DNY LEGO Visa

Elöltöltős mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(111)
Keskeny (max. 50 cm)
(46)

A legtöbb háztartás fürdőszobájában valamilyen elöltöltős mosógép található. Kiválasztásakor nemcsak a fürdőszoba elrendezését kell szem előtt tartani, hanem a háztartásban élők számát és a mosás gyakoriságát is. Ne hagyd figyelmen kívül az elöltöltős mosógép dobjának méretét, fogyasztását és az egyéb kiegészítő funkcióit sem. Hogy megkönnyítsük a döntést, az alábbiakban tanácsokkal látunk el a számodra legmegfelelőbb elöltöltős mosógép kiválasztásához.

Tovább

Milyen előnyökkel rendelkezik az elöltöltős mosógép?

Az elöltöltős mosógép számos olyan tulajdonsággal, paraméterrel és funkcióval büszkélkedhet, amelyek mind-mind a kényelmes és hatékony mosást szolgálják. De hogyan teljesít a felültöltős mosógépekhez képest? Ismerd meg a mosógép elöltöltős kialakításának előnyeit:

 • Mosógép elöltöltős kialakítással sokféle változatban kapható, beleértve a gőzölős, intelligens vagy beépített mosógépeket is.
 • Nagyobb méreteiből adódóan a mosógép elöltöltős kialakítással általában nagyobb dobbal rendelkezik, amely így több ruhanemű befogadására képes.
 • A nagyméretű, elülső dobajtó könnyű hozzáférést biztosít a dobhoz, ezáltal a ruhaneműk kényelmes be- és kipakolását teszi lehetővé.
 • Rendkívül stabil szerkezetének köszönhetően kevésbé rázkódik és csendesebben működik, mint felültöltős társai.

A felültöltős mosógép felső lemeze tárolóhelyként vagy talapzatként is szolgálhat például egy szárítógép számára.

Mire érdemes figyelni az elöltöltős mosógép kiválasztásakor?

Elöltöltős mosógép vásárlásakor elsősorban a főbb paramétereket vedd figyelembe, ideértve a külső méreteket, a dob méretét, az energiaosztályt vagy a fogyasztást és az egyes funkciókat.

Elöltöltős mosógép méretek

Elöltöltős mosógép kiválasztásakor gondosan ellenőrizd le annak méreteit, nehogy túl nagy mosógépet vásárolj egy kis fürdőszobába, ahol például szűk a hely, vagy alacsony a munkalap.

 • Egy standard méretű elöltöltős mosógép mélysége legalább 49 cm, a dobja pedig körülbelül 10 kg.
 • Egy keskeny elöltöltős mosógép ideális választás lehet szűkösebb helyekre, azonban a kisebb méret (legfeljebb 48 cm mély) kisebb dobot is jelent. A piacon kapható ún. ultra keskeny mosógép is, melynek mélysége nem haladja meg a 40 cm-t.
 • Elöltöltős mosógép szélesség 50 cm felett – a legtöbb elöltöltős mosógép szélessége 59,5 és 60 cm között mozog. Szűkös választékban ugyan, de kaphatók 51 cm szélességű modellek is.
Elöltöltős mosógép

Lemérted az elöltöltős mosógép helyének méreteit? Ne feledkezz meg az oldalra nyíló dobajtóról sem!

i

Mekkora dobméretet válasszuk?

A dob mérete határozza meg, hogy mosásonként hány kilogramm ruhát tud az elöltöltős mosógép kimosni. A dobok kapacitása 4 és 15 kilogramm között mozog.

 • 4–6 kg kapacitású dob elegendő egy vagy két személy számára.
 • 6-10 kg kapacitású dob bőven elég az egész család számára. Egyszerre akár négy ágynemű mosására is képes.
 • 10 és több kg-os kapacitás már egy viszonylag nagyobb mosógépet jelent, mely leginkább a nagycsaládosok számára alkalmas.

Automata elöltöltős mosógép és az energiafogyasztás

Minden automata elöltöltős mosógép rendelkezik egy energiabesorolással, mely egyben az áramfogyasztás mutatója is. A jelenlegi A osztályú szabvány mosási ciklusonként legfeljebb 1 kWh fogyasztást garantál.

Az elöltöltős mosógép gazdaságosságának másik fontos mutatója a vízfogyasztás. Ez a mosás súlyától és a mosási programtól függően változik, de mosási ciklusonként nem haladhatja meg a 45 litert.

Az elöltöltős mosógép legnépszerűbb funkciói

Az egyes elöltöltős mosógép modellek funkciók és szoftver tekintetében is sokban különbözhetnek egymástól. Bizonyos funkciók a mosás hatékonyságát, más funkciók pedig a ruhákra védelmét szolgálják. Melyek az elöltöltős mosógép főbb funkciói?

 • A gyors mosási program percek alatt képes kimosni a piszkos ruhaneműt.
 • A ruhanemű hozzáadása lehetővé teszi a folyamatban lévő mosási program szüneteltetését és plusz ruhanemű hozzáadását.
 • Az AquaStop sérülés vagy meghibásodás esetén automatikusan leállítja a vízellátást.
 • Az automatikus mérőrendszer a betöltött ruhanemű mennyisége alapján gondoskodik a megfelelő vízmennyiség beállításáról.
 • Az automatikus adagolás a kiválasztott programhoz megfelelő mértékben adagolja a mosószert.
 • Az inverter motor megbízhatóbb, tartósabb és kevésbé zajos, mint egy hagyományos motor.

Keskeny elöltöltős mosógép

Automata elöltöltős mosógépek keskeny kialakítással

Mosógép elöltöltős

i

Elöltöltős mosógép ár
Az elöltöltős mosógép kínálat az árak szempontjából nagyon széles skálán mozog. A legolcsóbb modellek már beszerezhetők akár 70-80 ezer forintért is. A kínálat átlagára körülbelül 130 ezer forintra tehető, azonban a legdrágább modellek elérhetik a 400 ezer forintos árat is.

Mit kínál egy gőzölős elöltöltős mosógép?

A gőzölős elöltöltős mosógép gőzt használ a finomabb szövetek, például a selyem vagy szatén, kíméletes és hatékony mosásához. A gőzölős elöltöltős mosógép olyan speciális frissítő programokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a ruhaneműből a cigarettaszag és a füstszag mosás nélküli eltávolítását. Ezenkívül a gőz hatékony antibakteriális hatással is bír.

A szárítóval ellátott elöltöltős mosógép egy olyan 2 az 1-ben készülék, amely a ruhaneműk mosása és centrifugálása mellet lehetővé teszi azok szárítását is.

Beépített elöltöltős mosógép

A beépített elöltöltős mosógép nem egy különálló, hanem a konyhapultba vagy munkasorba történő beépítésre szánt készülék. Paraméterei nem egyeznek a standard méretű mosógépekével. Gyors mosási programokkal, automatikus adagolással, hatékony víz- és energiafogyasztással és sok más hasznos tulajdonsággal rendelkezik.

Beépített elöltöltős mosógép

Beépített elöltöltős mosógép kiválasztásakor ne felejtsd el gondosan megmérni a szekrény és maga a beépítésre szánt hely méreteit.

i

Elöltöltős mosógép olcsón
Olcsóbb elöltöltős mosógépet szeretnél? Tekintsd meg outlet ajánlatainkat, ahol használt, újszerű és felbontott termékeket találsz, vagy ha mindenképp egy új elöltöltős mosógép a vágyad, vess egy pillantást a teljes elöltöltős mosógép kínálatunkra a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendezve.

Okos elöltöltős mosógép

Az okos elöltöltős mosógép sok olyan hasznos funkciót kínál, amely a klasszikus mosógépekhez képest eltérő módon gondoskodik a ruháid mosásáról. Telefonod vagy más okos eszközöd segítségével beállíthatod a mosási programot, figyelemmel követheted a fogyasztást, azonosíthatod és kijavíthatod az esetleges problémákat.

Elöltöltős mosógép teszt
Egy automata elöltöltős mosógép minőségének legjobb mutatói a vásárlói vélemények, de a tekintélyes dTest által díjazott elöltöltős mosógépek is megbízható választást jelentenek. Az Alza keskeny elöltöltős mosógép teszt pedig a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a termékkínálatot.

Az elöltöltős mosógép tartozékai

Az elöltöltős mosógép tartozékok kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet: különböző alkatrészek, tömlők, átalakítók, alátétek, vízlágyítók, mosószerek stb.

Elöltöltős mosógép tisztítása
Ha azt szeretnéd, hogy a mosógéped még sokáig megbízhatóan működjön, nem árt gondot fordítani a karbantartására is. Tekintsd meg mosógép tisztító kínálatunkat, ahol mindent megtalálsz, amire a tisztításhoz szükséged lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE Szállításra kész > 5 db
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
111 690 Ft

2.
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
114 790 Ft

3.
Whirlpool FFB 8458 BV EE Szállításra kész > 5 db
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
144 490 Ft

Még több
157 termék
Classic Kategória
4,8 12×
WHIRLPOOL FFB 9469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
165 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR108
Arany középút
5,0
HAIER HW80-B14979S8-S
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1330 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 46 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -6 %
256 090 Ft 272 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR014
Arany középút
4,0
HAIER HWD90-B14959U1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 85 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
Szuper ár
238 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS08
Premium Kategória
SAMSUNG WW11BB704DGWS6 - Mosógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG WW11BB704DGWS6
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, mérete 67 × 89 × 68,8 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás
339 900 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SAWM071
4,7 37×
WHIRLPOOL FFS 7259 B EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR113
4,2 51×
Whirlpool FFB 8458 BV EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
144 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR072
4,6 35×
CANDY CS4 127TXME/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, Fuzzy logic és Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
116 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR122
4,7 26×
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
111 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR050
5,0
CANDY ROW4854DWMST/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
165 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS038
4,9 15×
CANDY RO41274DWMST/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR155
4,4 11×
GORENJE WNEI84AS/B SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
154 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR049
4,9
Siguro SGR-WM-A721W Profi Steam - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Gőzmosógép - elöltöltős, B energiaosztály, mosógép kapacitása 7 kg, fogyasztás 52 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 44 l, gőzfunkció, inverter motor, súlyautomatika, késleltetett indítás, gyors program, kijelző, gyermekbiztonsági zár és hangjelzés a program végéről, fehér színű, fekete panellel és dobajtóval, perforált rozsdamentes acél dob, méretek 59,7 × 84,5 × 49,7 cm (Sz×H×D), tömeg 64 kg, 3 roky záruka
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_F721W
4,5
WHIRLPOOL W6 W945WB EE Supreme Silence
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 57 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, SteamCare, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,9 × 84,5 × 64,3 cm (Sz×Ma×Mé)
219 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR093
5,0
GORENJE WNEI84SDS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 63 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR042
4,3 12×
GORENJE W2NPI62SB
Keskeny mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 43 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (Sz×Ma×Mé)
131 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR055
5,0
CANDY RO14146DWMCT/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 56 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 67 cm (Sz×Ma×Mé)
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR145
4,9 18×
HOOVER H3WS437TAMCE/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1300 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
138 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR114
HOOVER HW4 37XMBB/1-S - Keskeny mosógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 19×
HOOVER HW4 37XMBB/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás és kijelző, Aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1300 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
306 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR109
4,6 32×
GORENJE WNHEI74SAS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 47 cm (Sz×Ma×Mé)
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR050
5,0
CANDY RPW4856BWMR/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
182 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CANPS037
5,0
CANDY RO 1496DWMCT/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR147
5,0
CANDY RP4 476BWMUC-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR160
4,8 30×
GORENJE WNEI84AS
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram és inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR048
5,0 13×
HOOVER HWP4 37AMBC/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1300 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
170 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR120

Elöltöltős mosógépek

cikkMosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van a készülékkel. Annak érdekében, hogy ne lepődj meg a mosógép kijelzőjén felvillanó ismeretlen szimbólumoktól és a hangjelzésektől, részletes áttekintést...
Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy a vízcső váratlan meghibásodása által okozott elöntésektől. A rendszer mindehhez biztonsági intézkedésként úszókapcsolót vagy kiegészítő biztonsági tömlőt...
cikkHogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a...
Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről lépésre történő csatlakoztatásához, a szárítógép csatlakoztatásához a szennyvízcsatornához való csatlakozás nélkül, valamint a mosógép és a szárítógép egy lefolyócsőre...
A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és...
További cikkek Összes cikk

Elöltöltős mosógépek

A Elöltöltős mosógépek kategóriában összesen 157 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elöltöltős mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elöltöltős mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elöltöltős mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elöltöltős mosógépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ