HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12 30 dnů na vrácení

Akkumulátoros szerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

Különféle hobbi eszközöket találsz ebben a kategóriában otthoni barkács célokra, valamint olyan professzionális eszközöket, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak a legnehezebb körülmények között is.

Tovább

Az akkumulátoros eszközök típusai

Aku šroubováky

Akkumulátoros csavarozók

Az akkumulátoros csavarozók kisebb összeszerelésekre használhatóak, mivel teljesítményük viszonylag alacsony. Összerakhatunk vele lapra szerelt bútorokat, vagy behajthatunk kisebb csavarokat, de nem ajánljuk professzionális munkához. Fő előnyük a kis méretük és az alacsony tömegük (körülbelül 300 gramm), így jól használhatóak a nehezen megközelíthetető helyeken.

Aku vrtačky

Akkumulátoros fúrók

Ezek nagyobbak és erőssebbek, mint a csavarozók. Az akkumulátoros fúrók nehezebb munkák végezésére is alkalmasak, csavarozni és fúrni egyaránt lehet velük. Ha időnként szükséged van arra, hogy a nagyobb lyukat fúrj, vagy nagyobb csavart csavarj a fába, vegyél egy akkus fúrót, amellyel mindkét tevékenységet elvégezheted. A csavarozókhoz képest azonban lényegesen nehezebbek, 1,6 kg körül mozognak, és drágábbak is.

Aku bourací kladiva

Akkumulátoros véső- és ütvefúró gépek

Az erőteljes akkumulátoros ütvefúró gépek akkor jönnek jól, ha betonba vagy kőbe kell lyukat fúrni - ahol az egyszerűbb fúrók felmondják a szolgálatot. A vezeték nélküli ütvefúró főleg ott lesz nagyon hasznos, ahol nincs lehetőség az eletromos hálózathoz csatlakozni.

Aku pily

Akkumulátoros fűrészek

Az akkumulátoros fűrészek teljesítménye hasonlít az elektromos fűrészekéhez, amelyekkel egyszerűbb munkák elvégezhetőek a kertben és a ház körül, mint például fák vastagabb ágainak levágása, vagy tűzifa készítése. A vezeték nélküli fűrészek legnagyobb előnye, hogy nem kell hosszabbítót vonszolnod magad után, és nem kell konnektort keresgélned. Értékelni fogod az akkumulátor problémamentes kezelését és praktikusságát. A hátránya az, hogy nehezebb, mint egy elektromos fűrész, hiszen az akkumulátor plusz tömeget jelent.

Aku brusky

Akkumulátoros sarokcsiszolók

vezeték nélküli csiszológép minden "csináld magad" embernek jól jön, amikor az eletromos hálózattól messzebb eső tárgyakat akar csiszolni. Az akkumulátoros sarokcsiszolók kő-, fém-, műanyag-, csempe- vagy egyéb építőanyagok csiszolására és vágására használhatók. A vibráló és excenteres csiszológép fa finom csiszolásához vagy a régi festék eltávolításához is használható. Az egyedüli hátránya ennek is az, hogy az akkumulátornak köszönhetően nehezebb, mint a vezetékes változat.

Aku multifunkční nářadí

Többfunkciós akkumulátoros eszközök

A többfunkciós akkumulátoros eszközök kombinálják a fűrészek, csiszolók és fúrók tulajdonságait egy szerszámban. A többfunkciós eszközök cserélhető bitekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vágást, fúrást, gravírozást és polírozást. A sebességvezérlés a többfunkciós eszközök szabványa, így a teljesítményt az aktuális igényekhez igazíthatod. A többfunkciós szerszámok különösen alkalmasak a finomabb munkákhoz, a kisebb vágásokhoz, a különböző anyagok csiszolásához és polírozásához.

Akkumulátor - energiaszolgáltatás az vezeték nélküli eszközöknek

Az akkumulátor az egyik legfontosabb része minden vezeték nélküli eszköznek. Ennek egyszerű oka van - akkumulátor nélkül az eszközöket nem lehet használni. A szerszám kiválasztásakor ügyelni kell az eszközben használt akkumulátortípusra. Az akkumulátorok legfontosabb paraméterei a következők:

  • Kapacitás – mértékegysége az amperóra (Ah/mAh). Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál hosszabb ideig tudja működtetni a készüléket egyetlen töltéssel.
  • Feszültség – mértékegysége a volt (V). Általában minél nagyobb az akkumulátor feszültsége, annál nagyobb a teljesítménye.
i Az akkumulátor üzemideje korlátozott - ha rendszeresen nagyobb munkákat tervezel, azt ajánljuk, vegyél egy tartalék akkumulátort. Így, ha amit éppen használsz, lemerül, nem kell várnod, míg újratölt, hanem azonnal folytathatod a munkát a tartalék akkumulátor használatával.

A leggyakrabban használt akkumulátor típusok

  • Li-Ion – a leggyakrabban használt akkumulátor. A Li-Ion akkumulátorok nagy kapacitással rendelkeznek kis tömeg mellett. Nem jelentkezik nála a memória effektus, de az egyik drágább eszköz.
  • NiCd – ezek az akkumulátorok különösen nagy teljesítményű csavarozókban találhatók, mivel kiváló áramvisszaadási kapacitással rendelkeznek. Ugyanakkor jelentősen befolyásolja őket a memória effektus.
  • NiMH – kompromisszumot jelent a Li-Ion és NiCd akkumulátorok között. A NiCd-hez képest a NiMh akkumulátorokat nem befolyásolja jelentősen a memória effektus, de a jelenlegi kapacitásuk nem olyan magas. A NiMH akkumulátorok ára lényegesen alacsonyabb, mint a Li-Ion akkumulátoroké.

Azonban, ha nem használod rendszeresen az akkumulátoros gépet, fontold meg inkább a klasszikus elektromos szerszám vásárlását. Az akkumulátor, amelyet nem merítenek le rendszeresen, gyorsabban öregszik és kapacitása lényegesen gyorsabban csökken, mint a folyamatosan üzemben tartott akkumulátor. Az akkumulátor alapvető karbantartását, hogy a lehető legtovább működőképesen tartható legyen, leírja a következő cikk: Hogyan használd a NiCd és a NiMh akkumulátorokat

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH 18V akkumulátor szett Szállításra kész > 5 db
Töltő és pótakkumulátor - szett, a csomag tartalma: 2x 2.5 Ah-s akkumulátor és AL 1830 CV töltő
33 290 Ft

2.
Töltő és pótakkumulátor - a készlet tartalmaz egy 2,5 Ah-os újratölthető akkumulátort és egy rendszertöltőt az innovatív lítium-ion sorozatból
21 190 Ft

3.
Metabo PowerMaxx BS Basic 2x2 Ah Szállításra kész > 5 db
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 34 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,8 kg
38 390 Ft

Még több
1 312 termék
4,8 70×
BOSCH 18V akkumulátor szett
Töltő és pótakkumulátor - szett, a csomag tartalma: 2x 2.5 Ah-s akkumulátor és AL 1830 CV töltő
33 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j6
4,7 16×
Bosch UniversalBrush 0.603.3E0.000
Kefe - akkumulátoros, megkönnyíti a manuális munkavégzést, kompakt vízálló kialakítás, tartozékokkal, töltés micro USB kábellel
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC032a14
4,5
MAKITA HP488DWE
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,7 kg
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKInar123
AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V - Akkumulátor akkus szerszámokhoz
Típusok
4,8 95×
AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V
Akkumulátor akkus szerszámokhoz töltöttségi állapotjelzővel - 20 V, 2,0 Ah, 12,6×8,4×5,2 cm, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, tömege 0,5 kg, 3 év garancia
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT019
4,0
Bosch IXO 7 Készlet vízszintezővel, kartondoboz (0.603.9E0.008)
Akkus csavarhúzó - 3,6 V, 2 Ah, 5,5 Nm max. nyomaték, az akkumulátor tartozék
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08472
4,6 41×
AlzaTools PRO CBHD20V Brushless BatteryONE 20V
Akkus fúró - ütvecsavarozóval, 20 V, 2 - 13 mm-es acél tokmány, 2 sebességgel: 0 - 500 vagy 0 - 2000 fordulat/perc, 2 ütési frekvencia: 0 - 7500 bpm vagy 0 - 30000 bpm, max. forgatónyomaték 60 Nm, forgatónyomaték beállítása 21 + 1, kétirányú működés, LED világítás, szénmentes motortípus, tömege 1,2 kg, 8 fúrószár és 8 bit + bittartó, fémből készül, övre rögzíthető kampó és tároló tok, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
Szuper ár
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT003
3,4
Makita DF488D002 18V 2x1,5Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,7 kg
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKI009
4,7
Makita E-11689 Fúrószár és bitfej készlet, 256 db
Bitfej készlet - imbusz, mérete: H4, H5, PH0, PH1, PH2, T10, T15, T20, T25, T27, T30 és T40,, krómozott, további tartozékok: bittartó, a készlet 256 db bitfejet tartalmaz, műanyag koffer is jár hozzá
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKI013
4,9 45×
Einhell Starter Kit Power-X-Change 18 V / 2,5 Ah tartozék
Töltő és pótakkumulátor - a készlet tartalmaz egy 2,5 Ah-os újratölthető akkumulátort és egy rendszertöltőt az innovatív lítium-ion sorozatból
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF147
4,9 19×
AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es tokmány, 2 firdulatszám: 0 - 440 vagy 0 - 1650 fordulat/perc, 2 ütési frekvencia: 0 - 7040 bpm vagy 0 - 26400 bpm, max. forgatónyomaték 50 Nm, forgatónyomaték beállítása 20+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,5 kg, 6 fúrószár és 6 bit + bittartó, oldalsó fogantyú, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT002
4,1 11×
AlzaTools PRO CBAG20V Brushless BatteryONE 20V
Sarokcsiszoló - 20 V, 125 mm átmérőjű tárcsákhoz, max. fordulatszám 10000 rpm, 3 pozíció az oldalsó fogantyúhoz, szénmentes motortípus, zárral, tömege 1,7 kg, lemezborító mellékelve, a billentyűt a lemez felszabadításához, oldalsó fogantyú és csiszolókorong, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
Szuper ár
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT006
4,3 20×
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró - 20 V, 2 -13 mm-es tokmány reteszeléssel, 2 fordulatszám: 0 - 400 vagy 0 - 1400 fordulat/perc, max. forgatónyomaték 35 Nm, forgatónyomaték beállítása 25 + 1, kétirányú működés, oldalsó mágnes a bitek számára, LED világítás, szénkefés motor, tömeg: 1,1 kg, a csomagban található tartozékok: 6 fúrószár és 6 bit + tartó, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska, akku és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT001
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet - Akkus fúró
Típusok
4,7 82×
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,9 kg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a16
4,8 36×
AlzaTools 24FCH20V 2,4 A BatteryONE 20V
Akkus szerszám töltő töltést jelző LED-del - 21,5 V, 2,4 A, 14×8,4×6,4 cm, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT017
4,8 61×
Bosch GO Professional
Akkus csavarhúzó - 3,6 V, 5 Nm max. nyomaték
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCD022
4,3 33×
BOSCH EasyCut 12
Láncfűrész - akkumulátoros, 7 cm rúdhossz, vágási mélység 65 mm, tömege 0,9 kg
47 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10j1
4,4
AlzaTools PRO CBRH20V Brushless BatteryONE 20V
Fúrókalapács - 20 V, 4 funkció - fúrás, ütvefúrás, aprítás, véső esztergálása, SDS Plus befogás, kalapácsteljesítmény 2,2 J, max. fordulatszám 1420 rpm, kalapácsfrekvencia 4500 bpm, állítható fogantyú, kétirányú működés, LED világítás, karbon -szabad motortípus, tömege 2,3 kg, a csomagban van egy fúrólyuk mélységmérő és szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
Szuper ár
47 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT011
AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V - Akkumulátor akkus szerszámokhoz
Típusok
4,8 95×
AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V
Akkumulátor akkus szerszámokhoz töltöttségi állapotjelzővel - 20 V, 4,0 Ah, 12,6×8,4×7,1 cm, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, tömege 0,8 kg, 3 év garancia
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT020
3,9 27×
AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V
Morzsaporszívó - 20 V, porzsák nélküli, műanyag test, 500 ml-es portartály, cserélhető porszűrő, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, szívóteljesítmény 3,8 kPa, szénkefés motor, kiömlésgátló fedél, porszűrő mellékelve, rövid szívófej, hosszú szívófej, padló szívófej, kúpos szívófejés kefés szívófej, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 53,5 × 8,5 × 14 cm, súlya 1,2 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
15 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT026
4,8 38×
GSB 180-Li Professional 2x 2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,64 kg
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC8a28
5,0
Bosch EasySaw 18V-70 akku nélkül
Dekopírfűrész - akkus, 2600 rezgés/perc, max. vágási mélység 70 mm, fűrészlapcsere szerszám nélkül, állítható vágási szög és állítható sebesség, tömege 1,3 kg, vágási teljesítmény fába 50 mm, acélba 6 mm, fűrészlap a csomag része, akkumulátor feszültsége 18V
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0478
4,9 13×
AlzaTools DCH20V 2×3,0 A BatteryONE 20V
Akkus szerszám töltő töltést jelző LED-del - 2 akkumulátorhoz, 2×21,5 V, 2×3,0 A, 23×14,1×7,2 cm, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT018
4,9 33×
AlzaTools 35FCH20V 3,5 A BatteryONE 20V
Akkus szerszám töltő - töltést jelző LED-del, 21,5 V, 3,5 A, 14×8,8×6,6 cm, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT016
4,8
Bosch CityMower 18V-32-300 (1x4,0 Ah)
Akkus fűnyíró - forgó, 1 akkumulátor, 4 Ah akkumulátor-kapacitás, 30 perc üzemidő, 320 mm munkaszélesség, központi vágási magasság-állítás, gyűjtőkosár térfogata: 31 l
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0458

Akkumulátoros szerszámok

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
További cikkek

Akkumulátoros szerszámok

A Akkumulátoros szerszámok kategóriában összesen 1312 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akkumulátoros szerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább akkumulátoros szerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akkumulátoros szerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akkumulátoros szerszámok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ