modelleket találunk, egyre több gyártó gondol a hölgy sportolókra is. Folyamatosan gyarapodik a női sport okosórák bázisa, kisebb óratesttel és csajos formavilággal.

Okosóra gyermekeknek

Külön kategóriát alkotnak a legkisebbeknek szánt smart órák, amelyek a gyerekekhez vannak igazítva méretben és designban is. A szülők számára is érdekes funkciókat tartalmaznak. Ezek közé tartozik a gyermek tartózkodási helyének GPS alapú helymeghatározása, a távoli megfigyelés vagy az SOS gomb. Ezeknek a funkcióknak hála a gyerek okosóra, mint GPS nyomkövető funkcionál.

Egyes gyerek okosórákban egy nyílás is található a SIM-kártya behelyezésére, így önállóan tudják biztosítani a kapcsolattartás lehetőségét, a hívások és üzenetek küldését a kiválasztott számokra és az internetkapcsolatot.

Hibrid órák

Az elegáns smart órák érdekes csoportját alkotják a hibrid órák, amely analóg órakijelzés mellett nyújtanak okos funkciókat. A smart watch kijelzőjén általában megjelenik az analóg óra képe, mutatókkal, az óraszíj bőr vagy fém. Az ilyen hibrid órákat viselheted, színházban, társaságban, a munkahelyen vagy akár egy elegáns vacsorán is. Ránézésre nem is gondolnánk, hogy némelyikük akár EKG mérésre is alkalmas lehet, vagy sportfunkciókkal rendelkezik.

Hibrid okosóra
Hibrid okosórák

Sport okosóra

A smart sportórák hatalmas fejlődésen mentek keresztül, szinte már eltűnt a határ a hagyományos és okos sportóra között. Az okos sportórák középpontjában főleg a különböző sport és szabadidős tevékenységek állnak. Egy ilyen sportos okosórára jellemző a magasabb ellenállóság a porral, vízzel és a külső behatásokkal szemben. A legtöbb sport okosóra tartalmaz olyan hozzáadott funkciókat, mint a pulzusmérő vagy az alvásfigyelő, és lehetővé teszik a kapcsolatot a pulzusmérő mellkaspántokkal.

A sport okosórák között legnépszerűbbek a futóórák, amelyek képesek útvonal tervezésre és/vagy rögzítésre, és bekapcsolt GPS mellett is hosszú üzemidőt nyújtanak. Szofisztikált alkalmazásokkal tökéletesen elemezhető az elvégzett sporttevékenység és mára egy sport okosóra a csuklónkon pihenő személyi edzőnek tekinthető.

Egészségügyi okosórák

A sport okosórákkal karöltve közösen formálódik egy új okos óra csoportosulás, az egészségügyi okosórák rétege (health watch). Némely okosóra képes olyan mérésekre, ami eddig csak különböző diagnosztikai eszközökkel volt lehetséges. A kalóriaszámlálás, vagy pulzusmérés már nem számít ritkaságnak az okosórák között, azonban a vérnyomásmérős okosórák vagy EKG okosórák csak most kezdik hódító útjukat.

Vérnyomásmérő okosóra

Biztos, hogy nem kapunk olyan pontos adatokat, mint egy profi Omron vérnyomásmérő esetében, de alkalmi mérésekhez, vagy hosszabb időtartamú analízisek készítésére a vérnyomásmérő okosórák tökéletesen megfelelnek. Mindig kéznél vannak, és mivel elsősorban sportórákra jellemző a vérnyomásmérés funkció, nagyon pontos teljesítmény figyelésre is képesek.

SIM kártyás okosóra

Nem csak a gyerekek, de idősek számára is hasznos lehet, ha az okosóra rendelkezik SIM kártya foglalattal. Kisebb baleset esetén a telefon nélkül is lehet segítséget kérni vagy ellenőrizni bizonyos életfunkciókat (vérnyomás, pulzusszám). A SIM kártyás okosóra számos további lehetőséget is rejt magában. Mobilinternet mellett elérhetővé válnak az online térképek és az okosóra képes helyettesíteni az okostelefont.

SIM kártyás okosóra
SIM kártyás okosóra

Apple Watch

Külön kategória az Apple iPhone telefonok tulajdonosai számára. Az alapvető funkciók mellett, amelyeket már említettünk, élvezheted az Apple Health támogatást is. Nem hiányzik a hivatalos AppStore sem, így sok alkalmazást lehet rá telepíteni. A több színben hozzáférhető, stílusos kialakítású okosóra különféle szilikon, milanese, bőr és fém pántokkal kapható.

Okosóra ár

A rengeteg különféle felhasználási terület, lehetséges funkció és kialakítás mialatt az okosórák ára is rendkívül tág határok között mozog. A különböző egészségügyi funkciók, magasabb szintű védelmi fokozat vagy a telefonálás lehetősége a drágább okosórák jellemzője, de ma már egy olcsó smart watch is rendelkezik GPS modullal vagy alap szintű vízállóssággal.

Okosóra ár – a legolcsóbbak

Az okosórák ár szerinti rangsorának elején a gyerek okosórák és a third-party okos órák darabjai vannak. Ezek egyfajta átmenetet képeznek az okos karkötők és komolyabb smart órák között. Könnyűek, külső kialakításuk nem túl masszív és az üzemidő terén sem várhatunk tőlük csodákat. Azonban áruk rendkívül baráti, 10 000 Ft körül is tudunk már egy okosórára szert tenni.

Okosóra ár – a legdrágábbak

Elektronika terén ritka az a kategória, ahol a legdrágábbak között nem Apple termékek vannak az első helyen. Az okosóra kínálat pedig ilyen, árban az Apple Watch elött helyezkednek el a Garmin Fenix órák és a Garmin további prémium outdoor modelljei, mint például a Tactix. Ezeknek hála az okosórák ára elérheti a 350 000 Ft-ot is. A legdrágább okos órák között továbbá találunk prémium Polar futóórákat is, vagy mellkaspántokkal szerelt Garmin Forerunner csúcsmodelleket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon
-5%
44 190 Ft
41 840 Ft

2.
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Tizen, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4096 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon
-11%
55 090 Ft
48 990 Ft

3.
Garmin Vívoactive 4S RoseGold White Beszállítás alatt > 5 db Várható 2020. 11. 26.
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, hőmérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Connect IQ, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon
-25%
96 290 Ft
71 990 Ft

Még több
587 tétel
Classic Kategória
Xiaomi Amazfit T-Rex Rock fekete - Okosóra
-5%
Típusok
Xiaomi Amazfit T-Rex Rock fekete
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék sportolóknak
-5% 44 190 Ft
41 840 Ft áfa nélkül 32 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 125 db
Termékkód: XI300i12e
Arany középút
Garmin Venu Slate Black - Sportóra
-17%
Típusok
Garmin Venu Slate Black
Sportóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, hőmérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: acél

-17% 111 170 Ft
91 790 Ft áfa nélkül 72 280 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HUGvenu02
Premium Kategória
Apple Watch Series 6 40 mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

165 190 Ft áfa nélkül 130 070 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1a
Samsung Galaxy Watch Aktív Rose Gold - Okosóra
-11%
Típusok
Samsung Galaxy Watch Aktív Rose Gold
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Tizen, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4096 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék feleségeknek és barátnőknek
Ideális ajándék anyukáknak
Ideális ajándék lánytestvéreknek
Ideális ajándék csinibabáknak
Ideális ajándék diákoknak
Ideális ajándék tiniknek
Ideális ajándék sportolónőknek
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-11% 55 090 Ft
48 990 Ft áfa nélkül 38 570 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 12 db
Termékkód: SAAW0010a3
Polar M430 Black - Okosóra
-42%
Polar M430 Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, vízállóság: 30 m (3 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: műanyag, tok anyaga: szilikon, szíj anyaga: szilikon

-42% 77 190 Ft
44 590 Ft áfa nélkül 35 110 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 1 db
Termékkód: SPTPOL01
Xiaomi Amazfit GTS Pink
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, intervallum edzés, GPS, barométer, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-3% 41 690 Ft
40 440 Ft áfa nélkül 31 850 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 108 db
Termékkód: XI300i08d
Garmin Forerunner 45 Black - Okosóra
Típusok
Garmin Forerunner 45 Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Connect IQ, Android és iOS kompatibilis, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon

45 290 Ft áfa nélkül 35 660 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal
Utolsó 23 db
Termékkód: SKGfr45b
Xiaomi Amazfit GTS Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, intervallum edzés, GPS, barométer, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
-4% 42 090 Ft
40 440 Ft áfa nélkül 31 850 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 97 db
Termékkód: XI300i08a
Xiaomi Amazfit GTR 42mm rózsaszín - Okosóra Típusok
Xiaomi Amazfit GTR 42mm rózsaszín
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék feleségeknek és barátnőknek
Ideális ajándék anyukáknak
40 440 Ft áfa nélkül 31 850 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó 74 db
Termékkód: XI300i07g
Xiaomi Amazfit GTS Gold
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, intervallum edzés, GPS, barométer, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék feleségeknek és barátnőknek
Ideális ajándék anyukáknak
-5% 42 390 Ft
40 440 Ft áfa nélkül 31 850 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 93 db
Termékkód: XI300i08b
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder - Okosóra
-8%
Típusok
Huawei Watch GT 2 46 mm-es fekete fluorelasztomer heveder
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Lite OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
Ideális ajándék diákoknak
Ideális ajándék tiniknek
-8% 60 990 Ft
55 990 Ft áfa nélkül 44 090 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 35 db
Termékkód: HU4692b1
Xiaomi Amazfit GTR 47mm Stainless Steel - Okosóra
-9%
Típusok
Xiaomi Amazfit GTR 47mm Stainless Steel
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: IP68, Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: bőr

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
-9% 46 190 Ft
41 840 Ft áfa nélkül 32 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 44 db
Termékkód: XI300i07b
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Glitter - Okosóra Típusok
Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Glitter
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: bőr

64 590 Ft áfa nélkül 50 860 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI300i10a
Samsung Galaxy Watch Active Silver - Okosóra
-11%
Típusok
Samsung Galaxy Watch Active Silver
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Tizen, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4096 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék feleségeknek és barátnőknek
Ideális ajándék anyukáknak
Ideális ajándék lánytestvéreknek
Ideális ajándék csinibabáknak
Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
Ideális ajándék az egészséges életmód kedvelőinek
Ideális ajándék sportolónőknek
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-11% 55 090 Ft
48 990 Ft áfa nélkül 38 570 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 18 db
Termékkód: SAAW0010a2
Samsung Galaxy Watch Active Black - Okosóra
-11%
Típusok
Samsung Galaxy Watch Active Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, vízállóság: 50 m (5 ATM), Tizen, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4096 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
Ideális ajándék diákoknak
Ideális ajándék tiniknek
Ideális ajándék az egészséges életmód kedvelőinek
Ideális ajándék utazóknak
-11% 55 090 Ft
48 990 Ft áfa nélkül 38 570 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 32 db
Termékkód: SAAW0010a1
Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy - Okosóra
-9%
Típusok
Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: bőr

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
-9% 45 990 Ft
41 840 Ft áfa nélkül 32 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 49 db
Termékkód: XI300i07a
Asus VivoWatch BP Ceramic - Okosóra
-22%
Típusok
Asus VivoWatch BP Ceramic
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, GPS, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: kerámia, szíj anyaga: szilikon

-22% 53 820 Ft
42 140 Ft áfa nélkül 33 180 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 32 db
Termékkód: VIVOWAT2
Xiaomi Amazfit GTR 42mm fekete - Okosóra Típusok
Xiaomi Amazfit GTR 42mm fekete
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék játékos felnőtteknek
40 440 Ft áfa nélkül 31 850 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó 41 db
Termékkód: XI300i07f
Smart Watch DBT-GSW10 fekete - Okosóra
-46%
Típusok
Smart Watch DBT-GSW10 fekete
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, iránytű, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, vízállóság: IP68, Android és iOS kompatibilis, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon

-46% 20 690 Ft
11 230 Ft áfa nélkül 8 840 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 22 db
Termékkód: SPTdbt10
Garmin Vívoactive 4S Grey Black - Okosóra
-9%
Típusok
Garmin Vívoactive 4S Grey Black
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, hőmérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Connect IQ, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

-9% 79 190 Ft
71 990 Ft áfa nélkül 56 690 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 6 db
Termékkód: HUGvact02
Xiaomi Amazfit T-Rex Army Green - Okosóra Típusok
Xiaomi Amazfit T-Rex Army Green
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
-5% 43 990 Ft
41 840 Ft áfa nélkül 32 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 39 db
Termékkód: XI300i12a
Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, GPS, biztonsági funkciók, lehetőség Behelyezett SIM kártyás, vízállóság: Vízálló, Android és iOS kompatibilis, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon

Ideális ajándék nagymamáknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék nagyszülőknek
-2% 21 160 Ft
20 790 Ft áfa nélkül 16 370 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANsen1
Xiaomi Amazfit T-Rex Camo Green - Okosóra
-5%
Típusok
Xiaomi Amazfit T-Rex Camo Green
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon

-5% 44 090 Ft
41 840 Ft áfa nélkül 32 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 26 db
Termékkód: XI300i12d
Amazfit T-Rex Khaki - Okosóra
-5%
Típusok
Amazfit T-Rex Khaki
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon

-5% 44 190 Ft
41 840 Ft áfa nélkül 32 950 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 27 db
Termékkód: XI300i12c

Okosórák (smart watch)

Apple WatchApple Watch 6 (PREVIEW) – Véroxigénszint mérés, új számlap és óraszíj Még a koronavírus sem akadályozhatta meg az új termékek évente megrendezésre kerülő bemutatását, többek...
Az idei Apple 2020 eseményt előzetesen rögzítették, és a tavaszihoz hasonlóan ismét nézők nélkül zajlott...
A Huawei Watch GT 2e okosórát mozgáshoz tervezték. A sport vagy a fizikai tevékenységek pontos és...
Okos órákAmazfit Nexo (ÁTTEKINTÉS) – csalódásokkal teli okosóra Mai áttekintésünkben az Amazfit Nexo okosórát vesszük górcső alá. A nem túl sikeres design ellenére az...
Csúcskészülék, fejlett konstrukció és legendás forgatható lünetta. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli...
További cikkek Összes cikk

Okosórák (smart watch)

A Okosórák (smart watch) kategóriában összesen 586 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó okosórák (smart watch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább okosórák (smart watch) A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb okosórák (smart watch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod okosórák (smart watch) vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket