A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kemping és túra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A kirándulások és a természetben való túrázás, valamint a horvátországi kempingezés szinte már részévé vált a kirándulni vágyó magyar embernek. Itt megtalálhatod az összes kempingezéshez és szabadtéri tevékenységhez szükséges felszerelést, legyen szó sátrakról, hátizsákokról és cipőkről, késekről vagy távcsövekről. Emellett megtalálhatsz itt bármit - a túrabotoktól kezdve a kempingbútorokon át a gázfőzőkig, illetve edényekig. Tudj meg többet róluk.

Tovább

Mit jelent a kemping és az outdoor?

Az outdoor egyszerűen a természetben való tartózkodást jelenti. Ez magába foglal minden szabadtéri sportot és tevékenységet, például a kerékpározást, túrázást, hegymászást, csónakázást, geocachinget és természetesen a táborozást. Gyakran használják kültéri ruházatok és kiegészítők értékesítésére az outdoor üzlet kifejezést.

Sátrak - a megfelelő táborozás alapja

sátrak a kempingfelszerelések legfontosabb elemei, hacsak nem szeretnél mindig a szabadban aludni. Kínálatunkban bármilyen szabadtéri sátrat megtalálsz: expedíciós, családi, tengerparti és kerékpáros túrához készült sátrakat, ultrakönnyű és pop up sátrakat, bivak, menedék, illetve gyermek- és kerti sátrakat.

Hálózsákok a kényelmes kempingezéshez nemcsak hűvös időben

hálózsákok a legkeményebb körülmények ellenére is békés álmokat biztosítanak. A nyári, téli vagy három évszakos hálózsákok készülhetnek tollakból, üreges szálakból vagy mikroszálakból. Fontos figyelembe venni a hálózsák komfort hőmérséklet limitjét.

Derékalj - hasznos kempingfelszerelés

Derékalj vagy matrac nélkül elképzelhetetlen a sátorban való kempingezés. Legyen szó hab-, felfújható vagy önfelfújó matracról, ezek fontos hőszigetelő funkcióval rendelkeznek, és megvédik a hátadat az éles kövektől és a talaj egyenetlenségétől.

A túracipő a kirándulás elengedhetetlen része

A túracipőnek tökéletesen illeszkednie kell. Azon is el kell gondolkodnunk, hogy rövid utakra, hosszabb túrákra, vagy kihívást jelentő alpesi expedíciókra indulunk-e. Ennek függvényében választhatunk szandált túrázáshoz, nyári, téli, alacsony vagy magas szárú (hegymászó) túrabakancsot, esetleg dönthetünk hegymászó vagy expedíciós csizmák mellett.

Hátizsákok a kempingtartozékokhoz

Egy jó hátizsákba mindent belepakolhatunk, amire csak szűkségünk lehet a szabadban. De kínálatunkban a kiránduló, vadászati hátizsákok és túrahátizsákok mellett mást is megtalálhatsz. A sport hátizsákok alkalmasak futáshoz, kerékpározáshoz vagy teniszezéshez. Mindennapos használatra, munkába vagy iskolába pedig válassz a stílusos laptop hátizsákok közül. Amennyiben motorozol, ragadj meg egy strapabíró motoros hátizsákot.

Zseblámpák és fejlámpák - elengedhetetlenek az éjszakai kültéri tevékenységekhez

zseblámpák és fejlámpák bevilágítják az utunkat, és segítenek megtalálni a sátorban található dolgainkat. A fejlámpa segítségével szabadok maradnak a kezeid. Ezért alkalmas kerékpározáshoz, futáshoz és a kültéri tevékenységekhez. Szereld fel autódat, nyaralódat vagy az otthonodat megbízható zseblámpával. A kemping lámpák alkalmasak táborozáshoz és nagyobb területet fognak bevilágítani körülöttünk.

Túrabotok nemcsak az igényes hegymászók számára

túrabotokkal könnyebben megy a felfedezés. Csökkenti a térd- és csípőízületek terhelését, ritmizálja a járást, javítja a légzést és megkönnyíti a mozgást a terepen és az úton. Válassz túrabotokat az igényesebb kültéri helyekhez. A környék bejárásához szerezz be nordic walking botokat.

Kések és multitool szerszámok - nemcsak a táborozáshoz, vagy ételkészítéshez

kések és multitool szerszámok az alapvető kültéri felszerelések közé tartoznak, amelyek megmenthetik az életünket a természetben. A multifunkciós vagy fix pengével ellátott outdoor és összecsukható kések alkalmasak a természetjáráshoz. A multitool szerszámok segítenek a kisebb javításokban.

A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a természetet, miközben táborozunk

távcsövek A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a világot. Kültéri célokra válasszunk hordozható binokuláris vagy monokulár távcsövet (spektrumot. Ha pedig szeretnénk megcsodálni a csillagos eget, válasszunk a teleszkópok közül.

Utazási kiegészítők nem csak kempinghez és kültéri tevékenységekhez

Hiányzik a kempingezéshez illetve a kültéri tevékenységhez valamilyen utazási kiegészítő? Gazdagíthatod felszerelésedet elsősegély-készletekkel, impregnáló készítményekkel, szúnyoghálókkal és rovarriasztókkal, esőkabáttal, vízálló táskákkal és tokokkal, hőszigetelt táskákkal, hűtőládákkal és piknik plédekkel, kempingezéshez használt vegyi WC-kkel és kemping zuhanyzóval, napszemüvegekkel vagy lépésszámlálóval.

Főzés és ételek - kemping edények és kempingfőzők valamint tartós élelmiszerek

A főzés és az ételek szintén fontos téma a szabadtéri kempingezés során. A szárított hús, valamint az instant és önmelegítő ételek segítenek csillapítani az éhségedet a természetben. A forrásvizet megtisztíthatod a hordozható víztisztítóval. A kempingezés során szükséged lesz kempingfőzőkre, gázpatronokra és kemping edényekre. Az igazi nyári szórakozás érdekében a kemping grillek is állnak a rendelkezésedre.

Kültéri GPS táborozáshoz Magyarország területén vagy a világ bármely más pontján

A kültéri GPS segít a helyes út megtalálásában. Kempingezésre és szabadtéri használatra alkalmasabbak, mint az okostelefonok, mert pontosabbak és mindenekelőtt - nem függenek a lefedettségétől.

Kempingbútorok

kempingbútorokkal otthon érezheted magad a vadon legtávolabbi sarkában is. A kempingezés és a vízparti horgászat akkor élvezhető a legjobban, ha egy kényelmes nyugágyban vagy karosszékben pihensz a kempingasztal mellett, de függőágyat is felakaszthatsz egy fára, a kempingszekrények pedig segítenek a sátor rendben tartásában.

Napenergia a civilizációtól való teljes függetlenség eléréséhez

napenergia ott nyújt segítséget, ahol nincs hozzáférésünk az elektromos aljzatokhoz. A napelemek és a töltőállomások ideálisak a vadonban való táborozáshoz. A nap olcsó, környezetbarát és mindenütt jelenlévő energiájának segítségével valóban független leszel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 563 termék
4,8 28×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP038
4,7 27×
Campgo 180x50x1,0 cm kétrétegű PE zöld-kék
Derékalj - vastagsága 1 cm, összehajtható, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 280 g, mérete összecsomagolva 50 × 18 cm (H×Sz), hőállóság 1,5 m²K/W, zöld kivitel
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmc0992
4,7 102×
Husky Breaker 3 classic
Sátor - outdoor, forma: iglu, apszissal , 3-személyes, szerkezet anyaga: üvegszál, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 3,45 kg
28 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14901SMU
4,9 56×
Victorinox Classic SD Colors 58 mm Cherry Blossom
Kés - zsebkés, 7 funkció, penge hossza: 3,5 cm, kés hossza: 5,8 cm, tömege: 21 g
8 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvict084
Victorinox Climber kés, fekete - Kés
Típusok
4,9 157×
Victorinox Climber kés, fekete
Kés - zsebkés, 14 funkció, penge hossza: 6 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 82 g
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1022
4,7 53×
Solight WN26
Zseblámpa - 300 lm fényerősség, 100 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 4 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 1 × Akkumulátor, tömege 177 g
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTSOL003
4,9 187×
Victorinox Camper kés
Kés - zsebkés, 13 funkció, penge hossza: 6,5 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 74 g
Leárazás -5 %
10 390 Ft 10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1021
4,5 14×
Nicron N8
Zseblámpa - 1200 lm fényerősség, 165 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 100 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × 18650, tömege 66 g
10 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnic03
5,0
Thetford Aqua Rinse Plus - 1,5l
Tisztítószer - kellemes illatot kölcsönöz a WC-nek, és segít feloldani a lerakódásokat, hatékonyabb öblítést biztosít és tisztán tartja a WC-t, kiszerelés: 1,5l
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTthe005
4,9 61×
Fenix HM65R
Fejlámpa - 1400 lm fényerősség, 163 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 280 óra, tápellátás 1 × 18650/CR123, tömege 147 g
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen13
5,0 20×
Victorinox RangerWood 55
Kés - zsebkés, 10 funkció, penge hossza: 10 cm, kés hossza: 10 cm, tömege: 165 g
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1029g
4,9 56×
Victorinox Classic SD Colors 58 mm Style Icon
Kés - zsebkés, 7 funkció, penge hossza: 3,5 cm, kés hossza: 5,8 cm, tömege: 21 g
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvict088
4,8 30×
Fenix HM70R
Fejlámpa - 1600 lm fényerősség, 186 m világítótávolság, 3 × LED dióda, üzemidő 800 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × 21700, tömege 206 g
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen38
4,3 18×
Campgo Pooka 5
Derékalj - felfújható, vastagsága 5 cm, összehajtható, nyári, mérete 188 × 60 cm (H×Sz), anyaga ABS műanyag, tömege 480 g, mérete összecsomagolva 28 × 8 cm (H×Sz), tok a csomag része, hőállóság 1,3 m²K/W, kék kivitel
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0020
4,2 27×
Cold Steel Luzon, közepes
Kés - zsebkés, 1 funkció, penge hossza: 10,1 cm, kés hossza: 22,8 cm, tömege: 105 g
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcds1053
4,7 26×
Happy Green Hordozható WC, 20 l
Vegyi WC - hulladéktartály űrtartalma 20 l, őblítőtartály űrtartalma 14 l, terhelhetősége 130 kg, mérete 41,5 × 35,5 cm (Ma×Sz), tömege 5,5 kg
41 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Chvet012
4,9 90×
Wuben C3
Zseblámpa - 1200 lm fényerősség, 179 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 143 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × Li-Ion, tömege 123 g
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwub0014
5,0
Campgo HM018
Függőágy - 1 személyes, terhelhetősége 150 kg, alkalmas alváshoz és úti, tok a csomag része, felfüggesztés karabinerrel, hevederek a csomagban, anyaga pamut, fekvőfelület mérete 150 × 200 cm (Sz×H), tömege 1,8 kg, többszínű kivitel
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTprot15
4,9 84×
Victorinox Waiter
Kés - zsebkés, 9 funkció, penge hossza: 5,4 cm, kés hossza: 8,4 cm, tömege: 35 g
Leárazás -5 %
6 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1001
4,6 55×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP014
5,0
Wuben E19UV Black
Zseblámpa - 13,6 lm fénykibocsátással, 20 hatótávolság, töltés: 1 x AAA és Ni-MH, tömeg 29 g
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwub0039
4,1 21×
G21 Ivópalack, 1000 ml, kék-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, kék kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP021
4,7 36×
Vetro Plus Rinse
Oldat - RINSE 2 l folyadék vegyi WC-hez, öblítő tartályba, rózsaszín, méretek: 16×9,5×2,5 cm
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTLb02
4,2 24×
Campgo HL-622
Fejlámpa - 170 lm fényerősség, 85 m világítótávolság, 3 × LED dióda, üzemidő 160 óra, tápellátás 3 × AAA, tömege 54 g
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam005

Kemping és túra

Kemping és túra

A Kemping és túra kategóriában összesen 2573 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kemping és túra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kemping és túra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kemping és túra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kemping és túra vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ