ApF HU ApF HU

Férfi parfümök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Típus
Női
(6)
Férfi
(1219)
Uniszex
(107)
Illatintenzitás
Parfüm (P)
(21)
Eau de Parfum (EdP)
(372)
Eau de Toilette (EDT)
(893)
Kölni (EdC)
(29)
Testpermet
(1)
Elsődleges illatfajta
Fás
(571)
Aromás
(282)
Keleti
(168)
Citrusos
(110)
Virágos
(79)

Férfi parfümnek egy úriember fürdőszobájából sem szabadna hiányozni. Léteznek férfi illatok mindennapi viseletre, de különleges társasági eseményekre vagy akár üzleti találkozókra ajánlottak is. A közülük való választás elsősorban a személyes preferenciáktól, a hangulattól, az évszaktól és a személyiségtől függ. Mi alapján lehet kiválasztani a legjobb férfi parfümöt?

Tovább

Hogyan válassz férfi parfümöt?

A férfi parfüm meglehetősen egyedi dolog, mindenkin másképp érződik egy-egy illat. A jó férfi parfüm megtalálásához meg kell fontolni, milyen intenzitású illatot szeretnél és hogy melyek a számodra vonzó, kedvelt illatösszetevők. Mire érdemes még figyelni?

i

Léteznek kifejezetten nőknek vagy férfiaknak készült parfümök, de unisex illatok is. A "for him" parfüm jelentése "férfiak számára", vagyis az ilyen megjelölésű termékeket keresd, ha dedikáltan férfi parfümöt keresel.

Férfi parfümök különböző illatintenzitással

Az illat intenzitása határozza meg, hogy mennyire erős az adott férfi parfüm, hogy mennyi ideig érezni az illatát. Mindez a parfümolajok koncentrációjától függ.

  • Parfümök (P): 15–40 %-os illatanyag koncentráció jellemző rájuk. Rendkívül intenzívek, főleg esti és ünnepi alkalmakra ajánlottak.
  • Parfümvizek (EdP): 8–15 %-nyi illatesszenciát tartalmaznak, intenzívek és hosszabb ideig érezhetők.
  • Toalettvizek (EdT): illatanyag tartalmuk 4–8 %-os. Kiválóak mindennapi viseletre.
  • Kölnivizek (EdC): 3–5 %-nyi illatanyag tartalmuk 70%-os etanolban van feloldva. Nagyon könnyűek és illékonyak.

Niche - a legexkluzívabb férfi parfümök

A Niche parfümök rendkívüliek és különlegesek, a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A legexkluzívabb férfi parfümök közé tartoznak. Azok számára ajánlottak, akik a hagyományos férfi parfümöknél többre vágynak.

i

Miből állnak a férfi parfümök?

A férfi parfümök három részből állnak: fejillat, szívillat és alapillat. Minden rész különböző illatanyag-összetevőket tartalmaz, amelyek fokozatosan szabadulnak fel. A férfi parfüm felvitelekor először a fejillat összetevőit érezzük, ezek adják az első benyomást. A fejillat elillanásával fokozatosan nyer teret a szívillat, majd az alapillat, amelyet a leghosszabban érzünk.

A férfi parfüm kiszerelése

Azt, hogy mekkora űrtartalmú parfümösüveget veszel az alapján érdemes eldönteni, hogy mennyire ismered az adott illatot. Ha nem vagy benne biztos, hogy az új választott illat illeni fog hozzád, akkor kisebb kiszerelésű férfi parfüm az ajánlott. A kisebb méret utazáshoz is praktikusabb. Ha viszont már bevált egy férfi illat, érdemes nagyobb űrtartalmú üvegben megvásárolni, ez költséghatékonyabb lehet.

A személyiséged határozza meg a legjobban, melyik férfi parfüm illik hozzád

A személyiségnek és a hangulatnak nagy szerepe van a választásban. A sportos típusok általában a friss, könnyedebb illatokat keresik, az elegáns, stílusos személyek pedig inkább a fűszeresebb, fás férfi parfümöt kedvelik.

Ha ajándékba keresel férfi parfümöt, és nem vagy biztos az ajándékozott ízlésében, válassz kevésbé erős illatot. Kínálatunkban férfi parfüm szettek is megtalálhatók.

Szórakozás, vacsora vagy meeting? - minden esemény más-más férfi illatot kíván

Amikor új illatot választasz, arra is figyelj, milyen esemény előtt tervezed magadra fújni. A friss, finom férfi parfümök a hétköznapokba, munkába is alkalmasak. Különböző ünnepi összejövetelekre választhatsz valamilyen fűszeres vagy keleti illatot is, üzleti találkozóra vagy randevúra a virágos illatokkal kombinált fás férfi parfümök illenek igazán.

i

Mások véleménye segítene a választásban? Nézz körül a legnépszerűbb férfi parfümök kategóriánkban.

Válassz a férfi parfüm fő illattípusa alapján - így biztosan megtalálod az igazit

Az illat fő típusa megmutatja, milyen illatösszetevőket fogsz érezni azok felszabadulásakor. Lássuk, milyen típusúak a legjobb férfi parfümök és ezek miben különböznek egymástól?

Mósusz vagy pézsma parfümök férfiaknak

A pézsma vagy mósusz férfi parfümök esetében pézsma hozzáadásával emelik ki a többi illatösszetevő aromáját. Ez lágyabbá és vonzóbbá teszi az illatot.

A nyári és friss férfi parfümök nem csak a meleg időjáráshoz illenek

A friss, nyári férfi parfümöknek is több altípusa létezik. Lehetnek citrusosak, amelyek narancs, grapefruit, citrom vagy mandarin tónusokat tartalmaznak. Az ún. „zöld” parfümök a fű és a levelek illatát idézik. A „vizes” férfi parfümök pedig a nyári szellő vagy a tenger illatára emlékeztetnek.

A fűszeres és fás parfümök népszerűek a férfi körében

A fűszeres és fás férfi parfümök intenzívek és kifejezők. A fűszeres típusok olyan keleti fűszerek keverékét tartalmazza, mint a szegfűszeg, a bors vagy a fahéj. A fás illatok eleganciát sugároznak, ezért rendkívül népszerűek. Az ilyen férfi parfümökben olyan fák illatát érezni, mint a szantál, a cédrus vagy az agar.

A keleti és arab férfi parfümök minden nőt elvarázsolnak

A keleti és arab férfi illatok ugyan nehezek, mégis kedveltek, mert szenvedélyesek, érzékiek és titokzatosak. Illatösszetevőik között találunk fűszereket (vanília, fahéj, kardamom), fás aromákat (szantál vagy cédrus), de virágos, gyümölcsös jegyeket is.

Az illatok intenzitásuk alapján különböző árkategóriákban eshetnek. Ha ár szerint szeretnél dönteni, nézd meg, milyen olcsó férfi parfümök szerepelnek kínálatunkban.

Az illattípusok részletesebb jellemzői – találd meg a pont neked való férfi parfümöt

Az alábbi táblázatban az egyes illattípusok részletesebb leírását láthatod. Milyen férfi parfümök felelnek meg legjobban személyiségednek, stílusodnak vagy hangulatodnak?

Az illat típusa Kinek ajánlott Milyen alkalomra Jelleg
Virágos Főleg nők, fiatalabb hölgyek számára Hétköznapokra és társasági eseményekre Jellemző aroma a rózsa, a gyöngyvirág, a jácint, a narancsvirág, a jázmin, stb.
Enyhe virágos Főleg nők, fiatalabb hölgyek számára Hétköznapokra és a nyári időszakra Nagyon friss, üdébb, mint a virágos illat, csábító
Gyümölcsös Nők és férfiak számára Hétköznapokra és a nyári időszakra Őszibarack, ananász, kajszibarack, fekete ribizli, alma, stb. aromák
Citrusos Nők és férfiak számára Hétköznapokra és nagyon pörgős napokra Tipikus a citrom, a narancs, a lime, a bergamott kissé keserű, de frissítő aromája
Fűszeres Főleg férfiak számára Hétköznapokra és társasági eseményekre Fahéj, koriander, rózsabors, kardamom, boróka stb. tónusok
Keleti Nők és férfiak számára Estére és a téli időszakra Erőteljesebb, fűszeresebb illat, gyakran található benne vanília, ámbra, pézsma aroma
Enyhén keleti Nők és férfiak számára Estére és a téli időszakra Finomabb, mint a keleti illat, kevésbé intenzív, de mégis nagyon jellegzetes
Virágos-keleti Főleg nők számára Társasági eseményekre és estére Az intenzív keleti jegyeket a gyengédebb virágos tónusokkal vegyíti
Fás Nők és férfiak számára  Hétköznapokra és estére Cédrus, szantálfa, rózsafa, pacsuli stb. jegyek
Nedves-fás Nők és férfiak számára Hétköznapokra és estére Fás alap, virágos és gyümölcsös jegyekkel
Száraz-fás Nők és férfiak számára Hétköznapokra és estére Fás alap és fűszeres jegyek
Fás-keleti Nők és férfiak számára Hétköznapokra és estére A fás és keleti illatjegyeket kombinálja
Aromás Főleg férfiak számára Hétköznapokra és estére Az illatban összefonódnak a fás és citrusos tónusok
Vizes Nők és férfiak számára Hétköznapokra és a nyári időszakra A gyümölcs, a tenger és a vízi virágok illata
Fougere Főleg férfiak számára Hétköznapokra és társasági eseményekre Levendula, bergamott, pacsuli, kumarin stb. jegyek
Zöld Nők és férfiak számára Hétköznapokra A citrusfélék, a zöld tea, a moha, a jázmin, stb. illata

i

További segítségre van szükséged az igazi férfi parfümöd kiválasztásához? Olvasd el Hogyan válasszunk parfümöt című cikkünket, ahol hasznos tippeket találhatsz. Más vásárlók visszajelzése is segíthet férfi parfüm vélemények kategóriánkban, ahol a vásárlói vélemények alapján rendeztük kínálatunkat - legelöl a legjobb férfi parfümöket találod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ARMAF Club De Nuit Intense EdP 200 ml Szállításra kész > 5 db
Parfüm - férfi, fás illat, űrtartalma 200 ml
22 590 Ft

2.
ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml Szállításra kész > 5 db
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, származási hely Szaúd-Arábia
16 190 Ft

3.
Parfüm - férfi, fás illat
17 390 Ft

Még több
1 328 termék
4,7 15×
ARMAF Club De Nuit Intense EdP 200 ml
Parfüm - férfi, fás illat, űrtartalma 200 ml - 11 295 Ft/100 ml
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC3624
4,6 105×
ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, származási hely Szaúd-Arábia
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC1765
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP 50 ml - Parfüm Típusok
4,8 18×
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP 50 ml
Parfüm - férfi, fás illat, űrtartalma 50 ml - 34 780 Ft/100 ml
Szuper ár
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF854
DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml - Eau de Toilette
Típusok
4,5 38×
DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat virágos, származási hely olaszország, űrtartalma 125 ml - 12 312 Ft/100 ml
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFF298
4,1 34×
ARMAF Club De Nuit Intense Man Parfum 150 ml
Parfüm - férfi, elsődleges illatfajta: fás - 13 326,67 Ft/100 ml
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KPFC2681
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - Parfüm Típusok
4,8 18×
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP
Parfüm - férfi, fás illat - 34 780 Ft/100 ml
Szuper ár
17 390 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC2687nad
4,8 160×
VERSACE Eau Fraiche Man EdT 200 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország, űrtartalma 200 ml - 14 345 Ft/100 ml
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC412a
4,9 57×
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT 75 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők bergamott, musk (pézsma) és fahéj, származási hely japán, űrtartalma 75 ml - 17 986,67 Ft/100 ml
Szuper ár
13 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB467
5,0
DIOR Sauvage Elixir EdP 100 ml
Parfüm - férfi, aromás illat, űrtartalma 100 ml - 85 390 Ft/100 ml
85 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1175
4,8 160×
VERSACE Eau Fraiche Man EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők bergamott, cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország - 7 495 Ft/100 ml
14 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC413nad
MONT BLANC Explorer EdP - Parfüm
Típusok
4,4 27×
MONT BLANC Explorer EdP
Parfüm - férfi, fás illat - 36 633,33 Ft/100 ml
Szuper ár
10 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC2482nad
PACO RABANNE 1 Million EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 159×
PACO RABANNE 1 Million EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bőr, menta, rózsa és fahéj, származási hely franciaország - 10 495 Ft/100 ml
20 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC053nad
5,0
GIVENCHY Givenchy Pour Homme EdT 100 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, származási hely franciaország, űrtartalma 100 ml - 22 890 Ft/100 ml
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA948
4,8 201×
VERSACE Pour Homme EdT 100 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat keleti, illatösszetevők bergamott, cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország, űrtartalma 100 ml - 22 690 Ft/100 ml
22 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC424
MONTBLANC Legend EdP 100 ml - Parfüm
Típusok
4,8 12×
MONTBLANC Legend EdP 100 ml
Parfüm - férfi, virágos illat, űrtartalma 100 ml - 20 290 Ft/100 ml
Szuper ár
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC3478
MONT BLANC Explorer EdP 30 ml - Parfüm
Típusok
4,4 27×
MONT BLANC Explorer EdP 30 ml
Parfüm - férfi, fás illat, űrtartalma 30 ml - 36 633,33 Ft/100 ml
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC2481
4,8 201×
VERSACE Pour Homme EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat keleti, illatösszetevők bergamott, cédrus és musk (pézsma), származási hely olaszország - 27 980 Ft/100 ml
13 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC425nad
BVLGARI Aqva Pour Homme EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,8 133×
BVLGARI Aqva Pour Homme EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, illatösszetevők narancs, származási hely olaszország - 49 966,67 Ft/100 ml
Szuper ár
25 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA167nad
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 57×
ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, illatösszetevők bergamott, cédrus, musk (pézsma), narancs és fahéj, származási hely japán - 17 986,67 Ft/100 ml
Szuper ár
13 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB465nad
4,7 128×
HUGO BOSS Hugo EdT
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat aromás, másodlagos illat zöld, illatösszetevők cédrus, levendula és menta, származási hely németország - 8 792 Ft/100 ml
18 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF448nad
CLINIQUE Happy for Men EdC - Kölni
Típusok
4,7 75×
CLINIQUE Happy for Men EdC
Kölni - férfi, citrusos illat - 177 800 Ft/1 l
8 890 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA449nad
4,9 159×
PACO RABANNE 1 Million EdT 200 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bőr, menta, rózsa és fahéj, származási hely franciaország, űrtartalma 200 ml - 19 995 Ft/100 ml
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFE129
5,0
NAUTICA Nautica Voyage EdT 100 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat vizes, származási hely amerika, űrtartalma 100 ml - 6 590 Ft/100 ml
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA1264
4,8 741×
HUGO BOSS Boss Bottled EdT 50 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bergamott, cédrus, fahéj és vanília, származási hely németország, űrtartalma 50 ml - 35 980 Ft/100 ml
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB196

Férfi parfümök

Férfi parfümök

A Férfi parfümök kategóriában összesen 1328 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi parfümök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább férfi parfümök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi parfümök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi parfümök vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ