Audio/Video - EU ucho

Drónok

Mindig arról álmodtál, hogy saját távírányítóval vezérelhető drónod legyen? Itt megvalósíthatod az álmodat! Nálunk megtalálhatóak beltéri drónok és kültéri drónok gyártók szerint DJI, 3D Robotics és mások. 

Tovább

Mi is az a drón

 A drónok, vagy kvadrokopterek olyan repülő RC modellek, amelyeket távírányítóval és okostelefonnal is vezérelhetsz. A repülő drónok nem csak a gyerekek, de a felnőttek körében is rendkívül népszerű játékok. A jobban felszerelt kvadrokopterekbek kiváló repülési tulajdonságaik vannak, a magukkal vitt kamerával képesek nagy magasságból és különböző szögekből professzionális fényképeket készíteni vagy videót rögzíteni. Az esetek többségében fel vannak szerelve kamerával, vagy felszerelhető rájuk például a GoPro kamera. A tápellátást a beléjük épített akkumulátor biztosítja, amely akár több tíz percnyi folyamatos repülési időt is tud biztosítani a drónnak.  

Mire használják többnyire a drónokat

 • szórakozásra 
 • Madártávlatból készített videófelvételek készítéséhez

Hogyan lehet a drónt irányítani

 • 2,4 vagy 5,8 GHz frekvenciasávban működő távirányítóval
 • okostelefonra telepített alkalmazással (a kamera élő videóadását is figyelheted rajta)

Miért vegyél olcsó drónt

A 60 ezer forintnál olcsóbb drónokat érdemes a repülés alapjainak elsajátításáig edzési célra használni. Amikorra már teljesen ura leszel a drónnak, jó pár óra (akár több tíz óra is) eltelik. Ez alatt az idő alatt valószínűleg nemegyszer leszel elszenvedője a különféle repülési baleseteknek, ütközéseknek, zuhanásoknak. Az olcsóbb drónok ebből a szempontból sokkal nagyobb tűrőképességgel rendelkeznek, jobban tolerálják a kezdők irányítási kísérleteit, sokszor ellenállóbbak a durva bánásmódnak így alkalmasabbak a gyakorlásra.

 • Alacsony bekerülési költség
 • Ellenállóbb az ütközésekkel és zuhanással szemben
 • Alkalmas a drón irányításának elsajátítására
 • Sokszor meglepően kis méretekkel rendelkeznek, repülhetnek beltérben is
 • Gyermekek számára is alkalmasak
 • Alacsonyabb felbontású videó, képstabilizálás nélkül
 • Lassabb repülés kisebb magasságban
 • Kevesebb funkció
 • Nehezebb irányítás, a kisegítő szenzorok hiánya
 • Kisebb hatótáv és repülési idő

Miért vegyél drága drónt

A nagyobb, drágább masszívabb drónok többnyire érezhetően könnyebben irányíthatóak és fel vannak szerelve olyan érzékelőkkel, amelyek megakadályozzák az ütközéseket, a zuhanást, a légcsavarok vagy a drón testének sérülését. Jobb minőségű, optikai tulajdonságú és felbontású kamerával vannak felszerelve. A kamera sokszor gimbalra vannak rögzítve, amely a nemkívánatos rezgéseket, mozgásokat küszöböli ki, így a készített videók is stabilabbak, rezgésmentesek lesznek.

 • Giroskóp a kamera stabilizálására
 • Professzionális nagy felbontású felvételek
 • Több funkció a biztonságosabb repüléshez
 • Több csatornás távirányító akár néhány kilométeres hatótávolsággal
 • Élő HD videó közvetítés
 • Több mint fél óra repülési idő
 • Magasabb bekerülési költség
 • Nagyobb méretek
 • Hosszabb töltési idő

Milyen paramétereket figyelj a drón kiválasztásánál

A távirányító hatósugara

A drónokat irányíthatod okostelefon/tablet segítségével Bluetooth/WiFi kapcsolaton keresztül vagy a drónhoz kapott rádiós távirányítóval.

 • A Bluetooth kapcsolat csak néhány méter távolságig működik (legfeljebb 20 m), a WiFi pedik körülbelül 100 m távolságig.
 • A rádiós távirányítóval felszerelt drónokat akár 5 km távolságból is lehet távirányítani.

A drón légcsavarjainak száma

A drónoknál fontos paraméter a légcsavarok száma. Többnyire  négy légcsavarral rendelkező drónokat használnak.

 • A légcsavarok száma alapvetően meghatározza a drón repülési tulajdonságait
 • A kevesebb légcsavarral ellátott drónok fordulékonyabbak, a nagyobb számú légcsavar pedig a stabilitást és a széllökésekkel szembeni ellenállóképességet növeli.
 • Minél több légcsavar, annál nagyobb erő = a drónra akár professzionális tükörreflexes fényképezőgépet vagy videókamerát is rögzíthetsz.

Kamera

A drón kiválasztásánál választhatsz beépített kamerával rendelkező modellt, vagy olyat ami kameratartóval van felszerelve. Ez a megoldás azoknak kedvez, akik már rendelkeznek saját akciókamerával. Fontos ellenőrizni, hogy a tartó kompatibilis-e a birtokolt kamera típusával.

 • A saját beépített kamerával rendelkező drónok többnyire jóval drágábbak.
 • A beépített kamerát nem tartalmazó drónra a saját kamerádat rögzítheted.

Repülési sebesség és idő 

A drónok legnagyobb elérhető sebességét többnyire nem adják meg a gyártók. A sebességre alapvető hatással van a drón terhelése, például a felfüggesztett kamera típusa, a kerekek és védőkeretek. A sebességgel összefügg az üzemidő, amit a kamera a levegőben tölthet, ez többnyire 15 és 30 perc közti érték.

 • A nagy teljesítményű drónok elérhetik a 60 km/h sebességet, a leggyorsabbak pedig akár 100 km/h sebességgel is képesek repülni.
 • Ha a drónt teherszállításra vagy erős szélben használjuk, akkor az üzemideje csökken.
 • A nagyobb sebességgel csökken az üzemidő

Repülési feltételek

Arra is gondolnia kell a drón pilótájának, hogy a drónok röptetése manapság már jogilag szabályozott és sokszor engedélyköteles Magyarországon jelenleg elökészületben van a pilóta nélküli légi járművekről szóló NFM rendelet, jelenleg az üzemben tartáshoz ahogyan eddig is, kötelező a felelősségbiztosítás. Ellenőrzött légtérben, bizonyos feltételek betartása mellett nincs szükség légiforgalmi irányítói engedélyre. A 25 kg feletti gépek légialkalmassági tanúsítvánnyal vagy egyedi repülési engedéllyel tarthatóak üzemben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Várható időpont: július 18, 2022
Drón kiegészítő - a legfontosabb tartozékokat tartalmazó készlet, amelyre az új drónodhoz szükséged lehet, a csomag tartalmazza a korábban megszokott kiegészítőket Fly More Combo formájában
87 890 Ft

2.
DJI Mini 3 Pro Szállításra kész > 5 db
Drón - 3840×2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 12000 m, 34 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, gps, automata leszállás, akadály észlelése, képstabilizátor és forgatható kamera, 0 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g,
347 600 Ft

3.
DJI Mavic 3 (EU) Szállításra kész 3 db
Drón - 5,1K (5120×2700) pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 15000 m, 46 perc üzemidő, 75,6 km/h max. sebesség, autostart, gps, online átvitel, összetétel, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés és magasság fenntartása, 8 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 512 GB-os microSD, tömege: 895 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, akkumulátor és modell
807 600 Ft

Még több
83 termék
Classic Kategória
DJI Mini SE Fly More Combo (D)
Drón - 2,7K (2704×1520) pixeles kamera, 2.7K kamera, átviteli hatótávolság: 2000 m, 30 perc üzemidő, 46,8 km/h max. sebesség, autostart, gps, online átvitel, összetétel, automata leszállás, képstabilizátor és forgatható kamera, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g, csomag tartalma: távirányító, akkumulátor, modell és beépített kamera

167 600 Ft áfa nélkül 131 970 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CVIdji2203HU
Arany középút
DJI FPV Combo (EU)
Drón - átviteli hatótávolság: 10000 m, 140 km/h max. sebesség, fpv, gps, automata leszállás, akadály észlelése, képstabilizátor és forgatható kamera, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, csomag tartalma: fpv szemüveg, távirányító, akkumulátor, modell és beépített kamera

559 600 Ft áfa nélkül 440 630 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CVIdji2101HU
Premium Kategória
DJI Mavic 3 (EU)
Drón - 5,1K (5120×2700) pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 15000 m, 46 perc üzemidő, 75,6 km/h max. sebesség, autostart, gps, online átvitel, összetétel, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés és magasság fenntartása, 8 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 512 GB-os microSD, tömege: 895 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, akkumulátor és modell

807 600 Ft áfa nélkül 635 910 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CVIdji2112HU
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
Drón kiegészítő - a legfontosabb tartozékokat tartalmazó készlet, amelyre az új drónodhoz szükséged lehet, a csomag tartalmazza a korábban megszokott kiegészítőket Fly More Combo formájában

Várható ár
87 890 Ft áfa nélkül 69 200 Ft
Várható időpont: július 18, 2022
Termékkód: DJI22_43HU
Wowitec Űrhódító
Drón - HD kamera, átviteli hatótávolság: 250 m, 18 perc üzemidő, autostart, gps, online átvitel, automata leszállás, objektumkövetés és magasság fenntartása, tömege: 174 g, csomag tartalma: távirányító, akkumulátor, csavarhúzó, modell és beépített kamera

45 790 Ft áfa nélkül 36 060 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAMHd603
Wowitec Összecsukható Elf
Drón - átviteli hatótávolság: 50 m, 7 perc üzemidő, autostart, összetétel, automata leszállás és magasság fenntartása, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, tartalék légcsavar készlet és modell

20 590 Ft áfa nélkül 16 210 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAMHd600
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange
Drón - 3840×2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 28 perc üzemidő, 54 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, autonóm repülés és objektumkövetés, 0 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g, csomag tartalma:

333 760 Ft áfa nélkül 262 800 Ft
Átvehető: azonnal
Felbontott raktáron
Termékkód: Autel22_03
DJI Mavic 3 Cine Premium Combo (EU)
Drón - 5,1K (5120×2700) pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 15000 m, 46 perc üzemidő, 75,6 km/h max. sebesség, autostart, gps, online átvitel, összetétel, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés és magasság fenntartása, 1024 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 512 GB-os microSD, tömege: 895 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, akkumulátor, hordtáska, tartalék légcsavar készlet és modell

2 015 600 Ft áfa nélkül 1 587 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CVIdji2114HU
DJI Mini 3 Pro
Drón - 3840×2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 12000 m, 34 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, gps, automata leszállás, akadály észlelése, képstabilizátor és forgatható kamera, 0 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g,

347 600 Ft áfa nélkül 273 700 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DJI22_41HU
DJI Mini 2 Fly More Combo (EU)
Drón - átviteli hatótávolság: 10000 m, 31 perc üzemidő, autostart, online átvitel, automata leszállás, képstabilizátor és autonóm repülés, tömege: 249 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító és hordtáska

251 600 Ft áfa nélkül 198 110 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CVI516q03HU
DJI Tello (Global)
Drón - HD kamera, átviteli hatótávolság: 100 m, 15 km/h max. sebesség, összetétel és képstabilizátor,, tömege: 80 g, csomag tartalma: akkumulátor, modell és beépített kamera

43 600 Ft áfa nélkül 34 330 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CVI516rHU
DJI Mavic 3 Fly More Combo (EU)
Drón - 5,1K (5120×2700) pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 15000 m, 46 perc üzemidő, 75,6 km/h max. sebesség, online átvitel, összetétel, akadály észlelése, képstabilizátor és objektumkövetés, 8 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 512 GB-os microSD, tömege: 895 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, akkumulátor, hordtáska, tartalék légcsavar készlet és modell

-2% 1 128 890 Ft
1 103 600 Ft áfa nélkül 868 980 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CVIdji2113HU
DJI AIR 2S Fly More Combo (EU)
Drón - átviteli hatótávolság: 12000 m, 68,4 km/h max. sebesség, akadály észlelése, képstabilizátor, forgatható kamera, autonóm repülés és objektumkövetés, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 595 g, csomag tartalma: töltő adapter, akkumulátor, modell és beépített kamera

539 600 Ft áfa nélkül 424 880 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CVIdji2104HU
DJI AIR 2S (EU)
Drón - átviteli hatótávolság: 12000 m, 68,4 km/h max. sebesség, akadály észlelése, képstabilizátor, forgatható kamera, autonóm repülés és objektumkövetés, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 595 g, csomag tartalma: töltő adapter, akkumulátor, modell és beépített kamera

419 600 Ft áfa nélkül 330 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CVIdji2103HU
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange - Drón Típusok
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange
Drón - 4K kamera, átviteli hatótávolság: 5000 m, 28 perc üzemidő, 54 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, autonóm repülés és objektumkövetés, 0 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g, csomag tartalma: töltő adapter, dron, távirányító, 3 x elem, töltőállomás, rc kábelek, kábel automatikus redukcióval, csavarhúzó, bőrönd és tartalék légcsavar készlet

425 090 Ft áfa nélkül 334 720 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_04
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange - Drón Típusok
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange
Drón - 3840×2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 28 perc üzemidő, 54 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, autonóm repülés és objektumkövetés, 0 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g, csomag tartalma:

357 090 Ft áfa nélkül 281 170 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_03
DJI Tello Boost Combo by Ryze Tech (TEL0200C)
Drón - HD kamera, átviteli hatótávolság: 100 m, 29 km/h max. sebesség, összetétel és képstabilizátor,, tömege: 80 g, csomag tartalma: akkumulátor, modell és beépített kamera

-3% 65 900 Ft
63 600 Ft áfa nélkül 50 080 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CVI516q45HU
Autel EVO Nano+ Standard Package/White - Drón Típusok
Autel EVO Nano+ Standard Package/White
Drón - 4K kamera, átviteli hatótávolság: 5000 m, 28 perc üzemidő, 54 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés, hdr mód, skyportrait és soundrecord, tömege: 250 g, csomag tartalma: dron, távirányító, 3 x elem, hordtáska, rc kábelek, usb töltőkábel, csavarhúzó, tartalék légcsavar készlet, gimbal borítás, usb kábel és csavarok

357 090 Ft áfa nélkül 281 170 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_10
Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray - Drón Típusok
Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray
Drón - 6K pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 12000 m, 40 perc üzemidő, 68,4 km/h max. sebesség, gps, összetétel, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés, állítható rekesznyílás, hdr mód, defog, skyportrait, soundrecord és 4 fényképezési mód, tömege: 835 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, akkumulátor, tartalék légcsavar készlet, gimbal borítás, útmutató, usb kábel, függőleges állvány, rc töltőkábel és lightning kabel

595 190 Ft áfa nélkül 468 650 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_09
DJI Mini SE (D)
Drón - 2,7K (2704×1520) pixeles kamera, 2.7K kamera, átviteli hatótávolság: 2000 m, 30 perc üzemidő, 46,8 km/h max. sebesség, autostart, gps, online átvitel, összetétel, automata leszállás, képstabilizátor és forgatható kamera, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 249 g, csomag tartalma: távirányító, akkumulátor, modell és beépített kamera

-2% 129 890 Ft
127 600 Ft áfa nélkül 100 470 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CVIdji2202HU
DJI Mini 2 (GL)
Drón - Ultra HD kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 31 perc üzemidő, 57,6 km/h max. sebesség, autostart, online átvitel, automata leszállás, képstabilizátor és autonóm repülés, tömege: 249 g, csomag tartalma: töltő adapter és távirányító

191 600 Ft áfa nélkül 150 870 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CVI516q02HU
Autel EVO Lite+ Premium Bundle/White - Drón Típusok
Autel EVO Lite+ Premium Bundle/White
Drón - 6K pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 12000 m, 40 perc üzemidő, 65 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés, állítható rekesznyílás, hdr mód, azonnali fókusz, defog, skyportrait, soundrecord és 4 fényképezési mód, tömege: 835 g, csomag tartalma:

731 290 Ft áfa nélkül 575 820 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_06
Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange - Drón Típusok
Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange
Drón - 3840×2160 pixeles kamera, átviteli hatótávolság: 6000 m, 16 perc üzemidő, 47 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, autonóm repülés és objektumkövetés, 5,86 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 256 GB-os microSD, tömege: 800 g, csomag tartalma: töltő adapter, távirányító, akkumulátor, tartalék légcsavar készlet és modell

595 190 Ft áfa nélkül 468 650 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_02
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red - Drón Típusok
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red
Drón - 4K kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 28 perc üzemidő, 46,8 km/h max. sebesség, gps, akadály észlelése, képstabilizátor, objektumkövetés, hdr mód, skyportrait és soundrecord, tömege: 250 g, csomag tartalma: töltő adapter, dron, távirányító, 3 x elem, hordtáska, rc kábelek, usb töltőkábel, csavarhúzó, tartalék légcsavar készlet, gimbal borítás és csavarok

425 090 Ft áfa nélkül 334 720 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_12

Drónok

audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott...
A CES 2022-n a Samsung bemutatta új kompakt projektorát, mely a The Freestyle névre hallgat. Azonban ez...
A BostonDynamics megérkezett az Alzához. Spot, a híres, sárga robotkutya és Atlas, a humanoid robot...
drónokA drónokra vonatkozó szabályok 2020 (JOGSZABÁLYOK) Ha már repülsz vagy tervezed, hogy fogsz, akkor bizonyára érdekelnek a drónokra vonatkozó jogszabályok...
Kipróbáltuk a DJI Mavic Airt, amely ma a drónok között a legkompaktabb és legnagyszerűbb technológia. Tudj...
Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik...
További cikkek Összes cikk

Drónok

A Drónok kategóriában összesen 83 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó drónok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább drónok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb drónok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: drónok vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB25
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ