Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Filteres kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Általános funkciók
Forró víz funkció
(7)
Időzítő
(46)
Két csésze készítése egyszerre
(2)
Ital készítése egy gombnyomással
(1)
Anti-Drip rendszer
(46)
Ital típusa
Espresso
(18)
Tejes kávéitalok
(5)
Filteres kávé
(56)
Cold Brew
(1)
Általános felszereltség
Víztartály
(28)
Beépített kávédaráló
(6)
Kijelző
(46)
Őrölt kávé tartó
(13)
Fűtőlap
(10)
Vízszint mutató
(27)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(11)
Érintésmentes kijelző
(6)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(6)
Manuális gombok
(34)
Tejadagolás módja
Kiegészítő tejhabosító
(5)
Tejes megoldás nélkül
(47)
Szűrés

Ha az eszpresszó túl erős neked, de szeretsz sok kávét inni, és olcsó készüléket keresel, a filteres kávéfőző pont neked való. Néha átfolyós kávéfőző névvel is illetik, mert a kávéfőzés utolsó lépése a kávé átfolyása a szűrőn. A kávé elkészítése gyors és egyszerű - a filteres kávéfőző mellett csak őrölt kávéra, kávéfilterre és vízre van szükség. Az elkészült kávé íze hasonló a dugattyús kávéfőzőben készült kávék ízéhez. Nézzük, miért jó választás a filteres kávéfőző, és hogyan tudod kiválasztani a neked legmegfelelőbb modellt.

Tovább

Kávéfőző filteres megoldással - Egy kis történelem

Sokunknak kedves gyerekkori emlékei közé tartozik a friss kávé kellemes aromája és hangulata, amint szüleink vagy nagyszüleink hideg téli reggeleken a zamatos nedűt kotyogós vagy filteres kávéfőző kiöntőjéből csészébe töltik. A filteres kávé a kávézás különleges élményét nyújtja, mert elkészítése rendkívül egyszerű, és a csepegtetős módszernek hála igazán lágy és selymes ízű kávét eredményez.

A filteres kávé már több mint százéves múltra tekint vissza. A kávéfilter feltalálása Melitta Bentz nevéhez kötődik. Lényege, hogy a forró víz a kávén és a filteres átcsepegtetve oldja ki a kávéőrleményből a zamatot. Ez tiszta, az eszpresszónál kevésbé keserű italt eredményez, amelyet azok is szívesen fogyasztanak, akik az eszpresszó ízét túl erősnek találják. A szabadalmi hivatal 1908-ban védjegyezte Melitta Bentz találmányát. Az azóta eltelt több mint száz évben a módszer komoly utat járt be, és háztartások millióiban használják nap mint napa filteres kávéfőzők képében.

Filteres kávéfőző
A filteres kávéfőzőre úgy is tekinthetünk, mint kávé és teafőző, mivel a filteres kávéfőzőgép alkalmas tea készítésére is.

Milyen a filteres kávéfőző?

A filteres kávéfőző az egyszerre elkészíthető kávé mennyiségével tűnik ki az egyébk kávéfőzőkhöz viszonyítva. A filteres kávéfőző kiöntő űrtartalma 0,6 és 2 liter között mozog, így akár 10-12 adag kávé is készíthető egyszerre. A filteres kávéfőző használata rendkívül gyors és egyszerű. A kapott kávéital intenzitása egy lágyabb, kevésbé erős eszpresszó ízének felel meg. E kombinált kávé és teafőző gépek komoly előnye az alacsony ár, főleg a nagyobb méretű és bonyolultabb eszpresszó kávéfőzőkhöz vagy automata kávéfőzőkhöz képest.

 • Egyszerre több kávé elkészítése, mint bármilyen más típussal.
 • A kapott kávé nem olyan erős, mint az eszpresszó.
 • Könnyű kezelhetőség és karbantartás.
 • Alacsony vételár.
 • Kézi kávéadagolás.
 • A rossz minőségű kávéfilter rontja a kávé minőségét.

Filteres kávé és teafőző - Milyen típusok léteznek?

A filteres kávéfőző modelleket alapvetően két csoportra osztjuk: hagyományos és elektromos filteres kávéfőző. Míg az elektromos filteres kávéfőző használata során a kávé elkészítésének folyamatába alig kell beavatkoznod, a hagyományos modelleknél a dolgok nagy része rád hárul. A hagyományos filteres kávéfőzők kategóriájába tartoznak a csepegtetős kávéfőzők, a lombikos kávéfőzők, és az AeroPress kávéfőzők.

i

Habár a filteres kávéfőzőgép jóval egyszerűbb készülék, mint egy automata kávéfőző, filteres kávéfőző esetén sem kell lemondanod bizonyos kényelmi funkciókról. Például az időzíthető filteres kávéfőző automatikus kikapcsolás és időzítő funkcióval rendelkezik, így reggel a friss kávé illatára ébredhetsz, amiatt sem kell aggódnod, hogy a készülék bekapcsolva marad egész napra.

Darálós filteres kávéfőző

Ha nem szeretsz őrölt kávét használni, mert szerinted az igazi kávé frissen őrölt szemes kávéból készül, akkor a legideálisabb választás a darálós filteres kávéfőző, amely használatával soha nem kell lemondanod a frissen őrölt kávé egyedi ízéről és aromájáról.

Ha valamilyen okból mégsem a darálós filters kávéfőző felé húz a szíved, akkor áthidaló megoldásként egy kávédaráló is segít otthonodba varázsolni a frissen őrölt kávé aromáját.

Filteres teafőző - Kávé és teafőző egyben

Nem mindenki tudja, hogy a filteres kávéfőző tea főzésére is alkalmas, tehát úgy is tekinthetünk rá, mint kombinált kávé és teafőző egyben. A tea főzése kétféleképpen történhet:

 • Teafű - A teafüvet közvetlenül a kávéfőző filterébe helyezzük.
 • Teafilter - Ha teafiltert használunk, azt helyezhetjük közvetlenül a kávéfőző kiöntőjébe.
Darálós filteres kávéfőző
A darálós filteres kávéfőző segít a frissen őrölt kávé illatát és ízét otthonodba varázsolni.

Milyen filteres kávéfőzőt vegyek?

Filteres kávéfőző választásakor fontos figyelembe venni a teljesítményt, a kiöntő űrtartalmát, és további tulajdonságokat és funkciókat. Ne becsüld alá a filter kiválasztásának fontosságát. A rossz minőségű filter negatívan befolyásolja a kávé ízét.

Filteres kávéfőző - A teljesítmény határozza meg a fogyasztást

A filteres kávéfőző teljesítménye 350 és 1750 W között lehet. Minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb a készülék fogyasztása. A nagyobb fogyasztás ugyanakkor nagyobb teljesítményt jelent, ami által nő az egy időben főzött kávé maximális mennyisége. Tehát minél nagyobb a filteres kávéfőző teljesítménye, annál gyorsabban tudsz vele nagyobb mennyiségű kávét lefőzni.

 • Az alacsony teljesítményű filteres kávé és teafőző modelleknél nemcsak alapvető funkciókra, hanem olcsóbb üzemeltetésre is számíthatsz.
 • Az 1000 W feletti teljesítményű modellek több kávét készítenek gyorsabban, extra funkciókkal rendelkeznek, de üzemeltetésük drágább.

A filteres kávéfőző kiöntő űrtartalma

A kávé és teafőző kiöntőjének űrtartalma többnyire 0,6 és 2 liter között mozog, amely gyakorlatban 5-12 csésze kávé elkészítését teszi lehetővé.

Létezik utazáshoz alkalmas filteres kávé és teafőző is, amely nem rendelkezik üveg kiöntővel, hanem egyenes a csészébe adagolja az elkészült kávét. E modellek esetén a víztartály űrtartalma 0,3 liter, amely maximum két csésze elkészítéséhez elegendő.

Filteres kávéfőzőgép - Vedd figyelembe a készülék méretét és tömegét is

A tea és kávéfőző kiválasztásakor vedd figyelembe annak méretét is, hogy az a rendelkezésre álló helynek megfelelő legyen. Ne felejtsd el a tömegét sem. Ha ritkán, vagy egyáltalán nem fogod mozgatni a készüléket, akkor nyugodtan válassz stabilabb fém modellt. Ha azonban kedvenc italodat szereted mindenhol fogyasztani, például hétvégi házban vagy nyaralóban, akkor a műanyag filteres kávéfőző praktikusabb, mivel könnyebben szállítható.

i

Ha a kombinált kávé és teafőző gyakran lesz útitársad, akkor a kiöntője ideálisan esetben legyen műanyag. Az üveg könnyen eltörhet egy óvatlan pillanatban.

Filteres kávéfőzőgép - Funkciók

A kávé és teafőző modellek hasznos extra tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a kávé finomabb lesz, elkészítése pedig könnyebb, gazdaságosabb és biztonságosabb.

 • Hőmérséklet megtartás funkció - Megakadályozza a kávé lehűlését.
 • Darálós filteres kávéfőző - A frissen őrölt kávé ízletesebb, aromásabb, és kiegyensúlyozottabb ízű italt eredményez.
 • Biztonsági funkciók - leggyakrabban a túlmelegedés ellen nyújtanak védelmet.
 • Automatikus kikapcsolás - A készülék bizonyos idejű inaktivitás után kikapcsol.
 • Automatikus vízkőmentesítési funkció - biztosítja a vízkő eltávolítását szükség esetén.
 • Időzíthető filteres kávéfőző - A kávé készítését a kívánt időpontra időzítheted.
 • Anti-drip rendszer - megakadályozza a kávé csöpögését a kiöntő eltávolításakor.

Filteres kávéfőző - Filter

A filteres kávéfőző kellemes aromájú és csodás zamatú kávét készít, de fontos, hogy mindig új vagy gondosan mosott filtert használjunk, mivel ez nagyban befolyásolja a kapott kávé ízét és minőségét. A filteres kávéfőzők kétféle kávéfiltert használnak, eldobható és mosható filtereket.

 • Eldobható papírfilter - A papírfiltereket egyszeri használatra tervezték, és nem érdemes spórolni rajtuk. A rossz minőségű kávéfiltereknek szaguk lehet, amely negatívan befolyásolhatja a kávé ízét.
 • Műanyag filterek - A műanyag filterek kivehetők és könnyen elmoshatók, majd újra használhatók. A papír filterekkel szemben használatuk takarékosabb és a környezetre gyakorolt káros hatásuk is enyhébb.

i

Léteznek pamut filterek is, amelyek finomabbak, tehát kisebb lyukakkal rendelkeznek mint a papírfilterek. Így a szűrés több időt vesz igénybe, de a pamut több finom kávéolaj áteresztését teszi lehetővé és ennek köszönhetően a kávé jellegzetesebb ízű lesz.

Filteres kávéfőző filter
A filteres kávéfőző használata egyszerű és gyors.

A filteres kávéfőző használata

A filteres kávéfőzőgép segítségével három könnyű lépésben finom és zamatos kávét készíthetsz.

 1. Töltsd fel a víztartályt friss vízzel.
 2. Nedvesítsd meg a filtert és öntsd bele az őrölt kávét - adagonként kb. 7 g.
 3. A készülék bekapcsolásakor a kész kávé a kiöntőbe csepeg.
 4. Miután az összes lecsepegett, a kávé fogyasztható.

Filteres kávéfőző ár

A legolcsóbb filteres kávéfőző modellek egyike akár már 5-10 ezer forint alatti összegért a tiéd lehet. A darálós filteres kávéfőző modellek ára 40 és 65 ezer forint között mozog, s ezek a daráláson kívül egyéb hasznos funkciókat is nyújtanak. Ha szeretnél biztosra menni és a lehető legjobb áron beszerzni a neked tetsző filteres kávéfőző modellt, akkor olcsó filteres kávéfőző oldalunkon érdemes kutakodnod.

A választásban néha a többi vásárló véleménye segít a legtöbbet. Ha szeretnéd tudni, hogy vásárlóink mely filteres kávéfőző modelleket értékelik a legmagasabbra, akkor látogasd meg filteres kávéfőző vélemények és tesztek oldalunkat, ahol különféle paraméterek szerint rangsoroltuk termékeinket, mint például vásárlói értékelés, népszerűség, akciós ár, vagy akár panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro CM-G650SS Coffee Time Szállításra kész > 5 db
Filteres kávéfőző teljesítmény 900 W, űrtartalom 1,5 l, csészék száma: 12, kivehető és mosható szűrő, állítható kávé intenzitás, Anti-Drip funkció, időzítő, automatikus kikapcsolás, 40 percig tartó hőmérséklet-tartás, túlmelegedés elleni védelem, LCD kijelző, rozsdamentes acél megjelenés, méretek 32,8 x 16,7 x 25,3 cm, integrált kábeltároló, kábel hossza 0,75m, 3 év garancia
16 590 Ft

2.
Electrolux EKF3300 Szállításra kész 4 db
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra és irodába, 1100 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,65 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része vízszint jelző, őrölt kávé tartó, mérete 19 × 31,5 × 28,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 2,09 kg
18 690 Ft

3.
Philips HD7435/20 Szállításra kész 5 db
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 700 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,6 l, akár 7 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része vízszint jelző, CP0141/01 kávéskanna a csomagban, mérete 21 × 27 × 17,2 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,1 kg
-23 %
12 990 Ft
9 990 Ft

Még több
70 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 67×
Siguro CM-G650SS Coffee Time
Filteres kávéfőző teljesítmény 900 W, űrtartalom 1,5 l, csészék száma: 12, kivehető és mosható szűrő, állítható kávé intenzitás, Anti-Drip funkció, időzítő, automatikus kikapcsolás, 40 percig tartó hőmérséklet-tartás, túlmelegedés elleni védelem, LCD kijelző, rozsdamentes acél megjelenés, méretek 32,8 x 16,7 x 25,3 cm, integrált kábeltároló, kábel hossza 0,75m, 3 év garancia
Szuper ár
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CM_G650SS
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Philips Café Gaia HD7546/20
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,2 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része vízszint jelző, mérete 25,5 × 37 × 22,1 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,2 l, tömege 0,032 kg
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKA518
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
Severin KA 4813
Filteres kávéfőző - darálóval, elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,25 l, akár 10 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, fém daráló, őrölt kávé mennyiségének beállítása, a felszerelés része víztartály, kijelző, vízszint jelző, mérete 21,5 × 43 × 31,5 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,25 l, tömege 4,4 kg
71 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEVPK643
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
SMEG 50's Retro Style 1,4l 10 csésze, krémszín
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1050 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,25 l, akár 10 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, időzítő és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része kijelző, őrölt kávé mérőpohár a csomagban, mérete 24,5 × 36,1 × 25,6 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,4 l, tömege 3,4 kg
92 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEPR499
4,6 33×
Philips HD7435/20
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 700 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,6 l, akár 7 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része vízszint jelző, CP0141/01 kávéskanna a csomagban, mérete 21 × 27 × 17,2 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,1 kg
Leárazás -23 %
9 990 Ft 12 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3501j
4,6 21×
SENCOR SCE 3700BK
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 700 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,75 l, akár 6 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, időzítő, hőmérséklet megtartása és túlmelegedés elleni védelem, a felszerelés része kijelző, mérete 19,5 × 26,5 × 21 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 0,75 l, tömege 1,3 kg
11 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKA150
4,7 57×
SENCOR SCE 3050SS
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,25 l, akár 12 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, forró víz funkció, Anti-Drip rendszer, hőmérséklet megtartása és túlmelegedés elleni védelem, mérete 26,5 × 35,5 × 24,8 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,7 kg
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEKA002
Tefal CM693110 Sense fehér - Filteres kávéfőző
Típusok
4,8 26×
Tefal CM693110 Sense fehér
Filteres kávéfőző , bemeneti teljesítmény 1000 W, térfogat 1,25 l, a poharak száma 15, digitális kijelző érintésvezérléssel, AROMA funkció kétfázisú kávékészítéshez előextrakcióval, időzítő, papírszűrő típus, csepegésgátló rendszer, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet fenntartása, fehér szín, 15 év javíthatósági garancia
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPR118
4,8 15×
ROHNSON R-991
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 750 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,25 l, akár 10 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer és hőmérséklet megtartása, energiatakarékos mód, a felszerelés része vízszint jelző, mérete 17,5 × 30 × 23,2 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,2 kg
11 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHPr707
5,0
Gorenje ATCM 730 T
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 735 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,27 l, automatikus kikapcsolás és túlmelegedés elleni védelem, a felszerelés része vízszint jelző, mérete 18 × 25 × 22 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 2 kg
33 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GORVK365
Tchibo Let's Brew, fehér - Filteres kávéfőző
Típusok
Tchibo Let's Brew, fehér
Filteres kávéfőző - szabadon álló, otthonra, 950 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,25 l, akár 10 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, automatikus kikapcsolás, a felszerelés része víztartály, fűtőlap, őrölt kávé tartó, mérete 19,6 × 27,5 × 34,5 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,4 l, tömege 3,2 kg
Leárazás -14 %
24 990 Ft 28 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHpr61
4,7 31×
Electrolux EKF3300
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra és irodába, 1100 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,65 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része vízszint jelző, őrölt kávé tartó, mérete 19 × 31,5 × 28,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 2,09 kg
18 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELXKV009
3,6
TESLA CoffeeMaster ES400
Filteres kávéfőző - darálóval, elektromos, szabadon álló, otthonra, 900 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,6 l, akár 4 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, fém daráló, 3 őrlési fokozat, őrölt kávé mennyiségének beállítása, a felszerelés része víztartály, kijelző, tisztító kefe és őrölt kávé mérőpohár a csomagban, mérete 18 × 30 × 30 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 0,6 l, tömege 2,7 kg
Szuper ár
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESPR011
SENCOR SCE 2100BK - Filteres kávéfőző Típusok
4,4 25×
SENCOR SCE 2100BK
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 500 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,3 l, akár 2 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre és túlmelegedés elleni védelem, bögre a csomagban, mérete 20,5 × 32,5 × 21,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,6 kg
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKA518
Tefal CM600810 Digital Smart & Light - Filteres kávéfőző Típusok
4,8 26×
Tefal CM600810 Digital Smart & Light
Filteres kávéfőző bemeneti teljesítmény 1000 W, térfogat 1,25 l, a poharak száma 15, digitális kijelző érintésvezérléssel, AROMA funkció kétfázisú kávékészítéshez előextrakcióval, időzítő, papírszűrő típus, csepegésgátló rendszer, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet fenntartása, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFCM514
4,8 55×
ETA 3174 Inesto
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra és irodába, 900 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,5 l, akár 12 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része víztartály, kijelző, vízszint jelző, fűtőlap, őrölt kávé tartó, mérete 22 × 33 × 26,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,6 kg
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3271a
SENCOR SCE 2101RD - Filteres kávéfőző Típusok
4,4 25×
SENCOR SCE 2101RD
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 500 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,3 l, akár 2 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre és túlmelegedés elleni védelem, bögre a csomagban, mérete 21 × 33 × 21,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,6 kg
11 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKA532
3,6
SENCOR SCE 7000BK
Filteres kávéfőző - darálóval, elektromos, szabadon álló, otthonra, 900 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,5 l, akár 12 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, forró víz funkció, Anti-Drip rendszer, hőmérséklet megtartása és túlmelegedés elleni védelem, állítható őrlési finomság, a felszerelés része kijelző, mérete 20,5 × 43 × 31,5 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 4,4 kg
49 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEMPK402
5,0
Melitta Enjoy Top Therm fekete
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,25 l, akár 10 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, mérete 23 × 36 × 23 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,908 kg
24 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MELPR457
4,7
ELECTROLUX Create 5 E5CM1-6ST
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra és irodába, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,375 l, egy csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része vízszint jelző, őrölt kávé tartó, mérete 17,4 × 24,7 × 33,8 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 2 kg
34 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELXPR823
3,7 10×
Catler CM 4010
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1100 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,8 l, akár 12 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, időzítő és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része kijelző, mérete 34,5 × 42,3 × 25 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 3,9 kg
35 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CATCM611
4,6 18×
PHILCO PHCM 3000
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 800 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,2 l, akár 12 csésze kávé készítéséhez, mosható szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része víztartály, kijelző, vízszint jelző, fűtőlap, thermo kancsó a csomagban, mérete 21,1 × 16,8 × 32,7 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,2 l, tömege 2,3 kg
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPR828
4,4 25×
Philips HD7459/20 Crocodile
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,2 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része kijelző, vízszint jelző, CP9937/01 kávéskanna a csomagban, mérete 21 × 32 × 24 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,42 kg
25 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3501f
4,3
Braun PurShine KF1500.BK
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,5 l, akár 10 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része vízszint jelző, mérete 15,8 × 31,1 × 29,2 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1 l, tömege 1,18 kg
19 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPR870

Filteres kávéfőzők

filteres kávéHogyan készíts kávét Aeropressben A kávékészítés Aeropressben egyszerű és gyors, akár a French pressben vagy a kávécsepegtetőben. Hogyan készíts kávét Aeropressben, hogy az eredmény minőségi és finom legyen? Vess egy pillantást a kávékészítés két különböző - klasszikus és fordított - módon...
A kávécsepegtetőben történő kávékészítés egyszerű és mindössze egy pillanat műve. Nem tudod, hogyan készíts kávét dripperben? Olvasd el részletes kávéfőzési utasításainkat, amelyek segítséget nyújtanak az igazán ízletes kávé elkészítéséhez. Ehhez elsősorban...
Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről megfelelő gondoskodással takaríthatod be a saját kávébabodat, és így saját termesztésű kávét készíthetsz. Vajon mennyire bonyolult kávét nevelni és milyen...
vízkőtlenítésHogyan vízkőmentesítsük a kávéfőzőt A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését...
Honnan származik kedvenc italunk, amelynek jellegzetes íze és illata nélkül sokunk el sem tudná képzelni a mindennapok reggeleit? Eredj velünk a kávé történetének nyomába és fedezd fel lépésről lépésre, hogyan indult útjára a kávé az etióp lejtőkről, és vált világszintű...
Kávé és fogyás, kombinálhatók? Olvasd el, hogy a kávé hogyan hat  az emberi szervezetre, melyik kávét  a legjobb fogyókúra közben inni, és melyikeket  kell elkerülni. Megtudhatod azt is, hogy a kávéfogyasztás ideje szintén fontos szerepet játszik a...
További cikkek Összes cikk

Filteres kávéfőzők

A Filteres kávéfőzők kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó filteres kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább filteres kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb filteres kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: filteres kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ