A húsvéti ünnepek alatt (4.7-én, 4.9-én és 4.10-án) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Smart televíziók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Képátló
24 "
98 "
- 60,96 cm 248,92 cm
Felbontás
8K Ultra HD
(35)
4K Ultra HD
(583)
Full HD
(54)
HD Ready
(52)
Évjárat
2023
(94)
2022
(422)
2021
(117)
(34)
(7)
Alkalmazások
(712)
(705)
T-Mobile TV GO
(552)
Disney+
(538)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(383)
100 / 120 Hz
(222)
144 Hz
(37)

A SMART TV, vagyis az okos televíziókészülék az internethez csatlakoztatható, ellentétben a hagyományos televízióval. A TV nézés mellett internetezhetsz, a YouTube-on nézhetsz videókat, böngészhetsz a TV-adók archívumában vagy játékokat játszhatsz. Az okos TV alapja egy olyan műveleti rendszer, amelyhez alkalmazások tölthetők le (hasonlóan az okostelefonokhoz).

Tovább

Mit kínál az okostévé?

 • WiFi - vezeték nélküli internet és otthoni hálózati kapcsolat.
 • Bluetooth - vezeték nélküli kapcsolat soundbarral, hangfalakkal, TV fejhallgatóval, billentyűzettel vagy vezeték nélküli egérrel.
 • DLNA - videók, fényképek és zenék megosztása, főleg okostelefonról és tabletről.
 • Widi - vezeték nélküli videó- és fotólejátszás laptopról, a laptop képernyőjének megosztása a TV-re.
 • HbbTV (piros gomb) - használatával egyes TV-csatornák archívumában böngészhetsz, extra tartalmakhoz férhetsz hozzá.
 • Gesztus- és hangvezérlés - nem kell kéznél lennie a távirányítónak.
 • Böngészés - szörfözés az interneten, akárcsak a számítógépen.
 • Alkalmazások - az okostelefonok alkalmazásaihoz hasonlóan működnek. Kínálatuk folyamatosan bővül.
  • Videószolgáltatások (Netflix, Amazon Prime Video, Voyo, HBO GO, stb. )
  • Internetes videóportálok (Youtube, Vimeo, Twich stb. )
  • Közösségi hálózatok (Facebook, Twitter, stb. )
  • Csevegés és videóhívások (Skype)
  • Zenehallgatás (Spotify, TuneIn Radio stb. )
  • Okos otthon vezérlése (iNELS Home Control)
  • Élő háttérkép (Kandalló, óceán, stb. )
  • Játékok (több tucat játék, különösen az Andoid TV-n)
  • Egyéb (Google Maps, Weather, stb. )

A maximális kihasználáshoz nagysebességű internetkapcsolatot ajánlunk, azaz legalább 5 Mbit/s sebességet. Gyengébb kapcsolat esetén az internetről lejátszott filmek és videók nem töltődnek be megfelelően, illetve a lejátszás akadozik.

Milyen paraméterek fontosak egy Smart TV kiválasztásánál

Képátmérők a LED LCD, OLED, QLED vagy Nanocell tévéknél

Az egyik igazán fontos paraméter (nem csak az okos, de a hagyományos tévék esetében is), a képernyő átmérője. A közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül a legnagyobb átmérő a legjobb – figyelembe kell venni a nézési távolságot és az adott kép felbontását is.

A smart tévé átmérőjét kétféleképpen adhatja meg a gyártó: vagy centiméterben, vagy hüvelykben („colban”). 1 hüvelyk 2,54 cm-nek felel meg. Vagyis, ha egy adott okos tv 80 cm, egy másik smart tv 32”, akkor elmondható, hogy a két TV-készülék egy méretkategóriába tartozik, így egyéb funkcióik tekintetében könnyen összehasonlíthatók egymással.

Az okos TV képernyő felbontása – a HD Readytől a 8K-ig

A felbontás azt mutatja meg, hogy a képernyőn hány képpont (pixel) található. Minél nagyobb ez a szám, annál élesebb lesz maga a kép, amit a smart tévé megjelenít.

Napjainkban már egyre több magyar és külföldi csatorna sugározza nagy felbontásban, vagyis HD-minőségben a műsorát. Ahhoz, hogy az okos LCD vagy OLED TV ezt maradéktalanul vissza tudja adni, az alábbi felbontások közül érdemes választani:

A nézési távolságot érdemes valóban szem előtt tartani. Különösen az UHD felbontás fokozottan érzékeny, ha túl messziről nézzük a készüléket az ajánlotthoz képest, egy idő után lehetetlenné válik a nagyfokú részletgazdagság befogadása, így szinte „feleslegessé” válik a nagy felbontás.

Képernyőméret versus nézési távolság

Az okos TV panelek frissítési frekvenciája

Minél magasabb a smart tévé képfeldolgozási frekvenciája, annál egyenletesebb a mozgás a képen. Napjainkban az 50hz és 100hz frekvenciás televíziók a legelterjedtebbek. Sportközvetítésekhez és erőforrásigényesebb játékokhoz a 100hz-es frekvencia ajánlottabb.

A még zökkenőmentesebb mozgásmegjelenítéshez az egyes TV-gyártók különböző szoftveres technológiákkal (pl. Motion Rate, MotionFlow, TruMotion) is ellátják készülékeiket.

Milyen egyéb tulajdonságokra érdemes odafigyelni smart tévé kiválasztásánál?

Az okostévék operációs rendszere

A különböző tévé gyártók többsége saját operációs rendszert fejleszt készülékeire - más-már software-t használhatnak a különböző OLED, QLED, Nanocell és LED LCD paneles televízió modellek is. A piacon elérhetők WebOS, Tizen, My Home Screen, Saphi, stb. rendszerű smart tévék, de Androidos, ill. Linuxos modellek is megtalálhatók. Nézd meg alaposan, hogy az általad szimpatikusnak talált okostévé mivel fut, hogy biztosan tudja-e azokat az alkalmazásokat, amikre szükséged van.

A smart tévék Wifi-s csatlakoztathatósága

Azt is érdemes végig gondolni a készülék kiválasztása során, hogy melyik szobába, hova szeretnéd majd elhelyezni. Ha túl messze lenne az internet csatlakozó, az okos TV WiFi felszereltsége kiemelkedő jelentőségű lesz.

Az okostévé háttérvilágítása (LCD tévék esetén, OLED tévékre nem vonatkozik)

 • Edge LED - A LED-ek csak a képernyő oldalán vannak elhelyezve, ami lehetővé teszi, hogy a TV vékonyabb legyen, mint a Direct LED megoldás. Az olcsóbb modelleknél ez a háttérvilágítás egyenetlenségében nyilvánulhat meg (a képernyő szélei világosabbak, mint a közepe).
 • Direct LED - A LED-ek egyenletesen vannak elhelyezve a képernyőn, amely biztosítja a kép egyenletes megvilágítását. Egyes Direct LED-es háttérvilágítású modellek helyi fényerőszabályozással rendelkeznek, amely szükség szerint tompítja az egyes LED-eket, hogy azok ne világítsák meg a környező sötét foltokat. Az ilyen tévék nagyobb kontrasztot és jobb színvisszaadást biztosítanak. A Direct LED TV-k hátránya a nagyobb vastagság.

A tuner típusa

A tuner a televíziónak az a része, amely a televíziós jel vételéről és feldolgozásáról gondoskodik. Ahhoz, hogy kedvenc műsoraidat befoghasd az okostévéden, akkor annak támogatnia kell azt a tévészolgáltatást, ahol Ön tévézni szeretnél.

 • DVB-T - a földfelszíni (antennás) műsorszórás jelenlegi szabványa, amelyet fokozatosan a DVB-T2 vált fel.
 • DVB-T2 (HEVC) - a földfelszíni műsorszórás új szabványa. Hatékonyabb kódolást, nagyobb bitrátát és jobb minőségű képet biztosít.
 • DVB-S2 - műholdas vétel. A vételhez szükség van i dekódoló modulra és egy kártyára a fizetős állomások megtekintéséhez (amelyet a műholdas szolgáltató biztosít).
 • DVB-C - kábeles vétel. A tuner mellett szükséged lesz még egy kártyára a fizetős TV-állomások nézéséhez. Ezt a kábeltelevíziós szolgáltatója biztosítja.

A smart TV ára

Ne felejtsük el, hogy a különböző TV-nézési szokásokhoz eltérő paraméterű okostelevíziókra van szükség. Vásárlás előtt érdemes végig gondolni, hogy mire is fogjuk használni a készüléket – a gamereknél pl. valószínűleg a frissítési ráta lesz a döntő, ha viszont filmeket szeretnénk streamelni, a felbontás lesz kulcskérdés. Egy smart TV ára összefüggésben van a képátló méretével, a felbontással (Full HD, 4K UHD vagy 8K UHD), a képalkotási technológiával (OLED, QLED, NanoCell vagy LED LCD) a frissítési frekvenciával (50hz vagy 100hz), stb. Manapság a készülékek széles skálája elérhető és egy okos TV olcsón történő beszerzése nem jelent feltétlen minőségi megalkuvást – az akciós smart TV-k között is találhatsz számodra megfelelőt. Sőt, egy még olcsóbb és gyorsabb megoldással a már meglévő hagyományos TV-készülékedet is „okosíthatod” egyes kiegészítőkkel – pl. smart TV boxokkal, ill. stickekkel.

Smart TV-billentyűzet és egyéb kiegészítők

Az okos televízió kényelmes és sokrétű használatához azt is fontoljuk meg, hogy szükségünk van-e további kiegészítőkre. Pl. smart TV-billentyűzet használatával még komfortosabbá tehetjük a webes böngészést, vagy a streamelést. A LED-es szalagokkal a filmnézési élményt emelhetjük, a hanghatást pedig pl. soundbarokkal fokozhatjuk.

Bemenetek és kimenetek

SCART port

SCART – DVD/ Blu-ray lejátszó, vagy Set-top box csatlakoztatása.

HDMI port

HDMI – számítógéphez, fényképezőgéphez vagy videokamerához csatlakoztatható. Digitális, beleértve a hangot is.

RJ-45, LAN port
RJ-45 LAN – csatlakozás internethez vagy otthoni hálózathoz.
USB port
USB – külső merevlemezek és flash meghajtók csatlakoztatása.
CI/CI+ port
CI / CI+ – dekóderkártya behelyezése (műholdas vétel).
Kompozitní video vstup
Kompozit videó – képbemenet, például videókamerából.
S-video vstup
S-video – Képek átviteléhez videokameráról vagy DVD-lejátszóról. Hangot nem továbbít.
komponentní video vstup
Komponens videó – csak képet továbbít, például videokameráról.
Komponentní audio vstup
Audio in/out – hangátvitel videokamerákról és lejátszókról, hangszórók csatlakoztatása.
Anténní vstupAnténní vstup
Antenna bemenet – antenna csatlakoztatása földi vagy műholdas vételhez.
SPDIF vstup
SPDIF digitális audio kimenet – csatlakozás házimozi rendszerhez.
3,5mm Jack
3,5 mm-es jack kimenet – fejhallgató, fülhallgató, vagy hangszóró csatlakoztatásához.
VGA video vstup
VGA videó bemenet – kép átvitele számítógépről.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
43" Samsung UE43AU7102 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART LED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 200×200, hangszóró 20W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
138 190 Ft

2.
65" LG OLED65C21 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART OLED, 165cm képátló, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály
663 990 Ft

3.
65" LG 65QNED81 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART QNED, 165cm képátló, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, hangszóró 20W, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
429 990 Ft

Még több
724 termék
Classic Kategória
5,0 10×
65“ Samsung UE65AU7172
Televízió - SMART LED, 165cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 400×300, hangszóró 20W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

242 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR178g3
Arany középút
65" LG OLED65C21 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 18×
65" LG OLED65C21
Televízió - SMART OLED, 165cm képátló, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály

663 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612e15c2
Premium Kategória
77" LG OLED77C22 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" LG OLED77C22
Televízió - SMART OLED, 195cm képátló, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 40W, Dolby Atmos, Ultra Surround, F energiaosztály

999 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g09d11
4,6 21×
32" TCL 32S5200
Televízió - SMART ANDROID LED, 81cm képátló, HD Ready, PPI 300, Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, hangszóró 10W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

Szuper ár
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690a130
4,8 21×
43" TCL 43P635
Televízió - Google TV, LED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2300 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, hangszóró 20W, Dolby Digital AC4, F energiaosztály

109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690b7c40
4,8 16×
40" TCL 40S5200
Televízió - SMART ANDROID LED, 102cm képátló, Full HD, PPI 400, Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, hangszóró 16W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

88 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690b130
5,0
43" LG 43UQ7500
Televízió - SMART LED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, hangszóró 20W, Ultra Surround, G energiaosztály

134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607h5i9c
4,8
32" TCL 32S6200
Televízió - SMART ANDROID LED, 81cm képátló, HD Ready, PPI 300, Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, hangszóró 10W, G energiaosztály

Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690a13a
4,0
24" Hyundai HLM 24T405 SMART
Televízió - SMART LED, 61cm képátló, HD Ready, CMP 200 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, DLNA, HbbTV 2.0, Netflix, VESA 75×75, hangszóró 5W, Dolby Audio Processing, F energiaosztály

64 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHY210l9f
4,3 26×
32" LG 32LQ6300
Televízió - SMART LED, 81cm képátló, Full HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, hangszóró 10W, Dolby Digital 2,0, F energiaosztály

94 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607c4f
4,7 29×
32" Samsung UE32T4302
Televízió - SMART LED, 81cm képátló, HD Ready, PQI 900 (50Hz), DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 100×100, hangszóró 10W, F energiaosztály

84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR179a1
4,8 19×
40" TCL 40S6200
Televízió - SMART ANDROID LED, 102cm képátló, Full HD, PPI 400, Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, hangszóró 16W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

90 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690b14a
5,0
32" Hyundai FLM 32TS543 SMART
Televízió - SMART LED, 81cm képátló, Full HD, CMP 400 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, párosítás mobileszközzel, VESA 75×75, hangszóró 12W, F energiaosztály

97 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHY232g2
4,6
32" Hyundai HLM 32T459 SMART
Televízió - SMART LED, 81cm képátló, HD Ready, CMP 200 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, DLNA, HbbTV 2.0, Netflix, VESA 75×75, hangszóró 12W, Dolby Audio Processing, F energiaosztály

71 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHY232e8a
5,0
32" Samsung The Frame QE32LS03B
Televízió - SMART QLED, Lifestyle, 81cm képátló, Full HD, PQI 1100 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, hangszóró 20W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR177l0
4,4
40" Hyundai FLM 40TS250 SMART
Televízió - SMART LED, 102cm képátló, Full HD, CMP 400 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, hangszóró 16W, Dolby Audio Processing, F energiaosztály

92 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHY234e4
4,0 15×
32" Samsung UE32T5372C
Televízió - SMART LED, 81cm képátló, Full HD, PQI 1000 (50Hz), HDR10, HDR10+, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 100×100, hangszóró 10W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

Leárazás -4 %
118 590 Ft 123 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR179a3a
5,0
24" Hyundai HLM 24TS301 SMART
Televízió - SMART LED, 61cm képátló, HD Ready, CMP 200 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás,, 4× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, párosítás mobileszközzel, VESA 75×75, hangszóró 5W, Dolby Audio Processing, F energiaosztály

74 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHY210l7d
5,0
43" TCL 43C635
Televízió - Google TV, QLED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, hangszóró 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály

144 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690b7c0
4,3
43" Hyundai QLX 43840 GSMART
Televízió - SMART ANDROID QLED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, CMP 1600 (50Hz), Direct LED, HDR10, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV, Netflix, Disney+, HBO Max, O2 TV, VESA 100×100, hangszóró 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Virtual: X

173 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WHY235k1
3,9
32" Hyundai HLJ 32854G SMART
Televízió - SMART ANDROID LED, 81cm képátló, HD Ready, CMP 400 (50Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, VESA 75×75, hangszóró 12W, Dolby Audio Processing, F energiaosztály

78 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHY232eb
4,4
43" Samsung UE43AU7102
Televízió - SMART LED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 200×200, hangszóró 20W, Dolby Digital Plus, G energiaosztály

138 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR178b2
83" LG OLED83C21 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
83" LG OLED83C21
Televízió - SMART OLED, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, hangszóró 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály

1 649 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WK612g0110
55" LG OLED55C22 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" LG OLED55C22
Televízió - SMART OLED, 139cm képátló, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály

459 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WK612d13d1

Smart televíziók

4K tvMilyen Sony TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ) Sony televíziót szeretnél vásárolni, de nem tudod, mit jelentenek az egyes kifejezések és jelölések? Vagy csak...
A Google TV egy új okostévé rendszer, amely a lassan már elavultnak számító Android TV-t váltja fel. Számos...
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit...
televízióCES 2022 | A legjobb televíziók és új technológiák Milyen innovatív technológiákat és egyéb okos tv-vel kapcsolatos újdonságokat ismerhettünk meg a CES 2022-n? A...