Fajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0,25 éves kortól
7 éves kortól
-
Szűrés

A fa játékok mindenekelőtt tartósságukkal, minőségi kivitelezésükkel és kellemes tapintású felületükkel nyűgözik le nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is. A túlnyomórészt kézzel készített kivitelezésnek köszönhetően minden egyes fa játék egyedi és eredeti darab, amely időtálló, s akár több nemzedéken át nyújthat szórakozást a gyermekeknek. Ha te és gyermeked csodálod a természet varázsát, a fa játékok kézenfekvő választásnak bizonyulnak. Milyen típusok közül választhatsz? Segítünk eligazodni a gazdag választékban.

Tovább

A fa játékok előnyei

A fa játékok varázsát elsősorban a természetességük nyújtja, amely mindannyiunkban a béke és a pihenés érzetét kelti. Milyen egyéb előnyöket kínálnak a fa játékok?

 • Természetes anyag
 • Biztonság
 • Egyszerű megjelenés
 • Kellemes tapintású felület
 • Tartósság és minőségi kivitelezés

Fa játékok - Oktató játékok és kirakós játékok

Gyermekkorban a készségfejlesztés kiemelt fontosságú. A fa játékok ebben mindig társak - a különböző fából készült oktatójátékok, kirakójátékok vagy fa puzzle-ök kellemesen, vidáman és hatékonyan támogatják a gyermekek fejlődését.

 • Az oktató jellegű fa játékok segítségével a legkisebbek megtanulják felismerni a formákat és a színeket.
 • Fejlesztik a finommotoros készségeket, és felkészítik az iskolába készülő gyermekeket a számolásra és az olvasásra.
 • Az oktató jellegű fa játékok és kirakójátékok nagy előnye, hogy játszva, szórakozva tanítanak.

Fa játékok - Babáknak

A babáknak készült fa játékok mindenekelőtt színes, tarka megjelenésükkel és sokféleségükkel tűnnek ki. Gyakoriak a kirakós játékok, a fa játékfigurák vagy a fa járművek, amelyekkel a babák tapintásukat, a színek, formák és természetes anyagok iránti fogékonyságukat fejleszthetik. A legkisebbeknek készült fa játékok legfőbb típusai:

 • Fa járássegítők babáknak - A fa járássegítők egy-másfél éves kortól ajánlottak, s óriási segítséget nyújtanak az első lépések megtételekor.
 • Motorikus készségfejlesztő fajátékok - A kínálat itt is rendkívül széles, fa kalapálós játékok, puzzle, egymásra helyezhető állatok, kirakós kockák közül válogathatunk.
 • Fa játékautók - A járműveket formázó fa játékok elsősorban a kisfiúkat örvendeztetik meg. A fa kisautók sokféle színben, formában és méretben kaphatók.
Fa gyerekjátékok
A fa játékok nem csak szórakozást nyújtanak, hanem fejlesztik a finommotoros képességeket, a képzelőerőt, az alkotókészséget, a memóriát, tehát a gyermek játszva tanul és észrevétlenül fejleszti készségeit.

Fajátékok - Fa játékkonyha

Minden kislány álma egy stílusos fa játékkonyha, ahol babáinak mindenféle finomságot főzhet, szüleinek pedig teát és frissen sütött süteményeket kínálhat. Ezek a fajátékok igazán szárnyakat adnak kislányod alkotókészségének és képzelőerejének, s a lehetőségek száma szinte végtelen a számtalan beszerezhető tartozéknak köszönhetően, legyen az extra edény- és evőeszközkészlet, piknik kosár, teáskészlet, fagylalt állvány vagy fa mérleg.

Fakockák - A fajátékok legalapvetőbb formája

A fajátékok egyik leggyakoribb képviselői a fa építőkockák, melyek legkisebb gyermekek számára is alkalmasak. Segítenek a finommotoros készségek, térbeli érzékelés és aképzelőerő fejlesztésében, így kiváló segítőtársak a gyermekek fejlődésében. Ugyanakkor a fa építőkockák a nagyobb gyerekek számára is számtalan lehetőséget tartogatnak. Élénk színeik és formáik felhasználásával a gyerekek igazán egyedi műalkotásokat hozhatnak létre.

Fa játékok gyerekeknek
Az állatfigurák a fa játékok kedvenc motívumai közé tartoznak.

Fa játékok - Fa játékfigurák, állatfigurák és járművek

A fa játékok kedvelt csoportjába tartoznak a fa játékfigurák, állatfigurák és járművek, melyek minden korosztályt szórakoztatnak.

 • A legkisebbek számára a színes húzós fa játékok alkalmasak, amelyek csattogó hangokat adnak ki, és különböző vicces mozdulatokat végeznek.
 • Az idősebb gyerekeknek sok örömet okoznak a fa játékfigurák és állatfigurák vagy a fa járművek, azaz autók, vonatok, teherautók, autóbuszok, traktorok és hajók. A fa járműveket kiválóan egészítik ki a fa garázsok, melyek közt többemeletes parkolóházakat is találunk.

A hűtőszekrényed megjelenését új dimenzióba emelik a hűtőmágnessel felszerelt fa állatfigurák.

Fa gyerekjátékok - Építőjátékok, fa építőkészletek

A fa gyerekjátékok nagy csoportját alkotják a fa építőjátékok, amelyek nem csak a kis építészek számára alkalmasak, hanem mindenkinek, aki építeni, alkotni szeret. Ezek a fa gyerekjátékok segítenek a kreativitás és a modellezési készségek fejlesztésében, mivel a gyerekek gyakorlatilag bármit megépíthetnek, ami csak eszükbe jut, legyen az repülőgép, torony, házikó, felhőkarcoló, de még az olyan kevésbé nyilvánvaló épületek megalkotására is lehetőség van, mint egy vízimalom vagy templom.

i

Minden kisfiú ellenállhatatlan vonzalmat érez a szerszámok iránt, legyen az kalapács, csavarhúzó, fúró, fűrész vagy villáskulcs. A fa játékműhelyek egy készletben kínálnak minden szerszámot, amelyről csemetéd csak álmodhat, s garantálják, hogy háztartásodban egyetlen szék, asztal vagy szekrény sem marad javítatlanul.

Fa játékok - Vasúti sínek és fa játékvasút

Univerzális törvény, hogy minden kisfiú álma a játékvasút. Sokféle típus kapható, de a fa játékvasút régi időket idéző hangulata egyedülálló, miközben lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy kézügyességüket, logikai készségüket, képzelőerejüket, és alkotókészségüket fejlesszék.

Fa játékok gyerekeknek - Fa játékvasút
A fa játékvasút elsősorban a kisfiúk játéka, de ugyanolyan örömet tud okozni lánytestvéreknek is.

A síneken és a vonatokon túl rengeteg egyéb játékvasút tartozék is kapható, amelyek fokozzák a megépített vasúti világ részletgazdagságát, kifinomultságát és valósághű megjelenését.

Fa társasjátékok

A társasjátékok gazdag világában a fa társasjátékok igazi különlegességet jelentenek. Ízléses megjelenést, finom és tartós kidolgozást nyújtanak, és sokféle típus közül válogathatunk.

 • Jenga - A Jenga egy igazán szórakoztató társasjáték, mely a türelmet és az ügyességet teszi próbára.
 • Dominó - A Dominó igazi klasszikus, melyet mindenki ismer. Bizonyos fajáték Domino készletek már 3 éves kortól ajánlottak. Ezek a típusok színes ábrákkal, például állatok, növények vagy járművek képeivel stimulálják a kicsik képzelőerejét. Nagyobb gyermekeknek vagy felnőtteknek akár többszáz darabos színes fa dominó készletek is kaphatók.
 • Fejtörők - A fejtörő fajátékok között gondolkodást, logikai készséget, és motoros képességeket fejlesztő játékokat találunk 3 éves kortól 99 éves korig.

i

Fa hintaló - Tradicionális érték a modern világban

A fa játékok és a fa megmunkálásának története évezredekre nyúlik vissza. A fa hintaló az egyik legrégebbi fajáték, amely 400 éves múlttal büszkélkedhet. Nagyapáink, apáink és mi magunk is sok örömteli percet éltünk át e nemes paripán. Ha szeretnéd megosztani ezt az örömet gyermekeddel is, fa hintaló kínálatunkban megtalálod a megfelelőt.


Fa gyerekjátékok szabadtérre
A szabadtéri fa játékok a játék és szórakozás új dimenzióit nyitják meg gyermekeid előtt.

Fa játékok szabadtérre

A szabadtéri fa játékok, kitűnő szórakozást nyújtanak a tavaszi és nyári hónapokra, s találhatunk számos kevésbé nyilvánvaló típust is közöttük, mint például a tekejáték, a kerti dominó vagy a kerti marokkó. De melyek a klasszikus szabadtéri fajátékok?

 • Fa hinták - A fa hinták könnyen felakaszthatók, és gyakran praktikus korláttal vannak ellátva, hogy a legkisebbek is biztonságosan hintázhassanak. Bár a hintázás hagyományosan szabadtéri szórakozás, a fa hinták beltéren is használhatók.
 • Fa homokozók - A legkisebbek és a nagyobb gyermekek is sok örömet lelnek a homokozásban, a dagonyázásban. Itt végre bátran összekoszolhatják magukat, könyékig sárosak lehetnek, s bármilyen ötletüket szabadon megvalósíthatják. Építhetnek falat, homokvárat, katonai tábort, vagy változatos formákat hozhatnak létre homokozó vödrök, lapátok és formák segítségével.
 • Fa kerti házikók - A kerti házikók a fajátékok legméretesebb képviselői. Egyszerre több gyereknek is bőséges helyet biztosítanak, a legnagyobb modellek pedig akár felnőtteket is képesek befogadni. Léteznek létrával és csúszdával is felszerelt fa házikók.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Woody fakocka készlet 100 db Raktáron > 10 db
Fakocka - 100 darab a csomagban, téma formák, ajánlott 2 éves kortól
5 290 Ft

2.
Társasjáték - stratégiai, logikai és családi játék, 2-4 játékos számára, ajánlott 3 éves kortól
-30 %
6 590 Ft
4 610 Ft

3.
Játékház kertbe - fa, mérete 153 × 140 × 123 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg
73 590 Ft

Még több
709 termék
4,5 31×
Woody fakocka készlet 100 db
Fakocka - 100 darab a csomagban, téma formák, ajánlott 2 éves kortól
5 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif0959
4,9 129×
Hasbro Jenga
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
8 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA985e
4,9 50×
Teddie fa hinta, natúr
Hinta - gyerek, kertbe és lakásba helyezhető, fa, felakasztható, védőkorlát, háttámla a csomag része, terhelhetősége 80 kg, mérete 38 × 30 cm (Sz×Mé), maximális felfüggesztési hossz 170 cm, barna kivitel, rögzítőelemek a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
9 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5536a
4,8 46×
Vilac Touch and find
Társasjáték - gyerek játék, 2 - 5 játékos számára, játék hossza 15 perc, ajánlott 2 éves kortól
10 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5646
3,8 19×
Woody hinta a legkisebbnek
Hinta - gyerek, kertbe helyezhető, fa, felakasztható, védőkorlát, háttámla a csomag része, terhelhetősége 30 kg, mérete 30 × 30 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű, ajánlott 1 éves kortól
7 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA482a7d
4,7
ZOPA Wood Fa kávéfőző szett
Játék háztartási gép - kávéfőző, edény és élelmiszerek, anyaga fa, mérete 19 × 17 × 10,5 cm (Ma×Sz×H), vörös, narancssárga, fehér, zöld, fekete, szürke és bézs kivitel, ajánlott 1 éves kortól
Leárazás -18 %
7 890 Ft 9 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22933
5,0
Fa formaillesztő puzzle - Szafari
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves
3 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGJ215
Karácsonyi vonat készlet elemes gőzmozdonnyal
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
37 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAjr00329
SMG Sakk - kék
Társasjáték - gyerek játék, 2 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, ajánlott 6 éves kortól
6 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2024
Viga készségfejlesztő játék
Társasjáték - ajánlott 1,5 éves kortól
6 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz00471
Disney and Friends 100. évfordulós vonat
Vonat - anyaga műanyag, kézi irányítású, mechanikus, ajánlott 3 éves kortól
12 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07073
Fa hinta
Hinta - gyerek, kertbe és lakásba helyezhető, fa, felakasztható, védőkorlát, háttámla a csomag része, terhelhetősége 60 kg, mérete 31 × 31 cm (Sz×Mé), többszínű, kampók a csomag része, ajánlott 1 éves kortól
14 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002093
4,3 13×
Woody kerti házikó színes díszítéssel
Játékház kertbe - fa, mérete 153 × 140 × 123 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg
73 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRA792e
3,8
Chiroo Társasjáték készlet
Társasjáték - stratégiai, logikai és családi játék, 2-4 játékos számára, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -30 %
4 610 Ft 6 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00132
4,0
Vilac kirakó, Mini edény
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, geometriai alakzatok motívum, anyaga fa, karton és textil, alkalmas 1,5 éves
12 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01548
4 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20877
4,7 31×
Woody Szövet baby hinta
Hinta - gyerek, lakásba helyezhető, textil ülés, fa keret, felakasztható, védőkorlát, háttámla a csomag része, terhelhetősége 60 kg, mérete 40 × 40 cm (Sz×Mé), felfüggesztési hossz - 120 do 160 cm, szürke kivitel, ajánlott 6 hónapos kortól
9 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12114
4,8 17×
Fa hinta - színes
Hinta - gyerek, kertbe és lakásba helyezhető, fa, felakasztható, védőkorlát, mosható, háttámla a csomag része, terhelhetősége 80 kg, mérete 40 × 30 cm (Sz×Mé), maximális felfüggesztési hossz 160 cm, piros, kék és sárga kivitel, ajánlott 3 éves kortól
10 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5536b
5,0
Small Foot Készségfejlesztő labirintus - Szafari
Golyóvezető labirintus - anyaga fa és fém, ajánlott 3 éves kortól, téma színek, abacus a csomag része, mérete 22 × 14 × 20 cm (Ma×Sz×H)
8 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01545
5,0
Zopa Kockaszett
Fakocka - 100 darab a csomagban, téma formák, ajánlott 1,5 éves kortól
8 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3349
5,0
Cubika 13739 készségfejlesztő játék - horgászat
Fakocka - ajánlott 2 éves kortól
5 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif16015
4,0
Fából készült orvosi készlet
Kreatív szett - játék orvosi aktatáska, a készlet tartalmaz egy sztetoszkópot, kalapácsot, hőmérőt, injekciókat és gyógyszereket, összesen 10 kiegészítőt, anyag fa, fogantyús fa tokban tárolva, mérete 21 × 16 × 6 cm, gyerekeknek 3 éves kortól
4 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14784
4,9 21×
Vilac Fa mágnesek Farm 20 db
Mágnes -
5 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5654
5,0 13×
Jouéco The Wildies Family fa építőkockák vödörben 50 db
Fakocka - ajánlott 1 éves kortól
7 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14317

Fajátékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...

Fajátékok

A Fajátékok kategóriában összesen 709 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fajátékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ