Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

MPLA240658

Nespresso

A Nespresso kapszulás kávéfőzők egyedi ízű és aromájú kávéval élénkítik fel napjaidat. Nézzük meg, mivel könnyítik meg az életedet a Nespresso kávégépek, és mire fontos figyelni vásárláskor.

Tovább

A Nespresso kávégép ízletes és aromás kávét varázsol otthonodba

A kapszulás Nespresso kávégépek különböző ízű kávék elkészítésére alkalmasak, attól függően, hogy milyen kapszulát vásárolsz. Használatuk rendkívül egyszerű, és még a gyermeked is képes őket kezelni. Az egyszerűséget a kapszulás megoldás biztosítja, a tökéletes eredményről pedig gondoskodik a Nespresso gép. Igyál zavartalanul kávét, és élvezd ki minden pillanatát teljes mértékben, családi körben és barátaiddal.

 • Egyszerű kávékészítés
 • Tökéletes íz és aroma
 • Gond nélküli tárolás kapszulákban
 • Stílusos kialakítás és kompakt méretek
Nespresso kávégép - utánozhatatlan aroma
A Nespresso kapszulás kávéfőzők egyszerűséget, gyorsaságot, valamint utánozhatatlan ízt és aromát ígérnek.

A kapszulás Nespresso kávégépek kompakt méretű masinák. Az oldalunkon található paraméterszűrőben megadhatod a kívánt magasságot, szélességet és mélységet, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott Nespresso gép tökéletesen illeszkedik majd a konyhapultodra.

A Nespresso gépek stílusos kialakítása kiválóan illik mind a konyhába, mind az irodába

A Nespresso kávégépek többféle színváltozatban kaphatók, így könnyedén választhatsz olyan kávéfőzőt, amely tökéletesen illik konyhád berendezéséhez. A Nespresso gépeket az iparág legjobb cégei gyártják. Kapható például Nespresso Krups kávéfőző, amely mesteri fokon végzi a kávé elkészítését, de létezik Nespresso kávéfőző tejhabosítóval is, némileg magasabb áron, mint például a Nespresso De'Longhi.

i

A Nespresso kapszulatartókkal kedvenc kávéid mindig kéznél lesznek, s nem kell a csúnya dobozokat rejtegetned, s vendégeid könnyedén kiválaszthatják az általuk kívánt kávéfajtát.

A Nespresso kávéfőzők típusai

Nespresso Vertuo

A Nespresso Vertuo sorozata a Centrifusion technológián alapul, mely a kávékapszulákon található vonalkódok leolvasása során pontosan meghatározott paraméterek alapján készíti el a kávét. A Nespresso Vertuo kapszulás kávéfőzők a nagy csésze kávék kedvelői számára készültek, akár 535 ml-es kávéital elkészítésére is képesek. Ehhez a Nespresso kávéfőzőhöz 33 fajta kávékapszula kapható.

Nespresso Original

A Nespresso Original a kávéfőző gyártó klasszikus sorozata, mely az egyszerűséget kedvelő felhasználók számára készült. A kávéfőző titka a 19 bar nyomás alatt történő extrakción alapul, mely lehetővé teszi a kávékapszulákból érkező ital illatának és ízének gazdag felszabadulását. A kávégéppel akár 110 ml-es italokat is elkészíthetünk. A Nespresso Original kávéfőzők állandó kapszulakínálata 30 fajta kapszulából tevődik össze.

i

Az Original termékcsaládba tartoznak a Nespresso Inissia és Nespresso Essenza Mini kis méretű kávéfőzők, melyek játékos színekben állnak rendelkezésre és kétfajta csészeméret állítható be rajtuk.

Kapszulák Nespresso kávéfőzőhöz

A Nespresso kapszulák ízek széles választékát kínálják, akár egyedi pörköléssel is, amelyekből kedvedre válogathatsz nemcsak ízlés szerint, de akár márka szerint is: L'OR, Starbucks, Segafredo, Davidoff és mások. A legtöbb csomagolásban 10 kapszulát találsz, de létezik 20 darabos kiszerelés is. A Nespresso kávéfőző kompatibilis kapszulák kínálatában megtalálhatod, a népszerű ristretto típusú kapszulákat, de a tejhabosítós Nespresso kávégépek a Latte kávék elkészítésével is megbirkóznak.

A Nespresso kapszulás kávéfőző működése

A Nespresso kávégépek először Amerikában terjedtek el, de mára Európát is meghódították. Léteznek másfajta kapszulás kávéfőzők is, de minden rendszer a Nespresso által kifejlesztett technológiát használja némileg más csomagolásban. A kapszulás megoldás fő előnye, hogy hihetetlenül gyorsan készíthető vele kávéházi minőségű espresso. A Nespresso kávégépek működése egyszerű, gyors, és rendkívül higiénikus. Egy espresso, cappuccino vagy hosszú kávé elkészítése nem vesz 15 másodpercnél több időt igénybe.

 • 1. A kapszula behelyezése - A kapszulát helyezzük a gépbe kicsomagolás nélkül, majd hajtsuk rá a biztonsági fedelet.
 • 2. Bekapcsolás - Kapcsoljuk be a Nespresso kávégépet.
 • 3. A kapszula átszúrása - A Nespresso gép lyukat fúr a kapszula két végén.
 • 4. Víz - A Nespresso gép forrásban lévő vizet présel át a kapszulán rendkívül nagy nyomással (19 bar), amitől a kávé igazán krémes és telt aromájú lesz. A kávéfőzés után a kávézacc a kapszulában marad.
 • 5. Az elhasznált kapszula - A gép legközelebbi kinyitásakor a korábbi, már kiszáradt kapszula egy gyűjtőedénybe esik, amelyet később könnyedén kivehetünk a gépből.

i

A Nespresso kávéfőző tejhabosítóval sűrű és gazdag habot készít kedvenc kávédhoz. A tejhab elkészítésekor a kávégép csak a kiválasztott típusú kávé előállításához szükséges tejmennyiséget használja fel. Bizonyos Nespresso kávégép modellek Pure One Touch funkciót is kínálnak, amely lehetővé teszi a tejhab állagának kiválasztását.

Nespresso kávégép - Mire figyeljünk a választásnál?

Nespresso kávégép választásakor mindenképpen ügyelj a víztartály térfogatára, a teljesítményre és a kávégép funkcióira. A használt nyomás is fontos paraméter, amelynek értéke általában 12-20 bar, de a Nespresso kávégépek esetében mindig 19 bar, ami enyhe csökkenés mellett is bőségesen elegendő a kiváló kávé elkészítéséhez.

Nespresso gépek - A víztartály mérete

A Nespresso kávégépek 0,6 és 1,1 liter közötti víztartállyal rendelkeznek. A méretet aszerint válaszd, hogy mennyi kávét készítesz a nap folyamán. A Nespresso Essenza mini kávéfőző 0,6 literes tartállyal rendelkezik és kisebb napi koffeinbevitel esetén alkalmas. Ha többen vagytok a háztartásban, gyakran vannak látogatóid, vagy többen vagytok az irodában, akkor érdemesebb nagyobb méretű víztartállyal rendelkező Nespresso kávéfőzőgépet választani.

A Nespresso kávéfőző tisztítása és karbantartása nem elhanyagolható. Meghibásodásra leggyakrabban akkor kerül sor, ha nem cseréled rendszeresen a vizet, vagy nem szánsz időt a tisztításra az ajánlott kávés kiegészítők segítségével, mint például a kimondottan kávéfőzőkhöz tervezett vízkőoldók és tisztítószerek. A Nespresso kávéfőző tisztítása esetén fontos kimondottan kávéfőzőhöz gyártott tisztítószereket használni.

Nespresso kávégépek - A teljesítmény hatással van az energiafogyasztásra

Ha energiát szeretnél megtakarítani, válaszd a lehető legkisebb teljesítményű Nespresso kávéfőzőt. Általában minél nagyobb a készülék teljesítménye, annál nagyobb az energiafogyasztás. Ha mindenképp nagy teljesítményű modellre van szükséged, akkor olyan Nespresso kávégép a megfelelő választás, amely rendelkezik automatikus kikapcsolási funkcióval.

Nespresso kávégépek - A legfontosabb funkciók

A Nespresso kávégépek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek megkönnyítik használatukat, energiát takarítanak meg, vagy éppen ízletesebbé teszik a kávédat. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

 • Az Automatikus kikapcsolás energiát takarít meg. Hosszabb tétlen állapot esetén a Nespersso kávégép automatikusa kikapcsol. Bizonyos típusoknál a kikapcsolási idő hossza tetszőlegesen állítható.
 • A beállítható vízmennyiség és kávémennyiség lehetővé teszi az ital intenzitásának beállítását
 • A Bluetooth kapcsolat segítségével a kávégépet okostelefonhoz csatlakoztathatod, s több funkciót is kihasználhatsz, például távolról kávét készíthetsz egy előre elkészített csészében.
 • Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi, hogy bármilyen magasságú csészében készíthess kávét.
 • A figyelmeztető jelzőfények figyelmeztetnek például a víztartály kiürülésére, vagy a tejtartály tisztítására.
 • Az egyszerű vezérlésnek köszönhetően egyetlen gombnyomás, és már élvezheted is az Espresso vagy Cappuccino páratlan aromáját, mintha csak egy kávézóban ülnél.
 • Könnyű tiszítás - A Nespresso kávéfőző tisztítása gyerekjáték, például bizonyos modellek könnyen tisztítható tejrendszerének köszönhetően egyszerűen átmoshatod az eltávolítható tejhabosítót, vagy akár mosogatógépben is tisztíthatod.

A Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával kitűnő választás, mert a kávégép megvásárlásakor különféle ízű ajándék kapszulákat is kapsz, amelyeket otthonod kényelmében végigkóstolhatsz és azonnal kiválaszthatod kedvenceidet. Ezután már könnyedén és célirányosan tudod a Nespresso kapszulákat megrendelni, s nem kell aggódnod, hogy olyan ízt választasz, amely nem fog ízleni.

Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával
A Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával kiváló lehetőség, hogy azonnal több ízt is megkóstolj.

Nespresso kávéfőző hibák

Jó hír, hogy a Nespresso kávéfőző hibák döntő többségét a felhasználó könnyen el tudja háríteni. A narancssárgán vagy pirosan villogó kezelőfelület leggyakoribb okai a következők:

 • Helytelenül behelyezett kapszula
 • Szennyeződés, vagy víz a kapszulakehelyben - ilyenkor a Nespresso gép nem tudja leolvasni a vonalkódot
 • Vízkőlerakódás - ez a Nespresso kávéfőző hiba könnyen elhárítható a vízkőmentesítő program elindításával
 • Kávélerakódások - számos Nespresso gép rendelkezik öblítő programmal
 • Megtelt a használt kapszula tartó
 • Kifogyott a víz vagy levegős lett a rendszer

A Nespresso kávéfőző hibák elhárításához sokszor elég felütni a használati utasítást, az utolsó oldalakon a Hibaelhárítás részen, minden lényeges infó megtalálható.

Nespresso vízkőmentesítés

A kapszulás kávéfőzők elsősorban egyszerű használatuk miatt tettek szert komoly népszerűségre. Nagyon fontos azonban a gépek karbantartása is, a Nespresso esetében a vízkőmentesítés szintén egy automatizált feladat. Elég a kezelőfelületen egyidejűleg lenyomott gombokkal a vízkőmentesítő módba kerülni (a használati utasításban megtalálod a pontos menetet), aztán vízkőoldóval kevert vizet kétszer átengedni a rendszeren, majd elvégezni legalább háromszor az öblítést.

Nespresso vízkőmentesítés és tisztítás

A kifolyó rész tisztításához és vízkőmentesítéséhez kínálunk tisztítő kapszulákat is. A Nespresso vízkőmentesítő ezen formáját ugyanúgy kell használni, mint a kávékapszulát. A Nespresso vízkőmentesítő és tisztító tabletta használatával a kávéitalaid mindig kiváló minőségűek lesznek. A tisztítást rendszeresn végezd, ne várd meg, míg a kifolyó tpiszkos, szennyezett lesz.

Nespresso kávéfőző árak

A Nespresso kávégépek ára 25-30 ezer forint körül kezdődik. A legolcsóbb Nespresso gépek is megízhatóságot, gyorsaságot és elegáns formatervezést kínálnak, de ha a családod sok kávét fogyaszt, vagy az irodában sok ember fog kávét készíteni nap mint nap, akkor ajánlatosabb magasabb árkategóriájú Nespresso gép beszerzése. A drágább modellek természetesen több hasznos és kényelmi funkciót kínálnak. A 100 ezer forint feletti Nespresso gépek esetén a funkciók sokasága mellett alap a vízkőtlenítő rendszer, a csepegtető rendszer, az energiatakarékos üzemmód, és az egyetlen gombnyomásra elkészíthető receptek.

i

Még mindig nem vagy benne biztos, hogy melyik Nespresso kávégép a neked megfelelő? Akkor kapszulás kávéfőző Nespresso oldalunkon talán sikerül inspirációt találnod. Itt a Nespresso kávégépek különféle paraméterek alapján vannak rangsorolva, például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy panaszok. Ha a lehető legelőnyösebb áron szeretnél Nespresso gép tulajdonosa lenni, akkor tetszeni fog olcsó Nespresso kapszulás kávéfőző oldalunk. Ha szóba jöhet nálad a felbontott, de kiváló állapotban lévő termék jelentős kedvezménnyel, akkor Használt Nespresso kávéfőzők oldalunkra látogass el.

Nespresso akciók - a népszerűség kulcsa

A Nespresso akciók keretein belül a legtöbb DeLonghi és Krups Nespresso gép mellé ajándék kapszulákat kapsz. Néhány hasonló szett tartalmaz Aeroccino tejhabosítót is. A Nespresso akciók tehát nem korlátozódnak csupán a bizonyos kampányok során kínált kedvező árra. Az ajándék kapszulák lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtaláld a kedvenc kávéitalod, ha még csak ismerkedsz a Nespresso világával. A kísérletező kedvűeknek pedig lehetőségük nyílik kávéital különlegességek kipróbálására, anélkül, hogy egy egész kapszulacsomagot kelljen megvásárolni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100110, fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer és vízkőtelenítő rendszer, 34,2 cm széles, 32,7 cm magas, 19,1 cm mély, 2,7 kg, fehér színű
40 390 Ft

2.
KRUPS XN910B10 Nespresso Vertuo Next Világosszürke Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest Zugló átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző innovatív Centrifusion technológiával, 5 különböző csészeméret, 30 másodperc alatt felmelegíti a kávéfőzőt, a kávéfőző állítható automatikus kikapcsolása, 12 db Nespresso kávékapszulából álló kóstoló készlet ajándékba, víztartály kapacitása 1,1 l, bemeneti teljesítmény 1 260 W, szélesség 14,2 cm, magasság 31,4 cm, mélység 42,9 cm, súlya 4 kg
51 290 Ft

3.
NESPRESSO KRUPS Pixie XN304T10, titán Beszállítás alatt 1 db Várható 2022. 08. 20.
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után, kompakt méretek és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 11,1 cm széles, 23,5 cm magas, 32,6 cm mély, 3 kg, ezüst színű
46 990 Ft

Még több
24 termék
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100110, fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100110, fehér
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer és vízkőtelenítő rendszer, 34,2 cm széles, 32,7 cm magas, 19,1 cm mély, 2,7 kg, fehér színű

40 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3364f1
KRUPS XN910B10 Nespresso Vertuo Next Világosszürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS XN910B10 Nespresso Vertuo Next Világosszürke
Kapszulás kávéfőző innovatív Centrifusion technológiával, 5 különböző csészeméret, 30 másodperc alatt felmelegíti a kávéfőzőt, a kávéfőző állítható automatikus kikapcsolása, 12 db Nespresso kávékapszulából álló kóstoló készlet ajándékba, víztartály kapacitása 1,1 l, bemeneti teljesítmény 1 260 W, szélesség 14,2 cm, magasság 31,4 cm, mélység 42,9 cm, súlya 4 kg

51 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK885
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1108, fekete - Kapszulás kávéfőző
Típusok
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1108, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1200 W teljesítmény, 0,6 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után, kompakt méretek és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 8,4 cm széles, 20,4 cm magas, 33 cm mély, 2,3 kg, fekete színű

76 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUNES12
KRUPS XN911B10 Nespresso Vertuo Next & Aeroccino - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS XN911B10 Nespresso Vertuo Next & Aeroccino
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, cappuccino és latte, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, tejhabosító és állítható magasságú állvány, 14,2 cm széles, 31,4 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, szürke és szürke színű

98 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK982
NESPRESSO KRUPS Citiz XN741B10, ezüst - Kapszulás kávéfőző
Típusok
NESPRESSO KRUPS Citiz XN741B10, ezüst
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 13 cm széles, 27,8 cm magas, 37,2 cm mély, 3,4 kg, ezüst színű

58 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NESKC430
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100510, piros - Kapszulás kávéfőző Típusok
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100510, piros
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, 34,2 cm széles, 32,7 cm magas, 19,1 cm mély, 2,7 kg, piros színű

40 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3364f3
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Dark Chrome - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Dark Chrome
Kapszulás kávéfőző - 2 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete, szürke és ezüst színű

71 190 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KRUKK908
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Black - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Black
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete és fekete színű

84 690 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK892
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100510, piros
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, 34,2 cm széles, 32,7 cm magas, 19,1 cm mély, 2,7 kg, piros színű

38 100 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: EAN3364f3
NESPRESSO Krups Inissia XN100110, fehér
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer és vízkőtelenítő rendszer, 34,2 cm széles, 32,7 cm magas, 19,1 cm mély, 2,7 kg, fehér színű

42 350 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: EAN3364f1
NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.B, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, 11,3 cm széles, 27,7 cm magas, 37,2 cm mély, 3,4 kg, fekete színű

48 930 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: EAV301a09
KRUPS XN911B10 Nespresso Vertuo Next & Aeroccino
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, cappuccino és latte, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, tejhabosító és állítható magasságú állvány, 14,2 cm széles, 31,4 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, szürke és szürke színű

61 000 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK982
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Dark Chrome
Kapszulás kávéfőző - 2 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete, szürke és ezüst színű

57 800 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK908
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Black
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete és fekete színű

52 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK892
KRUPS XN910B10 Nespresso Vertuo Next Világosszürke
Kapszulás kávéfőző innovatív Centrifusion technológiával, 5 különböző csészeméret, 30 másodperc alatt felmelegíti a kávéfőzőt, a kávéfőző állítható automatikus kikapcsolása, 12 db Nespresso kávékapszulából álló kóstoló készlet ajándékba, víztartály kapacitása 1,1 l, bemeneti teljesítmény 1 260 W, szélesség 14,2 cm, magasság 31,4 cm, mélység 42,9 cm, súlya 4 kg

58 820 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK885
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Black
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete és fekete színű

59 770 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: KRUKK892
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Dark Chrome
Kapszulás kávéfőző - 2 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete, szürke és ezüst színű

65 810 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: KRUKK908
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Dark Chrome
Kapszulás kávéfőző - 2 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete, szürke és ezüst színű

62 670 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: KRUKK908
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Black
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 14 cm széles, 31,7 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, fekete és fekete színű

56 920 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: KRUKK892
KRUPS XN911B10 Nespresso Vertuo Next & Aeroccino
Kapszulás kávéfőző - 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso Vertuo kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, bluetooth, cappuccino és latte, smart, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, tejhabosító és állítható magasságú állvány, 14,2 cm széles, 31,4 cm magas, 42,9 cm mély, 4 kg, szürke és szürke színű

65 480 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: KRUKK982
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1108, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1200 W teljesítmény, 0,6 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után, kompakt méretek és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 8,4 cm széles, 20,4 cm magas, 33 cm mély, 2,3 kg, fekete színű

37 310 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUNES12
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1108, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1200 W teljesítmény, 0,6 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után, kompakt méretek és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 8,4 cm széles, 20,4 cm magas, 33 cm mély, 2,3 kg, fekete színű

41 050 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: KRUNES12
NESPRESSO KRUPS Citiz XN741B10, ezüst
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 13 cm széles, 27,8 cm magas, 37,2 cm mély, 3,4 kg, ezüst színű

60 370 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: NESKC430
NESPRESSO KRUPS Pixie XN304T10, titán - Kapszulás kávéfőző
Típusok
NESPRESSO KRUPS Pixie XN304T10, titán
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás 9 perc után, kompakt méretek és a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, 11,1 cm széles, 23,5 cm magas, 32,6 cm mély, 3 kg, ezüst színű

Szuper ár
46 990 Ft
Beszállítás alatt 1 db
Várható 2022. 08. 20.
Termékkód: NESKC433

Nespresso

NespressoSzerezz ajándékutalványt Nespresso kávéfőző vásárlásakor a Vertuo vagy Original termékcsaládból, akár 12 000 Ft értékben Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022...
Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről...

Nespresso

A Nespresso az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend. Nem is csoda, hiszen az ízletes italokat szó szerint pár pillanat alatt elkészíti. Így vált piacvezetővé a kapszulás kávéfőzők között.

Kávéfőzés egyszerűen

 
Sosem volt még olyan könnyű a kávéfőzés, mint ezekkel a gépekkel. Az elkészítés egyszerű, ugyanakkor gyors. Elég csak behelyezni a kapszulát a készülékbe, feltölteni a víztartályt és megnyomni a megfelelő gombot. Nespresso presszógépeket gyárt például a DéLonghi és a Krups
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nespresso A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nespresso A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nespresso vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ