Akvizice ApF HU Shop roku

Beépíthető kombinált hűtőszekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fehér
(31)
Nincs
(37)
Szűrés

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval a konyhapultba kiválóan illik, ezért tökéletesen illeszkedik a konyhai környezethez. További jelentős előnye a fagyasztó, amelyben sok élelmiszert tárolhatsz és helyet takaríthatsz meg otthonodban. Milyen paramétereket kell figyelembe venni a választáskor? Segítünk neked.

Tovább

Milyen előnyei és hátrányai vannak a beépítethető kombinált hűtő berendezésnek?

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval rendelkezik erős és gyenge pontokkal is. Melyek ezek pontosan?

  • Nem szükséges külön fagyasztót vásárolni.
  • A zajszint a beépítés után csökken.
  • Helyet takarít meg.
  • A hűtőszekrény tökéletesen illeszkedik a konyha designjához.

i

Ellentétben a szabadon álló hűtőszekrényekkel, a kombinált hűtőszekrényeket fagyasztóval bárhová el lehet helyezni.

Beépíthető hűtő fagyasztóval lent vagy fent?

A választás során fontold meg, melyik lehetőséget részesítenéd előnyben.

  • Az alsó részen lévő beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval a gyakoribb változat. A praktikus fagyasztórész az alsó részen található.
  • Az felső részen lévő beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval a fagyasztórészt a tökéletes magasságban kínálja.

Már van saját fagyasztód vagy több helyre van szükséged a hűtőszekrényben? Tekintsd meg a beépített hűtőszekrényeket fagyasztó nélkül.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval elegendő hellyel rendelkezik

A hasznos térfogat meghatározza a beépíthető hűtő fagyasztójának tárhelyét. Fontos azonban a polcok, fiókok elrendezése és száma is. Egy háztartás egy tagjának legalább 70 literes hűtőszekrény és 25 literes fagyasztó áll rendelkezésre. A beépíthető hűtőszekrények fagyasztóval átlagos hasznos térfogata 90-350 liter.

i

A No Frost technológiával rendelkező beépíthető hűtőszekrény egyenletesen keringeti a levegőt a fagyasztó részben, megakadályozva a jegesedést és az energiaveszteséget.

Fiókokkal rendelkező beépíthető kombinált hűtő méretek

A választásnál ne feledkezz meg a méretekről sem - a legnagyobb beépíthető hűtő fagyasztóval a legtöbb tárhelyet kínálja az élelmiszereknek, de nem feltétlenül fér be a konyhabútorba. A méretektől függően két csoportra oszthatók:

  1. Kisméretű beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval: ideális egy vagy két személy számára, vagy kisebb konyhákhoz.
  2. Beépíthető kombinált hűtő fagyasztóval: több helyet kínál egy család vagy nagyobb háztartás számára.

Kisméretű beépíthető hűtő fagyasztóval
Kisméretű kombinált hűtő

Beépíthető hűtő fagyasztóval lent
Beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval lent

Beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval fent
Beépíthető hűtő fagyasztóval fent

i

A 177–200 cm magas beépíthető hűtőszekrények valóban sok élelmiszert képesek tárolni, és általában rendelkeznek nagy kapacitású fagyasztóval, amelyben a hústól a fagylaltig bármit elhelyezhetsz.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval teljesítménye

A választáskor ne felejtsd el a beépíthető kombinált hűtő fagyasztójának a fagyasztási teljesítményét ellenőrizni.

  • Fagyasztási teljesítmény: azt határozza meg, hogy a beépíthető kombinált hűtő fagyasztója mennyi új élelmiszert képes naponta megfagyasztani. Az érték 2-33 kg/24 óra között mozog.
  • Fagyasztó erőssége: meghatározza, hogy a fagyasztó mennyire képes élelmiszereket fagyasztani, és milyen hosszú tárolásra alkalmas. A fagyasztás erőssége egy-egy csillaggal van jelölve.

A beépíthető kombinált hűtőszekrények esetében gyakran találkozunk a klímatípus fogalmával is.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval alacsony zajszinttel rendelkezik

A zajszintet is fontos paraméternek kell tekinteni a választáskor. A beépíthető hűtő fagyasztóval az alacsonyabb zajszintet a megfelelő elhelyezésnek köszönheti, így a zajszint alacsonyabb, mint egy szabadon álló hűtőszekrény esetében.

A beépíthető kombinált hűtő ajtónyitása

A beépíthető kombinált hűtő esetében nem számolnak a jövőbeli áthelyezésükkel, de a választás során figyelj az ajtók nyitási irányára is. A bal vagy jobb oldali pántok lehetőségét a bal oldali menüben található paraméteres szűrő segítségével választhatod ki, ami hasznos lehet például egy felújítás során.

i

A problémamentes működéshez használd a beépítethető hűtőszekrény kiválasztásához készült választási útmutatót tippekkel és fontos információkkal.

Használd ki a beépíthető kombinált hűtő által kínált funkciókat

A beépíthető hűtő fagyasztóval számos olyan funkciót is kínálhat, amelyek csökkentik az energiafelhasználást, megsemmisítik a baktériumokat és megőrzik az élelmiszerek frissességét.

  • Twin Cooling: két hűtőrendszerből áll, hogy a hűtőben és a fagyasztóban is optimális körülményeket biztosítson.
  • Szuper hűtés és fagyasztás: az élelmiszerek behelyezésekor hirtelen csökkenti a hőmérsékletet a hatékony hűtés vagy fagyás érdekében.
  • Nulla zóna vagy PerfectFresh lehetővé teszi a gyümölcsök, zöldségek és sajtok ideális tárolási körülményeinek megteremtését speciális hőmérséklet- és páratartalom-beállítással.
  • Ice Maker: egy jégkészítő funkció, például hűtött italaidhoz.
  • Metal Cooling: egy speciális fémlemezzel a hátsó falon biztosítja az optimális belső hőmérsékletet, és megakadályozza a hideg levegő szökését a gyakori ajtónyitások során, valamint gyorsan helyreállítja a hőveszteségeket.
  • Manuális hőmérsékletszabályozás: nagyszerű a gyors kézi hűtési beállításokhoz az igényeidnek megfelelően.
  • Nyitott ajtó jelzés: a beépíthető kombinált hőtű esetében segít megelőzni a felesleges hőveszteségeket.
  • LED világítás: a hűtő belsejében szinte magától értetődő. Nem csak az esti nassoláskor lesz hasznos.

Melyik a legjobb beépíthető hűtő fagyasztóval kombináció? A vélemények biztosan segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CIO 225 EE / N Szállításra kész > 5 db
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 163 l, fagyasztótér tárolókapacitása 16 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 122,1 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
140 990 Ft

2.
WHIRLPOOL WHC20 T352 Szállításra kész > 5 db
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 194 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
-5 %
289 990 Ft
274 900 Ft

3.
CANDY CBL3519FW Szállításra kész > 5 db
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 223 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, nyaralási mód és smart funkciók, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
168 990 Ft

Még több
66 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
SIGURO BI-N130W Vivid - 12 év garancia a kompresszorra
Beépíthető hűtő - alsó fagyasztóval, D energiaosztály, hűtőszekrény térfogata 179 l, fagyasztó térfogata 70 l, 3 fiók a fagyasztóban, 4 polc a hűtőben + rozsdamentes boros polc, rozsdamentes acél boros polc, 3 üveg- és pohártartó az ajtóban, szuperfagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, LED világítás, hűtőajtó nyitásának jelzése, 1 hűtőkör, N és ST klímaosztály, változtatható ajtónyílási oldal, méretek 178 × 54 × 54 cm (H×B×D), súly 53 kg, 12 év kompresszor garancia, 3 év garancia
Szuper ár
155 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BI_N130W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
GORENJE NRKI419EP1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
214 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL203
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,5
WHIRLPOOL WHC20 T352
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 194 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -5 %
274 900 Ft 289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL117
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
AEG 6000 Twintech+ TSC6M181ES - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG 6000 Twintech+ TSC6M181ES
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 186 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, hőmérséklet riasztás, méretek 177,2 × 54,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
457 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AEGCHL054
3,5
CANDY CBL3519FW
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 223 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, nyaralási mód és smart funkciók, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL161
4,0
CANDY CIO 225 EE / N
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 163 l, fagyasztótér tárolókapacitása 16 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 122,1 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
140 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL115
Whirlpool WH SP70 T122 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Whirlpool WH SP70 T122
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 295 l, fagyasztótér tárolókapacitása 99 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 55,1 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
490 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHCHL140
5,0
GORENJE RKI419FP1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 225 l, fagyasztótér tárolókapacitása 75 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 193,7 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL204
4,3 12×
WHIRLPOOL ART 96101
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szellőzés, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL097
4,2
WHIRLPOOL SP40 800 EU 1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és szellőzés, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
289 830 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL093
WHIRLPOOL WHC20 T593 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9
WHIRLPOOL WHC20 T593
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 194 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
397 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL116
BOSCH KIN86VSE0 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 14×
BOSCH KIN86VSE0
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 184 l, fagyasztótér tárolókapacitása 76 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, szellőzés és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,2 × 54,1 × (Ma×Sz×Mé) 54,8 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
329 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL66
BOSCH KIN86AFF0 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH KIN86AFF0
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 187 l, fagyasztótér tárolókapacitása 67 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, nyaralási mód, méretek 177,2 × 55,8 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
341 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOCHL167
2,5
WHIRLPOOL ART 66102
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, szellőzés, méretek 177 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
200 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL098
SAMSUNG BRB26605EWW/EF - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG BRB26605EWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
308 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL099
BOSCH KUL15ADF0
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 15 l, fagyasztótér tárolókapacitása 108 l, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 90°-os ajtónyitás, méretek 89 × 67 × (Ma×Sz×Mé) 62 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
220 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCHL156
BOSCH KIL42NSE0 Serie 2
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 172 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, párologtató és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 122,1 × 54,1 × (Ma×Sz×Mé) 54,8 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
244 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOCHL148
BOSCH KIN86NSE0 Serie 2
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 184 l, fagyasztótér tárolókapacitása 76 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 177,2 × 54,1 × (Ma×Sz×Mé) 54,8 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
267 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOCHL206
GUZZANTI GZ 8818
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 167 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, párologtató, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 123 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
134 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GUZCHL024
3,5
CANDY CBL3519FW
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 223 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, nyaralási mód és smart funkciók, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
118 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CANCHL161
BOSCH KIN86ADD0 Serie 6 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH KIN86ADD0 Serie 6
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 184 l, fagyasztó kapacitás 76 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, LED világítás, méretek 177 × 56 × 55 cm (H×Sz×Mé)
407 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL70
4,5
BOSCH KIV86VSE0 Serie 4
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 183 l, fagyasztótér tárolókapacitása 84 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,2 × 54,1 × (Ma×Sz×Mé) 54,8 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
274 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOCHL123
4,2
WHIRLPOOL SP40 800 EU 1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és szellőzés, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
260 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WHCHL093
4,0
Electrolux LND5FE18S 500 ColdSense
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 196 l, fagyasztótér tárolókapacitása 73 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177 × 54,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
258 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELXCHL125
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
hűtőszekrényekLegjobb hűtők 2020-ban Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek

Beépíthető kombinált hűtőszekrény

A Beépíthető kombinált hűtőszekrény kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető kombinált hűtőszekrény A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető kombinált hűtőszekrény A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető kombinált hűtőszekrény vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ