30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Drónok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Konstrukció
Összecsukható
(55)
Rögzített
(21)
Használat
Gyerekeknek
(36)
Kezdőknek
(19)
Verseny
(2)
Professzionális
(36)
FPV
(7)
Vezérlés
Távirányítóval
(76)
Mobillal
(14)
Működési idő
6 perc
120 perc
-
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160)
(22)
3840 × 2160
(9)
5.1K (5120 × 2700)
(7)
HD (1280 × 720)
(6)
6K (6144 × 3160)
(6)
SD-kártyahely
Igen
(54)
Nem
(7)
Alkategória
A1
(46)
A2
(2)
A3
(14)
Osztály
C0
(22)
C1
(5)
C2
(6)
Szűrés

A drónok egyre népszerűbb eszközök, amelyekkel otthon vagy a szabadban repülhetsz és szórakozhatsz. Hogyan válasszuk ki a megfelelő drón típust, és mire figyeljünk vásárláskor? Olvass tovább, szívesen ellátunk pár tanáccsal.

Tovább

Miféle csodaszerkezet a drón?

A drón vagy kvadrokopter egyre népszerűbb eszköz a gyerekek és a felnőttek körében. Az ára folyamatosan csökken, így egyre szélesebb körben elérhető játék vagy akár segédeszköz. Mit kínálnak a drónok, és mit kell figyelembe venned a kiválasztáskor?

  • A drón nagyszerű szabadidős eszköz. A kisebb modellek beltéri használatra is alkalmasak.
  • A kvadrokopterek akkumulátorról működnek, amelynek köszönhetően akár több tíz perc folyamatos repülést is kibírnak.
  • A kamerával felszerelt drónok egyre olcsóbbak, de találhatsz kamera nélküli drón modelleket is. Ezekre gyakran akciókamerát is szerelhetsz, így nem kell lemondanod a minőségi felvételekről.
  • A drónok távirányító vagy okostelefon segítségével vezérelhetők.

A drónok fontos paraméterei

Bizonyos tulajdonságokra oda kell figyelned drón vásárlása során.

A drón propellereinek száma

A drónok leggyakrabban négy propellerrel rendelkeznek, de lehetnek ettől eltérő modellek is. A propellerek száma jelentősen befolyásolja a repülési jellemzőket - a kevesebb propellerrel rendelkező drón mozgékonyabb, míg a több propeller növeli a stabilitást és a széllökésekkel szembeni ellenállást. Ezenkívül egy több propellerrel rendelkező drónra fényképezőgépet vagy videokamerát is felszerelhetsz.

A távirányító hatótávolsága

A drónokat Bluetooth vagy WiFi segítségével okostelefonról, vagy tabletről is lehet vezérelni, de távirányítóval is lehet őket irányítani. A WiFi legfeljebb 100 m-es hatótávolságot biztosít, de egy rádióvezérlésű drón több kilométeres távolságból is irányítható.

i

A drónok távirányítói 2,4 vagy 5,8 GHz-es sávban működnek. Általában a csomag részei.

A repülés sebessége és hossza

A drónok általában nem rendelkeznek maximális végsebességgel. A sebességet jelentősen befolyásolja a drón terhelése, például egy kamera, kerekek, fedelek stb. használata. A nagyobb teljesítményű drón típusok körülbelül 60 km/h sebességre képesek, a leggyorsabbak akár a 100 km/h-t is elérhetik. A sebesség a repülési idővel is összefügg; ez általában 15-30 perc, a drágább drónoknál pedig 50 perc körül van.

Kamerával felszerelt drón

A kamerás drón gyakori típus. Kaphatók HD, 4K-s drónok, de 6K-s kamerával ellátott modellek is – ezek általában lényegesen drágábbak. Alternatívát jelenthet, ha olyan modellt vásárolsz, amely rendelkezik egy további kamera rögzítésére alkalmas tartóval, amelyre akciókamerát szerelhetsz. Fontos ellenőrizni, hogy a tartó kompatibilis-e a kamerával.

A GPS-szel ellátott drónok beépített GPS-modullal rendelkeznek a helymeghatározáshoz, az automatikus manőverezéshez és a lebegéshez. Ezt a drón típust soha nem veszíted el.

Kamerás drón
Kamerás drón

Kamera nélküli drón
Drón kamera nélkül

Válassz drón típust ár alapján

Drón vásárlásán gondolkodsz, és az ára a fő szempont a kiválasztáskor? A különböző árszintű drónok különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. Lássuk, mire számíthatsz egy adott árkategóriájú drón vásárlása esetén, és mire kell figyelnek a választáskor.

Az olcsó drón modellek előnyei

A kezdőknek szánt drónok olcsók, és főleg tanulási célra használhatók az irányítás elvének megértéséhez. Az, hogy teljesen irányítani tudd a drón készüléket, több tucat repülési órába kerülhet, és előfordulhat, hogy a drón leesik vagy balesete lesz. Az olcsóbb modellek ebből a szempontból általában jobban megfelelnek az amatőröknek, és általában ellenállóbbak az óvatlan és figyelmetlen kezeléssel szemben, így alkalmasak gyakorlásra.

  • A kezdő drón modellek olcsóbbak.
  • Ellenállóbbak az ütésekkel és esésekkel szemben.
  • Alkalmasak tanulásra.
  • Általában kisebbek, belterületen is lehet repülni velük.
  • Megfelelő ajándék gyerekeknek is.
  • Alacsonyabb felbontású videó, nincs stabilizálás.
  • Alacsonyabb magasságon, lassabban repülnek.
  • Kevésbé manőverezhető, nincsenek segédérzékelők.
  • Alacsonyabb az akkumulátor élettartama és rövidebb a hatótávolságuk.

i

Szeretnél a legnépszerűbb drón modellek közül választani? Vess egy pillantást legjobb drónok kategóriánkra.

A drágább drón modellek előnyei

A profi drónok, amelyek drágábbak és masszívabbak, általában sokkal jobban irányíthatók, és érzékelőkkel vannak felszerelve az ütközés, a zuhanás és a propellerek vagy a testrészek sérülése ellen. Ezek a drónok nagyobb felbontású, stabilizátorra szerelt kamerával is rendelkeznek. Ez több tengelyen stabilizálja a képet, és nagyszerű, rázkódásmentes felvételeket biztosít.

  • Számos funkció a könnyebb és biztonságosabb repülésért.
  • Sokkal nagyobb hatótávolságú adó.
  • Tovább marad a levegőben.
  • Giroszkóp a kép stabilizálásának érdekében.
  • Nagy felbontású képek.
  • Magasabb ár.
  • Nagyobb méretek.
  • Az akkumulátor töltése hosszabb időt vehet igénybe.

Az összecsukható drón jól jön, ha több helyre van szükséged más kiegészítők számára a hátizsákodban, vagy ha otthon nincs eléged hely a drón tárolásához.

Drónok gyerekeknek

A gyerekeknek való drónok megfelelő választás gyermeked számára. Ezek általában olcsók és ütközésbiztosak, így gyermeked megtanulhat jól repülni, és talán új hobbit találhat magának.

Mini drónok

A mini drónok gondoskodnak a szórakozásról otthon vagy a kert kényelmében is. Ez a kis drón típus általában olcsóbb, és gyakran beépített kamerával rendelkezik. A mini drónok természetesen korlátozott hatótávolsággal és alacsonyabb akkumulátorkapacitással rendelkeznek.

Gyerek drón
Drón gyerekeknek

Összecsukható drón
Összecsukható drón

Mini drón
Mini drón

Víz alatti drónok

A víz alatti drónok speciális modellek, amelyek nem rendelkeznek propellerekkel. A víz alatti drón különösen a horgászok számára jelent nagy segítséget. Gyakran éjszakai infravörös látással, GPS-modullal vagy beépített orsóval van felszerelve. Segítségével könnyedén figyelemmel kísérheted a víz alatti helyzetet.

Víz alatti drón

A víz alatti drónok (nem csak) megjelenésükben nagyon eltérőek a többi modelltől.

Repülj gond nélkül

A drónokra vonatkozó szabályok áttanulmányozását javasoljuk, hogy ne használd a drón eszközödet illegálisan. Fontos megjegyezni, hogy a drónok használatára a Légügyi Felügyeleti Hatósági Főosztály által meghatározott feltételek vonatkoznak.

Az Alza kínálatában használt drónokat is találsz. Pénzt takarítanál meg? Nézz körül Outlet oldalunkon, ahol használt drónokat találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
78 termék
2,0 11×
Fleg drón/tengeralattjáró távirányítós kamerával
Drón kamerával - 640 × 480 videófelbontás, 30 m átviteli távolság, működési idő 10 perc, víz alá merülés, rögzített konstrukció, mérete 5 × 16 × 16 cm (Ma×Sz×H)
267 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif15221
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 3× optikai zoom, 9× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68,4 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,58 × 32,6 × 25,88 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,11 × 10,05 × 20,7 cm (Ma×Sz×H), tömege 720 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C1
Szuper ár
489 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_26HU
Autel EVO Lite+ Standard Package/White - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Autel EVO Lite+ Standard Package/White
Drón kamerával - 6K (6144 × 3160) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 16× digitális zoom, képstabilizátor, 6 GB belső memória, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 800 m, max. sebesség 65 km/h, működési idő 40 perc, GPS, akadály észlelése és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 9,5 × 38,4 × 42,7 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,5 × 12,3 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 835 g
507 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Autel22_08
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange - Drón Típusok
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 50 Mpx, 16× digitális zoom, képstabilizátor, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 800 m, max. sebesség 54 km/h, működési idő 28 perc, GPS, akadály észlelése, autonóm repülés és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,5 × 9,4 × 14,2 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,5 × 9,4 × 14,2 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1
286 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_03
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
436 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI23_50HU
4,8 83×
DJI Mini 2 SE
Drón kamerával - 2.7K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, SD kártya max. mérete 128 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57 km/h, működési idő 31 perc, automata leszállás, AutoStart és autonóm repülés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5,6 × 28,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 5,8 × 8,1 × 13,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
118 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DJI23_3
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 79×
DJI Mini 3 Pro (DJI RC)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
325 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_42HU
4,8 55×
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL)
Drón kamerával - Ultra HD videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor és HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 38 perc, GPS és automata leszállás, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 7,2 × 36,2 × 25,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
279 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: DJI22_78HU
4,6 79×
DJI Mini 3 Pro (No RC)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, HDR mód, SD kártya max. mérete 256 GB, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 34 perc, akadály észlelése, AutoStart és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 6,2 × 24,5 × 17,1 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,2 × 9 × 14,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
214 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: DJI22_412HU
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC)
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,54 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
1 025 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DJI23_13HU
4,0
Jamara Angle 120
Drón kamerával - HD videófelbontás, SD kártya max. mérete 4 GB, max. sebesség 40 km/h, működési idő 10 perc, automata leszállás és AutoStart, mérete szétnyitva 4 × 17,5 × 17,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 60 g, jogi alkategória A1
44 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAif8862
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2)
Drón kamerával - 3840 × 2160 videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 4× digitális zoom, képstabilizátor, online átvitel és HDR mód, slowmotion, 2 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 20000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 58 km/h, működési idő 34 perc, GPS, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása, hazatérés funkció (RTH) és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,1 × 37,3 × 29,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 6,4 × 9,4 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
303 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DJI23_48HU
3,4 12×
Wowitec Űrhódító
Drón kamerával - HD videófelbontás, online átvitel, 250 m átviteli távolság, működési idő 18 perc, GPS, automata leszállás, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, rögzített konstrukció, mérete 6 × 37 × 37 cm (Ma×Sz×H), tömege 174 g
39 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAMHd603
4,8 13×
POTENSIC ATOM 4K (Full combo)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, online átvitel, 6000 m átviteli távolság, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 32 perc, GPS, hazatérés funkció (RTH), objektumkövetés és körözés, összecsukható konstrukció, tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
161 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Potensic007
4,8 13×
POTENSIC ATOM 4K (Full combo)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, online átvitel, 6000 m átviteli távolság, max. sebesség 57,6 km/h, működési idő 32 perc, GPS, hazatérés funkció (RTH), objektumkövetés és körözés, összecsukható konstrukció, tömege 249 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C0
144 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Potensic007
3,9 11×
Potensic Atom SE Full Combo
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 12 Mpx, képstabilizátor és forgatható kamera, SD kártya max. mérete 256 GB, 4000 m átviteli távolság, max. sebesség 58 km/h, működési idő 31 perc, GPS, autonóm repülés, hazatérés funkció (RTH) és sport üzemmód, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 5 × 30 × 24 cm (Ma×Sz×H), tömege 249 g, jogi alkategória A1
136 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Potensic002
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC PRO)
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 43 perc, akadály észlelése, automata leszállás, AutoStart, autonóm repülés, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 29,08 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,8 × 9,8 × 23,11 cm (Ma×Sz×H), tömege 958 g, jogi alkategória A3, jogi osztály C2
1 172 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: DJI23_14
DJI FPV Drone (Universal Edition) - Drón Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
DJI FPV Drone (Universal Edition)
Drón kamerával - 4K videófelbontás, képstabilizátor, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. sebesség 140,4 km/h, működési idő 20 perc, GPS, akadály észlelése és automata leszállás, rögzített konstrukció, mérete 12,7 × 23,2 × 17,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 795 g, jogi alkategória A3
320 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CVIdji2102
DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
979 070 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_67set
DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, 3× digitális zoom, HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 8000 m átviteli távolság, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, magasság megtartása, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,8 × 28,3 × 34,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
916 230 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DJI22_66set
2,0 11×
Fleg drón/tengeralattjáró távirányítós kamerával
Drón kamerával - 640 × 480 videófelbontás, 30 m átviteli távolság, működési idő 10 perc, víz alá merülés, rögzített konstrukció, mérete 5 × 16 × 16 cm (Ma×Sz×H)
254 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif15221
Autel EVO Lite+ Premium Bundle/Gray - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Autel EVO Lite+ Premium Bundle/Gray
Drón kamerával - 6K (6144 × 3160) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 16× digitális zoom, képstabilizátor, panorama, 6 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 6000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 800 m, max. sebesség 65 km/h, működési idő 40 perc, GPS, akadály észlelése és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 12,3 × 21 × 9,5 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 12,3 × 9,5 cm (Ma×H), tömege 835 g, jogi alkategória A1
612 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_07
Autel EVO Lite+ Premium Bundle/White - Drón Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Autel EVO Lite+ Premium Bundle/White
Drón kamerával - 6K (6144 × 3160) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 16× digitális zoom, képstabilizátor, panorama, 12000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 800 m, max. sebesség 65 km/h, működési idő 40 perc, GPS, akadály észlelése, autonóm repülés és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, tömege 835 g
512 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Autel22_06
2,3
Carrera 503026 Motion Copter
RC modell - ajánlott életkor: 12 éves kortól
12 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hramhd46

Drónok

Drónok

A Drónok kategóriában összesen 78 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó drónok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább drónok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb drónok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: drónok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ