Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kemping és túra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A kirándulások és a természetben való túrázás, valamint a horvátországi kempingezés szinte már részévé vált a kirándulni vágyó magyar embernek. Itt megtalálhatod az összes kempingezéshez és szabadtéri tevékenységhez szükséges felszerelést, legyen szó sátrakról, hátizsákokról és cipőkről, késekről vagy távcsövekről. Emellett megtalálhatsz itt bármit - a túrabotoktól kezdve a kempingbútorokon át a gázfőzőkig, illetve edényekig. Tudj meg többet róluk.

Tovább

Mit jelent a kemping és az outdoor?

Az outdoor egyszerűen a természetben való tartózkodást jelenti. Ez magába foglal minden szabadtéri sportot és tevékenységet, például a kerékpározást, túrázást, hegymászást, csónakázást, geocachinget és természetesen a táborozást. Gyakran használják kültéri ruházatok és kiegészítők értékesítésére az outdoor üzlet kifejezést.

Sátrak - a megfelelő táborozás alapja

sátrak a kempingfelszerelések legfontosabb elemei, hacsak nem szeretnél mindig a szabadban aludni. Kínálatunkban bármilyen szabadtéri sátrat megtalálsz: expedíciós, családi, tengerparti és kerékpáros túrához készült sátrakat, ultrakönnyű és pop up sátrakat, bivak, menedék, illetve gyermek- és kerti sátrakat.

Hálózsákok a kényelmes kempingezéshez nemcsak hűvös időben

hálózsákok a legkeményebb körülmények ellenére is békés álmokat biztosítanak. A nyári, téli vagy három évszakos hálózsákok készülhetnek tollakból, üreges szálakból vagy mikroszálakból. Fontos figyelembe venni a hálózsák komfort hőmérséklet limitjét.

Derékalj - hasznos kempingfelszerelés

Derékalj vagy matrac nélkül elképzelhetetlen a sátorban való kempingezés. Legyen szó hab-, felfújható vagy önfelfújó matracról, ezek fontos hőszigetelő funkcióval rendelkeznek, és megvédik a hátadat az éles kövektől és a talaj egyenetlenségétől.

A túracipő a kirándulás elengedhetetlen része

A túracipőnek tökéletesen illeszkednie kell. Azon is el kell gondolkodnunk, hogy rövid utakra, hosszabb túrákra, vagy kihívást jelentő alpesi expedíciókra indulunk-e. Ennek függvényében választhatunk szandált túrázáshoz, nyári, téli, alacsony vagy magas szárú (hegymászó) túrabakancsot, esetleg dönthetünk hegymászó vagy expedíciós csizmák mellett.

Hátizsákok a kempingtartozékokhoz

Egy jó hátizsákba mindent belepakolhatunk, amire csak szűkségünk lehet a szabadban. De kínálatunkban a kiránduló, vadászati hátizsákok és túrahátizsákok mellett mást is megtalálhatsz. A sport hátizsákok alkalmasak futáshoz, kerékpározáshoz vagy teniszezéshez. Mindennapos használatra, munkába vagy iskolába pedig válassz a stílusos laptop hátizsákok közül. Amennyiben motorozol, ragadj meg egy strapabíró motoros hátizsákot.

Zseblámpák és fejlámpák - elengedhetetlenek az éjszakai kültéri tevékenységekhez

zseblámpák és fejlámpák bevilágítják az utunkat, és segítenek megtalálni a sátorban található dolgainkat. A fejlámpa segítségével szabadok maradnak a kezeid. Ezért alkalmas kerékpározáshoz, futáshoz és a kültéri tevékenységekhez. Szereld fel autódat, nyaralódat vagy az otthonodat megbízható zseblámpával. A kemping lámpák alkalmasak táborozáshoz és nagyobb területet fognak bevilágítani körülöttünk.

Túrabotok nemcsak az igényes hegymászók számára

túrabotokkal könnyebben megy a felfedezés. Csökkenti a térd- és csípőízületek terhelését, ritmizálja a járást, javítja a légzést és megkönnyíti a mozgást a terepen és az úton. Válassz túrabotokat az igényesebb kültéri helyekhez. A környék bejárásához szerezz be nordic walking botokat.

Kések és multitool szerszámok - nemcsak a táborozáshoz, vagy ételkészítéshez

kések és multitool szerszámok az alapvető kültéri felszerelések közé tartoznak, amelyek megmenthetik az életünket a természetben. A multifunkciós vagy fix pengével ellátott outdoor és összecsukható kések alkalmasak a természetjáráshoz. A multitool szerszámok segítenek a kisebb javításokban.

A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a természetet, miközben táborozunk

távcsövek A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a világot. Kültéri célokra válasszunk hordozható binokuláris vagy monokulár távcsövet (spektrumot. Ha pedig szeretnénk megcsodálni a csillagos eget, válasszunk a teleszkópok közül.

Utazási kiegészítők nem csak kempinghez és kültéri tevékenységekhez

Hiányzik a kempingezéshez illetve a kültéri tevékenységhez valamilyen utazási kiegészítő? Gazdagíthatod felszerelésedet elsősegély-készletekkel, impregnáló készítményekkel, szúnyoghálókkal és rovarriasztókkal, esőkabáttal, vízálló táskákkal és tokokkal, hőszigetelt táskákkal, hűtőládákkal és piknik plédekkel, kempingezéshez használt vegyi WC-kkel és kemping zuhanyzóval, napszemüvegekkel vagy lépésszámlálóval.

Főzés és ételek - kemping edények és kempingfőzők valamint tartós élelmiszerek

A főzés és az ételek szintén fontos téma a szabadtéri kempingezés során. A szárított hús, valamint az instant és önmelegítő ételek segítenek csillapítani az éhségedet a természetben. A forrásvizet megtisztíthatod a hordozható víztisztítóval. A kempingezés során szükséged lesz kempingfőzőkre, gázpatronokra és kemping edényekre. Az igazi nyári szórakozás érdekében a kemping grillek is állnak a rendelkezésedre.

Kültéri GPS táborozáshoz Magyarország területén vagy a világ bármely más pontján

A kültéri GPS segít a helyes út megtalálásában. Kempingezésre és szabadtéri használatra alkalmasabbak, mint az okostelefonok, mert pontosabbak és mindenekelőtt - nem függenek a lefedettségétől.

Kempingbútorok

kempingbútorokkal otthon érezheted magad a vadon legtávolabbi sarkában is. A kempingezés és a vízparti horgászat akkor élvezhető a legjobban, ha egy kényelmes nyugágyban vagy karosszékben pihensz a kempingasztal mellett, de függőágyat is felakaszthatsz egy fára, a kempingszekrények pedig segítenek a sátor rendben tartásában.

Napenergia a civilizációtól való teljes függetlenség eléréséhez

napenergia ott nyújt segítséget, ahol nincs hozzáférésünk az elektromos aljzatokhoz. A napelemek és a töltőállomások ideálisak a vadonban való táborozáshoz. A nap olcsó, környezetbarát és mindenütt jelenlévő energiájának segítségével valóban független leszel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Campgo T8 Szállításra kész > 5 db
Fejlámpa - 1000 lm fényerősség, 100 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 35 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 1 × 18650, tömege 93 g
8 090 Ft

2.
Suntek HC-801A Szállításra kész > 5 db
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 24 Mpx, érzékelő felbontása 5 Mpx, 120° látószög, zársebesség 1 s, max. videófelbontás 2,7K (2704 × 1520), kijelző felbontása 1920 × 1080 Mpx, IR lámpa 940 nm, használati utasítás a csomag része, micro SD memóriakártya kompatibilis 32 GB méretig, 8 AA elem, maximális üzemidő 182,62 nap, IP védelem IP65, tömege 380 g, mérete 135 × 90 × 76 cm (Ma×Sz×Mé)
17 790 Ft

3.
Campgo T9 Szállításra kész > 5 db
Fejlámpa - 2000 lm fényerősség, 150 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 50 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 1 × 21700, tömege 148 g
12 590 Ft

Még több
2 973 termék
4,8
Suntek 301 Mini
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 24 Mpx, érzékelő felbontása 5 Mpx, 60° látószög, zársebesség 1 s, max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080), kijelző felbontása 224 × 176 Mpx, IR lámpa 850 nm, mikrofon, kamerához, állványmenet, használati utasítás, USB kábel és szíj a csomag része, micro SD memóriakártya kompatibilis 32 GB méretig, 4 AA elem, maximális üzemidő 180 nap, IP védelem IP65, tömege 0,25 g, mérete 10,5 × 8,5 × 4,5 cm (Ma×Sz×Mé)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsun03
3,0
Suntek HC-812 LTE
Vadkamera - GSM, LTE, 2G, 3G és 4G, érzékelő hatótávolsága 25 m, maximális fényképminőség 20 Mpx, érzékelő felbontása 5 Mpx, 120° látószög, zársebesség 0,3 s, max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080), kijelző felbontása 320 × 240 Mpx, IR lámpa 940 nm, mikrofon, kamerához, állványmenet, használati utasítás, USB kábel és szíj a csomag része, SIM kártya slot, micro SD memóriakártya kompatibilis 64 GB méretig, fénykép küldése MMS és e-mail, 8 AA elem, maximális üzemidő 30 nap, IP védelem IP65, tömege 0,47 g, mérete 13,5 × 9 × 7,6 cm (Ma×Sz×Mé)
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsun05
Suntek HC-900 Pro
Vadkamera - GSM, LTE, 2G, 3G és 4G, érzékelő hatótávolsága 25 m, maximális fényképminőség 36 Mpx, érzékelő felbontása 5 Mpx, 120° látószög, zársebesség 0,3 s, max. videófelbontás 4K (4096 × 2160), kijelző felbontása 224 × 176 Mpx, IR lámpa 940 nm, kamerához, állványmenet, használati utasítás és szíj a csomag része, micro SD memóriakártya kompatibilis 256 GB méretig, fénykép küldése alkalmazás, 8 AA elem, maximális üzemidő 7 nap, IP védelem IP65, tömege 0,65 g, mérete 15 × 9 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé)
77 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsun04
4,8 81×
Campgo T8
Fejlámpa - 1000 lm fényerősség, 100 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 35 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 1 × 18650, tömege 93 g
Szuper ár
8 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam010
4,2
Suntek HC-801A
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 24 Mpx, érzékelő felbontása 5 Mpx, 120° látószög, zársebesség 1 s, max. videófelbontás 2,7K (2704 × 1520), kijelző felbontása 1920 × 1080 Mpx, IR lámpa 940 nm, használati utasítás a csomag része, micro SD memóriakártya kompatibilis 32 GB méretig, 8 AA elem, maximális üzemidő 182,62 nap, IP védelem IP65, tömege 380 g, mérete 135 × 90 × 76 cm (Ma×Sz×Mé)
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsun01
3,2
EVOLVEO StrongVision PRO A
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 30 Mpx, érzékelő felbontása 8 Mpx, 120° látószög, zársebesség 1 s, max. videófelbontás 4K (4096 × 2160), kijelző felbontása 320x240 Mpx, IR lámpa 940 nm, mikrofon, kamerához, állványmenet, használati utasítás és szíj a csomag része, SD memóriakártya kompatibilis 256 GB méretig, 10 AA elem, maximális üzemidő 121,75 nap, IP védelem IP65, mérete 15,1 × 11,8 × 8,7 cm (Ma×Sz×Mé)
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTevo013
Campgo wagon orange - Kocsi Típusok
4,8
Campgo wagon orange
Kocsi -
Szuper ár
27 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTcamp02
4,8 120×
Campgo T9
Fejlámpa - 2000 lm fényerősség, 150 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 50 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 1 × 21700, tömege 148 g
Szuper ár
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam011
4,9 21×
VICTORINOX zsebkés SWISS CHAMP piros
Kés - zsebkés, 33 funkció, penge hossza: 5,9 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 186 g
Szuper ár
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvict068
5,0 28×
Victorinox Hunter XT
Kés - zsebkés, 5 funkció, penge hossza: 8 cm, kés hossza: 11,1 cm, tömege: 200 g
21 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvi0006
4,7 29×
Fenix HM65R-T
Fejlámpa - 1500 lm fényerősség, 170 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 300 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 2 × CR123A és Li-Ion, tömege 141 g
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen34
4,9 23×
Victorinox RangerGrip 78
Kés - zsebkés, 12 funkció, penge hossza: 10 cm, kés hossza: 13 cm, tömege: 172 g
Szuper ár
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1029o
4,2 26×
Campgo knife DK30079lL
Kés - fix pengés kés, 3 funkció, penge hossza: 17 cm,
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen009
5,0 28×
Fenix E03R V2.0
Zseblámpa - 500 lm fényerősség, 90 m világítótávolság, 3 × LED dióda, üzemidő 30 óra, védettségi fokozat IP66, tömege 30 g
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen44
4,3
Campgo multifunkcionális ásó 90 cm
Ásó - összecsukható, 16 cm élszélesség, csúcsos alakú él
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen014
Victorinox Spartan - Kés
Típusok
4,9 225×
Victorinox Spartan
Kés - zsebkés, 12 funkció, penge hossza: 6,5 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 59 g
Szuper ár
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1020
4,9 88×
Wuben C3
Zseblámpa - 1200 lm fényerősség, 179 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 143 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × Li-Ion, tömege 123 g
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwub0014
5,0
Salomon Wander Quiet Shade/Lunar Rock/Fird
Trekking cipő - férfi, felsőrész anyaga textil, ezüst és szürke kivitel
29 390 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1426nad
4,9 119×
Victorinox RangerGrip 79
Kés - zsebkés, 12 funkció, penge hossza: 10 cm, kés hossza: 13 cm, tömege: 167 g
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1029i
5,0
Thetford Aqua Kem Green
Tisztítószer - koncentrált WC-tisztítószer. 750 ml-es kiszerelés = 1,5 l normál vegyszer (10 adag) - erős formula, amely lebontja a szilárd anyagokat és a WC-papírt
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTthe006
4,8 14×
Ratikon Trivor 3os Classic
Sátor - outdoor, forma: iglu, előszobával, 3-személyes, szerkezet anyaga: laminált, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 3,6 kg
Szuper ár
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat011
4,9 54×
Victorinox Classic SD Colors 58 mm Cherry Blossom
Kés - zsebkés, 7 funkció, penge hossza: 3,5 cm, kés hossza: 5,8 cm, tömege: 21 g
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvict084
4,8 41×
Leatherman Rev
Multitool - 14 funkció, eszköz hossza 9,7 cm, tömege 168 g
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT738
4,0 28×
Campgo HL-R-204
Fejlámpa - 580 lm fényerősség, 120 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 35 óra, tápellátás 1 × Akkumulátor, tömege 180 g
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam001

Kemping és túra

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...
A túrázás és a kirándulások egyre népszerűbbek, különösen a nyári hónapokban, és országunk valóban sok nagyszerű helyet kínál ebben a tekintetben. Gyere, és nézd meg érdekes tippjeinket hazánk egyes régióinak látnivalóival kapcsolatban, és hagyd, hogy inspiráljanak.
cikkMit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...
Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat.
A nordic walkingnak nevezett mozgás az elmúlt években vált népszerűvé, amely minden korosztály és teljesítménycsoport számára szórakoztató lehet. És ehhez nincs is szükség semmi különösre. Csak botokra. Te tudod, hogyan válassz megfelelőt? És hogy hogyan kerüld el a...
További cikkek Összes cikk

Kemping és túra

A Kemping és túra kategóriában összesen 2973 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kemping és túra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kemping és túra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kemping és túra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kemping és túra vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ