Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Durex Naturals

Mosogatógép tisztító

A mosogatógép tisztító minden mosogatógép rendszeres karbantartásának részét képezi. Segít megszabadulni a mosogatógép belsejében lerakódott vízkőtől, ételmaradványoktól és zsiradékoktól, így biztosítja, hogy az elmosott edények mindig fényesen és tisztán kerüljenek elő a gép belsejéből. Ezentúl a mosogatógép tisztító hozzájárul az ajtótömítések rugalmasságának és szilárdságának megőrzéséhez is, valamint segíti a mosogatógépből származó kellemetlen szagok eltüntetését. Érdekel, hogy miért olyan fontos és hasznos a mosogatógép tisztító használata? Olvass tovább.

Tovább

Mosogatógép tisztító - Miért érdemes használni?

A mosogatógép az egyik leghasznosabb háztartási eszköz, különösen nagyobb családoknál. Nemcsak az edények tisztításának terhét veszi le a válladról, hanem ráadásul még vizet is takarít meg, s mindezt energiatakarékos módon.

Új mosogatógép esetén minden alkalommal ragyogóan tiszta edényeket kapsz a mosogató program végeztével. Ha azt akarod, hogy ez hosszú távon is így maradjon, akkor érdemes némi figyelmet szentelni a mosogatógép tisztításának és karbantartásának is. Ehhez a legjobb társ a mosogatógép tisztító. De miért van rá szükség egyáltalán?

Mosogatógép mosószer - dishwasher cleaner
A mosogatógép tisztító használata biztosítja a ragyogóan tiszta edényeket, a mosogatógép belső terének tisztaságát, valamint a hatékony és gazdaságos működést.

Mosogatógép tisztító - Garantálja a mosogatógép tisztaságát és hatékony működését

A mosogatógép tisztító nem csak felesleges extra költség. Sokan azt gondolják, hogy a mosogatógép megtisztítja magát minden egyes mosási ciklus során, viszont ezt korántsem igaz. Miért fontos a mosogatógép tisztítása?

 • Lerakódások - A rendszeres használat során ételmaradékok, zsírok és még vízkő is rakódik le a mosogatógép belsejében.
 • Szagok - A lerakódott maradékok idővel egyre kellemetlenebb szagot eredményeznek, amelyek a konyha légterébe illannak a mosogatógép ajtajának minden egyes kinyitásakor.
 • A mosogatás minősége - Az eldugult szűrő, a bemocskolódott tisztítókarok és fúvókák, a mosogatógép falaira tapadt zsiradékok nem eredményezhetnek ragyogóan tiszta edényeket.
 • Magasabb üzemeltetési költségek - A mosogatógép rendszeres ápolása és karbantartása megnöveli a készülék élettartamát és csökkenti üzemeltetési költségeit.

A mosogatógép tisztító előnyei

 • Eltávolítja a lerakódott ételmaradékokat, zsírokat, vízkövet, mosogatószer maradványokat
 • Eltávolítja a lerakódásokat a mosogatógép rejtett részeiból és csöveiből is
 • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
 • Ragyogóan tiszta edények hosszútávon is
 • Meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát és csökkenti üzemeltetési költségeit

i

Mosogatógép tisztító használata - Milyen gyakran?

A gyártók szerint a mosogatógépnek havonta egyszer van szüksége tisztításra a hatékony működés érdekében, mind mosogatógép tisztító tabletta, mind mosogatógép tisztító folyadék használata esetén.

Mosogatógép tisztító - Típusok

Mosogatógép tisztító folyadék vagy tabletta formájában vásárolható. Melyek a különbségek?

Mosogatógép tisztító tabletta

A mosogatógép tisztító tabletta tökéletesen megtisztítja a mosogatógépet a felhalmozódott szennyeződésektől, zsíroktól és vízkőtől. Nagy előnye, hogy nem kell üresen elindítanod a mosogatógépet a tisztításhoz, mivel a tisztító tabletta és mosogató kapszula egyszerre tisztítja meg az edényeket és a mosogatógépet a lerakódásoktól. A legjobb hatás érdekében ne a mosogatógép aljára, hanem a mosogatószer adagolóba helyezd.

Mosogatógép tisztító folyadék

A mosogatógép tisztító folyadék előnye az erősebb tisztító hatás a tablettákkal szemben. Nemcsak a készülék belsejét, hanem a csöveket, fúvókákat, szelepeket is tisztítja, továbbá eltávolítja a vízkövet a fűtőelemről is, így biztosítja a mosogatógép hatékony és gazdaságos működését. Az illatanyagnak köszönhetően friss illatot ad a mosogatógépnek. A mosogatógép tisztító folyadék használatakor a mosogatógépet üres állapotban kell beindítani és intenzív mosogató programra állítani.

Mosogatógép tisztítószer szettek

Ha igazán átfogó törődést szeretnél biztosítani mosogatógépednek, ráadásul a lehető legkedvezőbb áron, akkor ideálisak a mosogatógép tisztítószer szettek, mivel ezek nemcsak mosogatógép tisztítószert, hanem egyéb hasznos készítményeket is tartalmaznak, amelyek külön megvásárlása magasabb költségeket jelent.

 • Mosogatógép öblítő - A mosószerrel együtt segít az ételmaradékok és foltok eltávolításában a tányérokról és poharakról, káprázatos fényt ad nekik, valamint biztosítja az alapos öblítést és felgyorsítja az edények száradását.
 • Mosogatógép illatosító - Az illatosító illatosítja az edényeket és a mosogatógépet, leggyakrabban friss citrom vagy lime illattal.
 • Mosogatógép só - A mosogatógép só biztosítja, hogy a mosogatás megfelelő és hatékony legyen, mivel lágyítja a vizet, így védi az edényeket és a mosogatógépet a vízkőtől.

AlzaEco mosogatógép tisztító por

Bizony, nem csak mosogatógép tisztító tabletta és folyadék létezik, hanem mosogatógép tisztító por is, méghozzá az Alza saját műhelyéből. Melyek az AlzaEco márka előnyei?

 • Környezettudatosan tervezett és gyártott termékek
 • Természetbarát
 • Állatokon nem tesztelt
 • Biológiailag lebontható
 • Újrahasznosítjuk és szelektáljuk
 • Pénztárcabarát

Az AlzaEco mosogatógép tisztító por előnyei:

 • Lerakódások eltávolítása - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, a szagokat, a zsiradékokat és az ételmaradékokat.
 • Pénztárcabarát megoldás - Az AlzaEco mosogatógép por a vízkő és más lerakódások eltávolításával javítja és optimalizálja a mosogatógép működését, így csökkenti az üzemeltetési költségeket.
 • Természettudatos tervezés - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por használatával egyértelműen hozzájárulsz a természet védelméhez.
 • Alacsony sűrűségű polietilén - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por csomagolása alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.
 • Környezetbarát csomagolás - A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló- és töltőanyagra.

Ha szeretnél többet is megtudni az AlzaEco mosogatógép tisztító por és az AlzaEco környezetbarát mosószerek előnyeiről, akkor mindenképp olvasd el Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek című cikkünket. Ha pedig a mosogatógép tisztításáról szeretnél közelebbi információkat, akkor biztosan segítségedre lesz Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) című cikkünk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
FINISH Lemon DUO 250 ml Szállításra kész > 20 db
Mosogatógép tisztító - dupla csomagolás (2x 250 ml), eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatóép élettartamát - 945 Ft/db
1 890 Ft

2.
FINISH Starter Pack Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Tisztítókészlet - tartalma: FINISH All-in-1-Max 48 db FINISH só 1,5 kg + FINISH polírozó Shine&Dry Regular 400 ml + FINISH illatosító Odor Stop Easy Clip + FINISH mosogatógép tisztító 250 ml
6 200 Ft

3.
FINISH Mosogatógép tisztító tabletta, 3 db Szállításra kész > 20 db és 2 átvevőhelyen
Mosogatógép tisztító - hatékonyan eltávolítja a zsírt és a vízkövet, tisztítja a szűrőt, a forgó karokat és a vízelvezető csövet - 363,33 Ft/db
1 090 Ft

Még több
15 termék
FINISH Starter Pack
Tisztítókészlet - tartalma: FINISH All-in-1-Max 48 db FINISH só 1,5 kg + FINISH polírozó Shine&Dry Regular 400 ml + FINISH illatosító Odor Stop Easy Clip + FINISH mosogatógép tisztító 250 ml

6 200 Ft
1 db
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MYC148
WPro DDG 122
Tisztítószer - zsírtalanító, mosogatógéphez, 250g, 6 havonta használható

1 740 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WPRO021
FINISH mosogatógép tisztító DUO 250 ml - Mosogatógép tisztító
Típusok
FINISH mosogatógép tisztító DUO 250 ml
Mosogatógép tisztító mosogatógépekhez

1 890 Ft
1 db
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MYC017
FINISH Mosogatógép tisztító tabletta, 3 db
Mosogatógép tisztító - hatékonyan eltávolítja a zsírt és a vízkövet, tisztítja a szűrőt, a forgó karokat és a vízelvezető csövet - 363,33 Ft/db

1 090 Ft
1 csomag
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: MYC206
SOMAT Anti-Grease mosogatógép-tisztító tabletta 5 db
Mosogatógép tisztító - tablettákban, mélyen eltávolítja a zsírt, a foltokat, a szagokat és megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását, de extra erőt biztosít a vízkő ellen is - 618 Ft/db

3 090 Ft
1 csomag
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MYC480
Somat mosogatógép tisztító tabletta 3 db
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsiradékokat, a szürkeséget, a szagokat és megakadályozza a szennyeződések lerakódását, ugyanakkor extra erőt ad a vízkő ellen - 463,33 Ft/db

1 390 Ft
1 csomag
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: MYC046
Somat Mosogatógép tisztító tabletta 5 db
Mosogatógép tisztító - normál mosogatási ciklus közben használható - 518 Ft/db

2 590 Ft
1 csomag
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: CIS638
AlzaEco Starterpack mosogatógéphez
Környezetbarát tisztítószer a mosogatógépbe - a készlet tartalmaz: 50 tablettát, 1 l lengyel anyagot, 1,5 kg sót, mosogatógép tisztítószert 100 g

Szuper ár
6 190 Ft
1 db
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MYC319
FINISH Lemon DUO 250 ml - Mosogatógép tisztító Típusok
FINISH Lemon DUO 250 ml
Mosogatógép tisztító - dupla csomagolás (2x 250 ml), eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatóép élettartamát - 945 Ft/db

1 890 Ft
1 csomag
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: MYC018
FINISH A legjobb a mosogatógéphez
Drogéria szett tartalmazza: 2x FINISH só 1,5 kg, FINISH Shine&Dry Lemon fény 800 ml, 2x FINISH Odor Stop Easy Clip szagsemlegesítő, FINISH mosogatógép-tisztító 250 ml, FINISH Mosogatógép tisztító kapszula 3 db

6 890 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MYC502
DR. BECKMANN Higiénikus mosogatógép tisztítószer 75 g
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a lerakódásokat, hatásos a szagok és zsírok ellen, nedves ruhával törölt át a tömítéseket és illesztéseket

1 290 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MYC219
SOMAT intenzív mosogatógép tisztító 2× 250 ml
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsírt, a vízkőlerakódásokat és tisztítja a mosogatógép fontos részeit, például a szórófejeket és a szűrőket - 1 545 Ft/db

3 090 Ft
1 csomag
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MYC479
FINISH Lemon mosogatógép tisztító, 250 ml - Mosogatógép tisztító
Típusok
FINISH Lemon mosogatógép tisztító, 250 ml
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát, citrus illattal

1 700 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MYC130
GUT&GUNSTIG mosogatógép tisztító 250 ml
Mosogatószer - hatékonyan eltávolítja a zsírt, szennyeződéseket és vízkövet a nehezen hozzáférhető helyekről is

690 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 50 db
Termékkód: MYC505
Xavax mosogatógép tisztító 250 ml
Mosogatógép tisztító a mosogatógép belső terének tisztán tartására

2 190 Ft
1 db
Beszállítás alatt 3 db
Várható 2022. 08. 25.
Termékkód: EAN3141x1b
Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a...

Mosogatógép tisztító

A Mosogatógép tisztító kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosogatógép tisztító Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosogatógép tisztító A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosogatógép tisztító A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosogatógép tisztító vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ