Všechny dárky jako na dlani

Konyhai robotgépek

A konyhai robotgép hasznos készülék bármilyen háztartásban. Ételek, italok, desszertek alapanyagai egyaránt könnyen előkészíthetők vele. Milyen konyhai robotgépek elérhetők a piacon és mire képesek az egyes modellek? Segítünk az eligazodásban.

Tovább

Miben lesz segítségedre egy konyhai robotgép?

A robotgépek nagy előnye, hogy sok különböző konyhai folyamatot el lehet velük végezni, mint például:

 • Habverés, keverés, tészta dagasztás
 • Húsdarálás
 • Zöldségszeletelés, aprítás
 • Mixelés, pürésítés
 • Gyümölcslé készítés

Hogyan válassz konyhai robotgépet?

Ha új konyhai robotgép vásárlás előtt állsz, pár jellemzőt és paramétert mindenképp érdemes lesz figyelembe venned.

A konyhai robotgép teljesítménye

Teljesítmény tekintetében általánosan igaz, hogy minél nagyobb az érték, annál többre képes a konyhai készülék. A konyhai robotgép esetében a teljesítmény 300 és 1700 W között mozog, de érdemes egy legalább 700 W-os modellben gondolkodni. Például egy konyhai robotgép 1200 W teljesítménnyel magas minőséget képvisel és még a nehezebb tészták dagasztásával is megbirkózhat.

A magasabb teljesítmény persze magasabb energiafogyasztással jár. Konyhai robotgép esetén azonban ez kevésbé lényeges, mivel olyan háztartási eszközről van szó, amelyet ritkábban használunk.

Különböző konyhai robotgép keverési típusok

 • Központi keverés - az ilyen konyhai robotgépnél a keverést vagy egy saját tengelye körül forgó habverő, vagy két, egymás körül keringő habverő végzi. A központi keverés kevésbé hatékony mivel nem biztos, hogy a robotgépnek minden hozzávalót sikerül alaposan összekevernie.
 • Bolygóműves keverés - bolygóműves konyhai robotgépeknél a habverő pontosan követi a tál szélét a jobb keverés vagy habverés érdekében.
Konyhai robotgép
Multifunkciós konyhai robotgép – egy készülék, sok lehetőség

Milyen fő funkciói lehetnek egy konyhai robotgépnek

 • Habverés és dagasztás - főleg sütési előkészületeknél használatos. A habverők, dagasztó- és keverőszárak a legtöbb konyhai robotgép alapvető felszerelései.
 • Szeletelés és reszelés - speciális tartozékok segítségével a konyhai robotgép zöldségek szeletelésére vagy reszelésére is képes. A multifunkciós konyhai robotgépeknél ezek az alapfelszereltséghez tartoznak.
 • Darálás és keverés - a húsdaráló általában nem az alapfelszereltség része, a konyhai robotgép típusától függően lehet jelen. A húsdaráláshoz fontos, hogy a motor nagyobb teljesítményű legyen.

Az alapfelszereléseken kívül fordíts figyelmet a konyhai robotgép egyre nagyobb számban elérhető tartozékaira is. A leggyakoribb kiegészítők a K habverő, a flexi habverő, a mixer, a húsdaráló vagy a tészta készítéséhez szükséges tartozék.

Multifunkciós konyhai robotgép

A háztartási robotgépek fajtáinak változtatossága szinte követhetetlen, így talán az sem meglepő, hogy a konyhai robotgép és a multifunkciós konyhai robotgép közötti határvonal gyakran elmosódott. A "sima" konyhai robotgépek is funkciók sokaságát kínálják, így első látásra nem feltétlenül egyértelmű, hogy mitől multifunkciós egy multifunkciós konyhai robotgép. Hogy megkönnyítsük vásárlóink dolgát, külön multifunkciós konyhai robotgépek kategóriát hoztunk létre, ahol kedvedre válogathatsz e sokoldalú masinák közt. Első látásra az tűnhet fel, hogy míg a hagyományos konyhai robotgépek a fő hangsúlyt a keverőtálra és a különféle tészták keverésére helyezik - így a többi aprító, vágó, szeletelő, stb. funkció bizonyos tekintetben csak extrának tekinthető - addig a multifunkciós robotgépek többsége a keverőtál teljes kihagyásával elsősorban a számtalan egyéb funkcióra fókuszál. Természetesen a keverőtál hiánya ellenére is alkalmasak dagasztásra és tészták készítésére is. Tehát milyen funkciókról is van szó? Nézzünk néhányat.

 • Kiegészítők gazdag választéka - Keverő-, dagasztó- és habverő lapátok, szeletelő feltét, minőségi késrendszer aprításhoz, reszelő többféle kiegészítővel, citrusfacsaró friss gyümölcsléhez, kávé- és fűszerdaráló.
 • Általában legalább kétféle praktikus edény - A különféle edények könnyedén cserélhetők. A fő munkaedény általában 2-4 liter kapacitású, így nagyobb mennyiségű alapanyag feldolgozására is alkalmas. Dagasztásra, tészták készítéséhez szintén a fő munkaedényt érdemes használni.
 • Levesek, szószok vagy pürék keverése - Hideg és meleg állapotban is.
 • Diófélék vagy kávé darálása - Segítségével minden nap élvezheted a frissen őrölt kávé utánozhatatlan aromáját.
 • Sebességszabályozás - Leggyakrabban két sebesség, de léteznek 4, 6 vagy akár 10-nél több sebességen működtethető multifunkcionális konyhai robotgépek. Minél több sebesség közül tudsz választani, annál ideálisabb sebességet tudsz választani minden egyes munkafolyamathoz.
 • Pulzáló funkció, avagy PULSE gomb - A pulzáló funkció első pillantásra nem tűnhet túl lényegesnek. Lényege, hogy a robotgép csak addig működik, amíg a PULSE gombot lenyomva tartjuk. Mire jó ez, amikor ott a főkapcsoló? Létezek olyan alapanyagok, amelyeknek csak 1-2 másodperces feldolgozásra van szükségük, csak néhány fordulatnyi aprításra, keverésre, vagy habosításra. Ilyen esetben jön jól a pulzáló funkció.

A legjobb konyhai robotgép az, amit pontosan a Te igényeidre szabtak. Vásárlás előtt gondold végig, milyen feladatokat szeretnél vele elvégeztetni, milyen feltétekre lesz szükséged és az alapján válaszd ki a megfelelő modellt. A funkciók mellett azonban ne feledkezz meg arról se, hogy minél többet tud egy konyhai robotgép, annál nagyobbak a méretei is. Pl. egy szélesebb konyhai robotgép nem biztos, hogy el fog férni egy kis garzonlakás konyhapultján.

Robotgép sebességfokozatok a tökéletes eredmények érdekében

A különböző eljárások sikeres és gyors elvégzése eltérő sebességfokozatot igényelhet. A dagasztás, darálás vagy habverés megkezdése előtt fontos kiválasztani az adott műveletnek megfelelő sebességfokozatokat. Minél több sebességfokozatra képes a konyhai robotgép, annál precízebben végzi a rábízott feladatot.

i

Nagy teljesítményű konyhai segítőre van szükséged? Nézz körül profi konyhai robotgép kínálatunkban.

A konyhai robotgép anyaga - fém vagy műanyag?

A burkolat és a különböző tartozékok anyagának tekintetében sem szabad megalkudni. Egy fémburkolatú konyhai robotgép sokkal ellenállóbb, mint műanyagból készült társai. A keverőtál lehetőleg könnyű, kopásálló műanyagból, vagy tartósabb üvegből, esetleg rozsdamentes acélból készült legyen, hogy a konyhai robotgép semmilyen sebességfokozaton ne tegyen benne kárt.

További fontos paraméterek: a konyhai robotgép tömege és a keverőtál űrtartalma

Bár a nagyobb tömegű konyhai robotgépek szilárdabbak, de mindenképp fontos figyelemben venni, hogy ugyanakkor nehezebben hordozhatóak is. A keverőtál űrtartalma általában 3,5-7 liter között mozog. Egy átlagos családnak az átlagos konyhai műveletekhez egy 4-5 literes keverőtál elegendő kell, hogy legyen. De ha gyakran sütsz nagyobb mennyiséget, érdemes lehet megfontolni az ennél nagyobb űrtartalmú edénnyel felszerelt konyhai robotgép vásárlását is.

A nagyobb összejövetelek, rendezvények lebonyolításához akár egy 20 literes keverőtállal ellátott konyhai robotgép is szükséges lehet.

Speciális konyhai robotgépek

A sokféle konyhai művelet elvégzése különböző funkciókat igényelhet, így az egyes konyhai robotgépek eltérő tudással rendelkezhetnek.

Dagasztógép

A dagasztószáras konyhai robotgép könnyedén megbirkózik a legkülönfélébb alapanyagok összegyúrásával, dagasztásával. Az ilyen tartozékkal ellátott robotgéppel feldolgozott tészta lenyűgözően homogén lesz.

Húsdarálós konyhai robotgép

A húsdarálós konyhai robotgép kiváló választás azoknak, akik csak friss darált hússal szeretnek dolgozni. Nemcsak a nyári grillezések során hasznos az előkészületeknél, de lasagne vagy fasírt készítéséhez is remek.

Konyhai robotgép szeletelőkoronggal

A szeletelőkoronggal felszerelt konyhai robotgép meggyorsítja a zöldségfeldolgozás folyamatát. Szeletelni, reszelni és aprítani is lehet velük, amire épp szükség van. Egyes modelleknél a reszelés-szeletelés finomságát is lehet szabályozni a megfelelő tartozék használatával.

Kézi robotgép

A konyhai robotgépek fontos jellemzője, hogy alapfelszerelésükhöz tartozik a keverőtál, így tulajdonképpen tálas robotgép névvel is illethetők. Bár a kézi robotgépek szintén rendelkezhetnek tállal, gyakoribbak a keverőtál nélküli modellek, amelyeket a kézi mixerek kategóriában találsz. Jellemzőjük a jelentősen szűkebb funkcionalitás a konyhai robotgépekhez viszonyítva, de így is tökéletes segítőtársak keverésnél, habverésnél, vagy dagasztásnál. Ha számodra a hangsúly ezeken a funkciókon van, akkor a kézi mixer ideális és jelentősen olcsóbb alternatívát kínál a konyhai robotgépekkel szemben. A kézi robotgép modellek általában legalább két sebességet kínálnak,de egyes modellek akár kilenc sebességfokozatot is biztosíthatnak.

i

Ha a robotgépet igazán sok feldolgozó és előkészítő műveletre szeretnéd használni, és örülnél, ha sokféle feltéttel rendelkezne, nézz körül multifunkciós konyhai robotgép kínálatunkban.
A konyhai robotgép tartozék kategóriában külön is megvásárolható szeletelőkorongokat, húsdarálókat, keverőtálakat és egyéb tartozékokat találsz, amivel még jobban személyre szabhatod új robotgéped képességeit.

Különleges funkciók, amelyek megkönnyítik a munkát a konyhai robotgéppel

A piacon megtalálható robotgépek közül egyes modelleket az általánosnál több hasznos funkcióval/jellemzővel is elláttak.

 • Indításgátló: megakadályozza a konyhai robotgép véletlenszerű elindítását. Nem fog bekapcsolni, ha bármely része nem megfelelően van csatlakoztatva a konyhai robotgép testéhez, vagy ha hiányzik egy alkatrész.
 • Túlmelegedés elleni védelem: ha a motor veszélyesen felmelegszik használat közben, a konyhai robotgép automatikusan kikapcsol.
 • Mosogatógép kompatibilitás: lehetővé tesz a konyhai robotgép egyes alkatrészeinek tisztítását a mosogatógépben. A mosogatógépbe helyezés előtt gondosan ellenőrizd, hogy az alkatrészeket mosogatógépben történő tisztításra tervezték-e. Ellenkező esetben a komponensek megsérülhetnek vagy korrodálódhatnak.
 • Csúszásmentes részek: minden felületen biztosítják a konyhai robotgép stabilitását és megakadályozzák a készülék elcsúszását használat közben.

Ha a számodra fontos funkciók alapján kiválasztottad a megfelelő modellt, esetleg gondold át azt is, milyen színű legyen a készülék. A piros konyhai robotgép például feldobja bármilyen konyha hangulatát, míg az ezüst színű konyhai robotgép letisztultságával bárhova kiválóan illik.

Konyhai robotgép árak - mit tudnak a drágább modellek, amit az olcsóbbak nem?

Ne tévesszenek meg az árak, az olcsó konyhai robotgépek között is találhatsz neked valót. Az egyes modellek ára általában a burkolat és a tartozékok anyagától, a rendelkezésre álló sebességfokozatok számától és az elérhető plusz funkcióktól függ. Ha csak ritkábban tervezed használni az új konyhai robotgépet, egy alsó-középkategóriás darab is megfelelő lehet számodra, de ha mindennapi használatra szánod, érdemes befektetned egy drágább modellbe. Hogyan válasszunk konyhai robotgépet című útmutatónk részletesebben segít az eligazodásban.

i

Fontos tisztázni a különbséget a turmixgép, a smoothie készítő és a konyhai robotgép között.
A smoothie készítőt jellemzően zöldség és gyümölcsitalok készítésére tervezték.
A turmixgép valamennyire elbánik a száraz hozzávalók aprításával is, de kisebb késekkel szerelték fel és a pürésítéshez folyadékok hozzáadása is szükséges.
A konyhai robotgép száraz és "nedves" alapanyagok aprításával, keverésével is megbirkózik széles keverőedényének és a nagyméretű pengéknek köszönhetően. A modernebb konyhai robotgépek turmixfejjel is el vannak látva, így egy géppel mindkét típusú munka elvégezhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH MUM4405 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 500 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: műanyag, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, keverőszár, dagasztószár és ballon habverő, tömege: 3,8 kg, fehér szín
22 350 Ft

2.
Tefal QB813D38 Masterchef Grande Szállításra kész > 5 db
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, turbo pulse gomb, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló, habverő és habverő kar, tömege: 14,58 kg, rozsdamentes acél szín + AJÁNDÉK Botmixer Tefal értéke 15 490 Ft
148 690 Ft

3.
KENWOOD KVL8400S Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1700 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 10,4 kg, ezüst szín
235 870 Ft

Még több
154 tétel
Classic Kategória
SENCOR STM 6350WH Konyhai robotgép - Konyhai robotgép Típusok
SENCOR STM 6350WH Konyhai robotgép
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 9,6 kg, fehér szín

60 690 Ft áfa nélkül 47 790 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENST635
Arany középút
Tefal QB813D38 Masterchef Grande
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, turbo pulse gomb, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló, habverő és habverő kar, tömege: 14,58 kg, rozsdamentes acél szín

+ INGYEN Botmixer Tefal

148 690 Ft áfa nélkül 117 080 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFKR238
Premium Kategória
KENWOOD KVL8400S - Konyhai robotgép
Típusok
KENWOOD KVL8400S
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1700 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 10,4 kg, ezüst szín

235 870 Ft áfa nélkül 185 730 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KEKR002
BOSCH MUM4405
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 500 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: műanyag, 4 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, keverőszár, dagasztószár és ballon habverő, tömege: 3,8 kg, fehér szín

22 350 Ft áfa nélkül 17 600 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV3144m
SENCOR STM 6351GR - Konyhai robotgép Típusok
SENCOR STM 6351GR
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 9,6 kg, zöld szín

58 240 Ft áfa nélkül 45 860 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENST632
SENCOR STM 6357GG Konyhai robotgép - Konyhai robotgép Típusok
SENCOR STM 6357GG Konyhai robotgép
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 9,6 kg, zöld szín

61 690 Ft áfa nélkül 48 570 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENST638
ETA Gustus Smart III 3128 90000
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, dagasztószár, flexi habverő és habverő kar, tömege: 10,9 kg, fehér szín

49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR000
Tefal QB150138 Masterchef Essential
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,8 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, dagasztószár, ballon habverő és flexi habverő, tömege: 4,38 kg, fehér szín

35 090 Ft áfa nélkül 27 630 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFKR374
BOSCH MUM55761
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,8 kg, piros szín

84 010 Ft áfa nélkül 66 150 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Most akciós
Termékkód: EAV3145a
Klarstein Lucia Rossa
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege: 11 kg, piros szín

53 990 Ft áfa nélkül 42 510 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR055
Kenwood KWL90.124SI
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, keverőtál térfogata: 7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, tömege: 11 kg, ezüst szín

308 770 Ft áfa nélkül 243 130 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal
Most akciós
Termékkód: KENKR158
SENCOR STM 7878BK - Konyhai robotgép
Típusok
SENCOR STM 7878BK
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, ballon habverő, fekete szín

98 890 Ft áfa nélkül 77 870 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKR878
Klarstein Delfino szürke / piros
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1800 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 5,1 kg, piros és szürke szín

59 490 Ft áfa nélkül 46 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR986
ETA Gustus Vario II. 1128 90020
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb és teljes fordulatszám szabályozás, fehér szín

107 490 Ft áfa nélkül 84 640 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR301
Klarstein Bella Elegance piros
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1300 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, ballon habverő, tömege: 6,2 kg, piros szín

34 990 Ft áfa nélkül 27 550 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR299
Klarstein Bella Bianca Konyhai robotgép
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, fehér szín

44 790 Ft áfa nélkül 35 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR009
Klarstein Bella Rossa
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, teljes fordulatszám szabályozás, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8,4 kg, piros szín

40 090 Ft áfa nélkül 31 570 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR014
SENCOR STM 3754RD-EUE3 - Konyhai robotgép Típusok
SENCOR STM 3754RD-EUE3
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és beöntő karima, tömege: 7 kg, piros szín

41 690 Ft áfa nélkül 32 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKR321
ETA Gratussino Smart 0023 90090
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, ballon habverő és húsdaráló, tömege: 7,59 kg, fehér és rozsdamentes acél szín

61 190 Ft áfa nélkül 48 180 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR991
Klarstein Bella Argentea
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: acél, 6 sebességfokozat, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, ezüst szín

44 790 Ft áfa nélkül 35 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR008
Klarstein Bella Morena
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,2 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege: 8 kg, krémszínű szín

43 670 Ft áfa nélkül 34 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLAKR012
ETA Gustus Maximus III 3128 90030
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 5,5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, fehér és arany szín

129 390 Ft áfa nélkül 101 880 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR030
KENWOOD KVL 4220.S - Konyhai robotgép Típusok
KENWOOD KVL 4220.S
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 6,7 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, dagasztószár, feltét habveréshez, turmix feltét, húsdaráló és reszelő dob, tömege: 7,658 kg, ezüst szín

192 490 Ft áfa nélkül 151 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KEKR008
Bosch MUM58M59
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege: 7,4 kg, rozsdamentes acél szín

118 750 Ft áfa nélkül 93 500 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Most akciós
Termékkód: BOSRB004

Konyhai robotgépek

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és...
Az elektromos edények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az...

Konyhai robotgépek

A konyhai robotgépek már az 1960-as évek óta könnyítik meg a konyhai feladatokat. A technológia azóta hatalmas változásokon ment keresztül, de egy valami nem változott: a megfelelő konyhai robotgép kiválasztásakor a legfontosabb azt tudni, hogy milyen folyamatokra fogjuk használni. Pl. felesleges multifunkciós konyhai robotgépet vennünk, ha kizárólag tészták és krémek készítésekor kapcsoljuk be. Viszont, ha szeretjük a friss zöldség- és gyümölcsleveket, a turmixfejes konyhai robotgép lesz számunkra a kiváló választás.

Elérhető konyhai robotgép márkák

A körültekintő választáshoz érdemes áttekinteni a különböző robotgép márkákat is.

Bosch konyhai robotgépek

A német cégóriás a 19. század vége óta gyárt háztartási eszközöket. A gyártáson kívül a fejlesztésre is nagy figyelmet fordítanak, ennek köszönhetően a konyhai robotgépek terén is újabb és újabb innovatív technológiákat mutatnak be. A megszokott precizitás a robotgépek masszív felépítésén is észrevehető. 3 különböző konyhai robotgép sorozat termékei közül választhatunk. A MUM4 belépítőszintű termékcsalád, sokféle elérhető tartozékkal. A MUM5 konyhai robotgépek szintén széles tartozékválasztékkal büszkélkedhetnek, de magasabb minőséget képviselnek. Az OptiMUM termékek garantálják a legmagasabb teljesítményt. Ezek a konyhai robotgépek beépített mérleggel is büszkélkedhetnek.

Sencor konyhai robotgépek

A Sencor megbízható és kompakt készülékeket kínál megfizethető áron. A jelenleg a piacon található konyhai robotgépek közül az ő készülékeik elérhetők a legtöbb színválasztékban. De nem csak szépek, praktikusak is. A Sencor konyhai robotgépek tartozékai gyorsan és egyszerűen cserélhetők. A robotgép lassú indítása után többféle sebességfokozatból lehet kiválasztani a legideálisabbat a Sencor Smart Power & Energy technológia segítségével. Mi sem bizonyítja legjobban a Sencor konyhai robotgépek minőségét, minthogy egyes termékeikre 6 év garanciát vállalnak.

Kenwood konyhai robotgépek

A brit Kenwood vállalat konyhai eszközei letisztult, klasszikus megjelenésük és kedvező áruk miatt kedveltek –ez a konyhai robotgépeikre is igaz. Ugyan kompaktabbak, olcsóbbak, de mégis teljes mértékben megbízható eredményre képesek a Prospero Plus vagy a MultiOne konyhai robotgép termékcsalád tagjai. A dizájn szerelmesei a kMix sorozat modelljeivel dobhatják fel a konyhájuk hangulatát. A professzionális konyhai robotgépet keresőknek a Chef termékek között érdemes böngészniük. Egyedülálló újdonság az indukciós főzőlappal felszerelt Cooking Chef konyhai robotgép, amely lehetővé teszi, hogy ugyanabban a tálban főzd meg a vacsorát, mint amelyikben a hozzávalókat készítetted elő.

Tefal konyhai robotgépek

A francia cég a legkülönfélébb háztartási elektronikai termékek piacán van jelen, így konyhai robotgépeik is ismertek. Készülékeik nem bírnak egyedi, jellegzetes megjelenéssel, de strapabíró, masszív felépítésük különösen megbízhatóvá teszi őket. A Tefal konyhai robotgépek áraikat tekintve a középkategóriába tartoznak, de találhatunk köztük olcsóbb, ill. különlegesebb, drágább termékeket is.

KitchenAid konyhai robotgépek

Az amerikai KitchenAid termékei mind megjelenésben, mind árukat tekintve exkluzívnak számítanak. Ezek a konyhai robotgépek ugyan nem büszkélkedhetnek nagy tartozék-felszereltséggel, de keverő- és dagasztószáraik, ballonhabverőik és rozsdamentes acél keverőtálaik kiemelkedő minőséget képviselnek. A KitchenAid konyhai robotgépek hosszú éveken keresztül kiváló segítőtársaid lehetnek az alapvető konyhai műveletek elvégzésében.

Klarstein konyhai robotgépek

A Klarstein középkategóriás konyhai robotgépek között a legkülönfélébb tartozékkal-funkcióval felszerelt modellek elérhetők. Az egészen kis teljesítményű motortól a profiig, a kis keverőtál űrtartalmútól a mindent elnyelőig, az 5 sebességfokozatú készülékektől a 12 fokozatos csúcsig a Klarstein konyhai robotgép kínálatban mindenki megtalálhatja a neki valót.

ETA konyhai robotgépek

A cseh ETA vállalat elsősorban porszívóiról ismert, pedig sokféle háztartási eszközt gyárt, többek között konyhai robotgépeket is. Gratus, Gratussino és Gustus modell-sorozataikban megtalálhatóak az olcsóbb és egyszerűbb készülékek, de a drága, nagytudású, szinte luxuskivitelű konyhai robotgépek is. Tartozékok tekintetében is egész széles skálán mozog a különböző modellek felszereltsége. A dagasztó és habverő szárakon kívül akár gyümölcsprés, húsdaráló, kolbásztöltő is rendelkezésre áll egyes ETA konyhai robotgépeknél.

Egyéb konyhai robotgép márkák

Vannak olyan márkák, amelyek csak egy-két modellel képviseltetik magukat a konyhai robotgépek piacán. A Catler, a Sage, vagy az Electrolux konyhai robotgépek rozsdamentes acél borítása és tartós, rozsdamentes keverőtálja tökéletes eredményt garantál bármilyen konyhai folyamat esetében. Egyszerűbb és olcsóbb kategóriájúak pl. a Clatronics konyhai robotgépek, amik viszonylag könnyebbek is. De ha pont masszívabb, robusztusabb konyhai robotgépet keresel, a G21 márka termékei között is érdemes keresgélned.

Konyhai robotgépek árkategória szerint

A konyhai robotgépeket árak alapján három kategóriába sorolhatjuk. Az olcsóbb, max. 60.000 Ft-os konyhai robotgépek általában műanyag borításúak, de sok modell részben rozsdamentes acél alkatrészeket is kapott. Teljesítményüket tekintve széles skálán mozognak, 500-1500 wattosak is lehetnek. Mindenképpen érdemes azonban kihangsúlyozni, h. már az olcsó konyhai robotgép modellek többsége is bolygóműves.

A középkategóriába a 60.000-12000 Ft közötti konyhai robotgépek tartoznak. Ezek a készülékek többségükben már teljesen rozsdamentes acél kivitelűek, többféle sebességfokozat elérhető hozzájuk és szélesebb tartozékkínálattal büszkélkedhetnek.

A drágább konyhai robotgép modellek a 120000 Ft-os vételár fölöttiek. Az ilyen készülékek további plusz funkciókat is magukénak tudhatnak, mint pl. a teljes fordulatszám szabályozás. Az ilyen konyhai robotgépekhez általában számtalan további tartozék vásárolható az alapfelszereltségen túl. Méretét és súlyát tekintve a "luxus" konyhai robotgép nem minden konyhába illik, ezért érdemes körültekintően dönteni a megvásárlásáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai robotgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább konyhai robotgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai robotgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai robotgépek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB05
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ