ApF HU Visa

Nespresso

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Általános funkciók
Kávékapszula automatikus felismerése
(14)
Ital készítése egy gombnyomással
(38)
Automatikus kikapcsolás
(40)
Kedvenc italok beállítása
(14)
Smart
(14)
Ital típusa
Espresso
(40)
Tejes kávéitalok
(8)
Általános felszereltség
Víztartály
(40)
Kijelző
(6)
Tejadagolás
(8)
Tejadagolás módja
Tejrendszer
(7)
Kiegészítő tejhabverő
(1)
Tejes megoldás nélkül
(13)

A Nespresso kapszulás kávéfőzők egyedi ízű és aromájú kávéval élénkítik fel napjaidat. Nézzük meg, mivel könnyítik meg az életedet a Nespresso kávégépek, és mire fontos figyelni vásárláskor.

Tovább

A Nespresso kávégép ízletes és aromás kávét varázsol otthonodba

A kapszulás Nespresso kávégépek különböző ízű kávék elkészítésére alkalmasak, attól függően, hogy milyen kapszulát vásárolsz. Használatuk rendkívül egyszerű, és még a gyermeked is képes őket kezelni. Az egyszerűséget a kapszulás megoldás biztosítja, a tökéletes eredményről pedig gondoskodik a Nespresso gép. Igyál zavartalanul kávét, és élvezd ki minden pillanatát teljes mértékben, családi körben és barátaiddal.

 • Egyszerű kávékészítés
 • Tökéletes íz és aroma
 • Gond nélküli tárolás kapszulákban
 • Stílusos kialakítás és kompakt méretek
Nespresso kávégép - utánozhatatlan aroma
A Nespresso kapszulás kávéfőzők egyszerűséget, gyorsaságot, valamint utánozhatatlan ízt és aromát ígérnek.

A kapszulás Nespresso kávégépek kompakt méretű masinák. Az oldalunkon található paraméterszűrőben megadhatod a kívánt magasságot, szélességet és mélységet, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott Nespresso gép tökéletesen illeszkedik majd a konyhapultodra.

A Nespresso gépek stílusos kialakítása kiválóan illik mind a konyhába, mind az irodába

A Nespresso kávégépek többféle színváltozatban kaphatók, így könnyedén választhatsz olyan kávéfőzőt, amely tökéletesen illik konyhád berendezéséhez. A Nespresso gépeket az iparág legjobb cégei gyártják. Kapható például Nespresso Krups kávéfőző, amely mesteri fokon végzi a kávé elkészítését, de létezik Nespresso kávéfőző tejhabosítóval is, némileg magasabb áron, mint például a Nespresso De'Longhi.

i

A Nespresso kapszulatartókkal kedvenc kávéid mindig kéznél lesznek, s nem kell a csúnya dobozokat rejtegetned, s vendégeid könnyedén kiválaszthatják az általuk kívánt kávéfajtát.

A Nespresso kávéfőzők típusai

Nespresso Vertuo

A Nespresso Vertuo sorozata a Centrifusion technológián alapul, mely a kávékapszulákon található vonalkódok leolvasása során pontosan meghatározott paraméterek alapján készíti el a kávét. A Nespresso Vertuo kapszulás kávéfőzők a nagy csésze kávék kedvelői számára készültek, akár 535 ml-es kávéital elkészítésére is képesek. Ehhez a Nespresso kávéfőzőhöz 33 fajta kávékapszula kapható.

Nespresso Original

A Nespresso Original a kávéfőző gyártó klasszikus sorozata, mely az egyszerűséget kedvelő felhasználók számára készült. A kávéfőző titka a 19 bar nyomás alatt történő extrakción alapul, mely lehetővé teszi a kávékapszulákból érkező ital illatának és ízének gazdag felszabadulását. A kávégéppel akár 110 ml-es italokat is elkészíthetünk. A Nespresso Original kávéfőzők állandó kapszulakínálata 30 fajta kapszulából tevődik össze.

i

Az Original termékcsaládba tartoznak a Nespresso Inissia és Nespresso Essenza Mini kis méretű kávéfőzők, melyek játékos színekben állnak rendelkezésre és kétfajta csészeméret állítható be rajtuk.

Kapszulák Nespresso kávéfőzőhöz

A Nespresso kapszulák ízek széles választékát kínálják, akár egyedi pörköléssel is, amelyekből kedvedre válogathatsz nemcsak ízlés szerint, de akár márka szerint is: L'OR, Starbucks, Segafredo, Davidoff és mások. A legtöbb csomagolásban 10 kapszulát találsz, de létezik 20 darabos kiszerelés is. A Nespresso kávéfőző kompatibilis kapszulák kínálatában megtalálhatod, a népszerű ristretto típusú kapszulákat, de a tejhabosítós Nespresso kávégépek a Latte kávék elkészítésével is megbirkóznak.

A Nespresso kapszulás kávéfőző működése

A Nespresso kávégépek először Amerikában terjedtek el, de mára Európát is meghódították. Léteznek másfajta kapszulás kávéfőzők is, de minden rendszer a Nespresso által kifejlesztett technológiát használja némileg más csomagolásban. A kapszulás megoldás fő előnye, hogy hihetetlenül gyorsan készíthető vele kávéházi minőségű espresso. A Nespresso kávégépek működése egyszerű, gyors, és rendkívül higiénikus. Egy espresso, cappuccino vagy hosszú kávé elkészítése nem vesz 15 másodpercnél több időt igénybe.

 • 1. A kapszula behelyezése - A kapszulát helyezzük a gépbe kicsomagolás nélkül, majd hajtsuk rá a biztonsági fedelet.
 • 2. Bekapcsolás - Kapcsoljuk be a Nespresso kávégépet.
 • 3. A kapszula átszúrása - A Nespresso gép lyukat fúr a kapszula két végén.
 • 4. Víz - A Nespresso gép forrásban lévő vizet présel át a kapszulán rendkívül nagy nyomással (19 bar), amitől a kávé igazán krémes és telt aromájú lesz. A kávéfőzés után a kávézacc a kapszulában marad.
 • 5. Az elhasznált kapszula - A gép legközelebbi kinyitásakor a korábbi, már kiszáradt kapszula egy gyűjtőedénybe esik, amelyet később könnyedén kivehetünk a gépből.

i

A Nespresso kávéfőző tejhabosítóval sűrű és gazdag habot készít kedvenc kávédhoz. A tejhab elkészítésekor a kávégép csak a kiválasztott típusú kávé előállításához szükséges tejmennyiséget használja fel. Bizonyos Nespresso kávégép modellek Pure One Touch funkciót is kínálnak, amely lehetővé teszi a tejhab állagának kiválasztását.

Nespresso kávégép - Mire figyeljünk a választásnál?

Nespresso kávégép választásakor mindenképpen ügyelj a víztartály térfogatára, a teljesítményre és a kávégép funkcióira. A használt nyomás is fontos paraméter, amelynek értéke általában 12-20 bar, de a Nespresso kávégépek esetében mindig 19 bar, ami enyhe csökkenés mellett is bőségesen elegendő a kiváló kávé elkészítéséhez.

Nespresso gépek - A víztartály mérete

A Nespresso kávégépek 0,6 és 1,1 liter közötti víztartállyal rendelkeznek. A méretet aszerint válaszd, hogy mennyi kávét készítesz a nap folyamán. A Nespresso Essenza mini kávéfőző 0,6 literes tartállyal rendelkezik és kisebb napi koffeinbevitel esetén alkalmas. Ha többen vagytok a háztartásban, gyakran vannak látogatóid, vagy többen vagytok az irodában, akkor érdemesebb nagyobb méretű víztartállyal rendelkező Nespresso kávéfőzőgépet választani.

A Nespresso kávéfőző tisztítása és karbantartása nem elhanyagolható. Meghibásodásra leggyakrabban akkor kerül sor, ha nem cseréled rendszeresen a vizet, vagy nem szánsz időt a tisztításra az ajánlott kávés kiegészítők segítségével, mint például a kimondottan kávéfőzőkhöz tervezett vízkőoldók és tisztítószerek. A Nespresso kávéfőző tisztítása esetén fontos kimondottan kávéfőzőhöz gyártott tisztítószereket használni.

Nespresso kávégépek - A teljesítmény hatással van az energiafogyasztásra

Ha energiát szeretnél megtakarítani, válaszd a lehető legkisebb teljesítményű Nespresso kávéfőzőt. Általában minél nagyobb a készülék teljesítménye, annál nagyobb az energiafogyasztás. Ha mindenképp nagy teljesítményű modellre van szükséged, akkor olyan Nespresso kávégép a megfelelő választás, amely rendelkezik automatikus kikapcsolási funkcióval.

Nespresso kávégépek - A legfontosabb funkciók

A Nespresso kávégépek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek megkönnyítik használatukat, energiát takarítanak meg, vagy éppen ízletesebbé teszik a kávédat. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

 • Az Automatikus kikapcsolás energiát takarít meg. Hosszabb tétlen állapot esetén a Nespersso kávégép automatikusa kikapcsol. Bizonyos típusoknál a kikapcsolási idő hossza tetszőlegesen állítható.
 • A beállítható vízmennyiség és kávémennyiség lehetővé teszi az ital intenzitásának beállítását
 • A Bluetooth kapcsolat segítségével a kávégépet okostelefonhoz csatlakoztathatod, s több funkciót is kihasználhatsz, például távolról kávét készíthetsz egy előre elkészített csészében.
 • Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi, hogy bármilyen magasságú csészében készíthess kávét.
 • A figyelmeztető jelzőfények figyelmeztetnek például a víztartály kiürülésére, vagy a tejtartály tisztítására.
 • Az egyszerű vezérlésnek köszönhetően egyetlen gombnyomás, és már élvezheted is az Espresso vagy Cappuccino páratlan aromáját, mintha csak egy kávézóban ülnél.
 • Könnyű tiszítás - A Nespresso kávéfőző tisztítása gyerekjáték, például bizonyos modellek könnyen tisztítható tejrendszerének köszönhetően egyszerűen átmoshatod az eltávolítható tejhabosítót, vagy akár mosogatógépben is tisztíthatod.

A Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával kitűnő választás, mert a kávégép megvásárlásakor különféle ízű ajándék kapszulákat is kapsz, amelyeket otthonod kényelmében végigkóstolhatsz és azonnal kiválaszthatod kedvenceidet. Ezután már könnyedén és célirányosan tudod a Nespresso kapszulákat megrendelni, s nem kell aggódnod, hogy olyan ízt választasz, amely nem fog ízleni.

Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával
A Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával kiváló lehetőség, hogy azonnal több ízt is megkóstolj.

Nespresso kávéfőző hibák

Jó hír, hogy a Nespresso kávéfőző hibák döntő többségét a felhasználó könnyen el tudja háríteni. A narancssárgán vagy pirosan villogó kezelőfelület leggyakoribb okai a következők:

 • Helytelenül behelyezett kapszula
 • Szennyeződés, vagy víz a kapszulakehelyben - ilyenkor a Nespresso gép nem tudja leolvasni a vonalkódot
 • Vízkőlerakódás - ez a Nespresso kávéfőző hiba könnyen elhárítható a vízkőmentesítő program elindításával
 • Kávélerakódások - számos Nespresso gép rendelkezik öblítő programmal
 • Megtelt a használt kapszula tartó
 • Kifogyott a víz vagy levegős lett a rendszer

A Nespresso kávéfőző hibák elhárításához sokszor elég felütni a használati utasítást, az utolsó oldalakon a Hibaelhárítás részen, minden lényeges infó megtalálható.

Nespresso vízkőmentesítés

A kapszulás kávéfőzők elsősorban egyszerű használatuk miatt tettek szert komoly népszerűségre. Nagyon fontos azonban a gépek karbantartása is, a Nespresso esetében a vízkőmentesítés szintén egy automatizált feladat. Elég a kezelőfelületen egyidejűleg lenyomott gombokkal a vízkőmentesítő módba kerülni (a használati utasításban megtalálod a pontos menetet), aztán vízkőoldóval kevert vizet kétszer átengedni a rendszeren, majd elvégezni legalább háromszor az öblítést.

Nespresso vízkőmentesítés és tisztítás

A kifolyó rész tisztításához és vízkőmentesítéséhez kínálunk tisztítő kapszulákat is. A Nespresso vízkőmentesítő ezen formáját ugyanúgy kell használni, mint a kávékapszulát. A Nespresso vízkőmentesítő és tisztító tabletta használatával a kávéitalaid mindig kiváló minőségűek lesznek. A tisztítást rendszeresn végezd, ne várd meg, míg a kifolyó tpiszkos, szennyezett lesz.

Nespresso kávéfőző árak

A Nespresso kávégépek ára 25-30 ezer forint körül kezdődik. A legolcsóbb Nespresso gépek is megízhatóságot, gyorsaságot és elegáns formatervezést kínálnak, de ha a családod sok kávét fogyaszt, vagy az irodában sok ember fog kávét készíteni nap mint nap, akkor ajánlatosabb magasabb árkategóriájú Nespresso gép beszerzése. A drágább modellek természetesen több hasznos és kényelmi funkciót kínálnak. A 100 ezer forint feletti Nespresso gépek esetén a funkciók sokasága mellett alap a vízkőtlenítő rendszer, a csepegtető rendszer, az energiatakarékos üzemmód, és az egyetlen gombnyomásra elkészíthető receptek.

i

Még mindig nem vagy benne biztos, hogy melyik Nespresso kávégép a neked megfelelő? Akkor kapszulás kávéfőző Nespresso oldalunkon talán sikerül inspirációt találnod. Itt a Nespresso kávégépek különféle paraméterek alapján vannak rangsorolva, például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy panaszok. Ha a lehető legelőnyösebb áron szeretnél Nespresso gép tulajdonosa lenni, akkor tetszeni fog olcsó Nespresso kapszulás kávéfőző oldalunk. Ha szóba jöhet nálad a felbontott, de kiváló állapotban lévő termék jelentős kedvezménnyel, akkor Használt Nespresso kávéfőzők oldalunkra látogass el.

Nespresso akciók - a népszerűség kulcsa

A Nespresso akciók keretein belül a legtöbb DeLonghi és Krups Nespresso gép mellé ajándék kapszulákat kapsz. Néhány hasonló szett tartalmaz Aeroccino tejhabosítót is. A Nespresso akciók tehát nem korlátozódnak csupán a bizonyos kampányok során kínált kedvező árra. Az ajándék kapszulák lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtaláld a kedvenc kávéitalod, ha még csak ismerkedsz a Nespresso világával. A kísérletező kedvűeknek pedig lehetőségük nyílik kávéital különlegességek kipróbálására, anélkül, hogy egy egész kapszulacsomagot kelljen megvásárolni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS XN110B Nespresso Essenza Mini szürke Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete és szürke kivitel
42 090 Ft

2.
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
39 980 Ft

3.
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
38 190 Ft

Még több
40 termék
Classic Kategória
KRUPS XN110B Nespresso Essenza Mini szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 324×
KRUPS XN110B Nespresso Essenza Mini szürke
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete és szürke kivitel
42 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES13
Arany középút
4,8 27×
NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE
Kapszulás kávéfőző - beépített tejhabosító, 19 bar nyomás, 14 különböző ajándék Nespresso kapszulát tartalmaz, automatikus és programozható kávémennyiségű Espresso és Lungo (2 méretben), Cappuccino készítés, Latte Macchiato, hideg/meleg tejhab, meleg tej, dönthető csepegtető rács, 1 l-es víztartály, gyors felmelegítés 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás mód 9 perc inaktivitás után, fekete
82 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV301a10
Arany középút
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,1 13×
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 25,6 × 15,4 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
103 320 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKK405
Premium Kategória
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1,3 l-es víztartály, tartály 14 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 27,6 × 20,3 × 36,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,2 kg, fekete és ezüst kivitel
169 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK366
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 113×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
39 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESDL242
4,7 146×
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3345a1
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Ruby Red EN85.R - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 72×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Ruby Red EN85.R
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete és piros kivitel
43 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES17
KRUPS XN1108 Nespresso Essenza Mini Piano Black - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 324×
KRUPS XN1108 Nespresso Essenza Mini Piano Black
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES12
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 116×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete, zöldcitrom és zöld kivitel
50 830 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES16
KRUPS XN100110 Nespresso Inissia White - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 107×
KRUPS XN100110 Nespresso Inissia White
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg, fehér kivitel
Leárazás
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3364f1
KRUPS XN100510 Nesspresso Inissia Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 155×
KRUPS XN100510 Nesspresso Inissia Red
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, tartály 11 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg, fekete és piros kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3364f3
NESPRESSO Krups Vertuo Pop Coconut White XN920110 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,5
NESPRESSO Krups Vertuo Pop Coconut White XN920110
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, fehér és fekete kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK010
4,5
NESPRESSO De'Longhi Pixie Electric Red EN124.R
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 23,5 × 11,1 × 32,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, fekete, piros és ezüst kivitel
61 640 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NDLKK925
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Black EN510.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,1 13×
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Black EN510.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 25,6 × 15,4 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
+2 ajándék melynek értéke 32 980 Ft
104 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKK399
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Deluxe Chrome - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,1 19×
KRUPS XN910C10 Nespresso Vertuo Next Deluxe Chrome
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 2 bar nyomás, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg
92 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK908
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Premium Black - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,1 19×
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Premium Black
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg, fekete kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK892
4,8 324×
KRUPS XN110B Nespresso Essenza Mini szürke
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete és szürke kivitel
41 330 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KRUNES13
NESPRESSO Krups XN920510 Vertuo Pop Spicy Red - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,5
NESPRESSO Krups XN920510 Vertuo Pop Spicy Red
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, piros kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK096
3,5
NESPRESSO Krups Vertuo Pop Coconut White XN920110
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, fehér és fekete kivitel
27 240 Ft
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK010
3,5
NESPRESSO Krups Vertuo Pop Coconut White XN920110
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, fehér és fekete kivitel
35 640 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK010
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima White EN640.W - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima White EN640.W
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1,3 l-es víztartály, tartály 14 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 27,6 × 20,3 × 36,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,2 kg, fehér, krém és ezüst kivitel
169 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NESKK373
NESPRESSO Krups XN920410 Vertuo Pop Aqua Mint - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,5
NESPRESSO Krups XN920410 Vertuo Pop Aqua Mint
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, azúrkék, titánium és türkiz kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK102
4,1 19×
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Premium Black
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg, fekete kivitel
46 470 Ft
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK892
4,1 19×
KRUPS XN910810 Nespresso Vertuo Next Premium Black
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg, fekete kivitel
60 770 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK892

Nespresso

NespressoSzerezz ajándékutalványt Nespresso kávéfőző vásárlásakor a Vertuo vagy Original termékcsaládból, akár 12 000 Ft értékben Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről megfelelő gondoskodással takaríthatod be a saját kávébabodat, és így saját termesztésű kávét készíthetsz. Vajon mennyire bonyolult kávét nevelni és milyen...

Nespresso

A Nespresso az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend. Nem is csoda, hiszen az ízletes italokat szó szerint pár pillanat alatt elkészíti. Így vált piacvezetővé a kapszulás kávéfőzők között.

Kávéfőzés egyszerűen

 
Sosem volt még olyan könnyű a kávéfőzés, mint ezekkel a gépekkel. Az elkészítés egyszerű, ugyanakkor gyors. Elég csak behelyezni a kapszulát a készülékbe, feltölteni a víztartályt és megnyomni a megfelelő gombot. Nespresso presszógépeket gyárt például a DéLonghi és a Krups
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nespresso Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nespresso A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nespresso A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nespresso vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ