A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Akkumulátoros fúrók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Derékszögű
(8)
Állványos
(1)
Ütvefúró funkció
Ütvefúrásos
(74)
Ütvefúró funkció nélküli
(76)
Akkumulátorok száma
1
(33)
2
(84)
3
(2)
Akku nélkül
(45)
Akkumulátor feszültsége
10,8 V
40 V
-
Akkumulátor kapacitása
1,3 Ah
5 Ah
-
Max. fordulatszám
650 ford/perc
30000 ford/perc
-
Max. forgatónyomaték
15 Nm
136 Nm
-
Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás
(113)
Fordulatszabályozás
(118)
Ergonómikus markolat
(96)
Bal/jobb forgásirány
(111)
Akkumulátor-állapot mérő
(62)
LED világítás
(128)
Tömeg
0,59 kg
7,75 kg
-
Teljesítményfelvétel
750 W
1500 W
-

Az akkumulátoros fúró fúrásra és csavarozásra is használható. Legnagyobb előnye az akkumulátoros működés, ennek köszönhetően teljesen mobil használatot tesz lehetővé. Mire figyeljünk az akkumulátoros fúrógép választáskor?

Tovább

Milyen paraméterek befolyásolják az akkumulátoros fúrógép fúrási és csavarozási tulajdonságait?

Fúró csavarozó választáskor meg kell fontolni mi a fő felhasználási irány. Más paraméterek a fontosak, ha bútor összeszerelésre keresünk gépet vagy ha falba is szeretnénk fúrni.

Az akkus fúrógép maximális nyomatéka

Azt a forgási erőt jelenti, amelyet az akkus fúró-csavarozó képes kifejteni működés közben. Ez egy fontos paraméter, különösen a csavarozással kapcsolatban. Ha puha anyagba (például fába) csavarozunk, kisebb nyomatékra van szükség, ami megakadályozza a csavarfej túlzott nyomását. Ezzel szemben, amikor egy csavart kemény anyagba (például fémbe) csavarozunk, nagyobb nyomatékra van szükség, hogy az aksis fúró erősen meghúzza a csavart. Ha az akkus fúrógépet különféle célokra kívánod használni, akkor javasoljuk az állítható nyomatékkal rendelkező modelleket.

  • 5 - 20 Nm - csavarbehajtás puhább anyagokba
  • 20–50 Nm - kb. 10 mm-es csavarokhoz
  • 50 Nm és erősebb - nagy átmérőjű csavarok behajtása kemény anyagba, mechanikusan megterhelt csavarok és anyák meghúzása

Az akkumulátoros fúrógép sebességfokozatainak száma

  • Egy - az olcsóbb akkusfúró modellekre jellemző. Általában alacsonyabb a sebességük. Nem fúrnak olyan gyorsan, mint a kétsebességes modellek.
  • Kettő - az első, lassabb sebességet használhatod csavarbehajtáshoz vagy nagyobb átmérőjű fúráshoz. A második fokozat pedig nagy sebességet biztosít gyors fúráshoz hagyományos fúrószárakkal. A kétsebességes akkumulátoros fúrógép modellek általában drágábbak.
akksis fúró

Az akkumulátoros fúró csavarozó sebessége

A legtöbb fúró-csavarozógép modellnél folyamatosan állítható egy bizonyos tartományban (0 - max. fordulat/perc). Az egyfokozatú fúró-csavarozó modelleknél ez 0 és 500 ford/perc között mozog. A kétfokozatú aksis fúrók esetén a sebesség 0–500 fordulat/perc (az első fokozaton) és 0–1700 fordulat/perc (a második fokozaton).

Fúró csavarozó ütőmechanizmus

Fúrási funkció, amely lehetővé teszi az építőanyagok, például beton és falazat fúrását. Az ütőmechanizmus kikapcsolható. Az ütvefúró funkció új szintre emeli a fúró-csavarozót. Csavarbehajtás során nincs jelentősége, akkor ki is kell kapcsolni, de a falfúrás gyorsabb és pontosabb lesz.

Mire kell figyelni az akkumulátor tekintetében?

  • Kapacitás - minél nagyobb az érték mAh/Ah-ban, annál nagyobb a töltésenkénti üzemidő, így egy feltöltéssel tovább tud dolgozni a fúró csavarozó.
  • Feszültség (V) - a nagyobb feszültség nagyobb fúrási teljesítményt jelent. Létezik 4,8V-os, 10,8V-os, 12V-os, 14,4V-os 18V, és 24-36V-os kivitel is belőlük.
  • Az akkumulátor típusa:
  1. Li-Ion - a leggyakrabban használt típus, alacsony súlyú, nagy kapacitású, és nem szenved a memóriahatástól. Drágább modellekben található meg. Az összes mai akkus fúró csavarozó ilyen erőforrást használ.
  2. NiCd - kiváló áramerősséggel rendelkezik. Főleg az erős akkus fúrógép modellekben találsz ilyet. Memóriahatástól kevésbé szenved.
  3. NiMH - a régebbi akkus fúró csavarozók esetében volt jellemző, fontos volt esetükben a töltési ciklusok betartása, mivel ez az akkumulátor eléggé szenved a memóriaeffekttől és hajlamos volt töltéskor túlmelegedni.

A memóriahatástól szenvedő akkumulátorok lassan maguktól lemerülnek, ha hosszabb ideig nem használják őket.

akkuss fúró csavarozóo

Fúró csavarozó éa a töltési idő?

  • Az akkumulátor kapacitása - minél magasabb, annál hosszabb ideig töltődik az akkumulátor.
  • A töltő típusa - klasszikus töltővel az akkumlátoros fúró 3-5 óra alatt, gyorstöltővel 0,5–2 óra alatt tölthető fel (az akkumulátor kapacitásától függően).

Az akkumulátoros fúró hasznos funkciói és jellemzői

Számos apró, jelentéktelennek tűnő kiegészítő bizonyos esetekben nagyon hasznos lehet egy fúró-csavarozó számára. A prémium akkus fúró gyártók épp az ilyen apróságok miatt tudták megszerettetni gépeiket a felhasználókkal.

  • Bittartó - a tokmányba szorítva lehetővé teszi a bitfejek gyors cseréjét
  • Csipesz - például létrán történő munkavégzéshez, zsebre, övre lehet csíptetni a fúró csvarozót, hogy szabadjá váljon a kezünk.
  • LED világítás - lehetővé teszi az akkus fúró sötétben való használatát.
  • Gyorsbefogó tokmány - a szerszám gyors cseréjéhez. A fúrófejet mérsékelt sebesség mellett kézzel rögzíthetjük.

Kiegészítők akkus fúró-csavarozó gépekhez

Egyre népszerűbbek a fúrókészletek, amikor a koffer tartalmaz tartalmaz minden olyan szerszámot, amire otthoni barkácsolás során szükség lehet.

Fúró csavarozó akkumulátorok és töltők

Számos fúró-csavarozó modellhez külön is kaphatók akkumulátorok és töltők, így ha az eredeti tönkremegy, nem kell az egész gépet lecserélned. Vagy használhatsz eleve két akksit, és mindig tarthatsz egyet feltöltött állapotban, így nem kell a töltés miatt abbahagynod a munkát. De lehet, hogy hobbi célra használod az akkumulátoros fúrót, és pont ennek a fordítottjára van szükséged. Ez esetben érdemes figyelembe venned, hogy egyes gyártók akkumulátorai más szerszámaikkal is kompatibilisek, így lehetőséged van csak egy akkut vásárolni, amit az összes szerszámmal használni tudsz.

Kaphatók olyan fúró-csavarozó 2 akkus készletek, amelyek eleve pótakkumulátort tartalmaznak, így kedvezőbb áron juthatsz hozzá a csere-akksihoz. Vagy vásárolhatsz gazdaságos töltő/akkumulátor csomagokat a különböző szerszámok üzemeltetéséhez.

Fúrószárak akkus fúróhoz

Az, hogy milyen fúrószárakra van szükséged, egyrészt attól függ, hogy milyen anyagba szeretnél fúrni. Fába, fémbe, illetve téglába vagy betonba való fúráshoz más-más anyagú vagy kialakítású fúrószár alkalmas. Másrészt függ a fúró-csavarozó géped befogásától - ez lehet hengeresszárú, SDS-max, amely a nagy átmérőjű fúrószárak befogását teszi lehetővé és az SDS-plus, ami segíti az optimális ütvefúrást.

Olyan fúró-csavarozó szettek is kaphatók, amelyek a kiegészítők egész sorát tartalmazzák: például akkumulátorok, gyorstöltő, különféle adapterek, bitkészletek találhatók a csomagban, így minden rendelkezésre áll a munka elkezdéséhez.

akkus fúrógép

Profi akkus fúró

Ha nemcsak alkalmi ezermester vagy, hanem a munkádhoz kell az akkumulátoros fúró, akkor megéri igazán jó minőségű készüléket vásárolni. Ebben a kategóriában magas minőségű, de egyben drága szerszámgépeket találsz, amelyeket egy átlagos háztartásban nem tudsz maximálisan kihasználni.

A profi akkus fúró csavarozó ismérve a strapabíró külső és belső kialakítás, nagy nyomaték (természetesen nyomaték szabályozással) és magas akku feszültség (legalább 20V).

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Metabo PowerMaxx BS Basic 2x2 Ah Szállításra kész > 5 db
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 34 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,8 kg
34 390 Ft

2.
Einhell TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2x2,0Ah) Szállításra kész > 5 db
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 40 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
44 590 Ft

3.
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V Szállításra kész > 5 db
Akkus fúró - 20 V, 2 -13 mm-es tokmány reteszeléssel, 2 fordulatszám: 0 - 400 vagy 0 - 1400 fordulat/perc, max. forgatónyomaték 35 Nm, forgatónyomaték beállítása 25 + 1, kétirányú működés, oldalsó mágnes a bitek számára, LED világítás, szénkefés motor, tömeg: 1,1 kg, a csomagban található tartozékok: 6 fúrószár és 6 bit + tartó, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska, akku és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
12 390 Ft

Még több
164 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 24×
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró - 20 V, 2 -13 mm-es tokmány reteszeléssel, 2 fordulatszám: 0 - 400 vagy 0 - 1400 fordulat/perc, max. forgatónyomaték 35 Nm, forgatónyomaték beállítása 25 + 1, kétirányú működés, oldalsó mágnes a bitek számára, LED világítás, szénkefés motor, tömeg: 1,1 kg, a csomagban található tartozékok: 6 fúrószár és 6 bit + tartó, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska, akku és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TP-CD 18/60 Li- i BL-Solo
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 2000 ford/perc, max. forgatónyomatéka 60 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 1,4 kg
Szuper ár
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE012
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 55×
METABO SB 18 L Set MD 2x2,0Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1800 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,6 kg
Szuper ár
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOG027h
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Ryobi R18PDBL-220S 18V 2x2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1700 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 60 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 3,18 kg
105 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: R18PDBL
4,9 20×
Metabo PowerMaxx BS Basic 2x2 Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 34 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,8 kg
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOG001a5
5,0
Einhell TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2x2,0Ah)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 40 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE040
Bosch GSR 12V-35 FlexiClick (akkumulátor és töltő nélkül, 3 tartozék, L-Boxx)
Akkus fúró - derékszögű, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1750 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,8 kg
95 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0606
4,6
FIELDMANN FDV 10253-A Akkus fúrógép
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába való fúráshoz, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 25 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, LED világítás, 2 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
18 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD102
5,0
FIELDMANN FDV 10345-A Akkus fúró
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 19 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 1 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL022
4,8 41×
GSB 180-Li Professional 2x 2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,64 kg
60 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC8a28
Metabo BS 18Li Mobil műhely, 2x2Ah - Akkus fúró
Típusok
4,9 38×
Metabo BS 18Li Mobil műhely, 2x2Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1650 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 48 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,53 kg
60 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOG002mb
5,0 17×
FIELDMANN FDV 10201-A
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 1 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,3 kg
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ402a
4,8 16×
Bosch Mobil műhely PSB 1800 18V, 2x1,5Ah
Akkumulátoros fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, maximum fordulatszáma 1350 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 38 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,3 kg
57 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0310
4,6 10×
MAKITA HP488DWE
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 2 kg
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAKInar123
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet - Akkus fúró
Típusok
4,7 90×
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a16
5,0
Bosch EasyDrill 1200 - 2× 1,5 Ah, töltő, koffer (0.603.9A2.10B)
Akkus csavarhúzó - 12 V, 1,5 Ah, 30 Nm max. nyomaték, a csomagolás 2 akkumulátort tartalmaz
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08499
5,0
FIELDMANN FDV 201502-E Forgókalapács
Fúrókalapács - ütvefúrás, alkalmas betonba, fába és vasba történő fúráshoz, maximum fordulatszáma 4250 ford/perc, koffer, tömege 4,9 kg
31 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: FIELD106
4,8
Einhell Akkus csavarhúzó ütvefúróval TE-CD 18/48 Li-i-Solo
Akkumulátoros fúró - 18 V, 48 Nm max. nyomaték, akkumulátor nélkül
28 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF185
4,9 13×
EXTOL PREMIUM 8891151
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 21 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0012
Fieldmann FDV 10250-A 12V
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, maximum fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 22 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás és LED világítás, 1 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,08 kg
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIEzah007
5,0
Fieldmann FDV 10350-A
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 25 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás és LED világítás, 1 db 1,4 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,94 kg
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FIEzah008
Makita DHP484Z 18V ütvecsavarozó akkumulátor nélkül
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 2000 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 1,2 kg
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: makDHP484Z
FIELDMANN FDV 10205-51AR Fúrógép szerszámokkal
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 18 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL020
BOSCH GSR 18V-50 + GDX 180-LI Professional
Akkus szerszámkészlet - töltő, szerszám típusok: 2 (fúró,ütvecsavarozó)
187 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0755

Akkumulátoros fúrók

Akkumulátoros fúrók

A Akkumulátoros fúrók kategóriában összesen 164 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akkumulátoros fúrók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább akkumulátoros fúrók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akkumulátoros fúrók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akkumulátoros fúrók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ