ApF HU Visa

Világítástechnika

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Stílus
(1077)
Klasszikus
(120)
(18)
Szín
Fehér
(538)
Fekete
(369)
Ezüst
(95)
Szürke
(89)
Többszínű
(45)
Anyag
Műanyag
(867)
Fém
(640)
Alumínium
(79)
Üveg
(67)
Fa
(21)
Helyiség
Nappaliba
(760)
Hálószobába
(747)
Gyerekszobába
(652)
Dolgozószobába
(526)
Folyosóra
(473)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(427)
Asztali
(387)
Fali
(281)
Fénydekoráció
(115)
LED panel
(111)
További tulajdonságok
Smart
(516)
Állítható színhőmérséklet
(479)
Mobilalkalmazás
(436)
Fényszín beállítás (RGB)
(273)
Foglalat
E14
(67)
E27
(147)
G13
(2)
G9
(3)
GU10
(24)
Fényáram
0 lm
9600 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(815)
Semleges fehér
(821)
Hidegfehér
(559)
Energiafelhasználás
0,01 W
100 W
-

A világítás és a világítástechnika otthonunk alapvető része, mely gyakorlati funkciója mellett dekoratív szerepet is betölt. A piacon számtalan típusú lámpa, fényforrás és világítási rendszer közül választhatunk. A választásban a tervezett elhelyezésük, funkciójuk, és számos egyéb tulajdonságuk is szerepet játszik. Melyek a fő szempontok a világítás kiválasztásánál, legyen szó lakásról, házról, vagy éppen kültéri világításról?

Tovább

Világítástechnika - Beltéri vagy kültéri?

Az első dolog, amit világítástechnika kiválasztásánál figyelembe kell venned, hogy beltéri vagy kültéri világításra van-e szükséged. A beltéri és kültéri világítás leginkább az IP védelem mértékében, azaz a vízállóságban különbözik, de a kialakításukban és az általános ellenállóságukban is jelentős különbségek vannak.

Belső világítás - Típus és helyiség szerint

Az egyik első dolog, amire egy szoba berendezésénél gondolni kell, a világítás. Fontos, hogy a megvilágítás illeszkedjen a helyiség kialakításához és stílusához, de azt is érdemes átgondolni, hogy vajon a tervezett belső világítás szerepe az lesz, hogy fényes, minél jobban megvilágított helyiséget biztosítson, vagy ellenkezőleg, inkább a kellemes és meghitt hangulat kialakítása a cél. Nézzük, melyek a leggyakoribb világítások, amelyeket meg kell fontolunk, melyek a főbb tulajdonságaik, és milyen helyiségekbe illeszkednek?

 • Mennyezeti lámpák - A lakás vagy ház legtöbb helyiségének alapvető elemei. Elegendő fényt biztosítanak, de a hagyományos csillárok dekoratív funkciót is betöltenek.
 • Fali világítás - A fali lámpák különösen alkalmasak folyosókra vagy előszobákba. A fali világítás nem nyújt olyan szintű megvilágítást, mint a mennyezeti lámpák, viszont nagyon hangulatos. Pontosan ezért nagyon népszerűek a gyerek fali lámpák, amelyek színes, szemet vonzó dizájnnal tűnnek ki, s gyakran filmekből, konzoljátékokból ismert motívumokat és karaktereket ábrázolnak. Az okos fali lámpák nem csak megvilágítást, hanem hasznos kiegészítő funkciókat és fejlett vezérlést is biztosítanak.
 • Spotlámpák - Gyakran mennyezetbe és álmennyezetbe is beépíthető világítás. Erős, intenzív megvilágítást biztosítanak és összetéveszthetetlen dizájnnal rendelkeznek.
 • Asztali lámpák -Az asztali lámpák bizonyos típusai íróasztalra ideálisak, ahol elsősorban gyakorlati funkciót töltenek be, míg más típusok inkább éjjeli lámpa szerepét töltik be. Ezek különösen alkalmasak egy helyiség felélénkítésére és hangulatteremtésre is.
 • Állólámpák - Olvasásra és egyéb pihentető tevékenységekre használt stílusos fényforrások, amelyek nagyon hangulatossá képesek varázsolni szinte bármilyen helyiséget. Különösen alkalmasak a nappaliba, dolgozószobába, vagy könyvtárszobába, de a hálószobában is hangulatos megvilágítást biztosítanak.

i

Praktikus és megbízható hordozható világítást keresel? Zseblámpa kínálatunkban biztosan megtalálod a megfelelőt, legyen az elemes vagy akkumulátoros zseblámpa.

Kültéri világítás - Ragyogni fog a kerted

A kültéri világítás általában tartósabb, mint a beltéri világítás, hiszen fontos szempont, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A ház környékének megvilágítására szolgálnak, de jelentős díszítő funkcióval is rendelkeznek. Számos típus közül választhatsz:

 • Függő világítás - Tökéletesen alkalmasak teraszok, pavilonok vagy télikertek megvilágítására, de ideálisak a kert díszítő elemeként is.
 • Fali világítás - A külső fal bármely részére szerelhető, de különösen ideális a ház bejáratának megvilágítására. Léteznek LED fali lámpa modellek is.
 • Reflektorok - A reflektorok leginkább egy bizonyos terület alkalmi megvilágítására alkalmasak a ház körül. Különösen mozgásérzékelővel felszerelve ideálisak a bejárat, garázs vagy kapu megvilágítására.
 • Mozgásérzékelős - A mozgásérzékelős kültéri világítás legfontosabb előnye a kényelem és az energiatakarékosság. A világítás vezérlés egyszerűbb nem is lehetne, hiszen nem kell állandóan a kapcsolót keresgélned a sötétben, és a világítás csak addig működik, ameddig a közelben tartózkodsz. Számos modellnél az érzékelő érzékenysége állítható, ami fontos, hogy a világítás ne kapcsoljon be minden alkalommal éjszakai bogarak vagy a szélben hajladozó ágak mozgására.
 • Napelemes lámpák - Telepítésük egyszerűbb, mivel nem szükséges elektromos hálózatra csatlakoztatni őket. A napelemes világítás kényelmes és energiatakarékos megoldás.
 • Gömblámpák - A legnépszerűbb kerti lámpák közé tartoznak, mivel egyedülállóan hangulatos világítást biztosítanak.
Ház világítás - világító lámpa
A kerti megvilágítás kiválasztásakor a funkcionalitás mellett a dizájn és a stílus is döntő fontosságú.

Világítástechnika - A hangulatvilágítás emeli otthonod fényét

A világítástechnika külön csoportját alkotja a hangulatvilágítás, díszvilágítás és a különböző dekoratív fényforrások, melyek segítenek megváltoztatni a szoba légkörét és javítani hangulatát. Itt is többféle típus közül választhatsz, amelyek megjelenésükben, tápellátásukban és méretükben is különböznek. A dekoratív világító lámpa típusok közé tartoznak például a sólámpák, a lávalámpák és a lámpások. Hangulatvilágítás kültéri változatban is kapható.

i

A fényfüzérek elegánsan egészítik ki az egész szoba kialakítását. Ezek az elemes világítások nemcsak karácsonykor, hanem egész évben meghitt hangulatot kölcsönöznek otthonodnak.

A népszerű LED szalagok fényt hoznak otthonod bármely részébe

Egyre népszerűbbek a LED szalagok, mivel változatos fényerősséget és színek széles skáláját kínálják, amelyek szabadon változtathatók, és így az aktuális helyzetnek megfelelő hangulatot teremtenek a belső térben. A LED szalagok közvetlenül az elektromos hálózatra csatlakoztathatók vagy USB-ről táplálhatók, és a világítás vezérlés gyakran kényelmesen, távirányítóval történik. A LED szalag tökéletesen megvilágítja a tévé vagy a számítógép mögötti teret a hangulat fokozása érdekében, de a konyhapult vagy asztalok felett is kiváló szolgálatot tesz funkcionális és stílusos fényforrásként.

A LED szalagok szinte bárhová felszerelhetők - falra, álmennyezetre, monitor vagy TV mögé, asztal vagy konyhapult fölé - és többféle választható színnel járulnak hozzá a helyiség hangulatának fokozásához.

A karácsonyi világítás elengedhetetlen az adventi időszakban

A karácsonyi fények vagy karácsonyi motívumokkal díszített díszvilágítás minden otthonban megtalálható a karácsonyi időszakban. A karácsonyi fényfüzérek számos különböző kivitelben kaphatók, így a visszafogott ünnepi design kedvelői és a színes világítást kedvelők is találnak kedvükre valót.

i

Egy folyosót vagy szobát szeretnél éjszaka enyhén megvilágítani? Válassz konnektorba dugható lámpát, amely nagyon gyengéd fényt ad, de mégis megvilágítja a szükséges teret, vagy egy okos lámpát, amelyek gyakran érintésvezérléssel vannak felszerelve.

Munkavilágítás a műhelyben és a garázsban

A munkalámpák nem stílusukkal és formatervezésükkel tűnnek ki, hanem nagy fényerejükkel, tartósságukkal és megbízhatóságukkal. Választhatsz szerelőlámpák, reflektorok, fejlámpák, és spotlámpák közül, amelyek nemcsak a műhelybe, hanem a házba is alkalmasak.

A legerősebb trend az okos világítás

Az utóbbi évek slágere az okos világítás, amelybe az okos lámpák és okos izzók mellett a különféle okos világítás tartozékok is beletartoznak, mint például a különféle kapcsolók, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők és távirányítók. Az okos világítás nemcsak alacsony energiafogyasztásával és hosszú élettartamával tűnik ki, hanem praktikus funkciók sokaságával is. Az okos világítás vezérlése mobiltelefon, tablet, laptop vagy számítógép segítségével is lehetséges, s a szín és fényerősség megváltoztatása csak pillanatok műve. Az okos világítás jelenleg a legnépszerűbb választás a modern otthonokban.

Az intelligens világítás úttörője a Philips Hue, de ma már számos más gyártó világítási rendszerei is elérhetők. Próbáld ki például a stílusos retro izzókat.

A világítás kiválasztásában az izzók is szerepet játszanak

Ha új világítást választasz, ne feledkezzen meg a kompatibilis izzókról sem. Az alacsony fogyasztás a trend, ezért a legnépszerűbb a LED világítás. Választáskor figyelj az izzó foglalatára is, és olyan világítást válassz, amelyhez könnyen találsz kompatibilis foglalattal rendelkező izzót.

Mit kell még figyelembe venni az otthoni világítás kiválasztásakor?

Ha már tudod, hogy milyen típusú fényforrás felel meg az igényeidnek, akkor fontos figyelembe venni egyéb paramétereket, amelyek a kiválasztott világítás fényerejét, fogyasztását és egyéb jellemzőit befolyásolják.

Világítástechnika - Energiafogyasztás és teljesítmény

Világítástechnika választásakor az energiafogyasztás és a teljesítmény rendkívül fontos paraméterek a világítás kiválasztásakor. A felvett teljesítmény (energiafogyasztás) határozza meg az időegységenként felhasznált energia mennyiségét,  ezért megmutatja a felhasznált energia költségét. A teljesítmény viszont megmutatja, hogy milyen fényerőre számíthatsz. Ha igazán erős világításra van szükséged, válaszd a legnagyobb teljesítményű lámpákat. A LED fényforrások ideálisak, mivel alacsony fogyasztás mellett nyújtanak elegendő teljesítményt.

i

A lámpatest energiacímkéjén megtalálod a teljesítménnyel, felvett teljesítménnyel és az energiafogyasztással kapcsolatos adatokat.

Világítás - Az izzó színhőmérséklete befolyásolja a lámpatest színtartományát

Egy másik ugyanilyen fontos paraméter a lámpatest kiválasztásakor a színhőmérséklet, amely befolyásolja, hogy a lámpatest milyen típusú fényt bocsát ki. Ezt az értéket Kelvinben (K) adják meg, és minél magasabb, annál hidegebb a fény.

 • Egy munkafelület, például egy íróasztal fölött ideális az 5000-6000 K színtartományú, hűvösebb fény.
 • A 2800-3300 K hőmérsékletű melegebb fény hangulatos légkört teremt a nappaliban.

A természetes nappali fény színhőmérséklete 5000-7000 K körül van.

Világítás - IP védelem

A kültéri világítás vagy a fürdőszobai lámpák kiválasztásakor az IP védelem mértéke is szempont, melyet az IP betűkkel és két számjeggyel jelölnek, és azt jelzi, hogy a lámpa mennyire ellenálló a vízzel és idegen tárgyak behatolásával szemben. A fürdőszobai világításnak legalább IP 67-es védettségűnek kell lennie. Azokon a helyeken, ahol nem áll fenn a vízzel való közvetlen érintkezés veszélye, elegendő az IP 44-es védettségű világítás.

Világítás - További funkciók

Amellett, hogy az otthon fényei ragyogjanak, további funkciók is hasznosak és szükségesek lehetnek, akár beltéri, akár kültéri világítás esetén. Az okos világítás különösen hasznos funkciókat kínál.

 • A szabályozható fényerejű lámpák lehetővé teszik, hogy a világítás intenzitását a pillanatnak vagy hangulatodnak megfelelően változtasd. Manuálisan, távirányítóval vagy alkalmazáson keresztül is működtethetők.
 • Az állítható fényszín lehetővé teszi, hogy minden alkalommal más hangulatot teremts a szobában.
 • Az időzítő a te igényeid szerint kapcsolja fel vagy le a világítást.
 • Mobilalkalmazás segítségével a világítás vezérlés a távolból is gyerekjáték.
 • A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy a világítást okos otthon asszisztenshez csatlakoztasd, például Google Assistant, Apple HomeKit, vagy Amazon Alexa.
 • A távirányítóval vezérelhető világítás különösen alkalmas hálószobába vagy nappaliba.

i

Ne felejtsd el ellenőrizni a lámpatest feszültségét, melynek meg kell egyeznie az otthonodban használt feszültséggel. Magyarországon ez 230 V.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Yeelight Arwen Ceiling Light 550C Szállításra kész > 5 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Google Asszisztens és Amazon Alexa, magasság 10,2 cm, IP20
35 990 Ft

2.
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
5 090 Ft

3.
Yeelight Arwen Ceiling Light 450C Szállításra kész > 5 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa, magasság 9,2 cm
28 490 Ft

Még több
1 409 termék
4,6 18×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_13
4,5
Yeelight Arwen Ceiling Light 550C
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Google Asszisztens és Amazon Alexa, magasság 10,2 cm, IP20
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa47
4,5
Yeelight 4-in-1 Rechargeable Desk Lamp
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, íróasztalra, lépcsőkre és ágy fölé, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 4000 K, 5 W teljesítmény, dönthető, mérete 36 × 12 × 12 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_10
4,4 11×
Yeelight Rechargeable Monitor Light Bar
LED lámpa - szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 300 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet, érintésvezérlés, anyaga: műanyag, 7,5 cm max. magasság, 45 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_09
4,2 41×
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 1,5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SNF21a041a
4,8
Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Leárazás -8 %
5 690 Ft 6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLI21_17
4,3 34×
Nitebird Smart Bedside Light LB3
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 22,5 cm max. magasság, 11 cm széles
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NtBrD08
4,6 161×
Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 230 V, melegfehér szín, maximális színhőmérséklet 2500K, tápellátás hálózati, üzemidő 25000 óra, méretek 7 × 7 × 6,9 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 310 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa35
4,5 63×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
4,7
BenQ ScreenBar Halo
Monitor lámpa - klipsszel ellátott monitor lámpa, LED, 6,5 W, 2700-6500K, 2 fényforrás, dimmelhető, automatikus fényerőszabályozás, vezeték nélküli vezérlő, USB, ezüst-fekete
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ003
4,5 17×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
5,0
EMOS LED reflektor SIMPO 50 W, fekete, semleges fehér
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 50W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 4500 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 20000 óra élettartam, méretei: 14,5 × 18,3 × 2,8 cm
7 110 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS22_004
4,2
IMMAX SIDE PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_08
5,0
Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro (Base Version)
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér és fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 12 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, kapcsolóval, SMART, mérete 47,5 × 17 × 42,7 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 47,5 cm
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_01
4,0
Yeelight Lightstrip Pro Extension
LED szalag -, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Samsung SmartThings kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatás
2 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_06
4,2
Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 3,6 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: fém és műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
8 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLI21_18
4,5 65×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
4,3 21×
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel U15
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8 W teljesítmény, érintésvezérlés
23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiLLy03
Philips Bridge 16351/93/16 - Fali lámpa
Típusok
4,8
Philips Bridge 16351/93/16
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 970 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 21,2 cm magas, 11,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
16 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2559v2
4,9 41×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
38 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002
4,9 29×
Yeelight sensor nighlight
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,25 W teljesítmény, 3 lm fényáram, meleg fényű, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 5,6 cm max. magasság, 8 cm széles, IP20 védelem
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa03
4,6 16×
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel Q3Q
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, semleges fehér fényű, minimális színhőmérséklet 4000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 32 × 16,5 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiLLy05
4,8
EMOS LUCAS Asztali lámpa fehér
Asztali lámpa - modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér kivitel, íróasztalra, fényforrás izzó (nem tartozék), 25 W teljesítmény, kapcsolóval, mérete 53 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 43 cm
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20030
5,0
EMOS Vezeték nélküli csengő P5733G
Csengő - tápellátás elemes, kapcsolat rádióhullámok, zárt rendszer, bemeneti feszültség 230 V, hatótávolság 150 m, 36 dallam
7 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EMS22_07

Világítástechnika

Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A gyerekszobába megfelelő világítás kiválasztása nem olyan triviális, mint amilyennek tűnik. Nemcsak a gyermek kívánságait kell figyelembe venned, de a kialakítást, a méreteket és a szoba elrendezését is. Ne feledkezz meg az ablakok elhelyezkedésről és számáról,...
Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
További cikkek Összes cikk

Világítástechnika

A Világítástechnika kategóriában összesen 1637 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó világítástechnika Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább világítástechnika A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb világítástechnika A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: világítástechnika vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ