AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Fali lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
(193)
Klasszikus
(30)
Szín
Fehér
(98)
Fekete
(65)
Ezüst
(20)
Többszínű
(16)
Szürke
(8)
Anyag
Akril
(6)
Fa
(3)
Alumínium
(25)
Fém
(83)
Acél
(20)
Helyiség
Gyerekszobába
(121)
Nappaliba
(119)
Hálószobába
(115)
Folyosóra
(104)
Dolgozószobába
(101)
Lámpa típusa
Fali
(222)
Mennyezeti
(78)
Fénydekoráció
(18)
LED panel
(14)
Asztali
(12)
További tulajdonságok
Smart
(73)
Állítható színhőmérséklet
(67)
Mobilalkalmazás
(55)
Foglalat
E14
(2)
E27
(11)
G13
(1)
GU10
(16)
Integrált fényforrás
(155)
Fényáram
2 lm
6400 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(125)
Semleges fehér
(156)
Hidegfehér
(75)
Energiafelhasználás
0,25 W
60 W
-

A fali lámpák általában a másodlagos világításhoz tartoznak és a fő mennyezeti lámpa kiegészítésére szolgálnak. Leggyakrabban folyosókon, előszobákban, de hálószobákban vagy gyerekszobákban is használják. Azon gondolkozol, vajon melyik fali lámpa lesz a legjobb a te otthonodba? Segítünk a választásban.

Tovább

A fali lámpa helye

A fali lámpák mind beltéren, mind kültéren jó szolgálatot tehetnek. Miben különböznek és hogyan lehet csoportosítani őket?

Beltéri fali lámpa

A beltéri fali lámpák általában csak por elleni védelemmel rendelkeznek, és számos felhasználási területük lehet:

  • A gyerek fali lámpák fénye általában elég halvány, így elsősorban a kisebb gyermekek altatásánál jelenthet segítséget.
  • A hálószobai fali lámpák gyengéd, romantikus vagy erősebb fényt biztosítanak olvasáshoz.
  • A folyosó fali lámpák elsősorban kiegészítő dekorációs világításként szolgálnak. Gyakran mozgásérzékelővel rendelkeznek az energiatakarékosság és a könnyebb használat érdekében.

Kültéri fali lámpa

A kültéri fali lámpákat leggyakrabban ajtók vagy esetleg járdák és kocsibejárók megvilágítására használják. Általában rendelkeznek az IP szabványoknak megfelelő védelemmel víz és kisebb szilárd tárgyak behatolása ellen. Minél magasabb az IP-védelem értéke, annál ellenállóbb a kültéri fali lámpa.

A fali lámpa kiválasztása

A fali lámpa kiválasztásakor javasoljuk, hogy néhány paraméterre mindenféleképpen figyelj oda. Lépésről lépésre végignézzük veled a kiválasztás folyamatát.

Fali lámpa - LED vs. izzós

Míg egyes fali lámpák nem tartalmaznak fényforrást, a legtöbb a fent említett kettő valamelyikét tartalmazza. Miben különböznek?

  1. A LED fali lámpa fénye erősebb, emellett hatékonyabb, kevésbé energiaigényes és tartósabb. Hátránya a magasabb beszerzési ár.
  2. A hagyományos izzós fali lámpa sokkal olcsóbb, de hajlamos a túlmelegedésre, és közel sem olyan hatékony, mint a LED fali lámpák.

A fényforrásokról és azok technológiai megoldásairól Izzók: hogyan ismerjük meg őket? című cikkünkből tájékozódhatsz.

Fali lámpa - fényáram

A fényáramot lumenben (lm) mérik, és a fali lámpa fényerősségét mutatja meg. A kiválasztási folyamat során útmutatást adhat arra nézve, hogy az adott fali lámpa milyen célra vagy tevékenységhez lesz alkalmas.

  • A fali olvasólámpa leggyakrabban a hálószobában vagy a nappaliban kap helyet, és legalább 350 lm-re van szükség.
  • A designos modern fali lámpa elsősorban dekorációs szerepet tölt be a folyosón vagy az előszobában, ezért ennél 70-100 lm elegendő.

Modern fali lámpa

A fali lámpa kiválasztásakor fontos szerepet játszik a színhőmérséklet is. A meleg fehér (∼ 3000 K) meghitt és nyugtató fényt biztosít, míg a hideg fehér (∼ 6000 K) modern hangulatot teremt.

A fali lámpa tápellátása

A fali lámpa kétféleképpen telepíthető a tápellátástól függően. Melyiknek milyen előnyei és hátrányai vannak?

  1. A vezeték nélküli fali lámpa különösen hasznos kültéren, de akkor is, ha nem szeretnéd a vezetékekkel rontani az összeképet vagy éppen vezetéket bekötni. Hátránya, hogy az elemeket időről időre ki kell cserélni.
  2. A konnektoros fali lámpa egy elterjedtebb lehetőség. A hálózatra konnektoron keresztül, vagy a falban lévő vezetéken keresztül csatlakozik. Az elemek cseréje természetesen egyik esetben sem szükséges.

Fali lámpa - klasszikus vagy modern? Válaszd ki az otthonodhoz leginkább illőt

A választás során ne feledkezz meg a designról sem; a fali lámpa megjelenésének a lehető legjobban illeszkednie kell a belső tér többi részéhez. Ezért a választásnál fontos szerepet kell, hogy játsszon az alak, a stílus, az anyag és a méret is. Például egy kovácsoltvas fali lámpa tökéletesen illeszkedhet egy klasszikus otthonba, de valószínűleg nem illene egy modern belső térbe, ahova inkább a modern fali lámpák kínálatából ajánlott választani.

Hagyományos, kapcsolóval ellátott fali lámpa vagy modern fali lámpa korszerű vezérléssel?

A fali lámpa többféleképpen vezérelhető, döntsd el, neked mi a legkényelmesebb.

  • A kapcsolóval ellátott fali lámpa egy igazi klasszikus. A lámpa be- és kikapcsolása egy zsinór vagy a vezetéken lévő kapcsoló segítségével történik.
  • A mozgásérzékelős fali lámpa automatikusan világítani kezd, ha mozgást érzékel. Ez egy nagyon kényelmes vezérlési mód, ami a kisebb gyerekek számára hasznos lehet, sőt energiát is megtakarít, mivel magától kikapcsol.
  • A távirányító lehetővé teszi a fali lámpa távoli vezérlését, bárhol is legyél a szobában. A távirányító a TV távirányítójához hasonló.
  • Az érintésvezérlő a normál kapcsolót egy speciális érintésérzékelővel helyettesíti. Csak érintsd meg a fali lámpát a megfelelő helyen, és az magától be- vagy kikapcsol.
  • Az okos fali lámpa egy modern megoldás, amelyet az okostelefonos alkalmazáson keresztül vagy egy okos hangsegéd, például Google Asszisztens vagy Amazon Alexa segítségével vezérelhetsz.

i

A fali lámpák gyakran a fény intenzitásának, színének vagy színhőmérsékletének beállítását is lehetővé teszik, így a szoba hangulatát tetszés szerint alakíthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
EMOS LED-es fénycső 300mm, 5W Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - 5 W teljesítmény, 380 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 3 cm max. magasság, 2,2 cm széles, IP20 védelem
több darab vásárlása esetén 5 060 Ft-tól

2.
LED lámpa - szabályozható fényerő,, távirányítóval vezérelhető, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás
70 190 Ft

3.
Nanoleaf Lines Squared Starter Kit 4PK Kérés esetén megrendeljük 2 db
LED lámpa - okos funkciókkal, 2 W teljesítmény, 20 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 0,8 cm max. magasság, 2 cm széles, IP20 védelem
44 290 Ft

Még több
190 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,0
Xiaomi Smart Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, 120 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, hideg fényű, semleges fényű, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
31 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOS004a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Govee Glide (8+4) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC - LED lámpa Típusok
4,6
Govee Glide (8+4) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC
LED lámpa - szabályozható fényerő,, távirányítóval vezérelhető, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás
70 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_07
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 10×
Nanoleaf Canvas Panels Smarter Kit 9 Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, 24 W teljesítmény, 44 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 15 cm max. magasság, 15 cm széles, IP20 védelem
73 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAN200a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Nanoleaf Elements Hexagons Starter Kit 7 csomag
Moduláris világítás - fafurnér kivitelben, a saját formák megalkotásának lehetősége, mobilalkalmazások a különböző panelkiosztásokhoz, 11 előre beállított jelenet az izzó parázstól a relaxációs üzemmódig, reagál az érintésre és a zenére, 7 lámpa a csomagban, vezérlő, szerelőlemezek, rögzített csatlakozók, ragasztószalagok, kompatibilis a Shapes Triangles, Hexagons és Triangles készletekkel
100 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAN21LF02
4,7 56×
EMOS LED-es fénycső 300mm, 5W
LED lámpa - 5 W teljesítmény, 380 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 3 cm max. magasság, 2,2 cm széles, IP20 védelem
5 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17091
3,6 12×
Solight LED kültéri világítás érzékelővel és állítható CCT-vel
LED lámpa - 18 W teljesítmény, 1350 lm fényáram,, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 7,1 cm max. magasság, 21,4 cm széles, IP54 védelem
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2022_001
4,7 13×
IL11EVO2 Éjszakai fény mozgásérzékelővel
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, fényáram 50 lm, mozgásérzékelő, védettségi fok IP20, 3 darab AAA típusú elem, méretek 7,4 × 2 × 7 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_03
5,0
Lexibook Mancs őrjárat Éjszakai fény falra és asztalra
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, íróasztalra és ágy fölé, fényforrás integrált LED, időzítő, 3 darab AAA típusú elem, anyaga műanyag
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz24785
1,0
Cololight MIX Extension
LED lámpa - okos funkciókkal,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 8,6 cm max. magasság, 7,45 cm széles
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CLLghTC020
4,2 16×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 3,6 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: fém és műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLI21_18
4,4
Philips Hue White and Colour Ambiance Discover 17435/30/P7
LED reflektor - kültéri használatra, 30,5W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 2250 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, RGB, szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet 2000- 6500K, mobil alkalmazás segítségével vezérelhető, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, G energiaosztály, méretei: 15,3 × 16 × 22 cm
94 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19013
Philips Hue White and Color Ambiance Lily base kit 17414/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily base kit 17414/30/P7
Kerti világítás - fali, kerti oszlop és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 1770 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
149 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PHL18026
4,3 13×
LED fali lámpa, dimmelhető, 4 W, 280 lm, 3000 K, fehér
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4 W teljesítmény, 280 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 12 cm magas, 30 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD21_157
5,0
Nanoleaf Shapes Triangles Starter Kit 15 Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, 80 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 0,6 cm max. magasság, 20 cm széles, IP20 védelem
153 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NANO19012
4,8
Nanoleaf Shapes Triangles Mini Exp. 10-es csomag
Moduláris világítás - bővítő készlet, Shapes Smarter Kit, a saját formák megalkotásának lehetősége, 16M+ szín, mobilalkalmazások a különböző panelkiosztásokhoz, képernyő tükör, reagál az érintésre és a zenére, 10 lámpa a csomagban, szerelőlemezek, rögzített csatlakozók, rögzítőszalag
43 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NANO19013
5,0
Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit 9 Panels
Moduláris világítás - okos funkciókkal, 100 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 0,5 cm max. magasság, 20 cm széles, IP20 védelem
88 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NANO19004
Philips Hue White and Color Ambiance Lily extention 17415/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily extention 17415/30/P7
Kerti világítás - fali és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 590 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
45 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL18027
Philips Hue White Turaco 16472/93 / P0 - Fali lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White Turaco 16472/93 / P0
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 21,2 cm magas, 11,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18020
Philips Hue White and Color Ambiance Lily single spot 17428/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily single spot 17428/30/P7
Kerti világítás - fali és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 590 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
74 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18028
5,0
Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 42 W teljesítmény, 80 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 0,6 cm max. magasság, 21 cm széles, IP20 védelem
23 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NANO19009
4,0
Nanoleaf alakú hatszögletű bővítő csomag 3 panelek
LED lámpa - okos funkciókkal, 100 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 0,5 cm max. magasság, 20 cm széles, IP20 védelem
24 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NANO19003
5,0
Rábalux Silas 5727
LED lámpa - 1700 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 8 cm max. magasság, 10 cm széles, IP44 védelem
28 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: RBLUX017
Govee Glide (6+1) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC - LED lámpa Típusok
4,6
Govee Glide (6+1) SMART LED, TV, Gaming, Home - RGBIC
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 36 W teljesítmény, 750 lm fényáram,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Apple Siri kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 3,5 cm max. magasság, 3,5 cm széles
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_08
4,0
Philips Hue White Fuzo 17444/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 15 W teljesítmény, 1150 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 13 cm magas, 12,7 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19002

Fali lámpák

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...

Fali lámpák

A Fali lámpák kategóriában összesen 222 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fali lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fali lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fali lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fali lámpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ