ApF HU 30 dnů na vrácení

Magkrémek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Fajta
Mandula
(3)
Mogyoró
(1)
Kókuszdió
(1)
Kesu
(4)
Földimogyoró
(12)
Tömeg
250 g
1000 g
-
Íz
Natural
(10)
Földimogyoró
(4)
Kókusz
(3)
Fehér csokoládé
(2)
Csonthéjas gyümölcsök
(2)

A különböző diófélékből készült magkrémek gazdag ízüknek és sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően sokak szívét elnyerték. Nemcsak a péksütemények remek kiegészítői, hanem a konyhában is inspirálnak a desszertek és édes ételek készítésekor. Egészséges zsír- és ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően a magkrémeket tápértékük miatt is nagyra értékelik. Ha az étrended gazdagítására keresel megoldást, a magkrémek remek választásnak minősülnek. Olvass tovább és inspirálódj.

Tovább

A magvajak és krémek gazdag forrásai az egészséges összetevőknek

A magvajak és krémek egészséges zsírok, fehérjék és ásványi anyagok, például magnézium, kálium és vas gazdag forrásai. Magas telítetlen zsírsavtartalmuknak köszönhetően hozzájárulnak az egészséges koleszterinszint fenntartásához és a szív egészségének megőrzéséhez. Ezenkívül a rosttartalmú magvajak segítik a megfelelő emésztést és a jóllakottság fenntartását, ami előnyös a testsúlyszabályozás szempontjából. Többek között a konyhában is sokféleképpen felhasználhatók.

i

Mi az a magvaj?

A magvaj olyan élelmiszer, amelyet diófélék sima vagy ropogós péppé őrlésével állítanak elő. Ezek a krémek különféle diófélékből, például földimogyoróból, mandulából, kesudióból vagy mogyoróból készülhetnek, és gazdag fehérje-, egészséges zsír- és ásványi anyagforrást jelentenek. Tápértékük és sokoldalúságuk miatt a magvajak számos étrend népszerű részét képezik.

A kesudió-krém finom ízével és textúrájával fog megnyerni téged

Kesudió krém finomra őrölt kesudióból készül, és krémes állagával és édes, enyhén diós ízével tűnik ki. Gazdag vasban, magnéziumban és egészséges telítetlen zsírokban, ami hozzájárul a szív és az általános egészség megőrzéséhez. Enyhe ízének köszönhetően a kesudió-krém tökéletes turmixokhoz, desszertekhez és vegán szószok alapanyagaként is. Próbáld ki finom ízét, amely többféleképpen is élvezhető.

A mogyoróvaj az egyik legnépszerűbb magvaj termékek közé tartozik

Földimogyorókrém joggal tartozik a legnépszerűbb és legelterjedtebb magvajak közé a piacon. Jellegzetes íze és magas fehérjetartalma miatt nemcsak a sportolók és a fitneszezők körében kiváló választás az energiabevitel fokozására. A magvajat gyakran használják kenyérre kenve, turmixokban vagy sütemények és torták összetevőjeként.


BIG BOY magvaj

A cukormentes magvaj termékek kiváló választás cukorbetegek, alacsony szénhidráttartalmú étrendet követők vagy egyszerűen azok számára, akik a cukorbevitel minimalizálását részesítik előnyben. Megőrzik a diófélék teljes ízét és tápértékét anélkül, hogy felesleges cukrot adnának hozzá. A cukormentes magvaj szintén remek választás azoknak a szülőknek, akik egészségesebb nassolnivalót szeretnének kínálni gyermekeiknek.

A mogyorókrémek gazdag és intenzív ízükkel tűnnek ki

A mogyorókrémeket gazdag, intenzíven diós ízük miatt értékelik. Nagyszerű forrásai az E-vitaminnak, amely erős antioxidánsként működik. Ez a mogyorókrém népszerű a cukrászatban, akár házi készítésű csokoládékrémekben, akár luxus desszertek összetevőjeként.

i

Mennyi ideig tárolható a magvaj?

Általában a hűtőszekrényben tárolva a magvajak több hónaptól egy évig is megőrzi a minőségét. A száraz és hűvös tárolás meghosszabbítja az eltarthatóságát, míg a szobahőmérsékleten való tárolás lerövidíti az eltarthatóságát. Az is fontos, hogy a vajba ne kerüljenek ételmaradékok. A legjobb mindig ellenőrizni a gyártó által megadott szavatossági időt a konkrét eltarthatósági időre vonatkozóan.

A mandulás magvajak és krémek édes és sós formában egyaránt alkalmasak

A mandulás magvajak és krémek magas E-vitamin-, kalcium- és egyszeresen telítetlen zsírsavtartalommal rendelkeznek. Finom, enyhén édes ízéről ismert, amely édes és sós recepteket egyaránt gazdagít. A mandulás magvaj ideális azok számára, akik a vajkrémek egészséges alternatíváját keresik.

Még több magkrém, amit mindenképpen ki kell próbálnod

A krémkeverékek különböző diófélék összetevőit kombinálják, hogy az ízek és textúrák egyedi keverékét hozzák létre. Ezek a krémek számos táplálkozási előnyt kínálnak, és nagyszerű választás azoknak, akik komplex ízélményt keresnek. Alkalmas kenéshez, turmixokhoz való hozzáadáshoz vagy gazdag mártások és desszertek készítésének alapjaként. Egyéb magkrémek, amelyeket ki kell próbálnod:

  • A kókuszkrém gazdag laurinsavban és közepes láncú trigliceridekben (MCT), amelyek támogatják az anyagcserét és az immunrendszert. S gazdag kókuszízével és krémes állagával a kókuszkrém nagyon sokoldalúan használható a konyhában, a sütéstől a turmixokig.
  • Pisztácia-mogyorós krém jellegzetes édes-diós ízével és vonzó zöld színével nagyszerű módja annak, hogy az ételeket színesebbé és táplálóbbá tegyük. Gazdag fehérjében, rostokban és egészséges zsírokban, ideális a reggeli zabkásák, turmixok ízesítésére vagy mártások alapanyagaként.
  • Makadámiadió krém nagyra értékelik krémes állaga és gazdag íze miatt. Egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag, és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek elősegítik a szív egészségét. Édes és sós ételekben egyaránt felhasználható, és kiválóan alkalmas luxuskrémként.

 Hogyan készítsünk magvaj finomságot dióból? Egyszerűen. A diót a sütőben mérsékelt hőmérsékleten megpirítjuk, hogy a dió íze érvényesüljön. Ezután hagyjuk kihűlni, és simára turmixoljuk. Ha édesebb magvaj terméket szeretnél, adhatsz hozzá egy kis mézet vagy juharszirupot. A simább állag érdekében adj hozzá egy csepp növényi olajat. Az egész folyamat általában csak néhány percet vesz igénybe.

Ízletes uzsonna a kicsiknek: Magvajak gyermekeknek

A magvaj a gyermekek számára nagyszerű energia- és tápanyagforrás lehet, különösen a fehérje, az egészséges zsírok, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek fontosak a növekedésük és fejlődésük szempontjából. Azonban óvatosan vezesd be őket gyermeked étrendjébe, különösen az esetleges allergiák miatt. Kezdetben kis mennyiségekkel ajánlott kezdeni, és figyelni az esetleges reakciókat. A magvaj népszerű a gyerekek körében, de az olyan alternatívák, mint a mandula vagy a kesudió nagyszerű választás lehet azok számára, akik változatosságra vágynak, vagy speciális diétát tartanak. Mindig fontos, hogy cukor és só nélküli magvajat válasszunk, hogy a lehető legegészségesebb legyen a kis szervezet számára.


Bery Jones magkrém

i

Próbáld ki a finom Bery Jones magkrémeinket

A Bery Jones magkrémek megfelelő azoknak, akik egészségesen és megbánás nélkül szeretnének nassolni. Akár édeset, akár sósat, akár a kettő kombinációját részesíted előnyben, széles ízválasztékunkban biztosan találsz valamit az igényeidnek. Gyermekeid is értékelni fogják a kiváló minőségű, friss alapanyagokból készült kompozíciót, tele vitaminokkal és tápanyagokkal, színezékek, tartósítószerek és pálmaolaj nélkül.

A legjobb magkrém minőségi alapanyagokból készül

A legjobb magkrémek, amelyek magasan értékeltek, általában megfelelnek néhány kulcsfontosságú kritériumnak: egyszerű, természetes alapanyagokból, hozzáadott cukor és pálmaolaj nélkül készülnek, gazdag tápértékforrást, például fehérjét, egészséges zsírokat és vitaminokat tartalmaznak, és mindenekelőtt a fő diófélék tiszta, intenzív ízével rendelkeznek. A népszerű lehetőségek közé tartoznak a tiszta mogyoró-, mandula-, kesudió- vagy mogyorókrémek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GymBeam Mogyoróvaj 100% smooth 900 g Szállításra kész > 10 db
Magvaj -
2 690 Ft

2.
Mogyorókrém - kókuszos, ízesítés: fehér csokoládé, 250 g
3 590 Ft

3.
Bery Jones Mandulakrém 250 g Szállításra kész > 5 db
Mogyorókrém - mandulás, ízesítés: natural, 250 g
4 490 Ft

Még több
22 termék
GymBeam Mogyoróvaj 100% smooth 900 g - Magvaj
Típusok
4,8 160×
GymBeam Mogyoróvaj 100% smooth 900 g
Magvaj - - 2 988,89 Ft/1 kg
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym007
4,6 11×
Bery Jones kókuszkrém fehér csokoládéval 250g
Mogyorókrém - kókuszos, ízesítés: fehér csokoládé, 250 g - 14 360 Ft/1 kg
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks151
5,0
Bery Jones Mandulakrém 250 g
Mogyorókrém - mandulás, ízesítés: natural, 250 g - 17 960 Ft/1 kg
Szuper ár
4 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks133
Bery Jones Sós karamell 250 g - Mogyorókrém
Típusok
4,5 36×
Bery Jones Sós karamell 250 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: sós karamel, 250 g - 12 760 Ft/1 kg
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks134
Bery Jones Földimogyorókrém finom 1000 g - Mogyorókrém
Típusok
4,8 36×
Bery Jones Földimogyorókrém finom 1000 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: földimogyoró, 1000 g - 4 290 Ft/1 kg
Szuper ár
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery131
GymBeam mogyoróvaj 100% crunchy 900 g - Magvaj
Típusok
4,8 160×
GymBeam mogyoróvaj 100% crunchy 900 g
Magvaj - földimogyoró ízű, tömege: 900 g - 3 322,22 Ft/1 kg
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym008
4,5 11×
Gymbeam Mandulavaj 100 % 340 g
Magvaj - - 8 794,12 Ft/1 kg
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym011
GymBeam Mogyoróvaj 100% smooth 340 g - Magvaj
Típusok
4,8 160×
GymBeam Mogyoróvaj 100% smooth 340 g
Magvaj - - 3 794,12 Ft/1 kg
1 290 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym009
Bery Jones Ropogós mogyorókrém 1000 g - Mogyorókrém Típusok
4,8 25×
Bery Jones Ropogós mogyorókrém 1000 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: földimogyoró, 1000 g - 4 290 Ft/1 kg
Szuper ár
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery132
Leárazás -27 %
2 190 Ft 2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym353
GymBeam Mogyoróvaj 100% crunchy 340 g - Magvaj
Típusok
4,8 160×
GymBeam Mogyoróvaj 100% crunchy 340 g
Magvaj - - 3 205,88 Ft/1 kg
Leárazás -8 %
1 090 Ft 1 190 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym010
4,9
Bery Jones Kesudió krém kókusszal és eperrel 250g
Mogyorókrém - kesudiós, ízesítés: eper és kókusz, 250 g - 16 360 Ft/1 kg
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTks152
Bery Jones Mogyorókrém, ropogós, 250 g - Mogyorókrém Típusok
5,0
Bery Jones Mogyorókrém, ropogós, 250 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: natural, 250 g - 8 760 Ft/1 kg
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks136
Bery Jones Ajándékcsomag - Sós karamell - Ajándék szett Típusok
5,0
Bery Jones Ajándékcsomag - Sós karamell
Ajándék szett - a készlet tartalma: Sós karamell 250 g, Fahéjas cukros mandula 100 g és Mogyoró sós karamellben 370 g
Szuper ár
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery153
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym352
Bery Jones Karácsonyi csomag - Ajándék szett Típusok
5,0
Bery Jones Karácsonyi csomag
Ajándék szett - a készlet tartalma: Bery Jones Finom mogyorókrém 250 g, Kókusz fehér csokoládéval 250 g és Fehér csokoládés kókuszos dióféle 300 g
Szuper ár
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery152
Bery Jones Mogyorókrém, finom, 250 g - Mogyorókrém Típusok
4,2
Bery Jones Mogyorókrém, finom, 250 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: natural, 250 g - 8 760 Ft/1 kg
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks135
5,0
GymBeam Kesu vaj 340 g
Magvaj - - 9 382,35 Ft/1 kg
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym012
Bery Jones Mogyorókrém fehérjével 250 g - Mogyorókrém Típusok
4,7
Bery Jones Mogyorókrém fehérjével 250 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: csokoládé, 250 g - 13 560 Ft/1 kg
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks130
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym006
3,6
Bery Jones Kesudió krém sóval 250 g
Mogyorókrém - kesudiós, ízesítés: natural és só, 250 g - 13 960 Ft/1 kg
Szuper ár
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTks132
Bery Jones Mogyorókrém sóval 250 g - Mogyorókrém Típusok
4,2
Bery Jones Mogyorókrém sóval 250 g
Mogyorókrém - mogyorós, ízesítés: földimogyoró, 250 g - 10 760 Ft/1 kg
Szuper ár
2 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTks131

Magkrémek

Magkrémek

A Magkrémek kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Magkrémek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó magkrémek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább magkrémek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb magkrémek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: magkrémek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ