30 dnů na vrácení Shop roku

Elöltöltős mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
A
(6)
D
(31)
E
(15)
Energiaosztály
A
(135)
B
(30)
C
(14)
D
(18)
E
(4)
F
(1)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(164)
Szárítóval
(47)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(157)
Keskeny (max. 50 cm)
(56)

A legtöbb háztartás fürdőszobájában valamilyen elöltöltős mosógép található. Kiválasztásakor nemcsak a fürdőszoba elrendezését kell szem előtt tartani, hanem a háztartásban élők számát és a mosás gyakoriságát is. Ne hagyd figyelmen kívül az elöltöltős mosógép dobjának méretét, fogyasztását és az egyéb kiegészítő funkcióit sem. Hogy megkönnyítsük a döntést, az alábbiakban tanácsokkal látunk el a számodra legmegfelelőbb elöltöltős mosógép kiválasztásához.

Tovább

Milyen előnyökkel rendelkezik az elöltöltős mosógép?

Az elöltöltős mosógép számos olyan tulajdonsággal, paraméterrel és funkcióval büszkélkedhet, amelyek mind-mind a kényelmes és hatékony mosást szolgálják. De hogyan teljesít a felültöltős mosógépekhez képest? Ismerd meg a mosógép elöltöltős kialakításának előnyeit:

  • Mosógép elöltöltős kialakítással sokféle változatban kapható, beleértve a gőzölős, intelligens vagy beépített mosógépeket is.
  • Nagyobb méreteiből adódóan a mosógép elöltöltős kialakítással általában nagyobb dobbal rendelkezik, amely így több ruhanemű befogadására képes.
  • A nagyméretű, elülső dobajtó könnyű hozzáférést biztosít a dobhoz, ezáltal a ruhaneműk kényelmes be- és kipakolását teszi lehetővé.
  • Rendkívül stabil szerkezetének köszönhetően kevésbé rázkódik és csendesebben működik, mint felültöltős társai.

A felültöltős mosógép felső lemeze tárolóhelyként vagy talapzatként is szolgálhat például egy szárítógép számára.

Mire érdemes figyelni az elöltöltős mosógép kiválasztásakor?

Elöltöltős mosógép vásárlásakor elsősorban a főbb paramétereket vedd figyelembe, ideértve a külső méreteket, a dob méretét, az energiaosztályt vagy a fogyasztást és az egyes funkciókat.

Elöltöltős mosógép méretek

Elöltöltős mosógép kiválasztásakor gondosan ellenőrizd le annak méreteit, nehogy túl nagy mosógépet vásárolj egy kis fürdőszobába, ahol például szűk a hely, vagy alacsony a munkalap.

  • Egy standard méretű elöltöltős mosógép mélysége legalább 49 cm, a dobja pedig körülbelül 10 kg.
  • Egy keskeny elöltöltős mosógép ideális választás lehet szűkösebb helyekre, azonban a kisebb méret (legfeljebb 48 cm mély) kisebb dobot is jelent. A piacon kapható ún. ultra keskeny mosógép is, melynek mélysége nem haladja meg a 40 cm-t.
  • Elöltöltős mosógép szélesség 50 cm felett – a legtöbb elöltöltős mosógép szélessége 59,5 és 60 cm között mozog. Szűkös választékban ugyan, de kaphatók 51 cm szélességű modellek is.
Elöltöltős mosógép

Lemérted az elöltöltős mosógép helyének méreteit? Ne feledkezz meg az oldalra nyíló dobajtóról sem!

i

Mekkora dobméretet válasszuk?

A dob mérete határozza meg, hogy mosásonként hány kilogramm ruhát tud az elöltöltős mosógép kimosni. A dobok kapacitása 4 és 15 kilogramm között mozog.

  • 4–6 kg kapacitású dob elegendő egy vagy két személy számára.
  • 6-10 kg kapacitású dob bőven elég az egész család számára. Egyszerre akár négy ágynemű mosására is képes.
  • 10 és több kg-os kapacitás már egy viszonylag nagyobb mosógépet jelent, mely leginkább a nagycsaládosok számára alkalmas.

Automata elöltöltős mosógép és az energiafogyasztás

Minden automata elöltöltős mosógép rendelkezik egy energiabesorolással, mely egyben az áramfogyasztás mutatója is. A jelenlegi A osztályú szabvány mosási ciklusonként legfeljebb 1 kWh fogyasztást garantál.

Az elöltöltős mosógép gazdaságosságának másik fontos mutatója a vízfogyasztás. Ez a mosás súlyától és a mosási programtól függően változik, de mosási ciklusonként nem haladhatja meg a 45 litert.

Az elöltöltős mosógép legnépszerűbb funkciói

Az egyes elöltöltős mosógép modellek funkciók és szoftver tekintetében is sokban különbözhetnek egymástól. Bizonyos funkciók a mosás hatékonyságát, más funkciók pedig a ruhákra védelmét szolgálják. Melyek az elöltöltős mosógép főbb funkciói?

  • A gyors mosási program percek alatt képes kimosni a piszkos ruhaneműt.
  • A ruhanemű hozzáadása lehetővé teszi a folyamatban lévő mosási program szüneteltetését és plusz ruhanemű hozzáadását.
  • Az AquaStop sérülés vagy meghibásodás esetén automatikusan leállítja a vízellátást.
  • Az automatikus mérőrendszer a betöltött ruhanemű mennyisége alapján gondoskodik a megfelelő vízmennyiség beállításáról.
  • Az automatikus adagolás a kiválasztott programhoz megfelelő mértékben adagolja a mosószert.
  • Az inverter motor megbízhatóbb, tartósabb és kevésbé zajos, mint egy hagyományos motor.

Keskeny elöltöltős mosógép

Automata elöltöltős mosógépek keskeny kialakítással

Mosógép elöltöltős

i

Elöltöltős mosógép ár
Az elöltöltős mosógép kínálat az árak szempontjából nagyon széles skálán mozog. A legolcsóbb modellek már beszerezhetők akár 70-80 ezer forintért is. A kínálat átlagára körülbelül 130 ezer forintra tehető, azonban a legdrágább modellek elérhetik a 400 ezer forintos árat is.

Mit kínál egy gőzölős elöltöltős mosógép?

A gőzölős elöltöltős mosógép gőzt használ a finomabb szövetek, például a selyem vagy szatén, kíméletes és hatékony mosásához. A gőzölős elöltöltős mosógép olyan speciális frissítő programokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a ruhaneműből a cigarettaszag és a füstszag mosás nélküli eltávolítását. Ezenkívül a gőz hatékony antibakteriális hatással is bír.

A szárítóval ellátott elöltöltős mosógép egy olyan 2 az 1-ben készülék, amely a ruhaneműk mosása és centrifugálása mellet lehetővé teszi azok szárítását is.

Beépített elöltöltős mosógép

A beépített elöltöltős mosógép nem egy különálló, hanem a konyhapultba vagy munkasorba történő beépítésre szánt készülék. Paraméterei nem egyeznek a standard méretű mosógépekével. Gyors mosási programokkal, automatikus adagolással, hatékony víz- és energiafogyasztással és sok más hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

Beépített elöltöltős mosógép

Beépített elöltöltős mosógép kiválasztásakor ne felejtsd el gondosan megmérni a szekrény és maga a beépítésre szánt hely méreteit.

i

Elöltöltős mosógép olcsón
Olcsóbb elöltöltős mosógépet szeretnél? Tekintsd meg outlet ajánlatainkat, ahol használt, újszerű és felbontott termékeket találsz, vagy ha mindenképp egy új elöltöltős mosógép a vágyad, vess egy pillantást a teljes elöltöltős mosógép kínálatunkra a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendezve.

Okos elöltöltős mosógép

Az okos elöltöltős mosógép sok olyan hasznos funkciót kínál, amely a klasszikus mosógépekhez képest eltérő módon gondoskodik a ruháid mosásáról. Telefonod vagy más okos eszközöd segítségével beállíthatod a mosási programot, figyelemmel követheted a fogyasztást, azonosíthatod és kijavíthatod az esetleges problémákat.

Elöltöltős mosógép teszt
Egy automata elöltöltős mosógép minőségének legjobb mutatói a vásárlói vélemények, de a tekintélyes dTest által díjazott elöltöltős mosógépek is megbízható választást jelentenek. Az Alza keskeny elöltöltős mosógép teszt pedig a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a termékkínálatot.

Az elöltöltős mosógép tartozékai

Az elöltöltős mosógép tartozékok kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet: különböző alkatrészek, tömlők, átalakítók, alátétek, vízlágyítók, mosószerek stb.

Elöltöltős mosógép tisztítása
Ha azt szeretnéd, hogy a mosógéped még sokáig megbízhatóan működjön, nem árt gondot fordítani a karbantartására is. Tekintsd meg mosógép tisztító kínálatunkat, ahol mindent megtalálsz, amire a tisztításhoz szükséged lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE Szállításra kész > 5 db
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
109 990 Ft

2.
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech Szállításra kész > 5 db
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
126 490 Ft

3.
GORENJE WNEI14AS Szállításra kész 2 db
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Power Wash és Steam Refresh, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
157 990 Ft

Még több
213 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 27×
Siguro SGR-WM-A911W Profi Steam - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Gőzmosógép - elöltöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása 9 kg, fogyasztás 49 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 36 l, AquaStop, gőzfunkció, inverter motor (alacsony zajszint 75dB), súlyautomatika, gyors program, LED kijelző, automatikus adagolás (akár 20 mosás), LED-es kijelzők és gyermekzár, 1400 fordulat/perc fordulatszámú centrifugálás, fehér színű, fekete panellel és dobbal, 170 cm hosszú lefolyócső, 150 cm ellátócső, méretek 59,7 × 84,5 × 58,2 cm (Sz×Ma×Mé), súly 74 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_F911W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
GORENJE WNEI14AS
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Power Wash és Steam Refresh, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
157 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GORPR057
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHPS002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH WAX32K04BY - Mosógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WAX32K04BY
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 47 l /1 ciklus, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1600 ford/perc, mérete 64 × 87,5 × 67,5 cm (Sz×Ma×Mé)
323 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOPR065
TCL FF0814WA0CZ
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Méhsejt szerkezetű dob, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 56 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLPR001
4,6 60×
WHIRLPOOL FFB 8469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR110
4,9 31×
BOSCH WGG24201BY Serie 6
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR042
5,0
AMICA PPS 61011 W
Keskeny mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 59,7 × 84,5 × 49,7 cm (Sz×Ma×Mé)
106 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIPRIS20
4,5 45×
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR050
4,9
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
126 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR051
4,8
BEKO WUE8726XST
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 84 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEPR130
4,7
GORENJE WNEI84SDS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 63 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GORPR042
4,7 29×
CANDY RO41274DWMST/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
132 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR155
4,5 31×
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR114
4,9 27×
WHIRLPOOL FFB 9469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
153 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR108
4,7
HOOVER HW 48AMC/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
142 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR034
4,4 81×
Whirlpool FFB 8458 BV EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR072
4,5
Haier HW80-B14959S8U1S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1330 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 49 cm (Sz×Ma×Mé)
216 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR015
4,7 32×
GORENJE WNEI84BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR040
5,0 10×
CANDY RP4 476BWMBC/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
139 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR143
4,7 25×
HOOVER HWE4 37AMBS/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1251 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 46 cm (Sz×Ma×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HOOVPR031
4,7 55×
GORENJE WNHEI74SAS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 47 cm (Sz×Ma×Mé)
144 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR050
4,0
WHIRLPOOL W6X W845WB EE Supreme Silence
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, 6. érzék, SteamCare és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,9 × 84,5 × 60,7 cm (Sz×Ma×Mé)
181 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR095
4,9 13×
INDESIT BWSA 61051 W EU N
Keskeny mosógép - elöltöltős, F energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 78 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 42,5 cm (Sz×Ma×Mé)
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPR045

Elöltöltős mosógépek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet...
mosógépInverter motor Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá...
További cikkek

Elöltöltős mosógépek

A Elöltöltős mosógépek kategóriában összesen 213 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elöltöltős mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elöltöltős mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elöltöltős mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elöltöltős mosógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ