Drónok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Konstrukció
Összecsukható
(53)
Rögzített
(21)
Használat
Gyerekeknek
(38)
Kezdőknek
(19)
Verseny
(2)
Professzionális
(32)
FPV
(6)
Vezérlés
Távirányítóval
(73)
Mobillal
(12)
Működési idő
6 perc
120 perc
-
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160)
(18)
5.1K (5120 × 2700)
(10)
3840 × 2160
(9)
Ultra HD (3840 × 2160)
(8)
2.7K (2704 × 1520)
(6)
SD-kártyahely
Igen
(53)
Nem
(7)
Alkategória
A1
(49)
A3
(10)
Osztály
C0
(28)
C1
(6)
C2
(7)
Szűrés

A drónok egyre népszerűbb eszközök, amelyekkel otthon vagy a szabadban repülhetsz és szórakozhatsz. Hogyan válasszuk ki a megfelelő drón típust, és mire figyeljünk vásárláskor? Olvass tovább, szívesen ellátunk pár tanáccsal.

Tovább

Miféle csodaszerkezet a drón?

A drón vagy kvadrokopter egyre népszerűbb eszköz a gyerekek és a felnőttek körében. Az ára folyamatosan csökken, így egyre szélesebb körben elérhető játék vagy akár segédeszköz. Mit kínálnak a drónok, és mit kell figyelembe venned a kiválasztáskor?

 • A drón nagyszerű szabadidős eszköz. A kisebb modellek beltéri használatra is alkalmasak.
 • A kvadrokopterek akkumulátorról működnek, amelynek köszönhetően akár több tíz perc folyamatos repülést is kibírnak.
 • A kamerával felszerelt drónok egyre olcsóbbak, de találhatsz kamera nélküli drón modelleket is. Ezekre gyakran akciókamerát is szerelhetsz, így nem kell lemondanod a minőségi felvételekről.
 • A drónok távirányító vagy okostelefon segítségével vezérelhetők.

A drónok fontos paraméterei

Bizonyos tulajdonságokra oda kell figyelned drón vásárlása során.

A drón propellereinek száma

A drónok leggyakrabban négy propellerrel rendelkeznek, de lehetnek ettől eltérő modellek is. A propellerek száma jelentősen befolyásolja a repülési jellemzőket - a kevesebb propellerrel rendelkező drón mozgékonyabb, míg a több propeller növeli a stabilitást és a széllökésekkel szembeni ellenállást. Ezenkívül egy több propellerrel rendelkező drónra fényképezőgépet vagy videokamerát is felszerelhetsz.

A távirányító hatótávolsága

A drónokat Bluetooth vagy WiFi segítségével okostelefonról, vagy tabletről is lehet vezérelni, de távirányítóval is lehet őket irányítani. A WiFi legfeljebb 100 m-es hatótávolságot biztosít, de egy rádióvezérlésű drón több kilométeres távolságból is irányítható.

i

A drónok távirányítói 2,4 vagy 5,8 GHz-es sávban működnek. Általában a csomag részei.

A repülés sebessége és hossza

A drónok általában nem rendelkeznek maximális végsebességgel. A sebességet jelentősen befolyásolja a drón terhelése, például egy kamera, kerekek, fedelek stb. használata. A nagyobb teljesítményű drón típusok körülbelül 60 km/h sebességre képesek, a leggyorsabbak akár a 100 km/h-t is elérhetik. A sebesség a repülési idővel is összefügg; ez általában 15-30 perc, a drágább drónoknál pedig 50 perc körül van.

Kamerával felszerelt drón

A kamerás drón gyakori típus. Kaphatók HD, 4K-s drónok, de 6K-s kamerával ellátott modellek is – ezek általában lényegesen drágábbak. Alternatívát jelenthet, ha olyan modellt vásárolsz, amely rendelkezik egy további kamera rögzítésére alkalmas tartóval, amelyre akciókamerát szerelhetsz. Fontos ellenőrizni, hogy a tartó kompatibilis-e a kamerával.

A GPS-szel ellátott drónok beépített GPS-modullal rendelkeznek a helymeghatározáshoz, az automatikus manőverezéshez és a lebegéshez. Ezt a drón típust soha nem veszíted el.

Kamerás drón
Kamerás drón

Kamera nélküli drón
Drón kamera nélkül

Válassz drón típust ár alapján

Drón vásárlásán gondolkodsz, és az ára a fő szempont a kiválasztáskor? A különböző árszintű drónok különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. Lássuk, mire számíthatsz egy adott árkategóriájú drón vásárlása esetén, és mire kell figyelnek a választáskor.

Az olcsó drón modellek előnyei

A kezdőknek szánt drónok olcsók, és főleg tanulási célra használhatók az irányítás elvének megértéséhez. Az, hogy teljesen irányítani tudd a drón készüléket, több tucat repülési órába kerülhet, és előfordulhat, hogy a drón leesik vagy balesete lesz. Az olcsóbb modellek ebből a szempontból általában jobban megfelelnek az amatőröknek, és általában ellenállóbbak az óvatlan és figyelmetlen kezeléssel szemben, így alkalmasak gyakorlásra.

 • A kezdő drón modellek olcsóbbak.
 • Ellenállóbbak az ütésekkel és esésekkel szemben.
 • Alkalmasak tanulásra.
 • Általában kisebbek, belterületen is lehet repülni velük.
 • Megfelelő ajándék gyerekeknek is.
 • Alacsonyabb felbontású videó, nincs stabilizálás.
 • Alacsonyabb magasságon, lassabban repülnek.
 • Kevésbé manőverezhető, nincsenek segédérzékelők.
 • Alacsonyabb az akkumulátor élettartama és rövidebb a hatótávolságuk.

i

Szeretnél a legnépszerűbb drón modellek közül választani? Vess egy pillantást legjobb drónok kategóriánkra.

A drágább drón modellek előnyei

A profi drónok, amelyek drágábbak és masszívabbak, általában sokkal jobban irányíthatók, és érzékelőkkel vannak felszerelve az ütközés, a zuhanás és a propellerek vagy a testrészek sérülése ellen. Ezek a drónok nagyobb felbontású, stabilizátorra szerelt kamerával is rendelkeznek. Ez több tengelyen stabilizálja a képet, és nagyszerű, rázkódásmentes felvételeket biztosít.

 • Számos funkció a könnyebb és biztonságosabb repülésért.
 • Sokkal nagyobb hatótávolságú adó.
 • Tovább marad a levegőben.
 • Giroszkóp a kép stabilizálásának érdekében.
 • Nagy felbontású képek.
 • Magasabb ár.
 • Nagyobb méretek.
 • Az akkumulátor töltése hosszabb időt vehet igénybe.

Az összecsukható drón jól jön, ha több helyre van szükséged más kiegészítők számára a hátizsákodban, vagy ha otthon nincs eléged hely a drón tárolásához.

Drónok gyerekeknek

A gyerekeknek való drónok megfelelő választás gyermeked számára. Ezek általában olcsók és ütközésbiztosak, így gyermeked megtanulhat jól repülni, és talán új hobbit találhat magának.

Mini drónok

A mini drónok gondoskodnak a szórakozásról otthon vagy a kert kényelmében is. Ez a kis drón típus általában olcsóbb, és gyakran beépített kamerával rendelkezik. A mini drónok természetesen korlátozott hatótávolsággal és alacsonyabb akkumulátorkapacitással rendelkeznek.

Gyerek drón
Drón gyerekeknek

Összecsukható drón
Összecsukható drón

Mini drón
Mini drón

Víz alatti drónok

A víz alatti drónok speciális modellek, amelyek nem rendelkeznek propellerekkel. A víz alatti drón különösen a horgászok számára jelent nagy segítséget. Gyakran éjszakai infravörös látással, GPS-modullal vagy beépített orsóval van felszerelve. Segítségével könnyedén figyelemmel kísérheted a víz alatti helyzetet.

Víz alatti drón

A víz alatti drónok (nem csak) megjelenésükben nagyon eltérőek a többi modelltől.

Repülj gond nélkül

A drónokra vonatkozó szabályok áttanulmányozását javasoljuk, hogy ne használd a drón eszközödet illegálisan. Fontos megjegyezni, hogy a drónok használatára a Légügyi Felügyeleti Hatósági Főosztály által meghatározott feltételek vonatkoznak.

Az Alza kínálatában használt drónokat is találsz. Pénzt takarítanál meg? Nézz körül Outlet oldalunkon, ahol használt drónokat találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
459 000 Ft

2.
DJI Mini 2 SE Fly More Combo Raktáron > 5 db
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, GPS, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
179 990 Ft

3.
DJI Mini 2 SE Raktáron > 5 db
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
124 890 Ft

Még több
75 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
DJI Mini 2 SE Fly More Combo - Drón Típusok
4,8 94×
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, GPS, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
179 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 37×
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
459 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_50HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2) - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 37×
DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
389 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_49HU
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 3× optikai zoom, 9× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, panorama, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68,4 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,58 × 32,6 × 25,88 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,11 × 10,05 × 20,7 cm (Ma×Sz×H), tömege 720 g, jogi osztály C1
Szuper ár
639 900 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: DJI23_27HU
DJI Mini 2 SE - Drón
Típusok
4,8 94×
DJI Mini 2 SE
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
124 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_3
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2) - Drón
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 37×
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása, hazatérés funkció (RTH) és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
319 900 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_48HU
DJI Mini 2 SE Fly More Combo - Drón
Típusok
4,8 94×
DJI Mini 2 SE Fly More Combo
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, GPS, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
179 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_2HU
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 57×
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL)
Drón kamerával - Ultra HD videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 38 perc, GPS és automata leszállás, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 7,2 × 36,2 × 25,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
329 000 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_78HU
DJI Mini 2 SE - Drón Típusok
4,8 94×
DJI Mini 2 SE
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
124 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_3HU
POTENSIC ATOM 4K (Full combo) - Drón Típusok
4,8 20×
POTENSIC ATOM 4K (Full combo)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, online átvitel, 6000 m átviteli távolság, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 32 perc, GPS, hazatérés funkció (RTH), objektumkövetés és körözés, összecsukható konstrukció, tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
169 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Potensic007
POTENSIC ATOM 4K (Basic) - Drón Típusok
4,8 20×
POTENSIC ATOM 4K (Basic)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, online átvitel, 6000 m átviteli távolság, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 32 perc, GPS, hazatérés funkció (RTH), objektumkövetés és körözés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5 × 30 × 24,2 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
129 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Potensic006
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 85×
DJI Mini 3 Pro (DJI RC)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
Szuper ár
342 310 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_42HU
Drón gyerekeknek, LED világítással - Drón Típusok
4,7 15×
Drón gyerekeknek, LED világítással
Drón - kamera nélkül, kiváló minőségű műanyag, ütésálló, 7 színes lámpa, 3 sebesség, 3 üzemmód, egyszerű irányítás, 18 perc repülési idő egy feltöltéssel, akkumulátor állapotjelző, a csomagban: 2 tölthető akkumulátor, 3 AA elemmel (nem tartozék) működő távirányító, drón mérete 8,99×3,18×7,7 cm
16 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06831
Potensic Atom SE 4K - Drón Típusok
4,0 12×
Potensic Atom SE 4K
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4000 m átviteli távolság, max. sebesség 58 km/h, működési idő 31 perc, GPS és hazatérés funkció (RTH), összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,8 × 21 × 15,2 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1
114 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Potensic001
Drón gyerekeknek, harci móddal - Drón Típusok
4,7 15×
Drón gyerekeknek, harci móddal
Drón - kamera nélkül, kiváló minőségű műanyag, ütésálló, 3 sebesség, 3 üzemmód, egyszerű irányítás, 8 perc repülési idő egy feltöltéssel, akkumulátor állapotjelző, a csomagban: 2 drón, 4 tölthető akkumulátor és 4 tartalék propeller, 3 AA elemmel (nem tartozék) működő távirányító, drón mérete 9,2×8×3 cm
27 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06832
4,9 57×
DJI Mini 3 (DJI RC) (GL)
Drón kamerával - Ultra HD videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 38 perc, GPS és automata leszállás, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 7,2 × 36,2 × 25,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
Szuper ár
258 000 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_76HU
DJI Mini 3 Pro (No RC) - Drón Típusok
4,5 85×
DJI Mini 3 Pro (No RC)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, HDR mód, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 34 perc, akadály észlelése, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
Szuper ár
252 550 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_412HU
DJI Air 3 (DJI RC-N2) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
DJI Air 3 (DJI RC-N2)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 9× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68,4 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,58 × 32,6 × 25,88 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,11 × 10,05 × 20,7 cm (Ma×Sz×H), tömege 720 g, jogi osztály C1
Szuper ár
419 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_25HU
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)(EU)
Drón kamerával - 5K (5120 × 2880) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,54 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
809 000 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_12HU
DJI Mavic 3 Classic - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
DJI Mavic 3 Classic
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
685 030 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_66HU
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) (EU) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) (EU)
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,54 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
809 000 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: DJI23_12
DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, 3× digitális zoom, HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 8000 m átviteli távolság, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, magasság megtartása, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,8 × 28,3 × 34,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
916 230 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_66set
Potensic Atom SE Full Combo - Drón Típusok
4,0 12×
Potensic Atom SE Full Combo
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, képstabilizátor és forgatható kamera, SD kártya max. mérete 256 GB, 4000 m átviteli távolság, max. sebesség 58 km/h, működési idő 31 perc, GPS, autonóm repülés, hazatérés funkció (RTH) és sport üzemmód, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5 × 30 × 24 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1
155 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Potensic002
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2) - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 3× optikai zoom, 9× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68,4 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,58 × 32,6 × 25,88 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,11 × 10,05 × 20,7 cm (Ma×Sz×H), tömege 720 g, jogi osztály C1
489 900 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_26HU

Drónok

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
Szeretnél egy olyan drónt, amely könnyű, támogatja a 4K videófelvételt, nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkezik és akár 20 km távolságig is képes kommunikálni? Rá is találtál, mégpedig a DJI Mini 4 Pro drón formájában. Mi mindent tud ez a drón? Cikkünkben mindent...
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
További cikkek Összes cikk

Drónok

A Drónok kategóriában összesen 75 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó drónok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább drónok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb drónok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: drónok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ