Shop roku Shop roku

Fajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0,25 éves kortól
14 éves kortól
-

A fa játékok mindenekelőtt tartósságukkal, minőségi kivitelezésükkel és kellemes tapintású felületükkel nyűgözik le nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is. A túlnyomórészt kézzel készített kivitelezésnek köszönhetően minden egyes fa játék egyedi és eredeti darab, amely időtálló, s akár több nemzedéken át nyújthat szórakozást a gyermekeknek. Ha te és gyermeked csodálod a természet varázsát, a fa játékok kézenfekvő választásnak bizonyulnak. Milyen típusok közül választhatsz? Segítünk eligazodni a gazdag választékban.

Tovább

A fa játékok előnyei

A fa játékok varázsát elsősorban a természetességük nyújtja, amely mindannyiunkban a béke és a pihenés érzetét kelti. Milyen egyéb előnyöket kínálnak a fa játékok?

  • Természetes anyag
  • Biztonság
  • Egyszerű megjelenés
  • Kellemes tapintású felület
  • Tartósság és minőségi kivitelezés

Fa játékok - Oktató játékok és kirakós játékok

Gyermekkorban a készségfejlesztés kiemelt fontosságú. A fa játékok ebben mindig társak - a különböző fából készült oktatójátékok, kirakójátékok vagy fa puzzle-ök kellemesen, vidáman és hatékonyan támogatják a gyermekek fejlődését.

  • Az oktató jellegű fa játékok segítségével a legkisebbek megtanulják felismerni a formákat és a színeket.
  • Fejlesztik a finommotoros készségeket, és felkészítik az iskolába készülő gyermekeket a számolásra és az olvasásra.
  • Az oktató jellegű fa játékok és kirakójátékok nagy előnye, hogy játszva, szórakozva tanítanak.

Fa játékok - Babáknak

A babáknak készült fa játékok mindenekelőtt színes, tarka megjelenésükkel és sokféleségükkel tűnnek ki. Gyakoriak a kirakós játékok, a fa játékfigurák vagy a fa járművek, amelyekkel a babák tapintásukat, a színek, formák és természetes anyagok iránti fogékonyságukat fejleszthetik. A legkisebbeknek készült fa játékok legfőbb típusai:

  • Fa járássegítők babáknak - A fa járássegítők egy-másfél éves kortól ajánlottak, s óriási segítséget nyújtanak az első lépések megtételekor.
  • Motorikus készségfejlesztő fajátékok - A kínálat itt is rendkívül széles, fa kalapálós játékok, puzzle, egymásra helyezhető állatok, kirakós kockák közül válogathatunk.
  • Fa játékautók - A járműveket formázó fa játékok elsősorban a kisfiúkat örvendeztetik meg. A fa kisautók sokféle színben, formában és méretben kaphatók.
Fa gyerekjátékok
A fa játékok nem csak szórakozást nyújtanak, hanem fejlesztik a finommotoros képességeket, a képzelőerőt, az alkotókészséget, a memóriát, tehát a gyermek játszva tanul és észrevétlenül fejleszti készségeit.

Fajátékok - Fa játékkonyha

Minden kislány álma egy stílusos fa játékkonyha, ahol babáinak mindenféle finomságot főzhet, szüleinek pedig teát és frissen sütött süteményeket kínálhat. Ezek a fajátékok igazán szárnyakat adnak kislányod alkotókészségének és képzelőerejének, s a lehetőségek száma szinte végtelen a számtalan beszerezhető tartozéknak köszönhetően, legyen az extra edény- és evőeszközkészlet, piknik kosár, teáskészlet, fagylalt állvány vagy fa mérleg.

Fakockák - A fajátékok legalapvetőbb formája

A fajátékok egyik leggyakoribb képviselői a fa építőkockák, melyek legkisebb gyermekek számára is alkalmasak. Segítenek a finommotoros készségek, térbeli érzékelés és aképzelőerő fejlesztésében, így kiváló segítőtársak a gyermekek fejlődésében. Ugyanakkor a fa építőkockák a nagyobb gyerekek számára is számtalan lehetőséget tartogatnak. Élénk színeik és formáik felhasználásával a gyerekek igazán egyedi műalkotásokat hozhatnak létre.

Fa játékok gyerekeknek
Az állatfigurák a fa játékok kedvenc motívumai közé tartoznak.

Fa játékok - Fa játékfigurák, állatfigurák és járművek

A fa játékok kedvelt csoportjába tartoznak a fa játékfigurák, állatfigurák és járművek, melyek minden korosztályt szórakoztatnak.

  • A legkisebbek számára a színes húzós fa játékok alkalmasak, amelyek csattogó hangokat adnak ki, és különböző vicces mozdulatokat végeznek.
  • Az idősebb gyerekeknek sok örömet okoznak a fa játékfigurák és állatfigurák vagy a fa járművek, azaz autók, vonatok, teherautók, autóbuszok, traktorok és hajók. A fa járműveket kiválóan egészítik ki a fa garázsok, melyek közt többemeletes parkolóházakat is találunk.

A hűtőszekrényed megjelenését új dimenzióba emelik a hűtőmágnessel felszerelt fa állatfigurák.

Fa gyerekjátékok - Építőjátékok, fa építőkészletek

A fa gyerekjátékok nagy csoportját alkotják a fa építőjátékok, amelyek nem csak a kis építészek számára alkalmasak, hanem mindenkinek, aki építeni, alkotni szeret. Ezek a fa gyerekjátékok segítenek a kreativitás és a modellezési készségek fejlesztésében, mivel a gyerekek gyakorlatilag bármit megépíthetnek, ami csak eszükbe jut, legyen az repülőgép, torony, házikó, felhőkarcoló, de még az olyan kevésbé nyilvánvaló épületek megalkotására is lehetőség van, mint egy vízimalom vagy templom.

i

Minden kisfiú ellenállhatatlan vonzalmat érez a szerszámok iránt, legyen az kalapács, csavarhúzó, fúró, fűrész vagy villáskulcs. A fa játékműhelyek egy készletben kínálnak minden szerszámot, amelyről csemetéd csak álmodhat, s garantálják, hogy háztartásodban egyetlen szék, asztal vagy szekrény sem marad javítatlanul.

Fa játékok - Vasúti sínek és fa játékvasút

Univerzális törvény, hogy minden kisfiú álma a játékvasút. Sokféle típus kapható, de a fa játékvasút régi időket idéző hangulata egyedülálló, miközben lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy kézügyességüket, logikai készségüket, képzelőerejüket, és alkotókészségüket fejlesszék.

Fa játékok gyerekeknek - Fa játékvasút
A fa játékvasút elsősorban a kisfiúk játéka, de ugyanolyan örömet tud okozni lánytestvéreknek is.

A síneken és a vonatokon túl rengeteg egyéb játékvasút tartozék is kapható, amelyek fokozzák a megépített vasúti világ részletgazdagságát, kifinomultságát és valósághű megjelenését.

Fa társasjátékok

A társasjátékok gazdag világában a fa társasjátékok igazi különlegességet jelentenek. Ízléses megjelenést, finom és tartós kidolgozást nyújtanak, és sokféle típus közül válogathatunk.

  • Jenga - A Jenga egy igazán szórakoztató társasjáték, mely a türelmet és az ügyességet teszi próbára.
  • Dominó - A Dominó igazi klasszikus, melyet mindenki ismer. Bizonyos fajáték Domino készletek már 3 éves kortól ajánlottak. Ezek a típusok színes ábrákkal, például állatok, növények vagy járművek képeivel stimulálják a kicsik képzelőerejét. Nagyobb gyermekeknek vagy felnőtteknek akár többszáz darabos színes fa dominó készletek is kaphatók.
  • Fejtörők - A fejtörő fajátékok között gondolkodást, logikai készséget, és motoros képességeket fejlesztő játékokat találunk 3 éves kortól 99 éves korig.

i

Fa hintaló - Tradicionális érték a modern világban

A fa játékok és a fa megmunkálásának története évezredekre nyúlik vissza. A fa hintaló az egyik legrégebbi fajáték, amely 400 éves múlttal büszkélkedhet. Nagyapáink, apáink és mi magunk is sok örömteli percet éltünk át e nemes paripán. Ha szeretnéd megosztani ezt az örömet gyermekeddel is, fa hintaló kínálatunkban megtalálod a megfelelőt.


Fa gyerekjátékok szabadtérre
A szabadtéri fa játékok a játék és szórakozás új dimenzióit nyitják meg gyermekeid előtt.

Fa játékok szabadtérre

A szabadtéri fa játékok, kitűnő szórakozást nyújtanak a tavaszi és nyári hónapokra, s találhatunk számos kevésbé nyilvánvaló típust is közöttük, mint például a tekejáték, a kerti dominó vagy a kerti marokkó. De melyek a klasszikus szabadtéri fajátékok?

  • Fa hinták - A fa hinták könnyen felakaszthatók, és gyakran praktikus korláttal vannak ellátva, hogy a legkisebbek is biztonságosan hintázhassanak. Bár a hintázás hagyományosan szabadtéri szórakozás, a fa hinták beltéren is használhatók.
  • Fa homokozók - A legkisebbek és a nagyobb gyermekek is sok örömet lelnek a homokozásban, a dagonyázásban. Itt végre bátran összekoszolhatják magukat, könyékig sárosak lehetnek, s bármilyen ötletüket szabadon megvalósíthatják. Építhetnek falat, homokvárat, katonai tábort, vagy változatos formákat hozhatnak létre homokozó vödrök, lapátok és formák segítségével.
  • Fa kerti házikók - A kerti házikók a fajátékok legméretesebb képviselői. Egyszerre több gyereknek is bőséges helyet biztosítanak, a legnagyobb modellek pedig akár felnőtteket is képesek befogadni. Léteznek létrával és csúszdával is felszerelt fa házikók.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hasbro Jenga Szállításra kész > 10 db
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
7 890 Ft

2.
POPULAR Királyi sakk Szállításra kész > 10 db
Társasjáték - logikai játék, 2 játékos számára, nehézségi foka közepes, játék hossza 60 perc, magyar nyelvű, ajánlott 5 éves kortól
12 190 Ft

3.
Woody kerti házikó színes díszítéssel Szállításra kész 4 db
Játékház - kertbe, méretek 153 ×140 ×123 cm (Ma×Sz×Mé), 3 éves kortól
71 490 Ft

Még több
740 termék
4,9 118×
Hasbro Jenga
Társasjáték - party és logikai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 10 perc, ajánlott 6 éves kortól
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA985e
4,7 19×
POPULAR Királyi sakk
Társasjáték - logikai játék, 2 játékos számára, nehézségi foka közepes, játék hossza 60 perc, magyar nyelvű, ajánlott 5 éves kortól
12 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05834
5,0
Foglalkoztató kocka
Kirakós játék - beltéri, számjegy motívum, anyaga fa, alkalmas 2 éves kortól
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00138
Fából készült színes abakusz - Abakusz
Típusok
4,6 45×
Fából készült színes abakusz
Abakusz - fa, gyerekeknek, egyenes, különböző színű sorok, 10 soros, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003859
4,6
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
4,5 14×
Woody toronyépítő játék - színes
Társasjáték - gyerek és logikai játék, 2 játékos számára, nehézségi foka közepes, ajánlott 3 éves kortól
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA725a
4,8 23×
Woody Szövet baby hinta
Hinta - gyerek, lakásba helyezhető, textil ülés, fa keret, felakasztható, védőkorlát, háttámla a csomag része, terhelhetősége 60 kg, mérete 40 × 40 cm (Sz×Mé), felfüggesztési hossz - 120 do 160 cm, szürke kivitel, ajánlott 6 hónapos kortól
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12114
5,0 15×
Woody Építőkockák színes 50 db - 2,5 cm
Fakocka - 50 darab a csomagban, ajánlott 2 éves kortól
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10597
4,9 19×
Vilac Fa mágnesek Farm 20 db
Mágnes -
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5654
5,0
Dominó
Dominó - nehézségi foka könnyű, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00137
Formaillesztő játék - Karika toronyépítő
Típusok
4,6 45×
Formaillesztő játék
Karika toronyépítő - fa, különböző alakú, 9 gyűrű és talpazat a csomag része, többszínű, ajánlott 1 éves kortól
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33005
5,0
Small Foot geometriai rejtvények 4 db
Logikai játék - ajánlott életkor 5 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12328
4,6 19×
Small Foot Jenga
Társasjáték - gyerek, party és megfigyelős játék, 2 - 5 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 19 perc, ajánlott 3 éves kortól
5 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa8679
5,0
Small Foot Matrjoska bagoly család
Motorikus készségfejlesztő játék - ajánlott 3 éves kortól
7 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12305
4,1
Vilac Mutatványos akrobaták
Társasjáték - gyerek játék, 1-3 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 10 perc, ajánlott 3 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5658
Linda Toy - sín - Vonat
Típusok
3,9
Linda Toy - sín
Vonat - ajánlott 3 éves kortól
990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk00008
Vasút bővítő készlet
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07072
3,7
Brain Twister
Logikai játék - anyaga fa, ajánlott életkor 3 éves kortól
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00135
4,9
Fafigurák - Medve család
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 3 éves kortól
5 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGJ142
3,0
Woody Háromszintes garázs tartozékokkal
Játék garázs - fa, 3 emeletes, 1 kisautó, helikopter leszálló, figura, lift, sorompó a csomag része, mérete 50 × 40 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 3 hónapos kortól
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA727k
1,0
Mágneses doboz dinoszauruszokkal
Motorikus készségfejlesztő játék - anyaga: fa, mágnes, a doboz szétszedhető, mágneses táblaként működik, támasz a dinoszauruszok alá, színes kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk005376
Karácsonyi vonat készlet elemes gőzmozdonnyal
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
36 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAjr00329
SMG Sakk - kék
Társasjáték - gyerek játék, 2 játékos számára, nehézségi foka könnyű, játék hossza 20 perc, ajánlott 6 éves kortól
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2024
4,6 15×
Vilac kockák állatokkal és számokkal
Mesekocka - 10 db a csomagolásban, anyaga fa, számok és állatok tematikájú, 1,5 éves kortól alkalmas
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12340

Fajátékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...

Fajátékok

A Fajátékok kategóriában összesen 740 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fajátékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ