Pénztári rendszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A pénztárgép rendszerek minden kereskedelmi vállalkozás alapvető elemei. Egy hatékony és megbízható POS rendszer megkönnyíti a tranzakciókat, növeli a termelékenységet és hozzájárul a magasabb minőségű ügyfélkiszolgáláshoz. Egy jól felépített POS rendszer lehetővé teszi a gyors és hatékony fizetést, legyen az készpénz, hitelkártya vagy elektronikus fizetési mód. Hogyan válaszd ki a megfelelő berendezéseket, mikor mire van szükséged egy vállalkozás indítása során? Olvass tovább, és az alábbi leírásból sok értékes információt nyerhetsz.

Tovább

Mire valók a POS rendszerek?

A POS rendszerek alapvető elemként szolgálnak minden olyan vállalkozásban, amely árukat értékesít vagy szolgáltatásokat nyújt. Fő funkciójuk az értékesítési tranzakciók feldolgozása, amely magában foglalja az árukért vagy szolgáltatásokért való fizetés fogadását a vásárlótól. A POS rendszerek másik fontos funkciója a készletgazdálkodás és az értékesítés nyilvántartása. A rendszerek nyomon követik az eladott termékeket, ami segít a készlet optimalizálásában és az új termékek beszerzésének tervezésében. Ezen túlmenően a modern POS rendszerek számos funkciót kínálnak, mint például az elemzési eszközök az üzleti teljesítmény értékeléséhez vagy a hűségprogramok és kampányok kezeléséhez.

Mit tartalmaz egy POS rendszer?

A pénztárgép rendszerek átfogó megoldásokat nyújtanak az értékesítési tranzakciók és a kapcsolódó üzleti folyamatok kezelésére. Számos kulcsfontosságú komponenst tartalmaznak, amelyek hasznosak lehetnek a számodra, legyen szó akár egy egyszerű POS rendszerről, amely magába foglalja a POS terminálokat, blokknyomtatókat, vonalkódolvasókat vagy pénztárgépeket.

A POS terminálok használhatók üzletekben, kávézókban és gyorséttermekben

POS terminálok a hagyományos POS rendszerek és a modern technológia kombinációi, amelyek gyors és hatékony ügyfélkiszolgálást kínálnak. Ezek a terminálok általában érintőképernyős kijelzővel, integrált nyugtanyomtatóval és érintésmentes fizetési lehetőséggel vannak felszerelve. Ideálisak nagy tranzakciószámú környezetekben, például nagy kiskereskedelmi láncokban vagy gyorséttermekben.

A blokknyomtatók a nyugták nyomtatására alkalmas POS rendszerek

A pénztárgép rendszerek következő részét blokknyomtatók alkotják, amelyek kulcsfontosságúak az olyan fizikai dokumentumok létrehozásához, mint a nyugták, számlák vagy értékesítési nyilvántartások. Ezeknek a nyomtatóknak megbízhatónak kell lenniük és elengedhetetlen, hogy gyors nyomtatásra is képesek legyenek, hogy ne késleltessék az ügyfeleket. Emellett számos nyomtató modell olyan funkciókkal is rendelkezik, mint az automatikus papírvágás vagy az üzlet logójának nyomtatási lehetősége.

A vonalkódolvasók visszakeresik a termék árát

vonalkódolvasók növelik a sebességet és a pontosságot az áruk eladásának rögzítésekor. Lehetővé teszik a termék- és árinformációk azonnali lekérdezését, minimalizálva az adatbeviteli hibákat. A vonalkódolvasók számos formában kaphatók, beleértve a kézi, asztali vagy beépített POS terminálokat.

A pénztárgép fiókok a készpénz tárolására szolgálnak

pénztárgép fiókok elengedhetetlenek a papír készpénz és az érmék biztonságos tárolásához. Általában automatikusan záródnak, és csak akkor nyílnak ki, ha tranzakciót hajtanak végre. Ez a funkció növeli a biztonságot. Sok pénztárgép fiókot úgy terveztek, hogy kompatibilis legyen a különböző típusú POS rendszerekkel.

A vonalkódolvasók olyan POS rendszerek, amelyek lehetővé teszik egy adott termék lekérdezését

vonalkódolvasók a POS rendszerekben kulcsszerepet játszanak az értékesítési folyamatok automatizálásában és a hatékonyság növelésében. A vonalkódolvasók, a szkennerek egy gyakori típusai, lehetővé teszik a termékinformációk gyors és pontos lekérdezését, jelentősen felgyorsítva a pénztárgépes folyamatot és minimalizálva az adatbeviteli hibákat.

A POS rendszerekhez elengedhetetlenek a tápegységek

tápegységek biztosítják a POS rendszerek szünetmentes áramellátását, ami elengedhetetlen a megbízható működésükhöz. Áramkimaradás esetén egyes tápegységek akkumulátoros tartalékkal is rendelkezhetnek, hogy a POS rendszer tovább működjön.

A monitorok és az ügyfélkijelzők a termék árát mutatják

monitorok és az ügyfélkijelzők vizuális felületet biztosítanak az üzemeltetők és az ügyfelek számára. A monitorok gyakran lehetővé teszik az üzemeltetők számára a tranzakciók hatékony kezelését, míg az ügyfélkijelzők tájékoztatják a vásárlókat a vásárlás részleteiről, például az egyes tételek áráról vagy a fizetendő teljes összegről.

A mágneskártya olvasók lehetővé teszik a telefonos fizetést

mágneskártya olvasók gyors és kényelmes készpénzmentes tranzakciókat tesznek lehetővé. Kulcsfontosságúak azon üzletek számára, amelyek modern fizetési módokat, például kártyás vagy mobiltelefonos fizetést kívánnak kínálni a vásárlóknak.

A POS rendszerekhez egyéb fontos tartozékokra is szükség lehet

Az olyan alaprendszereken kívül, mint a POS terminálok, pénztárgépek, vonalkód- és mágneskártya olvasók, a POS rendszerek által kínált egyéb tartozékok előnyeit is kihasználhatod. Ezek közé tartoznak a pénztárgépszalagok, a bankjegyszámlálók és a bankjegyvizsgálók. A vállalkozók számára hasznos lehet egy üzleti könyv is.

A pénztárgépszalagok elengedhetetlenek a nyugták nyomtatásához

pénztárgépszalagok a nyugtanyomtatók alapvető fogyóeszközei. Fontos, hogy a nyomtató méretének és típusának megfelelő tekercseket válassz a minőségi és problémamentes nyomtatás érdekében. Különböző papírtípusok is kaphatóak.

A bankjegyszámlálók és a bankjegyvizsgálók időt takarítanak meg

bankjegyszámlálók és a bankjegyvizsgálók növelik a hatékonyságot és a biztonságot a készpénz kezelése során. A bankjegyszámlálók időt takarítanak meg a kezelőnek és megelőzik a hibákat, a bankjegyvizsgálók pedig megvédik az üzletet a hamis pénz átvételétől.

Az üzleti könyvek számos tanácsot és tippet kínálnak

Az üzleti könyvek értékes információkat nyújtanak az üzleti adminisztrációról, a marketingstratégiákról és a pénzügyi menedzsmentről. Hasznosak azon vállalkozók számára, akik bővíteni szeretnék ismereteiket és fejleszteni szeretnék az üzleti készségeiket.

Válassz POS rendszert a vállalkozásod méretének megfelelően

A pénztárgép rendszer és annak kiválasztása kulcsfontosságú egy vállalkozás hatékony és zökkenőmentes működése szempontjából. A kis üzletek más igényekkel rendelkeznek, mint a nagy kiskereskedelmi láncok vagy éttermek. Válassz olyan rendszert, amelyet az iparágad és üzletméreted sajátosságaihoz terveztek.

Egy üzlet POS rendszerének több funkciót kell tartalmaznia

A boltok POS rendszerét úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű tranzakciót kezeljen, és hatékonyan kezelje a különféle árucikkeket is. Olyan funkciókat kínál, mint a leltárkezelés, az értékesítés nyomon követése és a vásárlók vásárlási magatartásának elemzése. A rendszer gyakran integrálódik más eszközökkel, például hűségrendszerekkel és e-kereskedelmi platformokkal, lehetővé téve az üzlet működésének átfogó megközelítését.

A kávézók POS rendszere általában egyszerűbb

A kávézó pénztár rendszerét a gyors rendelésekre és az egyszerű felületre optimalizálták. Gyakran tartalmaz receptkezelési funkciókat, az összetevők fogyasztásának nyomon követését és az online vagy mobilalkalmazáson alapuló rendelési rendszerekkel való integrációt. A hangsúly az egyszerű használaton és a vásárlói kérésekre való gyors reagáláson van, ami kulcsfontosságú egy gyors tempójú kávézói környezetben.

A POS rendszerek olyan funkciókkal is rendelkezhetnek, amelyek elengedhetetlenek az vállalkozásod számára. Ilyen lehet a leltárkövetés, a CRM, a többféle fizetési mód támogatása vagy a számviteli szoftverrel való integráció. A meglévő rendszerekkel való kompatibilitás is fontos.

A kiskereskedelmi értékesítési pontok rendelkeznek a vállalkozásodnak megfelelő funkciókkal

A kiskereskedelmi POS rendszert a kiskereskedők igényeit szem előtt tartva tervezték, beleértve a részletes készletgazdálkodást, az árképzési stratégiákat és a promóciókat. A rendszer lehetővé teszi az eladások részletes nyomon követését, a trendelemzést és a kínálat aktuális piaci igényekhez való igazítását. Emellett gyakran integrálja az online és offline értékesítési csatornákat, növelve az elérést és az értékesítés hatékonyságát.

A POS rendszer az éttermek számára tartalmazhat asztali vagy menü menedzsmentet is

Egy éttermi POS rendszer az étterem működtetésével járó összetett feladatok, például az asztalkezelés, a rendelés és a számlázás kezelésére szolgál. A rendszer gyakran tartalmaz menükezelési, készletkövetési és ellátási láncokkal való integrációs funkciókat. Szintén kulcsfontosságú, hogy integrálható legyen az online foglalási és rendelési rendszerekkel, ami modernizálja az ügyfélkiszolgálást és növeli a működési hatékonyságot.

i

Még mindig nem tudod, hogyan válassz POS rendszert? A vásárlói értékelések segíthetnek Neked.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Motorola LS2208 Raktáron > 5 db
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, lézeres egysoros érzékelés, 1D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 100 szken/mp, USB kapcsolat
30 990 Ft

2.
SumUp AIR HU Raktáron > 5 db
Fizetési terminál - OLED, iOS, Android, NFC, Google Pay, Apple Pay, a díj a tranzakció összegének 1,95%-a
17 790 Ft

3.
Xprinter XP V330N DUAL BT Raktáron > 5 db
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 576 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
44 590 Ft

Még több
131 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 41×
Motorola LS2208
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, lézeres egysoros érzékelés, 1D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 100 szken/mp, USB kapcsolat
30 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT300a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Honeywell 3320G-4USB-0
Vonalkódolvasó - kézi, vezetékes kapcsolat, lézeres érzékelés, 1D és 2D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 200 szken/mp, USB és RS-232 kapcsolat
128 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT053a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Epson TM-P20II (101)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 40 mm, 203 DPI, 100 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
109 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEtmp20ii1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Honeywell EDA5S - WLAN, 3/32G, 2PIN+USB, ROW
Vonalkódolvasó - kézi, kijelző, vezeték nélküli kapcsolat, 2D vonalkódolvasás, Wi-Fi, Bluetooth és NFC kapcsolat
225 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: QTC05d
5,0
SumUp AIR HU
Fizetési terminál - OLED, iOS, Android, NFC, Google Pay, Apple Pay, a díj a tranzakció összegének 1,95%-a
17 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOT301c
4,9 20×
Virtuos CCD vezeték nélküli HW-855A olvasó - fekete
Vonalkódolvasó - kézi, vezeték nélküli kapcsolat, CCD többsoros érzékelés, 2D vonalkódolvasás, USB és Bluetooth kapcsolat
48 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK350e1
4,8 15×
Epson TM-T20III (011)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
62 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PE927a1a
4,4 10×
Maxxo SL2DUS 1D&2D&QR lézeres olvasó
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, lézeres többsoros érzékelés, 1D, 2D és QR vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 200 szken/mp, USB kapcsolat
27 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR07b
5,0
Virtuos pénztárgépfiók C420D kábellel, fémtartókkal, 9-24V, fekete színben
Kasszafiók - csatlakozás RJ-50 konnektoron keresztül, elektronikus és mechanikus nyitás, bankjegy tartó, állítható rekeszek, elülső nyílás és zárható fedél, 4 bankjegytartó rekesz, 8 érmetartó, méretek 100 × 420 × 440 mm (H×Sz×Mé), fekete kivitel
34 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK312b1
4,6
Epson TM-T20III (012)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, LAN
Szuper ár
74 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: PE927a1b
5,0
Honeywell Xenon 1950 SR - USB kit, fekete
Vonalkódolvasó - kézi, vezetékes kapcsolat, 1D, 2D és QR vonalkódolvasás, USB és RS-232 kapcsolat
51 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QTC01a
5,0
Honeywell Voyager 1400g Voyager - USB, 2D, állvány, fekete
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, 1D és 2D vonalkódolvasás, USB, RS-232, Keyboard Wedge és IBM RS485 kapcsolat
32 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT053o
4,0
Xprinter XP V330N DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 576 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
44 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR01f
4,5
Virtuos CCD 2D olvasó HT-865A
Vonalkódolvasó - asztali, vezetékes kapcsolat, 1D, 2D és QR vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 60 szken/mp, USB kapcsolat
66 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK350d09b
5,0
Virtuos CCD 2D Virtuos HW-856A mini olvasó, vezeték nélküli, BT, USB-C, zsebméretű, fekete
Vonalkódolvasó - kézi, vezeték nélküli kapcsolat, CCD érzékelés, 1D, 2D és QR vonalkódolvasás, USB és Bluetooth kapcsolat
39 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK350d11c
5,0
Virtuos pénztárgépfiók S-410C - kábellel, 4/8-as kötegelővel, 9-24V, fekete színű
Kasszafiók - csatlakozás RJ-50 konnektoron keresztül bankjegy tartó és állítható rekeszek, 4 bankjegytartó rekesz, 8 érmetartó, fekete kivitel
28 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK351a04
4,5
Virtuos CCD HT-855A USB fekete
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, CCD többsoros érzékelés, 2D vonalkódolvasás, USB kapcsolat
26 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK350e02
4,2
Honeywell Xenon 1950g HD - USB kit, fekete
Vonalkódolvasó - kézi, vezetékes kapcsolat, 1D, 2D és QR vonalkódolvasás, USB és RS-232 kapcsolat
52 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QTC01c
4,3 10×
Maxxo SL1DUS Laser Scanner 1D
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, lézeres egysoros érzékelés, 1D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 150 szken/mp, USB kapcsolat
14 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR07a
4,6
Zebra (Motorola) LS1203
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, lézeres egysoros érzékelés, 1D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 100 szken/mp, USB kapcsolat
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT299x
4,4 47×
Cashino PTP-II DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 40 mm, 203 DPI, 80 mm/s nyomtatási sebesség, akkumulátor üzemideje: 8 óra, akkumulátor üzemideje készenléti állapotban: 168 óra, USB, Bluetooth és RS-232
34 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR02c
5,0
Virtuos C425C, fekete + kábel, 24V
Kasszafiók - csatlakozás RJ-50 konnektoron keresztül
42 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK312a6
4,8
Honeywell Voyager XP 1472g, mindenirányú, 2D, fekete, USB, BT
Vonalkódolvasó - kézi, vezeték nélküli kapcsolat, 1D és 2D vonalkódolvasás, USB, Bluetooth, RS-232, Keyboard Wedge és IBM RS485 kapcsolat
81 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT053f
3,9 24×
Xprinter XP-T58-K Bluetooth
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 60 mm, 203 DPI, 120 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
29 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XPR01c

Pénztári rendszerek

EET megoldásTámogasd vállalkozásodat SumUp kártyaolvasó terminállal A SumUp AIR HU és SumUp 3G HU kártyaolvasó terminálok zseniális megoldást kínálnak az üzletekben, éttermekben, kávézókban és a különböző szolgáltatásokért történő fizetésekhez. A vállalkozások számára magával hozzák a fizetések elfogadásának kényelmét, mindezt fix...
Májusban lesz két éve, hogy a GDPR rettegésben tart minket. Vajon mi történt ez idő alatt? Az apokalipszis még nem múlt el, de az adatkezelés módjaiban még mindig megfigyelhetők a változtatások. Mit tehetünk adataink biztonságáért? 

Pénztári rendszerek

A Pénztári rendszerek kategóriában összesen 131 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pénztári rendszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pénztári rendszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pénztári rendszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pénztári rendszerek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ