Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Zubní hygiena

Konyhai robotgépek

0

A konyhai robotgép hasznos készülék bármilyen háztartásban. Ételek, italok, desszertek alapanyagai egyaránt könnyen előkészíthetők vele. Milyen konyhai robotgépek elérhetők a piacon és mire képesek az egyes modellek? Segítünk az eligazodásban.

Tovább

Miben lesz segítségedre egy konyhai robotgép?

A robotgépek nagy előnye, hogy sok különböző konyhai folyamatot el lehet velük végezni, mint például:

 • Habverés, keverés, tészta dagasztás
 • Húsdarálás
 • Zöldségszeletelés, aprítás
 • Mixelés, pürésítés
 • Gyümölcslé készítés

Hogyan válassz konyhai robotgépet?

Ha új konyhai robotgép vásárlás előtt állsz, pár jellemzőt és paramétert mindenképp érdemes lesz figyelembe venned.

A konyhai robotgép teljesítménye

Teljesítmény tekintetében általánosan igaz, hogy minél nagyobb az érték, annál többre képes a konyhai készülék. A konyhai robotgép esetében a teljesítmény 300 és 1700 W között mozog, de érdemes egy legalább 700 W-os modellben gondolkodni. Például egy konyhai robotgép 1200 W teljesítménnyel magas minőséget képvisel és még a nehezebb tészták dagasztásával is megbirkózhat.

A magasabb teljesítmény persze magasabb energiafogyasztással jár. Konyhai robotgép esetén azonban ez kevésbé lényeges, mivel olyan háztartási eszközről van szó, amelyet ritkábban használunk.

Különböző konyhai robotgép keverési típusok

 • Központi keverés - az ilyen konyhai robotgépnél a keverést vagy egy saját tengelye körül forgó habverő, vagy két, egymás körül keringő habverő végzi. A központi keverés kevésbé hatékony mivel nem biztos, hogy a robotgépnek minden hozzávalót sikerül alaposan összekevernie.
 • Bolygóműves keverés - bolygóműves konyhai robotgépeknél a habverő pontosan követi a tál szélét a jobb keverés vagy habverés érdekében.
Konyhai robotgép
Multifunkciós konyhai robotgép – egy készülék, sok lehetőség

Milyen fő funkciói lehetnek egy konyhai robotgépnek

 • Habverés és dagasztás - főleg sütési előkészületeknél használatos. A habverők, dagasztó- és keverőszárak a legtöbb konyhai robotgép alapvető felszerelései.
 • Szeletelés és reszelés - speciális tartozékok segítségével a konyhai robotgép zöldségek szeletelésére vagy reszelésére is képes. A multifunkciós konyhai robotgépeknél ezek az alapfelszereltséghez tartoznak.
 • Darálás és keverés - a húsdaráló általában nem az alapfelszereltség része, a konyhai robotgép típusától függően lehet jelen. A húsdaráláshoz fontos, hogy a motor nagyobb teljesítményű legyen.

Az alapfelszereléseken kívül fordíts figyelmet a konyhai robotgép egyre nagyobb számban elérhető tartozékaira is. A leggyakoribb kiegészítők a K habverő, a flexi habverő, a mixer, a húsdaráló vagy a tészta készítéséhez szükséges tartozék.

A legjobb konyhai robotgép az, amit pontosan a Te igényeidre szabtak. Vásárlás előtt gondold végig, milyen feladatokat szeretnél vele elvégeztetni, milyen feltétekre lesz szükséged és az alapján válaszd ki a megfelelő modellt. A funkciók mellett azonban ne feledkezz meg arról se, hogy minél többet tud egy konyhai robotgép, annál nagyobbak a méretei is. Pl. egy szélesebb konyhai robotgép nem biztos, hogy el fog férni egy kis garzonlakás konyhapultján.

Sebességfokozatok a tökéletes eredmények érdekében

A különböző eljárások sikeres és gyors elvégzése eltérő sebességfokozatot igényelhet. A dagasztás, darálás v. habverés megkezdése előtt fontos kiválasztani az adott műveletnek megfelelő sebességfokozatokat. Minél több sebességfokozatra képes a konyhai robotgép, annál precízebben végzi a rábízott feladatot.

i

Nagy teljesítményű konyhai segítőre van szükséged? Nézz körül profi konyhai robotgép kínálatunkban.

A konyhai robotgép anyaga - fém vagy műanyag?

A burkolat és a különböző tartozékok anyagának tekintetében sem szabad megalkudni. Egy fémburkolatú konyhai robotgép sokkal ellenállóbb, mint műanyagból készült társai. A keverőtál lehetőleg könnyű, kopásálló műanyagból, vagy tartósabb üvegből, esetleg rozsdamentes acélból készült legyen, hogy a konyhai robotgép semmilyen sebességfokozaton ne tegyen benne kárt.

További fontos paraméterek: a konyhai robotgép tömege és a keverőtál űrtartalma

Bár a nagyobb tömegű konyhai robotgépek szilárdabbak, de mindenképp fontos figyelemben venni, hogy ugyanakkor nehezebben hordozhatóak is. A keverőtál űrtartalma általában 3,5-7 liter között mozog. Egy átlagos családnak az átlagos konyhai műveletekhez egy 4-5 literes keverőtál elegendő kell, hogy legyen. De ha gyakran sütsz nagyobb mennyiséget, érdemes lehet megfontolni az ennél nagyobb űrtartalmú edénnyel felszerelt konyhai robotgép vásárlását is.

A nagyobb összejövetelek, rendezvények lebonyolításához akár egy 20 literes keverőtállal ellátott konyhai robotgép is szükséges lehet.

Speciális konyhai robotgépek

A sokféle konyhai művelet elvégzése különböző funkciókat igényelhet, így az egyes konyhai robotgépek eltérő tudással rendelkezhetnek.

Dagasztógép

A dagasztószáras konyhai robotgép könnyedén megbirkózik a legkülönfélébb alapanyagok összegyúrásával, dagasztásával. Az ilyen tartozékkal ellátott robotgéppel feldolgozott tészta lenyűgözően homogén lesz.

Húsdarálós konyhai robotgép

A húsdarálós konyhai robotgép kiváló választás azoknak, akik csak friss darált hússal szeretnek dolgozni. Nemcsak a nyári grillezések során hasznos az előkészületeknél, de lasagne vagy fasírt készítéséhez is remek.

Konyhai robotgép szeletelőkoronggal

A szeletelőkoronggal felszerelt konyhai robotgép meggyorsítja a zöldség feldolgozás folyamatát. Szeletelni, reszelni és aprítani is lehet velük, amire épp szükség van. Egyes modelleknél a reszelés-szeletelés finomságát is lehet szabályozni a megfelelő tartozék használatával.

i

Ha a robotgépet igazán sok feldolgozó és előkészítő műveletre szeretnéd használni, és örülnél, ha sokféle feltéttel rendelkezne, nézz körül multifunkciós konyhai robotgép kínálatunkban.
A konyhai robotgép tartozék kategóriában külön is megvásárolható szeletelőkorongokat, húsdarálókat, keverőtálakat és egyéb tartozékokat találsz, amivel még jobban személyre szabhatod új robotgéped képességeit.

Különleges funkciók, amelyek megkönnyítik a munkát a konyhai robotgéppel

A piacon megtalálható robotgépek közül egyes modelleket az általánosnál több hasznos funkcióval/jellemzővel is elláttak.

 • Indításgátló: megakadályozza a konyhai robotgép véletlenszerű elindítását. Nem fog bekapcsolni, ha bármely része nem megfelelően van csatlakoztatva a konyhai robotgép testéhez, vagy ha hiányzik egy alkatrész.
 • Túlmelegedés elleni védelem: ha a motor veszélyesen felmelegszik használat közben, a konyhai robotgép automatikusan kikapcsol.
 • Mosogatógép kompatibilitás: lehetővé tesz a konyhai robotgép egyes alkatrészeinek tisztítását a mosogatógépben. A mosogatógépbe helyezés előtt gondosan ellenőrizd, hogy az alkatrészeket mosogatógépben történő tisztításra tervezték-e. Ellenkező esetben a komponensek megsérülhetnek vagy korrodálódhatnak.
 • Csúszásmentes részek: minden felületen biztosítják a konyhai robotgép stabilitását és megakadályozzák a készülék elcsúszását használat közben.

Ha a számodra fontos funkciók alapján kiválasztottad a megfelelő modellt, esetleg gondold át azt is, milyen színű legyen a készülék. A piros konyhai robotgép például feldobja bármilyen konyha hangulatát, míg az ezüst színű konyhai robotgép letisztultságával bárhova kiválóan illik.

Konyhai robotgép árak - mit tudnak a drágább modellek, amit az olcsóbbak nem?

Ne tévesszenek meg az árak, az olcsó konyhai robotgépek között is találhatsz neked valót. Az egyes modellek ára általában a burkolat és a tartozékok anyagától, a rendelkezésre álló sebességfokozatok számától és az elérhető plusz funkcióktól függ. Ha csak ritkábban tervezed használni az új konyhai robotgépet, egy alsó-középkategóriás darab is megfelelő lehet számodra, de ha mindennapi használatra szánod, érdemes befektetned egy drágább modellbe. Hogyan válasszunk konyhai robotgépet című útmutatónk részletesebben segít az eligazodásban.

i

Fontos tisztázni a különbséget a turmixgép, a smoothie készítő és a konyhai robotgép között.
A smoothie készítőt jellemzően zöldség és gyümölcsitalok készítésére tervezték.
A turmixgép valamennyire elbánik a száraz hozzávalók aprításával is, de kisebb késekkel szerelték fel és a pürésítéshez folyadékok hozzáadása is szükséges.
A konyhai robotgép száraz és "nedves" alapanyagok aprításával, keverésével is megbirkózik széles keverőedényének és a nagyméretű pengéknek köszönhetően. A modernebb konyhai robotgépek turmixfejjel is el vannak látva, így egy géppel mindkét típusú munka elvégezhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch MUM 48A1 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege: 4,66 kg, fekete szín
34 990 Ft

2.
Bosch MUM 4880 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 6,5 kg, fehér szín
51 990 Ft

3.
Bosch MUM 55761 Szállításra kész > 5 db
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,8 kg, piros szín
105 990 Ft

Még több
125 tétel
Classic Kategória
Bosch MUM 48A1 - Konyhai robotgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Bosch MUM 48A1
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege: 4,66 kg, fekete szín

34 990 Ft áfa nélkül 27 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3141e
Arany középút
Bosch MUM 55761 - Konyhai robotgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Bosch MUM 55761
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,8 kg, piros szín

105 990 Ft áfa nélkül 83 460 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3145a
Premium Kategória
KENWOOD KVL 4220.S - Konyhai robotgép
KENWOOD KVL 4220.S
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, dagasztószár és feltét habveréshez, tömege: 7,658 kg, ezüst szín

199 990 Ft áfa nélkül 157 470 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KEKR008
Bosch MUM 4880
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 6,5 kg, fehér szín

51 990 Ft áfa nélkül 40 940 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3141c
Kenwood KVL6430S - Konyhai robotgép
Új
Kenwood KVL6430S
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, ballon habverő, tömege: 14,58 kg, ezüst szín

325 660 Ft áfa nélkül 256 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR320
ETA Mezo Smart 0034 90010
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 5,3 kg, szürke szín

-1% 34 090 Ft
33 690 Ft áfa nélkül 26 530 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAMS034
Klarstein Bella Pico 2G - piros
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár és keverőtál, tömege: 6,2 kg, piros szín

31 890 Ft áfa nélkül 25 110 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR219
Bosch MUM58259 - Konyhai robotgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Bosch MUM58259
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,4 kg, fehér és rozsdamentes acél szín

-1% 122 990 Ft
121 490 Ft áfa nélkül 95 660 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSRB005
Klarstein Bella Pico 2G - krémszín
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár és keverőtál, tömege: 6,2 kg, krémszínű szín

30 080 Ft áfa nélkül 23 690 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR233
ETA Gratussino Maxo II 0023 90080
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és mákdaráló , tömege: 10,549 kg, fehér szín

-2% 94 490 Ft
92 390 Ft áfa nélkül 72 750 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAGR002
Bosch MUM58225 - Konyhai robotgép
-29%
Bosch MUM58225
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, keverőszár, dagasztószár, ballon habverő és húsdaráló, tömege: 6,277 kg, fehér szín

-29% 97 890 Ft
69 190 Ft áfa nélkül 54 480 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSKR989
Klarstein Bella Rossa - Konyhai robotgép
Klarstein Bella Rossa
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, piros szín

-1% 47 390 Ft
46 890 Ft áfa nélkül 36 920 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR014
Klarstein Bella Morena - Konyhai robotgép
Klarstein Bella Morena
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, krémszínű szín

-1% 47 390 Ft
46 890 Ft áfa nélkül 36 920 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR012
Bosch MUM 48R1 - Konyhai robotgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Bosch MUM 48R1
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege: 4,461 kg, piros szín

42 000 Ft áfa nélkül 33 070 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3141d
Klarstein TK2- Gracia Rossa
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 10 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, piros szín

-4% 40 290 Ft
38 590 Ft áfa nélkül 30 390 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KLAKR049
SENCOR STM 3755VT
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, dagasztószár, lila szín

37 990 Ft áfa nélkül 29 910 Ft
Figyelem
Nem elérhető
Termékkód: SENKR755
SENCOR STM 3754RD
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, tál térfogata: 4 l, tál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, dagasztóhorog, piros szín

37 990 Ft áfa nélkül 29 910 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKR748
SENCOR STM 3752BL - Konyhai robotgép
-11%
Típusok
SENCOR STM 3752BL
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, dagasztószár, kék szín

-11% 37 990 Ft
33 690 Ft áfa nélkül 26 530 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:45-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SENKR724
Beko KMD3102W
Konyhai robotgép - 1000W, fém test, LCD kijelző, időzítő funkció, bolygókeverő rendszer, 12 folyamatosan állítható sebesség, 4,5 literes rozsdamentes acél tál, elülső kifolyó további tartozékokhoz, habverő, dagasztókar, spatula a csomag része

-2% 108 990 Ft
106 850 Ft áfa nélkül 84 140 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: BEKKM310
Bosch MUM5XW20
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár és turmix feltét, fehér szín

-1% 163 030 Ft
161 090 Ft áfa nélkül 126 840 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSKR207
Bosch MUM5824C - Konyhai robotgép
-17%
Bosch MUM5824C
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, húsdaráló, mixerfej, kétoldalas korong, keverőtál és habverő kar, tömege: 8,313 kg, fehér szín

-17% 129 190 Ft
107 090 Ft áfa nélkül 84 320 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSKR411
Bosch MUM58364 - Konyhai robotgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Bosch MUM58364
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb, keverőszár és kétoldalas korong, tömege: 8,61 kg, fekete szín

127 290 Ft áfa nélkül 100 230 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSKR060
Bosch MUM58C10 - Konyhai robotgép
-16%
Bosch MUM58C10
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege: 6,27 kg, champagne szín

-16% 118 690 Ft
99 290 Ft áfa nélkül 78 180 Ft
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 19:00-tól
Utolsó 5 db
Termékkód: BOSKR502
Bosch MUM58A20
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege: 6,27 kg, barna szín

-4% 129 790 Ft
124 690 Ft áfa nélkül 98 180 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOSKR496

Konyhai robotgépek

Legyen a tiéd egy nagy teljesítményű Tefal QB 300138 Wizzo konyhai robotgép ingyen Legyen a tiéd egy nagyszerű Tefal QB 300138 Wizzo konyhai robotgép teljesen ingyen! 2020. május 13. és...
Az elektromos edények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az...

Konyhai robotgépek

A konyhai robotgépek már az 1960-as évek óta könnyítik meg a konyhai feladatokat. A technológia azóta hatalmas változásokon ment keresztül, de egy valami nem változott: a megfelelő konyhai robotgép kiválasztásakor a legfontosabb azt tudni, hogy milyen folyamatokra fogjuk használni. Pl. felesleges multifunkciós konyhai robotgépet vennünk, ha kizárólag tészták és krémek készítésekor kapcsoljuk be. Viszont, ha szeretjük a friss zöldség- és gyümölcsleveket, a turmixfejes konyhai robotgép lesz számunkra a kiváló választás.

Elérhető konyhai robotgép márkák

A körültekintő választáshoz érdemes áttekinteni a különböző robotgép márkákat is.

Bosch konyhai robotgépek

A német cégóriás a 19. század vége óta gyárt háztartási eszközöket. A gyártáson kívül a fejlesztésre is nagy figyelmet fordítanak, ennek köszönhetően a konyhai robotgépek terén is újabb és újabb innovatív technológiákat mutatnak be. A megszokott precizitás a robotgépek masszív felépítésén is észrevehető. 3 különböző konyhai robotgép sorozat termékei közül választhatunk. A MUM4 belépítőszintű termékcsalád, sokféle elérhető tartozékkal. A MUM5 konyhai robotgépek szintén széles tartozékválasztékkal büszkélkedhetnek, de magasabb minőséget képviselnek. Az OptiMUM termékek garantálják a legmagasabb teljesítményt. Ezek a konyhai robotgépek beépített mérleggel is büszkélkedhetnek.

Sencor konyhai robotgépek

A Sencor megbízható és kompakt készülékeket kínál megfizethető áron. A jelenleg a piacon található konyhai robotgépek közül az ő készülékeik elérhetők a legtöbb színválasztékban. De nem csak szépek, praktikusak is. A Sencor konyhai robotgépek tartozékai gyorsan és egyszerűen cserélhetők. A robotgép lassú indítása után többféle sebességfokozatból lehet kiválasztani a legideálisabbat a Sencor Smart Power & Energy technológia segítségével. Mi sem bizonyítja legjobban a Sencor konyhai robotgépek minőségét, minthogy egyes termékeikre 6 év garanciát vállalnak.

Kenwood konyhai robotgépek

A brit Kenwood vállalat konyhai eszközei letisztult, klasszikus megjelenésük és kedvező áruk miatt kedveltek –ez a konyhai robotgépeikre is igaz. Ugyan kompaktabbak, olcsóbbak, de mégis teljes mértékben megbízható eredményre képesek a Prospero Plus vagy a MultiOne konyhai robotgép termékcsalád tagjai. A dizájn szerelmesei a kMix sorozat modelljeivel dobhatják fel a konyhájuk hangulatát. A professzionális konyhai robotgépet keresőknek a Chef termékek között érdemes böngészniük. Egyedülálló újdonság az indukciós főzőlappal felszerelt Cooking Chef konyhai robotgép, amely lehetővé teszi, hogy ugyanabban a tálban főzd meg a vacsorát, mint amelyikben a hozzávalókat készítetted elő.

Tefal konyhai robotgépek

A francia cég a legkülönfélébb háztartási elektronikai termékek piacán van jelen, így konyhai robotgépeik is ismertek. Készülékeik nem bírnak egyedi, jellegzetes megjelenéssel, de strapabíró, masszív felépítésük különösen megbízhatóvá teszi őket. A Tefal konyhai robotgépek áraikat tekintve a középkategóriába tartoznak, de találhatunk köztük olcsóbb, ill. különlegesebb, drágább termékeket is.

KitchenAid konyhai robotgépek

Az amerikai KitchenAid termékei mind megjelenésben, mind árukat tekintve exkluzívnak számítanak. Ezek a konyhai robotgépek ugyan nem büszkélkedhetnek nagy tartozék-felszereltséggel, de keverő- és dagasztószáraik, ballonhabverőik és rozsdamentes acél keverőtálaik kiemelkedő minőséget képviselnek. A KitchenAid konyhai robotgépek hosszú éveken keresztül kiváló segítőtársaid lehetnek az alapvető konyhai műveletek elvégzésében.

Klarstein konyhai robotgépek

A Klarstein középkategóriás konyhai robotgépek között a legkülönfélébb tartozékkal-funkcióval felszerelt modellek elérhetők. Az egészen kis teljesítményű motortól a profiig, a kis keverőtál űrtartalmútól a mindent elnyelőig, az 5 sebességfokozatú készülékektől a 12 fokozatos csúcsig a Klarstein konyhai robotgép kínálatban mindenki megtalálhatja a neki valót.

ETA konyhai robotgépek

A cseh ETA vállalat elsősorban porszívóiról ismert, pedig sokféle háztartási eszközt gyárt, többek között konyhai robotgépeket is. Gratus, Gratussino és Gustus modell-sorozataikban megtalálhatóak az olcsóbb és egyszerűbb készülékek, de a drága, nagytudású, szinte luxuskivitelű konyhai robotgépek is. Tartozékok tekintetében is egész széles skálán mozog a különböző modellek felszereltsége. A dagasztó és habverő szárakon kívül akár gyümölcsprés, húsdaráló, kolbásztöltő is rendelkezésre áll egyes ETA konyhai robotgépeknél.

Egyéb konyhai robotgép márkák

Vannak olyan márkák, amelyek csak egy-két modellel képviseltetik magukat a konyhai robotgépek piacán. A Catler, a Sage, vagy az Electrolux konyhai robotgépek rozsdamentes acél borítása és tartós, rozsdamentes keverőtálja tökéletes eredményt garantál bármilyen konyhai folyamat esetében. Egyszerűbb és olcsóbb kategóriájúak pl. a Clatronics konyhai robotgépek, amik viszonylag könnyebbek is. De ha pont masszívabb, robusztusabb konyhai robotgépet keresel, a G21 márka termékei között is érdemes keresgélned.

Konyhai robotgépek árkategória szerint

A konyhai robotgépeket árak alapján három kategóriába sorolhatjuk. Az olcsóbb, max. 60.000 Ft-os konyhai robotgépek általában műanyag borításúak, de sok modell részben rozsdamentes acél alkatrészeket is kapott. Teljesítményüket tekintve széles skálán mozognak, 500-1500 wattosak is lehetnek. Mindenképpen érdemes azonban kihangsúlyozni, h. már az olcsó konyhai robotgép modellek többsége is bolygóműves.

A középkategóriába a 60.000-12000 Ft közötti konyhai robotgépek tartoznak. Ezek a készülékek többségükben már teljesen rozsdamentes acél kivitelűek, többféle sebességfokozat elérhető hozzájuk és szélesebb tartozékkínálattal büszkélkedhetnek.

A drágább konyhai robotgép modellek a 120000 Ft-os vételár fölöttiek. Az ilyen készülékek további plusz funkciókat is magukénak tudhatnak, mint pl. a teljes fordulatszám szabályozás. Az ilyen konyhai robotgépekhez általában számtalan további tartozék vásárolható az alapfelszereltségen túl. Méretét és súlyát tekintve a "luxus" konyhai robotgép nem minden konyhába illik, ezért érdemes körültekintően dönteni a megvásárlásáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó konyhai robotgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább konyhai robotgépek A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb konyhai robotgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod konyhai robotgépek vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket