Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Smart TV

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
24 "
100 "
- 60,96 cm 254 cm
Felbontás
8K Ultra HD
(18)
4K Ultra HD
(601)
Full HD
(70)
HD Ready
(58)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(466)
100 / 120 Hz
(189)
144 Hz
(72)
Évjárat
2024
(95)
2023
(417)
2022
(149)
2021
(21)
(10)
(6)
Alkalmazások
O2 TV
(422)
YouTube
(666)
Netflix
(672)
HBO Max
(442)
Voyo
(477)
Vezeték nélküli kapcsolat
Szűrés

A SMART TV, vagyis az okos televíziókészülék az internethez csatlakoztatható, ellentétben a hagyományos televízióval. A TV nézés mellett internetezhetsz, a YouTube-on nézhetsz videókat, böngészhetsz a TV-adók archívumában vagy játékokat játszhatsz. Az okos TV alapja egy olyan műveleti rendszer, amelyhez alkalmazások tölthetők le (hasonlóan az okostelefonokhoz).

Tovább

Mit kínál az okostévé?

 • WiFi - vezeték nélküli internet és otthoni hálózati kapcsolat.
 • Bluetooth - vezeték nélküli kapcsolat soundbarral, hangfalakkal, TV fejhallgatóval, billentyűzettel vagy vezeték nélküli egérrel.
 • DLNA - videók, fényképek és zenék megosztása, főleg okostelefonról és tabletről.
 • Widi - vezeték nélküli videó- és fotólejátszás laptopról, a laptop képernyőjének megosztása a TV-re.
 • HbbTV (piros gomb) - használatával egyes TV-csatornák archívumában böngészhetsz, extra tartalmakhoz férhetsz hozzá.
 • Gesztus- és hangvezérlés - nem kell kéznél lennie a távirányítónak.
 • Böngészés - szörfözés az interneten, akárcsak a számítógépen.
 • Alkalmazások - az okostelefonok alkalmazásaihoz hasonlóan működnek. Kínálatuk folyamatosan bővül.
  • Videószolgáltatások (Netflix, Amazon Prime Video, Voyo, HBO GO, stb. )
  • Internetes videóportálok (Youtube, Vimeo, Twich stb. )
  • Közösségi hálózatok (Facebook, Twitter, stb. )
  • Csevegés és videóhívások (Skype)
  • Zenehallgatás (Spotify, TuneIn Radio stb. )
  • Okos otthon vezérlése (iNELS Home Control)
  • Élő háttérkép (Kandalló, óceán, stb. )
  • Játékok (több tucat játék, különösen az Andoid TV-n)
  • Egyéb (Google Maps, Weather, stb. )

A maximális kihasználáshoz nagysebességű internetkapcsolatot ajánlunk, azaz legalább 5 Mbit/s sebességet. Gyengébb kapcsolat esetén az internetről lejátszott filmek és videók nem töltődnek be megfelelően, illetve a lejátszás akadozik.

Milyen paraméterek fontosak egy Smart TV kiválasztásánál

Képátmérők a LED LCD, OLED, QLED vagy Nanocell tévéknél

Az egyik igazán fontos paraméter (nem csak az okos, de a hagyományos tévék esetében is), a képernyő átmérője. A közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül a legnagyobb átmérő a legjobb – figyelembe kell venni a nézési távolságot és az adott kép felbontását is.

A smart tévé átmérőjét kétféleképpen adhatja meg a gyártó: vagy centiméterben, vagy hüvelykben („colban”). 1 hüvelyk 2,54 cm-nek felel meg. Vagyis, ha egy adott okos tv 80 cm, egy másik smart tv 32”, akkor elmondható, hogy a két TV-készülék egy méretkategóriába tartozik, így egyéb funkcióik tekintetében könnyen összehasonlíthatók egymással.

Az okos TV képernyő felbontása – a HD Readytől a 8K-ig

A felbontás azt mutatja meg, hogy a képernyőn hány képpont (pixel) található. Minél nagyobb ez a szám, annál élesebb lesz maga a kép, amit a smart tévé megjelenít.

Napjainkban már egyre több magyar és külföldi csatorna sugározza nagy felbontásban, vagyis HD-minőségben a műsorát. Ahhoz, hogy az okos LCD vagy OLED TV ezt maradéktalanul vissza tudja adni, az alábbi felbontások közül érdemes választani:

A nézési távolságot érdemes valóban szem előtt tartani. Különösen az UHD felbontás fokozottan érzékeny, ha túl messziről nézzük a készüléket az ajánlotthoz képest, egy idő után lehetetlenné válik a nagyfokú részletgazdagság befogadása, így szinte „feleslegessé” válik a nagy felbontás.

Képernyőméret versus nézési távolság

Az okos TV panelek frissítési frekvenciája

Minél magasabb a smart tévé képfeldolgozási frekvenciája, annál egyenletesebb a mozgás a képen. Napjainkban az 50hz és 100hz frekvenciás televíziók a legelterjedtebbek. Sportközvetítésekhez és erőforrásigényesebb játékokhoz a 100hz-es frekvencia ajánlottabb.

A még zökkenőmentesebb mozgásmegjelenítéshez az egyes TV-gyártók különböző szoftveres technológiákkal (pl. Motion Rate, MotionFlow, TruMotion) is ellátják készülékeiket.

Milyen egyéb tulajdonságokra érdemes odafigyelni smart tévé kiválasztásánál?

Az okostévék operációs rendszere

A különböző tévé gyártók többsége saját operációs rendszert fejleszt készülékeire - más-már software-t használhatnak a különböző OLED, QLED, Nanocell és LED LCD paneles televízió modellek is. A piacon elérhetők WebOS, Tizen, My Home Screen, Saphi, stb. rendszerű smart tévék, de Androidos, ill. Linuxos modellek is megtalálhatók. Nézd meg alaposan, hogy az általad szimpatikusnak talált okostévé mivel fut, hogy biztosan tudja-e azokat az alkalmazásokat, amikre szükséged van.

A smart tévék Wifi-s csatlakoztathatósága

Azt is érdemes végig gondolni a készülék kiválasztása során, hogy melyik szobába, hova szeretnéd majd elhelyezni. Ha túl messze lenne az internet csatlakozó, az okos TV WiFi felszereltsége kiemelkedő jelentőségű lesz.

Az okostévé háttérvilágítása (LCD tévék esetén, OLED tévékre nem vonatkozik)

 • Edge LED - A LED-ek csak a képernyő oldalán vannak elhelyezve, ami lehetővé teszi, hogy a TV vékonyabb legyen, mint a Direct LED megoldás. Az olcsóbb modelleknél ez a háttérvilágítás egyenetlenségében nyilvánulhat meg (a képernyő szélei világosabbak, mint a közepe).
 • Direct LED - A LED-ek egyenletesen vannak elhelyezve a képernyőn, amely biztosítja a kép egyenletes megvilágítását. Egyes Direct LED-es háttérvilágítású modellek helyi fényerőszabályozással rendelkeznek, amely szükség szerint tompítja az egyes LED-eket, hogy azok ne világítsák meg a környező sötét foltokat. Az ilyen tévék nagyobb kontrasztot és jobb színvisszaadást biztosítanak. A Direct LED TV-k hátránya a nagyobb vastagság.

A tuner típusa

A tuner a televíziónak az a része, amely a televíziós jel vételéről és feldolgozásáról gondoskodik. Ahhoz, hogy kedvenc műsoraidat befoghasd az okostévéden, akkor annak támogatnia kell azt a tévészolgáltatást, ahol Ön tévézni szeretnél.

 • DVB-T - a földfelszíni (antennás) műsorszórás jelenlegi szabványa, amelyet fokozatosan a DVB-T2 vált fel.
 • DVB-T2 (HEVC) - a földfelszíni műsorszórás új szabványa. Hatékonyabb kódolást, nagyobb bitrátát és jobb minőségű képet biztosít.
 • DVB-S2 - műholdas vétel. A vételhez szükség van i dekódoló modulra és egy kártyára a fizetős állomások megtekintéséhez (amelyet a műholdas szolgáltató biztosít).
 • DVB-C - kábeles vétel. A tuner mellett szükséged lesz még egy kártyára a fizetős TV-állomások nézéséhez. Ezt a kábeltelevíziós szolgáltatója biztosítja.

A smart TV ára

Ne felejtsük el, hogy a különböző TV-nézési szokásokhoz eltérő paraméterű okostelevíziókra van szükség. Vásárlás előtt érdemes végig gondolni, hogy mire is fogjuk használni a készüléket – a gamereknél pl. valószínűleg a frissítési ráta lesz a döntő, ha viszont filmeket szeretnénk streamelni, a felbontás lesz kulcskérdés. Egy smart TV ára összefüggésben van a képátló méretével, a felbontással (Full HD, 4K UHD vagy 8K UHD), a képalkotási technológiával (OLED, QLED, NanoCell vagy LED LCD) a frissítési frekvenciával (50hz vagy 100hz), stb. Manapság a készülékek széles skálája elérhető és egy okos TV olcsón történő beszerzése nem jelent feltétlen minőségi megalkuvást – az akciós smart TV-k között is találhatsz számodra megfelelőt. Sőt, egy még olcsóbb és gyorsabb megoldással a már meglévő hagyományos TV-készülékedet is „okosíthatod” egyes kiegészítőkkel – pl. smart TV boxokkal, ill. stickekkel.

Smart TV-billentyűzet és egyéb kiegészítők

Az okos televízió kényelmes és sokrétű használatához azt is fontoljuk meg, hogy szükségünk van-e további kiegészítőkre. Pl. smart TV-billentyűzet használatával még komfortosabbá tehetjük a webes böngészést, vagy a streamelést. A LED-es szalagokkal a filmnézési élményt emelhetjük, a hanghatást pedig pl. soundbarokkal fokozhatjuk.

Bemenetek és kimenetek

SCART port

SCART – DVD/ Blu-ray lejátszó, vagy Set-top box csatlakoztatása.

HDMI port

HDMI – számítógéphez, fényképezőgéphez vagy videokamerához csatlakoztatható. Digitális, beleértve a hangot is.

RJ-45, LAN port
RJ-45 LAN – csatlakozás internethez vagy otthoni hálózathoz.
USB port
USB – külső merevlemezek és flash meghajtók csatlakoztatása.
CI/CI+ port
CI / CI+ – dekóderkártya behelyezése (műholdas vétel).
Kompozitní video vstup
Kompozit videó – képbemenet, például videókamerából.
S-video vstup
S-video – Képek átviteléhez videokameráról vagy DVD-lejátszóról. Hangot nem továbbít.
komponentní video vstup
Komponens videó – csak képet továbbít, például videokameráról.
Komponentní audio vstup
Audio in/out – hangátvitel videokamerákról és lejátszókról, hangszórók csatlakoztatása.
Anténní vstupAnténní vstup
Antenna bemenet – antenna csatlakoztatása földi vagy műholdas vételhez.
SPDIF vstup
SPDIF digitális audio kimenet – csatlakozás házimozi rendszerhez.
3,5mm Jack
3,5 mm-es jack kimenet – fejhallgató, fülhallgató, vagy hangszóró csatlakoztatásához.
VGA video vstup
VGA videó bemenet – kép átvitele számítógépről.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
32" LG 32LQ6300 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, Full HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, F energiaosztály
79 990 Ft

2.
55" LG OLED55C31 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
424 390 Ft

3.
43" Samsung UE43CU8072 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
154 990 Ft

Még több
747 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 10×
43" Samsung UE43CU8072
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176b5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
55" Sony Bravia OLED XR-55A80L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 20×
55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Televízió - Google TV, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
550 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS7910c2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
75" Samsung QE75QN85C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" Samsung QE75QN85C
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, D energiaosztály
Leárazás -5 %
719 990 Ft 759 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176p7
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
75" Samsung QE75QN800C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" Samsung QE75QN800C
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 8K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
1 079 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176p65
65" Sony Bravia KD-65X85L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
65" Sony Bravia KD-65X85L
Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
540 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS1019s1fx3
4,5 38×
32" Samsung UE32T5302CE
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, Full HD, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
94 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176a2
55" LG OLED55C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 44×
55" LG OLED55C31
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
Szuper ár
424 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13l
4,5 112×
32" LG 32LQ6300
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, Full HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, F energiaosztály
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607c4f
4,5 12×
55" LG 55UR78003
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
149 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13j
4,6 86×
43" Samsung UE43CU7172
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 1× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
123 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176b3
4,8 42×
55" LG 55QNED813
Televízió - SMART,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
283 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13h
4,5 13×
43" LG 43UR78003
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607h7
4,4
55" LG 55UR7300
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13ja
75" LG 75NANO76 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
75" LG 75NANO76
Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
339 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g021
4,8 53×
32" LG 32LQ630B
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, E energiaosztály
Szuper ár
77 180 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607c4f1
4,7 32×
55" Samsung QE55Q60C
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Leárazás -5 %
224 990 Ft 235 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n4
5,0
75" LG 75UR7600
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, F energiaosztály
249 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612f08f0
4,7 21×
55" TCL 55C745 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2j3b
4,5 11×
32" Samsung UE32T4302AE
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176a1
65" TCL 65C845 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 31×
65" TCL 65C845 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV,, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4400 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
437 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f3a5d1
5,0
50" Hisense 50A6K
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×200, 16 W hangszóró, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
118 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HIS020l9a02a