AP+ nový vizuál LG TV HU bez navýšení

Smart TV

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Képátló
24 "
100 "
- 60,96 cm 254 cm
Felbontás
8K Ultra HD
(16)
4K Ultra HD
(478)
Full HD
(57)
HD Ready
(54)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(358)
100 / 120 Hz
(164)
144 Hz
(58)
Évjárat
2024
(9)
2023
(387)
2022
(139)
2021
(16)
(6)
(4)
Alkalmazások
Vezeték nélküli kapcsolat

A SMART TV, vagyis az okos televíziókészülék az internethez csatlakoztatható, ellentétben a hagyományos televízióval. A TV nézés mellett internetezhetsz, a YouTube-on nézhetsz videókat, böngészhetsz a TV-adók archívumában vagy játékokat játszhatsz. Az okos TV alapja egy olyan műveleti rendszer, amelyhez alkalmazások tölthetők le (hasonlóan az okostelefonokhoz).

Tovább

Mit kínál az okostévé?

 • WiFi - vezeték nélküli internet és otthoni hálózati kapcsolat.
 • Bluetooth - vezeték nélküli kapcsolat soundbarral, hangfalakkal, TV fejhallgatóval, billentyűzettel vagy vezeték nélküli egérrel.
 • DLNA - videók, fényképek és zenék megosztása, főleg okostelefonról és tabletről.
 • Widi - vezeték nélküli videó- és fotólejátszás laptopról, a laptop képernyőjének megosztása a TV-re.
 • HbbTV (piros gomb) - használatával egyes TV-csatornák archívumában böngészhetsz, extra tartalmakhoz férhetsz hozzá.
 • Gesztus- és hangvezérlés - nem kell kéznél lennie a távirányítónak.
 • Böngészés - szörfözés az interneten, akárcsak a számítógépen.
 • Alkalmazások - az okostelefonok alkalmazásaihoz hasonlóan működnek. Kínálatuk folyamatosan bővül.
  • Videószolgáltatások (Netflix, Amazon Prime Video, Voyo, HBO GO, stb. )
  • Internetes videóportálok (Youtube, Vimeo, Twich stb. )
  • Közösségi hálózatok (Facebook, Twitter, stb. )
  • Csevegés és videóhívások (Skype)
  • Zenehallgatás (Spotify, TuneIn Radio stb. )
  • Okos otthon vezérlése (iNELS Home Control)
  • Élő háttérkép (Kandalló, óceán, stb. )
  • Játékok (több tucat játék, különösen az Andoid TV-n)
  • Egyéb (Google Maps, Weather, stb. )

A maximális kihasználáshoz nagysebességű internetkapcsolatot ajánlunk, azaz legalább 5 Mbit/s sebességet. Gyengébb kapcsolat esetén az internetről lejátszott filmek és videók nem töltődnek be megfelelően, illetve a lejátszás akadozik.

Milyen paraméterek fontosak egy Smart TV kiválasztásánál

Képátmérők a LED LCD, OLED, QLED vagy Nanocell tévéknél

Az egyik igazán fontos paraméter (nem csak az okos, de a hagyományos tévék esetében is), a képernyő átmérője. A közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül a legnagyobb átmérő a legjobb – figyelembe kell venni a nézési távolságot és az adott kép felbontását is.

A smart tévé átmérőjét kétféleképpen adhatja meg a gyártó: vagy centiméterben, vagy hüvelykben („colban”). 1 hüvelyk 2,54 cm-nek felel meg. Vagyis, ha egy adott okos tv 80 cm, egy másik smart tv 32”, akkor elmondható, hogy a két TV-készülék egy méretkategóriába tartozik, így egyéb funkcióik tekintetében könnyen összehasonlíthatók egymással.

Az okos TV képernyő felbontása – a HD Readytől a 8K-ig

A felbontás azt mutatja meg, hogy a képernyőn hány képpont (pixel) található. Minél nagyobb ez a szám, annál élesebb lesz maga a kép, amit a smart tévé megjelenít.

Napjainkban már egyre több magyar és külföldi csatorna sugározza nagy felbontásban, vagyis HD-minőségben a műsorát. Ahhoz, hogy az okos LCD vagy OLED TV ezt maradéktalanul vissza tudja adni, az alábbi felbontások közül érdemes választani:

A nézési távolságot érdemes valóban szem előtt tartani. Különösen az UHD felbontás fokozottan érzékeny, ha túl messziről nézzük a készüléket az ajánlotthoz képest, egy idő után lehetetlenné válik a nagyfokú részletgazdagság befogadása, így szinte „feleslegessé” válik a nagy felbontás.

Képernyőméret versus nézési távolság

Az okos TV panelek frissítési frekvenciája

Minél magasabb a smart tévé képfeldolgozási frekvenciája, annál egyenletesebb a mozgás a képen. Napjainkban az 50hz és 100hz frekvenciás televíziók a legelterjedtebbek. Sportközvetítésekhez és erőforrásigényesebb játékokhoz a 100hz-es frekvencia ajánlottabb.

A még zökkenőmentesebb mozgásmegjelenítéshez az egyes TV-gyártók különböző szoftveres technológiákkal (pl. Motion Rate, MotionFlow, TruMotion) is ellátják készülékeiket.

Milyen egyéb tulajdonságokra érdemes odafigyelni smart tévé kiválasztásánál?

Az okostévék operációs rendszere

A különböző tévé gyártók többsége saját operációs rendszert fejleszt készülékeire - más-már software-t használhatnak a különböző OLED, QLED, Nanocell és LED LCD paneles televízió modellek is. A piacon elérhetők WebOS, Tizen, My Home Screen, Saphi, stb. rendszerű smart tévék, de Androidos, ill. Linuxos modellek is megtalálhatók. Nézd meg alaposan, hogy az általad szimpatikusnak talált okostévé mivel fut, hogy biztosan tudja-e azokat az alkalmazásokat, amikre szükséged van.

A smart tévék Wifi-s csatlakoztathatósága

Azt is érdemes végig gondolni a készülék kiválasztása során, hogy melyik szobába, hova szeretnéd majd elhelyezni. Ha túl messze lenne az internet csatlakozó, az okos TV WiFi felszereltsége kiemelkedő jelentőségű lesz.

Az okostévé háttérvilágítása (LCD tévék esetén, OLED tévékre nem vonatkozik)

 • Edge LED - A LED-ek csak a képernyő oldalán vannak elhelyezve, ami lehetővé teszi, hogy a TV vékonyabb legyen, mint a Direct LED megoldás. Az olcsóbb modelleknél ez a háttérvilágítás egyenetlenségében nyilvánulhat meg (a képernyő szélei világosabbak, mint a közepe).
 • Direct LED - A LED-ek egyenletesen vannak elhelyezve a képernyőn, amely biztosítja a kép egyenletes megvilágítását. Egyes Direct LED-es háttérvilágítású modellek helyi fényerőszabályozással rendelkeznek, amely szükség szerint tompítja az egyes LED-eket, hogy azok ne világítsák meg a környező sötét foltokat. Az ilyen tévék nagyobb kontrasztot és jobb színvisszaadást biztosítanak. A Direct LED TV-k hátránya a nagyobb vastagság.

A tuner típusa

A tuner a televíziónak az a része, amely a televíziós jel vételéről és feldolgozásáról gondoskodik. Ahhoz, hogy kedvenc műsoraidat befoghasd az okostévéden, akkor annak támogatnia kell azt a tévészolgáltatást, ahol Ön tévézni szeretnél.

 • DVB-T - a földfelszíni (antennás) műsorszórás jelenlegi szabványa, amelyet fokozatosan a DVB-T2 vált fel.
 • DVB-T2 (HEVC) - a földfelszíni műsorszórás új szabványa. Hatékonyabb kódolást, nagyobb bitrátát és jobb minőségű képet biztosít.
 • DVB-S2 - műholdas vétel. A vételhez szükség van i dekódoló modulra és egy kártyára a fizetős állomások megtekintéséhez (amelyet a műholdas szolgáltató biztosít).
 • DVB-C - kábeles vétel. A tuner mellett szükséged lesz még egy kártyára a fizetős TV-állomások nézéséhez. Ezt a kábeltelevíziós szolgáltatója biztosítja.

A smart TV ára

Ne felejtsük el, hogy a különböző TV-nézési szokásokhoz eltérő paraméterű okostelevíziókra van szükség. Vásárlás előtt érdemes végig gondolni, hogy mire is fogjuk használni a készüléket – a gamereknél pl. valószínűleg a frissítési ráta lesz a döntő, ha viszont filmeket szeretnénk streamelni, a felbontás lesz kulcskérdés. Egy smart TV ára összefüggésben van a képátló méretével, a felbontással (Full HD, 4K UHD vagy 8K UHD), a képalkotási technológiával (OLED, QLED, NanoCell vagy LED LCD) a frissítési frekvenciával (50hz vagy 100hz), stb. Manapság a készülékek széles skálája elérhető és egy okos TV olcsón történő beszerzése nem jelent feltétlen minőségi megalkuvást – az akciós smart TV-k között is találhatsz számodra megfelelőt. Sőt, egy még olcsóbb és gyorsabb megoldással a már meglévő hagyományos TV-készülékedet is „okosíthatod” egyes kiegészítőkkel – pl. smart TV boxokkal, ill. stickekkel.

Smart TV-billentyűzet és egyéb kiegészítők

Az okos televízió kényelmes és sokrétű használatához azt is fontoljuk meg, hogy szükségünk van-e további kiegészítőkre. Pl. smart TV-billentyűzet használatával még komfortosabbá tehetjük a webes böngészést, vagy a streamelést. A LED-es szalagokkal a filmnézési élményt emelhetjük, a hanghatást pedig pl. soundbarokkal fokozhatjuk.

Bemenetek és kimenetek

SCART port

SCART – DVD/ Blu-ray lejátszó, vagy Set-top box csatlakoztatása.

HDMI port

HDMI – számítógéphez, fényképezőgéphez vagy videokamerához csatlakoztatható. Digitális, beleértve a hangot is.

RJ-45, LAN port
RJ-45 LAN – csatlakozás internethez vagy otthoni hálózathoz.
USB port
USB – külső merevlemezek és flash meghajtók csatlakoztatása.
CI/CI+ port
CI / CI+ – dekóderkártya behelyezése (műholdas vétel).
Kompozitní video vstup
Kompozit videó – képbemenet, például videókamerából.
S-video vstup
S-video – Képek átviteléhez videokameráról vagy DVD-lejátszóról. Hangot nem továbbít.
komponentní video vstup
Komponens videó – csak képet továbbít, például videokameráról.
Komponentní audio vstup
Audio in/out – hangátvitel videokamerákról és lejátszókról, hangszórók csatlakoztatása.
Anténní vstupAnténní vstup
Antenna bemenet – antenna csatlakoztatása földi vagy műholdas vételhez.
SPDIF vstup
SPDIF digitális audio kimenet – csatlakozás házimozi rendszerhez.
3,5mm Jack
3,5 mm-es jack kimenet – fejhallgató, fülhallgató, vagy hangszóró csatlakoztatásához.
VGA video vstup
VGA videó bemenet – kép átvitele számítógépről.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
58" TCL 58P635 Szállításra kész > 5 db
Televízió - Google TV, LED, 147 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2300 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Digital AC4, E energiaosztály
-17 %
144 990 Ft
119 990 Ft

2.
32" LG 32LQ630B Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, E energiaosztály
69 990 Ft

3.
32" Samsung UE32T5302CE Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, Full HD, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
-10 %
95 290 Ft
85 990 Ft

Még több
602 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 80×
58" TCL 58P635
Televízió - Google TV, LED, 147 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2300 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Digital AC4, E energiaosztály
Leárazás -17 %
119 990 Ft 144 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690d1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
65" LG OLED65C31 - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0 25×
65" LG OLED65C31
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
579 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612e167
Arany középút Kiváló ár/érték arány
65" Philips 65OLED818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
65" Philips 65OLED818
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 70 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
Szuper ár
750 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390v1a1a3a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
75" Samsung QE75QN90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" Samsung QE75QN90C
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Szuper ár
999 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176p8
4,8
55" Sony Bravia KD-55X80K
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, F energiaosztály
298 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS1018z2d3a1
65" Sony Bravia KD-65X85L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
65" Sony Bravia KD-65X85L
Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
431 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS1019s1fx3
4,7 48×
32" LG 32LQ630B
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, E energiaosztály
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607c4f1
55" LG OLED55C31 - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0 33×
55" LG OLED55C31
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
429 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13l
4,6 63×
43" TCL 43P635
Televízió - Google TV, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2300 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Digital AC4, F energiaosztály
101 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690b7c40
65" TCL 65C845 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 27×
65" TCL 65C845 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4400 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
399 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f3a5d1
4,5 90×
32" LG 32LQ6300
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, Full HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, WebOS, VESA 200×200, 10 W hangszóró, Dolby Digital 2,0, F energiaosztály
Szuper ár
84 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607c4f
4,7 20×
55" TCL 55C745 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
Szuper ár
234 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2j3b
42" LG OLED42C31 - Televízió A kiszállítás
ingyenes
4,9 19×
42" LG OLED42C31
Televízió - SMART, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
319 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK607h5i62
4,9 12×
65" Samsung QE65Q60C
Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
Leárazás -4 %
268 990 Ft 279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176o4
4,7 19×
43" TCL 43C645 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
Leárazás -7 %
129 890 Ft 139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690b7c01
4,3
55" LG 55UR78003
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
152 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13j
55" LG 55QNED813 - Televízió A kiszállítás
ingyenes
4,8 25×
55" LG 55QNED813
Televízió - SMART,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
283 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13h
4,6 41×
55" TCL 55P635
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD (50 Hz), HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Digital AC4, Dolby Audio, E energiaosztály
Szuper ár
130 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2k3d0
4,7 66×
50" Samsung UE50CU7172
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
152 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176c3
4,6 67×
43" Samsung UE43CU7172
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 1× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
129 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176b3
4,7 45×
65" Samsung UE65CU7172
Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 1× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Leárazás -3 %
209 990 Ft 217 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176g3
4,7
40" Thomson 40FA2S13
Televízió - SMART, ANDROID, LED, 102 cm képátló, Full HD, 3× HDMI, 2× USB, Google Assistent, VESA 200×200, E energiaosztály
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK680j2b1
65" LG OLED65G33 - Televízió A kiszállítás
ingyenes
5,0
65" LG OLED65G33
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
779 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612e168
4,7 57×
55" Samsung UE55CU7172
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
188 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176d3

Smart TV

QLEDMi a különbség az OLED és a QLED között? QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a...
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
választási útmutatóMilyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ) A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált.
Érdekelnek az új next-gen konzolok új funkciói, mint például a 4K/120Hz vagy a változó képfrissítési frekvencia? Akár igen, akár nem, a gamer tévét a funkciók és a specifikációk figyelembevételével ajánlott kiválasztani. Mi alapján lehet tehát kiválasztani a megfelelő...
Jelenleg két fő megjelenítési technológiát használunk - az LCD és az OLED -, amelyeket tovább oszthatunk különböző alkategóriákra. Miben különböznek egymástól? Mik az előnyeik és hátrányaik? Cikkünkben erről olvashatsz bővebben.
További cikkek Összes cikk

Smart TV

Az okostévék megjelenésével új korszak köszöntött be a televíziózás és az otthoni szórakozás terén. Nemcsak a képminőség és a képernyő mérete terén zajlott le forradalmi változás. Az okostévék csatlakoztatása egyéb digitális eszközökhöz és vezetékmentes hálózatokhoz soha nem látott lehetőségeket kínál még az átlagos felhasználónak is nemcsak a szórakozás és játék, hanem tanulás, önfejlesztés, és kommunikáció terén is.

Smart TV - A legismertebb okos tévé gyártók

Az okostévék forradalmi újdonságokat és lehetőségeket hoztak el a digitális technológiák világában. Segítségükkel soha nem látott minőségben és méretben tekintheted meg a legváltozatosabb tartalmakat, külső eszközök sokaságát csatlakoztathatod hozzájuk, az internetes kapcsolat lehetőségei pedig szinte kimeríthetetlenek. De melyek azok a gyártók, amelyek neve leginkább garantálja a megbízható minőséget és szüntelen innovációt?

Samsung smart TV

A folyamatosan fejlődő tartalmak és funkciók széles választékával és intuitív technológiákkal felszerelt Samsung okostévék nemcsak az otthoni munkát és tanulást teszik könnyebbé, hanem lenyűgöző streaming, játék, film és sport élményt biztosítanak.

LG smart TV

Az LG intelligens technológiája magasabb intelligenciát biztosít a kompatibilis okoseszközök összekapcsolásához, hogy maximálisan kihasználhasd digitális eszközeid lehetőségeit. A legújabb ThinQ AI használatával az LG lehetővé teszi egy olyan otthoni intelligens ökoszisztéma létrehozását, amely a tévét helyezi minden tevékenységed középpontjába. Ráadásul, mivel az LG okostévék a világ legintelligensebb televíziói közé tartoznak, képesek hallani, gondolkodni és válaszolni - így a személyre szabott szórakoztatás és az okosotthon feletti irányítás terén a lehető legjobbat nyújtják.

Sony smart TV

A Sony okostévéket és úgy általában a Sony TV-ket a legjobbak között tartják számon. A Sony okostévék nemcsak bámulatos képi világot, hanem tökéletest hangzást is hoznak otthonodba. A Sony smart TV-k használata rendkívül egyszerű, megjelenésük pedig utánozhatatlanul stílusos és ízléses.

TCL okos TV

A TCL talán nem tartozik a legnagyobb, legismertebb márkák közé Európában, de az utóbbi években hihetetlen lendülettel terjeszkednek hazánkban is, így a TCL betűkombinációt egyre többen jegyzik meg maguknak. Talán meglepő, de a TCL a világ egyik legnagyobb TV gyártója, mivel üzemeikben nemcsak saját tévéiket, hanem más cégek tévéit is gyártják.

A TCL okostévék közép- és felsőkategóriás modelljei teljesen versenyképesek a legismertebb gyártók, mint például Sony, Panasonic, LG vagy Samsung készülékeivel. Ráadásul TCL okos TV modellek rendkívül széles kínálatából válogathatsz, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a neked megfelelőt.

Okostévé árak

Okostévé már a legalacsonyabb, 200 ezer forintig terjedő kategóriában is választható, sőt már ezen az árszinten is többszáz modell között válogathatsz. Persze ha méretesebb készülékre, komolyabb képminőségre és változatosabb funkciókra vágysz, akkor érdemesebb a néhány százezer forintos szegmensből választanod. 1 millió forintos ár felett már beszűkül a kínálat, de még így is többtucat okostévé modell áll rendelkezésedre, s a lehetőségeknek valóban csak a pénztárcád szab határt.

Okos TVk - Egyéb márkák

Ha a fentebb bemutatott márkák mégsem nyerték meg tetszésedet, akkor természetesen számos további márka termékei között válogathatsz. Ilyen például a Panasonic, a Hisense, vagy a Thomson, amelyek szintén minőséget, egyedi dizájnt és elengedhetetlen funkciók sokaságát kínálják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó smart TV Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább smart TV A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb smart TV A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: smart TV vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ