Száguldj, mint a szélvész

Fajátékok

A fa játékok mindenekelőtt tartósságukkal, minőségi kivitelezésükkel és kellemes tapintású felületükkel nyűgözik le nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is. A túlnyomórészt kézzel készített kivitelezésnek köszönhetően minden egyes fa játék egyedi és eredeti darab, amely időtálló, s akár több nemzedéken át nyújthat szórakozást a gyermekeknek. Ha te és gyermeked csodálod a természet varázsát, a fa játékok kézenfekvő választásnak bizonyulnak. Milyen típusok közül választhatsz? Segítünk eligazodni a gazdag választékban.

Tovább

A fa játékok előnyei

A fa játékok varázsát elsősorban a természetességük nyújtja, amely mindannyiunkban a béke és a pihenés érzetét kelti. Milyen egyéb előnyöket kínálnak a fa játékok?

 • Természetes anyag
 • Biztonság
 • Egyszerű megjelenés
 • Kellemes tapintású felület
 • Tartósság és minőségi kivitelezés

Fa játékok - Oktató játékok és kirakós játékok

Gyermekkorban a készségfejlesztés kiemelt fontosságú. A fa játékok ebben mindig társak - a különböző fából készült oktatójátékok, kirakójátékok vagy fa puzzle-ök kellemesen, vidáman és hatékonyan támogatják a gyermekek fejlődését.

 • Az oktató jellegű fa játékok segítségével a legkisebbek megtanulják felismerni a formákat és a színeket.
 • Fejlesztik a finommotoros készségeket, és felkészítik az iskolába készülő gyermekeket a számolásra és az olvasásra.
 • Az oktató jellegű fa játékok és kirakójátékok nagy előnye, hogy játszva, szórakozva tanítanak.

Fa játékok - Babáknak

A babáknak készült fa játékok mindenekelőtt színes, tarka megjelenésükkel és sokféleségükkel tűnnek ki. Gyakoriak a kirakós játékok, a fa játékfigurák vagy a fa járművek, amelyekkel a babák tapintásukat, a színek, formák és természetes anyagok iránti fogékonyságukat fejleszthetik. A legkisebbeknek készült fa játékok legfőbb típusai:

 • Fa járássegítők babáknak - A fa járássegítők egy-másfél éves kortól ajánlottak, s óriási segítséget nyújtanak az első lépések megtételekor.
 • Motorikus készségfejlesztő fajátékok - A kínálat itt is rendkívül széles, fa kalapálós játékok, puzzle, egymásra helyezhető állatok, kirakós kockák közül válogathatunk.
 • Fa játékautók - A járműveket formázó fa játékok elsősorban a kisfiúkat örvendeztetik meg. A fa kisautók sokféle színben, formában és méretben kaphatók.
Fa gyerekjátékok
A fa játékok nem csak szórakozást nyújtanak, hanem fejlesztik a finommotoros képességeket, a képzelőerőt, az alkotókészséget, a memóriát, tehát a gyermek játszva tanul és észrevétlenül fejleszti készségeit.

Fajátékok - Fa játékkonyha

Minden kislány álma egy stílusos fa játékkonyha, ahol babáinak mindenféle finomságot főzhet, szüleinek pedig teát és frissen sütött süteményeket kínálhat. Ezek a fajátékok igazán szárnyakat adnak kislányod alkotókészségének és képzelőerejének, s a lehetőségek száma szinte végtelen a számtalan beszerezhető tartozéknak köszönhetően, legyen az extra edény- és evőeszközkészlet, piknik kosár, teáskészlet, fagylalt állvány vagy fa mérleg.

Fakockák - A fajátékok legalapvetőbb formája

A fajátékok egyik leggyakoribb képviselői a fa építőkockák, melyek legkisebb gyermekek számára is alkalmasak. Segítenek a finommotoros készségek, térbeli érzékelés és aképzelőerő fejlesztésében, így kiváló segítőtársak a gyermekek fejlődésében. Ugyanakkor a fa építőkockák a nagyobb gyerekek számára is számtalan lehetőséget tartogatnak. Élénk színeik és formáik felhasználásával a gyerekek igazán egyedi műalkotásokat hozhatnak létre.

Fa játékok gyerekeknek
Az állatfigurák a fa játékok kedvenc motívumai közé tartoznak.

Fa játékok - Fa játékfigurák, állatfigurák és járművek

A fa játékok kedvelt csoportjába tartoznak a fa játékfigurák, állatfigurák és járművek, melyek minden korosztályt szórakoztatnak.

 • A legkisebbek számára a színes húzós fa játékok alkalmasak, amelyek csattogó hangokat adnak ki, és különböző vicces mozdulatokat végeznek.
 • Az idősebb gyerekeknek sok örömet okoznak a fa játékfigurák és állatfigurák vagy a fa járművek, azaz autók, vonatok, teherautók, autóbuszok, traktorok és hajók. A fa járműveket kiválóan egészítik ki a fa garázsok, melyek közt többemeletes parkolóházakat is találunk.

A hűtőszekrényed megjelenését új dimenzióba emelik a hűtőmágnessel felszerelt fa állatfigurák.

Fa gyerekjátékok - Építőjátékok, fa építőkészletek

A fa gyerekjátékok nagy csoportját alkotják a fa építőjátékok, amelyek nem csak a kis építészek számára alkalmasak, hanem mindenkinek, aki építeni, alkotni szeret. Ezek a fa gyerekjátékok segítenek a kreativitás és a modellezési készségek fejlesztésében, mivel a gyerekek gyakorlatilag bármit megépíthetnek, ami csak eszükbe jut, legyen az repülőgép, torony, házikó, felhőkarcoló, de még az olyan kevésbé nyilvánvaló épületek megalkotására is lehetőség van, mint egy vízimalom vagy templom.

i

Minden kisfiú ellenállhatatlan vonzalmat érez a szerszámok iránt, legyen az kalapács, csavarhúzó, fúró, fűrész vagy villáskulcs. A fa játékműhelyek egy készletben kínálnak minden szerszámot, amelyről csemetéd csak álmodhat, s garantálják, hogy háztartásodban egyetlen szék, asztal vagy szekrény sem marad javítatlanul.

Fa játékok - Vasúti sínek és fa játékvasút

Univerzális törvény, hogy minden kisfiú álma a játékvasút. Sokféle típus kapható, de a fa játékvasút régi időket idéző hangulata egyedülálló, miközben lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy kézügyességüket, logikai készségüket, képzelőerejüket, és alkotókészségüket fejlesszék.

Fa játékok gyerekeknek - Fa játékvasút
A fa játékvasút elsősorban a kisfiúk játéka, de ugyanolyan örömet tud okozni lánytestvéreknek is.

A síneken és a vonatokon túl rengeteg egyéb játékvasút tartozék is kapható, amelyek fokozzák a megépített vasúti világ részletgazdagságát, kifinomultságát és valósághű megjelenését.

Fa társasjátékok

A társasjátékok gazdag világában a fa társasjátékok igazi különlegességet jelentenek. Ízléses megjelenést, finom és tartós kidolgozást nyújtanak, és sokféle típus közül válogathatunk.

 • Jenga - A Jenga egy igazán szórakoztató társasjáték, mely a türelmet és az ügyességet teszi próbára.
 • Dominó - A Dominó igazi klasszikus, melyet mindenki ismer. Bizonyos fajáték Domino készletek már 3 éves kortól ajánlottak. Ezek a típusok színes ábrákkal, például állatok, növények vagy járművek képeivel stimulálják a kicsik képzelőerejét. Nagyobb gyermekeknek vagy felnőtteknek akár többszáz darabos színes fa dominó készletek is kaphatók.
 • Fejtörők - A fejtörő fajátékok között gondolkodást, logikai készséget, és motoros képességeket fejlesztő játékokat találunk 3 éves kortól 99 éves korig.

i

Fa hintaló - Tradicionális érték a modern világban

A fa játékok és a fa megmunkálásának története évezredekre nyúlik vissza. A fa hintaló az egyik legrégebbi fajáték, amely 400 éves múlttal büszkélkedhet. Nagyapáink, apáink és mi magunk is sok örömteli percet éltünk át e nemes paripán. Ha szeretnéd megosztani ezt az örömet gyermekeddel is, fa hintaló kínálatunkban megtalálod a megfelelőt.


Fa gyerekjátékok szabadtérre
A szabadtéri fa játékok a játék és szórakozás új dimenzióit nyitják meg gyermekeid előtt.

Fa játékok szabadtérre

A szabadtéri fa játékok, kitűnő szórakozást nyújtanak a tavaszi és nyári hónapokra, s találhatunk számos kevésbé nyilvánvaló típust is közöttük, mint például a tekejáték, a kerti dominó vagy a kerti marokkó. De melyek a klasszikus szabadtéri fajátékok?

 • Fa hinták - A fa hinták könnyen felakaszthatók, és gyakran praktikus korláttal vannak ellátva, hogy a legkisebbek is biztonságosan hintázhassanak. Bár a hintázás hagyományosan szabadtéri szórakozás, a fa hinták beltéren is használhatók.
 • Fa homokozók - A legkisebbek és a nagyobb gyermekek is sok örömet lelnek a homokozásban, a dagonyázásban. Itt végre bátran összekoszolhatják magukat, könyékig sárosak lehetnek, s bármilyen ötletüket szabadon megvalósíthatják. Építhetnek falat, homokvárat, katonai tábort, vagy változatos formákat hozhatnak létre homokozó vödrök, lapátok és formák segítségével.
 • Fa kerti házikók - A kerti házikók a fajátékok legméretesebb képviselői. Egyszerre több gyereknek is bőséges helyet biztosítanak, a legnagyobb modellek pedig akár felnőtteket is képesek befogadni. Léteznek létrával és csúszdával is felszerelt fa házikók.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Woody karikadobáló játék Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Kültéri játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves, fa
4 590 Ft

2.
Homokozó - fiúknak és lányoknak, anyaga: fa, fedett és szigetelt, mérete: 143cm × 125cm × 120cm, alsó korhatár: 3 éves
53 190 Ft

3.
Fa hinta - Természetes anyagokból Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest Zugló átvevőhelyen
Hinta - lányoknak és fiúknak, terhelhetőség akár 80kg, együléses, anyaga: fa és kötél, szélesség 38cm, alsó korhatár: 3 éves
7 890 Ft

Még több
670 termék
Woody karikadobáló játék
Kültéri játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves, fa

4 590 Ft áfa nélkül 3 610 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAa6768
Fa hinta - Természetes anyagokból
Hinta - lányoknak és fiúknak, terhelhetőség akár 80kg, együléses, anyaga: fa és kötél, szélesség 38cm, alsó korhatár: 3 éves

7 890 Ft áfa nélkül 6 210 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAa5536a
Jenga
Társasjáték - party és logikai, 2-6 játékos számára, 6 éves kortól, játékidő: 10 perc

6 890 Ft áfa nélkül 5 430 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRA985e
4 590 Ft áfa nélkül 3 610 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAif5654
Woody Domino Rally
Dominó - 2–4 játékos számára, minimális korhatár: 4 éves,

5 290 Ft áfa nélkül 4 170 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA732n
Woody fa homokozó konyhával és tetővel
Homokozó - fiúknak és lányoknak, anyaga: fa, fedett, mérete: 120cm × 120cm × 120cm, alsó korhatár: 1 éves

31 390 Ft áfa nélkül 24 720 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA725c3
Fahinta
Hinta - lányoknak és fiúknak, terhelhetőség akár 80kg, együléses, anyaga: fa és kötél, szélesség 46cm, alsó korhatár: 3 éves

6 090 Ft áfa nélkül 4 800 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAa7915
Beillesztős óra fából
Kirakós játék - anyaga: fa, 6 kocka, fejleszti a motorikát

2 790 Ft áfa nélkül 2 200 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAnk003856
SES Összecsukható fából
Csináld magad készlet gyerekeknek - Méretek: 30 × 20 × 4 cm, gyermekeknek 5 éves kortól ajánlott

5 390 Ft áfa nélkül 4 240 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAif1408
Small Foot Matrjoska bagoly család
Fajáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves

5 290 Ft áfa nélkül 4 170 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAif12305
Woody Swing Easy Hinta
Hinta - lányoknak és fiúknak, terhelhetőség akár 50kg, együléses, anyaga: fa és kötél, szélesség 40cm, alsó korhatár: 3 éves

3 590 Ft áfa nélkül 2 830 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRA792a
Vilac Mutatványos akrobaták
Társasjáték - gyerek, 1-3 játékos számára, 3 éves kortól, fiúknak, játékidő: 10 perc

6 690 Ft áfa nélkül 5 270 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAif5658
Paw Patrol dominó
Dominó - 2–4 játékos számára, minimális korhatár: 4 éves, minimum 15 perc játékidő,

2 590 Ft áfa nélkül 2 040 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAkn0690
Woody színes fa homokozó
Homokozó - fiúknak és lányoknak, anyaga: fa, fedett, mérete: 130cm × 130cm × 27cm, alsó korhatár: 3 éves

20 690 Ft áfa nélkül 16 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA725c
Deluxe fa szerszámos táska
Játék szerszám - 8 éves kortól ajánlott

15 990 Ft áfa nélkül 12 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa9601
Fa vonat állatkákkal
Vonat - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves, fa

3 990 Ft áfa nélkül 3 140 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAnk003851
EkoToys Domino színes 830 db
Dominó - 1–8 játékos számára, minimális korhatár: 3 éves, minimum 30 perc játékidő,

17 790 Ft áfa nélkül 14 010 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif12277
Woody építőrúd készlet - Karla
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves, 200 építőelem, fa

12 490 Ft áfa nélkül 9 830 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA732k
Baba fa hinta
Hinta - lányoknak és fiúknak, terhelhetőség akár 80kg, együléses, anyaga: fa, szélesség 33cm, alsó korhatár: 6 hónapos

9 290 Ft áfa nélkül 7 310 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAbz04242
Vilac Hmatej társasjáték
Társasjáték - gyerek, 2-5 játékos számára, 2 éves kortól, játékidő: 15 perc

7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAif5646
Kerti szerszámok a kert számára egy zsákkal
Játék szerszám - ajánlott: 3 éves kortól

6 790 Ft áfa nélkül 5 350 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAa4120
Zöldségszeletelés
Tematikus játékszett - a készlet tartalma: láda, kés, hámozó, sárgarépa, gomba, paradicsom, uborka és egyéb, fejleszti a motorikát, anyaga: fa

4 390 Ft áfa nélkül 3 460 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAnk003853
Vilac - Az első sakkjátékom
Társasjáték - klasszikus és gyerek, 2-2 játékos számára, 2 játékos számára, 6 éves kortól,

10 590 Ft áfa nélkül 8 340 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif9559
Cubika 14903 Pixel IV autó
Fajáték - fiúknak, ajánlott életkor: 5 éves

8 290 Ft áfa nélkül 6 530 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAif16031

Fajátékok

Fajátékok

A Fajátékok kategóriában összesen 670 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fajátékok vélemények

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ