AP+ nový vizuál Shop roku

Akkumulátoros szerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Különféle hobbi eszközöket találsz ebben a kategóriában otthoni barkács célokra, valamint olyan professzionális eszközöket, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak a legnehezebb körülmények között is.

Tovább

Az akkumulátoros eszközök típusai

Aku šroubováky

Akkumulátoros csavarozók

Az akkumulátoros csavarozók kisebb összeszerelésekre használhatóak, mivel teljesítményük viszonylag alacsony. Összerakhatunk vele lapra szerelt bútorokat, vagy behajthatunk kisebb csavarokat, de nem ajánljuk professzionális munkához. Fő előnyük a kis méretük és az alacsony tömegük (körülbelül 300 gramm), így jól használhatóak a nehezen megközelíthetető helyeken.

Aku vrtačky

Akkumulátoros fúrók

Ezek nagyobbak és erőssebbek, mint a csavarozók. Az akkumulátoros fúrók nehezebb munkák végezésére is alkalmasak, csavarozni és fúrni egyaránt lehet velük. Ha időnként szükséged van arra, hogy a nagyobb lyukat fúrj, vagy nagyobb csavart csavarj a fába, vegyél egy akkus fúrót, amellyel mindkét tevékenységet elvégezheted. A csavarozókhoz képest azonban lényegesen nehezebbek, 1,6 kg körül mozognak, és drágábbak is.

Aku bourací kladiva

Akkumulátoros véső- és ütvefúró gépek

Az erőteljes akkumulátoros ütvefúró gépek akkor jönnek jól, ha betonba vagy kőbe kell lyukat fúrni - ahol az egyszerűbb fúrók felmondják a szolgálatot. A vezeték nélküli ütvefúró főleg ott lesz nagyon hasznos, ahol nincs lehetőség az eletromos hálózathoz csatlakozni.

Aku pily

Akkumulátoros fűrészek

Az akkumulátoros fűrészek teljesítménye hasonlít az elektromos fűrészekéhez, amelyekkel egyszerűbb munkák elvégezhetőek a kertben és a ház körül, mint például fák vastagabb ágainak levágása, vagy tűzifa készítése. A vezeték nélküli fűrészek legnagyobb előnye, hogy nem kell hosszabbítót vonszolnod magad után, és nem kell konnektort keresgélned. Értékelni fogod az akkumulátor problémamentes kezelését és praktikusságát. A hátránya az, hogy nehezebb, mint egy elektromos fűrész, hiszen az akkumulátor plusz tömeget jelent.

Aku brusky

Akkumulátoros sarokcsiszolók

vezeték nélküli csiszológép minden "csináld magad" embernek jól jön, amikor az eletromos hálózattól messzebb eső tárgyakat akar csiszolni. Az akkumulátoros sarokcsiszolók kő-, fém-, műanyag-, csempe- vagy egyéb építőanyagok csiszolására és vágására használhatók. A vibráló és excenteres csiszológép fa finom csiszolásához vagy a régi festék eltávolításához is használható. Az egyedüli hátránya ennek is az, hogy az akkumulátornak köszönhetően nehezebb, mint a vezetékes változat.

Aku multifunkční nářadí

Többfunkciós akkumulátoros eszközök

A többfunkciós akkumulátoros eszközök kombinálják a fűrészek, csiszolók és fúrók tulajdonságait egy szerszámban. A többfunkciós eszközök cserélhető bitekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vágást, fúrást, gravírozást és polírozást. A sebességvezérlés a többfunkciós eszközök szabványa, így a teljesítményt az aktuális igényekhez igazíthatod. A többfunkciós szerszámok különösen alkalmasak a finomabb munkákhoz, a kisebb vágásokhoz, a különböző anyagok csiszolásához és polírozásához.

Akkumulátor - energiaszolgáltatás az vezeték nélküli eszközöknek

Az akkumulátor az egyik legfontosabb része minden vezeték nélküli eszköznek. Ennek egyszerű oka van - akkumulátor nélkül az eszközöket nem lehet használni. A szerszám kiválasztásakor ügyelni kell az eszközben használt akkumulátortípusra. Az akkumulátorok legfontosabb paraméterei a következők:

  • Kapacitás – mértékegysége az amperóra (Ah/mAh). Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál hosszabb ideig tudja működtetni a készüléket egyetlen töltéssel.
  • Feszültség – mértékegysége a volt (V). Általában minél nagyobb az akkumulátor feszültsége, annál nagyobb a teljesítménye.
i Az akkumulátor üzemideje korlátozott - ha rendszeresen nagyobb munkákat tervezel, azt ajánljuk, vegyél egy tartalék akkumulátort. Így, ha amit éppen használsz, lemerül, nem kell várnod, míg újratölt, hanem azonnal folytathatod a munkát a tartalék akkumulátor használatával.

A leggyakrabban használt akkumulátor típusok

  • Li-Ion – a leggyakrabban használt akkumulátor. A Li-Ion akkumulátorok nagy kapacitással rendelkeznek kis tömeg mellett. Nem jelentkezik nála a memória effektus, de az egyik drágább eszköz.
  • NiCd – ezek az akkumulátorok különösen nagy teljesítményű csavarozókban találhatók, mivel kiváló áramvisszaadási kapacitással rendelkeznek. Ugyanakkor jelentősen befolyásolja őket a memória effektus.
  • NiMH – kompromisszumot jelent a Li-Ion és NiCd akkumulátorok között. A NiCd-hez képest a NiMh akkumulátorokat nem befolyásolja jelentősen a memória effektus, de a jelenlegi kapacitásuk nem olyan magas. A NiMH akkumulátorok ára lényegesen alacsonyabb, mint a Li-Ion akkumulátoroké.

Azonban, ha nem használod rendszeresen az akkumulátoros gépet, fontold meg inkább a klasszikus elektromos szerszám vásárlását. Az akkumulátor, amelyet nem merítenek le rendszeresen, gyorsabban öregszik és kapacitása lényegesen gyorsabban csökken, mint a folyamatosan üzemben tartott akkumulátor. Az akkumulátor alapvető karbantartását, hogy a lehető legtovább működőképesen tartható legyen, leírja a következő cikk: Hogyan használd a NiCd és a NiMh akkumulátorokat

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 283 termék
AlzaTools 60LBP20V AkkumulátorONE 20V - Akkumulátor Típusok
4,8 125×
AlzaTools 60LBP20V AkkumulátorONE 20V
Akkumulátor - töltöttségi állapotjelzővel - 20 V, 6,0 Ah, 12,9 × 8,3 × 8,2 cm, kompatibilis a kiválasztott BatteryONE 20V termékekkel, tömege 0,9 kg, 3 év garancia
Szuper ár
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATPT045
3,8
Bosch EasyPrune (3,6 V, karton), 0.600.8B2.102
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 25 mm, ergonomikus markolat, penge anyaga rozsdamentes acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 3,6 V
36 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08467
4,5 10×
Einhell TE-VC 18 Li-Solo
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód felszívás, szűrőlerázó rendszer nélkül, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, tömege 0,85 kg, fekete és piros kivitel
Szuper ár
14 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF252
4,5
EXTOL PREMIUM 8891150
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és falba történő fúráshoz, maximális fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 21 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 1 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0011
4,5
FIELDMANN FZR 70435-0 2x20V fűnyíró
Akkus fűnyíró - forgó, 430 mm munkaszélesség,
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIELD174
5,0
FIELDMANN FDV 201502-E Forgókalapács
Fúrókalapács - ütvefúrás, alkalmas betonba, fába és vasba történő fúráshoz, maximum fordulatszáma 4250 ford/perc, koffer, tömege 4,9 kg
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD106
4,8 53×
Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah
Töltő és pótakkumulátor - a készlet tartalmaz egy 2,5 Ah-os újratölthető akkumulátort és egy rendszertöltőt az innovatív lítium-ion sorozatból
10 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF147
5,0
AdvancedShear 18 V akkumulátor nélkül
Fűnyíró olló - akkumulátoros, ergonomikus nyél, cserélhető tartozékok, penge hossza 20 cm, penge szélessége 100 mm, penge anyaga acél, vágószélesség 10 cm, 1 akkumulátor, a csomagban cserjeformázó, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitása 2 Ah, működési idő 85 perc, tömege 1450 g
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 32 890 Ft
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0306
5,0
BOSCH UniversalLeafBlower 18V-130 (akku nélkül)
Lombfúvó - akkumulátoros, 245 km/h fújási sebesség, tömege 1,6 kg,
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 32 890 Ft
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0663
4,5
Bosch EasyGrassCut 18V-260 (2x2,0 Ah)
Szegélynyíró - akkus, 2 db akkumulátor a csomagban, 2 Ah kapacitású akkumulátor, 260 mm -es vágási szélesség, damilos vágórendszer, tömege 2,2 kg
61 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0462
5,0
Einhell GE-CG 18 Li-Solo Akkus fűnyíró olló és sövényvágó
Fűnyíró olló - akkumulátoros, vágószélesség 20 cm a csomagban cserjeformázó, akkumulátor feszültsége 18 V, tömege 660 g
Leárazás -54 %
19 140 Ft 41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF325
4,5
Bosch GSR 185-LI (2x 2,0 Ah)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1900 ford/perc, max. forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,93 kg
63 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0609
5,0
Einhell IMPAXXO 18/400
Ütvecsavarozó - aku, befogás típusa: 1/2" külső négyszög, 2100 ford/perc, 400 Nm nyomaték
58 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE033
4,3
Bosch PBA 18 V/4,0 Ah W-C (1.600.A01.1T8)
Akkumulátor akkus szerszámokhoz - 18 V feszültség, 4 Ah kapacitás
25 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC756v201
5,0
Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo Akkus sövényvágó
Sövényvágó - akkumulátoros, rúdhossz 720 mm, maximális vágási átmérő 260 mm, pengeköz 30 mm,, tömege 4 kg, forgatható markolat, akkumulátor nélkül, akkumulátor feszültsége 18 V
62 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOF326
5,0
Bosch Professional GWS 12V-76 - 1× 2,0 Ah, töltő, kartondoboz (0.615.990.M3E)
Sarokcsiszoló - akkus, 76 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszáma 19500 ford/perc, tömege 1,5 kg, akkumulátor, vágókorong és töltő a csomagban
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08497
5,0
Bosch EasyDrill 1200 - 2× 1,5 Ah, töltő, koffer (0.603.9A2.10B)
Akkus csavarhúzó - 12 V, 1,5 Ah, 30 Nm max. nyomaték, a csomagolás 2 akkumulátort tartalmaz
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCh08499
4,9 27×
AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es tokmány, 2 firdulatszám: 0 - 440 vagy 0 - 1650 fordulat/perc, 2 ütési frekvencia: 0 - 7040 bpm vagy 0 - 26400 bpm, max. forgatónyomaték 50 Nm, forgatónyomaték beállítása 20+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,5 kg, 6 fúrószár és 6 bit + bittartó, oldalsó fogantyú, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT002
4,8 16×
Einhell Starter Kit Power-X-Change 18 V / 4,0 Ah tartozék
Töltő és pótakkumulátor - a Power X-Change sorozat Einhell vezeték nélküli szerszámaihoz
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF148
5,0
Bosch EasyHedgeCut 18-45 (1x 2,0 Ah)
Sövényvágó - akkumulátoros, rúdhossz 450 mm, pengeköz 15 mm, fix fogantyú, akkumulátorral, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitása 2 Ah
47 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC032a19
5,0
Bosch UniversalCirc 18V-53 (akku és töltő nélkül, kartondoboz), 0.603.3B1.400
Körfűrész - akkus, 4300 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 53 mm, tárcsa átmérője 160 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter és a vágási szög beállítása, tömege 2,9 kg, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
37 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh08409
4,0
AdvancedVac 18V-8 akku nélkül
Ipari porszívó - szűrőlerázó rendszer nélkül, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, műanyag gyűjtőtartály 8 l űrtartalommal, fúvás, hosszabbító cső, mérete 27,8 × 37,6 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, szűrő a csomag része, fekete és zöld kivitel
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 32 890 Ft
41 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0308
5,0
BOSCH UniversalHedgeCut 18-55 (akku nélkül)
Sövényvágó - akkumulátoros, rúdhossz 550 mm, pengeköz 22 mm, fix fogantyú
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 32 890 Ft
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCh0629
4,7
FIELDMANN FDV 10253-A Akkus fúrógép
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába való fúráshoz, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 25 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, LED világítás, 2 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
18 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD102

Akkumulátoros szerszámok

Akkumulátoros szerszámok

A Akkumulátoros szerszámok kategóriában összesen 1283 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akkumulátoros szerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább akkumulátoros szerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akkumulátoros szerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akkumulátoros szerszámok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ