AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Gyerek trambulinok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kapacitás
50 kg
150 kg
-
Trambulin átmérője
183 cm
305 cm
-
Extra elemek
Védőháló
(12)
Fokozatok
(12)
Rugóvédelem
(10)
Belső védőháló
(2)
Külső védőháló
(1)
Szín
Fekete
(8)
Piros
(2)
Kék
(4)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(5)
Zöld
(2)
Szűrés

A gyerek trambulin a gyermeki öröm és szórakozás kulcsa. A különböző típusú és méretű gyerek trambulinok kínálatában biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Kínálatunkban modellek széles választékát találod, a kisebb otthoni típustól a kertbe szánt nagyméretű gyerek trambulin változatokig Olvass tovább, és tudj meg többet a témában.

Tovább

A gyerek trambulin kihagyhatatlan

A gyerek trambulin kiváló befektetés minden család számára. Örömöt és szórakozást nyújt, ugyanakkor elősegíti a fizikai aktivitást és fejleszti a gyermekek motoros készségeit is. Akár kis lakásban laksz, akár nagy kerttel rendelkezel, kínálatunkban találsz olyan gyerek trambulin modellt, amely tökéletesen illeszkedik a rendelkezésre álló helyhez.

  • A kerti gyerek trambulinok ideális eszközök arra, hogy a gyermekeket arra ösztönözd, hogy több időt töltsenek a szabadban.
  • A trambulinon való ugrálás szórakoztató módja a durva motoros készségek, az egyensúly és a fittség fejlesztésének.
  • A biztonsági elemek használatával a gyerek trambulinok biztonságos környezetet nyújtanak az ugráláshoz.
  • A trambulin kiváló eszköz a gyermekek rendszeres mozgásra és aktivitásra való ösztönzésére.
  • A gyerek trambulinok különböző méretekben és modellekben kaphatók.
Marimex gyerek trambulin

A nagyméretű gyerek trambulin a felnőttek számára is szórakoztató lehet.

Nagy- vagy kisméretű gyerek trambulin modellt válassz?

Ha nincs kerted, egy kisebb gyerek trambulin lehet a megoldás. A nagy méretválasztéknak köszönhetően akkor sem kell megfosztanod gyermekeidet ettől a szórakozástól, ha lakásban élsz – a gyerek trambulin egy kis gyerekszobában is elfér. A kínálatunkban szereplő gyerek trambulinok átmérője 66 cm-től egészen a 305 cm-ig terjed.

  • A gyerek trambulin lakásba ideális választás azok számára, akik gyermekeiknek szórakozást és testmozgást szeretnének biztosítani még az otthon korlátozott terében is.
  • A kerti trambulin gyerekeknek nagyszerű módja annak, hogy a gyerekeket a szabadban való mozgásra ösztönözzük, és teret biztosítunk a fizikai szórakozáshoz és az egészséges testmozgáshoz.

i

Minőségi anyagok a biztonságos gyerek trambulin típusokhoz

Minden gyerek trambulin kiváló minőségű acélból készül, ami garantálja stabilitást és tartósságot. Ez az anyag képes ellenállni a nagy terhelésnek, ugyanakkor garantálja a termék hosszú élettartamát is.

Mi mindent kínálnak még a gyerek trambulinok?

A gyerek trambulinok felszerelhetőek extra funkciókkal, amelyek hozzájárulnak gyermeked biztonságához és kényelméhez ugrálás közben. A belső és külső biztonsági hálók kulcsfontosságú szerepet játszanak a sérülések megelőzésében és a gyermekek játékterének biztosításában, de ebbe a kategóriába tartoznak például a kapaszkodók, a borítás vagy a lépcsők is.

  • A lépcső praktikus tartozék, amely megkönnyíti a gyerekek be- és kiszállását, és ezáltal növeli a biztonságukat.
  • A huzat védi a trambulint a szennyeződésektől és az időjárástól, így meghosszabbítja annak élettartamát.
  • A borítás megvédi a gyermekeket a fémmel való érintkezésből eredő esetleges sérülésektől.
  • A belső védőháló úgy van elhelyezve, hogy a gyermekek ugrálás közben ne érintkezzenek a rugókkal és a kerettel.
  • A külső védőháló biztonságot ad, hiszen megakadályozza az eséseket.

Gyerek trambulin kapaszkodóval
Gyerek trambulin kapaszkodóval

Marimex gyerek trambulin
Gyerek trambulin külső hálóval

Gyerek trambulinok védőhálóval
Gyerek trambulin belső védőhálóval

A gyerek trambulin kapaszkodóval főleg a kisebb és kevésbé tapasztalt, ugrást tanuló gyermekek számára ideális. Stabil támasztékot ad nekik, amitől magabiztosabbnak érzik magukat.

A hálós gyerek trambulinok megakadályozzák a leesést

Ha nagyobb átmérőjű ugrálófelülettel rendelkező gyerek trambulin modellt vásárolsz, a hálóval ellátott változat a legkézenfekvőbb választás. A háló alapvető biztonsági elem, amely megakadályozza a trambulinról való leesést, és így megvédi gyermekeidet a sérülésektől. Akár kis méretű gyerek trambulin típusról, akár egy nagyobb méretű, kertbe szánt modellről van szó, a háló lehetővé teszi a biztonságos és gondtalan ugrálást.

i

A földbe építhető gyerek trambulinok magasabb fokú biztonságot garantálnak

A földbe építhető gyerek trambulinok rendkívül esztétikusak és biztonságos megoldást kínálnak a kerti ugráláshoz. A földbe süllyesztett kialakítás révén minimálisra csökken a leesés veszélye, és nő a biztonság. A trambulin emellett nem feltűnő, és nem zavarja a kert kinézetét.

A gyerek trambulin lábainak száma

A lábak száma befolyásolhatja a gyerek trambulin stabilitását, és a trambulin súlyától függően változóak lehetnek. A lábak általában U vagy W alakúak, és 3 (6) vagy 4 (8) darab van belőlük.

A gyerek trambulinok teherbírása

A gyermek trambulin terhelhetősége határozza meg, hogy mekkora súlyt tud biztonságosan elviselni az eszköz. A terhelhetőség modellenként változó, de általában 50 és 150 kg között mozog – ez a trambulin méretétől és felépítésétől függ. Fontos megjegyezni, hogy az ajánlott terhelhetőség túllépése a trambulin károsodásához és a sérülés kockázatának növekedéséhez vezethet.

Milyen a legjobb gyerek trambulin a legkisebbek számára?

Kíváncsi vagy, melyik a legjobb trambulin kisgyerekeknek? Ezen modellek tervezését és jellemzőit alaposan átgondolták, hogy megfeleljenek e korosztály speciális igényeinek és biztonsági követelményeinek. Ezek a gyerek trambulinok gyakran kisebbek és könnyebbek, így könnyebben kezelhetők és felállíthatók. Ezek a típusok ideálisak, ha kisebb gyermek trambulin fér csak el az otthonodban. Az olyan biztonsági elemek, mint a biztonsági hálók és a korlátok az alapfelszereltség részét képezik ezeknél a gyerek trambulin modelleknél.

Nem csak a gyerek trambulinok érdekelnek, hanem felnőtt változatot is vásárolnál? Nézz körül a praktikus fitness trambulinok vagy a különleges felfújható tornaszőnyegek között is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
12 termék
5,0 10×
Stormred Pro 244 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 211 cm, váz magassága 51 cm, 3 láb, tömege 33 kg, piros kivitel
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm007
4,6 34×
Marimex 244 + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 100 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 218 cm, váz magassága 68 cm, tömege 42 kg, kék kivitel
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Tramp01
Marimex Premium 244 cm 2022
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 234 cm, váz magassága 54 cm, 3 láb, tömege 40 kg, fekete, narancssárga és ezüst kivitel
89 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTmar011
Marimex 244 cm rózsaszín 2022
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 218 cm, váz magassága 68 cm, 3 láb, tömege 42 kg, fekete, rózsaszín és ezüst kivitel
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmar009
Stormred Pro 305 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 64 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 245 cm, váz magassága 65 cm, 4 láb, tömege 36 kg, piros kivitel
Szuper ár
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm008
Marimex rugó nélküli 305 cm
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 246 cm, 4 láb, tömege 29,5 kg, fekete kivitel
133 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTmar004
Marimex 183 cm rózsaszín 2022
Trambulin - átmérője 183 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 36 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 200 cm, váz magassága 50 cm, 3 láb, tömege 30 kg, fekete, rózsaszín és ezüst kivitel
50 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTmar008
Marimex Free Jump 183 cm
Trambulin - átmérő: 183 cm, terhelhetőség: 50 kg, védőháló, lépcső, tömege: 53 kg, fekete, kék és narancssárga
100 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTmar014
Marimex Free Jump 305 cm
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 110 kg, föld felé, védőháló és fokozatok a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 283 cm, váz magassága 93 cm, 6 láb, tömege 112,4 kg, fekete, kék és narancssárga kivitel
Szuper ár
270 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTmar013
5,0
Spartan Safety Trambulin hálóval 305 cm
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 100 kg, föld felé, 60 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 200 cm, váz magassága 76 cm, 3 láb, tömege 53 kg, kék kivitel
75 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTspa02
3,0
LIFEFIT 10' / 305 cm + védőháló és lépcső
Trambulin - átmérő: 305 cm, terhelhetőség: 130 kg, 60 rugó, védőháló, lépcső, fekete, ezüst és zöld
69 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlif045
LIFEFIT 8' / 244 cm + védőháló és lépcső
Trambulin - átmérő: 244 cm, terhelhetőség: 100 kg, védőháló, lépcső, fekete, ezüst és zöld
93 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlif044

Gyerek trambulinok

A Gyerek trambulinok kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek trambulinok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek trambulinok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek trambulinok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek trambulinok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ