LED szalagok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hosszúság
30 cm
1000 cm
-
Fényáram
110 lm
2250 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(134)
Semleges fehér
(127)
Hidegfehér
(127)
További tulajdonságok
Smart
(189)
Fényszín beállítás (RGB)
(173)
Mobilalkalmazás
(168)
Öntapadós
(87)
Lámpa típusa
LED szalag
(232)
Fénydekoráció
(20)
Fali
(15)
Mennyezeti
(11)
Asztali
(11)
Energiafelhasználás
2 W
72 W
-
Szűrés

A LED szalagok egymásra helyezett diódákból állnak. Megbízható és gazdaságos megoldást jelentenek, és elegánsan néznek ki. Az utóbbi időben széles körben használják őket, például konyhapultok megvilágítására. Különböző színváltozatok és olyan modellek is léteznek, amelyeknél lehetőség van a színváltásra. Mit érdemes figyelembe venni a LED szalag kiválasztásánál?

Tovább

Milyen LED szalagok találhatók a kínálatunkban?

LED szalag számos különböző változatban kapható, hiszen ez is egy design elem, és a gyártók teret engedhetnek a kreativitásuknak. Mielőtt választanál, nézd meg a kínált típusokat.

Kültéri LED szalagok

A kültéri LED szalagok manapság nagyon népszerűek. Tagadhatatlan előnyeik azt eredményezik, hogy szinte állandóan a szemünk előtt vannak. Az utcák szépítésére, bejáratok, reklámtáblák és néha egész épületek megvilágítására használják őket. A legelterjedtebbek és leggyakrabban használtak a 12V-os és 24V-os kültéri LED szalagok. A kínálat azonban ennél még változatosabb.

Beltéri LED szalagok

A beltéri LED szalagok az otthon nagyszerű design elemévé válhatnak. Segítségükkel bárminek kiváló háttérvilágítást biztosíthatsz és bármit kiemelhetsz. Érdemes megemlíteni például a konyhai LED szalagokat vagy a mennyezet világítást - mindkettő nagyon népszerű manapság.

Vannak színes LED szalagok?

A szokásos semleges színű változatok mellett színes LED szalagok is kaphatók. A színhőmérséklettől függ egy helyiség általános atmoszférája és hangulata, ami hatással van a te hangulatodra és produktivitásodra is. Minden tevékenységhez más és más világítási szín alkalmas. Egyes modellek lehetővé teszik a szín megváltoztatását. Például milyen színű legyen a konyhai LED szalag? De erről később.

i

A legnépszerűbb RGB LED szalagok közé tartozik a Philips Hue. Ennek az ökoszisztémának a világítása sok színnel büszkélkedhet, mobiltelefonhoz csatlakoztatható vagy hangsegéd segítségével is vezérelhető.

Okos LED szalag - varázslat a kezedben

Az okos LED szalagok lenyűgöznek ügyességükkel. A világítás a telefonodnak köszönhetően bárhonnan vezérelhető. Kiválaszthatod a kedvenc színárnyalatodat, és némelyik modell lehetővé teszi, hogy az egyes diódák külön-külön világítsanak, így egész képeket hozhatsz létre.

A világítás időzítését kellemes és diszkrét ébresztőként használhatod.

Milyen paramétereket kell figyelembe venni a LED szalag kiválasztásakor?

A LED szalag kiválasztásakor az alábbi paraméterek figyelembe vételét javasoljuk - ezek valóban kulcsfontosságúak. Elemes vagy konnektorba dugható legyen-e a LED csík? És mi a helyzet a színhőmérséklettel? Hadd magyarázzuk el.

Elemes vagy konnektorba dugható LED szalag?

Ha nem tetszik az elemmel működő LED szalag, ne felejtsd el kiválasztani a megfelelő áramforrást. A legfontosabb dolog a kimeneti teljesítmény. LED szalag vásárlásakor ellenőrizd a méterenkénti teljesítményt. Majd ezt szorozd meg a hosszával. Mindig hagyj rá legalább 20%-ot. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor sincs baj, a LED csíkok gyakran saját tápegységgel rendelkeznek, ezzel együtt kerülnek kiszállításra.

 • Az elemmel működő LED szalagot könnyen magaddal viheted az autóba vagy olyan helyre, ahol nincs áram.
 • A transzformátorral ellátott LED csíkok közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathatók. Saját tápegységgel rendelkeznek, így neked nem lesz gondod semmire.
 • A napelemes LED szalag ideális a teraszon, a bejáratnál, egyszóval bárhol, ahol kint világításra van szükség.

Milyen legyen a LED szalag fényárnyalata?

A LED szalag, mint minden más fényforrás, különböző fényárnyalatokkal rendelkezik. A színhőmérséklet mértékegysége a Kelvin (K). A LED szalag színhőmérsékletét a tevékenység típusától függően válaszd ki - ez közvetlenül befolyásolhatja a produktivitást.

 • Az olyan pihenésre alkalmas helyiségek, mint az otthoni olvasósarok vagy a hálószoba megvilágítására tökéletesen alkalmas egy melegebb fényű LED szalag.
 • A hűvösebb árnyalat olyan helyekre jó, ahol nem szabad, hogy lankadjon a figyelmed, ilyen például a LED szalag autóba.
 • A kromatikus színek általában kellemesebbek. Az RGB LED csíkok elsősorban a megfelelő hangulat megteremtéséhez használhatók.
Színhőmérséklet K-ben Rövid leírás
2700–3000 Meleg fény, arany színspektrum
4000–4500 Semleges nappali fény, fehér színspektrum
6000–6500 Hideg fehér fény, kék színspektrum

Milyen hatással van a LED szalag színhőmérséklete az emberre?

Munkavégzéshez célszerű választást jelentenek a hideg és semleges színű LED csíkok. Serkentik az agyat és elnyomják a melatonin - az alváshormon - termelődését. Ezzel szemben az otthonodba inkább melegebb színeket válassz, mivel ezek kellemes légkört teremtenek a minőségi pihenéshez. A színhőmérséklet egyébként csak a természetes színeket foglalja magában.

A LED szalag hossz alapján történő kiválasztásával sok pénzt takaríthatsz meg

Ha a LED szalagokat a hossz alapján választod ki, nem fordulhat elő, hogy valahol egy darab túl hosszú vagy túl rövid lesz. Tehát a LED szalag kiválasztása előtt mérd le a helyet, ahová kerülni fog, így pénzt takaríthatsz meg.

 • LED szalag 1m - tökéletesen alkalmas olyan kisebb design elemek kiemelésére, amelyek egyébként túlságosan beleolvadnának a környezetükbe.
 • LED szalag 2m - meg tudja világítani a munkaasztalt vagy egy nagyobb tükör szélét. Számtalan lehetőség van.
 • LED szalag 3m - egy egész asztalt körbeér. Többek között az ablakkeret körüli elhelyezése is népszerű.
 • LED szalag 4m - gyakran autóvilágításként kerül felhasználásra, de szinte bárhol felhasználható.
 • LED szalag 5m - használható egy szoba sarkának vagy akár nagyobb konyhapult sarkának a megvilágítására.
 • LED szalag 10m - elég hosszú ahhoz, hogy egy kisebb helyiséget a mennyezet mentén megvilágítson.
 • LED szalag 20m - már nagyon hosszú, így nem jelent gondot, hogy az egész szobát körbevegye a mennyezet mentén.

Gyakorlati példa - LED szalag felszerelése a konyhapult alá

A LED szalag konyhapult alá történő telepítésén keresztül röviden felvázoljuk, hogyan zajlik egy ilyen szerelés.

 1. Válaszd ki a háttérvilágítás helyét. Ez általában a konyhapult feletti szekrény vagy a pult padlóhoz közeli pereme.
 2. Tisztítsd meg alaposan a helyet, hogy a LED csík tökéletesen rögzüljön.
 3. Csatlakoztasd a LED szalagot a csomagolásban található rögzítési típusnak megfelelően. Ez gyakran kétoldalas ragasztószalag vagy egy speciális sín.
 4. Válaszd ki és csatlakoztasd a megfelelő tápegységet (ha az nem tartozék), majd csatlakoztasd a hálózathoz.
 5. Végül még egy tipp, beszerelhetsz mozgásérzékelőt is, így automatikusan felkapcsolódik a konyhai LED szalag.

A telepítési folyamat egyszerűsége a megvásárolt csomagtól és a benne lévő LED csíkoktól függ. Sok esetben a LED szalag szett az összes szükséges eszközt tartalmazza.

Az autós beltéri LED szalagok feldobják a belső teret

Az autós LED szalagok modern módon teszik szebbé az autódat. Csomagtérbe, küszöb alá és a lábtérbe is teheted - kísérletezz bátran. Az autó dekoratív háttérvilágításán kívül több LED csík csatlakoztatásával könnyebben elérhetővé válnak az autó nehezebben megvilágítható területei is. A motorosoknak sem kell lemondaniuk az efféle díszítőelemekről. A motorkerékpárokra is gyakran kerülnek LED csíkok.

LED szalagok

A LED szalagok kültéri karácsonyi dekorációnak is kiválóan alkalmasak. A lehetőségek valóban határtalanok.

Érdemes a LED szalag kiválasztásánál a feszültséget is figyelembe venni?

A LED szalag kiválasztásának egyik szempontja lehet a bemeneti feszültség is. Ez számos tényezőt befolyásol, például a hatékonyságot, a fogyasztást, de a biztonságot is. Ha a LED csík rendelkezik fényerőszabályozási lehetőséggel, akkor a fény feszültségét és intenzitását szükség szerint állíthatod.

 • LED szalag 230V - a hálózatra csatlakozik. Nagyon intenzív fénye van, de nagyobb az energiafogyasztása is.
 • LED szalag 24V - gyakran saját transzformátorral együtt kerül a csomagba. Valamennyivel kevesebbet fogyaszt, de kissé kevésbé intenzív a fénye.
 • LED szalag 12V - nagyon népszerű választás dekorációs célokra. Pontosan annyira fényes, amennyire kell, és nem fogyaszt túl sokat.
 • USB LED szalag - a számítógéphez vagy a TV-hez csatlakoztatható, így nem kell aggódnod az áramellátás miatt.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezhet még egy LED szalag?

A fényforrásokkal sokféleképpen lehet kísérletezni, és ezt a gyártók is tudják - ez alól a LED szalagok sem jelentenek kivételt. Az ilyen funkciók megkönnyíthetik például a világítótest kezelését. Milyen praktikus megoldásokra számíthatsz?

 • A távirányítóval rendelkező LED szalagok hasznosak lehetnek, mert így a fény árnyalatát és intenzitását anélkül szabályozhatod, hogy az megzavarná a pihenésedet.
 • A dimmelhető LED csíkok lehetővé teszik a fény intenzitásának beállítását, ami például a TV mögötti LED csík esetében nagyon jól jön.
 • Az érzékelővel ellátott LED csík automatikusan világítani kezd, amikor mozgást érzékel. Kellemes fogadtatást biztosít, amikor hazaérsz.
 • A medencébe való LED szalag esetében a legfontosabb, hogy vízálló legyen. Kültéri világításként is használhatod.
 • A hangvezérlés egyszerűen kényelmes. A LED szalagok leggyakrabban Google Assistant, Siri és Amazon Alexa támogatással rendelkeznek.
 • Az öntapadós LED szalag praktikus és kényelmes módon rögzíthető, amit bárki néhány perc alatt elvégezhet.

Az ár kulcsfontosságú kritérium a számodra? Nézd meg olcsó LED szalag kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
280 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 10 m - extra tartós - LED szalag Típusok
4,9 39×
Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED szalag 10 m - extra tartós
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
27 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_15
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue LightStrip Plus v4 + Bridge 2.0
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
63 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033bridge
Arany középút Kiváló ár/érték arány
COL Hue Go V2 EU white + Philips HUE Bridge EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis,
63 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23003set
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue Valentin-napi készlet
Okos világítás készlet -
106 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23001
5,0
Govee TV Backlight 3 Lite TV 55-65" SMART LED RGBICW háttérvilágítás
LED szalag - okos funkciókkal, 360 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Google Home és GOVEE Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Leárazás -18 %
34 940 Ft 42 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee24011
4,6 43×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue és Apple Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
12 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,7 79×
TP-LINK Tapo L900-5, Smart WiFi LED szalag, színes (5 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály
8 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP21_16
4,6 95×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue és Apple Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
36 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
Govee TV 46-60" SMART RGB LED háttérvilágítás + távvezérlő - LED szalag Típusok
4,6 134×
Govee TV 46-60" SMART RGB LED háttérvilágítás + távvezérlő
LED szalag - okos funkciókkal, 300 cm hosszú, szabályozható fényerő, távvezérlővel, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
Leárazás -22 %
8 240 Ft 10 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_11
Govee TV 46-60" SMART LED RGB háttérvilágítás - LED szalag
Típusok
4,6 134×
Govee TV 46-60" SMART LED RGB háttérvilágítás
LED szalag - okos funkciókkal, 300 cm hosszú, szabályozható fényerő, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, GOVEE Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
9 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_10
Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 2m base kit + Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext + Philips HUE Bridge EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, 1 db a csomagban, élettartam: 25000 óra
76 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23017set
Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 2m base kit + 2x Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext + Philips HUE Bridge
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, 1 db a csomagban, élettartam: 25000 óra
89 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23015set
Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 2m base kit + Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext + Philips HUE Bridge EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, 1 db a csomagban, élettartam: 25000 óra
76 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23014set
Philips Hue LightStrip Plus v4 + LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 300 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue és Apple Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály, 2 darab található a csomagban
Leárazás -18 %
40 720 Ft 49 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21076set22
Philips Hue LightStrip Plus v4 + 2x LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 400 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue és Apple Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, magyar nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, 3 darab található a csomagban
Leárazás -18 %
50 960 Ft 62 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21077set22
COL Hue Go V2 EU white + COL HUE PLAY DOUBLEPK EU/UK black + Philips HUE Bridge EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, élettartam: 20000 óra
122 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23034set
Philips HUE Bridge EU + Philips Hue Motion Sensor EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, 2 db a csomagban,
44 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23023set
Philips HUE Bridge EU + Philips Hue Motion Sensor EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, 3 db a csomagban,
61 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23011set
Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 2m base kit + Philips HueWCA 9W A60 E27 2P EU
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, 2 db a csomagban, élettartam: 25000 óra
84 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23002set
4,9 33×
TP-LINK Tapo L930-5, Smart WiFi LED szalag, többszínű (5 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Gyártó saját alkalmazása és Apple Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
17 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_12
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
COL Hue Go V2 EU white + COL HUE PLAY DOUBLEPK EU/UK black
Okos világítás készlet - Apple Home kompatibilis, Android és iOS támogatása, élettartam: 20000 óra
97 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23035set
4,7 79×
TP-LINK Tapo L900-10, Smart WiFi LED szalag, többszínű (10 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Leárazás -3 %
13 290 Ft 13 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_11
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m - LED szalag Típusok
4,2 86×
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_19

LED szalagok

cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

LED szalagok

A LED szalagok kategóriában összesen 280 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED szalagok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LED szalagok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED szalagok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED szalagok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ