Shop roku AlzaBoxy Q1

Beépíthető kombinált hűtőszekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval a konyhapultba kiválóan illik, ezért tökéletesen illeszkedik a konyhai környezethez. További jelentős előnye a fagyasztó, amelyben sok élelmiszert tárolhatsz és helyet takaríthatsz meg otthonodban. Milyen paramétereket kell figyelembe venni a választáskor? Segítünk neked.

Tovább

Milyen előnyei és hátrányai vannak a beépítethető kombinált hűtő berendezésnek?

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval rendelkezik erős és gyenge pontokkal is. Melyek ezek pontosan?

  • Nem szükséges külön fagyasztót vásárolni.
  • A zajszint a beépítés után csökken.
  • Helyet takarít meg.
  • A hűtőszekrény tökéletesen illeszkedik a konyha designjához.

i

Ellentétben a szabadon álló hűtőszekrényekkel, a kombinált hűtőszekrényeket fagyasztóval bárhová el lehet helyezni.

Beépíthető hűtő fagyasztóval lent vagy fent?

A választás során fontold meg, melyik lehetőséget részesítenéd előnyben.

  • Az alsó részen lévő beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval a gyakoribb változat. A praktikus fagyasztórész az alsó részen található.
  • Az felső részen lévő beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval a fagyasztórészt a tökéletes magasságban kínálja.

Már van saját fagyasztód vagy több helyre van szükséged a hűtőszekrényben? Tekintsd meg a beépített hűtőszekrényeket fagyasztó nélkül.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval elegendő hellyel rendelkezik

A hasznos térfogat meghatározza a beépíthető hűtő fagyasztójának tárhelyét. Fontos azonban a polcok, fiókok elrendezése és száma is. Egy háztartás egy tagjának legalább 70 literes hűtőszekrény és 25 literes fagyasztó áll rendelkezésre. A beépíthető hűtőszekrények fagyasztóval átlagos hasznos térfogata 90-350 liter.

i

A No Frost technológiával rendelkező beépíthető hűtőszekrény egyenletesen keringeti a levegőt a fagyasztó részben, megakadályozva a jegesedést és az energiaveszteséget.

Fiókokkal rendelkező beépíthető kombinált hűtő méretek

A választásnál ne feledkezz meg a méretekről sem - a legnagyobb beépíthető hűtő fagyasztóval a legtöbb tárhelyet kínálja az élelmiszereknek, de nem feltétlenül fér be a konyhabútorba. A méretektől függően két csoportra oszthatók:

  1. Kisméretű beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval: ideális egy vagy két személy számára, vagy kisebb konyhákhoz.
  2. Beépíthető kombinált hűtő fagyasztóval: több helyet kínál egy család vagy nagyobb háztartás számára.

Kisméretű beépíthető hűtő fagyasztóval
Kisméretű kombinált hűtő

Beépíthető hűtő fagyasztóval lent
Beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval lent

Beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval fent
Beépíthető hűtő fagyasztóval fent

i

A 177–200 cm magas beépíthető hűtőszekrények valóban sok élelmiszert képesek tárolni, és általában rendelkeznek nagy kapacitású fagyasztóval, amelyben a hústól a fagylaltig bármit elhelyezhetsz.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval teljesítménye

A választáskor ne felejtsd el a beépíthető kombinált hűtő fagyasztójának a fagyasztási teljesítményét ellenőrizni.

  • Fagyasztási teljesítmény: azt határozza meg, hogy a beépíthető kombinált hűtő fagyasztója mennyi új élelmiszert képes naponta megfagyasztani. Az érték 2-33 kg/24 óra között mozog.
  • Fagyasztó erőssége: meghatározza, hogy a fagyasztó mennyire képes élelmiszereket fagyasztani, és milyen hosszú tárolásra alkalmas. A fagyasztás erőssége egy-egy csillaggal van jelölve.

A beépíthető kombinált hűtőszekrények esetében gyakran találkozunk a klímatípus fogalmával is.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztóval alacsony zajszinttel rendelkezik

A zajszintet is fontos paraméternek kell tekinteni a választáskor. A beépíthető hűtő fagyasztóval az alacsonyabb zajszintet a megfelelő elhelyezésnek köszönheti, így a zajszint alacsonyabb, mint egy szabadon álló hűtőszekrény esetében.

A beépíthető kombinált hűtő ajtónyitása

A beépíthető kombinált hűtő esetében nem számolnak a jövőbeli áthelyezésükkel, de a választás során figyelj az ajtók nyitási irányára is. A bal vagy jobb oldali pántok lehetőségét a bal oldali menüben található paraméteres szűrő segítségével választhatod ki, ami hasznos lehet például egy felújítás során.

i

A problémamentes működéshez használd a beépítethető hűtőszekrény kiválasztásához készült választási útmutatót tippekkel és fontos információkkal.

Használd ki a beépíthető kombinált hűtő által kínált funkciókat

A beépíthető hűtő fagyasztóval számos olyan funkciót is kínálhat, amelyek csökkentik az energiafelhasználást, megsemmisítik a baktériumokat és megőrzik az élelmiszerek frissességét.

  • Twin Cooling: két hűtőrendszerből áll, hogy a hűtőben és a fagyasztóban is optimális körülményeket biztosítson.
  • Szuper hűtés és fagyasztás: az élelmiszerek behelyezésekor hirtelen csökkenti a hőmérsékletet a hatékony hűtés vagy fagyás érdekében.
  • Nulla zóna vagy PerfectFresh lehetővé teszi a gyümölcsök, zöldségek és sajtok ideális tárolási körülményeinek megteremtését speciális hőmérséklet- és páratartalom-beállítással.
  • Ice Maker: egy jégkészítő funkció, például hűtött italaidhoz.
  • Metal Cooling: egy speciális fémlemezzel a hátsó falon biztosítja az optimális belső hőmérsékletet, és megakadályozza a hideg levegő szökését a gyakori ajtónyitások során, valamint gyorsan helyreállítja a hőveszteségeket.
  • Manuális hőmérsékletszabályozás: nagyszerű a gyors kézi hűtési beállításokhoz az igényeidnek megfelelően.
  • Nyitott ajtó jelzés: a beépíthető kombinált hőtű esetében segít megelőzni a felesleges hőveszteségeket.
  • LED világítás: a hűtő belsejében szinte magától értetődő. Nem csak az esti nassoláskor lesz hasznos.

Melyik a legjobb beépíthető hűtő fagyasztóval kombináció? A vélemények biztosan segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
71 termék
4,2 17×
WHIRLPOOL WHC18 T573
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 177 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
269 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WHCHL118
4,2 17×
WHIRLPOOL WHC18 T573
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 177 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
209 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: WHCHL118
BOSCH KIN86ADD0 Serie 6 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH KIN86ADD0 Serie 6
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 184 l, fagyasztó kapacitás 76 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, LED világítás, méretek 177 × 56 × 55 cm (H×Sz×Mé)
406 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL70
4,0
Electrolux LND5FE18S 500 ColdSense
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 196 l, fagyasztótér tárolókapacitása 73 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177 × 54,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
257 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ELXCHL125
3,3
BOSCH KIV87VFE0 Serie 4
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 200 l, fagyasztótér tárolókapacitása 70 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,2 × 54,1 × (Ma×Sz×Mé) 54,8 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
285 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOCHL124
4,5
SAMSUNG BRB26605FWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
260 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL098
SAMSUNG BRB30705EWW/EF - Beépíthető hűtő A kiszállítás
ingyenes
4,9
SAMSUNG BRB30705EWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 224 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
492 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL102
SAMSUNG BRB26705EWW/EF - Beépíthető hűtő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG BRB26705EWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -28 %
366 980 Ft 512 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL101
SAMSUNG BRB26705DWW/EF - Beépíthető hűtő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
SAMSUNG BRB26705DWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 190 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -40 %
380 390 Ft 639 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL100
AEG 8000 Cooling 360 TSC8M181CS - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
AEG 8000 Cooling 360 TSC8M181CS
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály C, hűtőtér tárolókapacitása 186 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, hőmérséklet riasztás, méretek 177,2 × 54,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
604 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AEGCHL057
4,0
SAMSUNG BRB26600FWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 177,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -25 %
269 890 Ft 361 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SACHL132
BOSCH KIN865SE0 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH KIN865SE0
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 184 l, fagyasztó kapacitás 76 l, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 177 × 54 × 55 cm (H×Sz×Mé)
338 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BOCHL198
5,0
MORA VCN 1832
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 189 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 177,2 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
219 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MORCHL079
BOSCH KIS86AFE0 Serie 6 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH KIS86AFE0 Serie 6
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 192 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 177,2 × 55,8 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
380 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOCHL094
BOSCH KIV865SE0
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 183 l, fagyasztó kapacitás 84 l, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 177 × 54 × 55 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -12 %
217 590 Ft 248 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BOCHL197
HAIER HBW5518E
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 186 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 177,2 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -18 %
262 990 Ft 321 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HALED067
3,0
ETA 139190001D
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 179 l, fagyasztótér tárolókapacitása 70 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás és nyaralási mód, méretek 184,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
196 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETCHL073
CANDY CBL5519EVW
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 222 l, fagyasztótér tárolókapacitása 72 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, nyitott hűtőajtó jelzés és smart funkciók, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
212 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANCHL171
AEG NSC7G751ES - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
AEG NSC7G751ES
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 287 l, fagyasztótér tárolókapacitása 89 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, hőmérséklet riasztás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 188,4 × 69,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
549 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGCHL061
Guzzanti GZ 8812A
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 104 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, párologtató és 90°-os ajtónyitás, méretek 88 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL031
SAMSUNG BRB26715FWW/EF - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG BRB26715FWW/EF
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 193 l, fagyasztótér tárolókapacitása 74 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, méretek 186 × 58 × (Ma×Sz×Mé) 62,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
309 900 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SACHL136
WHIRLPOOL SP40 812 EU 2 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL SP40 812 EU 2
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
491 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL149
MORA VC 1820
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 189 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 177,2 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
163 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORCHL078
GUZZANTI GZ 8825
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 179 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 178 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL034

Beépíthető kombinált hűtőszekrény

A Beépíthető kombinált hűtőszekrény kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető kombinált hűtőszekrény A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető kombinált hűtőszekrény A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető kombinált hűtőszekrény vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ