Fajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alsó korhatár
0,08 éves kortól
14 éves kortól
-

A fa játékok mindenekelőtt tartósságukkal, minőségi kivitelezésükkel és kellemes tapintású felületükkel nyűgözik le nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is. A túlnyomórészt kézzel készített kivitelezésnek köszönhetően minden egyes fa játék egyedi és eredeti darab, amely időtálló, s akár több nemzedéken át nyújthat szórakozást a gyermekeknek. Ha te és gyermeked csodálod a természet varázsát, a fa játékok kézenfekvő választásnak bizonyulnak. Milyen típusok közül választhatsz? Segítünk eligazodni a gazdag választékban.

Tovább

A fa játékok előnyei

A fa játékok varázsát elsősorban a természetességük nyújtja, amely mindannyiunkban a béke és a pihenés érzetét kelti. Milyen egyéb előnyöket kínálnak a fa játékok?

 • Természetes anyag
 • Biztonság
 • Egyszerű megjelenés
 • Kellemes tapintású felület
 • Tartósság és minőségi kivitelezés

Fa játékok - Oktató játékok és kirakós játékok

Gyermekkorban a készségfejlesztés kiemelt fontosságú. A fa játékok ebben mindig társak - a különböző fából készült oktatójátékok, kirakójátékok vagy fa puzzle-ök kellemesen, vidáman és hatékonyan támogatják a gyermekek fejlődését.

 • Az oktató jellegű fa játékok segítségével a legkisebbek megtanulják felismerni a formákat és a színeket.
 • Fejlesztik a finommotoros készségeket, és felkészítik az iskolába készülő gyermekeket a számolásra és az olvasásra.
 • Az oktató jellegű fa játékok és kirakójátékok nagy előnye, hogy játszva, szórakozva tanítanak.

Fa játékok - Babáknak

A babáknak készült fa játékok mindenekelőtt színes, tarka megjelenésükkel és sokféleségükkel tűnnek ki. Gyakoriak a kirakós játékok, a fa játékfigurák vagy a fa járművek, amelyekkel a babák tapintásukat, a színek, formák és természetes anyagok iránti fogékonyságukat fejleszthetik. A legkisebbeknek készült fa játékok legfőbb típusai:

 • Fa járássegítők babáknak - A fa járássegítők egy-másfél éves kortól ajánlottak, s óriási segítséget nyújtanak az első lépések megtételekor.
 • Motorikus készségfejlesztő fajátékok - A kínálat itt is rendkívül széles, fa kalapálós játékok, puzzle, egymásra helyezhető állatok, kirakós kockák közül válogathatunk.
 • Fa játékautók - A járműveket formázó fa játékok elsősorban a kisfiúkat örvendeztetik meg. A fa kisautók sokféle színben, formában és méretben kaphatók.
Fa gyerekjátékok
A fa játékok nem csak szórakozást nyújtanak, hanem fejlesztik a finommotoros képességeket, a képzelőerőt, az alkotókészséget, a memóriát, tehát a gyermek játszva tanul és észrevétlenül fejleszti készségeit.

Fajátékok - Fa játékkonyha

Minden kislány álma egy stílusos fa játékkonyha, ahol babáinak mindenféle finomságot főzhet, szüleinek pedig teát és frissen sütött süteményeket kínálhat. Ezek a fajátékok igazán szárnyakat adnak kislányod alkotókészségének és képzelőerejének, s a lehetőségek száma szinte végtelen a számtalan beszerezhető tartozéknak köszönhetően, legyen az extra edény- és evőeszközkészlet, piknik kosár, teáskészlet, fagylalt állvány vagy fa mérleg.

Fakockák - A fajátékok legalapvetőbb formája

A fajátékok egyik leggyakoribb képviselői a fa építőkockák, melyek legkisebb gyermekek számára is alkalmasak. Segítenek a finommotoros készségek, térbeli érzékelés és aképzelőerő fejlesztésében, így kiváló segítőtársak a gyermekek fejlődésében. Ugyanakkor a fa építőkockák a nagyobb gyerekek számára is számtalan lehetőséget tartogatnak. Élénk színeik és formáik felhasználásával a gyerekek igazán egyedi műalkotásokat hozhatnak létre.

Fa játékok gyerekeknek
Az állatfigurák a fa játékok kedvenc motívumai közé tartoznak.

Fa játékok - Fa játékfigurák, állatfigurák és járművek

A fa játékok kedvelt csoportjába tartoznak a fa játékfigurák, állatfigurák és járművek, melyek minden korosztályt szórakoztatnak.

 • A legkisebbek számára a színes húzós fa játékok alkalmasak, amelyek csattogó hangokat adnak ki, és különböző vicces mozdulatokat végeznek.
 • Az idősebb gyerekeknek sok örömet okoznak a fa játékfigurák és állatfigurák vagy a fa járművek, azaz autók, vonatok, teherautók, autóbuszok, traktorok és hajók. A fa járműveket kiválóan egészítik ki a fa garázsok, melyek közt többemeletes parkolóházakat is találunk.

A hűtőszekrényed megjelenését új dimenzióba emelik a hűtőmágnessel felszerelt fa állatfigurák.

Fa gyerekjátékok - Építőjátékok, fa építőkészletek

A fa gyerekjátékok nagy csoportját alkotják a fa építőjátékok, amelyek nem csak a kis építészek számára alkalmasak, hanem mindenkinek, aki építeni, alkotni szeret. Ezek a fa gyerekjátékok segítenek a kreativitás és a modellezési készségek fejlesztésében, mivel a gyerekek gyakorlatilag bármit megépíthetnek, ami csak eszükbe jut, legyen az repülőgép, torony, házikó, felhőkarcoló, de még az olyan kevésbé nyilvánvaló épületek megalkotására is lehetőség van, mint egy vízimalom vagy templom.

i

Minden kisfiú ellenállhatatlan vonzalmat érez a szerszámok iránt, legyen az kalapács, csavarhúzó, fúró, fűrész vagy villáskulcs. A fa játékműhelyek egy készletben kínálnak minden szerszámot, amelyről csemetéd csak álmodhat, s garantálják, hogy háztartásodban egyetlen szék, asztal vagy szekrény sem marad javítatlanul.

Fa játékok - Vasúti sínek és fa játékvasút

Univerzális törvény, hogy minden kisfiú álma a játékvasút. Sokféle típus kapható, de a fa játékvasút régi időket idéző hangulata egyedülálló, miközben lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy kézügyességüket, logikai készségüket, képzelőerejüket, és alkotókészségüket fejlesszék.

Fa játékok gyerekeknek - Fa játékvasút
A fa játékvasút elsősorban a kisfiúk játéka, de ugyanolyan örömet tud okozni lánytestvéreknek is.

A síneken és a vonatokon túl rengeteg egyéb játékvasút tartozék is kapható, amelyek fokozzák a megépített vasúti világ részletgazdagságát, kifinomultságát és valósághű megjelenését.

Fa társasjátékok

A társasjátékok gazdag világában a fa társasjátékok igazi különlegességet jelentenek. Ízléses megjelenést, finom és tartós kidolgozást nyújtanak, és sokféle típus közül válogathatunk.

 • Jenga - A Jenga egy igazán szórakoztató társasjáték, mely a türelmet és az ügyességet teszi próbára.
 • Dominó - A Dominó igazi klasszikus, melyet mindenki ismer. Bizonyos fajáték Domino készletek már 3 éves kortól ajánlottak. Ezek a típusok színes ábrákkal, például állatok, növények vagy járművek képeivel stimulálják a kicsik képzelőerejét. Nagyobb gyermekeknek vagy felnőtteknek akár többszáz darabos színes fa dominó készletek is kaphatók.
 • Fejtörők - A fejtörő fajátékok között gondolkodást, logikai készséget, és motoros képességeket fejlesztő játékokat találunk 3 éves kortól 99 éves korig.

i

Fa hintaló - Tradicionális érték a modern világban

A fa játékok és a fa megmunkálásának története évezredekre nyúlik vissza. A fa hintaló az egyik legrégebbi fajáték, amely 400 éves múlttal büszkélkedhet. Nagyapáink, apáink és mi magunk is sok örömteli percet éltünk át e nemes paripán. Ha szeretnéd megosztani ezt az örömet gyermekeddel is, fa hintaló kínálatunkban megtalálod a megfelelőt.


Fa gyerekjátékok szabadtérre
A szabadtéri fa játékok a játék és szórakozás új dimenzióit nyitják meg gyermekeid előtt.

Fa játékok szabadtérre

A szabadtéri fa játékok, kitűnő szórakozást nyújtanak a tavaszi és nyári hónapokra, s találhatunk számos kevésbé nyilvánvaló típust is közöttük, mint például a tekejáték, a kerti dominó vagy a kerti marokkó. De melyek a klasszikus szabadtéri fajátékok?

 • Fa hinták - A fa hinták könnyen felakaszthatók, és gyakran praktikus korláttal vannak ellátva, hogy a legkisebbek is biztonságosan hintázhassanak. Bár a hintázás hagyományosan szabadtéri szórakozás, a fa hinták beltéren is használhatók.
 • Fa homokozók - A legkisebbek és a nagyobb gyermekek is sok örömet lelnek a homokozásban, a dagonyázásban. Itt végre bátran összekoszolhatják magukat, könyékig sárosak lehetnek, s bármilyen ötletüket szabadon megvalósíthatják. Építhetnek falat, homokvárat, katonai tábort, vagy változatos formákat hozhatnak létre homokozó vödrök, lapátok és formák segítségével.
 • Fa kerti házikók - A kerti házikók a fajátékok legméretesebb képviselői. Egyszerre több gyereknek is bőséges helyet biztosítanak, a legnagyobb modellek pedig akár felnőtteket is képesek befogadni. Léteznek létrával és csúszdával is felszerelt fa házikók.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Jenga Szállításra kész > 10 db
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
8 890 Ft

2.
Woody kerti házikó színes díszítéssel Szállításra kész > 5 db
Játékház - kertbe, méretek 153 ×140 ×123 cm (Ma×Sz×Mé), 3 éves kortól
68 790 Ft

3.
Konyha mosógéppel Szállításra kész > 5 db
Játékkonyha - anyaga ABS, fa, fém és műanyag, méretek 81 × 27 × 70,5 cm (Ma×Sz×Mé), vörös, narancssárga, fehér, zöld, barna, fekete, szürke és türkiz kivitel, forgatható gombok, nyitható ajtó és tárolós, ajánlott 3 éves kortól, 8 darab a készletben, edény és sütő a csomag része
27 790 Ft

Még több
645 termék
4,9 95×
Jenga
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA985e
4,5
Woody kerti házikó színes díszítéssel
Játékház - kertbe, méretek 153 ×140 ×123 cm (Ma×Sz×Mé), 3 éves kortól
68 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA792e
Konyha mosógéppel
Játékkonyha - anyaga ABS, fa, fém és műanyag, méretek 81 × 27 × 70,5 cm (Ma×Sz×Mé), vörös, narancssárga, fehér, zöld, barna, fekete, szürke és türkiz kivitel, forgatható gombok, nyitható ajtó és tárolós, ajánlott 3 éves kortól, 8 darab a készletben, edény és sütő a csomag része
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz35322
4,8 13×
Woody Szövet baby hinta
Hinta - terhelhetősége 35 kg, együléses, szélessége 45 cm, anyaga fa és textil, ajánlott 6 hónapos kortól
10 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12114
4,7 18×
Woody Karikadobáló játék
Kültéri játék - ajánlott 3 éves kortól
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6768
4,9 33×
Fa hinta - Természetes anyagokból
Hinta - terhelhetősége 80 kg, együléses, szélessége 38 cm, anyaga fa, ajánlott 3 éves kortól
9 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5536a
4,9 15×
Vilac Fa mágnesek Farm 20 db
Mágnes -
7 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5654
4,5
Woody fa homokozó
Homokozó - gyerek, fa, fedett, méretek 20 × 120 × 120 cm (Ma×Sz×Mé)
21 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRA482a7c
4,5
Woody Bench - konyhasarok
Játékkonyha - fa, méretek 58 × 31,5 × 59 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín, fehér, zöld és türkiz kivitel, forgatható gombok és tárolós, ajánlott 2 éves kortól, edény a csomag része
19 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAbz10408
5,0
Smg Rummy-O Társasjáték
Társasjáték - családi játék, 2-4 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, ajánlott 4 éves kortól
3 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15206
4,0
Motorikus készségfejlesztő játék - Egyensúlyfejlesztő
Motorikus készségfejlesztő játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 4 éves
13 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6119
Fából készült színes abakusz - Abakusz
Típusok
4,2 27×
Fából készült színes abakusz
Abakusz - fa, gyerekeknek, egyenes, különböző színű sorok, 10 soros, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003859
5,0
Woody építőkockák - Karla
Építőjáték - fa, 200 darabos készlet, ajánlott 3 éveskortól
12 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA732k
Vilac kirakó, Mini edény
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, geometriai alakzatok motívum, anyaga fa, karton és textil, alkalmas 1,5 éves kortól
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01548
5,0
Popular Královské šachy Popular
Társasjáték - logikai játék, számára 2 játékos, nehézségi foka közepes, játék hossza 60 perc, magyar nyelvű, ajánlott 5 éves kortól
11 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05834
5,0
Fa járássegítő - elefánt
Bébikomp - gyerekeknek, aktív, fa, ajánlott 1 éves kortól, játékok a csomag része, mérete 43,5 × 25,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű
11 290 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz00418
4,8 35×
Vilac Hmatej társasjáték
Társasjáték - gyerek játék, 2 - 5 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 2 éves kortól
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAif5646
5,0
Cubika 13982 Mágneses autódaru
Fajáték - ajánlott 1,5 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif16021
Chiroo Sakk
Társasjáték - stratégiai és logikai játék, számára 2 játékos, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00136
4,3
Bigjigs Motorikus formaillesztő játék Henger alakzatokkal
Motorikus készségfejlesztő játék - lányoknak, ajánlott életkor: 1 éves
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5566
4,3 13×
Woody Motorika 3D
Motorikus készségfejlesztő játék - alsó korhatár: 2 éves
6 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA728n
5,0
Cubika 13739 Horgászós játék
Fakocka - ajánlott 2 éves kortól
6 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif16015
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5655
4,7
Fa bepakolós játék színes kockákkal, számokkal
Karika toronyépítő - fa, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
5 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002202

Fajátékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok...

Fajátékok

A Fajátékok kategóriában összesen 645 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fajátékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ