Shop roku Shop roku

Konyhai robotgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Keverőtál űrtartalma
1,5 l
8 l
-
Teljesítmény
200 W
1800 W
-
Keverés típusa
Középoszlopos
(26)
Sebességfokozatok
2
13
-
Belső áttétel anyaga
Fém
(169)
Műanyag
(39)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(6)
Fehér
(46)
Bronz
(1)
Fekete
(49)
Piros
(23)
Lila
(2)
Barna
(2)
Champagne
(2)
Kék
(5)
Rozsdamentes acél
(19)
Narancssárga
(1)
Rózsaarany
(2)
Rózsaszín
(5)
Ezüst
(54)
Szürke
(19)
Sötétszürke
(2)
Türkiz
(1)
Többszínű
(2)
Zöld
(13)
Arany
(2)
Sárga
(2)

A konyhai robotgép hasznos készülék bármilyen háztartásban. Ételek, italok, desszertek alapanyagai egyaránt könnyen előkészíthetők vele. Milyen konyhai robotgépek elérhetők a piacon és mire képesek az egyes modellek? Segítünk az eligazodásban.

Tovább

Miben lesz segítségedre egy konyhai robotgép?

A robotgépek nagy előnye, hogy sok különböző konyhai folyamatot el lehet velük végezni, mint például:

  • Habverés, keverés, tészta dagasztás
  • Húsdarálás
  • Zöldségszeletelés, aprítás
  • Mixelés, pürésítés
  • Gyümölcslé készítés

Hogyan válassz konyhai robotgépet?

Ha új konyhai robotgép vásárlás előtt állsz, pár jellemzőt és paramétert mindenképp érdemes lesz figyelembe venned.

A konyhai robotgép teljesítménye

Teljesítmény tekintetében általánosan igaz, hogy minél nagyobb az érték, annál többre képes a konyhai készülék. A konyhai robotgép esetében a teljesítmény 300 és 1700 W között mozog, de érdemes egy legalább 700 W-os modellben gondolkodni. Például egy konyhai robotgép 1200 W teljesítménnyel magas minőséget képvisel és még a nehezebb tészták dagasztásával is megbirkózhat.

A magasabb teljesítmény persze magasabb energiafogyasztással jár. Konyhai robotgép esetén azonban ez kevésbé lényeges, mivel olyan háztartási eszközről van szó, amelyet ritkábban használunk.

Különböző konyhai robotgép keverési típusok

  • Központi keverés - az ilyen konyhai robotgépnél a keverést vagy egy saját tengelye körül forgó habverő, vagy két, egymás körül keringő habverő végzi. A központi keverés kevésbé hatékony mivel nem biztos, hogy a robotgépnek minden hozzávalót sikerül alaposan összekevernie.
  • Bolygóműves keverés - bolygóműves konyhai robotgépeknél a habverő pontosan követi a tál szélét a jobb keverés vagy habverés érdekében.
Konyhai robotgép
Multifunkciós konyhai robotgép – egy készülék, sok lehetőség

Milyen fő funkciói lehetnek egy konyhai robotgépnek

  • Habverés és dagasztás - főleg sütési előkészületeknél használatos. A habverők, dagasztó- és keverőszárak a legtöbb konyhai robotgép alapvető felszerelései.
  • Szeletelés és reszelés - speciális tartozékok segítségével a konyhai robotgép zöldségek szeletelésére vagy reszelésére is képes. A multifunkciós konyhai robotgépeknél ezek az alapfelszereltséghez tartoznak.
  • Darálás és keverés - a húsdaráló általában nem az alapfelszereltség része, a konyhai robotgép típusától függően lehet jelen. A húsdaráláshoz fontos, hogy a motor nagyobb teljesítményű legyen.

Az alapfelszereléseken kívül fordíts figyelmet a konyhai robotgép egyre nagyobb számban elérhető tartozékaira is. A leggyakoribb kiegészítők a K habverő, a flexi habverő, a mixer, a húsdaráló vagy a tészta készítéséhez szükséges tartozék.

Multifunkciós konyhai robotgép

A háztartási robotgépek fajtáinak változtatossága szinte követhetetlen, így talán az sem meglepő, hogy a konyhai robotgép és a multifunkciós konyhai robotgép közötti határvonal gyakran elmosódott. A "sima" konyhai robotgépek is funkciók sokaságát kínálják, így első látásra nem feltétlenül egyértelmű, hogy mitől multifunkciós egy multifunkciós konyhai robotgép. Hogy megkönnyítsük vásárlóink dolgát, külön multifunkciós konyhai robotgépek kategóriát hoztunk létre, ahol kedvedre válogathatsz e sokoldalú masinák közt. Első látásra az tűnhet fel, hogy míg a hagyományos konyhai robotgépek a fő hangsúlyt a keverőtálra és a különféle tészták keverésére helyezik - így a többi aprító, vágó, szeletelő, stb. funkció bizonyos tekintetben csak extrának tekinthető - addig a multifunkciós robotgépek többsége a keverőtál teljes kihagyásával elsősorban a számtalan egyéb funkcióra fókuszál. Természetesen a keverőtál hiánya ellenére is alkalmasak dagasztásra és tészták készítésére is. Tehát milyen funkciókról is van szó? Nézzünk néhányat.

  • Kiegészítők gazdag választéka - Keverő-, dagasztó- és habverő lapátok, szeletelő feltét, minőségi késrendszer aprításhoz, reszelő többféle kiegészítővel, citrusfacsaró friss gyümölcsléhez, kávé- és fűszerdaráló.
  • Általában legalább kétféle praktikus edény - A különféle edények könnyedén cserélhetők. A fő munkaedény általában 2-4 liter kapacitású, így nagyobb mennyiségű alapanyag feldolgozására is alkalmas. Dagasztásra, tészták készítéséhez szintén a fő munkaedényt érdemes használni.
  • Levesek, szószok vagy pürék keverése - Hideg és meleg állapotban is.
  • Diófélék vagy kávé darálása - Segítségével minden nap élvezheted a frissen őrölt kávé utánozhatatlan aromáját.
  • Sebességszabályozás - Leggyakrabban két sebesség, de léteznek 4, 6 vagy akár 10-nél több sebességen működtethető multifunkcionális konyhai robotgépek. Minél több sebesség közül tudsz választani, annál ideálisabb sebességet tudsz választani minden egyes munkafolyamathoz.
  • Pulzáló funkció, avagy PULSE gomb - A pulzáló funkció első pillantásra nem tűnhet túl lényegesnek. Lényege, hogy a robotgép csak addig működik, amíg a PULSE gombot lenyomva tartjuk. Mire jó ez, amikor ott a főkapcsoló? Létezek olyan alapanyagok, amelyeknek csak 1-2 másodperces feldolgozásra van szükségük, csak néhány fordulatnyi aprításra, keverésre, vagy habosításra. Ilyen esetben jön jól a pulzáló funkció.

A legjobb konyhai robotgép az, amit pontosan a Te igényeidre szabtak. Vásárlás előtt gondold végig, milyen feladatokat szeretnél vele elvégeztetni, milyen feltétekre lesz szükséged és az alapján válaszd ki a megfelelő modellt. A funkciók mellett azonban ne feledkezz meg arról se, hogy minél többet tud egy konyhai robotgép, annál nagyobbak a méretei is. Pl. egy szélesebb konyhai robotgép nem biztos, hogy el fog férni egy kis garzonlakás konyhapultján.

Robotgép sebességfokozatok a tökéletes eredmények érdekében

A különböző eljárások sikeres és gyors elvégzése eltérő sebességfokozatot igényelhet. A dagasztás, darálás vagy habverés megkezdése előtt fontos kiválasztani az adott műveletnek megfelelő sebességfokozatokat. Minél több sebességfokozatra képes a konyhai robotgép, annál precízebben végzi a rábízott feladatot.

i

Nagy teljesítményű konyhai segítőre van szükséged? Nézz körül profi konyhai robotgép kínálatunkban.

A konyhai robotgép anyaga - fém vagy műanyag?

A burkolat és a különböző tartozékok anyagának tekintetében sem szabad megalkudni. Egy fémburkolatú konyhai robotgép sokkal ellenállóbb, mint műanyagból készült társai. A keverőtál lehetőleg könnyű, kopásálló műanyagból, vagy tartósabb üvegből, esetleg rozsdamentes acélból készült legyen, hogy a konyhai robotgép semmilyen sebességfokozaton ne tegyen benne kárt.

További fontos paraméterek: a konyhai robotgép tömege és a keverőtál űrtartalma

Bár a nagyobb tömegű konyhai robotgépek szilárdabbak, de mindenképp fontos figyelemben venni, hogy ugyanakkor nehezebben hordozhatóak is. A keverőtál űrtartalma általában 3,5-7 liter között mozog. Egy átlagos családnak az átlagos konyhai műveletekhez egy 4-5 literes keverőtál elegendő kell, hogy legyen. De ha gyakran sütsz nagyobb mennyiséget, érdemes lehet megfontolni az ennél nagyobb űrtartalmú edénnyel felszerelt konyhai robotgép vásárlását is.

A nagyobb összejövetelek, rendezvények lebonyolításához akár egy 20 literes keverőtállal ellátott konyhai robotgép is szükséges lehet.

Speciális konyhai robotgépek

A sokféle konyhai művelet elvégzése különböző funkciókat igényelhet, így az egyes konyhai robotgépek eltérő tudással rendelkezhetnek.

Dagasztógép

A dagasztószáras konyhai robotgép könnyedén megbirkózik a legkülönfélébb alapanyagok összegyúrásával, dagasztásával. Az ilyen tartozékkal ellátott robotgéppel feldolgozott tészta lenyűgözően homogén lesz.

Húsdarálós konyhai robotgép

A húsdarálós konyhai robotgép kiváló választás azoknak, akik csak friss darált hússal szeretnek dolgozni. Nemcsak a nyári grillezések során hasznos az előkészületeknél, de lasagne vagy fasírt készítéséhez is remek.

Konyhai robotgép szeletelőkoronggal

A szeletelőkoronggal felszerelt konyhai robotgép meggyorsítja a zöldségfeldolgozás folyamatát. Szeletelni, reszelni és aprítani is lehet velük, amire épp szükség van. Egyes modelleknél a reszelés-szeletelés finomságát is lehet szabályozni a megfelelő tartozék használatával.

Kézi robotgép

A konyhai robotgépek fontos jellemzője, hogy alapfelszerelésükhöz tartozik a keverőtál, így tulajdonképpen tálas robotgép névvel is illethetők. Bár a kézi robotgépek szintén rendelkezhetnek tállal, gyakoribbak a keverőtál nélküli modellek, amelyeket a kézi mixerek kategóriában találsz. Jellemzőjük a jelentősen szűkebb funkcionalitás a konyhai robotgépekhez viszonyítva, de így is tökéletes segítőtársak keverésnél, habverésnél, vagy dagasztásnál. Ha számodra a hangsúly ezeken a funkciókon van, akkor a kézi mixer ideális és jelentősen olcsóbb alternatívát kínál a konyhai robotgépekkel szemben. A kézi robotgép modellek általában legalább két sebességet kínálnak,de egyes modellek akár kilenc sebességfokozatot is biztosíthatnak.

i

Ha a robotgépet igazán sok feldolgozó és előkészítő műveletre szeretnéd használni, és örülnél, ha sokféle feltéttel rendelkezne, nézz körül multifunkciós konyhai robotgép kínálatunkban.
A konyhai robotgép tartozék kategóriában külön is megvásárolható szeletelőkorongokat, húsdarálókat, keverőtálakat és egyéb tartozékokat találsz, amivel még jobban személyre szabhatod új robotgéped képességeit.

Különleges funkciók, amelyek megkönnyítik a munkát a konyhai robotgéppel

A piacon megtalálható robotgépek közül egyes modelleket az általánosnál több hasznos funkcióval/jellemzővel is elláttak.

  • Indításgátló: megakadályozza a konyhai robotgép véletlenszerű elindítását. Nem fog bekapcsolni, ha bármely része nem megfelelően van csatlakoztatva a konyhai robotgép testéhez, vagy ha hiányzik egy alkatrész.
  • Túlmelegedés elleni védelem: ha a motor veszélyesen felmelegszik használat közben, a konyhai robotgép automatikusan kikapcsol.
  • Mosogatógép kompatibilitás: lehetővé tesz a konyhai robotgép egyes alkatrészeinek tisztítását a mosogatógépben. A mosogatógépbe helyezés előtt gondosan ellenőrizd, hogy az alkatrészeket mosogatógépben történő tisztításra tervezték-e. Ellenkező esetben a komponensek megsérülhetnek vagy korrodálódhatnak.
  • Csúszásmentes részek: minden felületen biztosítják a konyhai robotgép stabilitását és megakadályozzák a készülék elcsúszását használat közben.

Ha a számodra fontos funkciók alapján kiválasztottad a megfelelő modellt, esetleg gondold át azt is, milyen színű legyen a készülék. A piros konyhai robotgép például feldobja bármilyen konyha hangulatát, míg az ezüst színű konyhai robotgép letisztultságával bárhova kiválóan illik.

Konyhai robotgép árak - mit tudnak a drágább modellek, amit az olcsóbbak nem?

Ne tévesszenek meg az árak, az olcsó konyhai robotgépek között is találhatsz neked valót. Az egyes modellek ára általában a burkolat és a tartozékok anyagától, a rendelkezésre álló sebességfokozatok számától és az elérhető plusz funkcióktól függ. Ha csak ritkábban tervezed használni az új konyhai robotgépet, egy alsó-középkategóriás darab is megfelelő lehet számodra, de ha mindennapi használatra szánod, érdemes befektetned egy drágább modellbe. Hogyan válasszunk konyhai robotgépet című útmutatónk részletesebben segít az eligazodásban.

i

Fontos tisztázni a különbséget a turmixgép, a smoothie készítő és a konyhai robotgép között.
A smoothie készítőt jellemzően zöldség és gyümölcsitalok készítésére tervezték.
A turmixgép valamennyire elbánik a száraz hozzávalók aprításával is, de kisebb késekkel szerelték fel és a pürésítéshez folyadékok hozzáadása is szükséges.
A konyhai robotgép száraz és "nedves" alapanyagok aprításával, keverésével is megbirkózik széles keverőedényének és a nagyméretű pengéknek köszönhetően. A modernebb konyhai robotgépek turmixfejjel is el vannak látva, így egy géppel mindkét típusú munka elvégezhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH MUM55761 Szállításra kész > 5 db
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 3 szeletelő korong, tömege 7,8 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
114 900 Ft

2.
Tefal QB516D38 Masterchef Gourmet Kérés esetén megrendeljük 2 db
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1100 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,6 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, habverés, keverés és dagasztás, tömege: 9 kg, ezüst szín, 15 év javíthatósági garancia
-24 %
99 990 Ft
75 990 Ft

3.
Kenwood KHC29.A0SI KM Prospero Szállításra kész > 5 db
Konyhai robotgép Kenwood Prospero - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,3 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege 4,5 kg, mérete 24 × 35 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
57 590 Ft

Még több
226 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro KM-M320 Kitchen Machine - Konyhai robotgép Típusok
4,3 14×
Siguro KM-M320 Kitchen Machine
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgású dagasztás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes tál fogantyúval, 6 l térfogat, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági zár, habverő, keverő és dagasztó funkciók, fedél mellékelve, keverő, dagasztó kampó és habverő, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömeg 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma × M × M), fehér szín
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_M320W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Lauben Kitchen Machine 1200BC - Konyhai robotgép Típusok
4,9 16×
Lauben Kitchen Machine 1200BC
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, mixerfej, daráló, dagasztókar, habverő, habverő kar, beöntő karima és smoothie tartály, tömege 7,5 kg, mérete 34,5 × 19,5 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
102 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LAUKR524
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3 24×
Tefal QB813D38 Masterchef Grande
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítményfelvétel, 6,7 l űrtartalmú tál, tál anyaga: rozsdamentes acél, burkolat anyaga: fém, 8 sebességfokozat, Pulse gomb (turbó), dagasztókar, habverő fej, keverőlapát, húsdaráló, keverő, szeletelő és reszelő tartozék, színe: rozsdamentes acél, 15 év javíthatósági garancia
203 700 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFKR238
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Kenwood KVL85.594SI
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló és food processor, tömege 11,5 kg, mérete 37 × 40 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
287 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR385
4,8
Kenwood KHC29.A0SI KM Prospero
Konyhai robotgép Kenwood Prospero - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,3 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege 4,5 kg, mérete 24 × 35 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
57 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR618
4,5 30×
Sencor Paul STM 7900
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, 6 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, 4 szeletelő korong, tömege 10,5 kg, mérete 56 × 42 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
147 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR5876
4,6 20×
BOSCH MUMS2VM00
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,8 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és habverő kar, zajszint 76 dB, tömege 4,4 kg, mérete 27,7 × 26,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
69 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR350
4,0 28×
SENCOR STM 6377CH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, mixerfej, daráló, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, tömege 9,8 kg, mérete 56,2 × 31,2 × 44,2 cm (Ma×Sz×Mé), arany kivitel
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR965
PHILIPS HR1388/80
Konyhai robotgép - 200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, kábel hossza 1,5 m, fehér kivitel
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4044gHU
Siguro KM-M321 Kitchen Machine - Konyhai robotgép Típusok
4,3 14×
Siguro KM-M321 Kitchen Machine
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygóműves keverés, 1800 W teljesítményfelvétel, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes acél füles tál, 6 l űrtartalom, 8 sebességfokozat, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztosíték, funkciók: habverés, keverés, dagasztás, tartozékok: fedő, keverőszár, dagasztószár, habverőszár, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömege 8,2 kg, mérete 37×40×23,5 cm (Ma×Szé×Mé), szürke
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_M321B
4,8
Kenwood KM Chef KVL4100S
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege 7,66 kg, mérete 34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Szuper ár
144 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR1324
4,8 65×
BOSCH MUM55761
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 3 szeletelő korong, tömege 7,8 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
114 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV3145a
5,0
SENCOR Paul 3 STM 8970
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,7 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés, dagasztás, megvilágítás, őrlés és keverés funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, reszelő dob, keverőtál, habverő, habverő kar, beöntő karima, smoothie tartály, húsdaráló, keksz készítő és fedél, 4 szeletelő korong, zajszint 85 dB, kábel hossza 1,05 m, tömege 10,5 kg, mérete 59,5 × 29,5 cm (Ma×Mé), rozsdamentes kivitel többszínű dizájn
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkrb17
4,4 12×
KitchenAid 5KSM175PS EMS Artisan
Konyhai robotgép KitchenAid - középoszlopos keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 10,65 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
299 000 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KITKR541
5,0
Kenwood KVL4110S KM Chef
Konyhai robotgép Kenwood Chef - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés, dagasztás és keverés funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét és spatula, kábel hossza 0,1 m, tömege 7,7 kg, mérete 34,5 × 28 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
156 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KENKR539
4,4 12×
KitchenAid Robot Artisan 175 királypiros
Konyhai robotgép - a csomagban egy 4.83 literes edény is található, habverő, krémkeverő, dagasztókar, 3 literes rozsdamentes acél edény, krémkeverő spatulával és védőkarima
269 900 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KAAKR286
5,0
KENWOOD KMX 750WH
Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5 l-es keverőtál, 9 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár és feltét habveréshez, tömege 9,1 kg, mérete 38,5 × 24 × 35,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
111 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KEKR011
4,4 12×
KitchenAid Artisan 5KSM175 - matt rózsaszín, 4,8l
Konyhai robotgép KitchenAid - teljesen fém ház, középoszlopos keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 10,65 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
244 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KIArob15
4,7 30×
Bosch MUM58259
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 4 szeletelő korong, tömege 7,4 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
119 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB005
4,7 192×
SENCOR STM 6355VT
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), lila kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST636
4,5
BOSCH MUMS2EW40
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 6,785 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
92 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR343
4,4 16×
SENCOR STM 3761BK
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 4 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő és húsdaráló, tömege 7,65 kg, mérete 55 × 42 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
65 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR330
4,3 20×
SENCOR STM 7878BK
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, fekete kivitel
93 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SENKR878
4,7 192×
SENCOR STM 6350WH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST635

Konyhai robotgépek

mixerGluténmentes receptek karácsonyra A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes ételek elkészítéséhez, amelyek a megfelelő konyhai segédeszközökkel nagyon könnyen elkészíthetők, és ennek köszönhetően ráadásul nem is kell túl sok időt pazarolnod...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Konyhai robotgépek

A konyhai robotgépek már az 1960-as évek óta könnyítik meg a konyhai feladatokat. A technológia azóta hatalmas változásokon ment keresztül, de egy valami nem változott: a megfelelő konyhai robotgép kiválasztásakor a legfontosabb azt tudni, hogy milyen folyamatokra fogjuk használni. Pl. felesleges multifunkciós konyhai robotgépet vennünk, ha kizárólag tészták és krémek készítésekor kapcsoljuk be. Viszont, ha szeretjük a friss zöldség- és gyümölcsleveket, a turmixfejes konyhai robotgép lesz számunkra a kiváló választás.

Elérhető konyhai robotgép márkák

A körültekintő választáshoz érdemes áttekinteni a különböző robotgép márkákat is.

Bosch konyhai robotgépek

A német cégóriás a 19. század vége óta gyárt háztartási eszközöket. A gyártáson kívül a fejlesztésre is nagy figyelmet fordítanak, ennek köszönhetően a konyhai robotgépek terén is újabb és újabb innovatív technológiákat mutatnak be. A megszokott precizitás a robotgépek masszív felépítésén is észrevehető. 3 különböző konyhai robotgép sorozat termékei közül választhatunk. A MUM4 belépítőszintű termékcsalád, sokféle elérhető tartozékkal. A MUM5 konyhai robotgépek szintén széles tartozékválasztékkal büszkélkedhetnek, de magasabb minőséget képviselnek. Az OptiMUM termékek garantálják a legmagasabb teljesítményt. Ezek a konyhai robotgépek beépített mérleggel is büszkélkedhetnek.

Sencor konyhai robotgépek

A Sencor megbízható és kompakt készülékeket kínál megfizethető áron. A jelenleg a piacon található konyhai robotgépek közül az ő készülékeik elérhetők a legtöbb színválasztékban. De nem csak szépek, praktikusak is. A Sencor konyhai robotgépek tartozékai gyorsan és egyszerűen cserélhetők. A robotgép lassú indítása után többféle sebességfokozatból lehet kiválasztani a legideálisabbat a Sencor Smart Power & Energy technológia segítségével. Mi sem bizonyítja legjobban a Sencor konyhai robotgépek minőségét, minthogy egyes termékeikre 6 év garanciát vállalnak.

Kenwood konyhai robotgépek

A brit Kenwood vállalat konyhai eszközei letisztult, klasszikus megjelenésük és kedvező áruk miatt kedveltek –ez a konyhai robotgépeikre is igaz. Ugyan kompaktabbak, olcsóbbak, de mégis teljes mértékben megbízható eredményre képesek a Prospero Plus vagy a MultiOne konyhai robotgép termékcsalád tagjai. A dizájn szerelmesei a kMix sorozat modelljeivel dobhatják fel a konyhájuk hangulatát. A professzionális konyhai robotgépet keresőknek a Chef termékek között érdemes böngészniük. Egyedülálló újdonság az indukciós főzőlappal felszerelt Cooking Chef konyhai robotgép, amely lehetővé teszi, hogy ugyanabban a tálban főzd meg a vacsorát, mint amelyikben a hozzávalókat készítetted elő.

Tefal konyhai robotgépek

A francia cég a legkülönfélébb háztartási elektronikai termékek piacán van jelen, így konyhai robotgépeik is ismertek. Készülékeik nem bírnak egyedi, jellegzetes megjelenéssel, de strapabíró, masszív felépítésük különösen megbízhatóvá teszi őket. A Tefal konyhai robotgépek áraikat tekintve a középkategóriába tartoznak, de találhatunk köztük olcsóbb, ill. különlegesebb, drágább termékeket is.

KitchenAid konyhai robotgépek

Az amerikai KitchenAid termékei mind megjelenésben, mind árukat tekintve exkluzívnak számítanak. Ezek a konyhai robotgépek ugyan nem büszkélkedhetnek nagy tartozék-felszereltséggel, de keverő- és dagasztószáraik, ballonhabverőik és rozsdamentes acél keverőtálaik kiemelkedő minőséget képviselnek. A KitchenAid konyhai robotgépek hosszú éveken keresztül kiváló segítőtársaid lehetnek az alapvető konyhai műveletek elvégzésében.

Klarstein konyhai robotgépek

A Klarstein középkategóriás konyhai robotgépek között a legkülönfélébb tartozékkal-funkcióval felszerelt modellek elérhetők. Az egészen kis teljesítményű motortól a profiig, a kis keverőtál űrtartalmútól a mindent elnyelőig, az 5 sebességfokozatú készülékektől a 12 fokozatos csúcsig a Klarstein konyhai robotgép kínálatban mindenki megtalálhatja a neki valót.

ETA konyhai robotgépek

A cseh ETA vállalat elsősorban porszívóiról ismert, pedig sokféle háztartási eszközt gyárt, többek között konyhai robotgépeket is. Gratus, Gratussino és Gustus modell-sorozataikban megtalálhatóak az olcsóbb és egyszerűbb készülékek, de a drága, nagytudású, szinte luxuskivitelű konyhai robotgépek is. Tartozékok tekintetében is egész széles skálán mozog a különböző modellek felszereltsége. A dagasztó és habverő szárakon kívül akár gyümölcsprés, húsdaráló, kolbásztöltő is rendelkezésre áll egyes ETA konyhai robotgépeknél.

Egyéb konyhai robotgép márkák

Vannak olyan márkák, amelyek csak egy-két modellel képviseltetik magukat a konyhai robotgépek piacán. A Catler, a Sage, vagy az Electrolux konyhai robotgépek rozsdamentes acél borítása és tartós, rozsdamentes keverőtálja tökéletes eredményt garantál bármilyen konyhai folyamat esetében. Egyszerűbb és olcsóbb kategóriájúak pl. a Clatronics konyhai robotgépek, amik viszonylag könnyebbek is. De ha pont masszívabb, robusztusabb konyhai robotgépet keresel, a G21 márka termékei között is érdemes keresgélned.

Konyhai robotgépek árkategória szerint

A konyhai robotgépeket árak alapján három kategóriába sorolhatjuk. Az olcsóbb, max. 60.000 Ft-os konyhai robotgépek általában műanyag borításúak, de sok modell részben rozsdamentes acél alkatrészeket is kapott. Teljesítményüket tekintve széles skálán mozognak, 500-1500 wattosak is lehetnek. Mindenképpen érdemes azonban kihangsúlyozni, h. már az olcsó konyhai robotgép modellek többsége is bolygóműves.

A középkategóriába a 60.000-12000 Ft közötti konyhai robotgépek tartoznak. Ezek a készülékek többségükben már teljesen rozsdamentes acél kivitelűek, többféle sebességfokozat elérhető hozzájuk és szélesebb tartozékkínálattal büszkélkedhetnek.

A drágább konyhai robotgép modellek a 120000 Ft-os vételár fölöttiek. Az ilyen készülékek további plusz funkciókat is magukénak tudhatnak, mint pl. a teljes fordulatszám szabályozás. Az ilyen konyhai robotgépekhez általában számtalan további tartozék vásárolható az alapfelszereltségen túl. Méretét és súlyát tekintve a "luxus" konyhai robotgép nem minden konyhába illik, ezért érdemes körültekintően dönteni a megvásárlásáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai robotgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább konyhai robotgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai robotgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai robotgépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ