Szoftverek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Háztartás
(298)
Cégeknek
(235)
Iskolák számára
(67)
Hivatalok számára
(156)
SW típusa
Norton 360
(16)
Adobe Creative Cloud
(12)
Adobe Stock
(9)
Adobe Acrobat Professional
(8)
Corel DRAW
(8)
Licenc típusa
Licenc
(13)
Elektronikus licenc
(315)

A szoftver és a hardver egy működőképes számítógép alapvető összetevői. A kézzel fogható komponenseket, alkatrészeket a hardwer gyűjtőnévvel csoportosítjuk, a szoftver kifejezés pedig azokat a gépekre telepített programokat jelöli, amelyek segítenek a munkavégzésben, kapcsolattartásban vagy a szórakozásban. Tekintsd meg közelebbről az egyes szoftvertípusokat, azok rendeltetését és az egyes szoftverlicenceket.

Tovább

Rendszerszoftverek – Operációs rendszerek

A rendszerszoftverek vagy operációs rendszerek – például Microsoft Windows, macOS, Linux, stb – olyan szoftverek, melyekkel összehangolják számítógéped, laptopod, tableted vagy okostelefonod alkotórészeinek működését, illetve rajta keresztül vezérelheted, irányíthatod azokat.

i

A Microsoft Windows szoftver napjaink legelterjedtebb operációs rendszere. A szoftver legfrisseb verziója jelenleg a Windows 11, mely több különböző verzióban is elérhető.

A Windows 11 mellett, kínálatunkban megtalálhatod még a Windows 10 és Windows Server szoftverek különböző változatait. Emellett online is elérhető a Windows 10 Home letölthető szoftver elektronikus licencel. Továbbá megrendelheted a Pro 64 bites dobozos (OEM) változatait is. A PC konfigurátor cikkünk segítségével kiválaszthatod a számodra megfelelő hardverkonfigurációt.

Alkalmazói szoftverek

Az alkalmazói szoftverek a számítógép merevlemezein tárolt, illetve a memóriában aktuálisan futó, különböző feladatokat végző szoftverek. Az alábbiakban megtudhatod, hogy hol találhatod meg kínálatunkban a szoftver termékeinket.

Vírusirtó szoftverek

A vírusirtó szoftverek és tűzfal biztonsági szoftverek megvédik számítógéped merevlemezét, illetve a rajta tárolt adatfájlokat a vírusoktól és malwar-ektől. Ezek a szoftverek megakadályozzák, hogy illetéktelenek felhasználják adatfájljaidat. A leghasznosabb szoftverek közé tartoznak, mivel megvédik adataidat.

Okostelefonokra optimalizált biztonsági szoftverek segítségével biztonságos szülői felügyelet melletti szörfölést vagy speciális játékmódokat biztosíthatsz még akár gyermekeid számára is. A szoftver korlátozások felállításával kiszűrheted az erotikus vagy az erőszakos tartalmakat, a vásárlási lehetőségeket, szerencsejátékot és a közösségi hálókhoz történő hozzáférést. Amennyiben van kedvenc szoftver gyártód vagy márkád, ebben az esetben a különböző gyártói szoftverek között is válogathatsz:

Irodai szoftverek

Az irodai szoftverek segítségével akár a hivatalban vagy munkahelyeden, akár otthoni környezetben, különféle elektronikus formátumú dokumentumokat hozhatsz létre, illetve feldolgozhatod azok tartalmait. Emellett a szoftverek segítségével létrehozhatsz adatbázisokat, prezentációkat, s végül a mailküldő szoftverek segítségével üzenethez csatolva el is küldheted a létrehozott fájlokat.

Kínálatunkban elérhetők a Microsoft 365 és Office 2021 irodai szoftverek, valamint a PDF formátumú dokumentumok szerkesztésére felhasználható szoftverek is. A vállalati ügyfélmenedzsment hatékonyságának növelésére CRM szoftvert ajánljuk, ellenben „developer” vásárlóink a fejlesztői irodai szoftverek nyújtotta funkcióknak vehetik majd hasznát.

i

„Vajon melyik Microsoft Office csomagot válasszam?” Amennyiben ki szeretnéd választani a számodra legalkalmasabb irodai szoftver csomagot, benned is bizonyára felmerül ez a kérdés. Hasznos szoftver választási tippeket tartalmazó ismertető cikkünk ebben nyújthat neked segítséget.

Hang- és videófájl szoftverek

A hang- és videófájl szerkesztő szoftverek az elektronikus formátumú hang- és videófájlok létrehozásában és szerkesztésében nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget. Videóidat a Pinnacle Studio, Adobe ( Premiere/ After Effects ) vagy a Cyberlink ( Power Director ) márkák fémjelezte különböző termékekkel szerkesztheted, de kínálatunkban megtalálhatóak a hangfájlok feldolgozására alkalmas szoftverek is.

Grafikai szoftverek

A grafikai szoftverek illetve az elektronikus formátumú 2D képalkotáshoz illetve 3D modellezéshez kínálnak számodra megfelelő platformokat. Elektronikus formátumban tárolt fotóidnak, már meglévő grafikáidnak a képszerkesztő szoftverek segítségével adhatsz teljesen új arculatot, de akár teljesen új 2D grafikus alkotásokat vagy 3D grafikus tárgy és térmodelleket is létrehozhatsz az erre optimalizált szoftverek segítségével.

Egyes alkategóriáinkban pixel- vagy vektorgrafikus képszerkesztésre optimalizált szoftverek, vagy akár festőművészi távlatokat is megengedő kreativitást támogató festő szoftverek közül választhatsz. A CAD szoftverek széles választékát is kínáljuk. A webgrafikus szoftverek a kreatív alkotást segítik. A grafikus szoftverek piacának két vezető cége, az Adobe és a Corel különféle platformokat biztosít különféle felhasználásra:

  • Adobe Creative Cloud - az Adobe szoftver segítségével, te mint előfizető hozzáférsz különböző grafikai tervező, videószerkesztő, webfejlesztő, fotószerkesztő szoftverhez.
  • Adobe Illustrator - vektorgrafikus szerkesztő szoftver, mely szabványos rajzeszközöket és szerkesztési lehetőségek kínál.
  • Adobe InDesign - kiadványszerkesztő szoftver poszterek, szórólapok, brosúrák, magazinok, újságok, könyvek, időszakos kiadványok és egyéb nyomtatott médiumok szerkesztésére alkalmas.
  • Corel Draw - egyszerű és barátságos felhasználói felülettel rendelkező vektorgrafikus rajzoló és szerkesztő szoftver, mely garantálja az egyszerű nyomdai tördelést és pixelmentes minőségi nyomtatást.
  • Corel Painter - hatékony és kreatív digitális festő szoftver stílusátviteli folyamatokhoz, fotórealisztikus grafikák elkészítéséhez, fotók művészi feldolgozásához, gazdag ecsetválasztékkal és különféle klónfestési lehetőségekkel.

Lemezíró szoftverek

A lemezíró szoftverek segítségével optikai adattároló lemezekre (DVD, Blu-ray) írhatod ki elmenteni kívánt adataidat – filmeket, videókat, zenéket és egyéb adatfájlokat. Nem csak a nevükben jelzett funkcióra képesek. Milyen szoftverek közül választhatsz?

Adatmentő és biztonsági mentés szoftverek

A biztonsági adatmentő szoftverek biztosítják adataid tudatos, célzott elmentését különböző tároló médiumokra, platformokra. A feladat vezérelt biztonsági adatmentő szoftverek által, előre meghatározott időközönként, előrelátó tudatossággal elmentett fájlmásolataid révén visszakapod az elvesztett fájlokat, belefektetett munkádat, idődet.

Amennyiben már megtörtént a baj, és eltűntek a fájljaid, még mindig van egy esély, hogy helyrehozd a hibát egy bizonyos szoftver segítségével. Ilyen esetekben hívhatod segítségül az erre a célra kifejlesztett adatmentő-adatvisszanyerő szoftverek egyikét, melyekkel nem csak egy merevlemez állományait állíthatod helyre, de a szoftverek segítségükkel biztonsági klónokat is készíthetsz a merevlemezedről.

PC gyorsító és tisztító szoftverek

Egy idő után a számítógépek, laptopok belassulnak, lassabban töltődik be az operációs rendszer, tovább tart egy szoftver megnyitása. Az ilyen esetekben segítenek rajtad a rendszerkarbantartó/lemeztisztító szoftverek, melyek eltávolítják a nem használt szoftvereket, törlik a felesleges fájlokat, s így helyet szabadítanak fel merevlemezeden.

Az ütemezhető feladatokkal vezérelhető rendszerkarbantartó szoftverek újra felgyorsítják számítógéped működését és rendszeresen karbantartják majd merevlemezedet.

Szoftverek rendeltetés szerint

Bizonyos szoftvereket az élet különböző területein, jellemzően különféle intézményekben használnak fel. A szoftverek rendeltetésük szerint kategóriánk megkönnyítik számodra a szoftver keresést:

A megrögzött Microsoft rajongóknak hoztuk létre a Microsoft Store kategóriánkat, ahol a szoftverek mellett (Windows 11, Windows 10, Microsoft 365, Office 2021) megtalálhatóak a különféle Microsoft hardverek, az MS Surface hordozható eszközök és természetesen az Xbox ONE -ról sem feledkeztünk meg.

Szoftver szolgáltatások

A Cloud szoftver szolgáltatások segítségével (Microsoft OneDrive, Adobe Creative Cloud szoftver) könnyedén igénybe vehetsz felhőalapú (távoli szerveren tárolt) automatikus biztonsági adatmentéseket, melyek során a beállított mentési opciók alapján, előre kiválasztott mentési könyvtárak (például: Asztal, Dokumentumok, Képek, stb) tartalmát mentheted le.

Bizonyos szoftverek esetében havi előfizetési lehetőséget is kánálunk:


Szoftver licencek

Napjainkban minden kereskedelmi forgalomban beszerezhető számítógépes szoftver felhasználását az adott szoftver használatára feljogosító licencengedély szavatolja. Ez a felhasználói jog a legtöbb esetben az EULA (végfelhasználói licencszerződés) licencfeltételeinek megerősítése után szerezhető meg.

A számítógépes szoftver licencek közé soroljuk a következő típusú licenceket:

  • BSD licencek – ebbe a csoportba tartoznak azon licencek, melyek megengedik a szoftver szabad felhasználását, illetve annak átírását és bináris formában való terjesztését.
  • Fizetős szoftverek – az egyszeri kifizetéssel történő licencvásárlás vagy az ismétlődő, meghatározott időben történő linencdíj térítés a fizetős szoftverek használatára jogosít fel.
  • Shareware – ezt a szoftvertípust telepítése után a felhasználó bizonyos ideig (esetenként bizonyos számú ismételt alkalommal) működés közben kipróbálhatja a szoftver működését. Igény esetén, további licencdíj fizetés fejében a szoftver tovább használható.
  • Freeware – olyan szoftver, mely szabadon, licencdíj fizetése nélkül ingyenesen használható és mindez időbeli korlátozás nélkül.

i

Az elektronikus licencek gyorsan népszerűvé váltak a különböző szoftverek vásárlásakor. Fő előnyük, hogy nem kell várni semmire - csupán néhány perc és máris használhatod a kiválasztott terméket. Mit kell tudni az elektronikus licencekről az Alza.hu-n?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
76 190 Ft

2.
Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP) Szállításra kész > 5 db
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
59 290 Ft

3.
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
59 290 Ft

Még több
349 termék
4,5 10×
Microsoft Windows 11 Home (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows

59 290 Ft
Letölthető
Termékkód: SW_W11_H
5,0
Microsoft Windows 11 Pro (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows

101 690 Ft
Letölthető
Termékkód: SW_W11_P
76 190 Ft
Letölthető
Termékkód: SWlC0071
5,0
Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 10 készülék számára, előfizetés időtartama: 36 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

33 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668a8
4,7 109×
Microsoft 365 Családi verzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 6 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

42 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFFAe_EU
4,6 21×
Microsoft Office 2021 otthoni és diákoknak (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel és PowerPoint, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS

64 490 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFHS_EU
5,0
Wondershare Filmora 12, Windows (elektronikus licenc)
Videószerkesztő program - Wondershare Filmora, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows

30 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLwf12w
4,7 109×
Microsoft 365 Egyszemélyes verzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

30 190 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFPEe_EU
5,0
Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 felhasználó, 5 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 5 készülék számára, előfizetés időtartama: 36 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

25 490 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668a7
5,0
Norton 360 Premium 75GB, 1 felhasználó, 10 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 10 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

16 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668h
5,0
Bitdefender Family Pack (elektronikus licenc)
Internet Security - Bitdefender Family pack, átvihető, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

27 090 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SWLB0032NAD
4,6 21×
Microsoft Office 2021 otthoni és üzleti használatra (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint és Outlook, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS

112 990 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFHB_EU
4,4
Norton 360 Platinum 100GB, VPN, 1 felhasználó, 20 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 20 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

20 190 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668o
5,0
Norton 360 Deluxe 25GB, VPN, 1 felhasználó, 3 eszköz, 24 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 3 készülék számára, előfizetés időtartama: 24 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

17 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668a2
4,7 109×
Microsoft 365 Business Standard (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace és Teams, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

67 290 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFBSe_EU
4,9 18×
Bitdefender Total Security (elektronikus licenc)
Internet Security - Bitdefender Total Security, átvihető, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

17 090 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SWLB0026NAD
4,7 37×
F-Secure INTERNET SECURITY 1 eszközre 1 évig (elektronikus licensz)
Internet Security - F-Secure Internet Security, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows

4 190 Ft
Letölthető
Termékkód: SWLF0016
5,0 17×
Norton 360 Deluxe 50GB, 1 felhasználó, 5 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 5 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

12 390 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668g
4,7 15×
Norton 360 Deluxe 25GB, 1 felhasználó, 3 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 3 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

11 890 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668f
4,5 10×
F-Secure INTERNET SECURITY 3 készülékhez 1 évre (elektronikus licenc)
Internet Security - F-Secure Internet Security, 3 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows

7 590 Ft
Letölthető
Termékkód: SWLF0008
4,8 10×
Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc)
Író szoftver - Nero Platinum, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows

33 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SWLN0005
4,6 21×
Microsoft Office Professional 2021 (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access és Publisher, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows

226 190 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFPRO
72 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWlC0070_EDU
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows

59 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWW11HEN

Szoftverek

MicrosoftMásodlagos szoftverek és az illegális licencek veszélyei A szoftverek, különösen az operációs rendszerek vagy az Office és a Microsoft 365 termékek vásárlása nem éppen...
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez...
Azok az idők, amikor csak a számítógépes zsenik voltak képesek feltelepíteni az operációs rendszert, már régen...
PR cikkBemutatjuk a Microsoft 365-öt A Microsoft megváltoztatja  az Office 365 népszerű felhőplatform nevét, és új funkciókat is kínál. Most...
A Microsoft 365 (korábban Office 365) a Microsoft népszerű irodai csomagjának legújabb képviselője. Ez nemcsak...
A Microsoft állítása ellenére, miszerint a Windows 10 volt az utolsó operációs rendszer, mára minden...
További cikkek Összes cikk

Szoftverek

A számítógépekkel kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdés valószínűleg ez: mi a különbség a szoftver és a hardver között? A válasz viszonylag egyszerű: hardver a számítógép minden fizikailag létező, "kézzel fogható" része, vagyis az egyes komponensek (a videókártya, a processzor, az alaplap) és maga a számítógépház. A szoftver ezzel szemben minden, a számítógépen megtalálható program. Ez lehet alkalmazás (olyan program, amellyel a felhasználó dolgozik), operációs rendszer (ez biztosítja a többi program futását és a felhasználó is ezen keresztül dolgozik), és sok más is (könyvtárak, firmware, BIOS…).

Az átlagos felhasználó számára csak a szoftverek első két csoportja fontos, vagyis az operációs rendszerek (pl. Microsoft Windows, Linux stb.) és az alkalmazások (minden más használt program – irodai alkalmazásokgrafikai szoftverekvírusölők, a számítógépes játékok vagy akár az internetböngésző is…). Az operációs rendszer az egyes számítógépek alapprogramja és folyamatosan fut a PC bekapcsolásától annak teljes leállításáig. Egy alapmagból és különböző támogató rendszereszközökből áll. Fő feladata annak biztosítása, hogy a felhasználó dolgozni tudjon a számítógéppel, beállíthassa és vezérelhesse azt (erre szolgál a grafikus felhasználói felület – az ún. GUI – , leegyszerűsítve az asztal és az ablakok a Windowsban), és stabil környezetet biztosítson az alkalmazásoknak. Általánosságban elmondható, hogy az operációs rendszer jóval bonyolultabb, mint egy átlagos program és a fejlesztése is nagyobb kihívást jelent.

Az alkalmazások olyan programok, amelyeket a felhasználóval történő közvetlen kommunikációra terveztek. Általában ezeknek a programoknak grafikus vezérlőfelülete van az egyszerű és átlátható kezelés érdekében, és azoknak a feladatoknak a feldolgozását végzik, amelyeket a felhasználó ad meg. Így az alkalmazások közé sorolhatunk minden olyan programot, amelyekkel naponta dolgozunk, de a számítógépes játékokat, vagy akár a GPS-hez való navigációs szoftvereket is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szoftverek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szoftverek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szoftverek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szoftverek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ