Akvizice ApF HU Shop roku

Beépíthető hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
C
(4)
D
(15)
E
(52)
F
(19)
Funkciók
No Frost
(24)
Total No Frost
(20)
Önleolvasztó fagyasztó
(2)
Automatikus leolvasztás
(39)
Párásító
(4)
Szín
Fehér
(38)
Nincs
(54)

A beépíthető hűtő ideális választás minden modern konyhába, mivel tökéletesen beleolvad a konyha dizájnjába, harmonikus egységet alkotva a konyhabútorral. Vásárlás előtt azonban mindenképpen javasolt leellenőrizni a paramétereket, beleértve a konyhabútor (beépíthető hűtőszekrény számára fenntartott) méretbeli adottságait. Milyen a számodra ideális beépített hűtőszekrény és mire érdemes figyelmet fordítani a kiválasztás során? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

A beépíthető hűtő főbb jellemzői

Minden beépíthető hűtőszekrény speciálisan módosított falakkal rendelkezik, ezek teszik lehetővé a konyhabútorba történő beépítést. Milyen előnyökkel rendelkezik a beépíthető hűtő?

  • Helyet takarít meg, mely különösen fontos lehet kisebb háztartások esetében.
  • A beépíthető hűtőgép esztétikus összhatást kölcsönöz a konyha megjelenésének.
  • Az ajtaja, a hűtőszekrény beépíthető mivoltának köszönhetően, egységet alkot a bútor dizájnjával.
  • Mivel az ilyen hűtő beépíthető, a konyhabútor integrált, szerves részét képezi.
  • A készülék fagyasztó nélküli és kombinált változatban is kapható.

Beépíthető hűtő méretek és típusok

A beépíthető hűtőszekrények több típusra oszthatók, amelyek nemcsak méretükben, hanem felhasználási céljukban is különböznek egymástól. Választhatsz például a fagyasztós modellek vagy a borhűtők közül is.

Ha még ennél is nagyobb kapacitásra van szükséget, választhatsz akár a 2 méter magas (193 – 203 cm) beépíthető hűtőink közül is.

A beépíthető hűtő és a megfelelő űrtartalom

Általánosságban elmondható, hogy a beépíthető hűtőszekrény kiválasztásakor személyenként 70 literes hűtőtérrel és 25 literes fagyasztóval kell számolni. Az ideális kapacitás tehát a háztartás tagjainak számától függ, azonban a tárolt élelmiszerek szokásos mennyisége a legmérvadóbb.

  • A beépíthető hűtők teljes űrtartalma 88 és 350 liter között mozog (melyből a hűtőtér 56 l-től 350 l-ig, a fagyasztó űrtartalma 80 l-ig terjed).
  • A beépíthető hűtő kiválasztása előtt fordíts figyelmet a polcok belső elrendezésére is, mely nagyban befolyásolhatja a teljes űrtartalom kihasználhatóságát.

A felülfagyasztós, alulfagyasztós és fagyasztó nélküli beépíthető hűtő sajátosságai

A felül- és alulfagyasztós, valamint a fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrények eltérő tulajdonságaira szintén érdemes kiemelt figyelmet fordítani. A különböző modellek esetében nemcsak a fagyasztás intenzitása és sebessége eltérő, de az is, hogy a beépíthető hűtő áramkiesés esetén meddig képes fenntartani az élelmiszer fagyott állapotát.

  1. A felhalmozási idő határozza meg, hogy a beépíthető hűtő mennyi ideig képes fagyasztva tartani az élelmiszert energiaellátás nélkül. Ez az érték néhány óra körül mozog.
  2. A fagyasztási teljesítmény azt határozza meg, hogy a fagyasztó hány kilogramm élelmiszert tud lefagyasztani egy nap alatt, mely érték 2 és 24 kg között mozog.
  3. A fagyasztási osztály azt jelzi, hogy a fagyasztó milyen hatékonysággal képes lefagyasztani az élelmiszereket, hogy azok a lehető legrövidebb idő alatt elérjék az ideális hőmérsékletet. A fagyasztási osztályt a beépíthető hűtőn feltüntetett csillagok száma határozza meg.

i

Az egyenletes ételhűtés és az optimális energiamegtakarítás érdekében a beépíthető hűtőszekrény hűtőterét körülbelül 70%-ra érdemes feltölteni élelmiszerrel.

A beépíthető hűtő ideális elhelyezése

A beépíthető hűtő soha ne kerüljön elhelyezésre hőforrások mellé, például kályha, fűtőberendezés és sütő. A beépíthető hűtőszekrény helyének kiválasztásakor a megfelelő szellőzés érdekében ügyelj arra is, hogy a készülék és a környező fal között maradjon némi hézag. A beépíthető hűtő helyének megfelelő környezeti hőmérsékletét a klímaosztály paramétere határozza meg.

A kiválasztás során győződj meg arról, hogy a beépíthető hűtő ajtaja jobbra vagy balra nyílik-e, illetve, hogy módosítható-e a nyitási irány. Ily módon a konyhaszekrény ajtajainak nyitási irányához igazíthatod a készüléket.

A beépíthető hűtő zajszintje

A beépített hűtőszekrény általában kevésbé zajos, mint egy szabadon álló modell. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a beépíthető hűtőgép zajszintjéből elnyel valamennyit a konyhaszekrény, mivel azonban szinte folyamatosan működésben van, ezért a kiválasztás szempontjából a zajparaméter lehet az egyik legfontosabb tulajdonság.

  • A beépíthető hűtő zajszintje körülbelül 40 dB. Ez az érték egy háztartás megszokott zajszintjének vagy egy átlagos társalgás zajszintjének felel meg.
  • Ha ennél magasabb zajszintet érzékelsz, akkor előfordulhat, hogy a beépített hűtőszekrény hozzáér a falhoz vagy egyenetlenül áll.

i

Minden beépíthető hűtő rendelkezik egy energiacímkével, amely fontos információkat közöl például az energiaosztályról, az energiafogyasztásról, a zajszintről és az űrtartalomról.

A beépíthető hűtő és a hasznos funkciók tárháza

Ma már szinte minden beépíthető hűtő rengetek olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik vagy jobbá teszik a készülék működését.

  • A beépíthető hűtőszekrény belső falainak antibakteriális felülete megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását.
  • A hatóanyagokat ellátott antibakteriális szűrő elnyeli a szagokat, tisztítja a levegőt és gátolja a baktériumok szaporodását.
  • A FastFreeze felgyorsítja a frissen behelyezett élelmiszer lefagyasztását. Ilyenkor a hőmérsékletet körülbelül -24 ° C-ra csökken, melyet a készülék több órán át fenn is tart.
  • A MultiAirflow biztosítja a hideg levegő áramoltatását, melynek köszönhetően kiküszöböli az ingadozó hőmérséklet problémáját a hűtő- és fagyasztótérben.
  • Az ionizátor semlegesíti a hűtőszekrény belsejében a levegőt, megakadályozva ezzel a kellemetlen szagok kialakulását.
  • A beépíthető hűtő No Frost funkciója megakadályozza a nedvesség lecsapódását azáltal, hogy egyenletes légkeringetést valósít meg a hűtőtérben, így megakadályozza a jegesedést is.
  • A NoFrost DualAdvance egy továbbfejlesztett NoFrost technológia, amely megduplázza a légkeringetés mértékét, ezáltal csökkenti a fagyasztó páratartalmát és eltávolítja a jeget.
  • A nulla fokos zóna vagy HyperFresh egy olyan speciális hűtőtér, amelynek csökkenthető a hőmérséklete és beállítható a páratartalma, így ideális lehet gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolására.
  • A CrispZone with HumidityControl egy olyan nulla zónás fiók, amely a páratartalom szabályozásával hozzájárul a gyümölcsök és zöldségek érésének természetes folyamatához.
  • A beépíthető hűtő vakáció üzemmódját akkor érdemes aktiválni, ha a készülék hosszabb ideig nem lesz használva. 12 °C-on tartja a hőmérsékletet, hogy a tartós élelmiszer ne romoljon meg, ugyanakkor ne alakuljon ki kellemetlen szag sem.
  • A SuperCool felgyorsítja az élelmiszerek lehűtését, mely leginkább akkor jön jól, ha egyszerre nagyobb mennyiséget helyezel be a hűtőbe, vagy azt szeretnéd, hogy az italok a lehető leggyorsabban lehűljenek.

Ha még mindig nem sikerült dönteni és kíváncsi vagy, melyik a legjobb beépíthető hűtő, tekintsd meg kínálatunkat a termékek népszerűsége szerint rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL ART 65011 Szállításra kész 2 db
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
169 990 Ft

2.
WHIRLPOOL ART 9811 SF2 Szállításra kész > 5 db
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
-16 %
256 690 Ft
216 290 Ft

3.
GORENJE NRKI419EP1 Szállításra kész > 5 db
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 225 l, fagyasztótér tárolókapacitása 56 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, méretek 193,7 × 54 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
214 900 Ft

Még több
90 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
WHIRLPOOL ART 65011
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
169 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHCHL101
Arany középút Kiváló ár/érték arány
WHIRLPOOL WHC18 T573 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 17×
WHIRLPOOL WHC18 T573
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
300 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL118
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BOSCH KIN86VSE0 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8 12×
BOSCH KIN86VSE0
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 184 l, fagyasztótér tárolókapacitása 76 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,2 × 54,1 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
310 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL66
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
WHIRLPOOL WHC20 T593 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
WHIRLPOOL WHC20 T593
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 194 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
433 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL116
4,0
GORENJE NRKI419EP1
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 225 l, fagyasztótér tárolókapacitása 56 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, méretek 193,7 × 54 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
214 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL203
3,7
WHIRLPOOL ART 9811 SF2
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -16 %
216 290 Ft 256 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL094
SAMSUNG BRB26605EWW/EF - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG BRB26605EWW/EF
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, nyaralási mód, méretek 177,5 × 54 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
308 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL099
3,0
WHIRLPOOL WHC20 T352
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, Multi-AirFlow, 6, érzék, méretek 194 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL117
CANDY CIO 225 EE / N - Beépíthető hűtő A kiszállítás
ingyenes
4,0
CANDY CIO 225 EE / N
Beépíthető hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 163 l, fagyasztótér tárolókapacitása 16 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, statikus hűtés, méretek 122,1 × 54 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
140 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL115
CANDY CBL3519FW - Beépíthető hűtő A kiszállítás
ingyenes
3,5
CANDY CBL3519FW
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 223 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, LowFrost, smart, méretek 193,5 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL161
4,3 12×
WHIRLPOOL ART 96101
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL097
WHIRLPOOL SP40 800 EU 1 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,1
WHIRLPOOL SP40 800 EU 1
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 69 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
311 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL093
BOSCH KIR81VFF0
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 319 l, választható nyitási irány, 7 polc, méretek 184,1 × 61 × 64 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
286 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOCHL158
WHIRLPOOL WHC18 T574 P - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
WHIRLPOOL WHC18 T574 P
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály C, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
364 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL133
BOSCH KIL42NSE0 Serie 2
Beépíthető hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 172 l, fagyasztótér tárolókapacitása 15 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, párásító, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 122,1 × 54,1 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
258 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOCHL148
4,0
Amica UM130.3
Beépíthető hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 16 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 87 × 59,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICH23
BOSCH KUL15ADF0
Beépíthető hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 15 l, fagyasztótér tárolókapacitása 108 l, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 89 × 67 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
220 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCHL156
WHIRLPOOL SP40 801 EU 1 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,2
WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
317 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WHCHL092
2,5
WHIRLPOOL ART 66102
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -5 %
200 000 Ft 209 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL098
GORENJE RKI419FP1
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 225 l, fagyasztótér tárolókapacitása 75 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, automatikus leolvasztás, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,7 × 54 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
214 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL204
CANDY CFLO3550E/N - Beépíthető hűtő A kiszállítás
ingyenes
2,5
CANDY CFLO3550E/N
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 316 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 1 hűtőkör, önleolvasztó fagyasztó, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
203 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL025
BOSCH KIN86NSE0 Serie 2
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 184 l, fagyasztótér tárolókapacitása 76 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,2 × 54,1 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
266 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL206
BOSCH KIN86AFF0 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH KIN86AFF0
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 187 l, fagyasztótér tárolókapacitása 67 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, szuper fagyasztás, twin Cooling, nyaralási mód, méretek 177,2 × 55,8 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
341 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOCHL167
4,2 17×
WHIRLPOOL WHC18 T573
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
191 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: WHCHL118

Beépíthető hűtő

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
tisztításA hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ) Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a...
További cikkek

Beépíthető hűtő

A Beépíthető hűtő kategóriában összesen 90 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető hűtő vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ