30 dnů na vrácení ApF HU

Befőzés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A befőzés az élelmiszerek megőrzésének egy időtálló módszere, amely nem csak az otthoni termésből szerez örömet. Legyen szó gyümölcsről, zöldségről vagy akár lekvárról, a megfelelő befőzés kellékek a siker kulcsa. Üvegek, fedelek, befőttesüvegek és egyéb eszközök - minden részlet számít az ízletes és tartós eredmény elérésében. Nem tudod, hogyan kezdj hozzá, vagy mire van szükség? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Befőzés – mire van szükség hozzá?

A befőzés művészet, és mint minden művészethez, ehhez is szükség van a megfelelő eszközökre. Nem számít, hogy kezdő vagy tapasztalt befőző vagy, bizonyos termékek elengedhetetlenek a folyamat sikeréhez. Ezen kulcsfontosságú befőzési eszközök nélkül a folyamat nagyobb kihívást jelentene és kevésbé lenne hatékony. Íme a leggyakoribb terméktípusok, amelyek nem hiányozhatnak a konyhából.

A klasszikus befőző edények

A befőző edényeket úgy tervezték, hogy biztosítsa az élelmiszerek megfelelő tartósításához szükséges egyenletes és ellenőrzött hőmérsékleti körülményeket. A befőző edények gyakran hőmérővel és nyomásmérővel is rendelkeznek, így a hőmérséklet és a nyomás a folyamat során végig pontosan nyomon követhető. A robusztus felépítés és a speciálisan kialakított falak biztosítják a hő egyenletes eloszlását, minimálisra csökkentve az üvegek megrepedésének vagy az egyenetlen befőzés kockázatát.


Sencor elektromos nyomástartó edény
Elektromos befőző edény

Klasszikus Orion befőzőedény
Klasszikus befőzőedény

Rozsdamentes acél befőzőedény Tefal
Befőzőedény

Ne feledkezz meg a tartósításhoz szükséges tartozékokról sem

A befőzési kellékek segítségével könnyebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá válhat az élelmiszerek konzerválása és tartósítása. Az olyan alapvető eszközökön kívül, mint az üvegek, a fedelek és a befőttesüveg, számos apró eszköz, például hőmérő, fogó vagy tölcsér és még sok más eszköz is létezik. Az sem árt, ha van kéznél hőálló kesztyű, így megelőzhetők az égési sérülések a forró edények kezelésénél.

i

Használhatsz befőttesüveg nyitót is

A befőttesüveg nyitók nélkülözhetetlen eszközök a szorosan zárt fedelek könnyű felnyitásához, ezáltal erőt takarít meg és védi az üvegek tartalmát. Ergonomikus kialakításuk és anyaguk jó fogást biztosít, egyszerűsíti a munkát és kényelmet biztosít. Ezenkívül a többfunkciós modellek hozzáadott funkciókkal sokoldalúságot biztosítanak és növelik a felhasználó kényelmét a kezelés során.

Szerezz be megfelelő befőttesüvegeket

A befőttesüveg a sikeres konzervkészítés sarokkövei. Különböző méreteik és formáik megfelelnek a különböző élelmiszerfajtáknak és a tartósítás céljainak. A kisméretű üvegek ideálisak lekvárok, dzsemek vagy chutney-k számára, ahol fontos a precíz adagolás és a vonzó megjelenés. Másrészt a nagyméretű üvegek egész gyümölcsök, zöldségek vagy akár egész ételek, például levesek vagy mártások tartósítására alkalmasak.

A kiváló minőségű üvegeket a hőmérsékleti sokkal szembeni ellenállás és a hosszú élettartam jellemzi, ami ideális választássá teszi őket a tartósítás során történő többszöri használatra. Ezek az üvegek nem szívják magukba a szagokat és a színeket, így minden új tétel tiszta lesz.

A kupakok és fedők sem hiányozhatnak

A befőttes üveg tető szükséges a konzervek hermetikus lezárásához. Minőségük közvetlenül befolyásolja az eltarthatósági időt és az élelmiszerbiztonságot. A fedeleknek erősnek, korróziómentesnek kell lenniük, és képesnek kell lenniük a légszivárgás vagy szennyeződés veszélye nélkül tömör zárást biztosítani. Fontos, hogy minden használat előtt rendszeresen ellenőrizzük a fedeleket és a tömítéseket, hogy elkerüljük az élelmiszerek szennyeződésével vagy romlásával kapcsolatos szükségtelen kockázatokat.

  • A csavaros kupakok fémfedélből áll, külső menettel, amely az edény menetére csavarozható. Ez a befőzés eszköz biztonságos zárást biztosít, könnyen felhelyezhető és egyszeri és többszöri használatra is alkalmas. Széles körben használják a kereskedelmi és otthoni konzervgyártásban is.
  • A kapcsos tető egy fémkapoccsal rendelkezik, hogy a fedél szilárdan az üveg tetején maradjon. Ezek a befőzési kellékek könnyen nyithatók és zárhatók, így gyakori használatra is praktikusak. Megbízható zárást biztosítanak, és az élelmiszerek széles skálájához alkalmasak.
  • A patentos kupak egy fedélből és gumitömítésből áll, amelyek együtt hermetikus tömítést képeznek. Kiváló zárást biztosít, és ideális a hosszú távú élelmiszer-tároláshoz. A gumitömítés kulcsfontosságú a vákuumhatás fenntartásához és a levegő üvegbe jutásának megakadályozásához.

Tudod, hogyan kell használni a csavaros tetejű befőttesüvegeket?

Kíváncsi vagy, hogyan kell csavaros tetejű befőzés üvegeket? Fontos a gondos előkészítés és eljárás. Kezdd az üvegek és a fedelek alapos mosásával és sterilizálásával. Töltéskor hagyj bőven helyet a peremtől, és töröld le a maradékot az üvegek széleiről. Óvatosan húzd meg a csavaros kupakokat, de ne túl szorosan, mert így a befőzés során levegő távozhat. Ezután konzerválás közben fordítsa fejjel lefelé az üvegeket, ami segít a zárás biztosításában.


Csatos befőttesüvegek
Csatos befőttesüveg

Csavaros tetejű befőttesüvegek
Csavaros tetejű befőttesüveg

Patentos befőttesüveg
Patentos befőttes üveg

A befőzés során a minőség és a frissesség hosszú távú megőrzéséhez elengedhetetlen a lezárás. A tömítéssel ellátott termékek nagyobb biztosítékot nyújtanak a hermetikus lezárásra, míg a tömítés nélküli termékek további vásárlást igényelhetnek.

A befőzés kellékek száma változó

A különböző mennyiségű befőzési kellékek választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a befőzések során a termékek mennyiségének megfelelően testre szabhassák. Akár egy üvegre van szükséged egy kis kísérlethez, akár nagy mennyiségre a szezonális befőzés érdekében. Ez a variálhatóság megkönnyíti a tervezést, és biztosítja, hogy mindig a megfelelő mennyiségű befőttesüveg álljon rendelkezésre, legyen szó akár egy kis családi ünnepről, akár egy nagy termésről a kertből.

i

A befőzés kellékek a legjobbak

A befőzés kellékek kiválasztása kényelmet és következetességet biztosít. A készletek gyakran tartalmaznak mindent, ami a befőzések megkezdéséhez szükséges – befőző edényt, befőttesüvegeket és kiegészítőket, így ideálisak kezdőknek vagy ajándékba. Másrészt az egyedi termékek rugalmasságot és az egyéni igényeknek megfelelő egyedi kiválasztás lehetőségét teszik lehetővé.

Miből készülnek a befőzési kellékek?

A befőzés kellékek gyártása terén a megfelelő anyag kiválasztása kulcsfontosságú a termékek funkcionalitásának, tartósságának és biztonságának biztosítása érdekében. Az olyan anyagokat, mint az üveg, a műanyag és az acél, általában a konzervipari folyamat sajátos követelményeinek megfelelő egyedi tulajdonságaik miatt használják. Ezen anyagok megfelelő kombinációja nagymértékben megkönnyítheti a befőzés teljes folyamatát, a nyersanyagok előkészítésétől a késztermékek tárolásáig.

  • Az üveg hagyományos és népszerű anyag, mivel inert, azaz nem lép reakcióba az üvegek tartalmával, és nem befolyásolja azok ízét vagy illatát. Emellett átlátszó, így a tartalom könnyű vizuális ellenőrzését teszi lehetővé. Hátránya a törékenysége és a repedésre való hajlamossága.
  • A műanyag olyan használati tárgyakhoz használt anyag, mint a kanalak, tölcsérek vagy tálak. Ezek a befőzési kellékek tartósak, könnyűek és nagy variálhatóságot biztosítanak, ráadásul olcsók és könnyen tisztíthatók. Fontos azonban, hogy élelmiszer-biztonságos műanyagot válasszunk, hogy elkerüljük a káros anyagok kibocsátását. az élelmiszerekkel érintkezve vagy magas hőmérsékleten.
  • A rozsadamentes acél az olyan befőzés kellékek anyaga, mint a konzervnyitó, a befőttesüveg-nyitó vagy a befőttesüveg-kezelő szerszámok. Rendkívül korrózióálló, könnyen karbantartható és hosszú élettartamú. Ezenkívül az acél ellenáll a magas hőmérsékletnek, ami elengedhetetlen a biztonságos konzerváláshoz.

A mosogatógépben mosható befőzés eszközök jelentős megtakarítást jelentenek a tisztítási idő és erőfeszítés tekintetében. Másrészt a kézi tisztítást igénylő termékek kíméletesebben bánnak az anyaggal, így meghosszabbíthatják élettartamukat.

A térfogat és a méret szerepet játszik a befőzések során

A befőzési kellékek méretei és térfogata kulcsszerepet játszanak a befőzés folyamatában, és jelentősen befolyásolják annak hatékonyságát és praktikusságát. Fontos, hogy gondosan mérlegeld ezeket a paramétereket, mivel megfelelnek az egyedi igényeknek és a tervezett felhasználásnak. Fontos figyelembe venni, hogy mennyi élelmiszert szeretnél tartósítani, és mennyi hely áll rendelkezésére a tároláshoz. Mindezek segítenek abban, hogy a befőzés ne csak sikeres, hanem élvezetes és hatékony is legyen.

A befőttesüvegek térfogata

A befőttesüvegek széles térfogattartományban kaphatók, általában a kisebb, 10 l l-esektől a nagy, több mint 30 l-es ipari befőttesüvegekig. A befőzés eszközének térfogatát az üvegek számának és az élelmiszerek mennyiségének figyelembevételével kell megválasztani. A nagyobb befőzés kellékek alkalmasak több üveg egyszerre történő tartósítására, időt és energiát takarítva meg, míg a kisebb üvegek praktikusabbak kisebb mennyiségű élelmiszer vagy korlátozott hely áll rendelkezésre.


A befőzés kellékeinek méretei megkönnyítik a tárolást

A befőttesüvegek különböző méretben és térfogatban kaphatók, általában a kis, 150 ml térfogatú befőttesüvegektől a lekvárok és dzsemek számára készült 150 ml-es üvegektől a nagy, 1 literes vagy annál nagyobb térfogatú, egész gyümölcsök vagy zöldségek számára készült üvegekig. A megfelelő befőttesüveg térfogatának és méretének kiválasztása attól függ, hogy milyen típusú élelmiszert kívánsz tartósítani, és hogyan kívánod azt tárolni és fogyasztani.

A szélesebb befőttesüvegek megkönnyítik a töltést és a tartalom eltávolítását, míg a keskenyebbek alkalmasabbak lehetnek a korlátozott helyen történő tárolásra. A tárolás egyszerűségében is különböznek.

Befőzés – miért érdemes belekezdeni?

A befőzés egy jól bevált tartósítási módszer, amely megőrzi az ételek ízét és tápanyagait. Többféle módszer létezik, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai és felhasználási területei. Csak a te preferenciáidtól és igényeidtől függ, hogy melyik módszert választod kedvenc ételeid tartósítására. Függetlenül azonban attól, hogy melyik módszert választod, elengedhetetlen a megfelelő eljárások és higiéniai előírások betartása az élelmiszerek biztonságos és hatékony tartósítása érdekében.

  • A befőzés fazékban hagyományos és széles körben elterjedt módszer. A befőttesüvegeket egy nagy fazékba helyezik, lefedik vízzel, és lassan felmelegítik. Fontos, hogy az étel típusának megfelelő főzési időt tartsuk be. Az üvegeket ezután hagyjuk kihűlni, és hűvös, sötét helyen tároljuk.
  • A befőzés a sütőben egy alternatív módszer, amelynek során az üvegeket sütőlemezre helyezik, és 110-120 °C-os hőmérsékleten tartósítják. Ez a módszer bizonyos típusú élelmiszerekhez alkalmas, és fontos, hogy az üvegeket fokozatosan melegítsük és hűtsük, hogy elkerüljük a repedések kialakulását.
  • A befőzés a mikrohullámú sütő gyors és praktikus módszer, amely kisebb mennyiségű élelmiszerhez alkalmas. Az üvegeket megtöltjük, a mikrohullámú sütőbe helyezzük, és közepes vagy magas teljesítményen elkészítjük. Fontos, hogy megfelelő üvegeket használjunk, és a befőzés után hagyjuk az ételt egy ideig pihenni.

i

A svájci befőzés

A svájci befőzés módszere, amelynek során az üvegeket lassan, kemencében melegítik, alternatív módszer, amely bizonyos élelmiszerfajták esetében alkalmas. A választott módszertől függetlenül fontos a befőzés alapelveinek betartása - az eszközök és az üvegek sterilitása, az alapanyagok minősége, az üvegek helyes megtöltése, a gondos lezárás és a megfelelő tárolás.

Kövesd a befőzés elveit

Ha sikerrel akarsz járni, kövesd a befőzés legfontosabb alapelveit: az üvegek és az eszközök sterilitása megakadályozza a szennyeződést, a friss, minőségi alapanyagok használata pedig biztosítja a befőttek ízét és tartósságát. A befőzés során használt üvegeket megfelelően kell megtölteni, elegendő helyet hagyva a táguláshoz, és gondosan lezárva, légmentesen lezárva. A megfelelő tárolás hűvös és sötét környezetben segít megőrizni a tartósított élelmiszer minőségét.

Befőzés edényben – hogyan csináljuk?

A klasszikus befőttesüveg jól bevált választás, mivel tartóssága és egyenletes hőelosztó képessége miatt ideális a hosszú távú tartósításhoz. Azok számára, akik optimális teljesítményt és kényelmet keresnek, egy olyan edény lehet a legjobb választás, amely olyan kiegészítő funkciókkal rendelkezik, mint a beépített hőmérő vagy nyomásszabályozó. Ezenkívül a modern befőző edények egyéb fejlesztéseket is kínálhatnak, például speciális betéteket az üvegek könnyű kiemeléséhez vagy fejlett szigetelőanyagokat.

A kis méretű befőző edény nagyszerű választás azok számára, akiknek kevés helyük van, vagy kisebb adagok elkészítéséhez is ideális.

Befőzés hőmérő nélkül – hogyan csináljuk?

Tudod, hogyan működik a hőmérő nélkül befőzés egy edényben? A helyes eljárás betartása kulcsfontosságú. Helyezd az üvegeket a fazékba, és fedd le őket vízzel úgy, hogy legalább 1-2 cm-rel a felszín alatt legyenek. Ezután lassan forrald fel a vizet, és hagyd, hogy az üvegek felforrjanak. Mennyi ideig kell főzni az üvegeket a fazékban? A főzési idő az étel típusától és mennyiségétől, valamint az üvegek méretétől függően változik - általában 10 perc a kisebb üvegek esetében és több tíz percig a nagyobb üvegeknél.


Tölcsér
Tölcsér

Befőzés fogó
Befőzés fogó

Befőzés hőmérő
Hőmérő befőzéshez

Reszelő
Reszelő

Különbségek bizonyos élelmiszerfajták befőzésekor

A befőzés a különféle élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere. Minden egyes élelmiszerfajta sajátos megközelítést igényel a legjobb tulajdonságainak megőrzéséhez. Minden élelmiszer esetében az összetevők minősége és a tartósítás során alkalmazott gondosság a hosszú és biztonságos tartósítás kulcsa. A legjobb eredmények elérése érdekében mindig fontos, hogy kövessük az adott élelmiszer-típusra vonatkozó legjobb gyakorlatokat és ajánlásokat.

  • Az uborka befőzés népszerű a zöldség finom ropogása és frissítő íze miatt. Általában ecetből, vízből, cukorból és sóból álló páclében készítik, amelyet fűszerekkel, például kaporral, fokhagymával vagy babérlevéllel egészítenek ki. A sterilizált uborkát tegyük üvegekbe, öntsük rá a forró páclét, és gondosan zárjuk le.
  • A diófélék ízletesek rágcsálnivalóként, saláták vagy pékáruk kiegészítőjeként. A diót először megfelelően meg kell tisztítani és meg kell szárítani. Ezután cukorszirupban vagy mézben tartósíthatók. A diós üvegeket gondosan le kell zárni, és hűvös, sötét helyen kell tárolni.
  • A hús tartósítás a biztonságos befőzés érdekében gondos előkészítést és sterilizálást igényel. A húst először meg kell főzni vagy meg kell sütni, majd fel kell vágni és sterilizált üvegekbe kell helyezni. Az üvegeket csordultig töltik, lefedik húslevessel vagy zsírral, és gondosan lezárják.
  • A paradicsom befőzés trend, mert ezek a zöldségek gazdag ízüknek és sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően ideálisak a tartósításra. Be lehet őket üvegezni egészben, szeletelve, gyümölcslé formájában vagy szósz formájában. Töltsd meg a sterilizált üvegeket az előkészített paradicsommal, adj hozzá ízlés szerinti fűszereket, és zárd le.
  • A paprika befőzés nagyszerű, mert megőrzi jellegzetes a zöldség ízét, és számos ételhez remekül illik. A paprikát egészben, apróra vágva vagy lecsó formájában paradicsommal és hagymával együtt tartósíthatod. Ne feledd, a paprikát forró vízben sterilizáld, mielőtt üvegekbe helyezed, és ráöntöd a sós páclét.

Szeretnéd elkezdeni a befőzést, és olcsóbb befőző edényeket keresel? Outletünkben bizonyítottan jó minőségű árut találsz garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Orion Befőttesüveg+fedő VERINE 0,26 l Szállításra kész > 10 db
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 260 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, fém fedél, magassága 7 cm, üveg átmérője 7,5 cm
390 Ft

2.
Orion Befőttesüveg+fedő 0,212 l Deva Szállításra kész > 5 db
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 212 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 7,5 cm, üveg átmérője 7 cm
390 Ft

3.
Orion Befőttesüveg+fedő 80 ml Szállításra kész > 20 db
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 80 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 7 cm, üveg átmérője 5 cm
290 Ft

Még több
82 termék
5,0 12×
Orion Befőttesüveg+fedő VERINE 0,26 l
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 260 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, fém fedél, magassága 7 cm, üveg átmérője 7,5 cm
390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO852
4,0
Bormioli Quattro Stagioni Tároló üveg, 1 l
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 1000 ml, kerek, fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 17,1 cm, üveg átmérője 10,2 cm
1 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BORZA721
5,0
BANQUET Culinaria Befőttes üveg fedővel, 360 ml
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 360 ml, kerek, fedeles, egyszínű, fém fedél
790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANZA618
5,0
Orion Befőttesüveg+fedő 60 ml
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 60 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 6 cm, üveg átmérője 4,5 cm
390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO596
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz69
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz45
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz338
690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MTRtop0301
BANQUET Culinaria Befőttes üveg fedővel, 700 ml
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 700 ml, kerek, egyszínű, fém fedél
790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANZA632
5,0 10×
Tefal Befőző kukta Clipso Minut Easy 9l P4624967
Kukta - 9 l űrtartalmú, anyaga: rozsdamentes acél, főzés és befőzés funkció, pároló kosár, szelepek száma: 2, nyomásjelző, egykezes lezárás, biztonsági elemek száma: 5, minden típusú hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciót, mosogatógépben mosható, 10 év garancia az edényre, Franciaországban gyártva, 15 év javíthatósági garancia
73 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFHT651
4,3
Orion Befőttesüveg+fedő 0,212 l Deva
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 212 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 7,5 cm, üveg átmérője 7 cm
390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO214
14 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESHR006
3,7
ORION befőző készlet 30l-es
Befőző edény - űrtartalma 30 l, lábas anyaga zománcozott
27 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIZH518
5,0 11×
TESCOMA DELLA CASA Csatos befőttes üveg 5000 ml
Befőttes üveg - csiptetős, űrtartalma 5000 ml, kerek, mosogatógépben mosható, fedeles és gumi tömítéssel, üveg fedél, magassága 28 cm, üveg átmérője 17 cm
8 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESDO797
5,0
Orion Befőttesüveg+fedő 80 ml
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 80 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 7 cm, üveg átmérője 5 cm
290 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO876
4,0
Orion Befőttesüveg+fedő 0,145 l Amfo
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 145 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 8 cm, üveg átmérője 6 cm
390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO184
5,0
Westmark csatos befőttes üveg, 500 ml
Befőttes üveg edény, méret: 13,1 x 12,1 x 9,9 cm, átmérő: 9 cm, térfogata: 500 ml, anyag: műanyag, üveg, acél
2 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WESDO872
5,0 12×
Orion Gothika Üveg tárolóedény, csatos, 0,09 l
Tárolóedény - üveg, kerek, tömítéses, klippes fedél, fedél anyaga üveg, alkalmas mosogatógépbe és hűtőbe, űrtartalma 0,09 l, mérete 7,5 × 6,5 × 6,5 cm (Ma×Sz×Mé), a csomag része fedél
1 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOTZA012
5,0
Bormioli Quattro Stagioni Tároló üveg, 0,25 l
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 250 ml, kerek, fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 9,3 cm, üveg átmérője 8,6 cm
990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BORZA656
4,5
Orion Befőttesüveg+fedő 0,245 l Majo
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 245 ml, kerek, mosogatógépben mosható és fedeles, egyszínű, fém fedél, magassága 9,5 cm, üveg átmérője 7,5 cm
390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO191
5,0
TESCOMA TESCOMA DELLA CASA 350 ml csipeszes befőttesüveg
Befőttes üveg - csiptetős, űrtartalma 350 ml, kerek, mosogatógépben mosható, fedeles és gumi tömítéssel, üveg fedél, magassága 11,5 cm, üveg átmérője 7 cm
2 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESDO759
5,0 12×
Orion Gothika Üveg tárolóedény, csatos, 0,75 l
Tárolóedény - üveg, négyzet alakú, tömítéses, klippes fedél, fedél anyaga üveg, alkalmas mosogatógépbe és hűtőbe, űrtartalma 0,75 l, mérete 14 × 10 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), a csomag része fedél
2 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOTZA706
5,0
BANQUET Culinaria Befőttes üveg fedővel, 180 ml
Befőttes üveg - csavaros, űrtartalma 180 ml, fém fedél motívummal
790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANZA656
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIdz352

Befőzés

Befőzés

A Befőzés kategóriában összesen 82 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó befőzés
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ