Nakupování budoucnosti Zpátky do školy

Filteres kávéfőzők

Ha az eszpresszó túl erős neked, de szeretsz sok kávét inni, és olcsó készüléket keresel, a filteres kávéfőző pont neked való. Néha átfolyós kávéfőző névvel is illetik, mert a kávéfőzés utolsó lépése a kávé átfolyása a szűrőn. A kávé elkészítése gyors és egyszerű - a filteres kávéfőző mellett csak őrölt kávéra, kávéfilterre és vízre van szükség. Az elkészült kávé íze hasonló a dugattyús kávéfőzőben készült kávék ízéhez. Nézzük, miért jó választás a filteres kávéfőző, és hogyan tudod kiválasztani a neked legmegfelelőbb modellt.

Tovább

Kávéfőző filteres megoldással - Egy kis történelem

Sokunknak kedves gyerekkori emlékei közé tartozik a friss kávé kellemes aromája és hangulata, amint szüleink vagy nagyszüleink hideg téli reggeleken a zamatos nedűt kotyogós vagy filteres kávéfőző kiöntőjéből csészébe töltik. A filteres kávé a kávézás különleges élményét nyújtja, mert elkészítése rendkívül egyszerű, és a csepegtetős módszernek hála igazán lágy és selymes ízű kávét eredményez.

A filteres kávé már több mint százéves múltra tekint vissza. A kávéfilter feltalálása Melitta Bentz nevéhez kötődik. Lényege, hogy a forró víz a kávén és a filteres átcsepegtetve oldja ki a kávéőrleményből a zamatot. Ez tiszta, az eszpresszónál kevésbé keserű italt eredményez, amelyet azok is szívesen fogyasztanak, akik az eszpresszó ízét túl erősnek találják. A szabadalmi hivatal 1908-ban védjegyezte Melitta Bentz találmányát. Az azóta eltelt több mint száz évben a módszer komoly utat járt be, és háztartások millióiban használják nap mint napa filteres kávéfőzők képében.

Filteres kávéfőző
A filteres kávéfőzőre úgy is tekinthetünk, mint kávé és teafőző, mivel a filteres kávéfőzőgép alkalmas tea készítésére is.

Milyen a filteres kávéfőző?

A filteres kávéfőző az egyszerre elkészíthető kávé mennyiségével tűnik ki az egyébk kávéfőzőkhöz viszonyítva. A filteres kávéfőző kiöntő űrtartalma 0,6 és 2 liter között mozog, így akár 10-12 adag kávé is készíthető egyszerre. A filteres kávéfőző használata rendkívül gyors és egyszerű. A kapott kávéital intenzitása egy lágyabb, kevésbé erős eszpresszó ízének felel meg. E kombinált kávé és teafőző gépek komoly előnye az alacsony ár, főleg a nagyobb méretű és bonyolultabb eszpresszó kávéfőzőkhöz vagy automata kávéfőzőkhöz képest.

 • Egyszerre több kávé elkészítése, mint bármilyen más típussal.
 • A kapott kávé nem olyan erős, mint az eszpresszó.
 • Könnyű kezelhetőség és karbantartás.
 • Alacsony vételár.
 • Kézi kávéadagolás.
 • A rossz minőségű kávéfilter rontja a kávé minőségét.

Filteres kávé és teafőző - Milyen típusok léteznek?

A filteres kávéfőző modelleket alapvetően két csoportra osztjuk: hagyományos és elektromos filteres kávéfőző. Míg az elektromos filteres kávéfőző használata során a kávé elkészítésének folyamatába alig kell beavatkoznod, a hagyományos modelleknél a dolgok nagy része rád hárul. A hagyományos filteres kávéfőzők kategóriájába tartoznak a csepegtetős kávéfőzők, a lombikos kávéfőzők, és az AeroPress kávéfőzők.

i

Habár a filteres kávéfőzőgép jóval egyszerűbb készülék, mint egy automata kávéfőző, filteres kávéfőző esetén sem kell lemondanod bizonyos kényelmi funkciókról. Például az időzíthető filteres kávéfőző automatikus kikapcsolás és időzítő funkcióval rendelkezik, így reggel a friss kávé illatára ébredhetsz, amiatt sem kell aggódnod, hogy a készülék bekapcsolva marad egész napra.

Darálós filteres kávéfőző

Ha nem szeretsz őrölt kávét használni, mert szerinted az igazi kávé frissen őrölt szemes kávéból készül, akkor a legideálisabb választás a darálós filteres kávéfőző, amely használatával soha nem kell lemondanod a frissen őrölt kávé egyedi ízéről és aromájáról.

Ha valamilyen okból mégsem a darálós filters kávéfőző felé húz a szíved, akkor áthidaló megoldásként egy kávédaráló is segít otthonodba varázsolni a frissen őrölt kávé aromáját.

Filteres teafőző - Kávé és teafőző egyben

Nem mindenki tudja, hogy a filteres kávéfőző tea főzésére is alkalmas, tehát úgy is tekinthetünk rá, mint kombinált kávé és teafőző egyben. A tea főzése kétféleképpen történhet:

 • Teafű - A teafüvet közvetlenül a kávéfőző filterébe helyezzük.
 • Teafilter - Ha teafiltert használunk, azt helyezhetjük közvetlenül a kávéfőző kiöntőjébe.
Darálós filteres kávéfőző
A darálós filteres kávéfőző segít a frissen őrölt kávé illatát és ízét otthonodba varázsolni.

Milyen filteres kávéfőzőt vegyek?

Filteres kávéfőző választásakor fontos figyelembe venni a teljesítményt, a kiöntő űrtartalmát, és további tulajdonságokat és funkciókat. Ne becsüld alá a filter kiválasztásának fontosságát. A rossz minőségű filter negatívan befolyásolja a kávé ízét.

Filteres kávéfőző - A teljesítmény határozza meg a fogyasztást

A filteres kávéfőző teljesítménye 350 és 1750 W között lehet. Minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb a készülék fogyasztása. A nagyobb fogyasztás ugyanakkor nagyobb teljesítményt jelent, ami által nő az egy időben főzött kávé maximális mennyisége. Tehát minél nagyobb a filteres kávéfőző teljesítménye, annál gyorsabban tudsz vele nagyobb mennyiségű kávét lefőzni.

 • Az alacsony teljesítményű filteres kávé és teafőző modelleknél nemcsak alapvető funkciókra, hanem olcsóbb üzemeltetésre is számíthatsz.
 • Az 1000 W feletti teljesítményű modellek több kávét készítenek gyorsabban, extra funkciókkal rendelkeznek, de üzemeltetésük drágább.

A filteres kávéfőző kiöntő űrtartalma

A kávé és teafőző kiöntőjének űrtartalma többnyire 0,6 és 2 liter között mozog, amely gyakorlatban 5-12 csésze kávé elkészítését teszi lehetővé.

Létezik utazáshoz alkalmas filteres kávé és teafőző is, amely nem rendelkezik üveg kiöntővel, hanem egyenes a csészébe adagolja az elkészült kávét. E modellek esetén a víztartály űrtartalma 0,3 liter, amely maximum két csésze elkészítéséhez elegendő.

Filteres kávéfőzőgép - Vedd figyelembe a készülék méretét és tömegét is

A tea és kávéfőző kiválasztásakor vedd figyelembe annak méretét is, hogy az a rendelkezésre álló helynek megfelelő legyen. Ne felejtsd el a tömegét sem. Ha ritkán, vagy egyáltalán nem fogod mozgatni a készüléket, akkor nyugodtan válassz stabilabb fém modellt. Ha azonban kedvenc italodat szereted mindenhol fogyasztani, például hétvégi házban vagy nyaralóban, akkor a műanyag filteres kávéfőző praktikusabb, mivel könnyebben szállítható.

i

Ha a kombinált kávé és teafőző gyakran lesz útitársad, akkor a kiöntője ideálisan esetben legyen műanyag. Az üveg könnyen eltörhet egy óvatlan pillanatban.

Filteres kávéfőzőgép - Funkciók

A kávé és teafőző modellek hasznos extra tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a kávé finomabb lesz, elkészítése pedig könnyebb, gazdaságosabb és biztonságosabb.

 • Hőmérséklet megtartás funkció - Megakadályozza a kávé lehűlését.
 • Darálós filteres kávéfőző - A frissen őrölt kávé ízletesebb, aromásabb, és kiegyensúlyozottabb ízű italt eredményez.
 • Biztonsági funkciók - leggyakrabban a túlmelegedés ellen nyújtanak védelmet.
 • Automatikus kikapcsolás - A készülék bizonyos idejű inaktivitás után kikapcsol.
 • Automatikus vízkőmentesítési funkció - biztosítja a vízkő eltávolítását szükség esetén.
 • Időzíthető filteres kávéfőző - A kávé készítését a kívánt időpontra időzítheted.
 • Anti-drip rendszer - megakadályozza a kávé csöpögését a kiöntő eltávolításakor.

Filteres kávéfőző - Filter

A filteres kávéfőző kellemes aromájú és csodás zamatú kávét készít, de fontos, hogy mindig új vagy gondosan mosott filtert használjunk, mivel ez nagyban befolyásolja a kapott kávé ízét és minőségét. A filteres kávéfőzők kétféle kávéfiltert használnak, eldobható és mosható filtereket.

 • Eldobható papírfilter - A papírfiltereket egyszeri használatra tervezték, és nem érdemes spórolni rajtuk. A rossz minőségű kávéfiltereknek szaguk lehet, amely negatívan befolyásolhatja a kávé ízét.
 • Műanyag filterek - A műanyag filterek kivehetők és könnyen elmoshatók, majd újra használhatók. A papír filterekkel szemben használatuk takarékosabb és a környezetre gyakorolt káros hatásuk is enyhébb.

i

Léteznek pamut filterek is, amelyek finomabbak, tehát kisebb lyukakkal rendelkeznek mint a papírfilterek. Így a szűrés több időt vesz igénybe, de a pamut több finom kávéolaj áteresztését teszi lehetővé és ennek köszönhetően a kávé jellegzetesebb ízű lesz.

Filteres kávéfőző filter
A filteres kávéfőző használata egyszerű és gyors.

A filteres kávéfőző használata

A filteres kávéfőzőgép segítségével három könnyű lépésben finom és zamatos kávét készíthetsz.

 1. Töltsd fel a víztartályt friss vízzel.
 2. Nedvesítsd meg a filtert és öntsd bele az őrölt kávét - adagonként kb. 7 g.
 3. A készülék bekapcsolásakor a kész kávé a kiöntőbe csepeg.
 4. Miután az összes lecsepegett, a kávé fogyasztható.

Filteres kávéfőző ár

A legolcsóbb filteres kávéfőző modellek egyike akár már 5-10 ezer forint alatti összegért a tiéd lehet. A darálós filteres kávéfőző modellek ára 40 és 65 ezer forint között mozog, s ezek a daráláson kívül egyéb hasznos funkciókat is nyújtanak. Ha szeretnél biztosra menni és a lehető legjobb áron beszerzni a neked tetsző filteres kávéfőző modellt, akkor olcsó filteres kávéfőző oldalunkon érdemes kutakodnod.

A választásban néha a többi vásárló véleménye segít a legtöbbet. Ha szeretnéd tudni, hogy vásárlóink mely filteres kávéfőző modelleket értékelik a legmagasabbra, akkor látogasd meg filteres kávéfőző vélemények és tesztek oldalunkat, ahol különféle paraméterek szerint rangsoroltuk termékeinket, mint például vásárlói értékelés, népszerűség, akciós ár, vagy akár panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
De' LonghiICM 15210.1 Szállításra kész > 5 db
Filteres kávéfőző - elektronikus, 900 W fogyasztás, 1 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása
14 560 Ft

2.
Melitta Optima Timer fekete Beszállítás alatt 4 db Várható 2021. 09. 22.
Filteres kávéfőző - elektronikus, 850 W fogyasztás, 1,2 l űrtartalom, 8 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő, automatikus kikapcsolás és mosogatógépben mosható
21 580 Ft

3.
Melitta Aromafresh Beszállítás alatt 3 db Várható 2021. 09. 22.
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1080 W fogyasztás, 1,375 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet megtartása, integrált daráló és fűtőlap
53 260 Ft

Még több
50 tétel
Classic Kategória
De' LonghiICM 15210.1
Filteres kávéfőző - elektronikus, 900 W fogyasztás, 1 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása

14 560 Ft áfa nélkül 11 470 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELPR139
Arany középút
Melitta Look Therm Timer fehér
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1000 W fogyasztás, 1,375 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer és vízkőtelenítő program

29 190 Ft áfa nélkül 22 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MELPR637
Premium Kategória
MAKITA DCM501Z 18V Akkus kávéfőző (akku nélkül)
Kézi kávéfőző - MAKITA DCM501Z akkus kávéfőző, Li-ion 18 V (akku és töltő nélkül)

37 790 Ft áfa nélkül 29 760 Ft
Kosárba
Átvehető: szerda 9.22. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NAR01a31
SENCOR SCE 2101RD
Filteres kávéfőző - elektronikus, 500 W fogyasztás, 0,3 l űrtartalom, 2 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, túlmelegedés elleni védelem

5 980 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK20
7 470 Ft áfa nélkül 5 880 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SENKA532
Philips HD7767/00 kávéfőző őrlővel
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1000 W fogyasztás, 1,2 l űrtartalom, 12 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet megtartása és integrált daráló

64 000 Ft áfa nélkül 50 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIDC292
SENCOR SCE 2100BK
Filteres kávéfőző - elektronikus, 500 W fogyasztás, 0,3 l űrtartalom, 2 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, túlmelegedés elleni védelem

6 970 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK20
8 710 Ft áfa nélkül 6 860 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKA518
WMF 412260011 KITCHENminis aroma - Filteres kávéfőző Típusok
WMF 412260011 KITCHENminis aroma
Filteres kávéfőző - elektronikus, 760 W fogyasztás, 0,7 l űrtartalom, 5 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása

32 990 Ft áfa nélkül 25 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WMFPR462
Electrolux EKF3300
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1100 W fogyasztás, 1,65 l űrtartalom, 15 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer és automatikus kikapcsolás

9 990 Ft áfa nélkül 7 870 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXKV009
ELECTROLUX EKF3700
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1100 W fogyasztás, 1,65 l űrtartalom, 15 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer és automatikus kikapcsolás

12 690 Ft áfa nélkül 9 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXKV010
Severin KA 4809
Filteres kávéfőző - elektronikus, 750 W fogyasztás, 0,56 l űrtartalom, 4 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, anti-drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása

8 790 Ft áfa nélkül 6 920 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SEVPK855
Xavax Textil impregnáló szer, 250 ml
- spray kültéri- és sportruházathoz, szövet menedék sátrakhoz, sátrakhoz, stb., nem tartalmaz fluort és oldószereket, növeli a szennyeződéssel szembeni ellenállást, tartalom: 250 ml, Németországban gyártják

3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
Kosárba
Átvehető: szerda 9.22. 15:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: XAVAP243
Severin KA 4813
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1000 W fogyasztás, 1 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, anti-drip rendszer, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet megtartása és integrált daráló

50 990 Ft áfa nélkül 40 150 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 2 db
Várható 2021. 09. 23.
Termékkód: SEVPK643
SEVERIN KA 4845 TypeSwitch
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1000 W fogyasztás, 1 l űrtartalom, 8 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet megtartása és túlmelegedés elleni védelem

23 190 Ft áfa nélkül 18 260 Ft
Kosárba
Átvehető: szerda 9.22. 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SEVPR854
WMF 412260041 KITCHENminis Aroma grafit - Filteres kávéfőző Típusok
WMF 412260041 KITCHENminis Aroma grafit
Filteres kávéfőző - elektronikus, 760 W fogyasztás, 0,7 l űrtartalom, 5 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása

36 290 Ft áfa nélkül 28 570 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: szerda 9.22. 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WMFPR156
Philips HD7435/20
Filteres kávéfőző - elektronikus, 700 W fogyasztás, 0,6 l űrtartalom, papír filter, anti-drip rendszer és automatikus kikapcsolás

12 490 Ft áfa nélkül 9 830 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: EAN3501j
Hario Dripper
Csepegtető - rozsdamentes acél kombinációja kiváló minőségű műanyaggal, 300 ml térfogatú tartós boroszilikát üvegből készült kancsó, csöpögtető maximum 15 g frissen őrölt kávénak

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HARI003
BEKO CFM6350I
Filteres kávéfőző - klasszikus, 1000 W fogyasztás, 1,25 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, anti-drip rendszer

11 590 Ft áfa nélkül 9 130 Ft
Kosárba
Átvehető: szerda 9.22. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEKPR030
Hario üveg dripper V60-01
Csepegtető - 1-3 csésze kávé elkészítéséhez, kiváló minőségű strapabíró boroszilikát üvegből készült, levehető, műanyag fogantyúval

5 580 Ft áfa nélkül 4 390 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HARI014
SENCOR SCE 7000BK
Filteres kávéfőző - klasszikus, 900 W fogyasztás, 1,5 l űrtartalom, 12 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, túlmelegedés elleni védelem

37 990 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK20
47 490 Ft áfa nélkül 37 390 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SEMPK402
Melitta AromaElegance Delux
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1850 W fogyasztás, 1,2 l űrtartalom, 10 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet megtartása, mosogatógépben mosható és fűtőlap

39 190 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK20
48 990 Ft áfa nélkül 38 570 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MELPR545
WMF 412330011 LUMERO Thermo
Filteres kávéfőző - elektronikus, 800 W fogyasztás, 1 l űrtartalom, 8 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő és automatikus kikapcsolás

49 490 Ft áfa nélkül 38 970 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WMFPR777
Princess 249411 Darálós kávégép
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1050 W fogyasztás, 1,5 l űrtartalom, mosható filter,

46 690 Ft áfa nélkül 36 760 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: szerda 9.22. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PRIPR611
Melitta Optima Timer fehér
Filteres kávéfőző - elektronikus, 850 W fogyasztás, 1,375 l űrtartalom, 8 csészényi kávé készíthető egyszerre, papír filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő, automatikus kikapcsolás és mosogatógépben mosható

19 990 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK20
24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MELPR239
Severin KA 5760 Caprice
Filteres kávéfőző - elektronikus, 1450 W fogyasztás, 1 l űrtartalom, 8 csészényi kávé készíthető egyszerre, mosható filter, anti-drip rendszer, vízkőtelenítő program, időzítő és automatikus kikapcsolás

48 930 Ft áfa nélkül 38 530 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SEVPK196

Filteres kávéfőzők

filteres kávéHogyan készíts kávét Aeropressben A kávékészítés Aeropressben egyszerű és gyors, akár a French pressben vagy a kávécsepegtetőben...
A kávécsepegtetőben történő kávékészítés egyszerű és mindössze egy pillanat műve. Nem tudod, hogyan...
Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről...
kávéA kávé története Honnan származik kedvenc italunk, amelynek jellegzetes íze és illata nélkül sokunk el sem tudná képzelni a...
Kávé és fogyás, kombinálhatók? Olvasd el, hogy a kávé hogyan hat  az emberi szervezetre, melyik kávét...
Szeretsz kávét inni tejjel? Találkoztál-e híradásokkal arról, hogy ez a kombináció ártalmas számunkra?...
További cikkek Összes cikk

Filteres kávéfőzők

A Filteres kávéfőzők kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó filteres kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább filteres kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb filteres kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: filteres kávéfőzők vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ