Ne szalaszd el a JOY napokat, melyek keretében az akcióban szereplő termékeket 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Használd a JOYNAPOK2021 kódot! Többet itt.
A vásárlás jövője ApF v HU

Konyhai robotgépek

A konyhai robotgép hasznos készülék bármilyen háztartásban. Ételek, italok, desszertek alapanyagai egyaránt könnyen előkészíthetők vele. Milyen konyhai robotgépek elérhetők a piacon és mire képesek az egyes modellek? Segítünk az eligazodásban.

Tovább

Miben lesz segítségedre egy konyhai robotgép?

A robotgépek nagy előnye, hogy sok különböző konyhai folyamatot el lehet velük végezni, mint például:

 • Habverés, keverés, tészta dagasztás
 • Húsdarálás
 • Zöldségszeletelés, aprítás
 • Mixelés, pürésítés
 • Gyümölcslé készítés

Hogyan válassz konyhai robotgépet?

Ha új konyhai robotgép vásárlás előtt állsz, pár jellemzőt és paramétert mindenképp érdemes lesz figyelembe venned.

A konyhai robotgép teljesítménye

Teljesítmény tekintetében általánosan igaz, hogy minél nagyobb az érték, annál többre képes a konyhai készülék. A konyhai robotgép esetében a teljesítmény 300 és 1700 W között mozog, de érdemes egy legalább 700 W-os modellben gondolkodni. Például egy konyhai robotgép 1200 W teljesítménnyel magas minőséget képvisel és még a nehezebb tészták dagasztásával is megbirkózhat.

A magasabb teljesítmény persze magasabb energiafogyasztással jár. Konyhai robotgép esetén azonban ez kevésbé lényeges, mivel olyan háztartási eszközről van szó, amelyet ritkábban használunk.

Különböző konyhai robotgép keverési típusok

 • Központi keverés - az ilyen konyhai robotgépnél a keverést vagy egy saját tengelye körül forgó habverő, vagy két, egymás körül keringő habverő végzi. A központi keverés kevésbé hatékony mivel nem biztos, hogy a robotgépnek minden hozzávalót sikerül alaposan összekevernie.
 • Bolygóműves keverés - bolygóműves konyhai robotgépeknél a habverő pontosan követi a tál szélét a jobb keverés vagy habverés érdekében.
Konyhai robotgép
Multifunkciós konyhai robotgép – egy készülék, sok lehetőség

Milyen fő funkciói lehetnek egy konyhai robotgépnek

 • Habverés és dagasztás - főleg sütési előkészületeknél használatos. A habverők, dagasztó- és keverőszárak a legtöbb konyhai robotgép alapvető felszerelései.
 • Szeletelés és reszelés - speciális tartozékok segítségével a konyhai robotgép zöldségek szeletelésére vagy reszelésére is képes. A multifunkciós konyhai robotgépeknél ezek az alapfelszereltséghez tartoznak.
 • Darálás és keverés - a húsdaráló általában nem az alapfelszereltség része, a konyhai robotgép típusától függően lehet jelen. A húsdaráláshoz fontos, hogy a motor nagyobb teljesítményű legyen.

Az alapfelszereléseken kívül fordíts figyelmet a konyhai robotgép egyre nagyobb számban elérhető tartozékaira is. A leggyakoribb kiegészítők a K habverő, a flexi habverő, a mixer, a húsdaráló vagy a tészta készítéséhez szükséges tartozék.

A legjobb konyhai robotgép az, amit pontosan a Te igényeidre szabtak. Vásárlás előtt gondold végig, milyen feladatokat szeretnél vele elvégeztetni, milyen feltétekre lesz szükséged és az alapján válaszd ki a megfelelő modellt. A funkciók mellett azonban ne feledkezz meg arról se, hogy minél többet tud egy konyhai robotgép, annál nagyobbak a méretei is. Pl. egy szélesebb konyhai robotgép nem biztos, hogy el fog férni egy kis garzonlakás konyhapultján.

Sebességfokozatok a tökéletes eredmények érdekében

A különböző eljárások sikeres és gyors elvégzése eltérő sebességfokozatot igényelhet. A dagasztás, darálás v. habverés megkezdése előtt fontos kiválasztani az adott műveletnek megfelelő sebességfokozatokat. Minél több sebességfokozatra képes a konyhai robotgép, annál precízebben végzi a rábízott feladatot.

i

Nagy teljesítményű konyhai segítőre van szükséged? Nézz körül profi konyhai robotgép kínálatunkban.

A konyhai robotgép anyaga - fém vagy műanyag?

A burkolat és a különböző tartozékok anyagának tekintetében sem szabad megalkudni. Egy fémburkolatú konyhai robotgép sokkal ellenállóbb, mint műanyagból készült társai. A keverőtál lehetőleg könnyű, kopásálló műanyagból, vagy tartósabb üvegből, esetleg rozsdamentes acélból készült legyen, hogy a konyhai robotgép semmilyen sebességfokozaton ne tegyen benne kárt.

További fontos paraméterek: a konyhai robotgép tömege és a keverőtál űrtartalma

Bár a nagyobb tömegű konyhai robotgépek szilárdabbak, de mindenképp fontos figyelemben venni, hogy ugyanakkor nehezebben hordozhatóak is. A keverőtál űrtartalma általában 3,5-7 liter között mozog. Egy átlagos családnak az átlagos konyhai műveletekhez egy 4-5 literes keverőtál elegendő kell, hogy legyen. De ha gyakran sütsz nagyobb mennyiséget, érdemes lehet megfontolni az ennél nagyobb űrtartalmú edénnyel felszerelt konyhai robotgép vásárlását is.

A nagyobb összejövetelek, rendezvények lebonyolításához akár egy 20 literes keverőtállal ellátott konyhai robotgép is szükséges lehet.

Speciális konyhai robotgépek

A sokféle konyhai művelet elvégzése különböző funkciókat igényelhet, így az egyes konyhai robotgépek eltérő tudással rendelkezhetnek.

Dagasztógép

A dagasztószáras konyhai robotgép könnyedén megbirkózik a legkülönfélébb alapanyagok összegyúrásával, dagasztásával. Az ilyen tartozékkal ellátott robotgéppel feldolgozott tészta lenyűgözően homogén lesz.

Húsdarálós konyhai robotgép

A húsdarálós konyhai robotgép kiváló választás azoknak, akik csak friss darált hússal szeretnek dolgozni. Nemcsak a nyári grillezések során hasznos az előkészületeknél, de lasagne vagy fasírt készítéséhez is remek.

Konyhai robotgép szeletelőkoronggal

A szeletelőkoronggal felszerelt konyhai robotgép meggyorsítja a zöldség feldolgozás folyamatát. Szeletelni, reszelni és aprítani is lehet velük, amire épp szükség van. Egyes modelleknél a reszelés-szeletelés finomságát is lehet szabályozni a megfelelő tartozék használatával.

i

Ha a robotgépet igazán sok feldolgozó és előkészítő műveletre szeretnéd használni, és örülnél, ha sokféle feltéttel rendelkezne, nézz körül multifunkciós konyhai robotgép kínálatunkban.
A konyhai robotgép tartozék kategóriában külön is megvásárolható szeletelőkorongokat, húsdarálókat, keverőtálakat és egyéb tartozékokat találsz, amivel még jobban személyre szabhatod új robotgéped képességeit.

Különleges funkciók, amelyek megkönnyítik a munkát a konyhai robotgéppel

A piacon megtalálható robotgépek közül egyes modelleket az általánosnál több hasznos funkcióval/jellemzővel is elláttak.

 • Indításgátló: megakadályozza a konyhai robotgép véletlenszerű elindítását. Nem fog bekapcsolni, ha bármely része nem megfelelően van csatlakoztatva a konyhai robotgép testéhez, vagy ha hiányzik egy alkatrész.
 • Túlmelegedés elleni védelem: ha a motor veszélyesen felmelegszik használat közben, a konyhai robotgép automatikusan kikapcsol.
 • Mosogatógép kompatibilitás: lehetővé tesz a konyhai robotgép egyes alkatrészeinek tisztítását a mosogatógépben. A mosogatógépbe helyezés előtt gondosan ellenőrizd, hogy az alkatrészeket mosogatógépben történő tisztításra tervezték-e. Ellenkező esetben a komponensek megsérülhetnek vagy korrodálódhatnak.
 • Csúszásmentes részek: minden felületen biztosítják a konyhai robotgép stabilitását és megakadályozzák a készülék elcsúszását használat közben.

Ha a számodra fontos funkciók alapján kiválasztottad a megfelelő modellt, esetleg gondold át azt is, milyen színű legyen a készülék. A piros konyhai robotgép például feldobja bármilyen konyha hangulatát, míg az ezüst színű konyhai robotgép letisztultságával bárhova kiválóan illik.

Konyhai robotgép árak - mit tudnak a drágább modellek, amit az olcsóbbak nem?

Ne tévesszenek meg az árak, az olcsó konyhai robotgépek között is találhatsz neked valót. Az egyes modellek ára általában a burkolat és a tartozékok anyagától, a rendelkezésre álló sebességfokozatok számától és az elérhető plusz funkcióktól függ. Ha csak ritkábban tervezed használni az új konyhai robotgépet, egy alsó-középkategóriás darab is megfelelő lehet számodra, de ha mindennapi használatra szánod, érdemes befektetned egy drágább modellbe. Hogyan válasszunk konyhai robotgépet című útmutatónk részletesebben segít az eligazodásban.

i

Fontos tisztázni a különbséget a turmixgép, a smoothie készítő és a konyhai robotgép között.
A smoothie készítőt jellemzően zöldség és gyümölcsitalok készítésére tervezték.
A turmixgép valamennyire elbánik a száraz hozzávalók aprításával is, de kisebb késekkel szerelték fel és a pürésítéshez folyadékok hozzáadása is szükséges.
A konyhai robotgép száraz és "nedves" alapanyagok aprításával, keverésével is megbirkózik széles keverőedényének és a nagyméretű pengéknek köszönhetően. A modernebb konyhai robotgépek turmixfejjel is el vannak látva, így egy géppel mindkét típusú munka elvégezhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Klarstein Bella Pico 2G - krémszín Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár és keverőtál, tömege: 6,2 kg, krémszínű szín
-6%
33 600 Ft
31 490 Ft

2.
Tefal QB150138 Masterchef Essential Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,8 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, dagasztószár, ballon habverő és flexi habverő, tömege: 4,38 kg, fehér szín
38 990 Ft

3.
KENWOOD KVL8400S Beszállítás alatt > 5 db Várható 2021. 05. 27.
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1700 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 10,4 kg, ezüst szín
-11%
241 640 Ft
215 790 Ft

Még több
134 tétel
Classic Kategória
SENCOR STM 6357GG Konyhai robotgép - Konyhai robotgép Típusok
SENCOR STM 6357GG Konyhai robotgép
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 9,6 kg, zöld szín

67 790 Ft áfa nélkül 53 380 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENST638
Arany középút
Tefal QB632D38 Masterchef Gourmet +
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1100 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 4,6 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, turbo pulse gomb, keverőszár, tömőrúd, dagasztószár, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló és reszelő dob, tömege: 6,64 kg, ezüst szín

142 990 Ft áfa nélkül 112 590 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEY821
Premium Kategória
ETA Gratus Vital II 0028 90092
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 5,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, tömőrúd, dagasztószár, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és mákdaráló , fehér szín

-4% 217 240 Ft
209 090 Ft áfa nélkül 164 640 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR257
Klarstein Bella Pico 2G - krémszín - Konyhai robotgép
-6%
Klarstein Bella Pico 2G - krémszín
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár és keverőtál, tömege: 6,2 kg, krémszínű szín

-6% 33 600 Ft
31 490 Ft áfa nélkül 24 800 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR233
Tefal QB150138 Masterchef Essential
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,8 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, dagasztószár, ballon habverő és flexi habverő, tömege: 4,38 kg, fehér szín

38 990 Ft áfa nélkül 30 700 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFKR374
BOSCH MUM55761
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,8 kg, piros szín

91 790 Ft áfa nélkül 72 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3145a
SENCOR STM 3754RD-EUE3 - Konyhai robotgép Típusok
SENCOR STM 3754RD-EUE3
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és beöntő karima, tömege: 7,06 kg, piros szín

44 870 Ft áfa nélkül 35 330 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKR321
SENCOR STM 3750WH-EUE3
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, dagasztószár és mixerfej, fehér szín

-2% 44 700 Ft
43 990 Ft áfa nélkül 34 640 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKR246
Kenwood KHC29.J0SI - Konyhai robotgép
-13%
Kenwood KHC29.J0SI
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,3 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, turmix feltét és citrom/gyümölcs prés, tömege: 6,3 kg, ezüst szín

-13% 74 450 Ft
64 600 Ft áfa nélkül 50 870 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR389
Klarstein Lucia Rossa - Konyhai robotgép
-7%
Klarstein Lucia Rossa
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 11 kg, piros szín

-7% 58 120 Ft
53 990 Ft áfa nélkül 42 510 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR055
Klarstein TK2-Lucia Argentea - Konyhai robotgép
-7%
Klarstein TK2-Lucia Argentea
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 11 kg, ezüst szín

-7% 58 120 Ft
53 990 Ft áfa nélkül 42 510 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR051
BOSCH MUMS2AW00
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 3,8 l, keverőtál anyaga: műanyag, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, habverés, keverés, dagasztás, tömege: 5,19 kg, fehér szín

-3% 48 170 Ft
46 830 Ft áfa nélkül 36 870 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MUMKR114
Klarstein Bella Bianca Konyhai robotgép - Konyhai robotgép
Klarstein Bella Bianca Konyhai robotgép
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, fehér szín

44 790 Ft áfa nélkül 35 270 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: KLAKR009
Klarstein Bella Morena - Konyhai robotgép
Klarstein Bella Morena
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, krémszínű szín

43 670 Ft áfa nélkül 34 390 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR012
Kenwood KWL90.124SI - Konyhai robotgép
Kenwood KWL90.124SI
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, tömege: 11 kg, ezüst szín

-2% 449 420 Ft
439 010 Ft áfa nélkül 345 680 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR158
Kenwood KVL6430S - Konyhai robotgép
Típusok
Kenwood KVL6430S
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás és habverés, keverés, dagasztás, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 14,58 kg, ezüst szín

234 090 Ft áfa nélkül 184 320 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR320
Bosch MUM58M59 - Konyhai robotgép
-10%
Bosch MUM58M59
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,4 kg, rozsdamentes acél szín

-10% 119 010 Ft
106 990 Ft áfa nélkül 84 240 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSRB004
Az akcióból hátralévő idő: 21:36:15
ETA Gustus Vario II. 1128 90020 - Konyhai robotgép
ETA Gustus Vario II. 1128 90020
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, fehér szín

98 890 Ft áfa nélkül 77 870 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 18 db
Termékkód: ETAKR301
Klarstein Bella Robusta fém piros - Konyhai robotgép
-9%
Klarstein Bella Robusta fém piros
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő és habverő kar, tömege: 5,4 kg, piros szín

-9% 51 520 Ft
46 990 Ft áfa nélkül 37 000 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR799
BOSCH MUMS2ER01
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,8 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét és habverő kar, tömege: 5,2 kg, piros szín

58 410 Ft áfa nélkül 45 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MUMKR329
Klarstein Bella Elegance piros
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1300 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, ballon habverő, tömege: 6,2 kg, piros szín

58 490 Ft áfa nélkül 46 060 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KLAKR299
Az akcióból hátralévő idő: 21:36:15
Klarstein Bella Rossa - Konyhai robotgép
-11%
Klarstein Bella Rossa
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, piros szín

-11% 41 890 Ft
37 270 Ft áfa nélkül 29 340 Ft
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 5 db
Termékkód: KLAKR014
Klarstein Bella Pico 2G - kék
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és habverés, keverés, dagasztás, keverőszár, dagasztószár és keverőtál, tömege: 6,2 kg, kék szín

36 950 Ft áfa nélkül 29 090 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KLAKR226
ROHNSON R-588
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, ballon habverő, tömege: 3,95 kg, fekete szín

37 190 Ft áfa nélkül 29 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RHOKR109

Konyhai robotgépek

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és...
Az elektromos edények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az...

Konyhai robotgépek

A konyhai robotgépek már az 1960-as évek óta könnyítik meg a konyhai feladatokat. A technológia azóta hatalmas változásokon ment keresztül, de egy valami nem változott: a megfelelő konyhai robotgép kiválasztásakor a legfontosabb azt tudni, hogy milyen folyamatokra fogjuk használni. Pl. felesleges multifunkciós konyhai robotgépet vennünk, ha kizárólag tészták és krémek készítésekor kapcsoljuk be. Viszont, ha szeretjük a friss zöldség- és gyümölcsleveket, a turmixfejes konyhai robotgép lesz számunkra a kiváló választás.

Elérhető konyhai robotgép márkák

A körültekintő választáshoz érdemes áttekinteni a különböző robotgép márkákat is.

Bosch konyhai robotgépek

A német cégóriás a 19. század vége óta gyárt háztartási eszközöket. A gyártáson kívül a fejlesztésre is nagy figyelmet fordítanak, ennek köszönhetően a konyhai robotgépek terén is újabb és újabb innovatív technológiákat mutatnak be. A megszokott precizitás a robotgépek masszív felépítésén is észrevehető. 3 különböző konyhai robotgép sorozat termékei közül választhatunk. A MUM4 belépítőszintű termékcsalád, sokféle elérhető tartozékkal. A MUM5 konyhai robotgépek szintén széles tartozékválasztékkal büszkélkedhetnek, de magasabb minőséget képviselnek. Az OptiMUM termékek garantálják a legmagasabb teljesítményt. Ezek a konyhai robotgépek beépített mérleggel is büszkélkedhetnek.

Sencor konyhai robotgépek

A Sencor megbízható és kompakt készülékeket kínál megfizethető áron. A jelenleg a piacon található konyhai robotgépek közül az ő készülékeik elérhetők a legtöbb színválasztékban. De nem csak szépek, praktikusak is. A Sencor konyhai robotgépek tartozékai gyorsan és egyszerűen cserélhetők. A robotgép lassú indítása után többféle sebességfokozatból lehet kiválasztani a legideálisabbat a Sencor Smart Power & Energy technológia segítségével. Mi sem bizonyítja legjobban a Sencor konyhai robotgépek minőségét, minthogy egyes termékeikre 6 év garanciát vállalnak.

Kenwood konyhai robotgépek

A brit Kenwood vállalat konyhai eszközei letisztult, klasszikus megjelenésük és kedvező áruk miatt kedveltek –ez a konyhai robotgépeikre is igaz. Ugyan kompaktabbak, olcsóbbak, de mégis teljes mértékben megbízható eredményre képesek a Prospero Plus vagy a MultiOne konyhai robotgép termékcsalád tagjai. A dizájn szerelmesei a kMix sorozat modelljeivel dobhatják fel a konyhájuk hangulatát. A professzionális konyhai robotgépet keresőknek a Chef termékek között érdemes böngészniük. Egyedülálló újdonság az indukciós főzőlappal felszerelt Cooking Chef konyhai robotgép, amely lehetővé teszi, hogy ugyanabban a tálban főzd meg a vacsorát, mint amelyikben a hozzávalókat készítetted elő.

Tefal konyhai robotgépek

A francia cég a legkülönfélébb háztartási elektronikai termékek piacán van jelen, így konyhai robotgépeik is ismertek. Készülékeik nem bírnak egyedi, jellegzetes megjelenéssel, de strapabíró, masszív felépítésük különösen megbízhatóvá teszi őket. A Tefal konyhai robotgépek áraikat tekintve a középkategóriába tartoznak, de találhatunk köztük olcsóbb, ill. különlegesebb, drágább termékeket is.

KitchenAid konyhai robotgépek

Az amerikai KitchenAid termékei mind megjelenésben, mind árukat tekintve exkluzívnak számítanak. Ezek a konyhai robotgépek ugyan nem büszkélkedhetnek nagy tartozék-felszereltséggel, de keverő- és dagasztószáraik, ballonhabverőik és rozsdamentes acél keverőtálaik kiemelkedő minőséget képviselnek. A KitchenAid konyhai robotgépek hosszú éveken keresztül kiváló segítőtársaid lehetnek az alapvető konyhai műveletek elvégzésében.

Klarstein konyhai robotgépek

A Klarstein középkategóriás konyhai robotgépek között a legkülönfélébb tartozékkal-funkcióval felszerelt modellek elérhetők. Az egészen kis teljesítményű motortól a profiig, a kis keverőtál űrtartalmútól a mindent elnyelőig, az 5 sebességfokozatú készülékektől a 12 fokozatos csúcsig a Klarstein konyhai robotgép kínálatban mindenki megtalálhatja a neki valót.

ETA konyhai robotgépek

A cseh ETA vállalat elsősorban porszívóiról ismert, pedig sokféle háztartási eszközt gyárt, többek között konyhai robotgépeket is. Gratus, Gratussino és Gustus modell-sorozataikban megtalálhatóak az olcsóbb és egyszerűbb készülékek, de a drága, nagytudású, szinte luxuskivitelű konyhai robotgépek is. Tartozékok tekintetében is egész széles skálán mozog a különböző modellek felszereltsége. A dagasztó és habverő szárakon kívül akár gyümölcsprés, húsdaráló, kolbásztöltő is rendelkezésre áll egyes ETA konyhai robotgépeknél.

Egyéb konyhai robotgép márkák

Vannak olyan márkák, amelyek csak egy-két modellel képviseltetik magukat a konyhai robotgépek piacán. A Catler, a Sage, vagy az Electrolux konyhai robotgépek rozsdamentes acél borítása és tartós, rozsdamentes keverőtálja tökéletes eredményt garantál bármilyen konyhai folyamat esetében. Egyszerűbb és olcsóbb kategóriájúak pl. a Clatronics konyhai robotgépek, amik viszonylag könnyebbek is. De ha pont masszívabb, robusztusabb konyhai robotgépet keresel, a G21 márka termékei között is érdemes keresgélned.

Konyhai robotgépek árkategória szerint

A konyhai robotgépeket árak alapján három kategóriába sorolhatjuk. Az olcsóbb, max. 60.000 Ft-os konyhai robotgépek általában műanyag borításúak, de sok modell részben rozsdamentes acél alkatrészeket is kapott. Teljesítményüket tekintve széles skálán mozognak, 500-1500 wattosak is lehetnek. Mindenképpen érdemes azonban kihangsúlyozni, h. már az olcsó konyhai robotgép modellek többsége is bolygóműves.

A középkategóriába a 60.000-12000 Ft közötti konyhai robotgépek tartoznak. Ezek a készülékek többségükben már teljesen rozsdamentes acél kivitelűek, többféle sebességfokozat elérhető hozzájuk és szélesebb tartozékkínálattal büszkélkedhetnek.

A drágább konyhai robotgép modellek a 120000 Ft-os vételár fölöttiek. Az ilyen készülékek további plusz funkciókat is magukénak tudhatnak, mint pl. a teljes fordulatszám szabályozás. Az ilyen konyhai robotgépekhez általában számtalan további tartozék vásárolható az alapfelszereltségen túl. Méretét és súlyát tekintve a "luxus" konyhai robotgép nem minden konyhába illik, ezért érdemes körültekintően dönteni a megvásárlásáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai robotgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább konyhai robotgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai robotgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai robotgépek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.