ApF HU 30 dnů na vrácení

Babahordozás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Babahordozó
(116)
Sál
(15)
Hátizsák
(10)
Ajánlott
0 hónapos kortól
6 hónapos kortól
-
Hordozható
Hason
(129)
Arccal kifelé
(44)
Háton
(84)
Csípőn
(50)
Tulajdonságok
Ergonomikus kialakítás
(110)
Mosógépben mosható
(105)
Újszülöttek számára megfelelő kialakítás
(76)
Keresztezhető hátsó pántok
(49)
Turisztikai kivitelezés
(23)
Rögzítés fajtája
Csatos
(56)
Kötős
(25)
Állítható
Ülésszélesség
(28)
Hátpanel
(18)
Fejtámla
(32)
Vállpánt
(57)
Derékpánt
(34)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(5)
Fekete
(22)
Piros
(4)
Lila
(3)
Barna
(7)
Khaki
(6)
Krémszínű
(2)
Mentol
(1)
Kék
(31)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(18)
Ezüst
(3)
Szürke
(35)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(3)
Borvörös
(1)
Zöld
(8)
Hossz
0,34 m
5,5 m
-
Szélesség
38 cm
77 cm
-

A babahordozás a baba testközelben való tartását jelenti, amikor a szülő vagy gondozó egy kendő, hordozóeszköz vagy más eszköz segítségével magára rögzíti a babát. A babahordozás számos előnyt kínál, többek között elősegíti a kötődést, csökkenti a sírást, megkönnyíti a szoptatást, pozitívan befolyásolja a fejlődést, és kényelmesebb is mind a hordozó személynek, mind a babának. Napjainkban rendkívül népszerű a babahordozás, hordozók számos típusa létezik, amelyek alkalmasak lehetnek újszülötteknek és nagyobb babáknak, de vannak olyan típusok, amelyek kisgyermekkel is használhatók. A választék hatalmas, így bizonyára te is találsz a baba helyzetének, életkorának és személyes preferenciáidnak megfelelő eszközt. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudni érdemes a babahordozás kapcsán!

Tovább

Babahordozás többféle módon: újszülöttek és kisgyermekek hordozása

A babahordozás alapvető kelléke a hordozóeszköz, amely segít abban, hogy szoros kapcsolatot tarts fenn a babával, miközben a kezed szabad marad. Sokféle, újszülött és kisgyermek hordozására alkalmas eszköz létezik, amelyek a gyermek korától, nagyságától és igényeitől függően egymástól eltérő módon vannak kialakítva. Nézzük meg együtt a leggyakoribb típusokat, hogy a babahordozás minél kényelmesebb legyen!

  • Hordozók újszülöttek számára: puha és rugalmas anyagból készülnek. A babahordozás egyik legelső eszköze. Alkalmazkodik a gyermek testének alakjához, és megtámasztja a fejet, illetve a gerincet. Alkalmas a születéstől 6 hónapos korig vagy 9 kg-os súlyhatárig. 
  • Ergonomikus hordozók: merevebbek és állíthatók, lehetővé téve, hogy a gyermek természetes helyzetben, széttárt lábakkal és gömbölyített háttal üljön. A babahordozás egyik legnépszerűbb eszköze. Alkalmas 4 hónapos és 3 éves kor között, vagy maximum 20 kg-os súlyhatárig. 
  • Háti hordozó: a baba a szülő hátára vannak rögzítve. Magas pozíciót és széles kilátást biztosítanak a gyermeknek. 6 hónapos és 4 éves kor közötti, vagy maximum 22 kg-os gyermekek számára alkalmas.
  • Babahordozó kendők: lehetővé teszik elöl, oldalt vagy a háton történő hordozást, különböző kötésekben. A kendők a születéstől 3 éves korig vagy maximum 18 kg-ig alkalmasak, és a babahordozás ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő, közkedvelt eszközei.

i

Ha érdekel a babahordozás, fordíts különös figyelmet a gyermek életkorára. Ez a megfelelő termék kiválasztásának kulcsa. A legkisebbek más támogatást igényelnek, mint a nagyobb, már ülni, vagy járni tudó gyerekek.

A babahordozás pozíciói: melyiket válaszd? 

A babahordozás pozíciói változatosak, a babák hordozásának számos módja létezik, de a leggyakoribbak közé a négy alaphelyzet tartozik: háton hordozás, elöl történő hordozás, arccal kifelé történő hordozás, és hordozás az egyik oldalon. Mindegyik pozíciónak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a gyermek, illetve a szülő életkorához, méretéhez és igényeihez kell igazítani. Bármekkora is legyen kisgyermeked, a babahordozás mindig egy remek alternatíva!

  • Babahordozás háton: alkalmas idősebb és nehezebb gyermekek számára, akik már ülnek és tartják a fejüket. Ez a pozíció lehetővé teszi a szülő számára, hogy a keze szabad maradjon, és mindent lásson maga előtt. A gyermek is jól látja a környezetét, és kommunikálni tud a szülővel.
  • Babahordozás elöl: a legelterjedtebb és legtermészetesebb módja az újszülött és a csecsemő hordozásának. Ez a pozíció utánozza leginkább azt, ahogy a baba az anyaméhben elhelyezkedett, így a baba számára a biztonságot, a melegséget és a szülőhöz való közelséget jelenti. A gyermek hallja a szülő szívverését, légzését és hangját, ami nyugtatja és pozitívan befolyásolja a fejlődését.
  • Arccal kifelé történő babahordozás: népszerű a kíváncsi gyerekek körében, akik szeretnék megismerni a körülöttük lévő világot. Ez a pozíció lehetővé teszi a gyermek számára, hogy fejlessze érzékeit és új ingereket fedezzen fel. A szülőnek is lehetősége van arra, hogy megmutassa és elmesélje a dolgokat a gyermeknek.
  • Babahordozás oldalt: kompromisszum a hason való hordozás és az arccal kifelé történő babahordozás között. Ez a pozíció lehetővé teszi a gyermek számára, hogy lássa a világot és a szülőt egyaránt, ami biztonságot és szórakozást nyújt neki. A szülő is jobban tudja irányítani a gyermeket, és könnyen átadhatja neki a játékot vagy a cumisüveget.
Babahordozás

A babahordozás nem feltétlenül csak a szebbik nemnek való!

A babahordozás egy igazi kaland: egy jó hordozóeszköz az újszülött és a kisgyermek szállítását is egyszerűbbé teszi

Ha hosszabb útra szeretnéd elvinni gyermekedet, érdemes olyan hordozót választani, amely speciális felszereléssel rendelkezik, például előkével, kapucnival, fejtámlával és zsebekkel. Ezek a funkciók növelik a kényelmet és a biztonságot a gyermek és a szülő számára egyaránt. A speciális felszerelésnek köszönhetően az újszülött és a kisgyermek szállítása felér majd egy kalanddal.

Anyagminőség, hogy a babahordozás minél kényelmesebb legyen - mind neked, mind a babádnak

A babahordozó kiválasztásakor fontos, hogy odafigyelj az anyagra, amelyből az eszköz készült. Az ideális anyag kellemes tapintású, légáteresztő, erősnek és strapabíró, valamint könnyedén karbantarthatóük, hogy egy újszülött és egy kisgyermek számára is kényelmes legyen. A babahordozás kapcsán az egyik leglényegesebb szempont a hordozó anyagának a típusa, illetve minősége. Többféle anyagot használnak a hordozóeszközökhöz: pamut, lenvászon, spandex és a poliészter.

  • A pamut puha, nedvszívó, hipoallergén és alkalmas a gyermekek érzékeny bőrére. Jól tartja a formáját és a színét, illetve ellenáll a kopásnak. Hátránya azonban, hogy könnyen gyűrődik és mosáskor összemehet.
  • A lenvászon szintén egy természetes anyag, amely erős, ugyanakkor könnyű. Ideális a forró nyári napokon, mivel segít szabályozni a testhőmérsékletet.
  • A spandexet a nagyfokú rugalmasság jellemzi. Elasztikus, és kényelmet kölcsönöz a babahordozóknak, mivel tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához.
  • A poliészter egy szintetikus szál, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a spandex. Erős, könnyű, ellenáll a penésznek és a rovaroknak, és könnyedén tisztítható. A poliészter is jól tartja a színt és nem fakul ki.

i

Gondolkodj előre a hordozóeszköz kiválasztásakor! Egyes modellek állíthatók, így hosszabb ideig használhatók. Az ilyen hordozóeszközzel időt és pénzt takaríthatsz meg, és nem kell másik eszközt vásárolnod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MANDUCA XT Cotton denimteal-toffee Szállításra kész 4 db
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék kivitel
56 990 Ft

2.
Babahordozó újszülöttnek - 3,2 - 20,4 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, fejtámla, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 600 g, kék kivitel
57 390 Ft

3.
MANDUCA XT szürke-fehér Szállításra kész 3 db
Babahordozó csecsemőnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, fehér és szürke kivitel
57 290 Ft

Még több
141 termék
5,0
MANDUCA XT Limited Edition RainbowNight
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék kivitel
62 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18467
Babybjorn Move Anthracite - Babahordozó
Típusok
5,0
Babybjorn Move Anthracite
Babahordozó csecsemőnek - 3,2 - 13 kg tömegű gyerekhez, hason és arccal kifelé hordható, újszülött betét és párnázott pántok a felszerelés része, csatos rögzítés, állítható hátpanel és fejtámla, anyaga spandex, szürke kivitel
61 490 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10943
MANDUCA XT Cotton denimteal-toffee - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT Cotton denimteal-toffee
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék kivitel
56 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18464
MoMi COLLET szürke - Babahordozó Típusok
4,0 11×
MoMi COLLET szürke
Babahordozó csecsemőnek - ajánlott 3 hónapos kortól, - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 650 g, szürke kivitel
13 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18725
3,0
CHICCO Bébihordozó/kendő 2 az 1-ben Boppy Comfy Fit Grey
Babahordozó újszülöttnek - 0 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason hordható, fejtámla a felszerelés része, kötős rögzítés, mérete 48 × 52 cm (Ma×Sz), szürke kivitel
25 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167087
Fillikid Natural Light Melange - Babahordozó
Típusok
4,0
Fillikid Natural Light Melange
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, fejtámla a felszerelés része, állítható vállpánt, anyaga pamut, fekete és szürke kivitel
Leárazás -6 %
24 990 Ft 26 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls634
MANDUCA XT szürke-fehér - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT szürke-fehér
Babahordozó csecsemőnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, fehér és szürke kivitel
57 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11258
4,5
MANDUCA Sling Slate
Babahordozó kendő - újszülöttek számára megfelelő kialakítás, ergonomikus kialakítás, keresztezhető hátsó pántok és mosógépben mosható, 3,5 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason és csípőn hordható, kötős rögzítés, anyaga pamut, mérete 60 × 5 m (Sz×H), tömege 540 g, barna kivitel
21 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11210
MANDUCA XT szürke-narancs - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT szürke-narancs
Babahordozó csecsemőnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, narancssárga és szürke kivitel
57 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY11260
MANDUCA XT Cotton denimberry-toffee - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT Cotton denimberry-toffee
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, piros kivitel
55 690 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18465
5,0
Deuter Kid Comfort Pro midnight
Gyerekhordó hátizsák - legfeljebb 22 kg testtömegű gyermek számára, teherbírása a többi poggyászhoz 2 kg, állítható háttámla, jól szellőző háló a hátoldalon, párnázott vállpánt, párnázott és anatómiailag formázott derékszíj, tömör fémszerkezet, mellkasöv
149 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTdeu122
MANDUCA XT szürke-kék - Babahordozó Típusok
5,0
MANDUCA XT szürke-kék
Babahordozó csecsemőnek - 3,5 - 20 kg tömegű gyerekhez, hason, háton és csípőn hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, állítható ülésszélesség, vállpánt és derékpánt, anyaga pamut, tömege 700 g, kék és szürke kivitel
57 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11259
Babybjörn Mini Light Grey 3D Jersey - Babahordozó Típusok
3,6
Babybjörn Mini Light Grey 3D Jersey
Babahordozó csecsemőnek - 3,2 - 11 kg tömegű gyerekhez, hason és arccal kifelé hordható, újszülött betét és párnázott pántok a felszerelés része, csatos rögzítés, állítható fejtámla és vállpánt, anyaga pamut, szürke kivitel
38 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8636
5,0
MANDUCA Twist mint
Babahordozó csecsemőnek - - 9 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, zsebek a felszerelés része, kötős rögzítés, állítható hátpanel, anyaga pamut, hossza 4 m, tömege 500 g, szürke és zöld kivitel
34 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11162
Infantino Flip Advanced 4 az 1- ben Grey - Babahordozó Típusok
4,7 17×
Infantino Flip Advanced 4 az 1- ben Grey
Babahordozó csecsemőnek - - 14,5 kg tömegű gyerekhez, hason, arccal kifelé és háton hordható, előke, fejtámla és párnázott pántok a felszerelés része, állítható fejtámla, szürke kivitel
16 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11411
Deuter Kid Comfort Maron - Gyerekhordó hátizsák Típusok
5,0
Deuter Kid Comfort Maron
Gyerekhordó hátizsák - teherbírása: gyermek 22 kg-ig, a többi poggyászé 2 kg-ig, állítható háttámla, jól lélegző háló a hátoldalon, párnázott vállak, párnázott és anatómiailag formázott derékszíj, tömör fémszerkezet, mellkasi öv
114 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTdeu188
4,0
Chicco Easy Fit - BLACK NIGHT
Babahordozó újszülöttnek - - 9 kg tömegű gyerekhez, hason hordható, fejtámla, cumirögzítő és párnázott pántok a felszerelés része, állítható fejtámla, fekete kivitel
21 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY5814
Osprey Poco LT blue sky - Gyerekhordó hátizsák Típusok
5,0
Osprey Poco LT blue sky
Gyerekhordó hátizsák - könnyű acélváz, állítható, párnázott vállpántok, 2 oldalsó hálós zseb, stretch zseb elöl, valamint egy cipzáras elülső zseb, levehető, mosható mellényt tartalmaz, karabiner a kulcsokhoz, integrált síp és napellenző SPF 50-es fényvédővel, kompatibilis az Osprey Hydraulics és a Hydraulics LT víztározóval, max. teherbírás 22 kg
104 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTosp745
Deuter Kid Comfort Active teal - Gyerekhordó hátizsák Típusok
5,0
Deuter Kid Comfort Active teal
Gyerekhordó hátizsák - teherbírása: gyermek: 22 kg, a többi poggyász: 2 kg, állítható háttámla, jól lélegző háló a hátoldalon, párnázott vállak, párnázott és anatómiailag formázott derékpánt, tömör fémszerkezet, mellkasi pánt
97 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTdeu187
Fillikid Elite Green - Gyerekhordó hátizsák Típusok
Fillikid Elite Green
Gyerekhordó hátizsák - széles derékszíjjal és párnázott vállpánttal, szellőzőrendszerrel, könnyű alumínium vázzal, nap- és esőtetővel, összecsukható állvánnyal, állítható biztonsági övekkel, teherbírása 22 kg, mérete: 38 × 77 × 87,5 cm
54 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls4805
MANDUCA SLING teal - Babahordozó Típusok
4,5
MANDUCA SLING teal
Babahordozó újszülöttnek - 3,5 - 15 kg tömegű gyerekhez, hason és csípőn hordható, kötős rögzítés, anyaga pamut, mérete 60 × 5,5 m (Sz×H), tömege 540 g, kék kivitel
22 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18471
Infantino Flip Advanced 4 az 1-ben Black - Babahordozó Típusok
4,7 17×
Infantino Flip Advanced 4 az 1-ben Black
Babahordozó csecsemőnek - - 14,5 kg tömegű gyerekhez, hason, arccal kifelé és háton hordható, előke, fejtámla és párnázott pántok a felszerelés része, állítható fejtámla, fekete kivitel
16 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11415
Babybjörn bébihordozó Mini Dusty pink 3D Mesh
Babahordozó újszülöttnek - 11 - 11 kg tömegű gyerekhez, hason és arccal kifelé hordható, párnázott pántok a felszerelés része, csatos rögzítés, állítható fejtámla, anyaga poliészter, rózsaszín kivitel
50 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01438
MoMi COLLET kék - Babahordozó Típusok
4,0 11×
MoMi COLLET kék
Babahordozó csecsemőnek - ajánlott 3 hónapos kortól, - 20 kg tömegű gyerekhez, hason és háton hordható, zsebek, kapucni és párnázott pántok a felszerelés része, anyaga pamut, tömege 650 g, kék kivitel
13 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18724

Babahordozás

Babahordozás

A Babahordozás kategóriában összesen 141 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babahordozás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babahordozás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babahordozás vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ