AlzaBoxy Q1 ApF HU

Előszoba és gardróbok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Az előszoba fontos része egy otthonnak, hiszen ez az első helyiség, amelyet mindenki meglát, ha belép hozzánk. Ezért a megfelelő bútorok kiválasztása kulcsfontosságú az egységes megjelenés, a praktikum és a funkcionalitás szempontjából. Olvass tovább, hogy megtudd, mely berendezési tárgyakat nem nélkülözhet egy előszoba!

Tovább

Mi az, ami nélkül elképzelhetetlen egy modern előszoba?

Kíváncsi, vagy, vajon mitől lesz egy modern előszoba teljes? Egy gardróbszekrény, egy cipőtartó, fogas, tükör és világítás mindenképpen szükséges!

  • Cipőtartó: ha nem akarod, hogy a cipők az előszoba közepén heverjenek szanaszét, tegyél bele cipőtartót. A cipőtartó előszoba elengedhetetlen eleme, és lehet lehajtható, polcos vagy fiókos, de akár egy nagy előszobaszekrényt is használhatsz erre a célra.
  • Fogas: minden előszoba szükséges eleme a fogas, sőt, a vállfák jó szolgálatot tesznek a szekrényben, mert használatukkal átláthatóbbá válik a ruhatár. Az előszoba szerves részét képezik a kisebb akasztók kulcsok, és nagyobb fogasok a kabátok számára, amelyek állhatnak a térben vagy felszerelhetők a falra/ajtóra.
  • Tükör: az előszoba egyik leginkább szükséges darabja, mert lehetőséget ad arra, hogy még egyszer utoljára ellenőrizd a megjelenésedet, és megbizonyosodj arról, hogy nem mész el otthonról foltos kabátban vagy az alkalomhoz nem illő ruhában. Az előszoba tervezésekor ne hagyd figyelmen kívül a tükörnek alkalmas fel- vagy szekrényfelület kell. 
  • Lámpák: az előszoba megvilágítása ugyanolyan fontos, mint a ház többi helyiségéé, itt gyakorlatilag bármilyen világítást használhatsz - többek között klasszikus mennyezeti lámpát, spotlámpákat vagy mozgásérzékelős fényforrást. Minél világosabb egy előszoba, annál jobb. 
  • Előszoba gardróbszekrénnyel: nemcsak az aktuálisan viselt kabátok és ruhák tárolására kínálhat helyet az előszoba, hanem minden olyan dolog számára is, amelyekre időről időre szükséged lehet, például szezonális ruhák és cipők tárolására különösen hasznos, ha nincs a házban további szekrényed. 
  • Vállfa: olyan holmik felakasztására használjuk a szekrényben, amelyek nem hajtogathatók össze, vagy lógatva kell őket tárolni, tapasztalataink szerint szerezz be belőlük sokat, mivel sosem lehet otthon elég a vállfa!

Lábtörlő: az előszoba nagyszerű és praktikus kiegészítője, mivel tisztán tartja a helyiséget, remek design kiegészítő is lehet, beltéri és kültéri változatban is kapható. 

Az előszoba egyik legegyszerűbb megoldása az előszobafal

Az előszobafalat mindazok értékelni fogják, akik szeretik az egyszerű megoldásokat, hiszen ebben a kialakításban mindent, amire szükségünk van, egyben megkapunk ahhoz, hogy az előszoba jól használható legyen - egy-egy előszobafal cipőtartót, fogast, tárolóhelyet tartalmaz, ráadásul vannak olyan típusok, amelyekhez tükör is jár. Az előszoba bútorai azonban lehetnek ennél egyszerűbb darabok is, például egy sima, falra szerelhető fogas, amelyet tükörrel egészíthetünk ki.

Előszoba bútorzat

Az előszobafal állhat egy darab bútorból, de lehet akár különböző bútorokból készült szett is, amelyeket tetszés szerint a falra szerelhetsz, de akár a térbe is forgathatod, ha az előszoba méretei ezt lehetővé teszik. 

Padok és székek: avagy egy előszoba, ahol kényelmesen lehet öltözni

Ha a lehető legkényelmesebb előszoba a cél, akkor a padok és székek integrálása a térbe ideális megoldás a számodra.

  1. Székek: nem csak az idősebb családtagok fogják értékelni, hanem mindenki, aki nem szeret a cipőfelhúzás közben hajolni. Kaphatók kisebb műanyag székek erre a célra, valamint design darabok is, amelyek hozzájárulnak az előszoba egyediségéhez.
  2. Padok: egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy az előszoba dísze egy pad, hiszen kényelmes, amikor cipőt kell húzni. A székekkel szemben az az előnyük, hogy méretükből adódóan egyszerre többen is használhatják őket.

Az előszoba bútorai további tárolóhelyeket kínálhatnak

Ha a folyosón kevés a hely, és még egy szekrény sem fér el, egészítsd ki az előszoba bútorzatát úgy, hogy további tárolóhelyet nyerj, akár dekorációk megjelenítésére is. 

  • Konzolasztal: a klasszikus asztaltól elsősorban méreteiben különbözik, kompakt kialakítással rendelkezik, ezért tökéletes az előszoba egyik falához tolva vagy egy gardróbba. Gyakran található rajta kis fiók, így itt apróbb dolgokat is tárolhatsz.
  • Komód: praktikus bútordarab, amely szinte bárhová elfér. Kiváló választás, ha van hely az előszoba egyik üres falának mentén, remekül lehet benne szezonális ruhákat, kiegészítőket, sőt, akár cipőket is tárolni. Fiókos, ajtós és lenyitható kivitelben is kaphatók.
  • Tárolódobozok: ideálisak olyan holmikhoz, amelyeket nem akarsz csak úgy szétdobálni, ugyanakkor nincsen külön helyük. Az előszoba számos ilyen holminak adhat otthont, remek megoldás többek között papucsokhoz, különböző szezonális ruhákhoz vagy cipőkanalak számára.
  • Polcok: különböző, kisebb tárgyak tárolására vagy dekorálásra is használható. Ebben az esetben azonban érdemes figyelembe venned, hogy az előszoba falára szerelt polcokon a dolgok láthatók lesznek, ráadásul egy polc nem rendelkezik nagy teherbírással, így nem lehet bármit rátenni.

Konzolasztal öltözőszobába
Konzolasztal

Gardróbszekrény - fiókos szekrény
Fiókos komód

i

Az előszoba és a gardrób ideális hely egy esernyőtartó számára

Az esernyőtartó nagyszerű segítség, elhelyezésére az előszoba vagy a gardróbszerkény ideális hely. Ha az esernyőket közvetlenül a bejáratnál rakod le, nem kell többé az előszoba nedves a padlójával bajlódnod. 

Az előszoba berendezése a legnépszerűbb stílus alapján - az inspiráció Franciaországba repít

Napjainkban a klasszikus darabok mellett a "Provence" stílusú előszoba a legnépszerűbb. Ezt a stílust a romantikus hangulat és a világos színek (fehér, bézs, lila, világos rózsaszín vagy pasztellzöld és kék) jellemzik. A "Provence" stílusú előszoba emellett a természetes anyagokat, a nyitott polcokat és a lekerekített formák helyezi előtérbe.

Amennyiben az előszoba alaprajza nem szokványos, készíttess egyedi méretek alapján gyártott az előszobabútort.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ANDERS pad tárolóhellyel Szállításra kész > 5 db
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, párnázott, méretek 39 × 96 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 5 cm, szürke kivitel
32 990 Ft

2.
IRIS szék Szállításra kész > 10 db
Kisszék - kárpitozott, konstrukció anyaga: MDF, ülőke anyaga: textil, fa mintázata: fenyő, teherbírása: 120 kg, a szék méretei: 42×37×27 cm (V׊×H), ülésmagasság: 42 cm, súlya: 3 kg, a csomagolás 1 darab széket tartalmaz, fehér színű
7 490 Ft

3.
MODERN BASIC pad szürke Utolsó termék a raktáron
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, párnázott, méretek 42 × 76 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 18 cm, szürke kivitel
34 990 Ft

Még több
344 termék
4,5
Kesper, fenyőfa
Kisszék - konstrukció anyaga: fa, ülőke anyaga: fa, fa mintázata: fenyő, teherbírása: 150 kg, a szék méretei: 20,5×21,5×38 cm (V׊×H), ülésmagasság: 20,5 cm, a csomagolás 1 darab széket tartalmaz, barna színű
8 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Merdom016
5,0
ANDERS pad tárolóhellyel
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, párnázott, méretek 39 × 96 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 5 cm, szürke kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DSGL0056
MODERN BASIC pad bézs - Pad Típusok
5,0
MODERN BASIC pad bézs
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, párnázott, méretek 42 × 76 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 16 cm, szürke kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: DSGL0064
MODERN BASIC pad szürke - Pad Típusok
5,0
MODERN BASIC pad szürke
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, párnázott, méretek 42 × 76 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 18 cm, szürke kivitel
34 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: DSGL0065
5,0
Pad NORTH SIMPLE kék bársony
Pad - egyenes, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga bársony, párnázott, méretek 44 × 100 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 30 cm, kék kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DSGL0012
MODERN BASIC fehér pad - Pad Típusok
5,0
MODERN BASIC fehér pad
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, párnázott, méretek 42 × 76 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 18 cm, fehér kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DSGL0063
5,0
IRIS szék
Kisszék - kárpitozott, konstrukció anyaga: MDF, ülőke anyaga: textil, fa mintázata: fenyő, teherbírása: 120 kg, a szék méretei: 42×37×27 cm (V׊×H), ülésmagasság: 42 cm, súlya: 3 kg, a csomagolás 1 darab széket tartalmaz, fehér színű
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSGL475
5,0
Derek textil cipőtartó, 160 cm, szürke
Cipőtartó - mérete 160 × 58 × 28 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 9, anyaga: nem szőtt textília, matt felületkezelés
Szuper ár
16 110 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSO3525
4,8
Pad NORTH SIMPLE szürke bársony
Pad - egyenes, előszobai, anyaga fém, matt felületű, ülés anyaga bársony, párnázott, méretek 44 × 100 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), lábak magassága 30 cm, szürke kivitel
19 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: DSGL0011
Kesper cipőtároló paddal - Cipőtartó Típusok
4,0 17×
Kesper cipőtároló paddal
Cipőtartó - mérete 48 × 103,5 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 10, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
34 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KESBD103
3,7
Edvard natúr álló fogas
Fogas - álló, anyaga fa, barna kivitel, nyírfa és nyárfa mintázat, mérete 185 × 52 × 52 cm (Ma×Sz×Mé)
19 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ATRd104
5,0
Maddie II pad tárolóval, 76 cm, szürke
Pad - egyenes, tárolóhellyel, előszobai, anyaga MDF és textilkárpit, matt felületű, ülés anyaga textil, párnázott, méretek 38 × 76 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DSO3692
5,0
Bremen
Fogas - álló, anyaga fa, fehér kivitel, kaucsukfa mintázat, mérete 176 × 51 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS3037
4,8
M. A. T. Group összecsukható zsámoly 28,5 × 21 × 22 cm, színkombináció
Kisszék - konstrukció anyaga: polipropilén, ülőke anyaga: polipropilén, a szék méretei: 22×28,5×21 cm (V׊×H), ülésmagasság: 22 cm, kék és zöld színű
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MATsto01
5,0
FU140JW négyszintes cipőtartó állvány
Cipőtartó - mérete 83 × 63 × 30 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 4, anyaga: laminált farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: bükkfa
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: STARDE003
Kesper cipőtároló paddal - Cipőtartó Típusok
4,0 17×
Kesper cipőtároló paddal
Cipőtartó - mérete 48 × 103,5 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 10, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fehér színű
33 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KESBD100
5,0
Kesper cipőtároló paddal
Cipőtartó - mérete 48 × 51 × 29,5 cm (ma×sz×mé), ülőrésszel, polcok száma: 5, anyaga: farostlemez, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
21 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESBD104
5,0
Bremen
Fogas - álló, anyaga fa, fekete kivitel, kaucsukfa mintázat, mérete 176 × 51 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS3033
4,9 11×
ORION Rozsdamentes acél horog ajtóra 2 db ROY
Horog - az ajtóra, használhatod a fürdőszobában, az előszobában és bárhol máshol a háztartásban, a műhelyben... Nem kell a falba fúrni, csak az ajtóra akasztani. Anyag: rozsdamentes acél. Méretek: szélessége 2,5 cm, ma. 6 cm, az ajtó max. vastagsága 4 cm.
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIHA979
3,9
Kesper cipőtároló 3 polccal
Cipőtartó - mérete 40 × 77 × 26 cm (ma×sz×mé), polcok száma: 3, anyaga: fa, matt felületkezelés, fa mintázata: tölgyfa
11 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KESBD105
4,9
Compactor előszobai ruhaakasztó cipőspolcokkal, fém, fekete
Előszoba bútor - mérete 190 × 66 × 30 cm (ma×sz×mé), ruhaakasztóval, polcokkal, cipős szekrénnyel, anyaga fém, fekete színű, matt felületkezelés
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: COMPS047
4,5
Puff tárolóhellyel POUF SQUARE
Puff - szürke színű
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSGL0051
MODERN pad, fehér - Pad Típusok
MODERN pad, fehér
Pad - egyenes, előszobai, fa, matt felületű, ülés anyaga poliészter, kartámasz, párnázott, méretek 56 × 115 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), kartámla magassága 56 cm, lábak magassága 16 cm, fehér kivitel
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DSGL0060
5,0
Edvard fehér álló fogas
Fogas - álló, anyaga tömör, fehér kivitel, nyárfa mintázat, mérete 185 × 52 × 52 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATRd105

Előszoba és gardróbok

Könyvespolc hangszóróKesper cipőtároló pad (ÉRTÉKELÉS) A Kesper cipőtároló pad értékelése során elsősorban az összeszerelésére, a végső megjelenésére és a cipők tárolására szolgáló hely általános kihasználására összpontosítottunk. Következő cikkünkben elolvashatod, hogyan teljesített ez a praktikus beltéri kiegészítő az...

Előszoba és gardróbok

A Előszoba és gardróbok kategóriában összesen 344 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ