Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Íróasztali lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(150)
Klasszikus
(31)
Retro
(12)
Indusztriális
(5)
Szín
Fehér
(85)
Fekete
(57)
Kék
(11)
Rózsaszín
(7)
Szürke
(7)
Anyag
Fa
(1)
Gumi
(5)
Alumínium
(24)
Kerámia
(3)
Fém
(75)
Helyiség
Konyhába
(11)
Gyerekszobába
(165)
Hálószobába
(135)
Nappaliba
(115)
Folyosóra
(29)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(1)
Fali
(4)
Asztali
(210)
Függő
(1)
Beépíthető
(1)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(110)
Állítható színhőmérséklet
(77)
Érintéses vezérlésű
(68)
Kapcsolóval
(46)
Dönthető
(32)
Foglalat
E14
(7)
E27
(12)
Integrált fényforrás
(96)
GY6.35
(6)
Fényáram
13 lm
9000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(96)
Semleges fehér
(117)
Hidegfehér
(72)
Energiafelhasználás
0,01 W
60 W
-
Szűrés

Egy minőségi íróasztali lámpa fokozza a munkavégzés hatékonyságát, javítja a szoba hangulatát, és biztosítja, hogy ne rontsd a látásodat munka vagy pihenés közben és megfelelően tudj koncentrálni. Az íróasztal lámpa tehát biztosítja a munkafelület megfelelő megvilágítását. Olvass tovább, sorba vesszük az íróasztali lámpák típusait, megnézzük milyen szempontokat kell figyelembe venni választáskor, és segítünk olyan íróasztali lámpát választani, amelynek fényében biztosan jól fogod érezni magad.

Tovább

Íróasztali lámpák - Széles választék

Az íróasztali lámpák a dolgozószoba, a tanulószoba vagy a gyerekszoba elválaszthatatlan részei, és természetesen nemcsak otthon, hanem az irodában is helyük van, amely esetben irodai asztali lámpa vagy irodai lámpa néven is ismertek. Az íróasztal lámpa nélkülözhetetlen szerepet játszik számítógépes munkánál, tanuláskor, és bármilyen írást vagy olvasást igénylő tevékenység során. A modern íróasztali lámpák komoly állíthatóságot és rugalmasságot biztosítanak, hiszen fontos, hogy a világítást az éppen végzett tevékenységhez tudjuk igazítani, akár a fényforrás elforgatásával vagy a fényerősség módosításával.

Íróasztali lámpa választása - Irodai idill karnyújtásnyira

Íróasztali lámpa választásakor több paramétert is figyelembe kell venned, ha szeretnéd az igényeidnek leginkább megfelelő modellt megtalálni. Nézzük, mely szempontok a legfontosabbak íróasztal lámpa választásakor.

Íróasztali lámpa és a fényforrás

Íróasztali lámpa választásakor fontos figyelembe venni, hogy a lámpa milyen fényforrást használ. A hagyományos izzókat fokozatosan felváltják a LED izzók és a LED lámpák, amelyek az utóbbi években egyre népszerűek. A LED íróasztali lámpa olyan extra funkciókat kínál, mint a fényerő szabályzása vagy a többszínű háttérvilágítás. Végül, de nem utolsósorban a LED íróasztal lámpák nagyon gazdaságosak és hosszú élettartamúak.

Választáskor ellenőrizd az irodai asztali lámpa élettartamát és energiafogyasztását.

Íróasztali lámpa: A színhőmérsékletnek is megvan a szerepe

Íróasztali lámpa választásakor szintén vegyük figyelembe a színhőmérsékletet, mivel ez is hatással van a lámpa kényelmes használatára. A színhőmérséklet az izzók egyik legfontosabb paramétere, mértékegysége a Kelvin (K).

  • 2700 - 3500 K - Az alacsonyabb színerősség tartományban mozgó izzók sötétebb/melegebb fényt bocsátanak ki. Otthonos, meghitt hangulatot varázsolnak, ezért ideálisak hálószobába vagy gyerekszobába. Hátrányuk, hogy fárasztják a szemet, ezért nem alkalmasak munkavégzéshez vagy olvasáshoz.
  • 4000 - 6500 K - Az íróasztali lámpák színerőssége többnyire 4000-5000 K között mozog. Ez a tartomány áll a legközelebb a nappali fényhez tehát nem túl sötét és nem túl vakító, így ideális munkához, íráshoz, olvasáshoz, tanuláshoz, vagy akár kreatív tevékenységekhez, például rajzoláshoz.
  • 6500 - 9000 K - Az ebben a tartományban lévő izzók fénye hideg fehér, amely a szemnek túl vakító, zavaró is lehet, így nem alkalmasak beltéri használatra. Használatuk inkább kültéren vagy ipari létesítményekben, stadionokban, egészségügyi intézményekben vagy egyéb tágas belső terekben ajánlott.

Íróasztali lámpa választásakor vegyük figyelembe, hogy milyen helyiségben kívánjuk elhelyezni a lámpát és milyen tevékenységekhez kívánjuk használni. A túl meleg fény nem biztos, hogy elég fényes a céljainkra, míg a hidegebb, túl fehér fény vakító lehet. Ideális a 4000 - 5000 tartomány.

Irodai asztali lámpa - Foglalatok és menetek

Az irodai asztali lámpák gyakran beépített fényforrással rendelkeznek. Ebben az esetben nem kell aggódnod az izzó cseréje miatt. Egyéb esetekben többféle foglalattal találkozunk, leggyakrabban:

  • E27 foglalat - Ez az úgynevezett Edison menet, amely a hagyományos villanykörte feltalálója, Thomas Alva Edison nevét őrzi. Még ma is ez az egyik leggyakrabban használt típusú foglalat, szinte minden típusú lámpatestnél találkozhatunk vele.
  • E14 foglalat - Ez az E27-es foglalat kisebb változata. Szintén széles körben használt, s az ilyen foglalatú izzók általában kisebbek és gyertya vagy csepp alakúak.
  • GU10 foglalat - Szintén elterjedt típus, leggyakrabban spot LED izzóknál találkozhatunk velük.

Íróasztali lámpa - Hová helyezzük?

Az íróasztali lámpa nyilvánvalóan az íróasztalra való, de egyéb helyiségekben is használható. Az éjjeliszekrényen is jó szolgálatot tesz, ha szeretsz ágyban olvasni este, de ugyanígy az étkezőben vagy a nappaliban is hangulatos és hasznos fényforrás lehet.

i

A csíptetős íróasztali lámpa praktikus és rugalmas megoldás. Nemcsak az asztalra, hanem egy ágy melletti polcra vagy fiókra is könnyedén felcsíptethető, a rugalmas nyak pedig oda fordítható, ahol épp fényre van szükség.

Íróasztal lámpa - Dizájn

Ha íróasztal lámpa választásakor számodra fontos a dizájn, rengeteg lehetőség közül választhatsz. A kibocsátott fény minősége azonban mindig a legfontosabb szempont. Dizájn tekintetében a fehér íróasztal lámpa egy visszafogott, elegáns megoldás, amellyel nem lehet hibázni. Létezik azonban számtalan különféle stílusú és típusú, kevésbé minimalista kialakítás is azok számára, akik szeretik az extravaganciát.


Irodai lámpa - Íróasztal lámpák

Az íróasztali lámpa minden íróasztal, dolgozószoba, dolgozó sarok, home office vagy iroda elengedhetetlen része.

Íróasztali lámpa gyerekeknek - Színek és dizájnok izgalmas kavalkádja?

Fontos, hogy a minőségi íróasztali lámpa gyerekeknek megfeleljen bizonyos paramétereknek. Akár számítógépes játékokkal játszik gyermeked, akár házi feladatot készít vagy olvas, a megfelelő megvilágítás elengedhetetlen. Ne hagyd, hogy a szokatlan vagy menő dizájn elcsábítson, ha az a funkcionalitás és a minőség rovására megy. Ha a gyermek hosszú ideig rossz fényviszonyok között tanul, olvas vagy játszik, megnő a rövidlátás vagy egyéb látási problémák kockázata. A szoba fő világítását egészítsd ki egyéb fényforrásokkal, például egy iskolásoknak alkalmas íróasztali lámpával. Mire kell figyelni?

  1. A gyerek íróasztal lámpa nyaka legyen állítható.
  2. Gyerekszobába praktikus választás a LED-es íróasztali lámpa gyerekeknek.
  3. Az asztali lámpa nyaka legyen hosszú, hogy a fényt felülről szórja.
  4. A lámpát úgy helyezd el, hogy a gyermek ne árnyékolja magát írás közben - jobbkezes gyermek esetén bal oldalra.

A gyerek íróasztal lámpa nemcsak funkcionális berendezési tárgy, hanem különleges megjelenésével otthonos és meghitt hangulatot képes teremteni gyermekeid szobájában. Változatos dizájnú modellek közül válogathatsz, léteznek például mese- vagy filmhős tematikájú gyerek íróasztal lámpák, de minden modell közös jellemzője, hogy színesebbek és változatosabbak, mint a felnőtt íróasztal lámpák. Gyerek íróasztal lámpa választásakor nem árt gyermeked véleményét is kikérdezni, de alapszabály a következő:

  • Íróasztal lámpa fiúknak - A fiúknak szánt modellek az erősebb, sötétebb színeket részesítik előnyben.
  • Íróasztal lámpa lányoknak - A lányoknak tervezett modelleket világosabb, ragyogóbb színek díszítik, gyakran dominál a rózsaszín és a kék.

Banklámpa - A filmekből jól ismert különleges modell

A banklámpa vagy banki asztali lámpa külön kategóriát képvisel az íróasztali lámpa modellek között, amelyet sokan leginkább amerikai filmekből ismernek, leginkább könyvtárakban játszódó jelenetekből. A banklámpa jellegzetes zöld lámpabúrája és sárgaréz talapzata megkülönbözteti minden más lámpatípustól. Az amerikai könyvtárak gyakori berendezése, ahol az olvasótermekben a minden asztalon megtalálható zöld lámpabúrák lenyűgöző "smaragd erdőt" alkotnak. A banki asztali lámpa története 1909-ig nyúlik vissza, amikor a lámpa első verziója szabadalmat kapott "Emeralite" néven.

Az irodai asztali lámpa hasznos jellemzői

Az íróasztali lámpák további hasznos funkciókat nyújtanak. A fényerősség szabályozhatósága maximális testreszabhatóságot és kisebb energiafogyasztást biztosít. Egyes termékek érintéssel vezérelhetők, vagy a kibocsátott fény színe is módosítható. Ha nem szeretnéd, hogy kábel korlátozzon a használatban, az akkumulátoros íróasztali lámpa remek választás. A smart irodai lámpák is egyre népszerűbbek.

Okos lámpa - Íróasztali lámpák intelligens szerepben

Az okos lámpa, tehát az intelligens technológiával felszerelt íróasztali lámpa egy lépéssel közelebb visz otthonod automatizálásához. Az okos lámpa egy olyan praktikus világítási megoldás, amely okostelefonnal vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül. Így lehetőséged van hang- és érintésvezérlésre, az ébresztési funkciók könnyű beállítására, és sok más hasznos funkció használatára. Az intelligens íróasztali lámpa LED világítást használ, így használatuk energiatakarékos, tehát gazdaságosabb.

Ha szeretnél többet megtudni a smart világítás kínálta lehetőségekről és általában az intelligens otthonokról, Hogyan legyen okosotthonod című cikkünkben izgalmas tudnivalókat kínálunk az okosotthon kialakításának számos eleméről, például okos világítás, okos aljzatok és kapcsolók, okos detektorok és érzékelők, okosotthon biztonság, vagy videotelefonok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Minecraft - Logo - 3D lámpa Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
7 190 Ft

2.
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 190 Ft

3.
LED lámpa - szabályozható fényerő, 36 W teljesítmény, 600 lm fényáram,, távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém, 56 cm max. magasság, 15 cm széles, IP20 védelem
39 390 Ft

Még több
210 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Rábalux 6979 - Dimmelhető LED-es asztali lámpa OSIAS LED/9W/230V
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, kapcsolóval, mérete 39,1 × 17,1 × 17,1 cm (Ma×Sz×H)
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DN21DD3843
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete - Asztali lámpa Típusok
4,6 176×
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19275
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 72×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
30 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
4,7
EMOS LED Lucy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 29,5 × 8,2 × 25,5 cm (Ma×Sz×H)
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19075
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 189×
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r2
4,7 112×
Immax Asztali lámpa Leather Black
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 7 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 40 × 6,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 9 cm
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151an
4,4 26×
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel U15
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8 W teljesítmény, érintésvezérlés
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiLLy03
4,8 396×
Solight asztali lámpa szabályozható 9W, fekete
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, fényszín beállítás, mérete 12,5 × 36 cm (Sz×H), minimális magasság 40 cm
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD070g2
3,3
LE008 Asztali lámpa világítással és nagyítóval
Asztali lámpa - LED, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 0,5 W teljesítmény, érintésvezérlés
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp29
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fehér - Asztali lámpa
Típusok
3,9
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fehér
Asztali lámpa - retro stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, fényforrás izzó (nem tartozék), dönthető, mérete 55 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 55 cm
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab012
Marvel Iron Man - lámpa
Asztali lámpa - LED, gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra, magassága 32 cm, minimális magasság 32 cm
21 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2230
4,3
Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro (Base Version)
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér és fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 12 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, kapcsolóval, SMART, mérete 47,5 × 17 × 42,7 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 47,5 cm
29 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_01
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 26×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
Immax LED asztali lámpa Corella Qi töltéssel, fekete és ezüstszínű elemekkel, RGB háttérvilágítással - Asztali lámpa Típusok
4,9 12×
Immax LED asztali lámpa Corella Qi töltéssel, fekete és ezüstszínű elemekkel, RGB háttérvilágítással
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 7 W teljesítmény, fényszín beállítás, mérete 57 × 10 × 14 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 57 cm
12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2310
Immax LED Corella Asztali lámpa Qi töltéssel, fehér, aranyszín elemekkel, RGB háttérvilágítás - Asztali lámpa Típusok
4,9 12×
Immax LED Corella Asztali lámpa Qi töltéssel, fehér, aranyszín elemekkel, RGB háttérvilágítás
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 7 W teljesítmény, fényszín beállítás, mérete 57 × 10 × 14 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 57 cm
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2311
4,7 11×
EMOS LED Emily
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 30,5 × 8,2 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19076
4,8 23×
LE037 Hordozható lámpa nagyítóval
Asztali lámpa - LED, klasszikus stílus, gyerek, garázsba, dolgozószobába, fehér kivitel, íróasztalra, kapcsolóval, mérete 19,8 × 9 × 19,6 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 2,7 cm
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp31
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-töltő, ezüst színű - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-töltő, ezüst színű
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, ezüst kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
20 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab010
Immax LED Asztali lámpa Kingfisher fekete - Asztali lámpa Típusok
4,6 189×
Immax LED Asztali lámpa Kingfisher fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
18 950 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r
4,6 19×
Yeelight 4-in-1 Rechargeable Desk Lamp
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, íróasztalra, lépcsőkre és ágy fölé, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 4000 K, 5 W teljesítmény, dönthető, mérete 36 × 12 × 12 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_10
4,5 38×
Yeelight Rechargeable Monitor Light Bar
Monitor lámpa - szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 300 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet, érintésvezérlés, anyaga: műanyag, 7,5 cm max. magasság, 45 cm széles, IP20 védelem
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_09
3,0
Rábalux Colin 4408
Asztali lámpa - LED, modern stílus, dolgozószobába, fekete kivitel, íróasztalra, semleges fehér fényű, 6 W teljesítmény, kapcsolóval, mérete 50 × 16 × 16 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 50 cm
8 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RBLUX038

Íróasztali lámpák

A Íróasztali lámpák kategóriában összesen 210 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó íróasztali lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább íróasztali lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb íróasztali lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: íróasztali lámpák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ